stellak
Διάσημο μέλος
Ονειρεμενος ηταν ο Σαβαχ Στελλα μου.Τον εχεις και στην υπογραφη σου.
![]()
Ειλικρινά σου μιλώ, Νίκη μου, δεν ξέρω εάν υπήρξε πιο κακομαθημένο - καλομαθημένο γατί από δαύτον!
Ένα σόι ολόκληρο ασχολούταν με το πως δεν θα του χαλάσει χατήρι. Σκέψου, όταν κλαψούριζε γιατί ήθελε να φτάσει τα πεταλουδάκια που πετούν γύρω από το ηλεκτρικό φως το καλοκαίρι, εγώ σκαρφάλωνα στο πάσο της κουζίνας, τον έπαιρνα αγκαλιά, τον σήκωνα στις παλάμες και φτάναμε στη λάμπα να πιάσει τα έντομα
Και μας κοίταζε η γειτονιά από γύρω (όσοι μας έβλεπαν δηλαδή επειδή είναι και ψηλά το πατρικό μου
...)Αλλά τέτοια είναι τα πορτοκάλια μας, τέτοια και η αγάπη που τους έχουμε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
O χοντρούλης και ο φουντωτός είναι ο Πατούσος.
Ο κομψός λόρδος είναι ο Οραντζέλο!

Στο αβατάρ,έχω τον Οραντζέλο,σε πιο παλιά φωτογραφία,βέβαια.
Έβαλα και τη φωτογραφία με την καρδιά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συνημμένα
aalyah
Διάσημο μέλος

Ο Πατούσος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παναγιά μου εμένα μου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω
Ο Πατούσος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!

ναι,ναι,είναι ο μορφονιός...

Τα πορτοκαλόγατα,γενικά,παιδιά,είναι το ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!!!
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Η δεύτερη είναι τέλειαααααααΚαι λίγες ακόμη![]()
Voula
Διάσημο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Δώρα, αν η μηχανή σου έχει ειδική ρύθμιση να φωτογραφίζεις κείμενα, φωτογράφησε την τυπωμένη φωτογραφία του Νικολά και ανέβασέ την. Μπορεί να μην είναι τέλεια, αλλά, θα είναι πολύ καθαρή, για να τον θαυμάσουμε κι αυτόνΔυστυχως τον εχω μονο εκτυπωμενες φωτο,και δεν εχω σαρωτη...

moukelis
Επιφανές μέλος
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστουμε ευχαριστουμε κι εμεις ολη μερα τον χαιδευουμε και συνεχεια μας γουργουριζειΔηλώνουμε και εμείς το παρών, ο Σορμπέ είναι εδώκαλε τι πιτσινι ειναι αυτο!![]()
Καλώς όρισες Λιμόν στο σπίτι σουνα τον χαίρεστε και μπράβο για την απόφαση υιοθεσίας και εγώ το μωρό μου από τα χαρίζονται το βρήκα
και τον έχουμε λατρέψει, δίποδα και τετράποδα στο σπίτι
![]()

Και λίγες ακόμη![]()
Day_Dreaming
Νεοφερμένο μέλος

Τελεια γατια τα πορτοκαλογατα αν και εμεις εχουμε αρχισει να γερναμε λιγο
και εχουμε τα αρθριτικα μας

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειναι σουπερ χαδιαρης!!!!Σε καθε ευκαιρια μας τριβεται και γουργουριζει ασταματητα!Δεν εχω ξανασυναντησει γατι (και εχουν περασει πολλα απ τα χερια μου) τοσο γουργουριατικο

Day_Dreaming
Νεοφερμένο μέλος

Ειμαι πανεξυπνος πανεμορφος και γλυκας..αν και χω αρχισει να γερναω λιγο
και εχουν αρχισει τα αρθριτικα μου

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλλιο αργα παρα ποτε!!!!!!!!!!!!!!Επ,,δηλωνουμε και μεις το παρον στα αδελφια μας πορτοκαλογατους
Τελεια γατια τα πορτοκαλογατα αν και εμεις εχουμε αρχισει να γερναμε λιγοκαι εχουμε τα αρθριτικα μας
![]()
Χαιρομαι που σας αρεσει το θεματακι. 
Day_Dreaming
Νεοφερμένο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλε τωρα το πιασαΔηλώνουμε και εμείς το παρών, ο Σορμπέ είναι εδώ![]()
Καλώς όρισες Λιμόν στο σπίτι σουνα τον χαίρεστε και μπράβο για την απόφαση υιοθεσίας και εγώ το μωρό μου από τα χαρίζονται το βρήκα
και τον έχουμε λατρέψει, δίποδα και τετράποδα στο σπίτι
![]()
αυτα δεν ειχαν βρεθει μαζι???????????????????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool