Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 20:43 Η Felice έγραψε: #4.001 12-11-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ωραια!!!Θα βρεθουμε σε καποιο συγκεκριμενο σημειο;Δεν ξερω πως ειναι ο χωρος εκει μεσα. Click για ανάπτυξη... Όυτε εγώ ξέρω πως είναι ο χώρος γιατί δεν έχω πάει ποτέ σαυτόν τον χώρο . Αν δεν γνωριστούμε ποιο πριν θα ξερετε ότι θα μαζευτούμε στο διάλειμα του κριτή. θα βρεθούμε μην ανησυχείτε. Οπου δείτε μία παρέα από φωνακλούδες γυναίκες να ξέρετε ότι είμαστε εμείς. Όπου έχουμε πάει το έχουμε γκρεμίσει το μαγαζί απο τις φωνές και το πολύ μπλα μπλα./ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 21:13 Η aporw έγραψε: #4.002 12-11-09 21:13 μα δεν ειπαμε οτι οι περισσοτερες θα παμε μαζι στην εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 21:52 Η Μυρτω4038: #4.003 12-11-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Όυτε εγώ ξέρω πως είναι ο χώρος γιατί δεν έχω πάει ποτέ σαυτόν τον χώρο . Αν δεν γνωριστούμε ποιο πριν θα ξερετε ότι θα μαζευτούμε στο διάλειμα του κριτή. θα βρεθούμε μην ανησυχείτε. Οπου δείτε μία παρέα από φωνακλούδες γυναίκες να ξέρετε ότι είμαστε εμείς. Όπου έχουμε πάει το έχουμε γκρεμίσει το μαγαζί απο τις φωνές και το πολύ μπλα μπλα./ Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω βέβαια πόσο πιό μεγάλος θα είναι φέτος ο χώρος.Πέρσι όμως ήταν πραγματικά πολύ εύκολο να βρεθούμε.Καταρχήν είσαι τον περισσότερο καιρό δίπλα στα κλουβάκια των "δικών μας" γατιών.Οπότε μόλις βλέπεις κάποια κοπέλα που δεν γνωρίζεις λες εγώ είμαι η τάδε εσύ ποιά είσαι? Σκεφτήτε ότι δίπλα στα νορβηγάκια της Δώρας θα περάσουμε σίγουρα όσες έρθουμε...άρα άποκλείεται να χαθούμε. Απλά να συνενοηθούμε για την ώρα.Νομίζω ότι γύρω στις δύο το μεσημέρι είναι το ιδανικό και μάλλον την κυριακή γιατί σάββατο μπορεί κάποιες να δουλεύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η Felice έγραψε: #4.004 13-11-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα δεν ειπαμε οτι οι περισσοτερες θα παμε μαζι στην εκθεση?[/quo Θα βρεθούμε εκει μεσημέρι Κυριακής 13.00 με 14.00 για να γνωριστούμε με τα Βορεια κορίτσια στο διάλειμα του κριτή. Άμα είναι οι Αθηναίες μέχρι τότε σίγουρα θα βρεθούμε σε κανά καφέ και θα κανονίσουμε με ποιες θα πάμε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:29 Η nickis έγραψε: #4.005 13-11-09 15:29 Με δεχεστε και εμένα??!!Θα ειμαι με το χοντρουλικο της φωτο στο αβαταρ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Η aporw έγραψε: #4.006 13-11-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Με δεχεστε και εμένα??!!Θα ειμαι με το χοντρουλικο της φωτο στο αβαταρ μου!! Click για ανάπτυξη... θα το σκεφτουμε! εχεις και πολυ ασχημο γατι ρε γ@μωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:34 Η Felice έγραψε: #4.007 13-11-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Με δεχεστε και εμένα??!!Θα ειμαι με το χοντρουλικο της φωτο στο αβαταρ μου!! Click για ανάπτυξη... Μόνο αν φέρεις και το χονδρούλικο μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:35 Η zanin έγραψε: #4.008 13-11-09 15:35 άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:35 Η nickis έγραψε: #4.009 13-11-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aporw: θα το σκεφτουμε! εχεις και πολυ ασχημο γατι ρε γ@μωτο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μόνο αν φέρεις και το χονδρούλικο μαζί Click για ανάπτυξη... Καταλαβα μονο για το χοντρουλικο με θέλετε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:49 Η kika έγραψε: #4.010 13-11-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από zanin: άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως όχι Ζανίν,αν και δεν έχω ξαναπάει σ'έκθεση...Γιατί να υποβάλλεις την μικρή σου σε τέτοια ταλαιπωρία αφού δεν θα πάρει μέρος?Σκέψου τον κόσμο και την φασαρία,θα τρομάξει η Maya σου..Εδώ τα γατάκια που θα πάρουν μέρος θα ταλαιπωρηθούν,τι θα την κάνεις την γατούλα στο κλουβί,διακοσμητική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Felice έγραψε: #4.011 13-11-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από zanin: άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 16:49 Η zanin έγραψε: #4.012 13-11-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Click για ανάπτυξη... δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:06 Η nickis έγραψε: #4.013 13-11-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:22 Η Hlianna έγραψε: #4.014 13-11-09 17:22 κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η zanin έγραψε: #4.015 13-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Click για ανάπτυξη... εγώ αν έρθω σίγουρα θα σου πω ένα γεια! δεν ξέρω αν θα πάω μεσημέρι... καλή επιτυχία Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχία αν και με τέτοιο άντρα είναι σίγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:17 Η kika έγραψε: #4.016 13-11-09 18:17 Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #4.017 13-11-09 18:25 Κοριτσια θα μας βρειτε,δεν υπαρχει περιπτωση να μας χασετε,μονο και μονο απο τις γατες μας θα μας γνωρισετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η kika έγραψε: #4.018 13-11-09 18:29 Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η natalouko: #4.019 13-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από kika: Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Οι υπόλοιπες θα είμαστε μαζεμένες γύρω από αυτά τα κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η kika έγραψε: #4.020 13-11-09 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ωραια!!!Θα βρεθουμε σε καποιο συγκεκριμενο σημειο;Δεν ξερω πως ειναι ο χωρος εκει μεσα. Click για ανάπτυξη... Όυτε εγώ ξέρω πως είναι ο χώρος γιατί δεν έχω πάει ποτέ σαυτόν τον χώρο . Αν δεν γνωριστούμε ποιο πριν θα ξερετε ότι θα μαζευτούμε στο διάλειμα του κριτή. θα βρεθούμε μην ανησυχείτε. Οπου δείτε μία παρέα από φωνακλούδες γυναίκες να ξέρετε ότι είμαστε εμείς. Όπου έχουμε πάει το έχουμε γκρεμίσει το μαγαζί απο τις φωνές και το πολύ μπλα μπλα./ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 21:13 Η aporw έγραψε: #4.002 12-11-09 21:13 μα δεν ειπαμε οτι οι περισσοτερες θα παμε μαζι στην εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 21:52 Η Μυρτω4038: #4.003 12-11-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Όυτε εγώ ξέρω πως είναι ο χώρος γιατί δεν έχω πάει ποτέ σαυτόν τον χώρο . Αν δεν γνωριστούμε ποιο πριν θα ξερετε ότι θα μαζευτούμε στο διάλειμα του κριτή. θα βρεθούμε μην ανησυχείτε. Οπου δείτε μία παρέα από φωνακλούδες γυναίκες να ξέρετε ότι είμαστε εμείς. Όπου έχουμε πάει το έχουμε γκρεμίσει το μαγαζί απο τις φωνές και το πολύ μπλα μπλα./ Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω βέβαια πόσο πιό μεγάλος θα είναι φέτος ο χώρος.Πέρσι όμως ήταν πραγματικά πολύ εύκολο να βρεθούμε.Καταρχήν είσαι τον περισσότερο καιρό δίπλα στα κλουβάκια των "δικών μας" γατιών.Οπότε μόλις βλέπεις κάποια κοπέλα που δεν γνωρίζεις λες εγώ είμαι η τάδε εσύ ποιά είσαι? Σκεφτήτε ότι δίπλα στα νορβηγάκια της Δώρας θα περάσουμε σίγουρα όσες έρθουμε...άρα άποκλείεται να χαθούμε. Απλά να συνενοηθούμε για την ώρα.Νομίζω ότι γύρω στις δύο το μεσημέρι είναι το ιδανικό και μάλλον την κυριακή γιατί σάββατο μπορεί κάποιες να δουλεύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η Felice έγραψε: #4.004 13-11-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα δεν ειπαμε οτι οι περισσοτερες θα παμε μαζι στην εκθεση?[/quo Θα βρεθούμε εκει μεσημέρι Κυριακής 13.00 με 14.00 για να γνωριστούμε με τα Βορεια κορίτσια στο διάλειμα του κριτή. Άμα είναι οι Αθηναίες μέχρι τότε σίγουρα θα βρεθούμε σε κανά καφέ και θα κανονίσουμε με ποιες θα πάμε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:29 Η nickis έγραψε: #4.005 13-11-09 15:29 Με δεχεστε και εμένα??!!Θα ειμαι με το χοντρουλικο της φωτο στο αβαταρ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Η aporw έγραψε: #4.006 13-11-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Με δεχεστε και εμένα??!!Θα ειμαι με το χοντρουλικο της φωτο στο αβαταρ μου!! Click για ανάπτυξη... θα το σκεφτουμε! εχεις και πολυ ασχημο γατι ρε γ@μωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:34 Η Felice έγραψε: #4.007 13-11-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Με δεχεστε και εμένα??!!Θα ειμαι με το χοντρουλικο της φωτο στο αβαταρ μου!! Click για ανάπτυξη... Μόνο αν φέρεις και το χονδρούλικο μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:35 Η zanin έγραψε: #4.008 13-11-09 15:35 άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:35 Η nickis έγραψε: #4.009 13-11-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aporw: θα το σκεφτουμε! εχεις και πολυ ασχημο γατι ρε γ@μωτο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μόνο αν φέρεις και το χονδρούλικο μαζί Click για ανάπτυξη... Καταλαβα μονο για το χοντρουλικο με θέλετε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:49 Η kika έγραψε: #4.010 13-11-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από zanin: άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως όχι Ζανίν,αν και δεν έχω ξαναπάει σ'έκθεση...Γιατί να υποβάλλεις την μικρή σου σε τέτοια ταλαιπωρία αφού δεν θα πάρει μέρος?Σκέψου τον κόσμο και την φασαρία,θα τρομάξει η Maya σου..Εδώ τα γατάκια που θα πάρουν μέρος θα ταλαιπωρηθούν,τι θα την κάνεις την γατούλα στο κλουβί,διακοσμητική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Felice έγραψε: #4.011 13-11-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από zanin: άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 16:49 Η zanin έγραψε: #4.012 13-11-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Click για ανάπτυξη... δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:06 Η nickis έγραψε: #4.013 13-11-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:22 Η Hlianna έγραψε: #4.014 13-11-09 17:22 κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η zanin έγραψε: #4.015 13-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Click για ανάπτυξη... εγώ αν έρθω σίγουρα θα σου πω ένα γεια! δεν ξέρω αν θα πάω μεσημέρι... καλή επιτυχία Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχία αν και με τέτοιο άντρα είναι σίγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:17 Η kika έγραψε: #4.016 13-11-09 18:17 Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #4.017 13-11-09 18:25 Κοριτσια θα μας βρειτε,δεν υπαρχει περιπτωση να μας χασετε,μονο και μονο απο τις γατες μας θα μας γνωρισετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η kika έγραψε: #4.018 13-11-09 18:29 Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η natalouko: #4.019 13-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από kika: Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Οι υπόλοιπες θα είμαστε μαζεμένες γύρω από αυτά τα κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η kika έγραψε: #4.020 13-11-09 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μα δεν ειπαμε οτι οι περισσοτερες θα παμε μαζι στην εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 21:52 Η Μυρτω4038: #4.003 12-11-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Όυτε εγώ ξέρω πως είναι ο χώρος γιατί δεν έχω πάει ποτέ σαυτόν τον χώρο . Αν δεν γνωριστούμε ποιο πριν θα ξερετε ότι θα μαζευτούμε στο διάλειμα του κριτή. θα βρεθούμε μην ανησυχείτε. Οπου δείτε μία παρέα από φωνακλούδες γυναίκες να ξέρετε ότι είμαστε εμείς. Όπου έχουμε πάει το έχουμε γκρεμίσει το μαγαζί απο τις φωνές και το πολύ μπλα μπλα./ Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω βέβαια πόσο πιό μεγάλος θα είναι φέτος ο χώρος.Πέρσι όμως ήταν πραγματικά πολύ εύκολο να βρεθούμε.Καταρχήν είσαι τον περισσότερο καιρό δίπλα στα κλουβάκια των "δικών μας" γατιών.Οπότε μόλις βλέπεις κάποια κοπέλα που δεν γνωρίζεις λες εγώ είμαι η τάδε εσύ ποιά είσαι? Σκεφτήτε ότι δίπλα στα νορβηγάκια της Δώρας θα περάσουμε σίγουρα όσες έρθουμε...άρα άποκλείεται να χαθούμε. Απλά να συνενοηθούμε για την ώρα.Νομίζω ότι γύρω στις δύο το μεσημέρι είναι το ιδανικό και μάλλον την κυριακή γιατί σάββατο μπορεί κάποιες να δουλεύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η Felice έγραψε: #4.004 13-11-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα δεν ειπαμε οτι οι περισσοτερες θα παμε μαζι στην εκθεση?[/quo Θα βρεθούμε εκει μεσημέρι Κυριακής 13.00 με 14.00 για να γνωριστούμε με τα Βορεια κορίτσια στο διάλειμα του κριτή. Άμα είναι οι Αθηναίες μέχρι τότε σίγουρα θα βρεθούμε σε κανά καφέ και θα κανονίσουμε με ποιες θα πάμε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:29 Η nickis έγραψε: #4.005 13-11-09 15:29 Με δεχεστε και εμένα??!!Θα ειμαι με το χοντρουλικο της φωτο στο αβαταρ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Η aporw έγραψε: #4.006 13-11-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Με δεχεστε και εμένα??!!Θα ειμαι με το χοντρουλικο της φωτο στο αβαταρ μου!! Click για ανάπτυξη... θα το σκεφτουμε! εχεις και πολυ ασχημο γατι ρε γ@μωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:34 Η Felice έγραψε: #4.007 13-11-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Με δεχεστε και εμένα??!!Θα ειμαι με το χοντρουλικο της φωτο στο αβαταρ μου!! Click για ανάπτυξη... Μόνο αν φέρεις και το χονδρούλικο μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:35 Η zanin έγραψε: #4.008 13-11-09 15:35 άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:35 Η nickis έγραψε: #4.009 13-11-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aporw: θα το σκεφτουμε! εχεις και πολυ ασχημο γατι ρε γ@μωτο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μόνο αν φέρεις και το χονδρούλικο μαζί Click για ανάπτυξη... Καταλαβα μονο για το χοντρουλικο με θέλετε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:49 Η kika έγραψε: #4.010 13-11-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από zanin: άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως όχι Ζανίν,αν και δεν έχω ξαναπάει σ'έκθεση...Γιατί να υποβάλλεις την μικρή σου σε τέτοια ταλαιπωρία αφού δεν θα πάρει μέρος?Σκέψου τον κόσμο και την φασαρία,θα τρομάξει η Maya σου..Εδώ τα γατάκια που θα πάρουν μέρος θα ταλαιπωρηθούν,τι θα την κάνεις την γατούλα στο κλουβί,διακοσμητική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Felice έγραψε: #4.011 13-11-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από zanin: άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 16:49 Η zanin έγραψε: #4.012 13-11-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Click για ανάπτυξη... δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:06 Η nickis έγραψε: #4.013 13-11-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:22 Η Hlianna έγραψε: #4.014 13-11-09 17:22 κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η zanin έγραψε: #4.015 13-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Click για ανάπτυξη... εγώ αν έρθω σίγουρα θα σου πω ένα γεια! δεν ξέρω αν θα πάω μεσημέρι... καλή επιτυχία Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχία αν και με τέτοιο άντρα είναι σίγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:17 Η kika έγραψε: #4.016 13-11-09 18:17 Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #4.017 13-11-09 18:25 Κοριτσια θα μας βρειτε,δεν υπαρχει περιπτωση να μας χασετε,μονο και μονο απο τις γατες μας θα μας γνωρισετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η kika έγραψε: #4.018 13-11-09 18:29 Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η natalouko: #4.019 13-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από kika: Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Οι υπόλοιπες θα είμαστε μαζεμένες γύρω από αυτά τα κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η kika έγραψε: #4.020 13-11-09 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Όυτε εγώ ξέρω πως είναι ο χώρος γιατί δεν έχω πάει ποτέ σαυτόν τον χώρο . Αν δεν γνωριστούμε ποιο πριν θα ξερετε ότι θα μαζευτούμε στο διάλειμα του κριτή. θα βρεθούμε μην ανησυχείτε. Οπου δείτε μία παρέα από φωνακλούδες γυναίκες να ξέρετε ότι είμαστε εμείς. Όπου έχουμε πάει το έχουμε γκρεμίσει το μαγαζί απο τις φωνές και το πολύ μπλα μπλα./ Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω βέβαια πόσο πιό μεγάλος θα είναι φέτος ο χώρος.Πέρσι όμως ήταν πραγματικά πολύ εύκολο να βρεθούμε.Καταρχήν είσαι τον περισσότερο καιρό δίπλα στα κλουβάκια των "δικών μας" γατιών.Οπότε μόλις βλέπεις κάποια κοπέλα που δεν γνωρίζεις λες εγώ είμαι η τάδε εσύ ποιά είσαι? Σκεφτήτε ότι δίπλα στα νορβηγάκια της Δώρας θα περάσουμε σίγουρα όσες έρθουμε...άρα άποκλείεται να χαθούμε. Απλά να συνενοηθούμε για την ώρα.Νομίζω ότι γύρω στις δύο το μεσημέρι είναι το ιδανικό και μάλλον την κυριακή γιατί σάββατο μπορεί κάποιες να δουλεύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 00:03 Η Felice έγραψε: #4.004 13-11-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα δεν ειπαμε οτι οι περισσοτερες θα παμε μαζι στην εκθεση?[/quo Θα βρεθούμε εκει μεσημέρι Κυριακής 13.00 με 14.00 για να γνωριστούμε με τα Βορεια κορίτσια στο διάλειμα του κριτή. Άμα είναι οι Αθηναίες μέχρι τότε σίγουρα θα βρεθούμε σε κανά καφέ και θα κανονίσουμε με ποιες θα πάμε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:29 Η nickis έγραψε: #4.005 13-11-09 15:29 Με δεχεστε και εμένα??!!Θα ειμαι με το χοντρουλικο της φωτο στο αβαταρ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Η aporw έγραψε: #4.006 13-11-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Με δεχεστε και εμένα??!!Θα ειμαι με το χοντρουλικο της φωτο στο αβαταρ μου!! Click για ανάπτυξη... θα το σκεφτουμε! εχεις και πολυ ασχημο γατι ρε γ@μωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:34 Η Felice έγραψε: #4.007 13-11-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Με δεχεστε και εμένα??!!Θα ειμαι με το χοντρουλικο της φωτο στο αβαταρ μου!! Click για ανάπτυξη... Μόνο αν φέρεις και το χονδρούλικο μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:35 Η zanin έγραψε: #4.008 13-11-09 15:35 άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:35 Η nickis έγραψε: #4.009 13-11-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aporw: θα το σκεφτουμε! εχεις και πολυ ασχημο γατι ρε γ@μωτο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μόνο αν φέρεις και το χονδρούλικο μαζί Click για ανάπτυξη... Καταλαβα μονο για το χοντρουλικο με θέλετε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:49 Η kika έγραψε: #4.010 13-11-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από zanin: άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως όχι Ζανίν,αν και δεν έχω ξαναπάει σ'έκθεση...Γιατί να υποβάλλεις την μικρή σου σε τέτοια ταλαιπωρία αφού δεν θα πάρει μέρος?Σκέψου τον κόσμο και την φασαρία,θα τρομάξει η Maya σου..Εδώ τα γατάκια που θα πάρουν μέρος θα ταλαιπωρηθούν,τι θα την κάνεις την γατούλα στο κλουβί,διακοσμητική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Felice έγραψε: #4.011 13-11-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από zanin: άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 16:49 Η zanin έγραψε: #4.012 13-11-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Click για ανάπτυξη... δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:06 Η nickis έγραψε: #4.013 13-11-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:22 Η Hlianna έγραψε: #4.014 13-11-09 17:22 κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η zanin έγραψε: #4.015 13-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Click για ανάπτυξη... εγώ αν έρθω σίγουρα θα σου πω ένα γεια! δεν ξέρω αν θα πάω μεσημέρι... καλή επιτυχία Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχία αν και με τέτοιο άντρα είναι σίγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:17 Η kika έγραψε: #4.016 13-11-09 18:17 Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #4.017 13-11-09 18:25 Κοριτσια θα μας βρειτε,δεν υπαρχει περιπτωση να μας χασετε,μονο και μονο απο τις γατες μας θα μας γνωρισετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η kika έγραψε: #4.018 13-11-09 18:29 Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η natalouko: #4.019 13-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από kika: Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Οι υπόλοιπες θα είμαστε μαζεμένες γύρω από αυτά τα κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η kika έγραψε: #4.020 13-11-09 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα δεν ειπαμε οτι οι περισσοτερες θα παμε μαζι στην εκθεση?[/quo Θα βρεθούμε εκει μεσημέρι Κυριακής 13.00 με 14.00 για να γνωριστούμε με τα Βορεια κορίτσια στο διάλειμα του κριτή. Άμα είναι οι Αθηναίες μέχρι τότε σίγουρα θα βρεθούμε σε κανά καφέ και θα κανονίσουμε με ποιες θα πάμε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:29 Η nickis έγραψε: #4.005 13-11-09 15:29 Με δεχεστε και εμένα??!!Θα ειμαι με το χοντρουλικο της φωτο στο αβαταρ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Η aporw έγραψε: #4.006 13-11-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Με δεχεστε και εμένα??!!Θα ειμαι με το χοντρουλικο της φωτο στο αβαταρ μου!! Click για ανάπτυξη... θα το σκεφτουμε! εχεις και πολυ ασχημο γατι ρε γ@μωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:34 Η Felice έγραψε: #4.007 13-11-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Με δεχεστε και εμένα??!!Θα ειμαι με το χοντρουλικο της φωτο στο αβαταρ μου!! Click για ανάπτυξη... Μόνο αν φέρεις και το χονδρούλικο μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:35 Η zanin έγραψε: #4.008 13-11-09 15:35 άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:35 Η nickis έγραψε: #4.009 13-11-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aporw: θα το σκεφτουμε! εχεις και πολυ ασχημο γατι ρε γ@μωτο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μόνο αν φέρεις και το χονδρούλικο μαζί Click για ανάπτυξη... Καταλαβα μονο για το χοντρουλικο με θέλετε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:49 Η kika έγραψε: #4.010 13-11-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από zanin: άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως όχι Ζανίν,αν και δεν έχω ξαναπάει σ'έκθεση...Γιατί να υποβάλλεις την μικρή σου σε τέτοια ταλαιπωρία αφού δεν θα πάρει μέρος?Σκέψου τον κόσμο και την φασαρία,θα τρομάξει η Maya σου..Εδώ τα γατάκια που θα πάρουν μέρος θα ταλαιπωρηθούν,τι θα την κάνεις την γατούλα στο κλουβί,διακοσμητική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Felice έγραψε: #4.011 13-11-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από zanin: άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 16:49 Η zanin έγραψε: #4.012 13-11-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Click για ανάπτυξη... δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:06 Η nickis έγραψε: #4.013 13-11-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:22 Η Hlianna έγραψε: #4.014 13-11-09 17:22 κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η zanin έγραψε: #4.015 13-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Click για ανάπτυξη... εγώ αν έρθω σίγουρα θα σου πω ένα γεια! δεν ξέρω αν θα πάω μεσημέρι... καλή επιτυχία Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχία αν και με τέτοιο άντρα είναι σίγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:17 Η kika έγραψε: #4.016 13-11-09 18:17 Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #4.017 13-11-09 18:25 Κοριτσια θα μας βρειτε,δεν υπαρχει περιπτωση να μας χασετε,μονο και μονο απο τις γατες μας θα μας γνωρισετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η kika έγραψε: #4.018 13-11-09 18:29 Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η natalouko: #4.019 13-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από kika: Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Οι υπόλοιπες θα είμαστε μαζεμένες γύρω από αυτά τα κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η kika έγραψε: #4.020 13-11-09 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με δεχεστε και εμένα??!!Θα ειμαι με το χοντρουλικο της φωτο στο αβαταρ μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Η aporw έγραψε: #4.006 13-11-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Με δεχεστε και εμένα??!!Θα ειμαι με το χοντρουλικο της φωτο στο αβαταρ μου!! Click για ανάπτυξη... θα το σκεφτουμε! εχεις και πολυ ασχημο γατι ρε γ@μωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:34 Η Felice έγραψε: #4.007 13-11-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Με δεχεστε και εμένα??!!Θα ειμαι με το χοντρουλικο της φωτο στο αβαταρ μου!! Click για ανάπτυξη... Μόνο αν φέρεις και το χονδρούλικο μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:35 Η zanin έγραψε: #4.008 13-11-09 15:35 άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:35 Η nickis έγραψε: #4.009 13-11-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aporw: θα το σκεφτουμε! εχεις και πολυ ασχημο γατι ρε γ@μωτο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μόνο αν φέρεις και το χονδρούλικο μαζί Click για ανάπτυξη... Καταλαβα μονο για το χοντρουλικο με θέλετε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:49 Η kika έγραψε: #4.010 13-11-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από zanin: άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως όχι Ζανίν,αν και δεν έχω ξαναπάει σ'έκθεση...Γιατί να υποβάλλεις την μικρή σου σε τέτοια ταλαιπωρία αφού δεν θα πάρει μέρος?Σκέψου τον κόσμο και την φασαρία,θα τρομάξει η Maya σου..Εδώ τα γατάκια που θα πάρουν μέρος θα ταλαιπωρηθούν,τι θα την κάνεις την γατούλα στο κλουβί,διακοσμητική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Felice έγραψε: #4.011 13-11-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από zanin: άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 16:49 Η zanin έγραψε: #4.012 13-11-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Click για ανάπτυξη... δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:06 Η nickis έγραψε: #4.013 13-11-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:22 Η Hlianna έγραψε: #4.014 13-11-09 17:22 κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η zanin έγραψε: #4.015 13-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Click για ανάπτυξη... εγώ αν έρθω σίγουρα θα σου πω ένα γεια! δεν ξέρω αν θα πάω μεσημέρι... καλή επιτυχία Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχία αν και με τέτοιο άντρα είναι σίγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:17 Η kika έγραψε: #4.016 13-11-09 18:17 Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #4.017 13-11-09 18:25 Κοριτσια θα μας βρειτε,δεν υπαρχει περιπτωση να μας χασετε,μονο και μονο απο τις γατες μας θα μας γνωρισετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η kika έγραψε: #4.018 13-11-09 18:29 Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η natalouko: #4.019 13-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από kika: Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Οι υπόλοιπες θα είμαστε μαζεμένες γύρω από αυτά τα κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η kika έγραψε: #4.020 13-11-09 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nickis: Με δεχεστε και εμένα??!!Θα ειμαι με το χοντρουλικο της φωτο στο αβαταρ μου!! Click για ανάπτυξη... θα το σκεφτουμε! εχεις και πολυ ασχημο γατι ρε γ@μωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:34 Η Felice έγραψε: #4.007 13-11-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Με δεχεστε και εμένα??!!Θα ειμαι με το χοντρουλικο της φωτο στο αβαταρ μου!! Click για ανάπτυξη... Μόνο αν φέρεις και το χονδρούλικο μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:35 Η zanin έγραψε: #4.008 13-11-09 15:35 άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:35 Η nickis έγραψε: #4.009 13-11-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aporw: θα το σκεφτουμε! εχεις και πολυ ασχημο γατι ρε γ@μωτο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μόνο αν φέρεις και το χονδρούλικο μαζί Click για ανάπτυξη... Καταλαβα μονο για το χοντρουλικο με θέλετε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:49 Η kika έγραψε: #4.010 13-11-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από zanin: άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως όχι Ζανίν,αν και δεν έχω ξαναπάει σ'έκθεση...Γιατί να υποβάλλεις την μικρή σου σε τέτοια ταλαιπωρία αφού δεν θα πάρει μέρος?Σκέψου τον κόσμο και την φασαρία,θα τρομάξει η Maya σου..Εδώ τα γατάκια που θα πάρουν μέρος θα ταλαιπωρηθούν,τι θα την κάνεις την γατούλα στο κλουβί,διακοσμητική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Felice έγραψε: #4.011 13-11-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από zanin: άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 16:49 Η zanin έγραψε: #4.012 13-11-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Click για ανάπτυξη... δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:06 Η nickis έγραψε: #4.013 13-11-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:22 Η Hlianna έγραψε: #4.014 13-11-09 17:22 κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η zanin έγραψε: #4.015 13-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Click για ανάπτυξη... εγώ αν έρθω σίγουρα θα σου πω ένα γεια! δεν ξέρω αν θα πάω μεσημέρι... καλή επιτυχία Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχία αν και με τέτοιο άντρα είναι σίγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:17 Η kika έγραψε: #4.016 13-11-09 18:17 Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #4.017 13-11-09 18:25 Κοριτσια θα μας βρειτε,δεν υπαρχει περιπτωση να μας χασετε,μονο και μονο απο τις γατες μας θα μας γνωρισετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η kika έγραψε: #4.018 13-11-09 18:29 Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η natalouko: #4.019 13-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από kika: Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Οι υπόλοιπες θα είμαστε μαζεμένες γύρω από αυτά τα κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η kika έγραψε: #4.020 13-11-09 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nickis: Με δεχεστε και εμένα??!!Θα ειμαι με το χοντρουλικο της φωτο στο αβαταρ μου!! Click για ανάπτυξη... Μόνο αν φέρεις και το χονδρούλικο μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:35 Η zanin έγραψε: #4.008 13-11-09 15:35 άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:35 Η nickis έγραψε: #4.009 13-11-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aporw: θα το σκεφτουμε! εχεις και πολυ ασχημο γατι ρε γ@μωτο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μόνο αν φέρεις και το χονδρούλικο μαζί Click για ανάπτυξη... Καταλαβα μονο για το χοντρουλικο με θέλετε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:49 Η kika έγραψε: #4.010 13-11-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από zanin: άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως όχι Ζανίν,αν και δεν έχω ξαναπάει σ'έκθεση...Γιατί να υποβάλλεις την μικρή σου σε τέτοια ταλαιπωρία αφού δεν θα πάρει μέρος?Σκέψου τον κόσμο και την φασαρία,θα τρομάξει η Maya σου..Εδώ τα γατάκια που θα πάρουν μέρος θα ταλαιπωρηθούν,τι θα την κάνεις την γατούλα στο κλουβί,διακοσμητική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Felice έγραψε: #4.011 13-11-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από zanin: άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 16:49 Η zanin έγραψε: #4.012 13-11-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Click για ανάπτυξη... δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:06 Η nickis έγραψε: #4.013 13-11-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:22 Η Hlianna έγραψε: #4.014 13-11-09 17:22 κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η zanin έγραψε: #4.015 13-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Click για ανάπτυξη... εγώ αν έρθω σίγουρα θα σου πω ένα γεια! δεν ξέρω αν θα πάω μεσημέρι... καλή επιτυχία Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχία αν και με τέτοιο άντρα είναι σίγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:17 Η kika έγραψε: #4.016 13-11-09 18:17 Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #4.017 13-11-09 18:25 Κοριτσια θα μας βρειτε,δεν υπαρχει περιπτωση να μας χασετε,μονο και μονο απο τις γατες μας θα μας γνωρισετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η kika έγραψε: #4.018 13-11-09 18:29 Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η natalouko: #4.019 13-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από kika: Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Οι υπόλοιπες θα είμαστε μαζεμένες γύρω από αυτά τα κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η kika έγραψε: #4.020 13-11-09 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:35 Η nickis έγραψε: #4.009 13-11-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aporw: θα το σκεφτουμε! εχεις και πολυ ασχημο γατι ρε γ@μωτο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μόνο αν φέρεις και το χονδρούλικο μαζί Click για ανάπτυξη... Καταλαβα μονο για το χοντρουλικο με θέλετε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:49 Η kika έγραψε: #4.010 13-11-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από zanin: άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως όχι Ζανίν,αν και δεν έχω ξαναπάει σ'έκθεση...Γιατί να υποβάλλεις την μικρή σου σε τέτοια ταλαιπωρία αφού δεν θα πάρει μέρος?Σκέψου τον κόσμο και την φασαρία,θα τρομάξει η Maya σου..Εδώ τα γατάκια που θα πάρουν μέρος θα ταλαιπωρηθούν,τι θα την κάνεις την γατούλα στο κλουβί,διακοσμητική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Felice έγραψε: #4.011 13-11-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από zanin: άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 16:49 Η zanin έγραψε: #4.012 13-11-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Click για ανάπτυξη... δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:06 Η nickis έγραψε: #4.013 13-11-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:22 Η Hlianna έγραψε: #4.014 13-11-09 17:22 κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η zanin έγραψε: #4.015 13-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Click για ανάπτυξη... εγώ αν έρθω σίγουρα θα σου πω ένα γεια! δεν ξέρω αν θα πάω μεσημέρι... καλή επιτυχία Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχία αν και με τέτοιο άντρα είναι σίγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:17 Η kika έγραψε: #4.016 13-11-09 18:17 Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #4.017 13-11-09 18:25 Κοριτσια θα μας βρειτε,δεν υπαρχει περιπτωση να μας χασετε,μονο και μονο απο τις γατες μας θα μας γνωρισετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η kika έγραψε: #4.018 13-11-09 18:29 Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η natalouko: #4.019 13-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από kika: Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Οι υπόλοιπες θα είμαστε μαζεμένες γύρω από αυτά τα κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η kika έγραψε: #4.020 13-11-09 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: θα το σκεφτουμε! εχεις και πολυ ασχημο γατι ρε γ@μωτο! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Felice: Μόνο αν φέρεις και το χονδρούλικο μαζί Click για ανάπτυξη... Καταλαβα μονο για το χοντρουλικο με θέλετε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:49 Η kika έγραψε: #4.010 13-11-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από zanin: άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως όχι Ζανίν,αν και δεν έχω ξαναπάει σ'έκθεση...Γιατί να υποβάλλεις την μικρή σου σε τέτοια ταλαιπωρία αφού δεν θα πάρει μέρος?Σκέψου τον κόσμο και την φασαρία,θα τρομάξει η Maya σου..Εδώ τα γατάκια που θα πάρουν μέρος θα ταλαιπωρηθούν,τι θα την κάνεις την γατούλα στο κλουβί,διακοσμητική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Felice έγραψε: #4.011 13-11-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από zanin: άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 16:49 Η zanin έγραψε: #4.012 13-11-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Click για ανάπτυξη... δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:06 Η nickis έγραψε: #4.013 13-11-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:22 Η Hlianna έγραψε: #4.014 13-11-09 17:22 κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η zanin έγραψε: #4.015 13-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Click για ανάπτυξη... εγώ αν έρθω σίγουρα θα σου πω ένα γεια! δεν ξέρω αν θα πάω μεσημέρι... καλή επιτυχία Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχία αν και με τέτοιο άντρα είναι σίγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:17 Η kika έγραψε: #4.016 13-11-09 18:17 Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #4.017 13-11-09 18:25 Κοριτσια θα μας βρειτε,δεν υπαρχει περιπτωση να μας χασετε,μονο και μονο απο τις γατες μας θα μας γνωρισετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η kika έγραψε: #4.018 13-11-09 18:29 Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η natalouko: #4.019 13-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από kika: Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Οι υπόλοιπες θα είμαστε μαζεμένες γύρω από αυτά τα κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η kika έγραψε: #4.020 13-11-09 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zanin: άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως όχι Ζανίν,αν και δεν έχω ξαναπάει σ'έκθεση...Γιατί να υποβάλλεις την μικρή σου σε τέτοια ταλαιπωρία αφού δεν θα πάρει μέρος?Σκέψου τον κόσμο και την φασαρία,θα τρομάξει η Maya σου..Εδώ τα γατάκια που θα πάρουν μέρος θα ταλαιπωρηθούν,τι θα την κάνεις την γατούλα στο κλουβί,διακοσμητική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Felice έγραψε: #4.011 13-11-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από zanin: άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 16:49 Η zanin έγραψε: #4.012 13-11-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Click για ανάπτυξη... δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:06 Η nickis έγραψε: #4.013 13-11-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:22 Η Hlianna έγραψε: #4.014 13-11-09 17:22 κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η zanin έγραψε: #4.015 13-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Click για ανάπτυξη... εγώ αν έρθω σίγουρα θα σου πω ένα γεια! δεν ξέρω αν θα πάω μεσημέρι... καλή επιτυχία Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχία αν και με τέτοιο άντρα είναι σίγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:17 Η kika έγραψε: #4.016 13-11-09 18:17 Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #4.017 13-11-09 18:25 Κοριτσια θα μας βρειτε,δεν υπαρχει περιπτωση να μας χασετε,μονο και μονο απο τις γατες μας θα μας γνωρισετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η kika έγραψε: #4.018 13-11-09 18:29 Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η natalouko: #4.019 13-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από kika: Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Οι υπόλοιπες θα είμαστε μαζεμένες γύρω από αυτά τα κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η kika έγραψε: #4.020 13-11-09 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zanin: άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι; Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 16:49 Η zanin έγραψε: #4.012 13-11-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Click για ανάπτυξη... δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:06 Η nickis έγραψε: #4.013 13-11-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:22 Η Hlianna έγραψε: #4.014 13-11-09 17:22 κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η zanin έγραψε: #4.015 13-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Click για ανάπτυξη... εγώ αν έρθω σίγουρα θα σου πω ένα γεια! δεν ξέρω αν θα πάω μεσημέρι... καλή επιτυχία Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχία αν και με τέτοιο άντρα είναι σίγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:17 Η kika έγραψε: #4.016 13-11-09 18:17 Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #4.017 13-11-09 18:25 Κοριτσια θα μας βρειτε,δεν υπαρχει περιπτωση να μας χασετε,μονο και μονο απο τις γατες μας θα μας γνωρισετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η kika έγραψε: #4.018 13-11-09 18:29 Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η natalouko: #4.019 13-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από kika: Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Οι υπόλοιπες θα είμαστε μαζεμένες γύρω από αυτά τα κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η kika έγραψε: #4.020 13-11-09 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις? Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη. Click για ανάπτυξη... δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:06 Η nickis έγραψε: #4.013 13-11-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:22 Η Hlianna έγραψε: #4.014 13-11-09 17:22 κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η zanin έγραψε: #4.015 13-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Click για ανάπτυξη... εγώ αν έρθω σίγουρα θα σου πω ένα γεια! δεν ξέρω αν θα πάω μεσημέρι... καλή επιτυχία Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχία αν και με τέτοιο άντρα είναι σίγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:17 Η kika έγραψε: #4.016 13-11-09 18:17 Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #4.017 13-11-09 18:25 Κοριτσια θα μας βρειτε,δεν υπαρχει περιπτωση να μας χασετε,μονο και μονο απο τις γατες μας θα μας γνωρισετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η kika έγραψε: #4.018 13-11-09 18:29 Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η natalouko: #4.019 13-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από kika: Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Οι υπόλοιπες θα είμαστε μαζεμένες γύρω από αυτά τα κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η kika έγραψε: #4.020 13-11-09 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zanin: δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:22 Η Hlianna έγραψε: #4.014 13-11-09 17:22 κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η zanin έγραψε: #4.015 13-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Click για ανάπτυξη... εγώ αν έρθω σίγουρα θα σου πω ένα γεια! δεν ξέρω αν θα πάω μεσημέρι... καλή επιτυχία Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχία αν και με τέτοιο άντρα είναι σίγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:17 Η kika έγραψε: #4.016 13-11-09 18:17 Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #4.017 13-11-09 18:25 Κοριτσια θα μας βρειτε,δεν υπαρχει περιπτωση να μας χασετε,μονο και μονο απο τις γατες μας θα μας γνωρισετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η kika έγραψε: #4.018 13-11-09 18:29 Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η natalouko: #4.019 13-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από kika: Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Οι υπόλοιπες θα είμαστε μαζεμένες γύρω από αυτά τα κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η kika έγραψε: #4.020 13-11-09 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 17:28 Η zanin έγραψε: #4.015 13-11-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Click για ανάπτυξη... εγώ αν έρθω σίγουρα θα σου πω ένα γεια! δεν ξέρω αν θα πάω μεσημέρι... καλή επιτυχία Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχία αν και με τέτοιο άντρα είναι σίγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:17 Η kika έγραψε: #4.016 13-11-09 18:17 Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #4.017 13-11-09 18:25 Κοριτσια θα μας βρειτε,δεν υπαρχει περιπτωση να μας χασετε,μονο και μονο απο τις γατες μας θα μας γνωρισετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η kika έγραψε: #4.018 13-11-09 18:29 Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η natalouko: #4.019 13-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από kika: Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Οι υπόλοιπες θα είμαστε μαζεμένες γύρω από αυτά τα κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η kika έγραψε: #4.020 13-11-09 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Click για ανάπτυξη... εγώ αν έρθω σίγουρα θα σου πω ένα γεια! δεν ξέρω αν θα πάω μεσημέρι... καλή επιτυχία Αρχική Δημοσίευση από nickis: Ευχαριστούμε.... εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας!! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχία αν και με τέτοιο άντρα είναι σίγουρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:17 Η kika έγραψε: #4.016 13-11-09 18:17 Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #4.017 13-11-09 18:25 Κοριτσια θα μας βρειτε,δεν υπαρχει περιπτωση να μας χασετε,μονο και μονο απο τις γατες μας θα μας γνωρισετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η kika έγραψε: #4.018 13-11-09 18:29 Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η natalouko: #4.019 13-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από kika: Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Οι υπόλοιπες θα είμαστε μαζεμένες γύρω από αυτά τα κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η kika έγραψε: #4.020 13-11-09 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #4.017 13-11-09 18:25 Κοριτσια θα μας βρειτε,δεν υπαρχει περιπτωση να μας χασετε,μονο και μονο απο τις γατες μας θα μας γνωρισετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η kika έγραψε: #4.018 13-11-09 18:29 Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η natalouko: #4.019 13-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από kika: Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Οι υπόλοιπες θα είμαστε μαζεμένες γύρω από αυτά τα κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η kika έγραψε: #4.020 13-11-09 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοριτσια θα μας βρειτε,δεν υπαρχει περιπτωση να μας χασετε,μονο και μονο απο τις γατες μας θα μας γνωρισετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η kika έγραψε: #4.018 13-11-09 18:29 Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η natalouko: #4.019 13-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από kika: Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Οι υπόλοιπες θα είμαστε μαζεμένες γύρω από αυτά τα κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η kika έγραψε: #4.020 13-11-09 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η natalouko: #4.019 13-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από kika: Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Οι υπόλοιπες θα είμαστε μαζεμένες γύρω από αυτά τα κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η kika έγραψε: #4.020 13-11-09 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από kika: Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Οι υπόλοιπες θα είμαστε μαζεμένες γύρω από αυτά τα κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η kika έγραψε: #4.020 13-11-09 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.