lionessking
Νεοφερμένο μέλος
Αν θέλεις μπορώ να σου κάνω κι εγώ το γεύμα,που αγόρασα 7κιλο και δεν θέλουν ούτε να την βάλουν στο στόμα τους....Θα την τρωμε το πρωί ως νιφάδες δημητριακών..
![]()
xaxaxa
καλοοοοοο!Ετσι μου φαινεται οτι θα κανω στο τελος,θα την φαω αντι δημητριακα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lionessking
Νεοφερμένο μέλος
Aν δεν την δεχεται ο οργανισμος του δεν μπορεις να κανεις κατι.
Ή γυρνας στην παλια του τροφη ή δοκιμαζεις μια αλλη καλης ποιοτητας(Αpplaws,Arden Grange,Nutram,RC,ProPlan,Εukanuba κτλ...).
...οντως!Δε εχω αλλη επιλογη!Εχει φαει RC ,Proplan, 1st choice,pronature δεν ειχε ποτε προβλημα!Κιεχω ενα 7 κιλο orijen chicken και 4Χ 2,5κιλα acana prairie feast!θα τις φανε οι αλλες 2 γατουλες μου σε 3,5 μηνες!οκ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σιμώνη μου ναι, το Zoolosophy φέρνει και Orijen!Είμαι λίγο μπερδεμένη...τις τελευταίες μέρες που τους δίνουμε Acana όντως βλέπω ότι αφήνουν κροκέτες στα πιατάκια τους, δηλ. μπουκώνουν πιο εύκολα απ' ό,τι με τις Royal. Γιατί???To Σάββατο το πρωί, πεταχτήκαμε από το κρεβάτι στις 6
καθώς ο Κούκη επέλεξε να ξερνοκοπήσει μέσα στην κρεββατοκάμαρα
Έβγαλε όλες τις ακανο-κροκέτες με καφέ ζουμί
Χτες φάγανε πάλι το μεσημέρι Ακάνα (ελάχιστη ποσότητα) και το βραδάκι ψάρι και σήμερα το πρωί πάλι ο Κούκη μας ξύπνησε με
και έβγαλε σάλιο σε λευκό χρώμα (από το ψάρι). Δεν ξέρω εάν τον πείραξε η Ακάνα διαφορετικά έχουμε σοβαρές υποψίες ότι πάει και μασάει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο (ψεύτικο) το βράδυ μιας και ξερνοκοπάει μόνο το πρωί
Όμως δεν βγάζει καθόλου πράσινο (από το δέντρο). Παίζει να τον πειράζει η Ακάνα διότι εδώ και 2 εβδομάδες που την τρώει μόνο τις τελευατίες 2 μέρες την ξερνάει, και μάλιστα εχτές δεν είχε φάει καν αυτή...Λέτε να σκαρώνει κάτι με το δέντρο? Διότι ο Λεωνίδας το πρωί βλέπει φύλλα από το έλατο κάτω σκόρπια...
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ελπιζω να μην ειναι απο τη τροφη...εμενα φαγανε πορτα απο το δεντρο...αναγκαστικαΚαλημέρα!!!Σιμώνη μου ναι, το Zoolosophy φέρνει και Orijen!Είμαι λίγο μπερδεμένη...τις τελευταίες μέρες που τους δίνουμε Acana όντως βλέπω ότι αφήνουν κροκέτες στα πιατάκια τους, δηλ. μπουκώνουν πιο εύκολα απ' ό,τι με τις Royal. Γιατί???To Σάββατο το πρωί, πεταχτήκαμε από το κρεβάτι στις 6
Χτες φάγανε πάλι το μεσημέρι Ακάνα (ελάχιστη ποσότητα) και το βραδάκι ψάρι και σήμερα το πρωί πάλι ο Κούκη μας ξύπνησε με
και έβγαλε σάλιο σε λευκό χρώμα (από το ψάρι). Δεν ξέρω εάν τον πείραξε η Ακάνα διαφορετικά έχουμε σοβαρές υποψίες ότι πάει και μασάει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο (ψεύτικο) το βράδυ μιας και ξερνοκοπάει μόνο το πρωί
Όμως δεν βγάζει καθόλου πράσινο (από το δέντρο). Παίζει να τον πειράζει η Ακάνα διότι εδώ και 2 εβδομάδες που την τρώει μόνο τις τελευατίες 2 μέρες την ξερνάει, και μάλιστα εχτές δεν είχε φάει καν αυτή...Λέτε να σκαρώνει κάτι με το δέντρο? Διότι ο Λεωνίδας το πρωί βλέπει φύλλα από το έλατο κάτω σκόρπια...
![]()
ξετρελαθηκαν απο τη "γευση" του

μηπως να το ψεκασουμε με λεμονι χυμο?

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σήμερα το μενού λέει κοτόπουλο
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Μάλλον το δέντρο βλέπω να μασουλάει τις νύχτες...Καλημέρα!!!Σιμώνη μου ναι, το Zoolosophy φέρνει και Orijen!Είμαι λίγο μπερδεμένη...τις τελευταίες μέρες που τους δίνουμε Acana όντως βλέπω ότι αφήνουν κροκέτες στα πιατάκια τους, δηλ. μπουκώνουν πιο εύκολα απ' ό,τι με τις Royal. Γιατί???To Σάββατο το πρωί, πεταχτήκαμε από το κρεβάτι στις 6
![]()

Αν τον πείραζε η τροφή δεν θα έκανε εμετό από τις πρώτες μέρες;Δεν την τρώνε με όρεξη πάντως ούτε τα δικά μου..αλλά εμετό και τέτοια δεν έχουμε..

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα το δέντρο είναι πλαστικό και δεν ξερνοκοπάει φυλλαράκια
Πάντως η μικρή συνεχίζει να το τρώει και ευτυχώς χορταίνει
Μας βλέπω να σταματάμε τα πειράματα
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εμένα η Μπετίνα κάπως τις τρώει...ο άλλος ο αλήτης δεν τις θέλει με τίποτα...όλο γκρίνια είναι για φαγητό και οι κροκέτες στο μπωλ άθικτες.Τουλάχιστον τις τρώνε οι δύο αδέσποτοι...και δεν θα αναγκαστώ να τις φάω εγώ..'Ασε βρε Άννα, τζάμπα καμάρωνα όλες αυτές τις ημέρεςΜα το δέντρο είναι πλαστικό και δεν ξερνοκοπάει φυλλαράκια
Πάντως η μικρή συνεχίζει να το τρώει και ευτυχώς χορταίνει
Μας βλέπω να σταματάμε τα πειράματα
![]()

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το στομάχι του Κούκη θέλει συντηρητικά και πάλι συντηρητικά
Τώρα Άννα μου έρχεται πραγματικά να τις φάω εγώ
Μήπως να δοκίμαζα και τις κοτόπουλο??
Καλά χαμένες δεν θα πάνε, τις τρώει η μικρή αλλά και τα κάτω στόματα που ταίζω
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαιως βεβαιως 
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η πλάκα είναι ότι ξερνοκοπάει τις τελευταίες 3 ημέρες και αφού έχει προηγηθεί μιάμιση εβδομάδα κατανάλωσης
Σήμερα πάλι 5:45 πετάχτηκα και μάζευα
χτες έφαγε κοτόπουλο και μετά τσίμπησε μερικές κροκέτες της Νάλας και τα αποτελέσματα τα είδα το πρωί
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ποσο συχνα κανει εμετο αυτες τις μερες; Μια φορα τη μερα;Η ορεξη της πως ειναι; Αν την ενοχλει τριχομπαλα θα εχει ορεξη αλλα θα τρωει μικρες ποσοτητες.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα εχει λεει τελη της βδομαδας μαλλον
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ελα ρε??...κατσε να δω στα ΜελισσιαΕχουν προβλημα λογω απεργιας στα λιμανια,και σε αμς εχει εξαντληθει και περιμενουμε να μας ερθει...

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Τι να κάνουμε...Λόζυ μου έχουμε τα πιο ιδιότροπα γατιά εδώ μέσα...Η Μπετίνα τις έχει συνηθήσει πάντως και μασουλάει λίγες,αλλά ο άλλος έχει πρόβλημα με το σχήμα μάλλονΤέλος οι ΑκάναΤο στομάχι του Κούκη θέλει συντηρητικά και πάλι συντηρητικά
Τώρα Άννα μου έρχεται πραγματικά να τις φάω εγώ
Μήπως να δοκίμαζα και τις κοτόπουλο??
Καλά χαμένες δεν θα πάνε, τις τρώει η μικρή αλλά και τα κάτω στόματα που ταίζω
![]()

Του πέφτουν πολύ μικρές οι Ακάνα -νομίζω ότι οι Όριτζεν είναι λίγο μεγαλύτερες- και πάει να πνιγεί κάθε φορά που τις καταπίνει...Στον Κούκι σου δώστου τις sencitive της Ρόυαλ μπας και στρώσει το στομαχάκι του.Ξέρει κανείς παιδιά αν η Όριτζεν κατόπουλο έχουν μεγαλύτερο σχήμα από τις Ακάνα κοτόπουλο;

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Για αυτό κι εγώ περιμένω το "κοτόπουλο" 2 μήνες τώρα;Εχουν προβλημα λογω απεργιας στα λιμανια,και σε αμς εχει εξαντληθει και περιμενουμε να μας ερθει...

Έτσι μου΄ρχεται να το ακυρώσω όμως με την συμπεριφορά των γατιων μου...με έσκασαν..

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
στα μελισσια εχει ψαρι κι αρνιελα ρε??...κατσε να δω στα Μελισσια![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool