aalyah
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso85
Νεοφερμένο μέλος
(Υπόψην πουλάει ζώα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

)με γεύση κοτόπουλο κοστίζουν 21 ευρώ ενω η αντίστοιχη orijen έχει 26 ευρώ.Στην όψη μοιάζει πολύ με την orijen σκούρα κροκέτα και λίγο πικρή στη γεύση(δοκίμασα μια

)Σχεδόν καθόλου αλάτι -καλό αυτό-σε σχέση με άλλες μάρκες και το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι είναι μικρές σε μέγεθος και πλακέ σαν σχήμα και τα γατιά μου τις καταπίνουν σαν χάπια..

Μπορώ να πω ότι σαν δοκιμή καλή τους φάνηκε,ενώ ήταν φαγωμένα έφαγαν μια χουφτίτσα ο καθένας.Θα δούμε αύριο τι θα πουν...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα(Υπόψην πουλάει ζώακαι εγώ αυτήν έπαιρνα αλλά κάθε φορά που πήγαινα πιανόταν η καρδιά μου και άλλαξα τροφή)
Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι!

Παααλι μας κλεβουνε ρε πουτη μου???η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Παιδιά γράψτε λάθος...η ζυγαριά μου δεν ήταν σε καλή μέρα....την ξαναζύγισα και ήταν 2550 δηλαδή και 50 γρ παραπάνω...Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα
Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι!
Παααλι μας κλεβουνε ρε πουτη μου???

Τα δικά μου τα γαιδούρια την τσάκισαν πάντως...

Το 71/2 κιλο πάντως μας πέφτει πολύ φθηνό 38 ευρώ νομίζω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
vaso85
Νεοφερμένο μέλος
Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα
Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι!![]()
Εγώ είμαι βρε Νίκο!!Ποιά άλλη θα ήταν

(Άντε τώρα μένει να συναντηθούμε και σε φόρουμ με ενυδρεία και ψαράκια
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σήμερα δοκιμάσαμε την τροφή Acana.Περίμενα πολύ καιρό για την orijen κοτόπουλο και αφού δεν είχε έρθει είδα ότι είχε Acana οπότε πήρα για δοκιμή.Κατ'αρχήν είναι πιο φθηνή από την orijen η συσκευασία των 2.5 κιλών (η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα)με γεύση κοτόπουλο κοστίζουν 21 ευρώ ενω η αντίστοιχη orijen έχει 26 ευρώ.Στην όψη μοιάζει πολύ με την orijen σκούρα κροκέτα και λίγο πικρή στη γεύση(δοκίμασα μια
)Σχεδόν καθόλου αλάτι -καλό αυτό-σε σχέση με άλλες μάρκες και το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι είναι μικρές σε μέγεθος και πλακέ σαν σχήμα και τα γατιά μου τις καταπίνουν σαν χάπια..
Μπορώ να πω ότι σαν δοκιμή καλή τους φάνηκε,ενώ ήταν φαγωμένα έφαγαν μια χουφτίτσα ο καθένας.Θα δούμε αύριο τι θα πουν...

σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ!![]()

Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφές

ή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες
...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
νομιζω και η Δωρα μου ελεγε οτι τρωνε λιγοτερο γιατι χορταινουν...Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφές
ή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες
...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν;
![]()
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν την ειδα πουθενα και θελω να την δοκιμασω....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δηλαδη που να κοιταξω;ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα..![]()

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρειςΔηλαδη που να κοιταξω;![]()

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nαι την ξερω.Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη;![]()
Δεν εχει 80% πρωτεινη(
καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας.Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη.

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
οκ thanksπρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις![]()

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
δεν ειναι δυσευρετη, εγω ειχα παρει τηλ στην εταιρια και μου την στειλανε απο εκει επειδη δεν ειχε στην πατρα. οποτε αμα παρεις τηλ σου στελνουνNαι την ξερω.
Δεν εχει 80% πρωτεινη(καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας.
Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη.
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα?
Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool