Πότε θα πάμε για καφέ;

recept001_big.jpg

Αν κατάλαβα καλά αυτός είναι ο χώρος έξω από την Εκθεση.:hmm:
Προφανώς η άλλη αίθουσα, που δείχνει τις δεξιώσεις, θα είναι μάλλον ο χώρος της Έκθεσης.:hmm:
beropoulos_big.jpg

Δεν ξέρω τι να πώ....φαντάζομαι έξω θα υπάρχει καφές...Θέλετε να τα πούμε εκεί στα όρθια;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δωράκι ούτως ή άλλως το σημείο αναφοράς θα είναι τα νορβηγάκια σου...να μου το θυμηθείς!;):D
Πέρσι δεν έγινε έτσι με τον Σείριο!;)
:redface::redface::redface:
Ειπαμε,εμεις θα εχουμε παραβαν απο γατομαμαδες!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:redface::redface::redface:
Ειπαμε,εμεις θα εχουμε παραβαν απο γατομαμαδες!:lol:

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::up::up:

κορίτσια θα σας πρότεινα κ εγώ να βάλετε καρτελάκια οσες δεν γνωρίζεστε κ πολύ, όντως βοηθάει κ σιγά το πράγμα, έκθεση γάτας είναι όλα επιτρέπονται;););) βάλτε ένα απλό αυτοκόλλητο με το ψευδώνυμο και το mycat και δεν θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα άλλο, θα σας βρούμε οι υπόλοιπες.

Εγώ δεν θα βάλω, είναι περιττό - αν καταφέρω να έρθω στην έκθεση θα είναι κυριακή - γιατί θα με γνωρίσετε σίγουρα, γιατί πόσες έγκυες θα κυκλοφορούν ανάμεσα στις γάτες???:lol::lol::lol:

κορίτσια θα σας πρότεινα κ εγώ να βάλετε καρτελάκια οσες δεν γνωρίζεστε κ πολύ, όντως βοηθάει κ σιγά το πράγμα, έκθεση γάτας είναι όλα επιτρέπονται;););) βάλτε ένα απλό αυτοκόλλητο με το ψευδώνυμο και το mycat και δεν θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα άλλο, θα σας βρούμε οι υπόλοιπες.

Εγώ δεν θα βάλω, είναι περιττό - αν καταφέρω να έρθω στην έκθεση θα είναι κυριακή - γιατί θα με γνωρίσετε σίγουρα, γιατί πόσες έγκυες θα κυκλοφορούν ανάμεσα στις γάτες???:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:..εγω αν βαλουν και οι αλλες πολυ ευχαριστως:P

Εγώ το έφτιαξα σήμερα στο γραφείο,το εκτύπωσα και σε αυτοκόλλητο,με την φωτό της Κίκας στο άβαταρ και τ' όνομα δίπλα!!:P

κορίτσια θα σας πρότεινα κ εγώ να βάλετε καρτελάκια οσες δεν γνωρίζεστε κ πολύ, όντως βοηθάει κ σιγά το πράγμα, έκθεση γάτας είναι όλα επιτρέπονται;) βάλτε ένα απλό αυτοκόλλητο με το ψευδώνυμο και το mycat και δεν θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα άλλο, θα σας βρούμε οι υπόλοιπες.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λετε να βαλω ενα καρτελακι τεραστιο στο κουτελο...που να γραφει...Πουπουλινα???:blink::blink::blink:........λετε να με περασουν για την .....τρελη του σαγιο???:lol::lol::lol::lol::lol:

E,κοίτα τώρα άν σκάσεις μύτη με το καρτελάκι στο μέτωπο θα έχεις ένα θεματάκι!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Και δε θα σου χαλάσει κανείς χατήρι γιατί ξέρεις τι λένε ''είδε ο μεθυσμένος τον τρελό και τον φοβήθηκε''!!:P:P

E,κοίτα τώρα άν σκάσεις μύτη με το καρτελάκι στο μέτωπο θα έχεις ένα θεματάκι!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Και δε θα σου χαλάσει κανείς χατήρι γιατί ξέρεις τι λένε ''είδε ο μεθυσμένος τον τρελό και τον φοβήθηκε''!!:P:P

:lol::lol::lol::lol::lol:
η πλακα ειναι οτι,επειδη τα καρτελακια μπαινουν στο στηθος.....ολοι εμεις του my cat....οταν πρωτοσυναντιομαστε...δεν θα κοιταζομαστε στα ματια,αλλα..........στο στηθος!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:Αυτό είναι γεγονός!!Δεν πειράζει βρε πουπουλίνα,για όσες ντρέπονται για το...μπούστο τους ας βάλουν εκεί ένα ζιβάγκο!!:P

:lol::lol::lol::lol:Αυτό είναι γεγονός!!Δεν πειράζει βρε πουπουλίνα,για όσες ντρέπονται για το...μπούστο τους ας βάλουν εκεί ένα ζιβάγκο!!:P

εγω παντως............προβλημα δεν εχω......:lol:..πανε πια τα χρονια της ......ντροπης!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτό ξαναπέστο!!:D Και η μόνη να είμαι με το καρτελάκι δε μασάω:P;)

κορίτσια αυτό είχε συμβεί όταν είχαμε βρεθεί το καλοκαίρι στην ταβέρνα:) κοιτάζαμε η μία το βυζί της άλλης, αυτό που ανέφερε η Λέτα, :lol::lol::lol::lol: είχε απίστευτη πλάκα γιατί δεν μάθαμε αμέσως πια είναι πια κ κοιταζόμασταν και ξανακοιταζόμασταν.... αφού μάθαμε η μία το μέγεθος της αλλης:lol::lol:
Να τα φορέσετε μην κολλάτε καλέ!!!:P:rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol:

κορίτσια αυτό είχε συμβεί όταν είχαμε βρεθεί το καλοκαίρι στην ταβέρνα:) κοιτάζαμε η μία το βυζί της άλλης, αυτό που ανέφερε η Λέτα, :lol::lol::lol::lol: είχε απίστευτη πλάκα γιατί δεν μάθαμε αμέσως πια είναι πια κ κοιταζόμασταν και ξανακοιταζόμασταν.... αφού μάθαμε η μία το μέγεθος της αλλης:lol::lol:
Να τα φορέσετε μην κολλάτε καλέ!!!:P:rolleyes::rolleyes:

σιγα που θα κολλησω.........θα ειμαι και υπερηφανη κιολας,οπως ξαναειπα...:lol::lol::lol::lol::lol::up:

Άσε που θα είμαστε και η...ατραξιόν της βραδυάς!!:lol:Με τόσα κουκλιά-για γάτες μιλάω έτσι;)-που θα έχει στην έκθεση εμάς θα κοιτάνε?:rolleyes:

Άσε που θα είμαστε και η...ατραξιόν της βραδυάς!!:lol:Με τόσα κουκλιά-για γάτες μιλάω έτσι;)-που θα έχει στην έκθεση εμάς θα κοιτάνε?:rolleyes:

:up::up::up:........εννοειται!!!!!!!!:up::up::up:..........θα σαρωσει τα βραβεια το my cat!!!!!!:D:D:D

:up::up::up:Δεν έχω καμία αμφιβολία περί τούτου!!!;)

Εγώ το έφτιαξα σήμερα στο γραφείο,το εκτύπωσα και σε αυτοκόλλητο,με την φωτό της Κίκας στο άβαταρ και τ' όνομα δίπλα!!:P
Οκ . Κορίτσια τότε να φτιάξουμε αφου το λέτε.
Κική την προηγουμενη φορά τα καρτελάκια που μας είχε φτιάξει η Μελίνα είχαν το logo του my cat και απο κάτω είχε γράψει το ψευδώνυμό μας και το κανονικό μας όνομα.Είναι απαράιτητα και τα δύο.
Έτσι αφού πρώτα σε γνωρίσουν από το ψευδώνυμο μετά θα συστήνεστε με το πραγματικό σας όνομα.Άμα το έφτιαξες έτσι τότε σόρυ , δεν θέλω να σου κανω υπόδειξη απλά να σου πώ ότι χρειάζονται και τα δύο. :happy:

Οκ . Κορίτσια τότε να φτιάξουμε αφου το λέτε.
Κική την προηγουμενη φορά τα καρτελάκια που μας είχε φτιάξει η Μελίνα είχαν το logo του my cat και απο κάτω είχε γράψει το ψευδώνυμό μας και το κανονικό μας όνομα.Είναι απαράιτητα και τα δύο.
Έτσι αφού πρώτα σε γνωρίσουν από το ψευδώνυμο μετά θα συστήνεστε με το πραγματικό σας όνομα.Άμα το έφτιαξες έτσι τότε σόρυ , δεν θέλω να σου κανω υπόδειξη απλά να σου πώ ότι χρειάζονται και τα δύο. :happy:

ναι......καλυτερο μου φαινεται αυτο..........και ειναι και σωστο,και ωραιο να εχει και το logo του my cat....να μην φαινεται ξεκαρφωτα ενα...Πουπουλινα!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back