Ismini
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
Ολα καλά λοιπόν! Και η δικιά μου συνεχίζει να έχει μαλακά κακά (είναι 4 μηνών). Μονο με τις κροκέτες δεν κάνει.Εχει κάνει εμβόλια και αποπαρασιτώσεις.
Εμας ουτε οι κροκετες μας βοηθανε!!! θα της δωσω παλι για 4 μερες μονο i/d και βλεπουμε!!!εχουμε κανει εμβολια και αποπαρασιτωσεις!!!! επισης μυριζουν τα κακα της πολυ και νομιζω πως δεν θα επρεπε αφου ειναι μονο 3-3,5 μηνων. ο γιατρος ειπε πως αυτο θα αλλαξει οταν σταματησουν οι διαρροιες, αν καταλαβα καλα. προσπαθει να αποφυγει να της δωσει παλι φαρμακο, και καλα κανει!!!!
εχει λυσσαξει τωρα να φαει κατι χαρτια που εχω εδω, ΕΛΕΟΣ. τι θα το κανω το ζουζουνι μου??? ολο ζουζουνιες ειναι αρα και υγιεις, ευτυχως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμας ουτε οι κροκετες μας βοηθανε!!! θα της δωσω παλι για 4 μερες μονο i/d και βλεπουμε!!!εχουμε κανει εμβολια και αποπαρασιτωσεις!!!! επισης μυριζουν τα κακα της πολυ και νομιζω πως δεν θα επρεπε αφου ειναι μονο 3-3,5 μηνων. ο γιατρος ειπε πως αυτο θα αλλαξει οταν σταματησουν οι διαρροιες, αν καταλαβα καλα. προσπαθει να αποφυγει να της δωσει παλι φαρμακο, και καλα κανει!!!!
εχει λυσσαξει τωρα να φαει κατι χαρτια που εχω εδω, ΕΛΕΟΣ. τι θα το κανω το ζουζουνι μου??? ολο ζουζουνιες ειναι αρα και υγιεις, ευτυχως![]()
Μήπως να εισήγαγες και μερικές κόλλες χαρτί καθημερινά στη διατροφή του?

Ίσως αυτή να είναι η λύση στα προβλήματα με τα κακάκια του

Θα σου έλεγα να προτιμήσεις το ανακυκλωμένο, είναι αρκετά πιο εύπεπτο!

marestros
Δραστήριο μέλος
Μήπως να εισήγαγες και μερικές κόλλες χαρτί καθημερινά στη διατροφή του?
Ίσως αυτή να είναι η λύση στα προβλήματα με τα κακάκια του
Θα σου έλεγα να προτιμήσεις το ανακυκλωμένο, είναι αρκετά πιο εύπεπτο!

BARBAROSA
Νεοφερμένο μέλος

nalaki
Νεοφερμένο μέλος
vasiliki2
Νεοφερμένο μέλος

Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς....
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
Ζιζούκα
Νεοφερμένο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
To Klaricid είναι το καλύτερο.¨Εδινα χρόνια ronaxan χωρίς αποτέλεσμα .Η δοσολογία είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί,καλό είναι 1/16 του χαπιού το πρωί και 1/16 το βράδυ ή 1/8 μία φορά τη μέρα για γάτα 3 kg περίπου για μία εβδομάδα .Για τα μωρά υπάρχει και το παιδιατρικό σιρόπι klaricid
Εμεις στο σωματειο που τα δοκιμασαμε ολα ειδαμε οτι το μονο φαρμακο που πιανει σε χρονια ρινοτραχειητιδα και σχετικα γρηγορα ειναι το Klaricid επειδη ειναι δυνατο θα χριεαστει να κοψεις ενα πολυ μικρο κομματι , θα σου πει ο γιατρος ποσο. Αν δεν ειναι χρονια πιανουν κι αλλα, και το vibramicin πχ. Απ οσο ειδα κανενας δεν σου εδωσε αντιβιωση σε χαπι η σιροπι για 8 ημερες.. παραξενο γιατι ειναι η πιο κλασσικη αντιιμετωπιση της ρινοτραχειητιδας.. μηπως ειναι κατω απο δυο μηνων το γατακι?? Ο γιατρος ειναι καλος? μηπως οχι τελικα?
θα αας παρακαλουσα παιδια να μην δινετε δοσολογιες κ φαρμακα γιατι καθε γατι εχει τον δικο του οργανισμο.Μην γινει τιποτα κ παθει κατι το γατι κ τρεχει η κοπελα κ δεν φτανειΚαλησπερα! σε δυο γατακια που ειχα μαζεψει ειχα το ιδιο προβλημα,μαλιστα σε 2 κτηνιατρους που πηγα μου δωσανε λαθος θεραπεια και χειροτερεψαν. Ευτυχως εχω βρει μια καταπληκτικη κτηνιατρο που τα εσωσε κι ας ηταν προχωρημενη η κατασταση.Αν θελεις στειλε μου email στο nalaxt@yahoo.gr να σου πω πληροφοριες.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
αν ψαξεις λιγο,θα βρεις εναν καλο γιατρο που θα μπορεις να τον βρισκεις και Σαβ/κα και νυχτες και θα ξερει τη γατα σου και θα μπορει καλυτερα και πιο υπευθυνα να προτεινει την καταλληλη θεραπεια.
aretha
Περιβόητο μέλος
Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού.Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα
Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες.
Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό.
dimitra
Νεοφερμένο μέλος
Εχω ακουσει για την ασπιρινη οτι μπορει να αποβει μοιραια σε γατες! Εγω ακολουθησα πιστα τις οδηγιες της κτηνιατρου μου, αλλα να σας πω, το φταρνισμα περασε, ομως οι μυξουλες συνεχιζουν να υπαρχουν..( κατι μαυρακια στις μυτουλες τους). Εχουν κανει ολα τα εμβολια..Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού.
Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες.
Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

SIMON1
Νεοφερμένο μέλος
Eχουν το ίδιο πρόβλημα όλες μου σχεδόν οι γάτες .Τους το μετέδωσε ένας απρόσκλητος αλλά συμπαθέστατος γάτος.Εχω πάει αρκετές φορές στον μοναδικό κτηνίατρο του νησιού μου και δεν κατάφερε να μου δώσει λύση. Η καταρροή, ο βήχας ,το φτάρνισμα και η δύσπνοια από την καταρροή επιμένουν .Οπως καταλαβαίνετε το "ρώτα έναν γιατρό" εξαντλήθηκε. Σας παρακαλώ αν κάποιος πιστεύει ότι έχει ανάλογη εμπειρία και βρήκε κάποια λύση έστω για τα συμπτώματα και όχι για μόνιμη θεραπεία ας με βοηθήσει. Αν το κλαρισιντ έχει δώσει αποτελέσματα είναι πολύ καλό γιατί είναι εύχρηστο (σε ταμπλέτα) και δεν θα μπω στην διαδικασία να δίνω σιρόπι σε 8 γάτες! Σας ευχαριστώ.
marestros
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool