katerina10
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
η Άρια με το που βγήκε στον κήπο έκανε σαν τον μαύρο γάταρο στο βίντεο, η ουρά κατάρτι και κουνιστή λυγηστή έκανε τον γύρο του σπιτιού και ψαχούλεψε όλο τον κήπο μαζί μου, ξετρελάθικε ήθελε να μυρίσει τα πάντα και δεν έβαζε κ..λο κάτω με τίποτα. Όποτε προσπαθούσε να σκαρφαλώσει στην μάντρα ή κάπου που δεν ήθελα κρατούσα αντίσταση και δεν πήγαινε ή την φώναζα και ερχόταν δίπλα μου και όταν της είπα πάμε σπίτι να φάμε κατάλαβε αμέσως και πήγε μόνη της μέσα (είναι να μην ακούσει για φαγητό αυτή
)ο Μπέκερ ήταν ποιό συγκρατημένος, έδειχνε να φοβάται το νέο άγνωστο περιβάλλον και δεν έφευγε από τα πόδια μου να πάει παρακάτω, τον σήκωσα στην αγκαλιά μου και τον πήγα στην πίσω μεριά που ήταν ποιό απόμερα. Μόνο όταν τον πήρα από το πλακώστρωτο και τον ακούμπησα στο χώμα άρχισε το μυρίζει (μάλλον του άρεσε) και σιγά σιγά να ξεθαρέβει χωρίς όμως να προσπαθεί να σκαρφαλώσει μάντρες και να απομακρίνεται πολύ
την τρίτη μέρα θεώρησα ότι έμαθαν τον χώρο και τους άφησα ελεύθερους μιας και που το περιβάλλον ήταν ασφαλές, δεν άφησαν δέντρο για δέντρο στο οποίο δεν σκαρφάλωσαν πάνω, με λίγα λόγια περάσαμε υπέροχα

ένα σκηνικό που μου έκανε εντύπωση ήταν η αντίδραση του Μπέκερ την πρώτη μέρα στον κήπο που αν και ήταν τρομοκρατημένος και χωμένος κάτω από την καρέκλα μου (τους είχα δέσει εκείνη την στιγμή μετά τις βόλτες δίπλα μου στην αυλή με τα σαμαράκια τους), βγήκε και όρμηξε κυριολεκτικά όταν ήδε μία άλλη γάτα να πλησιάζει την Άρια με απειλητικές διαθέσεις (γρύλιζε και της έκανε χχχ) και στάθηκε ακριβώς δίπλα στην Άρια, ήταν η πρώτη φορά εδώ και ένα χρόνο σχεδόν που τον έχω που τον είδα να σηκώνει τρίχα, είχε γίνει σαν σκατζόχηρος

έπειτα από αυτό όποτε βολτάριζαν πήγαιναν μαζί δίπλα δίπλα σαν τους χιώτες ένα πράγμα και δεν τόλμησε να τους ξαναπλησιάσει καμία ξένη γάτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ναι και αν είναι και μικρά σε ηλικία όπως τα δικά μου φαίνεται σαν κρεμμάστρα αυτό το πράγμα..οπότε μάλλον πρέπει να παω κι εγώ να πάρω σαν της δώρας!!!Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας.
Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους...

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πόσο πια να της το σφίξω??? Θα της πεταχτούν τα μάτια έξω στο τέλος!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Κατερινάκι έχω φωτό στο gallery που το φοραει ο Σειριος.Αυτή τη στιγμή δεν το έχω μαζί μου για να στο φωτογραφίσω αφόρετο,αλλά φαίνεται καθαρά το σχήμα του απο τη φωτό που είναι φορεμένο.Έχει δύο κυκλάκια που ενώνουν με ένα κάθετο κομμάτι.Αυτό το κομμάτι φοριέται απο πανω,και εκει δενει ο οδηγός.Ελπιζω να βοηθησα.Δώρα στείλε μου μια φωτο αυτό που έχεις εσύ!!!Ή κάποιος το δικό του για να δω τι πρέπει να πάρω..Ευχαριστώ!!!

staman2
Περιβόητο μέλος
Φοβερό το σκηνικό. !!!Το συνήθισαν τελικά τελικά? Η δική μου η τρελή δεν το γουστάρει καθόλου.εντυπώσεις από τα σαμαράκια στο χωριό
η Άρια με το που βγήκε στον κήπο έκανε σαν τον μαύρο γάταρο στο βίντεο, η ουρά κατάρτι και κουνιστή λυγηστή έκανε τον γύρο του σπιτιού και ψαχούλεψε όλο τον κήπο μαζί μου, ξετρελάθικε ήθελε να μυρίσει τα πάντα και δεν έβαζε κ..λο κάτω με τίποτα. Όποτε προσπαθούσε να σκαρφαλώσει στην μάντρα ή κάπου που δεν ήθελα κρατούσα αντίσταση και δεν πήγαινε ή την φώναζα και ερχόταν δίπλα μου και όταν της είπα πάμε σπίτι να φάμε κατάλαβε αμέσως και πήγε μόνη της μέσα (είναι να μην ακούσει για φαγητό αυτή)
ο Μπέκερ ήταν ποιό συγκρατημένος, έδειχνε να φοβάται το νέο άγνωστο περιβάλλον και δεν έφευγε από τα πόδια μου να πάει παρακάτω, τον σήκωσα στην αγκαλιά μου και τον πήγα στην πίσω μεριά που ήταν ποιό απόμερα. Μόνο όταν τον πήρα από το πλακώστρωτο και τον ακούμπησα στο χώμα άρχισε το μυρίζει (μάλλον του άρεσε) και σιγά σιγά να ξεθαρέβει χωρίς όμως να προσπαθεί να σκαρφαλώσει μάντρες και να απομακρίνεται πολύ
την τρίτη μέρα θεώρησα ότι έμαθαν τον χώρο και τους άφησα ελεύθερους μιας και που το περιβάλλον ήταν ασφαλές, δεν άφησαν δέντρο για δέντρο στο οποίο δεν σκαρφάλωσαν πάνω, με λίγα λόγια περάσαμε υπέροχα
ένα σκηνικό που μου έκανε εντύπωση ήταν η αντίδραση του Μπέκερ την πρώτη μέρα στον κήπο που αν και ήταν τρομοκρατημένος και χωμένος κάτω από την καρέκλα μου (τους είχα δέσει εκείνη την στιγμή μετά τις βόλτες δίπλα μου στην αυλή με τα σαμαράκια τους), βγήκε και όρμηξε κυριολεκτικά όταν ήδε μία άλλη γάτα να πλησιάζει την Άρια με απειλητικές διαθέσεις (γρύλιζε και της έκανε χχχ) και στάθηκε ακριβώς δίπλα στην Άρια, ήταν η πρώτη φορά εδώ και ένα χρόνο σχεδόν που τον έχω που τον είδα να σηκώνει τρίχα, είχε γίνει σαν σκατζόχηρος
έπειτα από αυτό όποτε βολτάριζαν πήγαιναν μαζί δίπλα δίπλα σαν τους χιώτες ένα πράγμα και δεν τόλμησε να τους ξαναπλησιάσει καμία ξένη γάτα![]()

Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Αυτό είναι το site με τα σαμαράκια που κλείνουν με "σχρατς". Το σαμαράκι στην εικόνα αφιερωμένο με πολύ αγάπη στο Σείριο!![]()

Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως να αλλάξεις αυτό πρώτα, να δεις αν βρεις κάτι στο οποίο δε θα μπορέσει να σκαρφαλώσει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος

Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να δούμε κ τον κόσμο πέρα από το μπαλκόνι μας.

katerina10
Περιβόητο μέλος

Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πρόβλημα είναι ότι καλόμαθε στο έξω των διακοπών και τώρα μου στήνετε πίσω από την πόρτα και μια μέρα την κυνηγούσα στις σκάλες, τι είναι καλύτερο να κάνω? Να την βγάζω βόλτα στην πυλωτή με το σαμαράκι της μια στο τόσο? (μπας και μάθει να ζητάει από μένα βόλτα και δεν προσπαθεί να την κάνει στα μουλωχτά) Ή να την αγνοήσω μπας και ξεχάσει τον έξω κόσμο μιας που εδώ δεν είναι χωριό?
ξέρω ότι γενικά καλό είναι να φοβούνται το έξω, στον Μπέκερ ισχύει αυτό όμως η Άρια δεν μασάει μία, η καλύτερή της ήταν οι βόλτες και οι γνωριμίες, μου έτρεχε από καφενείο σε καφενείο και όποιον άνθρωπο έβλεπε πήγαινε του τριβόταν και του έκανε νάζια.

Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ έχω ένα άσπρο πλαστικό διχτάκι...Θα στο βγάλω φωτό όταν μπορέσω.Ακόμα δεν έχει σκαρφαλώσει η δικιά μου.Ίσως δεν το έχει πάρει χαμπάρι... Τί να σου πω?ni@ εχεις δικιο το πλεγμα ειναι καλαμωτη.υπαρεχει κατι το οποιο γνωριζεις που μπορω να βαλω και να μην σκαρφαλωνει?εχω ακουσει για πλεξιγκλας.ξερεις κατι αλλο?
Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα περιμενω φωτογραφια γιατι μου ειχε πει ο αντρας μου οτι ειχε δει κατι σε πλαστικο αν ειναι να του πω να το παρει.ευχαριστω.Εγώ έχω ένα άσπρο πλαστικό διχτάκι...Θα στο βγάλω φωτό όταν μπορέσω.Ακόμα δεν έχει σκαρφαλώσει η δικιά μου.Ίσως δεν το έχει πάρει χαμπάρι... Τί να σου πω?

thanospap
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σε όλη την γατοπαρέα!
Ετοιμάζομαι να φύγω διακοπές στο εξωχικό όπου σκοπεύω να πάρω μαζί μου και τον Ερμάκο. Είναι ευκαιρία να είναι στην περιφραγμένη αυλή για 15 μέρες. Ψάχνω να βρω σαμαράκι για γάτο στην Αττική (κατά προτίμηση βόρεια προάστεια). Είδα κάτι ωραία της Trixie αλλά δεν τα βρίσκω πουθενά! Οι περισσότεροι έχουν σαμαράκι για μικρά σκυλάκια αλλα...δεν με πείθουν.
Γνωρίζει κανείς κάτι;
Καλό καλοκαίρι σε όλους μας και στους μικρούς μας φίλους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niamania
Νεοφερμένο μέλος
απο οτι καταλαβα ειναι λουρακι για γατες.... που το βρισκω? ποσο κοστιζει περιπου? επειδη γενικα του αρεσει το εξω και οποτε τον παιρνουμε βολτα με το κλουβι το διασκεδαζει θα μπορουσαμε να τον βγαζουμε και βολτα? σας ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool