Πoρτοκαλόγατα-maniacs

Πόσες φορές μου ήρθε να βουτήξω κάτι κουκλιά αδέσποτα από τα νησιά :redface:, αλλά, τουλάχιστον άμεσα, δυστυχώς, δεν μπορώ να πάρω δεύτερο γατάκι. Μπορεί καποτε να με φωτίσει και εμένα ένας πορτοκαλής ήλιος:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πώς μου ξέφυγε εμένα και δεν είχα ποτέ πορτοκαλόγατο; Ούτε πορτοκαλοασπρόγατο. Πολύ περίεργο!!!!:hmm::hmm:

Έλα ντε??:):) να πάρεις αμέσως ένα:lol::lol::lol:
Είδες τον Φοίβο (αγγελία της drousillia) ?? χωρίς πλάκα τώρα, άψογος πορτοκαλόγατος:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας λείψαμε εδώ είμαστε και εμείς...για πρώτη δόση σας παρουσιάζω το Φαλντί αν και ΓΑΜΕΑ (Γατα με ειδικές ανάγκες) αποφάσισε να βγει στην βιοπάλη και να κάνει δική της καριέρα μιας και ειναι πια ολόκληρη (φουντωτή) κοπέλλα.
Θα ήθελα να δωκετε βάση στο ροζ μυτόνι μάς!
Προσεχώς ο Τσεης σε νέες περιπέτειες..

Συνημμένα

• mafaldi.jpg
    mafaldi.jpg
    120,4 KB · Εμφανίσεις: 46
Ο Τσεης πως τα παει απο φωνη και τι ρεπερτοριο εχει;

σας παρουσιάζω το Φαλντί αν και ΓΑΜΕΑ (Γατα με ειδικές ανάγκες) αποφάσισε να βγει στην βιοπάλη και να κάνει δική της καριέρα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μπα, σε καλό σας, τι του κάνατε βρε του παιδιούουουου;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Φαλντί, είσαι κουκλί, ακόμα και ως Stevie Wonder!:cool::inlove:

Παρεμπιπτόντως, ο Πορδίτσος, ως έτερο ΓΑΜΕΑ, αιτείται να λάβει κι αυτός μέρος στο νούμερό σας, κατά προτίμηση ως χορευτής-ακροβάτης... :lol: :rolleyes:

Δεχούμεθα δεχούμεθα και άλλες συμμετοχές...Ο πορδίτσος νομίζω οτι θα μπορεί να κάνει και πολύ καλά φωνητικά στον Τσεης μετά χορευτικών.
Δώρα εχουμε μεγαλο ρεπερτόριο μην ανησυχούτε, αλλα για την κοπέλλα μας κουβέντα;;;
:redface:

Ναι δικιο εχετε,το κοπελουδι σας το αφησαμε παραπονεμενο.Αλλα η απονη μανα δε μας εβαλε καμια φωτο να φαινονται οι ματαρες της να θαυμασουμε!Και κανονικα θα επρεπε να φοραει ακουστικα βαρυκοϊας,οχι μαυρα γυαλια!Μαναδες,που προσεχετε τους κανακαρηδες...:mad:
Για τον Σειριο εχει καμια θεση στο γκρουπ;

Φυσικά και έχει : και θα θεσω το αιωνιο φιλοσοφικό ερώτημα: "κιθαρίστας ή ντράμερ;;;;":lol::lol:

Υ.Γ. ακουστικά δεν καταδεχούμεθα να φορέσουμε. Τα γυαλιά ειναι για το εφέ φυσικά

Βεβαιως και να μην καταδεχτειτε να φορεσετε,εξαλλου θα σας μιλουν και θα φαινεστε ντιβα αν δεν απαντατε με την πρωτη.
Χμ...η μαμα παιζει κιθαρα,ο Σειριος μαλλον για ντραμιστας θα εκανε.Το κουζουλο θα παρει καμια θεση;Να τη βαλουμε να κραταει το ντεφι και να μαζευει τα λεφτα;Εχει και το χαμενο βλεμμα,και τη γουρουνισια ουρα,ταμαμ ειναι.

και επειδή μας το ζητήσατε ....να'μαστε σε ανέμελες στιγμές...(οταν το σπίτι ήτο αδειο ή μαλλον περισσότερο άδειο) και υπό το φως της θερμάστρας...
Υ.Γ. το κουζουλό θα παίζει το ντέφι οπως τα 'πατε

Συνημμένα

• TseitoNazia I.jpg
    TseitoNazia I.jpg
    135,9 KB · Εμφανίσεις: 38
  • mafaldi (2).jpg
    mafaldi (2).jpg
    106,1 KB · Εμφανίσεις: 36
Πω πω τι ομορφη που ειναι η κοπελα σας!Φαλντι εισαι μια κουκλα,πραγματικα!Και το τριχωμα της...
Καλα ο Τσεης σε απαιχτη ποζα,οπως παντα...

Κουφαηδόνα Φαλντίνα, πως σε έκανε η μάνα σου έτσι μωρέ, σαν το Φωτόπουλο στην Κάλπικη Λίρα "Αόοοματοοος":lol: Κοπελίτσα μου, η ομορφιά σου αστράφτει, παρόλα αυτά!

Τσεης, λουκουμάκο μου, πες μου ένα καλό ΜΑΑΑΟΥ να το ευχαριστηθώ:kiss:

Δεχούμεθα δεχούμεθα και άλλες συμμετοχές...

Έρχεται και η Cindy, ως οπαδός (groupie) που χτυπιέται αγρίως ανάμεσα στο κοινό κατά τη διάρκεια της συναυλίας (κοινώς headbanger)!:D

Λέτε τελικά να μην ήταν κρίση η χριστουγεννιάτικη της περιπέτεια και να ήταν μιά πρόβα επίδειξης ενός ακόμα από τα πολλά ταλέντα της? Συσχετίζω το γεγονός ότι όλα συνέβησαν μόλις είχαν πει δύο παιδάκια τα κάλαντα. :confused:

Τσεης, αδυναμια μου, εχεις την πιο τελεια γατισια σταση!;)
Ετοιμος να του χαιδεψουν την κοιλιτσα!:up:Περιμενε λιγο μην κουνηθεις....και ερχομαι!:blink::up::up::up:
Και το Φαλντι ομως, για να ειμαι δικαιη, πραγματικη κουκλα!:up:
Εχει υπεροχο πυκνο τριχωμα, ειναι λιγο μακρυτριχη η μου φαινεται?;):cool:

αυτος ειναι ο BABY μου, ειναι το πιο εξιπνο, αγαπιτος και χαδιαρος γατος ! Ολλο αγαπες θελει ! ! και σε γενικες γραμμες νομιζο οτι ολα τα κοκινα γατακια εινα τα πιο αγαπιμενα...

6650948_600.jpg

6650917_600.jpg

6650941_600.jpg

6650943_600.jpg

rrrr ποσο ειναι ο BABY? Γιατι στην τριτη φωτο φαινεται να του λειπουν τα κατω δοντακια(αυτα τα μικρουτσικα που ειναι αναμεσα στους κυνοδοντες).:hmm:Ισως απλα να το δειχνει ετσι η φωτο:hmm:,που κατατ'αλλα ειναι καταπληκτικη!:up:
Θα συμφωνησω οτι τα κοκκινα γατια ειναι τα πιο ΥΠΕΡΟΧΑ! :up::up:

Φαλντί μου, πώς έμαθες να παίζεις αρμόνιο; Εγώ ένα κουδούνι μόνο ξέρω να βαράω κι αυτό, άμα κρέμεται από την πόρτα. Εμένα με θέλεις για στυλίστρια; Η μαμά σου δεν λέει και πολλά πράγματα. Σου φόρεσε γυαλιά, σαν να έχεις μάτια μύγας. Ξέρεις, μικρούτσικο κεφάλι και τεράστια ανέκφραστα μάτια;)
Μπασσέτ

Καλέ Ταχ πείτε μου ότι πριν από το "επεισόδιο" ήρθαν παιδάκια...δεν τα έχει η Σίντυ και σε υπόληψη..Τα τελευταία που είχαν πει τα κάλαντα στη γιαγια τα "γιούχαρε" (με το χαρακτηριστικό της τρόπο), οπότε παίζει να προκλήθηκε και απο τα νεύρα της η κρίση του στυλ : Τι;;;; τραγουδάει καποιος αλλος εις την οικίαν μου;;;;
Νίκη μου αντε ντε σε περιμένουμε για ζουλήγματα! Ναι ειναι μακρύτριχο το Φαλντό μας!
Ελένη και φύσικα είστε ευπρόσδεκτη για στυλίστρια μας, αν και το σταιλιγκ (ο θεος να το κανει) το επιμελήθηκε ο μπαμπας μας που του μοιαζουμε και στα μουστάκια..:lol:

Ελένη και φύσικα είστε ευπρόσδεκτη για στυλίστρια μας, αν και το σταιλιγκ (ο θεος να το κανει) το επιμελήθηκε ο μπαμπας μας που του μοιαζουμε και στα μουστάκια..:lol:
Παρακαλώ πολύ κυρία Νότα, μας, η Μπασσέτ είμαι που προσφέρθηκα για στύλίστρια, δεν είδατε ποιά υπογράφει;:D.Η μαμά μου, είναι χειρότερη από εσάς στο στάιλιγκ, με το συμπάθειο:/:Όλο με βγάζει φωτογραφίες σε καφέ και μπεζ φόντο, με αποτέλεσμα, να μην αναδεικνύονται τα πιτσιλωτά μου προσόντα.:down::down:
( Βάλε, χριστιανή μου, ένα κοκκινάκι, ένα πορτοκαλί, ένα φλούο πράσινο στην ανάγκη:cool:)
ΜΠΑΣΣΕΤ

Ο Τσεης ξέφυγε για λίγο απο την επίβλεψη της Μητέρας και επισκέφθηκε την Αγρια Φύση...(το τονίζω ΓΙΑ ΛΙΓΟ). Μόλις μου εστειλε απο το κινητό του αυτή τη φωτό..αρνειται να μου πει που βρίσκεται. Οποιος μπορεί να βοηθήσει ευπρόσδεκτος....οταν τον βρω θα ζουληχτει δεόντως..

Συνημμένα

• Cheys Wild2.JPG
    Cheys Wild2.JPG
    327,2 KB · Εμφανίσεις: 44
Ααααχχχ, οι περιπέτειες του Τσέης στην αχανή σαβάνα...

(στο επόμενο επεισόδιο, "ο Τσέης φούρναρης" :lol::lol:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back