Πoρτοκαλόγατα-maniacs

Ονειρεμενος ηταν ο Σαβαχ Στελλα μου.:D:D:DΤον εχεις και στην υπογραφη σου.:)

Ειλικρινά σου μιλώ, Νίκη μου, δεν ξέρω εάν υπήρξε πιο κακομαθημένο - καλομαθημένο γατί από δαύτον!:rolleyes: Ένα σόι ολόκληρο ασχολούταν με το πως δεν θα του χαλάσει χατήρι. Σκέψου, όταν κλαψούριζε γιατί ήθελε να φτάσει τα πεταλουδάκια που πετούν γύρω από το ηλεκτρικό φως το καλοκαίρι, εγώ σκαρφάλωνα στο πάσο της κουζίνας, τον έπαιρνα αγκαλιά, τον σήκωνα στις παλάμες και φτάναμε στη λάμπα να πιάσει τα έντομα:blink: Και μας κοίταζε η γειτονιά από γύρω (όσοι μας έβλεπαν δηλαδή επειδή είναι και ψηλά το πατρικό μου:lol:...)

Αλλά τέτοια είναι τα πορτοκάλια μας, τέτοια και η αγάπη που τους έχουμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι επειδή θέλετε να δείτε ΚΙ ΑΛΛΟ,ΚΙ ΑΛΛΟ,ορίστεεεε!

O χοντρούλης και ο φουντωτός είναι ο Πατούσος.
Ο κομψός λόρδος είναι ο Οραντζέλο!:)

Στο αβατάρ,έχω τον Οραντζέλο,σε πιο παλιά φωτογραφία,βέβαια.

Έβαλα και τη φωτογραφία με την καρδιά!:up::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCF1810.JPG
    DSCF1810.JPG
    100,9 KB · Εμφανίσεις: 23
  • DSCF1829.JPG
    DSCF1829.JPG
    91,9 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DSCF1823.JPG
    DSCF1823.JPG
    90,9 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSCF1809.JPG
    DSCF1809.JPG
    98,4 KB · Εμφανίσεις: 32
  • heart10.jpg
    heart10.jpg
    25,1 KB · Εμφανίσεις: 40
Πατουσος Πατουσος δαγκωτοοοοο!:up:

Και λίγες ακόμη :):P

Συνημμένα

• IMG_0010.JPG
    IMG_0010.JPG
    94,1 KB · Εμφανίσεις: 36
  • IMG_0006.JPG
    IMG_0006.JPG
    145,6 KB · Εμφανίσεις: 43
  • IMG_0005.JPG
    IMG_0005.JPG
    147,5 KB · Εμφανίσεις: 32
  • IMG_0018.JPG
    IMG_0018.JPG
    152,4 KB · Εμφανίσεις: 40
  • IMG_0040.JPG
    IMG_0040.JPG
    115,9 KB · Εμφανίσεις: 37
Παναγιά μου εμένα μου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω :blink::blink:

Ο Πατούσος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!

Παναγιά μου εμένα μου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω :blink::blink:

Ο Πατούσος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol: ναι,ναι,είναι ο μορφονιός...:up::up::up:

Τα πορτοκαλόγατα,γενικά,παιδιά,είναι το ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!!!

Σιμόνα είναι για στύψιμο και ζούληγμα και οι δυό τους.

Αααααααααα εγώ θα δηλώσω φαν του Οραντζελο για άλλη μια φορά!!Δεν λέει τίποτις ο πατούσος μπροστά σε αυτήν την λαχταριστή γλυκα!!!!Φαν ...Πάντως και ο πατούσος ίδια γυμναστική ακαδημία πηγαινε με μελάνωρ και μάπα...οι φωτος το αποδεικνύουν!!!:P

Οι ΤΟΜ και ΤΖΕΡΙ δηλωνουν παρων(αν και εχουν παει πια στην καινουργια τους οικογενεια,δυστυχως ακομα δεν εχουν υπολογιστη).

Δυστυχως τον εχω μονο εκτυπωμενες φωτο,και δεν εχω σαρωτη...
Δώρα, αν η μηχανή σου έχει ειδική ρύθμιση να φωτογραφίζεις κείμενα, φωτογράφησε την τυπωμένη φωτογραφία του Νικολά και ανέβασέ την. Μπορεί να μην είναι τέλεια, αλλά, θα είναι πολύ καθαρή, για να τον θαυμάσουμε κι αυτόν:)

Δεν φωτογραφίζει κείμενα,αλλά θα δοκιμάσω μέσα στα Χριστουγεννα να τη φωτογραφίσω χωρίς φλας για να σας τον δείξω.

Δηλώνουμε και εμείς το παρών, ο Σορμπέ είναι εδώ
heart.gif
καλε τι πιτσινι ειναι αυτο!
Καλώς όρισες Λιμόν στο σπίτι σου:up: να τον χαίρεστε και μπράβο για την απόφαση υιοθεσίας και εγώ το μωρό μου από τα χαρίζονται το βρήκα:up: και τον έχουμε λατρέψει, δίποδα και τετράποδα στο σπίτι
heart.gif
Ευχαριστουμε ευχαριστουμε κι εμεις ολη μερα τον χαιδευουμε και συνεχεια μας γουργουριζει:lol:

Και λίγες ακόμη :):P

Επ,,δηλωνουμε και μεις το παρον στα αδελφια μας πορτοκαλογατους:up:
Τελεια γατια τα πορτοκαλογατα αν και εμεις εχουμε αρχισει να γερναμε λιγο:( και εχουμε τα αρθριτικα μας:down::lol::lol:

Εχω παθει πλακα με τον Λιμονακο:baby:ειναι σουπερ χαδιαρης!!!!Σε καθε ευκαιρια μας τριβεται και γουργουριζει ασταματητα!Δεν εχω ξανασυναντησει γατι (και εχουν περασει πολλα απ τα χερια μου) τοσο γουργουριατικο:lol::lol:

Επ..δηλωνουμε και εμεις το παρον :up:
Ειμαι πανεξυπνος πανεμορφος και γλυκας..αν και χω αρχισει να γερναω λιγο:( και εχουν αρχισει τα αρθριτικα μου:mad::blink::lol::lol:

Επ,,δηλωνουμε και μεις το παρον στα αδελφια μας πορτοκαλογατους:up:
Τελεια γατια τα πορτοκαλογατα αν και εμεις εχουμε αρχισει να γερναμε λιγο:( και εχουμε τα αρθριτικα μας:down::lol::lol:
Καλλιο αργα παρα ποτε!!!!!!!!!!!!!!:up:Χαιρομαι που σας αρεσει το θεματακι. :up:

οπα..σορρυ για την διπλη απαντηση:blink:

Ψάρακλες, εδώ πάλιουρας. Τιμή και δόξα στον υπέρτατο πορτοκαλόγατο :rolleyes:

Συνημμένα

• Presto.jpg
    Presto.jpg
    177,3 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DSC00004.jpg
    DSC00004.jpg
    165,9 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DSC00290b.jpg
    DSC00290b.jpg
    276,8 KB · Εμφανίσεις: 38
Δηλώνουμε και εμείς το παρών, ο Σορμπέ είναι εδώ
heart.gif

Καλώς όρισες Λιμόν στο σπίτι σου:up: να τον χαίρεστε και μπράβο για την απόφαση υιοθεσίας και εγώ το μωρό μου από τα χαρίζονται το βρήκα:up: και τον έχουμε λατρέψει, δίποδα και τετράποδα στο σπίτι
heart.gif
Καλε τωρα το πιασα:redface: αυτα δεν ειχαν βρεθει μαζι???????????????????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back