Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2007 στις 13:11 Η Ismini έγραψε: #101 17-07-07 13:11 Ολα καλά λοιπόν! Και η δικιά μου συνεχίζει να έχει μαλακά κακά (είναι 4 μηνών). Μονο με τις κροκέτες δεν κάνει.Εχει κάνει εμβόλια και αποπαρασιτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 02:58 Η marestros: #102 18-07-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ολα καλά λοιπόν! Και η δικιά μου συνεχίζει να έχει μαλακά κακά (είναι 4 μηνών). Μονο με τις κροκέτες δεν κάνει.Εχει κάνει εμβόλια και αποπαρασιτώσεις. Click για ανάπτυξη... Εμας ουτε οι κροκετες μας βοηθανε!!! θα της δωσω παλι για 4 μερες μονο i/d και βλεπουμε!!!εχουμε κανει εμβολια και αποπαρασιτωσεις!!!! επισης μυριζουν τα κακα της πολυ και νομιζω πως δεν θα επρεπε αφου ειναι μονο 3-3,5 μηνων. ο γιατρος ειπε πως αυτο θα αλλαξει οταν σταματησουν οι διαρροιες, αν καταλαβα καλα. προσπαθει να αποφυγει να της δωσει παλι φαρμακο, και καλα κανει!!!! εχει λυσσαξει τωρα να φαει κατι χαρτια που εχω εδω, ΕΛΕΟΣ. τι θα το κανω το ζουζουνι μου??? ολο ζουζουνιες ειναι αρα και υγιεις, ευτυχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 09:58 Η cloud έγραψε: #103 18-07-07 09:58 Αρχική Δημοσίευση από marestros: Εμας ουτε οι κροκετες μας βοηθανε!!! θα της δωσω παλι για 4 μερες μονο i/d και βλεπουμε!!!εχουμε κανει εμβολια και αποπαρασιτωσεις!!!! επισης μυριζουν τα κακα της πολυ και νομιζω πως δεν θα επρεπε αφου ειναι μονο 3-3,5 μηνων. ο γιατρος ειπε πως αυτο θα αλλαξει οταν σταματησουν οι διαρροιες, αν καταλαβα καλα. προσπαθει να αποφυγει να της δωσει παλι φαρμακο, και καλα κανει!!!! εχει λυσσαξει τωρα να φαει κατι χαρτια που εχω εδω, ΕΛΕΟΣ. τι θα το κανω το ζουζουνι μου??? ολο ζουζουνιες ειναι αρα και υγιεις, ευτυχως Click για ανάπτυξη... Μήπως να εισήγαγες και μερικές κόλλες χαρτί καθημερινά στη διατροφή του? Ίσως αυτή να είναι η λύση στα προβλήματα με τα κακάκια του Θα σου έλεγα να προτιμήσεις το ανακυκλωμένο, είναι αρκετά πιο εύπεπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 01:31 Η marestros: #104 19-07-07 01:31 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Μήπως να εισήγαγες και μερικές κόλλες χαρτί καθημερινά στη διατροφή του? Ίσως αυτή να είναι η λύση στα προβλήματα με τα κακάκια του Θα σου έλεγα να προτιμήσεις το ανακυκλωμένο, είναι αρκετά πιο εύπεπτο! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BARBAROSA Νεοφερμένο μέλος Ο BARBAROSA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Ιουλίου 2007 στις 17:01 Ο BARBAROSA: #105 24-07-07 17:01 Επειδη εχω μαντικες ικανοτητες η γατα σου θα γινει καλα και μια μερα θα φαει και το καναρινι σου τον Φρουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Μαρτίου 2012 nalaki Νεοφερμένο μέλος Η nalaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:16 Η nalaki έγραψε: #106 24-07-07 22:16 Καλησπερα! σε δυο γατακια που ειχα μαζεψει ειχα το ιδιο προβλημα,μαλιστα σε 2 κτηνιατρους που πηγα μου δωσανε λαθος θεραπεια και χειροτερεψαν. Ευτυχως εχω βρει μια καταπληκτικη κτηνιατρο που τα εσωσε κι ας ηταν προχωρημενη η κατασταση.Αν θελεις στειλε μου email στο nalaxt@yahoo.gr να σου πω πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 23:20 Η vasiliki2: #107 24-07-07 23:20 Καλησπέρα και από εμένα. Άν και νέα στην παρέα, μπορώ να σου μεταφέρω τις δικές μου εμπειρίες. "Ανιψιά" που μένει εκτός Αθηνών μεγάλη σε ηλικία έχει το ίδιο πρόβλημα εδώ και χρόνια. Με σωστή θεραπεία όλα θα πάνε καλά, απλά θέλει υπομονή και προσοχή. Η Κοντέσσα πάντως, άν και έχει γίνει τελείως καλά, έχει ακόμα το κουσούρι του ρόγχου... Και είναι απίστευτα γλυκειά όταν "γκαζώνει"! Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 03:24 Η yasmin1gr: #108 25-07-07 03:24 Εμεις στο σωματειο που τα δοκιμασαμε ολα ειδαμε οτι το μονο φαρμακο που πιανει σε χρονια ρινοτραχειητιδα και σχετικα γρηγορα ειναι το Klaricid επειδη ειναι δυνατο θα χριεαστει να κοψεις ενα πολυ μικρο κομματι , θα σου πει ο γιατρος ποσο. Αν δεν ειναι χρονια πιανουν κι αλλα, και το vibramicin πχ. Απ οσο ειδα κανενας δεν σου εδωσε αντιβιωση σε χαπι η σιροπι για 8 ημερες.. παραξενο γιατι ειναι η πιο κλασσικη αντιιμετωπιση της ρινοτραχειητιδας.. μηπως ειναι κατω απο δυο μηνων το γατακι?? Ο γιατρος ειναι καλος? μηπως οχι τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΟΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΝΟΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Κορινό (Πιερία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 14:12 Η ΝΟΝΗ έγραψε: #109 25-07-07 14:12 To Klaricid είναι το καλύτερο.¨Εδινα χρόνια ronaxan χωρίς αποτέλεσμα .Η δοσολογία είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί,καλό είναι 1/16 του χαπιού το πρωί και 1/16 το βράδυ ή 1/8 μία φορά τη μέρα για γάτα 3 kg περίπου για μία εβδομάδα .Για τα μωρά υπάρχει και το παιδιατρικό σιρόπι klaricid Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζιζούκα Νεοφερμένο μέλος Η Ζιζούκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Ζιζούκα έγραψε: #110 25-07-07 14:29 Αυτό για το klaricid δεν το ήξερα. Ευτυχώς τώρα το γατόνι μου είναι καλύτερα. Φταρνίζεται βέβαια κανα δυο φορές την ημέρα ακόμη αλλά μάλλον έπιασε η τελευταία ένεση που της έκανε ο κτηνίατρος - μου είπε ότι αντιστοιχεί σε χορήγηση αντιβίωση για 15 ημέρες. Πάλι καλά δηλαδή γιατί στο τέλος η Ζιζού από τα πολλά τα φάρμακα θα χάζευε εντελώς... Και το χειρότερο είναι ότι καθυστερούσε και τα εμβόλια γιατί δεν μπορούσε να τα κάνει παράλληλα με τη θεραπεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 01:05 Η ladycat έγραψε: #111 26-07-07 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: To Klaricid είναι το καλύτερο.¨Εδινα χρόνια ronaxan χωρίς αποτέλεσμα .Η δοσολογία είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί,καλό είναι 1/16 του χαπιού το πρωί και 1/16 το βράδυ ή 1/8 μία φορά τη μέρα για γάτα 3 kg περίπου για μία εβδομάδα .Για τα μωρά υπάρχει και το παιδιατρικό σιρόπι klaricid Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Εμεις στο σωματειο που τα δοκιμασαμε ολα ειδαμε οτι το μονο φαρμακο που πιανει σε χρονια ρινοτραχειητιδα και σχετικα γρηγορα ειναι το Klaricid επειδη ειναι δυνατο θα χριεαστει να κοψεις ενα πολυ μικρο κομματι , θα σου πει ο γιατρος ποσο. Αν δεν ειναι χρονια πιανουν κι αλλα, και το vibramicin πχ. Απ οσο ειδα κανενας δεν σου εδωσε αντιβιωση σε χαπι η σιροπι για 8 ημερες.. παραξενο γιατι ειναι η πιο κλασσικη αντιιμετωπιση της ρινοτραχειητιδας.. μηπως ειναι κατω απο δυο μηνων το γατακι?? Ο γιατρος ειναι καλος? μηπως οχι τελικα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nalaki: Καλησπερα! σε δυο γατακια που ειχα μαζεψει ειχα το ιδιο προβλημα,μαλιστα σε 2 κτηνιατρους που πηγα μου δωσανε λαθος θεραπεια και χειροτερεψαν. Ευτυχως εχω βρει μια καταπληκτικη κτηνιατρο που τα εσωσε κι ας ηταν προχωρημενη η κατασταση.Αν θελεις στειλε μου email στο nalaxt@yahoo.gr να σου πω πληροφοριες. Click για ανάπτυξη... θα αας παρακαλουσα παιδια να μην δινετε δοσολογιες κ φαρμακα γιατι καθε γατι εχει τον δικο του οργανισμο.Μην γινει τιποτα κ παθει κατι το γατι κ τρεχει η κοπελα κ δεν φτανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 03:59 Η Mariel έγραψε: #112 26-07-07 03:59 ναι,βρε παιδια,δε γινεται ετσι να συστηνουμε φαρμακα...η καθε γατα πρεπει να αντιμετωπιζεται χωριστα και ο μονος αρμοδιος να δινει θεραπεια και δοσολογια ειναι ο κτηνιατρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΟΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΝΟΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Κορινό (Πιερία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 12:36 Η ΝΟΝΗ έγραψε: #113 26-07-07 12:36 Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα και μπορεί να βοηθήσεις κάποιον που το ζώο του έχει ανεβάσει πυρετό από ρινοτραχείτιδα και δεν βρίσκει ανοικτό κτηνιατρείο το Σ/Κ ή είναι στην επαρχία.20 χρόνια επισκέφτομαι κτηνιάτρους και πάντα αυτά δίνουν.Τώρα αν είναι να συμβεί το κακό μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε .Πήγα το γάτο μου πριν 10 ημέρες στο γιατρό υγιέστατο ,πανέμορφο για τα αυτιά του και του έγραψε ORIDERMYL .Μου πέθανε χωρίς να μπορώ να το βοηθήσω από αλλεργία στη νεομυκίνη.Μακάρι να αδιαφορούσα και να του περνούσα τα αυτιά με λίγο παραφινελαιο και να μην τον έστελνα στο θάνατο 3 ετών . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 17:03 Η Mariel έγραψε: #114 26-07-07 17:03 λυπαμαι πολυ για το γατουλη σου,αλλα ενα ατυχες περιστατικο δεν πρεπει να μας κανει να αγνοουμε τελειως τους γιατρους και να κανουμε μονοι μας διαγνωσεις.στο vibramicin για παραδειγμα μερικες γατες αντιδρουν ασχημα.αν σε μια που θα το συστησεις δεν αντιδρασει οπως η δικια σου? αν ψαξεις λιγο,θα βρεις εναν καλο γιατρο που θα μπορεις να τον βρισκεις και Σαβ/κα και νυχτες και θα ξερει τη γατα σου και θα μπορει καλυτερα και πιο υπευθυνα να προτεινει την καταλληλη θεραπεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 19:04 Η aretha έγραψε: #115 26-07-07 19:04 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα Click για ανάπτυξη... Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra Νεοφερμένο μέλος Η dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Καστέλλι (Ηράκλειο). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 21:58 Η dimitra έγραψε: #116 04-08-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Click για ανάπτυξη... Εχω ακουσει για την ασπιρινη οτι μπορει να αποβει μοιραια σε γατες! Εγω ακολουθησα πιστα τις οδηγιες της κτηνιατρου μου, αλλα να σας πω, το φταρνισμα περασε, ομως οι μυξουλες συνεχιζουν να υπαρχουν..( κατι μαυρακια στις μυτουλες τους). Εχουν κανει ολα τα εμβολια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Kakerlak έγραψε: #117 04-08-07 22:32 τελικα τι εγινε με το γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2007 στις 18:33 Ο SIMON1 έγραψε: #118 06-08-07 18:33 Γεια σας! Πρώτη φορά γράφω εδώ. Eχουν το ίδιο πρόβλημα όλες μου σχεδόν οι γάτες .Τους το μετέδωσε ένας απρόσκλητος αλλά συμπαθέστατος γάτος.Εχω πάει αρκετές φορές στον μοναδικό κτηνίατρο του νησιού μου και δεν κατάφερε να μου δώσει λύση. Η καταρροή, ο βήχας ,το φτάρνισμα και η δύσπνοια από την καταρροή επιμένουν .Οπως καταλαβαίνετε το "ρώτα έναν γιατρό" εξαντλήθηκε. Σας παρακαλώ αν κάποιος πιστεύει ότι έχει ανάλογη εμπειρία και βρήκε κάποια λύση έστω για τα συμπτώματα και όχι για μόνιμη θεραπεία ας με βοηθήσει. Αν το κλαρισιντ έχει δώσει αποτελέσματα είναι πολύ καλό γιατί είναι εύχρηστο (σε ταμπλέτα) και δεν θα μπω στην διαδικασία να δίνω σιρόπι σε 8 γάτες! Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 17:56 Η marestros: #119 07-08-07 17:56 η ρηνοτραχειτιδα ειναι μια ασθενει που προσβλαει το αναπνευστικο συστημα, ξυριζει ο ιος τα τριχωιδη της μυτης με αποτελεσμα να μπορουν να περνανε μικροβια μεσα στον οργανισμο τους. η θεραπεια ειναι αντιβιωση για να σκοτωσουμε τον ιο που υπαρχει και προκαλει την αρρωστεια και μετα εμβολια ωστε να σωθουν οσα τριχωιδη εχουν απομεινει. δοσολογια δεν μπορω να σου δωσω ουτε αντιβιωση οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι σχετικα για καθε γατι. κριμα που δεν υπαρχει καποιος γιατρος στο νησι να σε βοηθησει. ισως θα ηταν καλυτερο να βρεις τους ιατρους του site ειναι ο issavas και η mel. στειλ'τους ενα προσωπικο μηνυμα και θα σου απαντησουν. παντως εμεις που εχουμε ρινοτραχειτιδα μετα τη θεραπεια με αντιβιωση ειμαστε μια χαρα απλα φτερνιζομαστε περιστασιακα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:29 Ο SIMON1 έγραψε: #120 08-08-07 14:29 Σας ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ολα καλά λοιπόν! Και η δικιά μου συνεχίζει να έχει μαλακά κακά (είναι 4 μηνών). Μονο με τις κροκέτες δεν κάνει.Εχει κάνει εμβόλια και αποπαρασιτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 02:58 Η marestros: #102 18-07-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ολα καλά λοιπόν! Και η δικιά μου συνεχίζει να έχει μαλακά κακά (είναι 4 μηνών). Μονο με τις κροκέτες δεν κάνει.Εχει κάνει εμβόλια και αποπαρασιτώσεις. Click για ανάπτυξη... Εμας ουτε οι κροκετες μας βοηθανε!!! θα της δωσω παλι για 4 μερες μονο i/d και βλεπουμε!!!εχουμε κανει εμβολια και αποπαρασιτωσεις!!!! επισης μυριζουν τα κακα της πολυ και νομιζω πως δεν θα επρεπε αφου ειναι μονο 3-3,5 μηνων. ο γιατρος ειπε πως αυτο θα αλλαξει οταν σταματησουν οι διαρροιες, αν καταλαβα καλα. προσπαθει να αποφυγει να της δωσει παλι φαρμακο, και καλα κανει!!!! εχει λυσσαξει τωρα να φαει κατι χαρτια που εχω εδω, ΕΛΕΟΣ. τι θα το κανω το ζουζουνι μου??? ολο ζουζουνιες ειναι αρα και υγιεις, ευτυχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 09:58 Η cloud έγραψε: #103 18-07-07 09:58 Αρχική Δημοσίευση από marestros: Εμας ουτε οι κροκετες μας βοηθανε!!! θα της δωσω παλι για 4 μερες μονο i/d και βλεπουμε!!!εχουμε κανει εμβολια και αποπαρασιτωσεις!!!! επισης μυριζουν τα κακα της πολυ και νομιζω πως δεν θα επρεπε αφου ειναι μονο 3-3,5 μηνων. ο γιατρος ειπε πως αυτο θα αλλαξει οταν σταματησουν οι διαρροιες, αν καταλαβα καλα. προσπαθει να αποφυγει να της δωσει παλι φαρμακο, και καλα κανει!!!! εχει λυσσαξει τωρα να φαει κατι χαρτια που εχω εδω, ΕΛΕΟΣ. τι θα το κανω το ζουζουνι μου??? ολο ζουζουνιες ειναι αρα και υγιεις, ευτυχως Click για ανάπτυξη... Μήπως να εισήγαγες και μερικές κόλλες χαρτί καθημερινά στη διατροφή του? Ίσως αυτή να είναι η λύση στα προβλήματα με τα κακάκια του Θα σου έλεγα να προτιμήσεις το ανακυκλωμένο, είναι αρκετά πιο εύπεπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 01:31 Η marestros: #104 19-07-07 01:31 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Μήπως να εισήγαγες και μερικές κόλλες χαρτί καθημερινά στη διατροφή του? Ίσως αυτή να είναι η λύση στα προβλήματα με τα κακάκια του Θα σου έλεγα να προτιμήσεις το ανακυκλωμένο, είναι αρκετά πιο εύπεπτο! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BARBAROSA Νεοφερμένο μέλος Ο BARBAROSA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Ιουλίου 2007 στις 17:01 Ο BARBAROSA: #105 24-07-07 17:01 Επειδη εχω μαντικες ικανοτητες η γατα σου θα γινει καλα και μια μερα θα φαει και το καναρινι σου τον Φρουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Μαρτίου 2012 nalaki Νεοφερμένο μέλος Η nalaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:16 Η nalaki έγραψε: #106 24-07-07 22:16 Καλησπερα! σε δυο γατακια που ειχα μαζεψει ειχα το ιδιο προβλημα,μαλιστα σε 2 κτηνιατρους που πηγα μου δωσανε λαθος θεραπεια και χειροτερεψαν. Ευτυχως εχω βρει μια καταπληκτικη κτηνιατρο που τα εσωσε κι ας ηταν προχωρημενη η κατασταση.Αν θελεις στειλε μου email στο nalaxt@yahoo.gr να σου πω πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 23:20 Η vasiliki2: #107 24-07-07 23:20 Καλησπέρα και από εμένα. Άν και νέα στην παρέα, μπορώ να σου μεταφέρω τις δικές μου εμπειρίες. "Ανιψιά" που μένει εκτός Αθηνών μεγάλη σε ηλικία έχει το ίδιο πρόβλημα εδώ και χρόνια. Με σωστή θεραπεία όλα θα πάνε καλά, απλά θέλει υπομονή και προσοχή. Η Κοντέσσα πάντως, άν και έχει γίνει τελείως καλά, έχει ακόμα το κουσούρι του ρόγχου... Και είναι απίστευτα γλυκειά όταν "γκαζώνει"! Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 03:24 Η yasmin1gr: #108 25-07-07 03:24 Εμεις στο σωματειο που τα δοκιμασαμε ολα ειδαμε οτι το μονο φαρμακο που πιανει σε χρονια ρινοτραχειητιδα και σχετικα γρηγορα ειναι το Klaricid επειδη ειναι δυνατο θα χριεαστει να κοψεις ενα πολυ μικρο κομματι , θα σου πει ο γιατρος ποσο. Αν δεν ειναι χρονια πιανουν κι αλλα, και το vibramicin πχ. Απ οσο ειδα κανενας δεν σου εδωσε αντιβιωση σε χαπι η σιροπι για 8 ημερες.. παραξενο γιατι ειναι η πιο κλασσικη αντιιμετωπιση της ρινοτραχειητιδας.. μηπως ειναι κατω απο δυο μηνων το γατακι?? Ο γιατρος ειναι καλος? μηπως οχι τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΟΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΝΟΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Κορινό (Πιερία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 14:12 Η ΝΟΝΗ έγραψε: #109 25-07-07 14:12 To Klaricid είναι το καλύτερο.¨Εδινα χρόνια ronaxan χωρίς αποτέλεσμα .Η δοσολογία είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί,καλό είναι 1/16 του χαπιού το πρωί και 1/16 το βράδυ ή 1/8 μία φορά τη μέρα για γάτα 3 kg περίπου για μία εβδομάδα .Για τα μωρά υπάρχει και το παιδιατρικό σιρόπι klaricid Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζιζούκα Νεοφερμένο μέλος Η Ζιζούκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Ζιζούκα έγραψε: #110 25-07-07 14:29 Αυτό για το klaricid δεν το ήξερα. Ευτυχώς τώρα το γατόνι μου είναι καλύτερα. Φταρνίζεται βέβαια κανα δυο φορές την ημέρα ακόμη αλλά μάλλον έπιασε η τελευταία ένεση που της έκανε ο κτηνίατρος - μου είπε ότι αντιστοιχεί σε χορήγηση αντιβίωση για 15 ημέρες. Πάλι καλά δηλαδή γιατί στο τέλος η Ζιζού από τα πολλά τα φάρμακα θα χάζευε εντελώς... Και το χειρότερο είναι ότι καθυστερούσε και τα εμβόλια γιατί δεν μπορούσε να τα κάνει παράλληλα με τη θεραπεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 01:05 Η ladycat έγραψε: #111 26-07-07 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: To Klaricid είναι το καλύτερο.¨Εδινα χρόνια ronaxan χωρίς αποτέλεσμα .Η δοσολογία είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί,καλό είναι 1/16 του χαπιού το πρωί και 1/16 το βράδυ ή 1/8 μία φορά τη μέρα για γάτα 3 kg περίπου για μία εβδομάδα .Για τα μωρά υπάρχει και το παιδιατρικό σιρόπι klaricid Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Εμεις στο σωματειο που τα δοκιμασαμε ολα ειδαμε οτι το μονο φαρμακο που πιανει σε χρονια ρινοτραχειητιδα και σχετικα γρηγορα ειναι το Klaricid επειδη ειναι δυνατο θα χριεαστει να κοψεις ενα πολυ μικρο κομματι , θα σου πει ο γιατρος ποσο. Αν δεν ειναι χρονια πιανουν κι αλλα, και το vibramicin πχ. Απ οσο ειδα κανενας δεν σου εδωσε αντιβιωση σε χαπι η σιροπι για 8 ημερες.. παραξενο γιατι ειναι η πιο κλασσικη αντιιμετωπιση της ρινοτραχειητιδας.. μηπως ειναι κατω απο δυο μηνων το γατακι?? Ο γιατρος ειναι καλος? μηπως οχι τελικα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nalaki: Καλησπερα! σε δυο γατακια που ειχα μαζεψει ειχα το ιδιο προβλημα,μαλιστα σε 2 κτηνιατρους που πηγα μου δωσανε λαθος θεραπεια και χειροτερεψαν. Ευτυχως εχω βρει μια καταπληκτικη κτηνιατρο που τα εσωσε κι ας ηταν προχωρημενη η κατασταση.Αν θελεις στειλε μου email στο nalaxt@yahoo.gr να σου πω πληροφοριες. Click για ανάπτυξη... θα αας παρακαλουσα παιδια να μην δινετε δοσολογιες κ φαρμακα γιατι καθε γατι εχει τον δικο του οργανισμο.Μην γινει τιποτα κ παθει κατι το γατι κ τρεχει η κοπελα κ δεν φτανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 03:59 Η Mariel έγραψε: #112 26-07-07 03:59 ναι,βρε παιδια,δε γινεται ετσι να συστηνουμε φαρμακα...η καθε γατα πρεπει να αντιμετωπιζεται χωριστα και ο μονος αρμοδιος να δινει θεραπεια και δοσολογια ειναι ο κτηνιατρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΟΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΝΟΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Κορινό (Πιερία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 12:36 Η ΝΟΝΗ έγραψε: #113 26-07-07 12:36 Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα και μπορεί να βοηθήσεις κάποιον που το ζώο του έχει ανεβάσει πυρετό από ρινοτραχείτιδα και δεν βρίσκει ανοικτό κτηνιατρείο το Σ/Κ ή είναι στην επαρχία.20 χρόνια επισκέφτομαι κτηνιάτρους και πάντα αυτά δίνουν.Τώρα αν είναι να συμβεί το κακό μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε .Πήγα το γάτο μου πριν 10 ημέρες στο γιατρό υγιέστατο ,πανέμορφο για τα αυτιά του και του έγραψε ORIDERMYL .Μου πέθανε χωρίς να μπορώ να το βοηθήσω από αλλεργία στη νεομυκίνη.Μακάρι να αδιαφορούσα και να του περνούσα τα αυτιά με λίγο παραφινελαιο και να μην τον έστελνα στο θάνατο 3 ετών . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 17:03 Η Mariel έγραψε: #114 26-07-07 17:03 λυπαμαι πολυ για το γατουλη σου,αλλα ενα ατυχες περιστατικο δεν πρεπει να μας κανει να αγνοουμε τελειως τους γιατρους και να κανουμε μονοι μας διαγνωσεις.στο vibramicin για παραδειγμα μερικες γατες αντιδρουν ασχημα.αν σε μια που θα το συστησεις δεν αντιδρασει οπως η δικια σου? αν ψαξεις λιγο,θα βρεις εναν καλο γιατρο που θα μπορεις να τον βρισκεις και Σαβ/κα και νυχτες και θα ξερει τη γατα σου και θα μπορει καλυτερα και πιο υπευθυνα να προτεινει την καταλληλη θεραπεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 19:04 Η aretha έγραψε: #115 26-07-07 19:04 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα Click για ανάπτυξη... Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra Νεοφερμένο μέλος Η dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Καστέλλι (Ηράκλειο). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 21:58 Η dimitra έγραψε: #116 04-08-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Click για ανάπτυξη... Εχω ακουσει για την ασπιρινη οτι μπορει να αποβει μοιραια σε γατες! Εγω ακολουθησα πιστα τις οδηγιες της κτηνιατρου μου, αλλα να σας πω, το φταρνισμα περασε, ομως οι μυξουλες συνεχιζουν να υπαρχουν..( κατι μαυρακια στις μυτουλες τους). Εχουν κανει ολα τα εμβολια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Kakerlak έγραψε: #117 04-08-07 22:32 τελικα τι εγινε με το γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2007 στις 18:33 Ο SIMON1 έγραψε: #118 06-08-07 18:33 Γεια σας! Πρώτη φορά γράφω εδώ. Eχουν το ίδιο πρόβλημα όλες μου σχεδόν οι γάτες .Τους το μετέδωσε ένας απρόσκλητος αλλά συμπαθέστατος γάτος.Εχω πάει αρκετές φορές στον μοναδικό κτηνίατρο του νησιού μου και δεν κατάφερε να μου δώσει λύση. Η καταρροή, ο βήχας ,το φτάρνισμα και η δύσπνοια από την καταρροή επιμένουν .Οπως καταλαβαίνετε το "ρώτα έναν γιατρό" εξαντλήθηκε. Σας παρακαλώ αν κάποιος πιστεύει ότι έχει ανάλογη εμπειρία και βρήκε κάποια λύση έστω για τα συμπτώματα και όχι για μόνιμη θεραπεία ας με βοηθήσει. Αν το κλαρισιντ έχει δώσει αποτελέσματα είναι πολύ καλό γιατί είναι εύχρηστο (σε ταμπλέτα) και δεν θα μπω στην διαδικασία να δίνω σιρόπι σε 8 γάτες! Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 17:56 Η marestros: #119 07-08-07 17:56 η ρηνοτραχειτιδα ειναι μια ασθενει που προσβλαει το αναπνευστικο συστημα, ξυριζει ο ιος τα τριχωιδη της μυτης με αποτελεσμα να μπορουν να περνανε μικροβια μεσα στον οργανισμο τους. η θεραπεια ειναι αντιβιωση για να σκοτωσουμε τον ιο που υπαρχει και προκαλει την αρρωστεια και μετα εμβολια ωστε να σωθουν οσα τριχωιδη εχουν απομεινει. δοσολογια δεν μπορω να σου δωσω ουτε αντιβιωση οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι σχετικα για καθε γατι. κριμα που δεν υπαρχει καποιος γιατρος στο νησι να σε βοηθησει. ισως θα ηταν καλυτερο να βρεις τους ιατρους του site ειναι ο issavas και η mel. στειλ'τους ενα προσωπικο μηνυμα και θα σου απαντησουν. παντως εμεις που εχουμε ρινοτραχειτιδα μετα τη θεραπεια με αντιβιωση ειμαστε μια χαρα απλα φτερνιζομαστε περιστασιακα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:29 Ο SIMON1 έγραψε: #120 08-08-07 14:29 Σας ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ολα καλά λοιπόν! Και η δικιά μου συνεχίζει να έχει μαλακά κακά (είναι 4 μηνών). Μονο με τις κροκέτες δεν κάνει.Εχει κάνει εμβόλια και αποπαρασιτώσεις. Click για ανάπτυξη... Εμας ουτε οι κροκετες μας βοηθανε!!! θα της δωσω παλι για 4 μερες μονο i/d και βλεπουμε!!!εχουμε κανει εμβολια και αποπαρασιτωσεις!!!! επισης μυριζουν τα κακα της πολυ και νομιζω πως δεν θα επρεπε αφου ειναι μονο 3-3,5 μηνων. ο γιατρος ειπε πως αυτο θα αλλαξει οταν σταματησουν οι διαρροιες, αν καταλαβα καλα. προσπαθει να αποφυγει να της δωσει παλι φαρμακο, και καλα κανει!!!! εχει λυσσαξει τωρα να φαει κατι χαρτια που εχω εδω, ΕΛΕΟΣ. τι θα το κανω το ζουζουνι μου??? ολο ζουζουνιες ειναι αρα και υγιεις, ευτυχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 09:58 Η cloud έγραψε: #103 18-07-07 09:58 Αρχική Δημοσίευση από marestros: Εμας ουτε οι κροκετες μας βοηθανε!!! θα της δωσω παλι για 4 μερες μονο i/d και βλεπουμε!!!εχουμε κανει εμβολια και αποπαρασιτωσεις!!!! επισης μυριζουν τα κακα της πολυ και νομιζω πως δεν θα επρεπε αφου ειναι μονο 3-3,5 μηνων. ο γιατρος ειπε πως αυτο θα αλλαξει οταν σταματησουν οι διαρροιες, αν καταλαβα καλα. προσπαθει να αποφυγει να της δωσει παλι φαρμακο, και καλα κανει!!!! εχει λυσσαξει τωρα να φαει κατι χαρτια που εχω εδω, ΕΛΕΟΣ. τι θα το κανω το ζουζουνι μου??? ολο ζουζουνιες ειναι αρα και υγιεις, ευτυχως Click για ανάπτυξη... Μήπως να εισήγαγες και μερικές κόλλες χαρτί καθημερινά στη διατροφή του? Ίσως αυτή να είναι η λύση στα προβλήματα με τα κακάκια του Θα σου έλεγα να προτιμήσεις το ανακυκλωμένο, είναι αρκετά πιο εύπεπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 01:31 Η marestros: #104 19-07-07 01:31 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Μήπως να εισήγαγες και μερικές κόλλες χαρτί καθημερινά στη διατροφή του? Ίσως αυτή να είναι η λύση στα προβλήματα με τα κακάκια του Θα σου έλεγα να προτιμήσεις το ανακυκλωμένο, είναι αρκετά πιο εύπεπτο! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BARBAROSA Νεοφερμένο μέλος Ο BARBAROSA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Ιουλίου 2007 στις 17:01 Ο BARBAROSA: #105 24-07-07 17:01 Επειδη εχω μαντικες ικανοτητες η γατα σου θα γινει καλα και μια μερα θα φαει και το καναρινι σου τον Φρουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Μαρτίου 2012 nalaki Νεοφερμένο μέλος Η nalaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:16 Η nalaki έγραψε: #106 24-07-07 22:16 Καλησπερα! σε δυο γατακια που ειχα μαζεψει ειχα το ιδιο προβλημα,μαλιστα σε 2 κτηνιατρους που πηγα μου δωσανε λαθος θεραπεια και χειροτερεψαν. Ευτυχως εχω βρει μια καταπληκτικη κτηνιατρο που τα εσωσε κι ας ηταν προχωρημενη η κατασταση.Αν θελεις στειλε μου email στο nalaxt@yahoo.gr να σου πω πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 23:20 Η vasiliki2: #107 24-07-07 23:20 Καλησπέρα και από εμένα. Άν και νέα στην παρέα, μπορώ να σου μεταφέρω τις δικές μου εμπειρίες. "Ανιψιά" που μένει εκτός Αθηνών μεγάλη σε ηλικία έχει το ίδιο πρόβλημα εδώ και χρόνια. Με σωστή θεραπεία όλα θα πάνε καλά, απλά θέλει υπομονή και προσοχή. Η Κοντέσσα πάντως, άν και έχει γίνει τελείως καλά, έχει ακόμα το κουσούρι του ρόγχου... Και είναι απίστευτα γλυκειά όταν "γκαζώνει"! Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 03:24 Η yasmin1gr: #108 25-07-07 03:24 Εμεις στο σωματειο που τα δοκιμασαμε ολα ειδαμε οτι το μονο φαρμακο που πιανει σε χρονια ρινοτραχειητιδα και σχετικα γρηγορα ειναι το Klaricid επειδη ειναι δυνατο θα χριεαστει να κοψεις ενα πολυ μικρο κομματι , θα σου πει ο γιατρος ποσο. Αν δεν ειναι χρονια πιανουν κι αλλα, και το vibramicin πχ. Απ οσο ειδα κανενας δεν σου εδωσε αντιβιωση σε χαπι η σιροπι για 8 ημερες.. παραξενο γιατι ειναι η πιο κλασσικη αντιιμετωπιση της ρινοτραχειητιδας.. μηπως ειναι κατω απο δυο μηνων το γατακι?? Ο γιατρος ειναι καλος? μηπως οχι τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΟΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΝΟΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Κορινό (Πιερία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 14:12 Η ΝΟΝΗ έγραψε: #109 25-07-07 14:12 To Klaricid είναι το καλύτερο.¨Εδινα χρόνια ronaxan χωρίς αποτέλεσμα .Η δοσολογία είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί,καλό είναι 1/16 του χαπιού το πρωί και 1/16 το βράδυ ή 1/8 μία φορά τη μέρα για γάτα 3 kg περίπου για μία εβδομάδα .Για τα μωρά υπάρχει και το παιδιατρικό σιρόπι klaricid Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζιζούκα Νεοφερμένο μέλος Η Ζιζούκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Ζιζούκα έγραψε: #110 25-07-07 14:29 Αυτό για το klaricid δεν το ήξερα. Ευτυχώς τώρα το γατόνι μου είναι καλύτερα. Φταρνίζεται βέβαια κανα δυο φορές την ημέρα ακόμη αλλά μάλλον έπιασε η τελευταία ένεση που της έκανε ο κτηνίατρος - μου είπε ότι αντιστοιχεί σε χορήγηση αντιβίωση για 15 ημέρες. Πάλι καλά δηλαδή γιατί στο τέλος η Ζιζού από τα πολλά τα φάρμακα θα χάζευε εντελώς... Και το χειρότερο είναι ότι καθυστερούσε και τα εμβόλια γιατί δεν μπορούσε να τα κάνει παράλληλα με τη θεραπεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 01:05 Η ladycat έγραψε: #111 26-07-07 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: To Klaricid είναι το καλύτερο.¨Εδινα χρόνια ronaxan χωρίς αποτέλεσμα .Η δοσολογία είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί,καλό είναι 1/16 του χαπιού το πρωί και 1/16 το βράδυ ή 1/8 μία φορά τη μέρα για γάτα 3 kg περίπου για μία εβδομάδα .Για τα μωρά υπάρχει και το παιδιατρικό σιρόπι klaricid Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Εμεις στο σωματειο που τα δοκιμασαμε ολα ειδαμε οτι το μονο φαρμακο που πιανει σε χρονια ρινοτραχειητιδα και σχετικα γρηγορα ειναι το Klaricid επειδη ειναι δυνατο θα χριεαστει να κοψεις ενα πολυ μικρο κομματι , θα σου πει ο γιατρος ποσο. Αν δεν ειναι χρονια πιανουν κι αλλα, και το vibramicin πχ. Απ οσο ειδα κανενας δεν σου εδωσε αντιβιωση σε χαπι η σιροπι για 8 ημερες.. παραξενο γιατι ειναι η πιο κλασσικη αντιιμετωπιση της ρινοτραχειητιδας.. μηπως ειναι κατω απο δυο μηνων το γατακι?? Ο γιατρος ειναι καλος? μηπως οχι τελικα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nalaki: Καλησπερα! σε δυο γατακια που ειχα μαζεψει ειχα το ιδιο προβλημα,μαλιστα σε 2 κτηνιατρους που πηγα μου δωσανε λαθος θεραπεια και χειροτερεψαν. Ευτυχως εχω βρει μια καταπληκτικη κτηνιατρο που τα εσωσε κι ας ηταν προχωρημενη η κατασταση.Αν θελεις στειλε μου email στο nalaxt@yahoo.gr να σου πω πληροφοριες. Click για ανάπτυξη... θα αας παρακαλουσα παιδια να μην δινετε δοσολογιες κ φαρμακα γιατι καθε γατι εχει τον δικο του οργανισμο.Μην γινει τιποτα κ παθει κατι το γατι κ τρεχει η κοπελα κ δεν φτανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 03:59 Η Mariel έγραψε: #112 26-07-07 03:59 ναι,βρε παιδια,δε γινεται ετσι να συστηνουμε φαρμακα...η καθε γατα πρεπει να αντιμετωπιζεται χωριστα και ο μονος αρμοδιος να δινει θεραπεια και δοσολογια ειναι ο κτηνιατρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΟΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΝΟΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Κορινό (Πιερία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 12:36 Η ΝΟΝΗ έγραψε: #113 26-07-07 12:36 Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα και μπορεί να βοηθήσεις κάποιον που το ζώο του έχει ανεβάσει πυρετό από ρινοτραχείτιδα και δεν βρίσκει ανοικτό κτηνιατρείο το Σ/Κ ή είναι στην επαρχία.20 χρόνια επισκέφτομαι κτηνιάτρους και πάντα αυτά δίνουν.Τώρα αν είναι να συμβεί το κακό μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε .Πήγα το γάτο μου πριν 10 ημέρες στο γιατρό υγιέστατο ,πανέμορφο για τα αυτιά του και του έγραψε ORIDERMYL .Μου πέθανε χωρίς να μπορώ να το βοηθήσω από αλλεργία στη νεομυκίνη.Μακάρι να αδιαφορούσα και να του περνούσα τα αυτιά με λίγο παραφινελαιο και να μην τον έστελνα στο θάνατο 3 ετών . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 17:03 Η Mariel έγραψε: #114 26-07-07 17:03 λυπαμαι πολυ για το γατουλη σου,αλλα ενα ατυχες περιστατικο δεν πρεπει να μας κανει να αγνοουμε τελειως τους γιατρους και να κανουμε μονοι μας διαγνωσεις.στο vibramicin για παραδειγμα μερικες γατες αντιδρουν ασχημα.αν σε μια που θα το συστησεις δεν αντιδρασει οπως η δικια σου? αν ψαξεις λιγο,θα βρεις εναν καλο γιατρο που θα μπορεις να τον βρισκεις και Σαβ/κα και νυχτες και θα ξερει τη γατα σου και θα μπορει καλυτερα και πιο υπευθυνα να προτεινει την καταλληλη θεραπεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 19:04 Η aretha έγραψε: #115 26-07-07 19:04 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα Click για ανάπτυξη... Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra Νεοφερμένο μέλος Η dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Καστέλλι (Ηράκλειο). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 21:58 Η dimitra έγραψε: #116 04-08-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Click για ανάπτυξη... Εχω ακουσει για την ασπιρινη οτι μπορει να αποβει μοιραια σε γατες! Εγω ακολουθησα πιστα τις οδηγιες της κτηνιατρου μου, αλλα να σας πω, το φταρνισμα περασε, ομως οι μυξουλες συνεχιζουν να υπαρχουν..( κατι μαυρακια στις μυτουλες τους). Εχουν κανει ολα τα εμβολια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Kakerlak έγραψε: #117 04-08-07 22:32 τελικα τι εγινε με το γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2007 στις 18:33 Ο SIMON1 έγραψε: #118 06-08-07 18:33 Γεια σας! Πρώτη φορά γράφω εδώ. Eχουν το ίδιο πρόβλημα όλες μου σχεδόν οι γάτες .Τους το μετέδωσε ένας απρόσκλητος αλλά συμπαθέστατος γάτος.Εχω πάει αρκετές φορές στον μοναδικό κτηνίατρο του νησιού μου και δεν κατάφερε να μου δώσει λύση. Η καταρροή, ο βήχας ,το φτάρνισμα και η δύσπνοια από την καταρροή επιμένουν .Οπως καταλαβαίνετε το "ρώτα έναν γιατρό" εξαντλήθηκε. Σας παρακαλώ αν κάποιος πιστεύει ότι έχει ανάλογη εμπειρία και βρήκε κάποια λύση έστω για τα συμπτώματα και όχι για μόνιμη θεραπεία ας με βοηθήσει. Αν το κλαρισιντ έχει δώσει αποτελέσματα είναι πολύ καλό γιατί είναι εύχρηστο (σε ταμπλέτα) και δεν θα μπω στην διαδικασία να δίνω σιρόπι σε 8 γάτες! Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 17:56 Η marestros: #119 07-08-07 17:56 η ρηνοτραχειτιδα ειναι μια ασθενει που προσβλαει το αναπνευστικο συστημα, ξυριζει ο ιος τα τριχωιδη της μυτης με αποτελεσμα να μπορουν να περνανε μικροβια μεσα στον οργανισμο τους. η θεραπεια ειναι αντιβιωση για να σκοτωσουμε τον ιο που υπαρχει και προκαλει την αρρωστεια και μετα εμβολια ωστε να σωθουν οσα τριχωιδη εχουν απομεινει. δοσολογια δεν μπορω να σου δωσω ουτε αντιβιωση οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι σχετικα για καθε γατι. κριμα που δεν υπαρχει καποιος γιατρος στο νησι να σε βοηθησει. ισως θα ηταν καλυτερο να βρεις τους ιατρους του site ειναι ο issavas και η mel. στειλ'τους ενα προσωπικο μηνυμα και θα σου απαντησουν. παντως εμεις που εχουμε ρινοτραχειτιδα μετα τη θεραπεια με αντιβιωση ειμαστε μια χαρα απλα φτερνιζομαστε περιστασιακα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:29 Ο SIMON1 έγραψε: #120 08-08-07 14:29 Σας ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marestros: Εμας ουτε οι κροκετες μας βοηθανε!!! θα της δωσω παλι για 4 μερες μονο i/d και βλεπουμε!!!εχουμε κανει εμβολια και αποπαρασιτωσεις!!!! επισης μυριζουν τα κακα της πολυ και νομιζω πως δεν θα επρεπε αφου ειναι μονο 3-3,5 μηνων. ο γιατρος ειπε πως αυτο θα αλλαξει οταν σταματησουν οι διαρροιες, αν καταλαβα καλα. προσπαθει να αποφυγει να της δωσει παλι φαρμακο, και καλα κανει!!!! εχει λυσσαξει τωρα να φαει κατι χαρτια που εχω εδω, ΕΛΕΟΣ. τι θα το κανω το ζουζουνι μου??? ολο ζουζουνιες ειναι αρα και υγιεις, ευτυχως Click για ανάπτυξη... Μήπως να εισήγαγες και μερικές κόλλες χαρτί καθημερινά στη διατροφή του? Ίσως αυτή να είναι η λύση στα προβλήματα με τα κακάκια του Θα σου έλεγα να προτιμήσεις το ανακυκλωμένο, είναι αρκετά πιο εύπεπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 01:31 Η marestros: #104 19-07-07 01:31 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Μήπως να εισήγαγες και μερικές κόλλες χαρτί καθημερινά στη διατροφή του? Ίσως αυτή να είναι η λύση στα προβλήματα με τα κακάκια του Θα σου έλεγα να προτιμήσεις το ανακυκλωμένο, είναι αρκετά πιο εύπεπτο! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BARBAROSA Νεοφερμένο μέλος Ο BARBAROSA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Ιουλίου 2007 στις 17:01 Ο BARBAROSA: #105 24-07-07 17:01 Επειδη εχω μαντικες ικανοτητες η γατα σου θα γινει καλα και μια μερα θα φαει και το καναρινι σου τον Φρουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Μαρτίου 2012 nalaki Νεοφερμένο μέλος Η nalaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:16 Η nalaki έγραψε: #106 24-07-07 22:16 Καλησπερα! σε δυο γατακια που ειχα μαζεψει ειχα το ιδιο προβλημα,μαλιστα σε 2 κτηνιατρους που πηγα μου δωσανε λαθος θεραπεια και χειροτερεψαν. Ευτυχως εχω βρει μια καταπληκτικη κτηνιατρο που τα εσωσε κι ας ηταν προχωρημενη η κατασταση.Αν θελεις στειλε μου email στο nalaxt@yahoo.gr να σου πω πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 23:20 Η vasiliki2: #107 24-07-07 23:20 Καλησπέρα και από εμένα. Άν και νέα στην παρέα, μπορώ να σου μεταφέρω τις δικές μου εμπειρίες. "Ανιψιά" που μένει εκτός Αθηνών μεγάλη σε ηλικία έχει το ίδιο πρόβλημα εδώ και χρόνια. Με σωστή θεραπεία όλα θα πάνε καλά, απλά θέλει υπομονή και προσοχή. Η Κοντέσσα πάντως, άν και έχει γίνει τελείως καλά, έχει ακόμα το κουσούρι του ρόγχου... Και είναι απίστευτα γλυκειά όταν "γκαζώνει"! Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 03:24 Η yasmin1gr: #108 25-07-07 03:24 Εμεις στο σωματειο που τα δοκιμασαμε ολα ειδαμε οτι το μονο φαρμακο που πιανει σε χρονια ρινοτραχειητιδα και σχετικα γρηγορα ειναι το Klaricid επειδη ειναι δυνατο θα χριεαστει να κοψεις ενα πολυ μικρο κομματι , θα σου πει ο γιατρος ποσο. Αν δεν ειναι χρονια πιανουν κι αλλα, και το vibramicin πχ. Απ οσο ειδα κανενας δεν σου εδωσε αντιβιωση σε χαπι η σιροπι για 8 ημερες.. παραξενο γιατι ειναι η πιο κλασσικη αντιιμετωπιση της ρινοτραχειητιδας.. μηπως ειναι κατω απο δυο μηνων το γατακι?? Ο γιατρος ειναι καλος? μηπως οχι τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΟΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΝΟΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Κορινό (Πιερία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 14:12 Η ΝΟΝΗ έγραψε: #109 25-07-07 14:12 To Klaricid είναι το καλύτερο.¨Εδινα χρόνια ronaxan χωρίς αποτέλεσμα .Η δοσολογία είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί,καλό είναι 1/16 του χαπιού το πρωί και 1/16 το βράδυ ή 1/8 μία φορά τη μέρα για γάτα 3 kg περίπου για μία εβδομάδα .Για τα μωρά υπάρχει και το παιδιατρικό σιρόπι klaricid Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζιζούκα Νεοφερμένο μέλος Η Ζιζούκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Ζιζούκα έγραψε: #110 25-07-07 14:29 Αυτό για το klaricid δεν το ήξερα. Ευτυχώς τώρα το γατόνι μου είναι καλύτερα. Φταρνίζεται βέβαια κανα δυο φορές την ημέρα ακόμη αλλά μάλλον έπιασε η τελευταία ένεση που της έκανε ο κτηνίατρος - μου είπε ότι αντιστοιχεί σε χορήγηση αντιβίωση για 15 ημέρες. Πάλι καλά δηλαδή γιατί στο τέλος η Ζιζού από τα πολλά τα φάρμακα θα χάζευε εντελώς... Και το χειρότερο είναι ότι καθυστερούσε και τα εμβόλια γιατί δεν μπορούσε να τα κάνει παράλληλα με τη θεραπεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 01:05 Η ladycat έγραψε: #111 26-07-07 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: To Klaricid είναι το καλύτερο.¨Εδινα χρόνια ronaxan χωρίς αποτέλεσμα .Η δοσολογία είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί,καλό είναι 1/16 του χαπιού το πρωί και 1/16 το βράδυ ή 1/8 μία φορά τη μέρα για γάτα 3 kg περίπου για μία εβδομάδα .Για τα μωρά υπάρχει και το παιδιατρικό σιρόπι klaricid Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Εμεις στο σωματειο που τα δοκιμασαμε ολα ειδαμε οτι το μονο φαρμακο που πιανει σε χρονια ρινοτραχειητιδα και σχετικα γρηγορα ειναι το Klaricid επειδη ειναι δυνατο θα χριεαστει να κοψεις ενα πολυ μικρο κομματι , θα σου πει ο γιατρος ποσο. Αν δεν ειναι χρονια πιανουν κι αλλα, και το vibramicin πχ. Απ οσο ειδα κανενας δεν σου εδωσε αντιβιωση σε χαπι η σιροπι για 8 ημερες.. παραξενο γιατι ειναι η πιο κλασσικη αντιιμετωπιση της ρινοτραχειητιδας.. μηπως ειναι κατω απο δυο μηνων το γατακι?? Ο γιατρος ειναι καλος? μηπως οχι τελικα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nalaki: Καλησπερα! σε δυο γατακια που ειχα μαζεψει ειχα το ιδιο προβλημα,μαλιστα σε 2 κτηνιατρους που πηγα μου δωσανε λαθος θεραπεια και χειροτερεψαν. Ευτυχως εχω βρει μια καταπληκτικη κτηνιατρο που τα εσωσε κι ας ηταν προχωρημενη η κατασταση.Αν θελεις στειλε μου email στο nalaxt@yahoo.gr να σου πω πληροφοριες. Click για ανάπτυξη... θα αας παρακαλουσα παιδια να μην δινετε δοσολογιες κ φαρμακα γιατι καθε γατι εχει τον δικο του οργανισμο.Μην γινει τιποτα κ παθει κατι το γατι κ τρεχει η κοπελα κ δεν φτανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 03:59 Η Mariel έγραψε: #112 26-07-07 03:59 ναι,βρε παιδια,δε γινεται ετσι να συστηνουμε φαρμακα...η καθε γατα πρεπει να αντιμετωπιζεται χωριστα και ο μονος αρμοδιος να δινει θεραπεια και δοσολογια ειναι ο κτηνιατρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΟΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΝΟΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Κορινό (Πιερία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 12:36 Η ΝΟΝΗ έγραψε: #113 26-07-07 12:36 Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα και μπορεί να βοηθήσεις κάποιον που το ζώο του έχει ανεβάσει πυρετό από ρινοτραχείτιδα και δεν βρίσκει ανοικτό κτηνιατρείο το Σ/Κ ή είναι στην επαρχία.20 χρόνια επισκέφτομαι κτηνιάτρους και πάντα αυτά δίνουν.Τώρα αν είναι να συμβεί το κακό μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε .Πήγα το γάτο μου πριν 10 ημέρες στο γιατρό υγιέστατο ,πανέμορφο για τα αυτιά του και του έγραψε ORIDERMYL .Μου πέθανε χωρίς να μπορώ να το βοηθήσω από αλλεργία στη νεομυκίνη.Μακάρι να αδιαφορούσα και να του περνούσα τα αυτιά με λίγο παραφινελαιο και να μην τον έστελνα στο θάνατο 3 ετών . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 17:03 Η Mariel έγραψε: #114 26-07-07 17:03 λυπαμαι πολυ για το γατουλη σου,αλλα ενα ατυχες περιστατικο δεν πρεπει να μας κανει να αγνοουμε τελειως τους γιατρους και να κανουμε μονοι μας διαγνωσεις.στο vibramicin για παραδειγμα μερικες γατες αντιδρουν ασχημα.αν σε μια που θα το συστησεις δεν αντιδρασει οπως η δικια σου? αν ψαξεις λιγο,θα βρεις εναν καλο γιατρο που θα μπορεις να τον βρισκεις και Σαβ/κα και νυχτες και θα ξερει τη γατα σου και θα μπορει καλυτερα και πιο υπευθυνα να προτεινει την καταλληλη θεραπεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 19:04 Η aretha έγραψε: #115 26-07-07 19:04 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα Click για ανάπτυξη... Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra Νεοφερμένο μέλος Η dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Καστέλλι (Ηράκλειο). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 21:58 Η dimitra έγραψε: #116 04-08-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Click για ανάπτυξη... Εχω ακουσει για την ασπιρινη οτι μπορει να αποβει μοιραια σε γατες! Εγω ακολουθησα πιστα τις οδηγιες της κτηνιατρου μου, αλλα να σας πω, το φταρνισμα περασε, ομως οι μυξουλες συνεχιζουν να υπαρχουν..( κατι μαυρακια στις μυτουλες τους). Εχουν κανει ολα τα εμβολια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Kakerlak έγραψε: #117 04-08-07 22:32 τελικα τι εγινε με το γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2007 στις 18:33 Ο SIMON1 έγραψε: #118 06-08-07 18:33 Γεια σας! Πρώτη φορά γράφω εδώ. Eχουν το ίδιο πρόβλημα όλες μου σχεδόν οι γάτες .Τους το μετέδωσε ένας απρόσκλητος αλλά συμπαθέστατος γάτος.Εχω πάει αρκετές φορές στον μοναδικό κτηνίατρο του νησιού μου και δεν κατάφερε να μου δώσει λύση. Η καταρροή, ο βήχας ,το φτάρνισμα και η δύσπνοια από την καταρροή επιμένουν .Οπως καταλαβαίνετε το "ρώτα έναν γιατρό" εξαντλήθηκε. Σας παρακαλώ αν κάποιος πιστεύει ότι έχει ανάλογη εμπειρία και βρήκε κάποια λύση έστω για τα συμπτώματα και όχι για μόνιμη θεραπεία ας με βοηθήσει. Αν το κλαρισιντ έχει δώσει αποτελέσματα είναι πολύ καλό γιατί είναι εύχρηστο (σε ταμπλέτα) και δεν θα μπω στην διαδικασία να δίνω σιρόπι σε 8 γάτες! Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 17:56 Η marestros: #119 07-08-07 17:56 η ρηνοτραχειτιδα ειναι μια ασθενει που προσβλαει το αναπνευστικο συστημα, ξυριζει ο ιος τα τριχωιδη της μυτης με αποτελεσμα να μπορουν να περνανε μικροβια μεσα στον οργανισμο τους. η θεραπεια ειναι αντιβιωση για να σκοτωσουμε τον ιο που υπαρχει και προκαλει την αρρωστεια και μετα εμβολια ωστε να σωθουν οσα τριχωιδη εχουν απομεινει. δοσολογια δεν μπορω να σου δωσω ουτε αντιβιωση οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι σχετικα για καθε γατι. κριμα που δεν υπαρχει καποιος γιατρος στο νησι να σε βοηθησει. ισως θα ηταν καλυτερο να βρεις τους ιατρους του site ειναι ο issavas και η mel. στειλ'τους ενα προσωπικο μηνυμα και θα σου απαντησουν. παντως εμεις που εχουμε ρινοτραχειτιδα μετα τη θεραπεια με αντιβιωση ειμαστε μια χαρα απλα φτερνιζομαστε περιστασιακα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:29 Ο SIMON1 έγραψε: #120 08-08-07 14:29 Σας ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cloud: Μήπως να εισήγαγες και μερικές κόλλες χαρτί καθημερινά στη διατροφή του? Ίσως αυτή να είναι η λύση στα προβλήματα με τα κακάκια του Θα σου έλεγα να προτιμήσεις το ανακυκλωμένο, είναι αρκετά πιο εύπεπτο! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BARBAROSA Νεοφερμένο μέλος Ο BARBAROSA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Ιουλίου 2007 στις 17:01 Ο BARBAROSA: #105 24-07-07 17:01 Επειδη εχω μαντικες ικανοτητες η γατα σου θα γινει καλα και μια μερα θα φαει και το καναρινι σου τον Φρουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Μαρτίου 2012 nalaki Νεοφερμένο μέλος Η nalaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:16 Η nalaki έγραψε: #106 24-07-07 22:16 Καλησπερα! σε δυο γατακια που ειχα μαζεψει ειχα το ιδιο προβλημα,μαλιστα σε 2 κτηνιατρους που πηγα μου δωσανε λαθος θεραπεια και χειροτερεψαν. Ευτυχως εχω βρει μια καταπληκτικη κτηνιατρο που τα εσωσε κι ας ηταν προχωρημενη η κατασταση.Αν θελεις στειλε μου email στο nalaxt@yahoo.gr να σου πω πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 23:20 Η vasiliki2: #107 24-07-07 23:20 Καλησπέρα και από εμένα. Άν και νέα στην παρέα, μπορώ να σου μεταφέρω τις δικές μου εμπειρίες. "Ανιψιά" που μένει εκτός Αθηνών μεγάλη σε ηλικία έχει το ίδιο πρόβλημα εδώ και χρόνια. Με σωστή θεραπεία όλα θα πάνε καλά, απλά θέλει υπομονή και προσοχή. Η Κοντέσσα πάντως, άν και έχει γίνει τελείως καλά, έχει ακόμα το κουσούρι του ρόγχου... Και είναι απίστευτα γλυκειά όταν "γκαζώνει"! Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 03:24 Η yasmin1gr: #108 25-07-07 03:24 Εμεις στο σωματειο που τα δοκιμασαμε ολα ειδαμε οτι το μονο φαρμακο που πιανει σε χρονια ρινοτραχειητιδα και σχετικα γρηγορα ειναι το Klaricid επειδη ειναι δυνατο θα χριεαστει να κοψεις ενα πολυ μικρο κομματι , θα σου πει ο γιατρος ποσο. Αν δεν ειναι χρονια πιανουν κι αλλα, και το vibramicin πχ. Απ οσο ειδα κανενας δεν σου εδωσε αντιβιωση σε χαπι η σιροπι για 8 ημερες.. παραξενο γιατι ειναι η πιο κλασσικη αντιιμετωπιση της ρινοτραχειητιδας.. μηπως ειναι κατω απο δυο μηνων το γατακι?? Ο γιατρος ειναι καλος? μηπως οχι τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΟΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΝΟΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Κορινό (Πιερία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 14:12 Η ΝΟΝΗ έγραψε: #109 25-07-07 14:12 To Klaricid είναι το καλύτερο.¨Εδινα χρόνια ronaxan χωρίς αποτέλεσμα .Η δοσολογία είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί,καλό είναι 1/16 του χαπιού το πρωί και 1/16 το βράδυ ή 1/8 μία φορά τη μέρα για γάτα 3 kg περίπου για μία εβδομάδα .Για τα μωρά υπάρχει και το παιδιατρικό σιρόπι klaricid Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζιζούκα Νεοφερμένο μέλος Η Ζιζούκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Ζιζούκα έγραψε: #110 25-07-07 14:29 Αυτό για το klaricid δεν το ήξερα. Ευτυχώς τώρα το γατόνι μου είναι καλύτερα. Φταρνίζεται βέβαια κανα δυο φορές την ημέρα ακόμη αλλά μάλλον έπιασε η τελευταία ένεση που της έκανε ο κτηνίατρος - μου είπε ότι αντιστοιχεί σε χορήγηση αντιβίωση για 15 ημέρες. Πάλι καλά δηλαδή γιατί στο τέλος η Ζιζού από τα πολλά τα φάρμακα θα χάζευε εντελώς... Και το χειρότερο είναι ότι καθυστερούσε και τα εμβόλια γιατί δεν μπορούσε να τα κάνει παράλληλα με τη θεραπεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 01:05 Η ladycat έγραψε: #111 26-07-07 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: To Klaricid είναι το καλύτερο.¨Εδινα χρόνια ronaxan χωρίς αποτέλεσμα .Η δοσολογία είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί,καλό είναι 1/16 του χαπιού το πρωί και 1/16 το βράδυ ή 1/8 μία φορά τη μέρα για γάτα 3 kg περίπου για μία εβδομάδα .Για τα μωρά υπάρχει και το παιδιατρικό σιρόπι klaricid Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Εμεις στο σωματειο που τα δοκιμασαμε ολα ειδαμε οτι το μονο φαρμακο που πιανει σε χρονια ρινοτραχειητιδα και σχετικα γρηγορα ειναι το Klaricid επειδη ειναι δυνατο θα χριεαστει να κοψεις ενα πολυ μικρο κομματι , θα σου πει ο γιατρος ποσο. Αν δεν ειναι χρονια πιανουν κι αλλα, και το vibramicin πχ. Απ οσο ειδα κανενας δεν σου εδωσε αντιβιωση σε χαπι η σιροπι για 8 ημερες.. παραξενο γιατι ειναι η πιο κλασσικη αντιιμετωπιση της ρινοτραχειητιδας.. μηπως ειναι κατω απο δυο μηνων το γατακι?? Ο γιατρος ειναι καλος? μηπως οχι τελικα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nalaki: Καλησπερα! σε δυο γατακια που ειχα μαζεψει ειχα το ιδιο προβλημα,μαλιστα σε 2 κτηνιατρους που πηγα μου δωσανε λαθος θεραπεια και χειροτερεψαν. Ευτυχως εχω βρει μια καταπληκτικη κτηνιατρο που τα εσωσε κι ας ηταν προχωρημενη η κατασταση.Αν θελεις στειλε μου email στο nalaxt@yahoo.gr να σου πω πληροφοριες. Click για ανάπτυξη... θα αας παρακαλουσα παιδια να μην δινετε δοσολογιες κ φαρμακα γιατι καθε γατι εχει τον δικο του οργανισμο.Μην γινει τιποτα κ παθει κατι το γατι κ τρεχει η κοπελα κ δεν φτανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 03:59 Η Mariel έγραψε: #112 26-07-07 03:59 ναι,βρε παιδια,δε γινεται ετσι να συστηνουμε φαρμακα...η καθε γατα πρεπει να αντιμετωπιζεται χωριστα και ο μονος αρμοδιος να δινει θεραπεια και δοσολογια ειναι ο κτηνιατρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΟΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΝΟΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Κορινό (Πιερία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 12:36 Η ΝΟΝΗ έγραψε: #113 26-07-07 12:36 Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα και μπορεί να βοηθήσεις κάποιον που το ζώο του έχει ανεβάσει πυρετό από ρινοτραχείτιδα και δεν βρίσκει ανοικτό κτηνιατρείο το Σ/Κ ή είναι στην επαρχία.20 χρόνια επισκέφτομαι κτηνιάτρους και πάντα αυτά δίνουν.Τώρα αν είναι να συμβεί το κακό μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε .Πήγα το γάτο μου πριν 10 ημέρες στο γιατρό υγιέστατο ,πανέμορφο για τα αυτιά του και του έγραψε ORIDERMYL .Μου πέθανε χωρίς να μπορώ να το βοηθήσω από αλλεργία στη νεομυκίνη.Μακάρι να αδιαφορούσα και να του περνούσα τα αυτιά με λίγο παραφινελαιο και να μην τον έστελνα στο θάνατο 3 ετών . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 17:03 Η Mariel έγραψε: #114 26-07-07 17:03 λυπαμαι πολυ για το γατουλη σου,αλλα ενα ατυχες περιστατικο δεν πρεπει να μας κανει να αγνοουμε τελειως τους γιατρους και να κανουμε μονοι μας διαγνωσεις.στο vibramicin για παραδειγμα μερικες γατες αντιδρουν ασχημα.αν σε μια που θα το συστησεις δεν αντιδρασει οπως η δικια σου? αν ψαξεις λιγο,θα βρεις εναν καλο γιατρο που θα μπορεις να τον βρισκεις και Σαβ/κα και νυχτες και θα ξερει τη γατα σου και θα μπορει καλυτερα και πιο υπευθυνα να προτεινει την καταλληλη θεραπεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 19:04 Η aretha έγραψε: #115 26-07-07 19:04 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα Click για ανάπτυξη... Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra Νεοφερμένο μέλος Η dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Καστέλλι (Ηράκλειο). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 21:58 Η dimitra έγραψε: #116 04-08-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Click για ανάπτυξη... Εχω ακουσει για την ασπιρινη οτι μπορει να αποβει μοιραια σε γατες! Εγω ακολουθησα πιστα τις οδηγιες της κτηνιατρου μου, αλλα να σας πω, το φταρνισμα περασε, ομως οι μυξουλες συνεχιζουν να υπαρχουν..( κατι μαυρακια στις μυτουλες τους). Εχουν κανει ολα τα εμβολια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Kakerlak έγραψε: #117 04-08-07 22:32 τελικα τι εγινε με το γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2007 στις 18:33 Ο SIMON1 έγραψε: #118 06-08-07 18:33 Γεια σας! Πρώτη φορά γράφω εδώ. Eχουν το ίδιο πρόβλημα όλες μου σχεδόν οι γάτες .Τους το μετέδωσε ένας απρόσκλητος αλλά συμπαθέστατος γάτος.Εχω πάει αρκετές φορές στον μοναδικό κτηνίατρο του νησιού μου και δεν κατάφερε να μου δώσει λύση. Η καταρροή, ο βήχας ,το φτάρνισμα και η δύσπνοια από την καταρροή επιμένουν .Οπως καταλαβαίνετε το "ρώτα έναν γιατρό" εξαντλήθηκε. Σας παρακαλώ αν κάποιος πιστεύει ότι έχει ανάλογη εμπειρία και βρήκε κάποια λύση έστω για τα συμπτώματα και όχι για μόνιμη θεραπεία ας με βοηθήσει. Αν το κλαρισιντ έχει δώσει αποτελέσματα είναι πολύ καλό γιατί είναι εύχρηστο (σε ταμπλέτα) και δεν θα μπω στην διαδικασία να δίνω σιρόπι σε 8 γάτες! Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 17:56 Η marestros: #119 07-08-07 17:56 η ρηνοτραχειτιδα ειναι μια ασθενει που προσβλαει το αναπνευστικο συστημα, ξυριζει ο ιος τα τριχωιδη της μυτης με αποτελεσμα να μπορουν να περνανε μικροβια μεσα στον οργανισμο τους. η θεραπεια ειναι αντιβιωση για να σκοτωσουμε τον ιο που υπαρχει και προκαλει την αρρωστεια και μετα εμβολια ωστε να σωθουν οσα τριχωιδη εχουν απομεινει. δοσολογια δεν μπορω να σου δωσω ουτε αντιβιωση οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι σχετικα για καθε γατι. κριμα που δεν υπαρχει καποιος γιατρος στο νησι να σε βοηθησει. ισως θα ηταν καλυτερο να βρεις τους ιατρους του site ειναι ο issavas και η mel. στειλ'τους ενα προσωπικο μηνυμα και θα σου απαντησουν. παντως εμεις που εχουμε ρινοτραχειτιδα μετα τη θεραπεια με αντιβιωση ειμαστε μια χαρα απλα φτερνιζομαστε περιστασιακα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:29 Ο SIMON1 έγραψε: #120 08-08-07 14:29 Σας ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδη εχω μαντικες ικανοτητες η γατα σου θα γινει καλα και μια μερα θα φαει και το καναρινι σου τον Φρουλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nalaki Νεοφερμένο μέλος Η nalaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 22:16 Η nalaki έγραψε: #106 24-07-07 22:16 Καλησπερα! σε δυο γατακια που ειχα μαζεψει ειχα το ιδιο προβλημα,μαλιστα σε 2 κτηνιατρους που πηγα μου δωσανε λαθος θεραπεια και χειροτερεψαν. Ευτυχως εχω βρει μια καταπληκτικη κτηνιατρο που τα εσωσε κι ας ηταν προχωρημενη η κατασταση.Αν θελεις στειλε μου email στο nalaxt@yahoo.gr να σου πω πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 23:20 Η vasiliki2: #107 24-07-07 23:20 Καλησπέρα και από εμένα. Άν και νέα στην παρέα, μπορώ να σου μεταφέρω τις δικές μου εμπειρίες. "Ανιψιά" που μένει εκτός Αθηνών μεγάλη σε ηλικία έχει το ίδιο πρόβλημα εδώ και χρόνια. Με σωστή θεραπεία όλα θα πάνε καλά, απλά θέλει υπομονή και προσοχή. Η Κοντέσσα πάντως, άν και έχει γίνει τελείως καλά, έχει ακόμα το κουσούρι του ρόγχου... Και είναι απίστευτα γλυκειά όταν "γκαζώνει"! Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 03:24 Η yasmin1gr: #108 25-07-07 03:24 Εμεις στο σωματειο που τα δοκιμασαμε ολα ειδαμε οτι το μονο φαρμακο που πιανει σε χρονια ρινοτραχειητιδα και σχετικα γρηγορα ειναι το Klaricid επειδη ειναι δυνατο θα χριεαστει να κοψεις ενα πολυ μικρο κομματι , θα σου πει ο γιατρος ποσο. Αν δεν ειναι χρονια πιανουν κι αλλα, και το vibramicin πχ. Απ οσο ειδα κανενας δεν σου εδωσε αντιβιωση σε χαπι η σιροπι για 8 ημερες.. παραξενο γιατι ειναι η πιο κλασσικη αντιιμετωπιση της ρινοτραχειητιδας.. μηπως ειναι κατω απο δυο μηνων το γατακι?? Ο γιατρος ειναι καλος? μηπως οχι τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΟΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΝΟΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Κορινό (Πιερία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 14:12 Η ΝΟΝΗ έγραψε: #109 25-07-07 14:12 To Klaricid είναι το καλύτερο.¨Εδινα χρόνια ronaxan χωρίς αποτέλεσμα .Η δοσολογία είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί,καλό είναι 1/16 του χαπιού το πρωί και 1/16 το βράδυ ή 1/8 μία φορά τη μέρα για γάτα 3 kg περίπου για μία εβδομάδα .Για τα μωρά υπάρχει και το παιδιατρικό σιρόπι klaricid Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζιζούκα Νεοφερμένο μέλος Η Ζιζούκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Ζιζούκα έγραψε: #110 25-07-07 14:29 Αυτό για το klaricid δεν το ήξερα. Ευτυχώς τώρα το γατόνι μου είναι καλύτερα. Φταρνίζεται βέβαια κανα δυο φορές την ημέρα ακόμη αλλά μάλλον έπιασε η τελευταία ένεση που της έκανε ο κτηνίατρος - μου είπε ότι αντιστοιχεί σε χορήγηση αντιβίωση για 15 ημέρες. Πάλι καλά δηλαδή γιατί στο τέλος η Ζιζού από τα πολλά τα φάρμακα θα χάζευε εντελώς... Και το χειρότερο είναι ότι καθυστερούσε και τα εμβόλια γιατί δεν μπορούσε να τα κάνει παράλληλα με τη θεραπεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 01:05 Η ladycat έγραψε: #111 26-07-07 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: To Klaricid είναι το καλύτερο.¨Εδινα χρόνια ronaxan χωρίς αποτέλεσμα .Η δοσολογία είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί,καλό είναι 1/16 του χαπιού το πρωί και 1/16 το βράδυ ή 1/8 μία φορά τη μέρα για γάτα 3 kg περίπου για μία εβδομάδα .Για τα μωρά υπάρχει και το παιδιατρικό σιρόπι klaricid Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Εμεις στο σωματειο που τα δοκιμασαμε ολα ειδαμε οτι το μονο φαρμακο που πιανει σε χρονια ρινοτραχειητιδα και σχετικα γρηγορα ειναι το Klaricid επειδη ειναι δυνατο θα χριεαστει να κοψεις ενα πολυ μικρο κομματι , θα σου πει ο γιατρος ποσο. Αν δεν ειναι χρονια πιανουν κι αλλα, και το vibramicin πχ. Απ οσο ειδα κανενας δεν σου εδωσε αντιβιωση σε χαπι η σιροπι για 8 ημερες.. παραξενο γιατι ειναι η πιο κλασσικη αντιιμετωπιση της ρινοτραχειητιδας.. μηπως ειναι κατω απο δυο μηνων το γατακι?? Ο γιατρος ειναι καλος? μηπως οχι τελικα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nalaki: Καλησπερα! σε δυο γατακια που ειχα μαζεψει ειχα το ιδιο προβλημα,μαλιστα σε 2 κτηνιατρους που πηγα μου δωσανε λαθος θεραπεια και χειροτερεψαν. Ευτυχως εχω βρει μια καταπληκτικη κτηνιατρο που τα εσωσε κι ας ηταν προχωρημενη η κατασταση.Αν θελεις στειλε μου email στο nalaxt@yahoo.gr να σου πω πληροφοριες. Click για ανάπτυξη... θα αας παρακαλουσα παιδια να μην δινετε δοσολογιες κ φαρμακα γιατι καθε γατι εχει τον δικο του οργανισμο.Μην γινει τιποτα κ παθει κατι το γατι κ τρεχει η κοπελα κ δεν φτανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 03:59 Η Mariel έγραψε: #112 26-07-07 03:59 ναι,βρε παιδια,δε γινεται ετσι να συστηνουμε φαρμακα...η καθε γατα πρεπει να αντιμετωπιζεται χωριστα και ο μονος αρμοδιος να δινει θεραπεια και δοσολογια ειναι ο κτηνιατρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΟΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΝΟΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Κορινό (Πιερία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 12:36 Η ΝΟΝΗ έγραψε: #113 26-07-07 12:36 Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα και μπορεί να βοηθήσεις κάποιον που το ζώο του έχει ανεβάσει πυρετό από ρινοτραχείτιδα και δεν βρίσκει ανοικτό κτηνιατρείο το Σ/Κ ή είναι στην επαρχία.20 χρόνια επισκέφτομαι κτηνιάτρους και πάντα αυτά δίνουν.Τώρα αν είναι να συμβεί το κακό μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε .Πήγα το γάτο μου πριν 10 ημέρες στο γιατρό υγιέστατο ,πανέμορφο για τα αυτιά του και του έγραψε ORIDERMYL .Μου πέθανε χωρίς να μπορώ να το βοηθήσω από αλλεργία στη νεομυκίνη.Μακάρι να αδιαφορούσα και να του περνούσα τα αυτιά με λίγο παραφινελαιο και να μην τον έστελνα στο θάνατο 3 ετών . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 17:03 Η Mariel έγραψε: #114 26-07-07 17:03 λυπαμαι πολυ για το γατουλη σου,αλλα ενα ατυχες περιστατικο δεν πρεπει να μας κανει να αγνοουμε τελειως τους γιατρους και να κανουμε μονοι μας διαγνωσεις.στο vibramicin για παραδειγμα μερικες γατες αντιδρουν ασχημα.αν σε μια που θα το συστησεις δεν αντιδρασει οπως η δικια σου? αν ψαξεις λιγο,θα βρεις εναν καλο γιατρο που θα μπορεις να τον βρισκεις και Σαβ/κα και νυχτες και θα ξερει τη γατα σου και θα μπορει καλυτερα και πιο υπευθυνα να προτεινει την καταλληλη θεραπεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 19:04 Η aretha έγραψε: #115 26-07-07 19:04 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα Click για ανάπτυξη... Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra Νεοφερμένο μέλος Η dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Καστέλλι (Ηράκλειο). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 21:58 Η dimitra έγραψε: #116 04-08-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Click για ανάπτυξη... Εχω ακουσει για την ασπιρινη οτι μπορει να αποβει μοιραια σε γατες! Εγω ακολουθησα πιστα τις οδηγιες της κτηνιατρου μου, αλλα να σας πω, το φταρνισμα περασε, ομως οι μυξουλες συνεχιζουν να υπαρχουν..( κατι μαυρακια στις μυτουλες τους). Εχουν κανει ολα τα εμβολια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Kakerlak έγραψε: #117 04-08-07 22:32 τελικα τι εγινε με το γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2007 στις 18:33 Ο SIMON1 έγραψε: #118 06-08-07 18:33 Γεια σας! Πρώτη φορά γράφω εδώ. Eχουν το ίδιο πρόβλημα όλες μου σχεδόν οι γάτες .Τους το μετέδωσε ένας απρόσκλητος αλλά συμπαθέστατος γάτος.Εχω πάει αρκετές φορές στον μοναδικό κτηνίατρο του νησιού μου και δεν κατάφερε να μου δώσει λύση. Η καταρροή, ο βήχας ,το φτάρνισμα και η δύσπνοια από την καταρροή επιμένουν .Οπως καταλαβαίνετε το "ρώτα έναν γιατρό" εξαντλήθηκε. Σας παρακαλώ αν κάποιος πιστεύει ότι έχει ανάλογη εμπειρία και βρήκε κάποια λύση έστω για τα συμπτώματα και όχι για μόνιμη θεραπεία ας με βοηθήσει. Αν το κλαρισιντ έχει δώσει αποτελέσματα είναι πολύ καλό γιατί είναι εύχρηστο (σε ταμπλέτα) και δεν θα μπω στην διαδικασία να δίνω σιρόπι σε 8 γάτες! Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 17:56 Η marestros: #119 07-08-07 17:56 η ρηνοτραχειτιδα ειναι μια ασθενει που προσβλαει το αναπνευστικο συστημα, ξυριζει ο ιος τα τριχωιδη της μυτης με αποτελεσμα να μπορουν να περνανε μικροβια μεσα στον οργανισμο τους. η θεραπεια ειναι αντιβιωση για να σκοτωσουμε τον ιο που υπαρχει και προκαλει την αρρωστεια και μετα εμβολια ωστε να σωθουν οσα τριχωιδη εχουν απομεινει. δοσολογια δεν μπορω να σου δωσω ουτε αντιβιωση οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι σχετικα για καθε γατι. κριμα που δεν υπαρχει καποιος γιατρος στο νησι να σε βοηθησει. ισως θα ηταν καλυτερο να βρεις τους ιατρους του site ειναι ο issavas και η mel. στειλ'τους ενα προσωπικο μηνυμα και θα σου απαντησουν. παντως εμεις που εχουμε ρινοτραχειτιδα μετα τη θεραπεια με αντιβιωση ειμαστε μια χαρα απλα φτερνιζομαστε περιστασιακα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:29 Ο SIMON1 έγραψε: #120 08-08-07 14:29 Σας ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα! σε δυο γατακια που ειχα μαζεψει ειχα το ιδιο προβλημα,μαλιστα σε 2 κτηνιατρους που πηγα μου δωσανε λαθος θεραπεια και χειροτερεψαν. Ευτυχως εχω βρει μια καταπληκτικη κτηνιατρο που τα εσωσε κι ας ηταν προχωρημενη η κατασταση.Αν θελεις στειλε μου email στο nalaxt@yahoo.gr να σου πω πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 23:20 Η vasiliki2: #107 24-07-07 23:20 Καλησπέρα και από εμένα. Άν και νέα στην παρέα, μπορώ να σου μεταφέρω τις δικές μου εμπειρίες. "Ανιψιά" που μένει εκτός Αθηνών μεγάλη σε ηλικία έχει το ίδιο πρόβλημα εδώ και χρόνια. Με σωστή θεραπεία όλα θα πάνε καλά, απλά θέλει υπομονή και προσοχή. Η Κοντέσσα πάντως, άν και έχει γίνει τελείως καλά, έχει ακόμα το κουσούρι του ρόγχου... Και είναι απίστευτα γλυκειά όταν "γκαζώνει"! Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 03:24 Η yasmin1gr: #108 25-07-07 03:24 Εμεις στο σωματειο που τα δοκιμασαμε ολα ειδαμε οτι το μονο φαρμακο που πιανει σε χρονια ρινοτραχειητιδα και σχετικα γρηγορα ειναι το Klaricid επειδη ειναι δυνατο θα χριεαστει να κοψεις ενα πολυ μικρο κομματι , θα σου πει ο γιατρος ποσο. Αν δεν ειναι χρονια πιανουν κι αλλα, και το vibramicin πχ. Απ οσο ειδα κανενας δεν σου εδωσε αντιβιωση σε χαπι η σιροπι για 8 ημερες.. παραξενο γιατι ειναι η πιο κλασσικη αντιιμετωπιση της ρινοτραχειητιδας.. μηπως ειναι κατω απο δυο μηνων το γατακι?? Ο γιατρος ειναι καλος? μηπως οχι τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΟΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΝΟΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Κορινό (Πιερία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 14:12 Η ΝΟΝΗ έγραψε: #109 25-07-07 14:12 To Klaricid είναι το καλύτερο.¨Εδινα χρόνια ronaxan χωρίς αποτέλεσμα .Η δοσολογία είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί,καλό είναι 1/16 του χαπιού το πρωί και 1/16 το βράδυ ή 1/8 μία φορά τη μέρα για γάτα 3 kg περίπου για μία εβδομάδα .Για τα μωρά υπάρχει και το παιδιατρικό σιρόπι klaricid Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζιζούκα Νεοφερμένο μέλος Η Ζιζούκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Ζιζούκα έγραψε: #110 25-07-07 14:29 Αυτό για το klaricid δεν το ήξερα. Ευτυχώς τώρα το γατόνι μου είναι καλύτερα. Φταρνίζεται βέβαια κανα δυο φορές την ημέρα ακόμη αλλά μάλλον έπιασε η τελευταία ένεση που της έκανε ο κτηνίατρος - μου είπε ότι αντιστοιχεί σε χορήγηση αντιβίωση για 15 ημέρες. Πάλι καλά δηλαδή γιατί στο τέλος η Ζιζού από τα πολλά τα φάρμακα θα χάζευε εντελώς... Και το χειρότερο είναι ότι καθυστερούσε και τα εμβόλια γιατί δεν μπορούσε να τα κάνει παράλληλα με τη θεραπεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 01:05 Η ladycat έγραψε: #111 26-07-07 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: To Klaricid είναι το καλύτερο.¨Εδινα χρόνια ronaxan χωρίς αποτέλεσμα .Η δοσολογία είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί,καλό είναι 1/16 του χαπιού το πρωί και 1/16 το βράδυ ή 1/8 μία φορά τη μέρα για γάτα 3 kg περίπου για μία εβδομάδα .Για τα μωρά υπάρχει και το παιδιατρικό σιρόπι klaricid Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Εμεις στο σωματειο που τα δοκιμασαμε ολα ειδαμε οτι το μονο φαρμακο που πιανει σε χρονια ρινοτραχειητιδα και σχετικα γρηγορα ειναι το Klaricid επειδη ειναι δυνατο θα χριεαστει να κοψεις ενα πολυ μικρο κομματι , θα σου πει ο γιατρος ποσο. Αν δεν ειναι χρονια πιανουν κι αλλα, και το vibramicin πχ. Απ οσο ειδα κανενας δεν σου εδωσε αντιβιωση σε χαπι η σιροπι για 8 ημερες.. παραξενο γιατι ειναι η πιο κλασσικη αντιιμετωπιση της ρινοτραχειητιδας.. μηπως ειναι κατω απο δυο μηνων το γατακι?? Ο γιατρος ειναι καλος? μηπως οχι τελικα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nalaki: Καλησπερα! σε δυο γατακια που ειχα μαζεψει ειχα το ιδιο προβλημα,μαλιστα σε 2 κτηνιατρους που πηγα μου δωσανε λαθος θεραπεια και χειροτερεψαν. Ευτυχως εχω βρει μια καταπληκτικη κτηνιατρο που τα εσωσε κι ας ηταν προχωρημενη η κατασταση.Αν θελεις στειλε μου email στο nalaxt@yahoo.gr να σου πω πληροφοριες. Click για ανάπτυξη... θα αας παρακαλουσα παιδια να μην δινετε δοσολογιες κ φαρμακα γιατι καθε γατι εχει τον δικο του οργανισμο.Μην γινει τιποτα κ παθει κατι το γατι κ τρεχει η κοπελα κ δεν φτανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 03:59 Η Mariel έγραψε: #112 26-07-07 03:59 ναι,βρε παιδια,δε γινεται ετσι να συστηνουμε φαρμακα...η καθε γατα πρεπει να αντιμετωπιζεται χωριστα και ο μονος αρμοδιος να δινει θεραπεια και δοσολογια ειναι ο κτηνιατρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΟΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΝΟΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Κορινό (Πιερία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 12:36 Η ΝΟΝΗ έγραψε: #113 26-07-07 12:36 Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα και μπορεί να βοηθήσεις κάποιον που το ζώο του έχει ανεβάσει πυρετό από ρινοτραχείτιδα και δεν βρίσκει ανοικτό κτηνιατρείο το Σ/Κ ή είναι στην επαρχία.20 χρόνια επισκέφτομαι κτηνιάτρους και πάντα αυτά δίνουν.Τώρα αν είναι να συμβεί το κακό μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε .Πήγα το γάτο μου πριν 10 ημέρες στο γιατρό υγιέστατο ,πανέμορφο για τα αυτιά του και του έγραψε ORIDERMYL .Μου πέθανε χωρίς να μπορώ να το βοηθήσω από αλλεργία στη νεομυκίνη.Μακάρι να αδιαφορούσα και να του περνούσα τα αυτιά με λίγο παραφινελαιο και να μην τον έστελνα στο θάνατο 3 ετών . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 17:03 Η Mariel έγραψε: #114 26-07-07 17:03 λυπαμαι πολυ για το γατουλη σου,αλλα ενα ατυχες περιστατικο δεν πρεπει να μας κανει να αγνοουμε τελειως τους γιατρους και να κανουμε μονοι μας διαγνωσεις.στο vibramicin για παραδειγμα μερικες γατες αντιδρουν ασχημα.αν σε μια που θα το συστησεις δεν αντιδρασει οπως η δικια σου? αν ψαξεις λιγο,θα βρεις εναν καλο γιατρο που θα μπορεις να τον βρισκεις και Σαβ/κα και νυχτες και θα ξερει τη γατα σου και θα μπορει καλυτερα και πιο υπευθυνα να προτεινει την καταλληλη θεραπεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 19:04 Η aretha έγραψε: #115 26-07-07 19:04 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα Click για ανάπτυξη... Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra Νεοφερμένο μέλος Η dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Καστέλλι (Ηράκλειο). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 21:58 Η dimitra έγραψε: #116 04-08-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Click για ανάπτυξη... Εχω ακουσει για την ασπιρινη οτι μπορει να αποβει μοιραια σε γατες! Εγω ακολουθησα πιστα τις οδηγιες της κτηνιατρου μου, αλλα να σας πω, το φταρνισμα περασε, ομως οι μυξουλες συνεχιζουν να υπαρχουν..( κατι μαυρακια στις μυτουλες τους). Εχουν κανει ολα τα εμβολια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Kakerlak έγραψε: #117 04-08-07 22:32 τελικα τι εγινε με το γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2007 στις 18:33 Ο SIMON1 έγραψε: #118 06-08-07 18:33 Γεια σας! Πρώτη φορά γράφω εδώ. Eχουν το ίδιο πρόβλημα όλες μου σχεδόν οι γάτες .Τους το μετέδωσε ένας απρόσκλητος αλλά συμπαθέστατος γάτος.Εχω πάει αρκετές φορές στον μοναδικό κτηνίατρο του νησιού μου και δεν κατάφερε να μου δώσει λύση. Η καταρροή, ο βήχας ,το φτάρνισμα και η δύσπνοια από την καταρροή επιμένουν .Οπως καταλαβαίνετε το "ρώτα έναν γιατρό" εξαντλήθηκε. Σας παρακαλώ αν κάποιος πιστεύει ότι έχει ανάλογη εμπειρία και βρήκε κάποια λύση έστω για τα συμπτώματα και όχι για μόνιμη θεραπεία ας με βοηθήσει. Αν το κλαρισιντ έχει δώσει αποτελέσματα είναι πολύ καλό γιατί είναι εύχρηστο (σε ταμπλέτα) και δεν θα μπω στην διαδικασία να δίνω σιρόπι σε 8 γάτες! Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 17:56 Η marestros: #119 07-08-07 17:56 η ρηνοτραχειτιδα ειναι μια ασθενει που προσβλαει το αναπνευστικο συστημα, ξυριζει ο ιος τα τριχωιδη της μυτης με αποτελεσμα να μπορουν να περνανε μικροβια μεσα στον οργανισμο τους. η θεραπεια ειναι αντιβιωση για να σκοτωσουμε τον ιο που υπαρχει και προκαλει την αρρωστεια και μετα εμβολια ωστε να σωθουν οσα τριχωιδη εχουν απομεινει. δοσολογια δεν μπορω να σου δωσω ουτε αντιβιωση οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι σχετικα για καθε γατι. κριμα που δεν υπαρχει καποιος γιατρος στο νησι να σε βοηθησει. ισως θα ηταν καλυτερο να βρεις τους ιατρους του site ειναι ο issavas και η mel. στειλ'τους ενα προσωπικο μηνυμα και θα σου απαντησουν. παντως εμεις που εχουμε ρινοτραχειτιδα μετα τη θεραπεια με αντιβιωση ειμαστε μια χαρα απλα φτερνιζομαστε περιστασιακα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:29 Ο SIMON1 έγραψε: #120 08-08-07 14:29 Σας ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα και από εμένα. Άν και νέα στην παρέα, μπορώ να σου μεταφέρω τις δικές μου εμπειρίες. "Ανιψιά" που μένει εκτός Αθηνών μεγάλη σε ηλικία έχει το ίδιο πρόβλημα εδώ και χρόνια. Με σωστή θεραπεία όλα θα πάνε καλά, απλά θέλει υπομονή και προσοχή. Η Κοντέσσα πάντως, άν και έχει γίνει τελείως καλά, έχει ακόμα το κουσούρι του ρόγχου... Και είναι απίστευτα γλυκειά όταν "γκαζώνει"! Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 03:24 Η yasmin1gr: #108 25-07-07 03:24 Εμεις στο σωματειο που τα δοκιμασαμε ολα ειδαμε οτι το μονο φαρμακο που πιανει σε χρονια ρινοτραχειητιδα και σχετικα γρηγορα ειναι το Klaricid επειδη ειναι δυνατο θα χριεαστει να κοψεις ενα πολυ μικρο κομματι , θα σου πει ο γιατρος ποσο. Αν δεν ειναι χρονια πιανουν κι αλλα, και το vibramicin πχ. Απ οσο ειδα κανενας δεν σου εδωσε αντιβιωση σε χαπι η σιροπι για 8 ημερες.. παραξενο γιατι ειναι η πιο κλασσικη αντιιμετωπιση της ρινοτραχειητιδας.. μηπως ειναι κατω απο δυο μηνων το γατακι?? Ο γιατρος ειναι καλος? μηπως οχι τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΟΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΝΟΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Κορινό (Πιερία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 14:12 Η ΝΟΝΗ έγραψε: #109 25-07-07 14:12 To Klaricid είναι το καλύτερο.¨Εδινα χρόνια ronaxan χωρίς αποτέλεσμα .Η δοσολογία είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί,καλό είναι 1/16 του χαπιού το πρωί και 1/16 το βράδυ ή 1/8 μία φορά τη μέρα για γάτα 3 kg περίπου για μία εβδομάδα .Για τα μωρά υπάρχει και το παιδιατρικό σιρόπι klaricid Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζιζούκα Νεοφερμένο μέλος Η Ζιζούκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Ζιζούκα έγραψε: #110 25-07-07 14:29 Αυτό για το klaricid δεν το ήξερα. Ευτυχώς τώρα το γατόνι μου είναι καλύτερα. Φταρνίζεται βέβαια κανα δυο φορές την ημέρα ακόμη αλλά μάλλον έπιασε η τελευταία ένεση που της έκανε ο κτηνίατρος - μου είπε ότι αντιστοιχεί σε χορήγηση αντιβίωση για 15 ημέρες. Πάλι καλά δηλαδή γιατί στο τέλος η Ζιζού από τα πολλά τα φάρμακα θα χάζευε εντελώς... Και το χειρότερο είναι ότι καθυστερούσε και τα εμβόλια γιατί δεν μπορούσε να τα κάνει παράλληλα με τη θεραπεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 01:05 Η ladycat έγραψε: #111 26-07-07 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: To Klaricid είναι το καλύτερο.¨Εδινα χρόνια ronaxan χωρίς αποτέλεσμα .Η δοσολογία είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί,καλό είναι 1/16 του χαπιού το πρωί και 1/16 το βράδυ ή 1/8 μία φορά τη μέρα για γάτα 3 kg περίπου για μία εβδομάδα .Για τα μωρά υπάρχει και το παιδιατρικό σιρόπι klaricid Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Εμεις στο σωματειο που τα δοκιμασαμε ολα ειδαμε οτι το μονο φαρμακο που πιανει σε χρονια ρινοτραχειητιδα και σχετικα γρηγορα ειναι το Klaricid επειδη ειναι δυνατο θα χριεαστει να κοψεις ενα πολυ μικρο κομματι , θα σου πει ο γιατρος ποσο. Αν δεν ειναι χρονια πιανουν κι αλλα, και το vibramicin πχ. Απ οσο ειδα κανενας δεν σου εδωσε αντιβιωση σε χαπι η σιροπι για 8 ημερες.. παραξενο γιατι ειναι η πιο κλασσικη αντιιμετωπιση της ρινοτραχειητιδας.. μηπως ειναι κατω απο δυο μηνων το γατακι?? Ο γιατρος ειναι καλος? μηπως οχι τελικα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nalaki: Καλησπερα! σε δυο γατακια που ειχα μαζεψει ειχα το ιδιο προβλημα,μαλιστα σε 2 κτηνιατρους που πηγα μου δωσανε λαθος θεραπεια και χειροτερεψαν. Ευτυχως εχω βρει μια καταπληκτικη κτηνιατρο που τα εσωσε κι ας ηταν προχωρημενη η κατασταση.Αν θελεις στειλε μου email στο nalaxt@yahoo.gr να σου πω πληροφοριες. Click για ανάπτυξη... θα αας παρακαλουσα παιδια να μην δινετε δοσολογιες κ φαρμακα γιατι καθε γατι εχει τον δικο του οργανισμο.Μην γινει τιποτα κ παθει κατι το γατι κ τρεχει η κοπελα κ δεν φτανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 03:59 Η Mariel έγραψε: #112 26-07-07 03:59 ναι,βρε παιδια,δε γινεται ετσι να συστηνουμε φαρμακα...η καθε γατα πρεπει να αντιμετωπιζεται χωριστα και ο μονος αρμοδιος να δινει θεραπεια και δοσολογια ειναι ο κτηνιατρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΟΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΝΟΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Κορινό (Πιερία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 12:36 Η ΝΟΝΗ έγραψε: #113 26-07-07 12:36 Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα και μπορεί να βοηθήσεις κάποιον που το ζώο του έχει ανεβάσει πυρετό από ρινοτραχείτιδα και δεν βρίσκει ανοικτό κτηνιατρείο το Σ/Κ ή είναι στην επαρχία.20 χρόνια επισκέφτομαι κτηνιάτρους και πάντα αυτά δίνουν.Τώρα αν είναι να συμβεί το κακό μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε .Πήγα το γάτο μου πριν 10 ημέρες στο γιατρό υγιέστατο ,πανέμορφο για τα αυτιά του και του έγραψε ORIDERMYL .Μου πέθανε χωρίς να μπορώ να το βοηθήσω από αλλεργία στη νεομυκίνη.Μακάρι να αδιαφορούσα και να του περνούσα τα αυτιά με λίγο παραφινελαιο και να μην τον έστελνα στο θάνατο 3 ετών . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 17:03 Η Mariel έγραψε: #114 26-07-07 17:03 λυπαμαι πολυ για το γατουλη σου,αλλα ενα ατυχες περιστατικο δεν πρεπει να μας κανει να αγνοουμε τελειως τους γιατρους και να κανουμε μονοι μας διαγνωσεις.στο vibramicin για παραδειγμα μερικες γατες αντιδρουν ασχημα.αν σε μια που θα το συστησεις δεν αντιδρασει οπως η δικια σου? αν ψαξεις λιγο,θα βρεις εναν καλο γιατρο που θα μπορεις να τον βρισκεις και Σαβ/κα και νυχτες και θα ξερει τη γατα σου και θα μπορει καλυτερα και πιο υπευθυνα να προτεινει την καταλληλη θεραπεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 19:04 Η aretha έγραψε: #115 26-07-07 19:04 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα Click για ανάπτυξη... Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra Νεοφερμένο μέλος Η dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Καστέλλι (Ηράκλειο). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 21:58 Η dimitra έγραψε: #116 04-08-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Click για ανάπτυξη... Εχω ακουσει για την ασπιρινη οτι μπορει να αποβει μοιραια σε γατες! Εγω ακολουθησα πιστα τις οδηγιες της κτηνιατρου μου, αλλα να σας πω, το φταρνισμα περασε, ομως οι μυξουλες συνεχιζουν να υπαρχουν..( κατι μαυρακια στις μυτουλες τους). Εχουν κανει ολα τα εμβολια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Kakerlak έγραψε: #117 04-08-07 22:32 τελικα τι εγινε με το γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2007 στις 18:33 Ο SIMON1 έγραψε: #118 06-08-07 18:33 Γεια σας! Πρώτη φορά γράφω εδώ. Eχουν το ίδιο πρόβλημα όλες μου σχεδόν οι γάτες .Τους το μετέδωσε ένας απρόσκλητος αλλά συμπαθέστατος γάτος.Εχω πάει αρκετές φορές στον μοναδικό κτηνίατρο του νησιού μου και δεν κατάφερε να μου δώσει λύση. Η καταρροή, ο βήχας ,το φτάρνισμα και η δύσπνοια από την καταρροή επιμένουν .Οπως καταλαβαίνετε το "ρώτα έναν γιατρό" εξαντλήθηκε. Σας παρακαλώ αν κάποιος πιστεύει ότι έχει ανάλογη εμπειρία και βρήκε κάποια λύση έστω για τα συμπτώματα και όχι για μόνιμη θεραπεία ας με βοηθήσει. Αν το κλαρισιντ έχει δώσει αποτελέσματα είναι πολύ καλό γιατί είναι εύχρηστο (σε ταμπλέτα) και δεν θα μπω στην διαδικασία να δίνω σιρόπι σε 8 γάτες! Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 17:56 Η marestros: #119 07-08-07 17:56 η ρηνοτραχειτιδα ειναι μια ασθενει που προσβλαει το αναπνευστικο συστημα, ξυριζει ο ιος τα τριχωιδη της μυτης με αποτελεσμα να μπορουν να περνανε μικροβια μεσα στον οργανισμο τους. η θεραπεια ειναι αντιβιωση για να σκοτωσουμε τον ιο που υπαρχει και προκαλει την αρρωστεια και μετα εμβολια ωστε να σωθουν οσα τριχωιδη εχουν απομεινει. δοσολογια δεν μπορω να σου δωσω ουτε αντιβιωση οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι σχετικα για καθε γατι. κριμα που δεν υπαρχει καποιος γιατρος στο νησι να σε βοηθησει. ισως θα ηταν καλυτερο να βρεις τους ιατρους του site ειναι ο issavas και η mel. στειλ'τους ενα προσωπικο μηνυμα και θα σου απαντησουν. παντως εμεις που εχουμε ρινοτραχειτιδα μετα τη θεραπεια με αντιβιωση ειμαστε μια χαρα απλα φτερνιζομαστε περιστασιακα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:29 Ο SIMON1 έγραψε: #120 08-08-07 14:29 Σας ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμεις στο σωματειο που τα δοκιμασαμε ολα ειδαμε οτι το μονο φαρμακο που πιανει σε χρονια ρινοτραχειητιδα και σχετικα γρηγορα ειναι το Klaricid επειδη ειναι δυνατο θα χριεαστει να κοψεις ενα πολυ μικρο κομματι , θα σου πει ο γιατρος ποσο. Αν δεν ειναι χρονια πιανουν κι αλλα, και το vibramicin πχ. Απ οσο ειδα κανενας δεν σου εδωσε αντιβιωση σε χαπι η σιροπι για 8 ημερες.. παραξενο γιατι ειναι η πιο κλασσικη αντιιμετωπιση της ρινοτραχειητιδας.. μηπως ειναι κατω απο δυο μηνων το γατακι?? Ο γιατρος ειναι καλος? μηπως οχι τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΟΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΝΟΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Κορινό (Πιερία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 14:12 Η ΝΟΝΗ έγραψε: #109 25-07-07 14:12 To Klaricid είναι το καλύτερο.¨Εδινα χρόνια ronaxan χωρίς αποτέλεσμα .Η δοσολογία είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί,καλό είναι 1/16 του χαπιού το πρωί και 1/16 το βράδυ ή 1/8 μία φορά τη μέρα για γάτα 3 kg περίπου για μία εβδομάδα .Για τα μωρά υπάρχει και το παιδιατρικό σιρόπι klaricid Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζιζούκα Νεοφερμένο μέλος Η Ζιζούκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Ζιζούκα έγραψε: #110 25-07-07 14:29 Αυτό για το klaricid δεν το ήξερα. Ευτυχώς τώρα το γατόνι μου είναι καλύτερα. Φταρνίζεται βέβαια κανα δυο φορές την ημέρα ακόμη αλλά μάλλον έπιασε η τελευταία ένεση που της έκανε ο κτηνίατρος - μου είπε ότι αντιστοιχεί σε χορήγηση αντιβίωση για 15 ημέρες. Πάλι καλά δηλαδή γιατί στο τέλος η Ζιζού από τα πολλά τα φάρμακα θα χάζευε εντελώς... Και το χειρότερο είναι ότι καθυστερούσε και τα εμβόλια γιατί δεν μπορούσε να τα κάνει παράλληλα με τη θεραπεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 01:05 Η ladycat έγραψε: #111 26-07-07 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: To Klaricid είναι το καλύτερο.¨Εδινα χρόνια ronaxan χωρίς αποτέλεσμα .Η δοσολογία είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί,καλό είναι 1/16 του χαπιού το πρωί και 1/16 το βράδυ ή 1/8 μία φορά τη μέρα για γάτα 3 kg περίπου για μία εβδομάδα .Για τα μωρά υπάρχει και το παιδιατρικό σιρόπι klaricid Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Εμεις στο σωματειο που τα δοκιμασαμε ολα ειδαμε οτι το μονο φαρμακο που πιανει σε χρονια ρινοτραχειητιδα και σχετικα γρηγορα ειναι το Klaricid επειδη ειναι δυνατο θα χριεαστει να κοψεις ενα πολυ μικρο κομματι , θα σου πει ο γιατρος ποσο. Αν δεν ειναι χρονια πιανουν κι αλλα, και το vibramicin πχ. Απ οσο ειδα κανενας δεν σου εδωσε αντιβιωση σε χαπι η σιροπι για 8 ημερες.. παραξενο γιατι ειναι η πιο κλασσικη αντιιμετωπιση της ρινοτραχειητιδας.. μηπως ειναι κατω απο δυο μηνων το γατακι?? Ο γιατρος ειναι καλος? μηπως οχι τελικα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nalaki: Καλησπερα! σε δυο γατακια που ειχα μαζεψει ειχα το ιδιο προβλημα,μαλιστα σε 2 κτηνιατρους που πηγα μου δωσανε λαθος θεραπεια και χειροτερεψαν. Ευτυχως εχω βρει μια καταπληκτικη κτηνιατρο που τα εσωσε κι ας ηταν προχωρημενη η κατασταση.Αν θελεις στειλε μου email στο nalaxt@yahoo.gr να σου πω πληροφοριες. Click για ανάπτυξη... θα αας παρακαλουσα παιδια να μην δινετε δοσολογιες κ φαρμακα γιατι καθε γατι εχει τον δικο του οργανισμο.Μην γινει τιποτα κ παθει κατι το γατι κ τρεχει η κοπελα κ δεν φτανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 03:59 Η Mariel έγραψε: #112 26-07-07 03:59 ναι,βρε παιδια,δε γινεται ετσι να συστηνουμε φαρμακα...η καθε γατα πρεπει να αντιμετωπιζεται χωριστα και ο μονος αρμοδιος να δινει θεραπεια και δοσολογια ειναι ο κτηνιατρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΟΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΝΟΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Κορινό (Πιερία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 12:36 Η ΝΟΝΗ έγραψε: #113 26-07-07 12:36 Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα και μπορεί να βοηθήσεις κάποιον που το ζώο του έχει ανεβάσει πυρετό από ρινοτραχείτιδα και δεν βρίσκει ανοικτό κτηνιατρείο το Σ/Κ ή είναι στην επαρχία.20 χρόνια επισκέφτομαι κτηνιάτρους και πάντα αυτά δίνουν.Τώρα αν είναι να συμβεί το κακό μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε .Πήγα το γάτο μου πριν 10 ημέρες στο γιατρό υγιέστατο ,πανέμορφο για τα αυτιά του και του έγραψε ORIDERMYL .Μου πέθανε χωρίς να μπορώ να το βοηθήσω από αλλεργία στη νεομυκίνη.Μακάρι να αδιαφορούσα και να του περνούσα τα αυτιά με λίγο παραφινελαιο και να μην τον έστελνα στο θάνατο 3 ετών . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 17:03 Η Mariel έγραψε: #114 26-07-07 17:03 λυπαμαι πολυ για το γατουλη σου,αλλα ενα ατυχες περιστατικο δεν πρεπει να μας κανει να αγνοουμε τελειως τους γιατρους και να κανουμε μονοι μας διαγνωσεις.στο vibramicin για παραδειγμα μερικες γατες αντιδρουν ασχημα.αν σε μια που θα το συστησεις δεν αντιδρασει οπως η δικια σου? αν ψαξεις λιγο,θα βρεις εναν καλο γιατρο που θα μπορεις να τον βρισκεις και Σαβ/κα και νυχτες και θα ξερει τη γατα σου και θα μπορει καλυτερα και πιο υπευθυνα να προτεινει την καταλληλη θεραπεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 19:04 Η aretha έγραψε: #115 26-07-07 19:04 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα Click για ανάπτυξη... Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra Νεοφερμένο μέλος Η dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Καστέλλι (Ηράκλειο). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 21:58 Η dimitra έγραψε: #116 04-08-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Click για ανάπτυξη... Εχω ακουσει για την ασπιρινη οτι μπορει να αποβει μοιραια σε γατες! Εγω ακολουθησα πιστα τις οδηγιες της κτηνιατρου μου, αλλα να σας πω, το φταρνισμα περασε, ομως οι μυξουλες συνεχιζουν να υπαρχουν..( κατι μαυρακια στις μυτουλες τους). Εχουν κανει ολα τα εμβολια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Kakerlak έγραψε: #117 04-08-07 22:32 τελικα τι εγινε με το γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2007 στις 18:33 Ο SIMON1 έγραψε: #118 06-08-07 18:33 Γεια σας! Πρώτη φορά γράφω εδώ. Eχουν το ίδιο πρόβλημα όλες μου σχεδόν οι γάτες .Τους το μετέδωσε ένας απρόσκλητος αλλά συμπαθέστατος γάτος.Εχω πάει αρκετές φορές στον μοναδικό κτηνίατρο του νησιού μου και δεν κατάφερε να μου δώσει λύση. Η καταρροή, ο βήχας ,το φτάρνισμα και η δύσπνοια από την καταρροή επιμένουν .Οπως καταλαβαίνετε το "ρώτα έναν γιατρό" εξαντλήθηκε. Σας παρακαλώ αν κάποιος πιστεύει ότι έχει ανάλογη εμπειρία και βρήκε κάποια λύση έστω για τα συμπτώματα και όχι για μόνιμη θεραπεία ας με βοηθήσει. Αν το κλαρισιντ έχει δώσει αποτελέσματα είναι πολύ καλό γιατί είναι εύχρηστο (σε ταμπλέτα) και δεν θα μπω στην διαδικασία να δίνω σιρόπι σε 8 γάτες! Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 17:56 Η marestros: #119 07-08-07 17:56 η ρηνοτραχειτιδα ειναι μια ασθενει που προσβλαει το αναπνευστικο συστημα, ξυριζει ο ιος τα τριχωιδη της μυτης με αποτελεσμα να μπορουν να περνανε μικροβια μεσα στον οργανισμο τους. η θεραπεια ειναι αντιβιωση για να σκοτωσουμε τον ιο που υπαρχει και προκαλει την αρρωστεια και μετα εμβολια ωστε να σωθουν οσα τριχωιδη εχουν απομεινει. δοσολογια δεν μπορω να σου δωσω ουτε αντιβιωση οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι σχετικα για καθε γατι. κριμα που δεν υπαρχει καποιος γιατρος στο νησι να σε βοηθησει. ισως θα ηταν καλυτερο να βρεις τους ιατρους του site ειναι ο issavas και η mel. στειλ'τους ενα προσωπικο μηνυμα και θα σου απαντησουν. παντως εμεις που εχουμε ρινοτραχειτιδα μετα τη θεραπεια με αντιβιωση ειμαστε μια χαρα απλα φτερνιζομαστε περιστασιακα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:29 Ο SIMON1 έγραψε: #120 08-08-07 14:29 Σας ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
To Klaricid είναι το καλύτερο.¨Εδινα χρόνια ronaxan χωρίς αποτέλεσμα .Η δοσολογία είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί,καλό είναι 1/16 του χαπιού το πρωί και 1/16 το βράδυ ή 1/8 μία φορά τη μέρα για γάτα 3 kg περίπου για μία εβδομάδα .Για τα μωρά υπάρχει και το παιδιατρικό σιρόπι klaricid Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ζιζούκα Νεοφερμένο μέλος Η Ζιζούκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 14:29 Η Ζιζούκα έγραψε: #110 25-07-07 14:29 Αυτό για το klaricid δεν το ήξερα. Ευτυχώς τώρα το γατόνι μου είναι καλύτερα. Φταρνίζεται βέβαια κανα δυο φορές την ημέρα ακόμη αλλά μάλλον έπιασε η τελευταία ένεση που της έκανε ο κτηνίατρος - μου είπε ότι αντιστοιχεί σε χορήγηση αντιβίωση για 15 ημέρες. Πάλι καλά δηλαδή γιατί στο τέλος η Ζιζού από τα πολλά τα φάρμακα θα χάζευε εντελώς... Και το χειρότερο είναι ότι καθυστερούσε και τα εμβόλια γιατί δεν μπορούσε να τα κάνει παράλληλα με τη θεραπεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 01:05 Η ladycat έγραψε: #111 26-07-07 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: To Klaricid είναι το καλύτερο.¨Εδινα χρόνια ronaxan χωρίς αποτέλεσμα .Η δοσολογία είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί,καλό είναι 1/16 του χαπιού το πρωί και 1/16 το βράδυ ή 1/8 μία φορά τη μέρα για γάτα 3 kg περίπου για μία εβδομάδα .Για τα μωρά υπάρχει και το παιδιατρικό σιρόπι klaricid Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Εμεις στο σωματειο που τα δοκιμασαμε ολα ειδαμε οτι το μονο φαρμακο που πιανει σε χρονια ρινοτραχειητιδα και σχετικα γρηγορα ειναι το Klaricid επειδη ειναι δυνατο θα χριεαστει να κοψεις ενα πολυ μικρο κομματι , θα σου πει ο γιατρος ποσο. Αν δεν ειναι χρονια πιανουν κι αλλα, και το vibramicin πχ. Απ οσο ειδα κανενας δεν σου εδωσε αντιβιωση σε χαπι η σιροπι για 8 ημερες.. παραξενο γιατι ειναι η πιο κλασσικη αντιιμετωπιση της ρινοτραχειητιδας.. μηπως ειναι κατω απο δυο μηνων το γατακι?? Ο γιατρος ειναι καλος? μηπως οχι τελικα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nalaki: Καλησπερα! σε δυο γατακια που ειχα μαζεψει ειχα το ιδιο προβλημα,μαλιστα σε 2 κτηνιατρους που πηγα μου δωσανε λαθος θεραπεια και χειροτερεψαν. Ευτυχως εχω βρει μια καταπληκτικη κτηνιατρο που τα εσωσε κι ας ηταν προχωρημενη η κατασταση.Αν θελεις στειλε μου email στο nalaxt@yahoo.gr να σου πω πληροφοριες. Click για ανάπτυξη... θα αας παρακαλουσα παιδια να μην δινετε δοσολογιες κ φαρμακα γιατι καθε γατι εχει τον δικο του οργανισμο.Μην γινει τιποτα κ παθει κατι το γατι κ τρεχει η κοπελα κ δεν φτανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 03:59 Η Mariel έγραψε: #112 26-07-07 03:59 ναι,βρε παιδια,δε γινεται ετσι να συστηνουμε φαρμακα...η καθε γατα πρεπει να αντιμετωπιζεται χωριστα και ο μονος αρμοδιος να δινει θεραπεια και δοσολογια ειναι ο κτηνιατρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΟΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΝΟΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Κορινό (Πιερία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 12:36 Η ΝΟΝΗ έγραψε: #113 26-07-07 12:36 Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα και μπορεί να βοηθήσεις κάποιον που το ζώο του έχει ανεβάσει πυρετό από ρινοτραχείτιδα και δεν βρίσκει ανοικτό κτηνιατρείο το Σ/Κ ή είναι στην επαρχία.20 χρόνια επισκέφτομαι κτηνιάτρους και πάντα αυτά δίνουν.Τώρα αν είναι να συμβεί το κακό μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε .Πήγα το γάτο μου πριν 10 ημέρες στο γιατρό υγιέστατο ,πανέμορφο για τα αυτιά του και του έγραψε ORIDERMYL .Μου πέθανε χωρίς να μπορώ να το βοηθήσω από αλλεργία στη νεομυκίνη.Μακάρι να αδιαφορούσα και να του περνούσα τα αυτιά με λίγο παραφινελαιο και να μην τον έστελνα στο θάνατο 3 ετών . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 17:03 Η Mariel έγραψε: #114 26-07-07 17:03 λυπαμαι πολυ για το γατουλη σου,αλλα ενα ατυχες περιστατικο δεν πρεπει να μας κανει να αγνοουμε τελειως τους γιατρους και να κανουμε μονοι μας διαγνωσεις.στο vibramicin για παραδειγμα μερικες γατες αντιδρουν ασχημα.αν σε μια που θα το συστησεις δεν αντιδρασει οπως η δικια σου? αν ψαξεις λιγο,θα βρεις εναν καλο γιατρο που θα μπορεις να τον βρισκεις και Σαβ/κα και νυχτες και θα ξερει τη γατα σου και θα μπορει καλυτερα και πιο υπευθυνα να προτεινει την καταλληλη θεραπεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 19:04 Η aretha έγραψε: #115 26-07-07 19:04 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα Click για ανάπτυξη... Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra Νεοφερμένο μέλος Η dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Καστέλλι (Ηράκλειο). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 21:58 Η dimitra έγραψε: #116 04-08-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Click για ανάπτυξη... Εχω ακουσει για την ασπιρινη οτι μπορει να αποβει μοιραια σε γατες! Εγω ακολουθησα πιστα τις οδηγιες της κτηνιατρου μου, αλλα να σας πω, το φταρνισμα περασε, ομως οι μυξουλες συνεχιζουν να υπαρχουν..( κατι μαυρακια στις μυτουλες τους). Εχουν κανει ολα τα εμβολια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Kakerlak έγραψε: #117 04-08-07 22:32 τελικα τι εγινε με το γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2007 στις 18:33 Ο SIMON1 έγραψε: #118 06-08-07 18:33 Γεια σας! Πρώτη φορά γράφω εδώ. Eχουν το ίδιο πρόβλημα όλες μου σχεδόν οι γάτες .Τους το μετέδωσε ένας απρόσκλητος αλλά συμπαθέστατος γάτος.Εχω πάει αρκετές φορές στον μοναδικό κτηνίατρο του νησιού μου και δεν κατάφερε να μου δώσει λύση. Η καταρροή, ο βήχας ,το φτάρνισμα και η δύσπνοια από την καταρροή επιμένουν .Οπως καταλαβαίνετε το "ρώτα έναν γιατρό" εξαντλήθηκε. Σας παρακαλώ αν κάποιος πιστεύει ότι έχει ανάλογη εμπειρία και βρήκε κάποια λύση έστω για τα συμπτώματα και όχι για μόνιμη θεραπεία ας με βοηθήσει. Αν το κλαρισιντ έχει δώσει αποτελέσματα είναι πολύ καλό γιατί είναι εύχρηστο (σε ταμπλέτα) και δεν θα μπω στην διαδικασία να δίνω σιρόπι σε 8 γάτες! Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 17:56 Η marestros: #119 07-08-07 17:56 η ρηνοτραχειτιδα ειναι μια ασθενει που προσβλαει το αναπνευστικο συστημα, ξυριζει ο ιος τα τριχωιδη της μυτης με αποτελεσμα να μπορουν να περνανε μικροβια μεσα στον οργανισμο τους. η θεραπεια ειναι αντιβιωση για να σκοτωσουμε τον ιο που υπαρχει και προκαλει την αρρωστεια και μετα εμβολια ωστε να σωθουν οσα τριχωιδη εχουν απομεινει. δοσολογια δεν μπορω να σου δωσω ουτε αντιβιωση οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι σχετικα για καθε γατι. κριμα που δεν υπαρχει καποιος γιατρος στο νησι να σε βοηθησει. ισως θα ηταν καλυτερο να βρεις τους ιατρους του site ειναι ο issavas και η mel. στειλ'τους ενα προσωπικο μηνυμα και θα σου απαντησουν. παντως εμεις που εχουμε ρινοτραχειτιδα μετα τη θεραπεια με αντιβιωση ειμαστε μια χαρα απλα φτερνιζομαστε περιστασιακα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:29 Ο SIMON1 έγραψε: #120 08-08-07 14:29 Σας ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό για το klaricid δεν το ήξερα. Ευτυχώς τώρα το γατόνι μου είναι καλύτερα. Φταρνίζεται βέβαια κανα δυο φορές την ημέρα ακόμη αλλά μάλλον έπιασε η τελευταία ένεση που της έκανε ο κτηνίατρος - μου είπε ότι αντιστοιχεί σε χορήγηση αντιβίωση για 15 ημέρες. Πάλι καλά δηλαδή γιατί στο τέλος η Ζιζού από τα πολλά τα φάρμακα θα χάζευε εντελώς... Και το χειρότερο είναι ότι καθυστερούσε και τα εμβόλια γιατί δεν μπορούσε να τα κάνει παράλληλα με τη θεραπεία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 01:05 Η ladycat έγραψε: #111 26-07-07 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: To Klaricid είναι το καλύτερο.¨Εδινα χρόνια ronaxan χωρίς αποτέλεσμα .Η δοσολογία είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί,καλό είναι 1/16 του χαπιού το πρωί και 1/16 το βράδυ ή 1/8 μία φορά τη μέρα για γάτα 3 kg περίπου για μία εβδομάδα .Για τα μωρά υπάρχει και το παιδιατρικό σιρόπι klaricid Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Εμεις στο σωματειο που τα δοκιμασαμε ολα ειδαμε οτι το μονο φαρμακο που πιανει σε χρονια ρινοτραχειητιδα και σχετικα γρηγορα ειναι το Klaricid επειδη ειναι δυνατο θα χριεαστει να κοψεις ενα πολυ μικρο κομματι , θα σου πει ο γιατρος ποσο. Αν δεν ειναι χρονια πιανουν κι αλλα, και το vibramicin πχ. Απ οσο ειδα κανενας δεν σου εδωσε αντιβιωση σε χαπι η σιροπι για 8 ημερες.. παραξενο γιατι ειναι η πιο κλασσικη αντιιμετωπιση της ρινοτραχειητιδας.. μηπως ειναι κατω απο δυο μηνων το γατακι?? Ο γιατρος ειναι καλος? μηπως οχι τελικα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nalaki: Καλησπερα! σε δυο γατακια που ειχα μαζεψει ειχα το ιδιο προβλημα,μαλιστα σε 2 κτηνιατρους που πηγα μου δωσανε λαθος θεραπεια και χειροτερεψαν. Ευτυχως εχω βρει μια καταπληκτικη κτηνιατρο που τα εσωσε κι ας ηταν προχωρημενη η κατασταση.Αν θελεις στειλε μου email στο nalaxt@yahoo.gr να σου πω πληροφοριες. Click για ανάπτυξη... θα αας παρακαλουσα παιδια να μην δινετε δοσολογιες κ φαρμακα γιατι καθε γατι εχει τον δικο του οργανισμο.Μην γινει τιποτα κ παθει κατι το γατι κ τρεχει η κοπελα κ δεν φτανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 03:59 Η Mariel έγραψε: #112 26-07-07 03:59 ναι,βρε παιδια,δε γινεται ετσι να συστηνουμε φαρμακα...η καθε γατα πρεπει να αντιμετωπιζεται χωριστα και ο μονος αρμοδιος να δινει θεραπεια και δοσολογια ειναι ο κτηνιατρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΟΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΝΟΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Κορινό (Πιερία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 12:36 Η ΝΟΝΗ έγραψε: #113 26-07-07 12:36 Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα και μπορεί να βοηθήσεις κάποιον που το ζώο του έχει ανεβάσει πυρετό από ρινοτραχείτιδα και δεν βρίσκει ανοικτό κτηνιατρείο το Σ/Κ ή είναι στην επαρχία.20 χρόνια επισκέφτομαι κτηνιάτρους και πάντα αυτά δίνουν.Τώρα αν είναι να συμβεί το κακό μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε .Πήγα το γάτο μου πριν 10 ημέρες στο γιατρό υγιέστατο ,πανέμορφο για τα αυτιά του και του έγραψε ORIDERMYL .Μου πέθανε χωρίς να μπορώ να το βοηθήσω από αλλεργία στη νεομυκίνη.Μακάρι να αδιαφορούσα και να του περνούσα τα αυτιά με λίγο παραφινελαιο και να μην τον έστελνα στο θάνατο 3 ετών . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 17:03 Η Mariel έγραψε: #114 26-07-07 17:03 λυπαμαι πολυ για το γατουλη σου,αλλα ενα ατυχες περιστατικο δεν πρεπει να μας κανει να αγνοουμε τελειως τους γιατρους και να κανουμε μονοι μας διαγνωσεις.στο vibramicin για παραδειγμα μερικες γατες αντιδρουν ασχημα.αν σε μια που θα το συστησεις δεν αντιδρασει οπως η δικια σου? αν ψαξεις λιγο,θα βρεις εναν καλο γιατρο που θα μπορεις να τον βρισκεις και Σαβ/κα και νυχτες και θα ξερει τη γατα σου και θα μπορει καλυτερα και πιο υπευθυνα να προτεινει την καταλληλη θεραπεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 19:04 Η aretha έγραψε: #115 26-07-07 19:04 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα Click για ανάπτυξη... Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra Νεοφερμένο μέλος Η dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Καστέλλι (Ηράκλειο). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 21:58 Η dimitra έγραψε: #116 04-08-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Click για ανάπτυξη... Εχω ακουσει για την ασπιρινη οτι μπορει να αποβει μοιραια σε γατες! Εγω ακολουθησα πιστα τις οδηγιες της κτηνιατρου μου, αλλα να σας πω, το φταρνισμα περασε, ομως οι μυξουλες συνεχιζουν να υπαρχουν..( κατι μαυρακια στις μυτουλες τους). Εχουν κανει ολα τα εμβολια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Kakerlak έγραψε: #117 04-08-07 22:32 τελικα τι εγινε με το γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2007 στις 18:33 Ο SIMON1 έγραψε: #118 06-08-07 18:33 Γεια σας! Πρώτη φορά γράφω εδώ. Eχουν το ίδιο πρόβλημα όλες μου σχεδόν οι γάτες .Τους το μετέδωσε ένας απρόσκλητος αλλά συμπαθέστατος γάτος.Εχω πάει αρκετές φορές στον μοναδικό κτηνίατρο του νησιού μου και δεν κατάφερε να μου δώσει λύση. Η καταρροή, ο βήχας ,το φτάρνισμα και η δύσπνοια από την καταρροή επιμένουν .Οπως καταλαβαίνετε το "ρώτα έναν γιατρό" εξαντλήθηκε. Σας παρακαλώ αν κάποιος πιστεύει ότι έχει ανάλογη εμπειρία και βρήκε κάποια λύση έστω για τα συμπτώματα και όχι για μόνιμη θεραπεία ας με βοηθήσει. Αν το κλαρισιντ έχει δώσει αποτελέσματα είναι πολύ καλό γιατί είναι εύχρηστο (σε ταμπλέτα) και δεν θα μπω στην διαδικασία να δίνω σιρόπι σε 8 γάτες! Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 17:56 Η marestros: #119 07-08-07 17:56 η ρηνοτραχειτιδα ειναι μια ασθενει που προσβλαει το αναπνευστικο συστημα, ξυριζει ο ιος τα τριχωιδη της μυτης με αποτελεσμα να μπορουν να περνανε μικροβια μεσα στον οργανισμο τους. η θεραπεια ειναι αντιβιωση για να σκοτωσουμε τον ιο που υπαρχει και προκαλει την αρρωστεια και μετα εμβολια ωστε να σωθουν οσα τριχωιδη εχουν απομεινει. δοσολογια δεν μπορω να σου δωσω ουτε αντιβιωση οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι σχετικα για καθε γατι. κριμα που δεν υπαρχει καποιος γιατρος στο νησι να σε βοηθησει. ισως θα ηταν καλυτερο να βρεις τους ιατρους του site ειναι ο issavas και η mel. στειλ'τους ενα προσωπικο μηνυμα και θα σου απαντησουν. παντως εμεις που εχουμε ρινοτραχειτιδα μετα τη θεραπεια με αντιβιωση ειμαστε μια χαρα απλα φτερνιζομαστε περιστασιακα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:29 Ο SIMON1 έγραψε: #120 08-08-07 14:29 Σας ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: To Klaricid είναι το καλύτερο.¨Εδινα χρόνια ronaxan χωρίς αποτέλεσμα .Η δοσολογία είναι λίγο δύσκολο να ρυθμιστεί,καλό είναι 1/16 του χαπιού το πρωί και 1/16 το βράδυ ή 1/8 μία φορά τη μέρα για γάτα 3 kg περίπου για μία εβδομάδα .Για τα μωρά υπάρχει και το παιδιατρικό σιρόπι klaricid Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Εμεις στο σωματειο που τα δοκιμασαμε ολα ειδαμε οτι το μονο φαρμακο που πιανει σε χρονια ρινοτραχειητιδα και σχετικα γρηγορα ειναι το Klaricid επειδη ειναι δυνατο θα χριεαστει να κοψεις ενα πολυ μικρο κομματι , θα σου πει ο γιατρος ποσο. Αν δεν ειναι χρονια πιανουν κι αλλα, και το vibramicin πχ. Απ οσο ειδα κανενας δεν σου εδωσε αντιβιωση σε χαπι η σιροπι για 8 ημερες.. παραξενο γιατι ειναι η πιο κλασσικη αντιιμετωπιση της ρινοτραχειητιδας.. μηπως ειναι κατω απο δυο μηνων το γατακι?? Ο γιατρος ειναι καλος? μηπως οχι τελικα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nalaki: Καλησπερα! σε δυο γατακια που ειχα μαζεψει ειχα το ιδιο προβλημα,μαλιστα σε 2 κτηνιατρους που πηγα μου δωσανε λαθος θεραπεια και χειροτερεψαν. Ευτυχως εχω βρει μια καταπληκτικη κτηνιατρο που τα εσωσε κι ας ηταν προχωρημενη η κατασταση.Αν θελεις στειλε μου email στο nalaxt@yahoo.gr να σου πω πληροφοριες. Click για ανάπτυξη... θα αας παρακαλουσα παιδια να μην δινετε δοσολογιες κ φαρμακα γιατι καθε γατι εχει τον δικο του οργανισμο.Μην γινει τιποτα κ παθει κατι το γατι κ τρεχει η κοπελα κ δεν φτανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 03:59 Η Mariel έγραψε: #112 26-07-07 03:59 ναι,βρε παιδια,δε γινεται ετσι να συστηνουμε φαρμακα...η καθε γατα πρεπει να αντιμετωπιζεται χωριστα και ο μονος αρμοδιος να δινει θεραπεια και δοσολογια ειναι ο κτηνιατρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΟΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΝΟΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Κορινό (Πιερία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 12:36 Η ΝΟΝΗ έγραψε: #113 26-07-07 12:36 Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα και μπορεί να βοηθήσεις κάποιον που το ζώο του έχει ανεβάσει πυρετό από ρινοτραχείτιδα και δεν βρίσκει ανοικτό κτηνιατρείο το Σ/Κ ή είναι στην επαρχία.20 χρόνια επισκέφτομαι κτηνιάτρους και πάντα αυτά δίνουν.Τώρα αν είναι να συμβεί το κακό μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε .Πήγα το γάτο μου πριν 10 ημέρες στο γιατρό υγιέστατο ,πανέμορφο για τα αυτιά του και του έγραψε ORIDERMYL .Μου πέθανε χωρίς να μπορώ να το βοηθήσω από αλλεργία στη νεομυκίνη.Μακάρι να αδιαφορούσα και να του περνούσα τα αυτιά με λίγο παραφινελαιο και να μην τον έστελνα στο θάνατο 3 ετών . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 17:03 Η Mariel έγραψε: #114 26-07-07 17:03 λυπαμαι πολυ για το γατουλη σου,αλλα ενα ατυχες περιστατικο δεν πρεπει να μας κανει να αγνοουμε τελειως τους γιατρους και να κανουμε μονοι μας διαγνωσεις.στο vibramicin για παραδειγμα μερικες γατες αντιδρουν ασχημα.αν σε μια που θα το συστησεις δεν αντιδρασει οπως η δικια σου? αν ψαξεις λιγο,θα βρεις εναν καλο γιατρο που θα μπορεις να τον βρισκεις και Σαβ/κα και νυχτες και θα ξερει τη γατα σου και θα μπορει καλυτερα και πιο υπευθυνα να προτεινει την καταλληλη θεραπεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 19:04 Η aretha έγραψε: #115 26-07-07 19:04 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα Click για ανάπτυξη... Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra Νεοφερμένο μέλος Η dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Καστέλλι (Ηράκλειο). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 21:58 Η dimitra έγραψε: #116 04-08-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Click για ανάπτυξη... Εχω ακουσει για την ασπιρινη οτι μπορει να αποβει μοιραια σε γατες! Εγω ακολουθησα πιστα τις οδηγιες της κτηνιατρου μου, αλλα να σας πω, το φταρνισμα περασε, ομως οι μυξουλες συνεχιζουν να υπαρχουν..( κατι μαυρακια στις μυτουλες τους). Εχουν κανει ολα τα εμβολια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Kakerlak έγραψε: #117 04-08-07 22:32 τελικα τι εγινε με το γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2007 στις 18:33 Ο SIMON1 έγραψε: #118 06-08-07 18:33 Γεια σας! Πρώτη φορά γράφω εδώ. Eχουν το ίδιο πρόβλημα όλες μου σχεδόν οι γάτες .Τους το μετέδωσε ένας απρόσκλητος αλλά συμπαθέστατος γάτος.Εχω πάει αρκετές φορές στον μοναδικό κτηνίατρο του νησιού μου και δεν κατάφερε να μου δώσει λύση. Η καταρροή, ο βήχας ,το φτάρνισμα και η δύσπνοια από την καταρροή επιμένουν .Οπως καταλαβαίνετε το "ρώτα έναν γιατρό" εξαντλήθηκε. Σας παρακαλώ αν κάποιος πιστεύει ότι έχει ανάλογη εμπειρία και βρήκε κάποια λύση έστω για τα συμπτώματα και όχι για μόνιμη θεραπεία ας με βοηθήσει. Αν το κλαρισιντ έχει δώσει αποτελέσματα είναι πολύ καλό γιατί είναι εύχρηστο (σε ταμπλέτα) και δεν θα μπω στην διαδικασία να δίνω σιρόπι σε 8 γάτες! Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 17:56 Η marestros: #119 07-08-07 17:56 η ρηνοτραχειτιδα ειναι μια ασθενει που προσβλαει το αναπνευστικο συστημα, ξυριζει ο ιος τα τριχωιδη της μυτης με αποτελεσμα να μπορουν να περνανε μικροβια μεσα στον οργανισμο τους. η θεραπεια ειναι αντιβιωση για να σκοτωσουμε τον ιο που υπαρχει και προκαλει την αρρωστεια και μετα εμβολια ωστε να σωθουν οσα τριχωιδη εχουν απομεινει. δοσολογια δεν μπορω να σου δωσω ουτε αντιβιωση οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι σχετικα για καθε γατι. κριμα που δεν υπαρχει καποιος γιατρος στο νησι να σε βοηθησει. ισως θα ηταν καλυτερο να βρεις τους ιατρους του site ειναι ο issavas και η mel. στειλ'τους ενα προσωπικο μηνυμα και θα σου απαντησουν. παντως εμεις που εχουμε ρινοτραχειτιδα μετα τη θεραπεια με αντιβιωση ειμαστε μια χαρα απλα φτερνιζομαστε περιστασιακα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:29 Ο SIMON1 έγραψε: #120 08-08-07 14:29 Σας ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι,βρε παιδια,δε γινεται ετσι να συστηνουμε φαρμακα...η καθε γατα πρεπει να αντιμετωπιζεται χωριστα και ο μονος αρμοδιος να δινει θεραπεια και δοσολογια ειναι ο κτηνιατρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΟΝΗ Νεοφερμένο μέλος Η ΝΟΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Κορινό (Πιερία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 12:36 Η ΝΟΝΗ έγραψε: #113 26-07-07 12:36 Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα και μπορεί να βοηθήσεις κάποιον που το ζώο του έχει ανεβάσει πυρετό από ρινοτραχείτιδα και δεν βρίσκει ανοικτό κτηνιατρείο το Σ/Κ ή είναι στην επαρχία.20 χρόνια επισκέφτομαι κτηνιάτρους και πάντα αυτά δίνουν.Τώρα αν είναι να συμβεί το κακό μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε .Πήγα το γάτο μου πριν 10 ημέρες στο γιατρό υγιέστατο ,πανέμορφο για τα αυτιά του και του έγραψε ORIDERMYL .Μου πέθανε χωρίς να μπορώ να το βοηθήσω από αλλεργία στη νεομυκίνη.Μακάρι να αδιαφορούσα και να του περνούσα τα αυτιά με λίγο παραφινελαιο και να μην τον έστελνα στο θάνατο 3 ετών . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 17:03 Η Mariel έγραψε: #114 26-07-07 17:03 λυπαμαι πολυ για το γατουλη σου,αλλα ενα ατυχες περιστατικο δεν πρεπει να μας κανει να αγνοουμε τελειως τους γιατρους και να κανουμε μονοι μας διαγνωσεις.στο vibramicin για παραδειγμα μερικες γατες αντιδρουν ασχημα.αν σε μια που θα το συστησεις δεν αντιδρασει οπως η δικια σου? αν ψαξεις λιγο,θα βρεις εναν καλο γιατρο που θα μπορεις να τον βρισκεις και Σαβ/κα και νυχτες και θα ξερει τη γατα σου και θα μπορει καλυτερα και πιο υπευθυνα να προτεινει την καταλληλη θεραπεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 19:04 Η aretha έγραψε: #115 26-07-07 19:04 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα Click για ανάπτυξη... Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra Νεοφερμένο μέλος Η dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Καστέλλι (Ηράκλειο). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 21:58 Η dimitra έγραψε: #116 04-08-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Click για ανάπτυξη... Εχω ακουσει για την ασπιρινη οτι μπορει να αποβει μοιραια σε γατες! Εγω ακολουθησα πιστα τις οδηγιες της κτηνιατρου μου, αλλα να σας πω, το φταρνισμα περασε, ομως οι μυξουλες συνεχιζουν να υπαρχουν..( κατι μαυρακια στις μυτουλες τους). Εχουν κανει ολα τα εμβολια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Kakerlak έγραψε: #117 04-08-07 22:32 τελικα τι εγινε με το γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2007 στις 18:33 Ο SIMON1 έγραψε: #118 06-08-07 18:33 Γεια σας! Πρώτη φορά γράφω εδώ. Eχουν το ίδιο πρόβλημα όλες μου σχεδόν οι γάτες .Τους το μετέδωσε ένας απρόσκλητος αλλά συμπαθέστατος γάτος.Εχω πάει αρκετές φορές στον μοναδικό κτηνίατρο του νησιού μου και δεν κατάφερε να μου δώσει λύση. Η καταρροή, ο βήχας ,το φτάρνισμα και η δύσπνοια από την καταρροή επιμένουν .Οπως καταλαβαίνετε το "ρώτα έναν γιατρό" εξαντλήθηκε. Σας παρακαλώ αν κάποιος πιστεύει ότι έχει ανάλογη εμπειρία και βρήκε κάποια λύση έστω για τα συμπτώματα και όχι για μόνιμη θεραπεία ας με βοηθήσει. Αν το κλαρισιντ έχει δώσει αποτελέσματα είναι πολύ καλό γιατί είναι εύχρηστο (σε ταμπλέτα) και δεν θα μπω στην διαδικασία να δίνω σιρόπι σε 8 γάτες! Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 17:56 Η marestros: #119 07-08-07 17:56 η ρηνοτραχειτιδα ειναι μια ασθενει που προσβλαει το αναπνευστικο συστημα, ξυριζει ο ιος τα τριχωιδη της μυτης με αποτελεσμα να μπορουν να περνανε μικροβια μεσα στον οργανισμο τους. η θεραπεια ειναι αντιβιωση για να σκοτωσουμε τον ιο που υπαρχει και προκαλει την αρρωστεια και μετα εμβολια ωστε να σωθουν οσα τριχωιδη εχουν απομεινει. δοσολογια δεν μπορω να σου δωσω ουτε αντιβιωση οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι σχετικα για καθε γατι. κριμα που δεν υπαρχει καποιος γιατρος στο νησι να σε βοηθησει. ισως θα ηταν καλυτερο να βρεις τους ιατρους του site ειναι ο issavas και η mel. στειλ'τους ενα προσωπικο μηνυμα και θα σου απαντησουν. παντως εμεις που εχουμε ρινοτραχειτιδα μετα τη θεραπεια με αντιβιωση ειμαστε μια χαρα απλα φτερνιζομαστε περιστασιακα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:29 Ο SIMON1 έγραψε: #120 08-08-07 14:29 Σας ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα και μπορεί να βοηθήσεις κάποιον που το ζώο του έχει ανεβάσει πυρετό από ρινοτραχείτιδα και δεν βρίσκει ανοικτό κτηνιατρείο το Σ/Κ ή είναι στην επαρχία.20 χρόνια επισκέφτομαι κτηνιάτρους και πάντα αυτά δίνουν.Τώρα αν είναι να συμβεί το κακό μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε .Πήγα το γάτο μου πριν 10 ημέρες στο γιατρό υγιέστατο ,πανέμορφο για τα αυτιά του και του έγραψε ORIDERMYL .Μου πέθανε χωρίς να μπορώ να το βοηθήσω από αλλεργία στη νεομυκίνη.Μακάρι να αδιαφορούσα και να του περνούσα τα αυτιά με λίγο παραφινελαιο και να μην τον έστελνα στο θάνατο 3 ετών . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 17:03 Η Mariel έγραψε: #114 26-07-07 17:03 λυπαμαι πολυ για το γατουλη σου,αλλα ενα ατυχες περιστατικο δεν πρεπει να μας κανει να αγνοουμε τελειως τους γιατρους και να κανουμε μονοι μας διαγνωσεις.στο vibramicin για παραδειγμα μερικες γατες αντιδρουν ασχημα.αν σε μια που θα το συστησεις δεν αντιδρασει οπως η δικια σου? αν ψαξεις λιγο,θα βρεις εναν καλο γιατρο που θα μπορεις να τον βρισκεις και Σαβ/κα και νυχτες και θα ξερει τη γατα σου και θα μπορει καλυτερα και πιο υπευθυνα να προτεινει την καταλληλη θεραπεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 19:04 Η aretha έγραψε: #115 26-07-07 19:04 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα Click για ανάπτυξη... Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra Νεοφερμένο μέλος Η dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Καστέλλι (Ηράκλειο). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 21:58 Η dimitra έγραψε: #116 04-08-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Click για ανάπτυξη... Εχω ακουσει για την ασπιρινη οτι μπορει να αποβει μοιραια σε γατες! Εγω ακολουθησα πιστα τις οδηγιες της κτηνιατρου μου, αλλα να σας πω, το φταρνισμα περασε, ομως οι μυξουλες συνεχιζουν να υπαρχουν..( κατι μαυρακια στις μυτουλες τους). Εχουν κανει ολα τα εμβολια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Kakerlak έγραψε: #117 04-08-07 22:32 τελικα τι εγινε με το γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2007 στις 18:33 Ο SIMON1 έγραψε: #118 06-08-07 18:33 Γεια σας! Πρώτη φορά γράφω εδώ. Eχουν το ίδιο πρόβλημα όλες μου σχεδόν οι γάτες .Τους το μετέδωσε ένας απρόσκλητος αλλά συμπαθέστατος γάτος.Εχω πάει αρκετές φορές στον μοναδικό κτηνίατρο του νησιού μου και δεν κατάφερε να μου δώσει λύση. Η καταρροή, ο βήχας ,το φτάρνισμα και η δύσπνοια από την καταρροή επιμένουν .Οπως καταλαβαίνετε το "ρώτα έναν γιατρό" εξαντλήθηκε. Σας παρακαλώ αν κάποιος πιστεύει ότι έχει ανάλογη εμπειρία και βρήκε κάποια λύση έστω για τα συμπτώματα και όχι για μόνιμη θεραπεία ας με βοηθήσει. Αν το κλαρισιντ έχει δώσει αποτελέσματα είναι πολύ καλό γιατί είναι εύχρηστο (σε ταμπλέτα) και δεν θα μπω στην διαδικασία να δίνω σιρόπι σε 8 γάτες! Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 17:56 Η marestros: #119 07-08-07 17:56 η ρηνοτραχειτιδα ειναι μια ασθενει που προσβλαει το αναπνευστικο συστημα, ξυριζει ο ιος τα τριχωιδη της μυτης με αποτελεσμα να μπορουν να περνανε μικροβια μεσα στον οργανισμο τους. η θεραπεια ειναι αντιβιωση για να σκοτωσουμε τον ιο που υπαρχει και προκαλει την αρρωστεια και μετα εμβολια ωστε να σωθουν οσα τριχωιδη εχουν απομεινει. δοσολογια δεν μπορω να σου δωσω ουτε αντιβιωση οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι σχετικα για καθε γατι. κριμα που δεν υπαρχει καποιος γιατρος στο νησι να σε βοηθησει. ισως θα ηταν καλυτερο να βρεις τους ιατρους του site ειναι ο issavas και η mel. στειλ'τους ενα προσωπικο μηνυμα και θα σου απαντησουν. παντως εμεις που εχουμε ρινοτραχειτιδα μετα τη θεραπεια με αντιβιωση ειμαστε μια χαρα απλα φτερνιζομαστε περιστασιακα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:29 Ο SIMON1 έγραψε: #120 08-08-07 14:29 Σας ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λυπαμαι πολυ για το γατουλη σου,αλλα ενα ατυχες περιστατικο δεν πρεπει να μας κανει να αγνοουμε τελειως τους γιατρους και να κανουμε μονοι μας διαγνωσεις.στο vibramicin για παραδειγμα μερικες γατες αντιδρουν ασχημα.αν σε μια που θα το συστησεις δεν αντιδρασει οπως η δικια σου? αν ψαξεις λιγο,θα βρεις εναν καλο γιατρο που θα μπορεις να τον βρισκεις και Σαβ/κα και νυχτες και θα ξερει τη γατα σου και θα μπορει καλυτερα και πιο υπευθυνα να προτεινει την καταλληλη θεραπεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 19:04 Η aretha έγραψε: #115 26-07-07 19:04 Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα Click για ανάπτυξη... Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra Νεοφερμένο μέλος Η dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Καστέλλι (Ηράκλειο). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 21:58 Η dimitra έγραψε: #116 04-08-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Click για ανάπτυξη... Εχω ακουσει για την ασπιρινη οτι μπορει να αποβει μοιραια σε γατες! Εγω ακολουθησα πιστα τις οδηγιες της κτηνιατρου μου, αλλα να σας πω, το φταρνισμα περασε, ομως οι μυξουλες συνεχιζουν να υπαρχουν..( κατι μαυρακια στις μυτουλες τους). Εχουν κανει ολα τα εμβολια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Kakerlak έγραψε: #117 04-08-07 22:32 τελικα τι εγινε με το γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2007 στις 18:33 Ο SIMON1 έγραψε: #118 06-08-07 18:33 Γεια σας! Πρώτη φορά γράφω εδώ. Eχουν το ίδιο πρόβλημα όλες μου σχεδόν οι γάτες .Τους το μετέδωσε ένας απρόσκλητος αλλά συμπαθέστατος γάτος.Εχω πάει αρκετές φορές στον μοναδικό κτηνίατρο του νησιού μου και δεν κατάφερε να μου δώσει λύση. Η καταρροή, ο βήχας ,το φτάρνισμα και η δύσπνοια από την καταρροή επιμένουν .Οπως καταλαβαίνετε το "ρώτα έναν γιατρό" εξαντλήθηκε. Σας παρακαλώ αν κάποιος πιστεύει ότι έχει ανάλογη εμπειρία και βρήκε κάποια λύση έστω για τα συμπτώματα και όχι για μόνιμη θεραπεία ας με βοηθήσει. Αν το κλαρισιντ έχει δώσει αποτελέσματα είναι πολύ καλό γιατί είναι εύχρηστο (σε ταμπλέτα) και δεν θα μπω στην διαδικασία να δίνω σιρόπι σε 8 γάτες! Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 17:56 Η marestros: #119 07-08-07 17:56 η ρηνοτραχειτιδα ειναι μια ασθενει που προσβλαει το αναπνευστικο συστημα, ξυριζει ο ιος τα τριχωιδη της μυτης με αποτελεσμα να μπορουν να περνανε μικροβια μεσα στον οργανισμο τους. η θεραπεια ειναι αντιβιωση για να σκοτωσουμε τον ιο που υπαρχει και προκαλει την αρρωστεια και μετα εμβολια ωστε να σωθουν οσα τριχωιδη εχουν απομεινει. δοσολογια δεν μπορω να σου δωσω ουτε αντιβιωση οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι σχετικα για καθε γατι. κριμα που δεν υπαρχει καποιος γιατρος στο νησι να σε βοηθησει. ισως θα ηταν καλυτερο να βρεις τους ιατρους του site ειναι ο issavas και η mel. στειλ'τους ενα προσωπικο μηνυμα και θα σου απαντησουν. παντως εμεις που εχουμε ρινοτραχειτιδα μετα τη θεραπεια με αντιβιωση ειμαστε μια χαρα απλα φτερνιζομαστε περιστασιακα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:29 Ο SIMON1 έγραψε: #120 08-08-07 14:29 Σας ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΝΟΝΗ: Σωστό αυτό ,αλλά είναι απλά φάρμακα Click για ανάπτυξη... Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitra Νεοφερμένο μέλος Η dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Καστέλλι (Ηράκλειο). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 21:58 Η dimitra έγραψε: #116 04-08-07 21:58 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Click για ανάπτυξη... Εχω ακουσει για την ασπιρινη οτι μπορει να αποβει μοιραια σε γατες! Εγω ακολουθησα πιστα τις οδηγιες της κτηνιατρου μου, αλλα να σας πω, το φταρνισμα περασε, ομως οι μυξουλες συνεχιζουν να υπαρχουν..( κατι μαυρακια στις μυτουλες τους). Εχουν κανει ολα τα εμβολια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Kakerlak έγραψε: #117 04-08-07 22:32 τελικα τι εγινε με το γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2007 στις 18:33 Ο SIMON1 έγραψε: #118 06-08-07 18:33 Γεια σας! Πρώτη φορά γράφω εδώ. Eχουν το ίδιο πρόβλημα όλες μου σχεδόν οι γάτες .Τους το μετέδωσε ένας απρόσκλητος αλλά συμπαθέστατος γάτος.Εχω πάει αρκετές φορές στον μοναδικό κτηνίατρο του νησιού μου και δεν κατάφερε να μου δώσει λύση. Η καταρροή, ο βήχας ,το φτάρνισμα και η δύσπνοια από την καταρροή επιμένουν .Οπως καταλαβαίνετε το "ρώτα έναν γιατρό" εξαντλήθηκε. Σας παρακαλώ αν κάποιος πιστεύει ότι έχει ανάλογη εμπειρία και βρήκε κάποια λύση έστω για τα συμπτώματα και όχι για μόνιμη θεραπεία ας με βοηθήσει. Αν το κλαρισιντ έχει δώσει αποτελέσματα είναι πολύ καλό γιατί είναι εύχρηστο (σε ταμπλέτα) και δεν θα μπω στην διαδικασία να δίνω σιρόπι σε 8 γάτες! Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 17:56 Η marestros: #119 07-08-07 17:56 η ρηνοτραχειτιδα ειναι μια ασθενει που προσβλαει το αναπνευστικο συστημα, ξυριζει ο ιος τα τριχωιδη της μυτης με αποτελεσμα να μπορουν να περνανε μικροβια μεσα στον οργανισμο τους. η θεραπεια ειναι αντιβιωση για να σκοτωσουμε τον ιο που υπαρχει και προκαλει την αρρωστεια και μετα εμβολια ωστε να σωθουν οσα τριχωιδη εχουν απομεινει. δοσολογια δεν μπορω να σου δωσω ουτε αντιβιωση οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι σχετικα για καθε γατι. κριμα που δεν υπαρχει καποιος γιατρος στο νησι να σε βοηθησει. ισως θα ηταν καλυτερο να βρεις τους ιατρους του site ειναι ο issavas και η mel. στειλ'τους ενα προσωπικο μηνυμα και θα σου απαντησουν. παντως εμεις που εχουμε ρινοτραχειτιδα μετα τη θεραπεια με αντιβιωση ειμαστε μια χαρα απλα φτερνιζομαστε περιστασιακα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:29 Ο SIMON1 έγραψε: #120 08-08-07 14:29 Σας ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Όχι!! Και το Klaricid και το Vibramycin είναι αντιβιωτικά. Κοινά φάρμακα μεν, καθόλου απλά δε. Υπάρχει λόγος που τα αντιβιωτικά δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού. Εδώ ακόμα και τα πραγματικά "απλά" φάρμακα, όπως η ασπιρίνη και οι διάφορες παρακεταμόλες (τύπου Depon, Panadol κ.λπ.) είναι πολύ πολύ επικίνδυνα για τις γάτες. Έχουν δίκιο η Ladycat και η Mariel: ΠΡΩΤΑ συμβουλή από γιατρό. Click για ανάπτυξη... Εχω ακουσει για την ασπιρινη οτι μπορει να αποβει μοιραια σε γατες! Εγω ακολουθησα πιστα τις οδηγιες της κτηνιατρου μου, αλλα να σας πω, το φταρνισμα περασε, ομως οι μυξουλες συνεχιζουν να υπαρχουν..( κατι μαυρακια στις μυτουλες τους). Εχουν κανει ολα τα εμβολια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2007 στις 22:32 Η Kakerlak έγραψε: #117 04-08-07 22:32 τελικα τι εγινε με το γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2007 στις 18:33 Ο SIMON1 έγραψε: #118 06-08-07 18:33 Γεια σας! Πρώτη φορά γράφω εδώ. Eχουν το ίδιο πρόβλημα όλες μου σχεδόν οι γάτες .Τους το μετέδωσε ένας απρόσκλητος αλλά συμπαθέστατος γάτος.Εχω πάει αρκετές φορές στον μοναδικό κτηνίατρο του νησιού μου και δεν κατάφερε να μου δώσει λύση. Η καταρροή, ο βήχας ,το φτάρνισμα και η δύσπνοια από την καταρροή επιμένουν .Οπως καταλαβαίνετε το "ρώτα έναν γιατρό" εξαντλήθηκε. Σας παρακαλώ αν κάποιος πιστεύει ότι έχει ανάλογη εμπειρία και βρήκε κάποια λύση έστω για τα συμπτώματα και όχι για μόνιμη θεραπεία ας με βοηθήσει. Αν το κλαρισιντ έχει δώσει αποτελέσματα είναι πολύ καλό γιατί είναι εύχρηστο (σε ταμπλέτα) και δεν θα μπω στην διαδικασία να δίνω σιρόπι σε 8 γάτες! Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 17:56 Η marestros: #119 07-08-07 17:56 η ρηνοτραχειτιδα ειναι μια ασθενει που προσβλαει το αναπνευστικο συστημα, ξυριζει ο ιος τα τριχωιδη της μυτης με αποτελεσμα να μπορουν να περνανε μικροβια μεσα στον οργανισμο τους. η θεραπεια ειναι αντιβιωση για να σκοτωσουμε τον ιο που υπαρχει και προκαλει την αρρωστεια και μετα εμβολια ωστε να σωθουν οσα τριχωιδη εχουν απομεινει. δοσολογια δεν μπορω να σου δωσω ουτε αντιβιωση οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι σχετικα για καθε γατι. κριμα που δεν υπαρχει καποιος γιατρος στο νησι να σε βοηθησει. ισως θα ηταν καλυτερο να βρεις τους ιατρους του site ειναι ο issavas και η mel. στειλ'τους ενα προσωπικο μηνυμα και θα σου απαντησουν. παντως εμεις που εχουμε ρινοτραχειτιδα μετα τη θεραπεια με αντιβιωση ειμαστε μια χαρα απλα φτερνιζομαστε περιστασιακα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:29 Ο SIMON1 έγραψε: #120 08-08-07 14:29 Σας ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τελικα τι εγινε με το γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2007 στις 18:33 Ο SIMON1 έγραψε: #118 06-08-07 18:33 Γεια σας! Πρώτη φορά γράφω εδώ. Eχουν το ίδιο πρόβλημα όλες μου σχεδόν οι γάτες .Τους το μετέδωσε ένας απρόσκλητος αλλά συμπαθέστατος γάτος.Εχω πάει αρκετές φορές στον μοναδικό κτηνίατρο του νησιού μου και δεν κατάφερε να μου δώσει λύση. Η καταρροή, ο βήχας ,το φτάρνισμα και η δύσπνοια από την καταρροή επιμένουν .Οπως καταλαβαίνετε το "ρώτα έναν γιατρό" εξαντλήθηκε. Σας παρακαλώ αν κάποιος πιστεύει ότι έχει ανάλογη εμπειρία και βρήκε κάποια λύση έστω για τα συμπτώματα και όχι για μόνιμη θεραπεία ας με βοηθήσει. Αν το κλαρισιντ έχει δώσει αποτελέσματα είναι πολύ καλό γιατί είναι εύχρηστο (σε ταμπλέτα) και δεν θα μπω στην διαδικασία να δίνω σιρόπι σε 8 γάτες! Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 17:56 Η marestros: #119 07-08-07 17:56 η ρηνοτραχειτιδα ειναι μια ασθενει που προσβλαει το αναπνευστικο συστημα, ξυριζει ο ιος τα τριχωιδη της μυτης με αποτελεσμα να μπορουν να περνανε μικροβια μεσα στον οργανισμο τους. η θεραπεια ειναι αντιβιωση για να σκοτωσουμε τον ιο που υπαρχει και προκαλει την αρρωστεια και μετα εμβολια ωστε να σωθουν οσα τριχωιδη εχουν απομεινει. δοσολογια δεν μπορω να σου δωσω ουτε αντιβιωση οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι σχετικα για καθε γατι. κριμα που δεν υπαρχει καποιος γιατρος στο νησι να σε βοηθησει. ισως θα ηταν καλυτερο να βρεις τους ιατρους του site ειναι ο issavas και η mel. στειλ'τους ενα προσωπικο μηνυμα και θα σου απαντησουν. παντως εμεις που εχουμε ρινοτραχειτιδα μετα τη θεραπεια με αντιβιωση ειμαστε μια χαρα απλα φτερνιζομαστε περιστασιακα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:29 Ο SIMON1 έγραψε: #120 08-08-07 14:29 Σας ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας! Πρώτη φορά γράφω εδώ. Eχουν το ίδιο πρόβλημα όλες μου σχεδόν οι γάτες .Τους το μετέδωσε ένας απρόσκλητος αλλά συμπαθέστατος γάτος.Εχω πάει αρκετές φορές στον μοναδικό κτηνίατρο του νησιού μου και δεν κατάφερε να μου δώσει λύση. Η καταρροή, ο βήχας ,το φτάρνισμα και η δύσπνοια από την καταρροή επιμένουν .Οπως καταλαβαίνετε το "ρώτα έναν γιατρό" εξαντλήθηκε. Σας παρακαλώ αν κάποιος πιστεύει ότι έχει ανάλογη εμπειρία και βρήκε κάποια λύση έστω για τα συμπτώματα και όχι για μόνιμη θεραπεία ας με βοηθήσει. Αν το κλαρισιντ έχει δώσει αποτελέσματα είναι πολύ καλό γιατί είναι εύχρηστο (σε ταμπλέτα) και δεν θα μπω στην διαδικασία να δίνω σιρόπι σε 8 γάτες! Σας ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 17:56 Η marestros: #119 07-08-07 17:56 η ρηνοτραχειτιδα ειναι μια ασθενει που προσβλαει το αναπνευστικο συστημα, ξυριζει ο ιος τα τριχωιδη της μυτης με αποτελεσμα να μπορουν να περνανε μικροβια μεσα στον οργανισμο τους. η θεραπεια ειναι αντιβιωση για να σκοτωσουμε τον ιο που υπαρχει και προκαλει την αρρωστεια και μετα εμβολια ωστε να σωθουν οσα τριχωιδη εχουν απομεινει. δοσολογια δεν μπορω να σου δωσω ουτε αντιβιωση οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι σχετικα για καθε γατι. κριμα που δεν υπαρχει καποιος γιατρος στο νησι να σε βοηθησει. ισως θα ηταν καλυτερο να βρεις τους ιατρους του site ειναι ο issavas και η mel. στειλ'τους ενα προσωπικο μηνυμα και θα σου απαντησουν. παντως εμεις που εχουμε ρινοτραχειτιδα μετα τη θεραπεια με αντιβιωση ειμαστε μια χαρα απλα φτερνιζομαστε περιστασιακα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:29 Ο SIMON1 έγραψε: #120 08-08-07 14:29 Σας ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
η ρηνοτραχειτιδα ειναι μια ασθενει που προσβλαει το αναπνευστικο συστημα, ξυριζει ο ιος τα τριχωιδη της μυτης με αποτελεσμα να μπορουν να περνανε μικροβια μεσα στον οργανισμο τους. η θεραπεια ειναι αντιβιωση για να σκοτωσουμε τον ιο που υπαρχει και προκαλει την αρρωστεια και μετα εμβολια ωστε να σωθουν οσα τριχωιδη εχουν απομεινει. δοσολογια δεν μπορω να σου δωσω ουτε αντιβιωση οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι σχετικα για καθε γατι. κριμα που δεν υπαρχει καποιος γιατρος στο νησι να σε βοηθησει. ισως θα ηταν καλυτερο να βρεις τους ιατρους του site ειναι ο issavas και η mel. στειλ'τους ενα προσωπικο μηνυμα και θα σου απαντησουν. παντως εμεις που εχουμε ρινοτραχειτιδα μετα τη θεραπεια με αντιβιωση ειμαστε μια χαρα απλα φτερνιζομαστε περιστασιακα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SIMON1 Νεοφερμένο μέλος Ο SIMON1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:29 Ο SIMON1 έγραψε: #120 08-08-07 14:29 Σας ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σας ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.