Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
, αλλά, τουλάχιστον άμεσα, δυστυχώς, δεν μπορώ να πάρω δεύτερο γατάκι. Μπορεί καποτε να με φωτίσει και εμένα ένας πορτοκαλής ήλιος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Πώς μου ξέφυγε εμένα και δεν είχα ποτέ πορτοκαλόγατο; Ούτε πορτοκαλοασπρόγατο. Πολύ περίεργο!!!!![]()
Έλα ντε??

να πάρεις αμέσως ένα

Είδες τον Φοίβο (αγγελία της drousillia) ?? χωρίς πλάκα τώρα, άψογος πορτοκαλόγατος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Θα ήθελα να δωκετε βάση στο ροζ μυτόνι μάς!
Προσεχώς ο Τσεης σε νέες περιπέτειες..
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
σας παρουσιάζω το Φαλντί αν και ΓΑΜΕΑ (Γατα με ειδικές ανάγκες) αποφάσισε να βγει στην βιοπάλη και να κάνει δική της καριέρα
Μπα, σε καλό σας, τι του κάνατε βρε του παιδιούουουου;;;

Φαλντί, είσαι κουκλί, ακόμα και ως Stevie Wonder!

Παρεμπιπτόντως, ο Πορδίτσος, ως έτερο ΓΑΜΕΑ, αιτείται να λάβει κι αυτός μέρος στο νούμερό σας, κατά προτίμηση ως χορευτής-ακροβάτης...

RedCat
Διάσημο μέλος
Δώρα εχουμε μεγαλο ρεπερτόριο μην ανησυχούτε, αλλα για την κοπέλλα μας κουβέντα;;;

moukelis
Επιφανές μέλος

Για τον Σειριο εχει καμια θεση στο γκρουπ;
RedCat
Διάσημο μέλος

Υ.Γ. ακουστικά δεν καταδεχούμεθα να φορέσουμε. Τα γυαλιά ειναι για το εφέ φυσικά
moukelis
Επιφανές μέλος
Χμ...η μαμα παιζει κιθαρα,ο Σειριος μαλλον για ντραμιστας θα εκανε.Το κουζουλο θα παρει καμια θεση;Να τη βαλουμε να κραταει το ντεφι και να μαζευει τα λεφτα;Εχει και το χαμενο βλεμμα,και τη γουρουνισια ουρα,ταμαμ ειναι.
RedCat
Διάσημο μέλος
Υ.Γ. το κουζουλό θα παίζει το ντέφι οπως τα 'πατε
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλα ο Τσεης σε απαιχτη ποζα,οπως παντα...
stellak
Διάσημο μέλος
Κοπελίτσα μου, η ομορφιά σου αστράφτει, παρόλα αυτά!Τσεης, λουκουμάκο μου, πες μου ένα καλό ΜΑΑΑΟΥ να το ευχαριστηθώ:kiss:
tax
Νεοφερμένο μέλος
Δεχούμεθα δεχούμεθα και άλλες συμμετοχές...
Έρχεται και η Cindy, ως οπαδός (groupie) που χτυπιέται αγρίως ανάμεσα στο κοινό κατά τη διάρκεια της συναυλίας (κοινώς headbanger)!

Λέτε τελικά να μην ήταν κρίση η χριστουγεννιάτικη της περιπέτεια και να ήταν μιά πρόβα επίδειξης ενός ακόμα από τα πολλά ταλέντα της? Συσχετίζω το γεγονός ότι όλα συνέβησαν μόλις είχαν πει δύο παιδάκια τα κάλαντα.

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Ετοιμος να του χαιδεψουν την κοιλιτσα!
Περιμενε λιγο μην κουνηθεις....και ερχομαι!

Και το Φαλντι ομως, για να ειμαι δικαιη, πραγματικη κουκλα!

Εχει υπεροχο πυκνο τριχωμα, ειναι λιγο μακρυτριχη η μου φαινεται?

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
αυτος ειναι ο BABY μου, ειναι το πιο εξιπνο, αγαπιτος και χαδιαρος γατος ! Ολλο αγαπες θελει ! ! και σε γενικες γραμμες νομιζο οτι ολα τα κοκινα γατακια εινα τα πιο αγαπιμενα...
![]()
![]()
![]()
![]()
rrrr ποσο ειναι ο BABY? Γιατι στην τριτη φωτο φαινεται να του λειπουν τα κατω δοντακια(αυτα τα μικρουτσικα που ειναι αναμεσα στους κυνοδοντες).
Ισως απλα να το δειχνει ετσι η φωτο
,που κατατ'αλλα ειναι καταπληκτικη!
Θα συμφωνησω οτι τα κοκκινα γατια ειναι τα πιο ΥΠΕΡΟΧΑ!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Μπασσέτ
RedCat
Διάσημο μέλος
Νίκη μου αντε ντε σε περιμένουμε για ζουλήγματα! Ναι ειναι μακρύτριχο το Φαλντό μας!
Ελένη και φύσικα είστε ευπρόσδεκτη για στυλίστρια μας, αν και το σταιλιγκ (ο θεος να το κανει) το επιμελήθηκε ο μπαμπας μας που του μοιαζουμε και στα μουστάκια..

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Παρακαλώ πολύ κυρία Νότα, μας, η Μπασσέτ είμαι που προσφέρθηκα για στύλίστρια, δεν είδατε ποιά υπογράφει;Ελένη και φύσικα είστε ευπρόσδεκτη για στυλίστρια μας, αν και το σταιλιγκ (ο θεος να το κανει) το επιμελήθηκε ο μπαμπας μας που του μοιαζουμε και στα μουστάκια..![]()
.Η μαμά μου, είναι χειρότερη από εσάς στο στάιλιγκ, με το συμπάθειο
Όλο με βγάζει φωτογραφίες σε καφέ και μπεζ φόντο, με αποτέλεσμα, να μην αναδεικνύονται τα πιτσιλωτά μου προσόντα.( Βάλε, χριστιανή μου, ένα κοκκινάκι, ένα πορτοκαλί, ένα φλούο πράσινο στην ανάγκη
)ΜΠΑΣΣΕΤ
RedCat
Διάσημο μέλος
Συνημμένα
aretha
Περιβόητο μέλος
(στο επόμενο επεισόδιο, "ο Τσέης φούρναρης"

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool