Πότε θα πάμε για καφέ;

λες και ακουω την μανα μου και την θεια μου:lol::lol:κοιτα η αληθεια ειναι οτι το λατρευω και δεν μπορω να το αποχωριστω..ασε που ο Νικος μου λεει οτι αν το κανω καστανο θα με χωρισει:lol::lol:οποτε μπρος γκρεμος και πισω ρεμα:Pαλλα αυτη ειναι η βλακεια ρε γαμωτο..οτι αν το μετανιωσω μετα δεν θα μπορω να το αλλαξω..οσο για την barbie την μισωωωω:mad:δεν ηθελα ποτε να μοιασω σε εκεινη..οταν ημουν μικρη επαιζα μονο με αυτοκινητακια και οποιος μου εφερνε barbie επαιρνα ψαλιδι και της εκοβα μαλλια και βυζια:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοριτσια εγω θα ειμαι εκει κατα τις 7+15

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα κορίτσια,
δυστυχώς δεν κατάφερα να έρθω, μπλοκαρίστηκα στην κίνηση χτες το απόγευμα (αυτό το εορταστικό ωράριο με σκοτώνει κάθε χρόνο) και δεν είχα αριθμό τηλεφώνου για να σας ειδοποιήσω :(
Είμαι σίγουρη όμως ότι περάσατε τέλεια, και ζηλεύωωωωωωω :(
Βάλτε καμιά φωτο, πείτε μας εντυπώσεις :)

Καλημέρα γατομαμάδες,:up::up::up:
χτες πάλι ακόμα ένα μαγαζί γνώρισε την τρελή παρέα του my cat. Περάσαμε πολύ ωραία , η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ζεστή απο χαρούμενες γατομαμάδες του my cat.
PC210719.jpg

Ειχαμε και νέες συμμετοχές γατομαμάδων στην παρέα μας.
Από δεξιά προς τα αριστερά
kounelaki -Έλενα
dafni -Δάφνη
Zanin - Ζανίν
Hlliana - Ηλιάνα
Felice - Λέττα
Cloud and snow- Λια
Flower - Βασιλική
Ήπιαμε και το Χριστουγεννιάτικο καφεδάκι μας και φάγαμε ωραία γλυκά και φαγητά του Palmie Bistro.(πως το έγραψα έτσι λες και κάνω διαφήμιση του μαγαζιού:blink::blink:)
Η επόμενη συνάντηση της παρέας θα είναι μετά τα Χριστούγεννα που η παρέα των γατομαμάδων θα πάει σινεμά.

Ευχομαι σε όλους καλές γιορτές ,
όμορφα και ζεστά Χριστούγεννα.:D:D

Βρε Λέττα, δε σε γνώρισα με τα γυαλιά !! :lol::lol:
Κι εσύ διοπτροφόρος; :rolleyes:
Καλά, για την κουνέλα δεν έχω να πω τίποτα.... κούκλα όπως πάντα :D
Η Δάφνη είναι πλέον γνωστή φυσιογνωμία :)
Χαίρομαι που γνωρίζω τις υπόλοιπες, έστω κι από φωτο :D:D

AΧ!:P ναι δεν με έχεις δει ποτέ γιατί σπάνια τα φοράω, αλλά χτες κάτι έπαθαν τα μάτια μου (είχαν κοκκινήσει) και έτσι αναγκάστηκα και έβγαλα τους φακούς.
Η Ζανίν έχει ξαναέρθει και σε άλλον καφέ και την Ηλιάνα την έχουν γνωρίσει τα κορίτσια του my cat από την έκθεση γάτας.

Ηλιάναααααααα,
χτες όταν φεύγαμε το κατάλαβες που ο διπλανός πήγε να πιάσει συζήτηση?

ΑΑ! Μέλίνα ξέχασα να σου πώ ότι δεν ξέχασα και φρόντισα να τηρήσω την παράδοσή σου :up::up::up::up:της κολλημένης ταμπελίτσας
στο βυζί:P:P:P:P:P.
Εγώ εντομεταξύ φορούσα το καρτελάκι απο την έκθεση που είχε και το grafic του my cat και απέναντι που καθότανε μία παρέα με άνδρες παρατήρησα ότι ψουψουριζόντουσταν κάτι έλεγαν για εμάς.
Άντε πάλι γράψαμε.:P:P:P:blink::blink::blink::blink:

Eυχαριστω αγαπη μου!Κι εγω διοπτροφορα ειμαι αλλα τα εβγαλα χαρην της..φωτογραφισης!:lol:

ΑΑ! Μέλίνα ξέχασα να σου πώ ότι δεν ξέχασα και φρόντισα να τηρήσω την παράδοσή σου :up::up::up::up:του κολλημένης ταμπελίτσας
στο βυζί:P:P:P:P:P.
Εγώ εντομεταξύ φορούσα το καρτελάκι απο την έκθεση που είχε και το grafic του my cat και απέναντι που καθότανε μία παρέα με άνδρες παρατήρησα ότι ψουψουριζόντουσταν κάτι έλεγαν για εμάς.
Άντε πάλι γράψαμε.:P:P:P:blink::blink::blink::blink:

Μην ανησυχείς, τσεκάρισα κι εγώ τα... μπούστα σας στη φωτο :rolleyes:
Πολύ καλή ιδέα Λέττα :up:
Έτσι ξέρεις με ποιον μιλάς βρε παιδί μου :lol:

Μην ανησυχείς, τσεκάρισα κι εγώ τα... μπούστα σας στη φωτο :rolleyes:
Πολύ καλή ιδέα Λέττα :up:
Έτσι ξέρεις με ποιον μιλάς βρε παιδί μου :lol:
Τελικά χωρίς καμία πλάκα αποδείχτηκε ότι είναι απαραίτητες οι ταμπελίτσες,;) γιατί όταν ήρθαν οι καινούργιες δεν ήξεραν ποια ήταν η παρέα που έψαχναν αλλά βλέποντας το ταμπελάκι μου που ειχε επάνω το grafic του my cat ερχόντουσταν κατευθείαν και συστηνόντουσταν.
Τελικά είναι απαραίτητο.:happy:

Σας εχω προταση φοβερη!!!:up::up:
Αυριο το γραφειο μου εχει κλεισει για κατι σχολεια σε ενα ρεμπεταδικο στο Υμηττο!:) αλλα επειδη εχουν μεινει πολλες θεσεις μου ειπε να καλεσω οσο κοσμο θελω με 20 ευρω το ατομο (οσο μας το αφηνει το μαγαζι δηλαδη) με κρασι και φαγητο!:D:D θελετε να ερθετε????:redface::D:D

α η βάφλα μου ήταν χάλια:mpliaks::mpliaks::mpliaks::mpliaks::mpliaks:

αλλά η παρέα τέλεια:)

Σας εχω προταση φοβερη!!!:up::up:
Αυριο το γραφειο μου εχει κλεισει για κατι σχολεια σε ενα ρεμπεταδικο στο Υμηττο!:) αλλα επειδη εχουν μεινει πολλες θεσεις μου ειπε να καλεσω οσο κοσμο θελω με 20 ευρω το ατομο (οσο μας το αφηνει το μαγαζι δηλαδη) με κρασι και φαγητο!:D:D θελετε να ερθετε????:redface::D:D
Σιμώνη μου λίγο δύσκολο:/: γιατί εγω σήμερα πρέπει να παω στην βαφτιστήρα μου και έχω να φτιάξω και βαλίτσα. Την Τετάρτη και Πέμπτη να κάνω τελευταία ψώνια γιατί φεύγω την Δευτέρα και το Σ/Κ τα μαγαζιά θα είναι κλειστά δηλαδή ίσα ίσα που προλαβαίνω να κάνω προετοιμασία.
Πάντως θα ήταν καλή φάση.:D

α η βάφλα μου ήταν χάλια:mpliaks::mpliaks::mpliaks::mpliaks::mpliaks:

αλλά η παρέα τέλεια:)
αφού εγώ είδα ότι την τσάκισες:blink:?!!
Εμένα η σοκολατόπιτα μου ήταν πολύυυυυ!!!! ωραία αλλά λόγο του πολύ μπλα μπλα μπλα μπλα δεν μπορούσα να την φάω. Πάντως είχε πολύ ωραία σοκολατένια γεύση.:up::up::up::up: σλουρπ!!:P

Τι κρίμα βρε κορίτσια που δεν μπόρεσα να έρθω.:/::/:Δυστυχώς τελείωσα από το γραφείο στις 23:00.:/::/:
Από την φώτο φαίνεται ότι περάσατε τέλεια!!!:):)
Θα σας γνωρίσω από κοντά στην επόμενη συνάντηση!!!:):):)

Σιμώνη, είναι τέλεια η ιδέα σου, αλλά δυστυχώς πάλι δεν ξέρω τι ώρα θα τελειώσω και αν θα έχω το κουράγιο να έρθω.:/::/:
Άντε να κλείσουμε για γιορτές γιατί δεν αντέχω άλλο.:mad::mad::mad:

Τι κρίμα βρε κορίτσια που δεν μπόρεσα να έρθω.:/::/:Δυστυχώς τελείωσα από το γραφείο στις 23:00.:/::/:
Από την φώτο φαίνεται ότι περάσατε τέλεια!!!:):)
Θα σας γνωρίσω από κοντά στην επόμενη συνάντηση!!!:):):)

Σιμώνη, είναι τέλεια η ιδέα σου, αλλά δυστυχώς πάλι δεν ξέρω τι ώρα θα τελειώσω και αν θα έχω το κουράγιο να έρθω.:/::/:
Άντε να κλείσουμε για γιορτές γιατί δεν αντέχω άλλο.:mad::mad::mad:
Επεσε πολύ μπλα μπλα !!!. Αφού κάποια κορίτσια καθίσαμε μέχρι της 23:30!!!
Μην στεναχωριέσαι Ναταλια μου :happy::happy: μετά τα Χριστούγεννα θα πάμε όλη μαζί η παρέα σινεμά που λέγαμε προχτες.
Φιλάκια

περασαμε τελεια:up:(εμενα η ριζα των μαλλιων μου εχει φτασει στον αστραγαλο αλλα σημερα πηγα και τα εωαψα:P)..Λεττα ναι το καταλαβα:lol::lol:που να δεις που ειμασταν στο τρενο με την Δαφνη και ηταν ενας μουρλος που εκανε καμακι σε ολες..οποτε και εμεις δεν γλυτωσαμε..:lol:παντως πραγματικα ηταν τελεια..και ναι..καθησαμε μεχρι τις 11.30 και παλι δεν μας εφτανε..αντε και για το σινεμαδακι..η Ζανιν τσακισε την βαφλα αφου πρωτα ειχε παει μεσα 3 φορες να της βαλουν μερεντα..οποτε ηταν στεγνη..η κουνελα καθοταν διπλα μου και το κεφαλι μου εγινε καζανι απο την πολυλογια της..:lol::lol:(κουνελα πλακα κανω..ελπιζω να μην παρεξηγεισαι:D)

περασαμε τελεια(εμενα η ριζα των μαλλιων μου εχει φτασει στον αστραγαλο αλλα σημερα πηγα και τα εωαψα)..Λεττα ναι το καταλαβαπου να δεις που ειμασταν στο τρενο με την Δαφνη και ηταν ενας μουρλος που εκανε καμακι σε ολες..οποτε και εμεις δεν γλυτωσαμε..παντως πραγματικα ηταν τελεια..και ναι..καθησαμε μεχρι τις 11.30 και παλι δεν μας εφτανε..αντε και για το σινεμαδακι..η Ζανιν τσακισε την βαφλα αφου πρωτα ειχε παει μεσα 3 φορες να της βαλουν μερεντα..οποτε ηταν στεγνη..η κουνελα καθοταν διπλα μου και το κεφαλι μου εγινε καζανι απο την πολυλογια της..(κουνελα πλακα κανω..ελπιζω να μην παρεξηγεισαι)

Καλά μιλάμε πολύ πλάκα:lol::lol::lol::lol: με πέθανες.
Α! ξέχασες που είπες ότι θα μου πεις κάτι για την έκθεση .Σημείωσετα για την άλλη φορά ;):D:D:D:lol::lol::lol:
Καλά μιλάμε ότι έχουμε πολύ πλάκα . Και εγώ πέρασα πολύ ωραία χτες.

Σημείωση για το κοινο
την φώτο μας την έβγαλε η γκαρσόνα και όλες φοβηθήκαμε ότι δεν θα χωράγαμε, γιαυτο ζουμπηχθήκαμε και στηθήκαμε μαυτόν τον τρόπο.Έτσι????
Δεν καθόμασταν η μία πάνω στην άλλη όλη την ώρα.:lol::lol::lol::lol::lol:
Για να μην υπάρξει απορία:P:P:P
Έλενααααααααααα που είσαι?? Οι δικές σου φωτό?

αφού εγώ είδα ότι την τσάκισες:blink:?!!
Εμένα η σοκολατόπιτα μου ήταν πολύυυυυ!!!! ωραία αλλά λόγο του πολύ μπλα μπλα μπλα μπλα δεν μπορούσα να την φάω. Πάντως είχε πολύ ωραία σοκολατένια γεύση.:up::up::up::up: σλουρπ!!:P

α δεν με ξέρεις καλά για αυτό λες ότι την τσάκισα...αν προσεξες είχα αφήσει το 1/4 στο πιάτο....

επίσης την βάφλα την επέστρεψα 2 φορές πίσω γιατί όταν την φέρανε ήταν
1. σκληρή
2. κρύα
3. με πολύ λίγη σοκολάτα

την πρώτη φορά που την πήραν, απλά την ζέσταναν στο micro
και την δευτερη ζήτησα λίγη παραπάνω σοκολάτα

με λιγα λόγια η βάρκα- βάφλα έμπαζε από παντου...
χαλια

ρώτα και την κουνελα που δοκίμασε πόσο χαλια ήταν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back