Σειρά τροφής Αcana

Μωρέ και για τριχόμπαλες τους δίνουμε πάστα, απλά φαίνεται ότι τον πειράζει η Ακάνα:(Δεν εξηγείται διαφορετικά:hmm:Το παιδί ζητάει τα συντηρητικά του:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και στο Μαρουσι την εχει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΝΑΙ και ειναι 5 λεπτά από το σταθμό με τα πόδια :)
ναι ναι....το ειδα στο χαρτη! μια χαρα! :)

Μωρέ και για τριχόμπαλες τους δίνουμε πάστα, απλά φαίνεται ότι τον πειράζει η Ακάνα:(Δεν εξηγείται διαφορετικά:hmm:Το παιδί ζητάει τα συντηρητικά του:mad:

Αν όντως τον πειράζει η τροφή δεν μπορείς να κάνεις κάτι προφανώς, απλά θέλω να πω ότι όλες μα όλες οι ξηρές τροφές έχουν συντηρητικά, όπως και οι συσκευασμένες τροφές που τρώμε εμείς άλλωστε.

Παιδιά το παιδί μου όλο ...:mpliaks:Επιστρέψαμε στην Royal και τώρα μετράμε από το πρωί που ευτυχώς δεν έχει ξεράσει:( Δεν ξέρω, αλλά και χτες ανακατέψαμε και στην Νάλα Royal και Acana, έφαγε τις Royal και άφησε τις Acana. Καλά γιατί δεν τους αρέσουν:hmm:

Κι εμενα την ετρωγαν τη Royal με μεγαλυτερη ορεξη,αυτο ομως δε λεει κατι...παλιοτερα ειχαμε εναν γατουλη που του διναμε whiskas και οταν του τις γυρισαμε σε Royal δεν ηθελε ουτε να τις δει.Μπορει απλα να τους πεφτει βαρια λογω πρωτεϊνων,τι να πω...

Παιδιά το παιδί μου όλο ...:mpliaks:Επιστρέψαμε στην Royal και τώρα μετράμε από το πρωί που ευτυχώς δεν έχει ξεράσει:( Δεν ξέρω, αλλά και χτες ανακατέψαμε και στην Νάλα Royal και Acana, έφαγε τις Royal και άφησε τις Acana. Καλά γιατί δεν τους αρέσουν:hmm:

γιατι οπως και πολλοι ανθρωποι προτιμανε το ''Junk food'' απο την υγιεινη! προς θεου δεν λεω οτι η rc ειναι junk food αλλα σχετικα με την ακανα που εχει καθαρη πρωτεινη εχει διαφορα..:):)

Δυστυχώς Λόζυ ούτε στα δικά μου και ούτε στα αδέσποτα αρέσει η Ακάνα..:hmm::hmm::hmm:Περιμένω και την Όριτζεν κοτόπουλο την άλλη εβδομάδα και θα δούμε...εσύ τους έδωσες το αρνί ή το κοτόπουλο;

Eχει δοκιμάσει κανείς Ακάνα αρνί;Τί σχήμα και μέγεθος έχουν; Μοιάζουν με τις κοτόπουλο που έχω στη φωτογραφία;

Συνημμένα

• DSC00881.jpg
    DSC00881.jpg
    137,7 KB · Εμφανίσεις: 56
Κι εμενα την ετρωγαν τη Royal με μεγαλυτερη ορεξη,αυτο ομως δε λεει κατι...παλιοτερα ειχαμε εναν γατουλη που του διναμε whiskas και οταν του τις γυρισαμε σε Royal δεν ηθελε ουτε να τις δει.Μπορει απλα να τους πεφτει βαρια λογω πρωτεϊνων,τι να πω...
Είναι σιχαμένα ιδιότροπα κακομαθημένα παλιόγατα Δώρα μου...:lol::lol::lol:γιατί μόλις τους δίνω την Active Fit(τροφή του Σούπερ Μάρκετ) που έχει κι αυτή 41% πρωτείνη ..πέφτουν με τα μούτρα...:hmm::hmm::hmm:Πείνα τους χρειάζεται...

Ευτυχως εμενα την τρωνε ολα αδιαμαρτυρητα.

Ευτυχως εμενα την τρωνε ολα αδιαμαρτυρητα.
Τα έχεις διδάξει καλούς τρόπους και υπακοή φαίνεται..:):):):)

Οχι καλε,σιγα.Απλα τρωνε ο,τι υπαρχει στο πιατο,αλλιως απλα μενουν νηστικα.Αν και δε χρειαστηκε ποτε να καταφυγουμε σε αυτη τη λυση.

Οχι καλε,σιγα.Απλα τρωνε ο,τι υπαρχει στο πιατο,αλλιως απλα μενουν νηστικα.Αν και δε χρειαστηκε ποτε να καταφυγουμε σε αυτη τη λυση.
Και εγώ της ίδιας τακτικτής είμαι.:)Αν δεν θέλουν να φάνε αυτό που πρέπει, δεν θα φάνε καθόλου.:):)

Αυτό θα κάνω κι εγώ μου φαίνεται...Θα τον κλείσω έξω από νωρίς απόψε με μόνο κροκέτες...γιατί αν τον αφήσω μέσα θα μου πάρει τα αυτιά..:hmm::hmm::hmm:

Εμενα παιδια τρωνε τα παντα!RC,Proplan,1st choice ,acana ,orijen αλλα και οικονομικες σειρες τροφων τις οποιες ταιζω τις γειτονιας.Ο αρσενικος μου μονο εχει ευαισθησια στην orijen και δεν του ξαναεδωσα.Τωρα τρωει μονο acana prairie feast και περιμενω να δω πως θα τα παει:hmm:

Σήμερα δοκιμάσαμε την τροφή Acana.Περίμενα πολύ καιρό για την orijen κοτόπουλο και αφού δεν είχε έρθει είδα ότι είχε Acana οπότε πήρα για δοκιμή.Κατ'αρχήν είναι πιο φθηνή από την orijen η συσκευασία των 2.5 κιλών (η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα:hmm::hmm::hmm:)με γεύση κοτόπουλο κοστίζουν 21 ευρώ ενω η αντίστοιχη orijen έχει 26 ευρώ.Στην όψη μοιάζει πολύ με την orijen σκούρα κροκέτα και λίγο πικρή στη γεύση(δοκίμασα μια:redface::redface::redface:)Σχεδόν καθόλου αλάτι -καλό αυτό-σε σχέση με άλλες μάρκες και το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι είναι μικρές σε μέγεθος και πλακέ σαν σχήμα και τα γατιά μου τις καταπίνουν σαν χάπια..:lol::lol::lol::lol:Μπορώ να πω ότι σαν δοκιμή καλή τους φάνηκε,ενώ ήταν φαγωμένα έφαγαν μια χουφτίτσα ο καθένας.Θα δούμε αύριο τι θα πουν...
:blink::blink::blink:Πριν λιγο πηρα την Royal Canin για στειρωμενα τα 2κιλα 20ευρω! Και η Acana ειναι μακαραν καλυτερη στα συστατικα απ'οσο το εχω ψαξει!Λενε οτι η Orijen και η Acana ειναι στις τοπ και καπως πιο μετρια ειναι η Royαl...

:blink::blink::blink:Πριν λιγο πηρα την Royal Canin για στειρωμενα τα 2κιλα 20ευρω! Και η Acana ειναι μακαραν καλυτερη στα συστατικα απ'οσο το εχω ψαξει!Λενε οτι η Orijen και η Acana ειναι στις τοπ και καπως πιο μετρια ειναι η Royαl...
Ναι είναι Ελενα μου αλλά αν τους αρέσει...:hmm::hmm:Ειδικά η μεγάλες συσκευασίες είναι πολύ πιο φθηνές...το 7κιλο όριτζεν 47 ευρώ ενώ η Ακάνα πιο φθηνή 40 περίπου το 7,5κιλο.

Ναι είναι Ελενα μου αλλά αν τους αρέσει...:hmm::hmm:Ειδικά η μεγάλες συσκευασίες είναι πολύ πιο φθηνές...το 7κιλο όριτζεν 47 ευρώ ενώ η Ακάνα πιο φθηνή 40 περίπου το 7,5κιλο.
Υποθετουμε σε περιπτωση που τους αρεσει το ιδιο με τη royal.:hmm:
Mε σοκαρε η τιμη γιατι ειχα την εντυπωση πως ειναι πανακριβη,αφου ειναι και η πιο ποιοτικη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back