Πότε θα πάμε για καφέ;

Ωραια!!!Θα βρεθουμε σε καποιο συγκεκριμενο σημειο;Δεν ξερω πως ειναι ο χωρος εκει μεσα.
Όυτε εγώ ξέρω πως είναι ο χώρος γιατί δεν έχω πάει ποτέ σαυτόν τον χώρο .
Αν δεν γνωριστούμε ποιο πριν θα ξερετε ότι θα μαζευτούμε στο διάλειμα του κριτή.
θα βρεθούμε μην ανησυχείτε;). Οπου δείτε μία παρέα από φωνακλούδες:lol::P γυναίκες να ξέρετε ότι είμαστε εμείς. Όπου έχουμε πάει το έχουμε γκρεμίσει το μαγαζί απο τις φωνές και το πολύ μπλα μπλα.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μα δεν ειπαμε οτι οι περισσοτερες θα παμε μαζι στην εκθεση?:confused::confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όυτε εγώ ξέρω πως είναι ο χώρος γιατί δεν έχω πάει ποτέ σαυτόν τον χώρο .
Αν δεν γνωριστούμε ποιο πριν θα ξερετε ότι θα μαζευτούμε στο διάλειμα του κριτή.
θα βρεθούμε μην ανησυχείτε;). Οπου δείτε μία παρέα από φωνακλούδες:lol::P γυναίκες να ξέρετε ότι είμαστε εμείς. Όπου έχουμε πάει το έχουμε γκρεμίσει το μαγαζί απο τις φωνές και το πολύ μπλα μπλα.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:/

Δεν ξέρω βέβαια πόσο πιό μεγάλος θα είναι φέτος ο χώρος.:hmm:Πέρσι όμως ήταν πραγματικά πολύ εύκολο να βρεθούμε.Καταρχήν είσαι τον περισσότερο καιρό δίπλα στα κλουβάκια των "δικών μας" γατιών.Οπότε μόλις βλέπεις κάποια κοπέλα που δεν γνωρίζεις λες εγώ είμαι η τάδε εσύ ποιά είσαι?;)
Σκεφτήτε ότι δίπλα στα νορβηγάκια της Δώρας θα περάσουμε σίγουρα όσες έρθουμε...άρα άποκλείεται να χαθούμε.;)
Απλά να συνενοηθούμε για την ώρα.Νομίζω ότι γύρω στις δύο το μεσημέρι είναι το ιδανικό και μάλλον την κυριακή γιατί σάββατο μπορεί κάποιες να δουλεύουν.:)

μα δεν ειπαμε οτι οι περισσοτερες θα παμε μαζι στην εκθεση?:confused::confused:[/quo
Θα βρεθούμε εκει μεσημέρι Κυριακής 13.00 με 14.00 για να γνωριστούμε με τα Βορεια κορίτσια στο διάλειμα του κριτή.
Άμα είναι οι Αθηναίες μέχρι τότε σίγουρα θα βρεθούμε σε κανά καφέ και θα κανονίσουμε με ποιες θα πάμε.

Με δεχεστε και εμένα??!!:redface:Θα ειμαι με το χοντρουλικο της φωτο στο αβαταρ μου!!:)

Με δεχεστε και εμένα??!!:redface:Θα ειμαι με το χοντρουλικο της φωτο στο αβαταρ μου!!:)

θα το σκεφτουμε!:P:P εχεις και πολυ ασχημο γατι ρε γ@μωτο!:P:lol::lol:

Μόνο αν φέρεις και το χονδρούλικο μαζί:P:P:P:D:D:D:D

άσχετο... στην έκθεση όποιος πάει να δει μπορεί να πάρει και το γατί του μαζι;

θα το σκεφτουμε!:P:P εχεις και πολυ ασχημο γατι ρε γ@μωτο!:P:lol::lol:

Μόνο αν φέρεις και το χονδρούλικο μαζί:P:P:P:D:D:D:D
Καταλαβα μονο για το χοντρουλικο με θέλετε :lol::lol::lol::lol:!!

Νομίζω πως όχι Ζανίν,αν και δεν έχω ξαναπάει σ'έκθεση...Γιατί να υποβάλλεις την μικρή σου σε τέτοια ταλαιπωρία αφού δεν θα πάρει μέρος?:/:Σκέψου τον κόσμο και την φασαρία,θα τρομάξει η Maya σου..Εδώ τα γατάκια που θα πάρουν μέρος θα ταλαιπωρηθούν,τι θα την κάνεις την γατούλα στο κλουβί,διακοσμητική??:blink:

Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις?
Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη.

Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί. Μόνο εάν επιθυμείς να διαγωνίστεις ή να σου πουν σε ποια ράτσα ανήκει τότε πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή. Τι γάτά έχεις?
Αυτήν που είναι στο αβαταρ σου εννοείς?Αυτή είναι γάτα σπιτιού κατηγορία ανηλίκωνν. Δεν διαγωνίζεται για να διαγωνιστεί πρέπει να είναι στειρωμένη.

δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί)

δεν είχα σκοπό να τη φέρω, αλλά διαβασα από τη Νικις νομιζω ότι θα φέρει και την γάτα της (που μεταξύ μας είναι κουκλί)
:redface::redface:Ευχαριστούμε....:):)
εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας:happy:!!

κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω:D

κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω:D

εγώ αν έρθω σίγουρα θα σου πω ένα γεια! δεν ξέρω αν θα πάω μεσημέρι...
καλή επιτυχία

:redface::redface:Ευχαριστούμε....:):)
εμεις θα διαγωνιστούμε κιολας:happy:!!

καλη επιτυχία αν και με τέτοιο άντρα είναι σίγουρο :)

Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα:P:P

Κοριτσια θα μας βρειτε,δεν υπαρχει περιπτωση να μας χασετε,μονο και μονο απο τις γατες μας θα μας γνωρισετε.:P

Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε:up:!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση:redface:

Με τέτοια κουκλιά σίγουρα δεν σας χάνουμε:up:!!!Για τις υπόλοιπες λέω που δεν θα πάρουν μέρος στην έκθεση:redface:
Οι υπόλοιπες θα είμαστε μαζεμένες γύρω από αυτά τα κουκλιά!!!!:P:P:P

:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back