aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 16:51 Η aalyah έγραψε: #81 22-11-09 16:51 Ωραία ευχαριστώ πολύ. Θα μιλήσω με τον προμηθευτή να μου πει ποιοι την φέρνουν στην θεσσαλονικη και θα πάω να πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:21 Η vaso85 έγραψε: #82 22-11-09 18:21 Στη Θεσσαλονίκη θα την βρεις στο Κύων&γαλή. (Υπόψην πουλάει ζώα και εγώ αυτήν έπαιρνα αλλά κάθε φορά που πήγαινα πιανόταν η καρδιά μου και άλλαξα τροφή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η aalyah έγραψε: #83 22-11-09 18:27 Μπα όχι δεν θέλω. Δεν τους πάω αυτούς καθόλου. Είχα μπει μια μέρα μέσα και βγήκα όπως μπήκα. Θα ρωτήσω τον προμηθευτή αν συνεργάζεται με κάναν κτηνίατρο. Να πάω να την πάρω απο αυτόν. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 14:42 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #84 30-11-09 14:42 Σήμερα δοκιμάσαμε την τροφή Acana.Περίμενα πολύ καιρό για την orijen κοτόπουλο και αφού δεν είχε έρθει είδα ότι είχε Acana οπότε πήρα για δοκιμή.Κατ'αρχήν είναι πιο φθηνή από την orijen η συσκευασία των 2.5 κιλών (η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα)με γεύση κοτόπουλο κοστίζουν 21 ευρώ ενω η αντίστοιχη orijen έχει 26 ευρώ.Στην όψη μοιάζει πολύ με την orijen σκούρα κροκέτα και λίγο πικρή στη γεύση(δοκίμασα μια)Σχεδόν καθόλου αλάτι -καλό αυτό-σε σχέση με άλλες μάρκες και το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι είναι μικρές σε μέγεθος και πλακέ σαν σχήμα και τα γατιά μου τις καταπίνουν σαν χάπια..Μπορώ να πω ότι σαν δοκιμή καλή τους φάνηκε,ενώ ήταν φαγωμένα έφαγαν μια χουφτίτσα ο καθένας.Θα δούμε αύριο τι θα πουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο nikos_x έγραψε: #85 30-11-09 17:01 (Υπόψην πουλάει ζώα και εγώ αυτήν έπαιρνα αλλά κάθε φορά που πήγαινα πιανόταν η καρδιά μου και άλλαξα τροφή) Click για ανάπτυξη... Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι! η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα Click για ανάπτυξη... Παααλι μας κλεβουνε ρε πουτη μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 18:09 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #86 30-11-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι! Παααλι μας κλεβουνε ρε πουτη μου??? Click για ανάπτυξη... Παιδιά γράψτε λάθος...η ζυγαριά μου δεν ήταν σε καλή μέρα....την ξαναζύγισα και ήταν 2550 δηλαδή και 50 γρ παραπάνω...Τα δικά μου τα γαιδούρια την τσάκισαν πάντως...Το 71/2 κιλο πάντως μας πέφτει πολύ φθηνό 38 ευρώ νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 18:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #87 30-11-09 18:12 Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 18:43 Η evelynkar: #88 30-11-09 18:43 η orijen ειναι λιγο καλυτερη της applaws..ειχα παρει αυτη με το σολωμο..ειναι πολύ καλα τα συστατικα της, ουτε αυτη εχει grains, αλλα δεν μου αρεσε που ειχε τεφρα 10% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 19:46 Η vaso85 έγραψε: #89 30-11-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι βρε Νίκο!!Ποιά άλλη θα ήταν (Άντε τώρα μένει να συναντηθούμε και σε φόρουμ με ενυδρεία και ψαράκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #90 30-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Σήμερα δοκιμάσαμε την τροφή Acana.Περίμενα πολύ καιρό για την orijen κοτόπουλο και αφού δεν είχε έρθει είδα ότι είχε Acana οπότε πήρα για δοκιμή.Κατ'αρχήν είναι πιο φθηνή από την orijen η συσκευασία των 2.5 κιλών (η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα)με γεύση κοτόπουλο κοστίζουν 21 ευρώ ενω η αντίστοιχη orijen έχει 26 ευρώ.Στην όψη μοιάζει πολύ με την orijen σκούρα κροκέτα και λίγο πικρή στη γεύση(δοκίμασα μια)Σχεδόν καθόλου αλάτι -καλό αυτό-σε σχέση με άλλες μάρκες και το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι είναι μικρές σε μέγεθος και πλακέ σαν σχήμα και τα γατιά μου τις καταπίνουν σαν χάπια..Μπορώ να πω ότι σαν δοκιμή καλή τους φάνηκε,ενώ ήταν φαγωμένα έφαγαν μια χουφτίτσα ο καθένας.Θα δούμε αύριο τι θα πουν... Click για ανάπτυξη... σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 20:51 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #91 30-11-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #92 30-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Click για ανάπτυξη... νομιζω και η Δωρα μου ελεγε οτι τρωνε λιγοτερο γιατι χορταινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:31 Η yuuki21 έγραψε: #93 01-12-09 14:31 Εχει κανεις ιδεα που βρισκω την orijen στην κυπρο; Δεν την ειδα πουθενα και θελω να την δοκιμασω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:32 Η evelynkar: #94 01-12-09 14:32 ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:33 Η yuuki21 έγραψε: #95 01-12-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη που να κοιταξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η evelynkar: #96 01-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από yuuki21: Δηλαδη που να κοιταξω; Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Ο nikos_x έγραψε: #97 01-12-09 14:38 Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Click για ανάπτυξη... Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:39 Η yuuki21 έγραψε: #98 01-12-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Click για ανάπτυξη... οκ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #99 01-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δυσευρετη, εγω ειχα παρει τηλ στην εταιρια και μου την στειλανε απο εκει επειδη δεν ειχε στην πατρα. οποτε αμα παρεις τηλ σου στελνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 01-12-09 15:54 μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραία ευχαριστώ πολύ. Θα μιλήσω με τον προμηθευτή να μου πει ποιοι την φέρνουν στην θεσσαλονικη και θα πάω να πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:21 Η vaso85 έγραψε: #82 22-11-09 18:21 Στη Θεσσαλονίκη θα την βρεις στο Κύων&γαλή. (Υπόψην πουλάει ζώα και εγώ αυτήν έπαιρνα αλλά κάθε φορά που πήγαινα πιανόταν η καρδιά μου και άλλαξα τροφή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η aalyah έγραψε: #83 22-11-09 18:27 Μπα όχι δεν θέλω. Δεν τους πάω αυτούς καθόλου. Είχα μπει μια μέρα μέσα και βγήκα όπως μπήκα. Θα ρωτήσω τον προμηθευτή αν συνεργάζεται με κάναν κτηνίατρο. Να πάω να την πάρω απο αυτόν. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 14:42 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #84 30-11-09 14:42 Σήμερα δοκιμάσαμε την τροφή Acana.Περίμενα πολύ καιρό για την orijen κοτόπουλο και αφού δεν είχε έρθει είδα ότι είχε Acana οπότε πήρα για δοκιμή.Κατ'αρχήν είναι πιο φθηνή από την orijen η συσκευασία των 2.5 κιλών (η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα)με γεύση κοτόπουλο κοστίζουν 21 ευρώ ενω η αντίστοιχη orijen έχει 26 ευρώ.Στην όψη μοιάζει πολύ με την orijen σκούρα κροκέτα και λίγο πικρή στη γεύση(δοκίμασα μια)Σχεδόν καθόλου αλάτι -καλό αυτό-σε σχέση με άλλες μάρκες και το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι είναι μικρές σε μέγεθος και πλακέ σαν σχήμα και τα γατιά μου τις καταπίνουν σαν χάπια..Μπορώ να πω ότι σαν δοκιμή καλή τους φάνηκε,ενώ ήταν φαγωμένα έφαγαν μια χουφτίτσα ο καθένας.Θα δούμε αύριο τι θα πουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο nikos_x έγραψε: #85 30-11-09 17:01 (Υπόψην πουλάει ζώα και εγώ αυτήν έπαιρνα αλλά κάθε φορά που πήγαινα πιανόταν η καρδιά μου και άλλαξα τροφή) Click για ανάπτυξη... Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι! η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα Click για ανάπτυξη... Παααλι μας κλεβουνε ρε πουτη μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 18:09 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #86 30-11-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι! Παααλι μας κλεβουνε ρε πουτη μου??? Click για ανάπτυξη... Παιδιά γράψτε λάθος...η ζυγαριά μου δεν ήταν σε καλή μέρα....την ξαναζύγισα και ήταν 2550 δηλαδή και 50 γρ παραπάνω...Τα δικά μου τα γαιδούρια την τσάκισαν πάντως...Το 71/2 κιλο πάντως μας πέφτει πολύ φθηνό 38 ευρώ νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 18:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #87 30-11-09 18:12 Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 18:43 Η evelynkar: #88 30-11-09 18:43 η orijen ειναι λιγο καλυτερη της applaws..ειχα παρει αυτη με το σολωμο..ειναι πολύ καλα τα συστατικα της, ουτε αυτη εχει grains, αλλα δεν μου αρεσε που ειχε τεφρα 10% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 19:46 Η vaso85 έγραψε: #89 30-11-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι βρε Νίκο!!Ποιά άλλη θα ήταν (Άντε τώρα μένει να συναντηθούμε και σε φόρουμ με ενυδρεία και ψαράκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #90 30-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Σήμερα δοκιμάσαμε την τροφή Acana.Περίμενα πολύ καιρό για την orijen κοτόπουλο και αφού δεν είχε έρθει είδα ότι είχε Acana οπότε πήρα για δοκιμή.Κατ'αρχήν είναι πιο φθηνή από την orijen η συσκευασία των 2.5 κιλών (η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα)με γεύση κοτόπουλο κοστίζουν 21 ευρώ ενω η αντίστοιχη orijen έχει 26 ευρώ.Στην όψη μοιάζει πολύ με την orijen σκούρα κροκέτα και λίγο πικρή στη γεύση(δοκίμασα μια)Σχεδόν καθόλου αλάτι -καλό αυτό-σε σχέση με άλλες μάρκες και το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι είναι μικρές σε μέγεθος και πλακέ σαν σχήμα και τα γατιά μου τις καταπίνουν σαν χάπια..Μπορώ να πω ότι σαν δοκιμή καλή τους φάνηκε,ενώ ήταν φαγωμένα έφαγαν μια χουφτίτσα ο καθένας.Θα δούμε αύριο τι θα πουν... Click για ανάπτυξη... σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 20:51 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #91 30-11-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #92 30-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Click για ανάπτυξη... νομιζω και η Δωρα μου ελεγε οτι τρωνε λιγοτερο γιατι χορταινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:31 Η yuuki21 έγραψε: #93 01-12-09 14:31 Εχει κανεις ιδεα που βρισκω την orijen στην κυπρο; Δεν την ειδα πουθενα και θελω να την δοκιμασω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:32 Η evelynkar: #94 01-12-09 14:32 ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:33 Η yuuki21 έγραψε: #95 01-12-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη που να κοιταξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η evelynkar: #96 01-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από yuuki21: Δηλαδη που να κοιταξω; Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Ο nikos_x έγραψε: #97 01-12-09 14:38 Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Click για ανάπτυξη... Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:39 Η yuuki21 έγραψε: #98 01-12-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Click για ανάπτυξη... οκ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #99 01-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δυσευρετη, εγω ειχα παρει τηλ στην εταιρια και μου την στειλανε απο εκει επειδη δεν ειχε στην πατρα. οποτε αμα παρεις τηλ σου στελνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 01-12-09 15:54 μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στη Θεσσαλονίκη θα την βρεις στο Κύων&γαλή. (Υπόψην πουλάει ζώα και εγώ αυτήν έπαιρνα αλλά κάθε φορά που πήγαινα πιανόταν η καρδιά μου και άλλαξα τροφή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:27 Η aalyah έγραψε: #83 22-11-09 18:27 Μπα όχι δεν θέλω. Δεν τους πάω αυτούς καθόλου. Είχα μπει μια μέρα μέσα και βγήκα όπως μπήκα. Θα ρωτήσω τον προμηθευτή αν συνεργάζεται με κάναν κτηνίατρο. Να πάω να την πάρω απο αυτόν. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 14:42 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #84 30-11-09 14:42 Σήμερα δοκιμάσαμε την τροφή Acana.Περίμενα πολύ καιρό για την orijen κοτόπουλο και αφού δεν είχε έρθει είδα ότι είχε Acana οπότε πήρα για δοκιμή.Κατ'αρχήν είναι πιο φθηνή από την orijen η συσκευασία των 2.5 κιλών (η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα)με γεύση κοτόπουλο κοστίζουν 21 ευρώ ενω η αντίστοιχη orijen έχει 26 ευρώ.Στην όψη μοιάζει πολύ με την orijen σκούρα κροκέτα και λίγο πικρή στη γεύση(δοκίμασα μια)Σχεδόν καθόλου αλάτι -καλό αυτό-σε σχέση με άλλες μάρκες και το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι είναι μικρές σε μέγεθος και πλακέ σαν σχήμα και τα γατιά μου τις καταπίνουν σαν χάπια..Μπορώ να πω ότι σαν δοκιμή καλή τους φάνηκε,ενώ ήταν φαγωμένα έφαγαν μια χουφτίτσα ο καθένας.Θα δούμε αύριο τι θα πουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο nikos_x έγραψε: #85 30-11-09 17:01 (Υπόψην πουλάει ζώα και εγώ αυτήν έπαιρνα αλλά κάθε φορά που πήγαινα πιανόταν η καρδιά μου και άλλαξα τροφή) Click για ανάπτυξη... Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι! η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα Click για ανάπτυξη... Παααλι μας κλεβουνε ρε πουτη μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 18:09 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #86 30-11-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι! Παααλι μας κλεβουνε ρε πουτη μου??? Click για ανάπτυξη... Παιδιά γράψτε λάθος...η ζυγαριά μου δεν ήταν σε καλή μέρα....την ξαναζύγισα και ήταν 2550 δηλαδή και 50 γρ παραπάνω...Τα δικά μου τα γαιδούρια την τσάκισαν πάντως...Το 71/2 κιλο πάντως μας πέφτει πολύ φθηνό 38 ευρώ νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 18:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #87 30-11-09 18:12 Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 18:43 Η evelynkar: #88 30-11-09 18:43 η orijen ειναι λιγο καλυτερη της applaws..ειχα παρει αυτη με το σολωμο..ειναι πολύ καλα τα συστατικα της, ουτε αυτη εχει grains, αλλα δεν μου αρεσε που ειχε τεφρα 10% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 19:46 Η vaso85 έγραψε: #89 30-11-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι βρε Νίκο!!Ποιά άλλη θα ήταν (Άντε τώρα μένει να συναντηθούμε και σε φόρουμ με ενυδρεία και ψαράκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #90 30-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Σήμερα δοκιμάσαμε την τροφή Acana.Περίμενα πολύ καιρό για την orijen κοτόπουλο και αφού δεν είχε έρθει είδα ότι είχε Acana οπότε πήρα για δοκιμή.Κατ'αρχήν είναι πιο φθηνή από την orijen η συσκευασία των 2.5 κιλών (η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα)με γεύση κοτόπουλο κοστίζουν 21 ευρώ ενω η αντίστοιχη orijen έχει 26 ευρώ.Στην όψη μοιάζει πολύ με την orijen σκούρα κροκέτα και λίγο πικρή στη γεύση(δοκίμασα μια)Σχεδόν καθόλου αλάτι -καλό αυτό-σε σχέση με άλλες μάρκες και το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι είναι μικρές σε μέγεθος και πλακέ σαν σχήμα και τα γατιά μου τις καταπίνουν σαν χάπια..Μπορώ να πω ότι σαν δοκιμή καλή τους φάνηκε,ενώ ήταν φαγωμένα έφαγαν μια χουφτίτσα ο καθένας.Θα δούμε αύριο τι θα πουν... Click για ανάπτυξη... σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 20:51 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #91 30-11-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #92 30-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Click για ανάπτυξη... νομιζω και η Δωρα μου ελεγε οτι τρωνε λιγοτερο γιατι χορταινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:31 Η yuuki21 έγραψε: #93 01-12-09 14:31 Εχει κανεις ιδεα που βρισκω την orijen στην κυπρο; Δεν την ειδα πουθενα και θελω να την δοκιμασω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:32 Η evelynkar: #94 01-12-09 14:32 ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:33 Η yuuki21 έγραψε: #95 01-12-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη που να κοιταξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η evelynkar: #96 01-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από yuuki21: Δηλαδη που να κοιταξω; Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Ο nikos_x έγραψε: #97 01-12-09 14:38 Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Click για ανάπτυξη... Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:39 Η yuuki21 έγραψε: #98 01-12-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Click για ανάπτυξη... οκ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #99 01-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δυσευρετη, εγω ειχα παρει τηλ στην εταιρια και μου την στειλανε απο εκει επειδη δεν ειχε στην πατρα. οποτε αμα παρεις τηλ σου στελνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 01-12-09 15:54 μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπα όχι δεν θέλω. Δεν τους πάω αυτούς καθόλου. Είχα μπει μια μέρα μέσα και βγήκα όπως μπήκα. Θα ρωτήσω τον προμηθευτή αν συνεργάζεται με κάναν κτηνίατρο. Να πάω να την πάρω απο αυτόν. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 14:42 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #84 30-11-09 14:42 Σήμερα δοκιμάσαμε την τροφή Acana.Περίμενα πολύ καιρό για την orijen κοτόπουλο και αφού δεν είχε έρθει είδα ότι είχε Acana οπότε πήρα για δοκιμή.Κατ'αρχήν είναι πιο φθηνή από την orijen η συσκευασία των 2.5 κιλών (η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα)με γεύση κοτόπουλο κοστίζουν 21 ευρώ ενω η αντίστοιχη orijen έχει 26 ευρώ.Στην όψη μοιάζει πολύ με την orijen σκούρα κροκέτα και λίγο πικρή στη γεύση(δοκίμασα μια)Σχεδόν καθόλου αλάτι -καλό αυτό-σε σχέση με άλλες μάρκες και το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι είναι μικρές σε μέγεθος και πλακέ σαν σχήμα και τα γατιά μου τις καταπίνουν σαν χάπια..Μπορώ να πω ότι σαν δοκιμή καλή τους φάνηκε,ενώ ήταν φαγωμένα έφαγαν μια χουφτίτσα ο καθένας.Θα δούμε αύριο τι θα πουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο nikos_x έγραψε: #85 30-11-09 17:01 (Υπόψην πουλάει ζώα και εγώ αυτήν έπαιρνα αλλά κάθε φορά που πήγαινα πιανόταν η καρδιά μου και άλλαξα τροφή) Click για ανάπτυξη... Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι! η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα Click για ανάπτυξη... Παααλι μας κλεβουνε ρε πουτη μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 18:09 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #86 30-11-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι! Παααλι μας κλεβουνε ρε πουτη μου??? Click για ανάπτυξη... Παιδιά γράψτε λάθος...η ζυγαριά μου δεν ήταν σε καλή μέρα....την ξαναζύγισα και ήταν 2550 δηλαδή και 50 γρ παραπάνω...Τα δικά μου τα γαιδούρια την τσάκισαν πάντως...Το 71/2 κιλο πάντως μας πέφτει πολύ φθηνό 38 ευρώ νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 18:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #87 30-11-09 18:12 Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 18:43 Η evelynkar: #88 30-11-09 18:43 η orijen ειναι λιγο καλυτερη της applaws..ειχα παρει αυτη με το σολωμο..ειναι πολύ καλα τα συστατικα της, ουτε αυτη εχει grains, αλλα δεν μου αρεσε που ειχε τεφρα 10% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 19:46 Η vaso85 έγραψε: #89 30-11-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι βρε Νίκο!!Ποιά άλλη θα ήταν (Άντε τώρα μένει να συναντηθούμε και σε φόρουμ με ενυδρεία και ψαράκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #90 30-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Σήμερα δοκιμάσαμε την τροφή Acana.Περίμενα πολύ καιρό για την orijen κοτόπουλο και αφού δεν είχε έρθει είδα ότι είχε Acana οπότε πήρα για δοκιμή.Κατ'αρχήν είναι πιο φθηνή από την orijen η συσκευασία των 2.5 κιλών (η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα)με γεύση κοτόπουλο κοστίζουν 21 ευρώ ενω η αντίστοιχη orijen έχει 26 ευρώ.Στην όψη μοιάζει πολύ με την orijen σκούρα κροκέτα και λίγο πικρή στη γεύση(δοκίμασα μια)Σχεδόν καθόλου αλάτι -καλό αυτό-σε σχέση με άλλες μάρκες και το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι είναι μικρές σε μέγεθος και πλακέ σαν σχήμα και τα γατιά μου τις καταπίνουν σαν χάπια..Μπορώ να πω ότι σαν δοκιμή καλή τους φάνηκε,ενώ ήταν φαγωμένα έφαγαν μια χουφτίτσα ο καθένας.Θα δούμε αύριο τι θα πουν... Click για ανάπτυξη... σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 20:51 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #91 30-11-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #92 30-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Click για ανάπτυξη... νομιζω και η Δωρα μου ελεγε οτι τρωνε λιγοτερο γιατι χορταινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:31 Η yuuki21 έγραψε: #93 01-12-09 14:31 Εχει κανεις ιδεα που βρισκω την orijen στην κυπρο; Δεν την ειδα πουθενα και θελω να την δοκιμασω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:32 Η evelynkar: #94 01-12-09 14:32 ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:33 Η yuuki21 έγραψε: #95 01-12-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη που να κοιταξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η evelynkar: #96 01-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από yuuki21: Δηλαδη που να κοιταξω; Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Ο nikos_x έγραψε: #97 01-12-09 14:38 Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Click για ανάπτυξη... Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:39 Η yuuki21 έγραψε: #98 01-12-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Click για ανάπτυξη... οκ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #99 01-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δυσευρετη, εγω ειχα παρει τηλ στην εταιρια και μου την στειλανε απο εκει επειδη δεν ειχε στην πατρα. οποτε αμα παρεις τηλ σου στελνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 01-12-09 15:54 μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα δοκιμάσαμε την τροφή Acana.Περίμενα πολύ καιρό για την orijen κοτόπουλο και αφού δεν είχε έρθει είδα ότι είχε Acana οπότε πήρα για δοκιμή.Κατ'αρχήν είναι πιο φθηνή από την orijen η συσκευασία των 2.5 κιλών (η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα)με γεύση κοτόπουλο κοστίζουν 21 ευρώ ενω η αντίστοιχη orijen έχει 26 ευρώ.Στην όψη μοιάζει πολύ με την orijen σκούρα κροκέτα και λίγο πικρή στη γεύση(δοκίμασα μια)Σχεδόν καθόλου αλάτι -καλό αυτό-σε σχέση με άλλες μάρκες και το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι είναι μικρές σε μέγεθος και πλακέ σαν σχήμα και τα γατιά μου τις καταπίνουν σαν χάπια..Μπορώ να πω ότι σαν δοκιμή καλή τους φάνηκε,ενώ ήταν φαγωμένα έφαγαν μια χουφτίτσα ο καθένας.Θα δούμε αύριο τι θα πουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο nikos_x έγραψε: #85 30-11-09 17:01 (Υπόψην πουλάει ζώα και εγώ αυτήν έπαιρνα αλλά κάθε φορά που πήγαινα πιανόταν η καρδιά μου και άλλαξα τροφή) Click για ανάπτυξη... Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι! η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα Click για ανάπτυξη... Παααλι μας κλεβουνε ρε πουτη μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 18:09 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #86 30-11-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι! Παααλι μας κλεβουνε ρε πουτη μου??? Click για ανάπτυξη... Παιδιά γράψτε λάθος...η ζυγαριά μου δεν ήταν σε καλή μέρα....την ξαναζύγισα και ήταν 2550 δηλαδή και 50 γρ παραπάνω...Τα δικά μου τα γαιδούρια την τσάκισαν πάντως...Το 71/2 κιλο πάντως μας πέφτει πολύ φθηνό 38 ευρώ νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 18:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #87 30-11-09 18:12 Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 18:43 Η evelynkar: #88 30-11-09 18:43 η orijen ειναι λιγο καλυτερη της applaws..ειχα παρει αυτη με το σολωμο..ειναι πολύ καλα τα συστατικα της, ουτε αυτη εχει grains, αλλα δεν μου αρεσε που ειχε τεφρα 10% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 19:46 Η vaso85 έγραψε: #89 30-11-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι βρε Νίκο!!Ποιά άλλη θα ήταν (Άντε τώρα μένει να συναντηθούμε και σε φόρουμ με ενυδρεία και ψαράκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #90 30-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Σήμερα δοκιμάσαμε την τροφή Acana.Περίμενα πολύ καιρό για την orijen κοτόπουλο και αφού δεν είχε έρθει είδα ότι είχε Acana οπότε πήρα για δοκιμή.Κατ'αρχήν είναι πιο φθηνή από την orijen η συσκευασία των 2.5 κιλών (η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα)με γεύση κοτόπουλο κοστίζουν 21 ευρώ ενω η αντίστοιχη orijen έχει 26 ευρώ.Στην όψη μοιάζει πολύ με την orijen σκούρα κροκέτα και λίγο πικρή στη γεύση(δοκίμασα μια)Σχεδόν καθόλου αλάτι -καλό αυτό-σε σχέση με άλλες μάρκες και το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι είναι μικρές σε μέγεθος και πλακέ σαν σχήμα και τα γατιά μου τις καταπίνουν σαν χάπια..Μπορώ να πω ότι σαν δοκιμή καλή τους φάνηκε,ενώ ήταν φαγωμένα έφαγαν μια χουφτίτσα ο καθένας.Θα δούμε αύριο τι θα πουν... Click για ανάπτυξη... σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 20:51 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #91 30-11-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #92 30-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Click για ανάπτυξη... νομιζω και η Δωρα μου ελεγε οτι τρωνε λιγοτερο γιατι χορταινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:31 Η yuuki21 έγραψε: #93 01-12-09 14:31 Εχει κανεις ιδεα που βρισκω την orijen στην κυπρο; Δεν την ειδα πουθενα και θελω να την δοκιμασω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:32 Η evelynkar: #94 01-12-09 14:32 ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:33 Η yuuki21 έγραψε: #95 01-12-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη που να κοιταξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η evelynkar: #96 01-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από yuuki21: Δηλαδη που να κοιταξω; Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Ο nikos_x έγραψε: #97 01-12-09 14:38 Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Click για ανάπτυξη... Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:39 Η yuuki21 έγραψε: #98 01-12-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Click για ανάπτυξη... οκ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #99 01-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δυσευρετη, εγω ειχα παρει τηλ στην εταιρια και μου την στειλανε απο εκει επειδη δεν ειχε στην πατρα. οποτε αμα παρεις τηλ σου στελνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 01-12-09 15:54 μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
(Υπόψην πουλάει ζώα και εγώ αυτήν έπαιρνα αλλά κάθε φορά που πήγαινα πιανόταν η καρδιά μου και άλλαξα τροφή) Click για ανάπτυξη... Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι! η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα Click για ανάπτυξη... Παααλι μας κλεβουνε ρε πουτη μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 18:09 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #86 30-11-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι! Παααλι μας κλεβουνε ρε πουτη μου??? Click για ανάπτυξη... Παιδιά γράψτε λάθος...η ζυγαριά μου δεν ήταν σε καλή μέρα....την ξαναζύγισα και ήταν 2550 δηλαδή και 50 γρ παραπάνω...Τα δικά μου τα γαιδούρια την τσάκισαν πάντως...Το 71/2 κιλο πάντως μας πέφτει πολύ φθηνό 38 ευρώ νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 18:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #87 30-11-09 18:12 Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 18:43 Η evelynkar: #88 30-11-09 18:43 η orijen ειναι λιγο καλυτερη της applaws..ειχα παρει αυτη με το σολωμο..ειναι πολύ καλα τα συστατικα της, ουτε αυτη εχει grains, αλλα δεν μου αρεσε που ειχε τεφρα 10% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 19:46 Η vaso85 έγραψε: #89 30-11-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι βρε Νίκο!!Ποιά άλλη θα ήταν (Άντε τώρα μένει να συναντηθούμε και σε φόρουμ με ενυδρεία και ψαράκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #90 30-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Σήμερα δοκιμάσαμε την τροφή Acana.Περίμενα πολύ καιρό για την orijen κοτόπουλο και αφού δεν είχε έρθει είδα ότι είχε Acana οπότε πήρα για δοκιμή.Κατ'αρχήν είναι πιο φθηνή από την orijen η συσκευασία των 2.5 κιλών (η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα)με γεύση κοτόπουλο κοστίζουν 21 ευρώ ενω η αντίστοιχη orijen έχει 26 ευρώ.Στην όψη μοιάζει πολύ με την orijen σκούρα κροκέτα και λίγο πικρή στη γεύση(δοκίμασα μια)Σχεδόν καθόλου αλάτι -καλό αυτό-σε σχέση με άλλες μάρκες και το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι είναι μικρές σε μέγεθος και πλακέ σαν σχήμα και τα γατιά μου τις καταπίνουν σαν χάπια..Μπορώ να πω ότι σαν δοκιμή καλή τους φάνηκε,ενώ ήταν φαγωμένα έφαγαν μια χουφτίτσα ο καθένας.Θα δούμε αύριο τι θα πουν... Click για ανάπτυξη... σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 20:51 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #91 30-11-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #92 30-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Click για ανάπτυξη... νομιζω και η Δωρα μου ελεγε οτι τρωνε λιγοτερο γιατι χορταινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:31 Η yuuki21 έγραψε: #93 01-12-09 14:31 Εχει κανεις ιδεα που βρισκω την orijen στην κυπρο; Δεν την ειδα πουθενα και θελω να την δοκιμασω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:32 Η evelynkar: #94 01-12-09 14:32 ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:33 Η yuuki21 έγραψε: #95 01-12-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη που να κοιταξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η evelynkar: #96 01-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από yuuki21: Δηλαδη που να κοιταξω; Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Ο nikos_x έγραψε: #97 01-12-09 14:38 Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Click για ανάπτυξη... Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:39 Η yuuki21 έγραψε: #98 01-12-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Click για ανάπτυξη... οκ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #99 01-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δυσευρετη, εγω ειχα παρει τηλ στην εταιρια και μου την στειλανε απο εκει επειδη δεν ειχε στην πατρα. οποτε αμα παρεις τηλ σου στελνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 01-12-09 15:54 μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι! Παααλι μας κλεβουνε ρε πουτη μου??? Click για ανάπτυξη... Παιδιά γράψτε λάθος...η ζυγαριά μου δεν ήταν σε καλή μέρα....την ξαναζύγισα και ήταν 2550 δηλαδή και 50 γρ παραπάνω...Τα δικά μου τα γαιδούρια την τσάκισαν πάντως...Το 71/2 κιλο πάντως μας πέφτει πολύ φθηνό 38 ευρώ νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 18:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #87 30-11-09 18:12 Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 18:43 Η evelynkar: #88 30-11-09 18:43 η orijen ειναι λιγο καλυτερη της applaws..ειχα παρει αυτη με το σολωμο..ειναι πολύ καλα τα συστατικα της, ουτε αυτη εχει grains, αλλα δεν μου αρεσε που ειχε τεφρα 10% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 19:46 Η vaso85 έγραψε: #89 30-11-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι βρε Νίκο!!Ποιά άλλη θα ήταν (Άντε τώρα μένει να συναντηθούμε και σε φόρουμ με ενυδρεία και ψαράκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #90 30-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Σήμερα δοκιμάσαμε την τροφή Acana.Περίμενα πολύ καιρό για την orijen κοτόπουλο και αφού δεν είχε έρθει είδα ότι είχε Acana οπότε πήρα για δοκιμή.Κατ'αρχήν είναι πιο φθηνή από την orijen η συσκευασία των 2.5 κιλών (η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα)με γεύση κοτόπουλο κοστίζουν 21 ευρώ ενω η αντίστοιχη orijen έχει 26 ευρώ.Στην όψη μοιάζει πολύ με την orijen σκούρα κροκέτα και λίγο πικρή στη γεύση(δοκίμασα μια)Σχεδόν καθόλου αλάτι -καλό αυτό-σε σχέση με άλλες μάρκες και το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι είναι μικρές σε μέγεθος και πλακέ σαν σχήμα και τα γατιά μου τις καταπίνουν σαν χάπια..Μπορώ να πω ότι σαν δοκιμή καλή τους φάνηκε,ενώ ήταν φαγωμένα έφαγαν μια χουφτίτσα ο καθένας.Θα δούμε αύριο τι θα πουν... Click για ανάπτυξη... σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 20:51 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #91 30-11-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #92 30-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Click για ανάπτυξη... νομιζω και η Δωρα μου ελεγε οτι τρωνε λιγοτερο γιατι χορταινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:31 Η yuuki21 έγραψε: #93 01-12-09 14:31 Εχει κανεις ιδεα που βρισκω την orijen στην κυπρο; Δεν την ειδα πουθενα και θελω να την δοκιμασω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:32 Η evelynkar: #94 01-12-09 14:32 ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:33 Η yuuki21 έγραψε: #95 01-12-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη που να κοιταξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η evelynkar: #96 01-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από yuuki21: Δηλαδη που να κοιταξω; Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Ο nikos_x έγραψε: #97 01-12-09 14:38 Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Click για ανάπτυξη... Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:39 Η yuuki21 έγραψε: #98 01-12-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Click για ανάπτυξη... οκ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #99 01-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δυσευρετη, εγω ειχα παρει τηλ στην εταιρια και μου την στειλανε απο εκει επειδη δεν ειχε στην πατρα. οποτε αμα παρεις τηλ σου στελνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 01-12-09 15:54 μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 18:43 Η evelynkar: #88 30-11-09 18:43 η orijen ειναι λιγο καλυτερη της applaws..ειχα παρει αυτη με το σολωμο..ειναι πολύ καλα τα συστατικα της, ουτε αυτη εχει grains, αλλα δεν μου αρεσε που ειχε τεφρα 10% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 19:46 Η vaso85 έγραψε: #89 30-11-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι βρε Νίκο!!Ποιά άλλη θα ήταν (Άντε τώρα μένει να συναντηθούμε και σε φόρουμ με ενυδρεία και ψαράκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #90 30-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Σήμερα δοκιμάσαμε την τροφή Acana.Περίμενα πολύ καιρό για την orijen κοτόπουλο και αφού δεν είχε έρθει είδα ότι είχε Acana οπότε πήρα για δοκιμή.Κατ'αρχήν είναι πιο φθηνή από την orijen η συσκευασία των 2.5 κιλών (η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα)με γεύση κοτόπουλο κοστίζουν 21 ευρώ ενω η αντίστοιχη orijen έχει 26 ευρώ.Στην όψη μοιάζει πολύ με την orijen σκούρα κροκέτα και λίγο πικρή στη γεύση(δοκίμασα μια)Σχεδόν καθόλου αλάτι -καλό αυτό-σε σχέση με άλλες μάρκες και το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι είναι μικρές σε μέγεθος και πλακέ σαν σχήμα και τα γατιά μου τις καταπίνουν σαν χάπια..Μπορώ να πω ότι σαν δοκιμή καλή τους φάνηκε,ενώ ήταν φαγωμένα έφαγαν μια χουφτίτσα ο καθένας.Θα δούμε αύριο τι θα πουν... Click για ανάπτυξη... σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 20:51 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #91 30-11-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #92 30-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Click για ανάπτυξη... νομιζω και η Δωρα μου ελεγε οτι τρωνε λιγοτερο γιατι χορταινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:31 Η yuuki21 έγραψε: #93 01-12-09 14:31 Εχει κανεις ιδεα που βρισκω την orijen στην κυπρο; Δεν την ειδα πουθενα και θελω να την δοκιμασω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:32 Η evelynkar: #94 01-12-09 14:32 ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:33 Η yuuki21 έγραψε: #95 01-12-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη που να κοιταξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η evelynkar: #96 01-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από yuuki21: Δηλαδη που να κοιταξω; Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Ο nikos_x έγραψε: #97 01-12-09 14:38 Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Click για ανάπτυξη... Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:39 Η yuuki21 έγραψε: #98 01-12-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Click για ανάπτυξη... οκ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #99 01-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δυσευρετη, εγω ειχα παρει τηλ στην εταιρια και μου την στειλανε απο εκει επειδη δεν ειχε στην πατρα. οποτε αμα παρεις τηλ σου στελνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 01-12-09 15:54 μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η orijen ειναι λιγο καλυτερη της applaws..ειχα παρει αυτη με το σολωμο..ειναι πολύ καλα τα συστατικα της, ουτε αυτη εχει grains, αλλα δεν μου αρεσε που ειχε τεφρα 10% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 19:46 Η vaso85 έγραψε: #89 30-11-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι βρε Νίκο!!Ποιά άλλη θα ήταν (Άντε τώρα μένει να συναντηθούμε και σε φόρουμ με ενυδρεία και ψαράκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #90 30-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Σήμερα δοκιμάσαμε την τροφή Acana.Περίμενα πολύ καιρό για την orijen κοτόπουλο και αφού δεν είχε έρθει είδα ότι είχε Acana οπότε πήρα για δοκιμή.Κατ'αρχήν είναι πιο φθηνή από την orijen η συσκευασία των 2.5 κιλών (η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα)με γεύση κοτόπουλο κοστίζουν 21 ευρώ ενω η αντίστοιχη orijen έχει 26 ευρώ.Στην όψη μοιάζει πολύ με την orijen σκούρα κροκέτα και λίγο πικρή στη γεύση(δοκίμασα μια)Σχεδόν καθόλου αλάτι -καλό αυτό-σε σχέση με άλλες μάρκες και το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι είναι μικρές σε μέγεθος και πλακέ σαν σχήμα και τα γατιά μου τις καταπίνουν σαν χάπια..Μπορώ να πω ότι σαν δοκιμή καλή τους φάνηκε,ενώ ήταν φαγωμένα έφαγαν μια χουφτίτσα ο καθένας.Θα δούμε αύριο τι θα πουν... Click για ανάπτυξη... σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 20:51 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #91 30-11-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #92 30-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Click για ανάπτυξη... νομιζω και η Δωρα μου ελεγε οτι τρωνε λιγοτερο γιατι χορταινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:31 Η yuuki21 έγραψε: #93 01-12-09 14:31 Εχει κανεις ιδεα που βρισκω την orijen στην κυπρο; Δεν την ειδα πουθενα και θελω να την δοκιμασω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:32 Η evelynkar: #94 01-12-09 14:32 ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:33 Η yuuki21 έγραψε: #95 01-12-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη που να κοιταξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η evelynkar: #96 01-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από yuuki21: Δηλαδη που να κοιταξω; Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Ο nikos_x έγραψε: #97 01-12-09 14:38 Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Click για ανάπτυξη... Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:39 Η yuuki21 έγραψε: #98 01-12-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Click για ανάπτυξη... οκ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #99 01-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δυσευρετη, εγω ειχα παρει τηλ στην εταιρια και μου την στειλανε απο εκει επειδη δεν ειχε στην πατρα. οποτε αμα παρεις τηλ σου στελνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 01-12-09 15:54 μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Aυστηρη η κοπελια...χαχαχαχα Τωρα καταλαβα οτι εισαι εσυ ρε παιδι! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι βρε Νίκο!!Ποιά άλλη θα ήταν (Άντε τώρα μένει να συναντηθούμε και σε φόρουμ με ενυδρεία και ψαράκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #90 30-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Σήμερα δοκιμάσαμε την τροφή Acana.Περίμενα πολύ καιρό για την orijen κοτόπουλο και αφού δεν είχε έρθει είδα ότι είχε Acana οπότε πήρα για δοκιμή.Κατ'αρχήν είναι πιο φθηνή από την orijen η συσκευασία των 2.5 κιλών (η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα)με γεύση κοτόπουλο κοστίζουν 21 ευρώ ενω η αντίστοιχη orijen έχει 26 ευρώ.Στην όψη μοιάζει πολύ με την orijen σκούρα κροκέτα και λίγο πικρή στη γεύση(δοκίμασα μια)Σχεδόν καθόλου αλάτι -καλό αυτό-σε σχέση με άλλες μάρκες και το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι είναι μικρές σε μέγεθος και πλακέ σαν σχήμα και τα γατιά μου τις καταπίνουν σαν χάπια..Μπορώ να πω ότι σαν δοκιμή καλή τους φάνηκε,ενώ ήταν φαγωμένα έφαγαν μια χουφτίτσα ο καθένας.Θα δούμε αύριο τι θα πουν... Click για ανάπτυξη... σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 20:51 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #91 30-11-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #92 30-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Click για ανάπτυξη... νομιζω και η Δωρα μου ελεγε οτι τρωνε λιγοτερο γιατι χορταινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:31 Η yuuki21 έγραψε: #93 01-12-09 14:31 Εχει κανεις ιδεα που βρισκω την orijen στην κυπρο; Δεν την ειδα πουθενα και θελω να την δοκιμασω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:32 Η evelynkar: #94 01-12-09 14:32 ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:33 Η yuuki21 έγραψε: #95 01-12-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη που να κοιταξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η evelynkar: #96 01-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από yuuki21: Δηλαδη που να κοιταξω; Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Ο nikos_x έγραψε: #97 01-12-09 14:38 Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Click για ανάπτυξη... Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:39 Η yuuki21 έγραψε: #98 01-12-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Click για ανάπτυξη... οκ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #99 01-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δυσευρετη, εγω ειχα παρει τηλ στην εταιρια και μου την στειλανε απο εκει επειδη δεν ειχε στην πατρα. οποτε αμα παρεις τηλ σου στελνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 01-12-09 15:54 μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Σήμερα δοκιμάσαμε την τροφή Acana.Περίμενα πολύ καιρό για την orijen κοτόπουλο και αφού δεν είχε έρθει είδα ότι είχε Acana οπότε πήρα για δοκιμή.Κατ'αρχήν είναι πιο φθηνή από την orijen η συσκευασία των 2.5 κιλών (η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα)με γεύση κοτόπουλο κοστίζουν 21 ευρώ ενω η αντίστοιχη orijen έχει 26 ευρώ.Στην όψη μοιάζει πολύ με την orijen σκούρα κροκέτα και λίγο πικρή στη γεύση(δοκίμασα μια)Σχεδόν καθόλου αλάτι -καλό αυτό-σε σχέση με άλλες μάρκες και το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι είναι μικρές σε μέγεθος και πλακέ σαν σχήμα και τα γατιά μου τις καταπίνουν σαν χάπια..Μπορώ να πω ότι σαν δοκιμή καλή τους φάνηκε,ενώ ήταν φαγωμένα έφαγαν μια χουφτίτσα ο καθένας.Θα δούμε αύριο τι θα πουν... Click για ανάπτυξη... σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 20:51 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #91 30-11-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #92 30-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Click για ανάπτυξη... νομιζω και η Δωρα μου ελεγε οτι τρωνε λιγοτερο γιατι χορταινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:31 Η yuuki21 έγραψε: #93 01-12-09 14:31 Εχει κανεις ιδεα που βρισκω την orijen στην κυπρο; Δεν την ειδα πουθενα και θελω να την δοκιμασω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:32 Η evelynkar: #94 01-12-09 14:32 ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:33 Η yuuki21 έγραψε: #95 01-12-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη που να κοιταξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η evelynkar: #96 01-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από yuuki21: Δηλαδη που να κοιταξω; Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Ο nikos_x έγραψε: #97 01-12-09 14:38 Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Click για ανάπτυξη... Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:39 Η yuuki21 έγραψε: #98 01-12-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Click για ανάπτυξη... οκ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #99 01-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δυσευρετη, εγω ειχα παρει τηλ στην εταιρια και μου την στειλανε απο εκει επειδη δεν ειχε στην πατρα. οποτε αμα παρεις τηλ σου στελνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 01-12-09 15:54 μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σαν τους δοκιμαστες του Βασιλεως Αννα κι εσυ! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #92 30-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Click για ανάπτυξη... νομιζω και η Δωρα μου ελεγε οτι τρωνε λιγοτερο γιατι χορταινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:31 Η yuuki21 έγραψε: #93 01-12-09 14:31 Εχει κανεις ιδεα που βρισκω την orijen στην κυπρο; Δεν την ειδα πουθενα και θελω να την δοκιμασω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:32 Η evelynkar: #94 01-12-09 14:32 ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:33 Η yuuki21 έγραψε: #95 01-12-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη που να κοιταξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η evelynkar: #96 01-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από yuuki21: Δηλαδη που να κοιταξω; Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Ο nikos_x έγραψε: #97 01-12-09 14:38 Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Click για ανάπτυξη... Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:39 Η yuuki21 έγραψε: #98 01-12-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Click για ανάπτυξη... οκ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #99 01-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δυσευρετη, εγω ειχα παρει τηλ στην εταιρια και μου την στειλανε απο εκει επειδη δεν ειχε στην πατρα. οποτε αμα παρεις τηλ σου στελνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 01-12-09 15:54 μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιούλη μου κάτι παίζει με τις συγκεκριμένες τροφέςή δεν τους αρέσουν πολύ ή χορταίνουν γρήγορα γιατί τρώνε λίγες...Με την RC πάντως είναι πιο λαίμαργα και τρώνε περισσότερο αλλά θα συνηθήσουν με την συγκεκριμένη ,τι θα κάνουν; Click για ανάπτυξη... νομιζω και η Δωρα μου ελεγε οτι τρωνε λιγοτερο γιατι χορταινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:31 Η yuuki21 έγραψε: #93 01-12-09 14:31 Εχει κανεις ιδεα που βρισκω την orijen στην κυπρο; Δεν την ειδα πουθενα και θελω να την δοκιμασω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:32 Η evelynkar: #94 01-12-09 14:32 ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:33 Η yuuki21 έγραψε: #95 01-12-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη που να κοιταξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η evelynkar: #96 01-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από yuuki21: Δηλαδη που να κοιταξω; Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Ο nikos_x έγραψε: #97 01-12-09 14:38 Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Click για ανάπτυξη... Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:39 Η yuuki21 έγραψε: #98 01-12-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Click για ανάπτυξη... οκ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #99 01-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δυσευρετη, εγω ειχα παρει τηλ στην εταιρια και μου την στειλανε απο εκει επειδη δεν ειχε στην πατρα. οποτε αμα παρεις τηλ σου στελνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 01-12-09 15:54 μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχει κανεις ιδεα που βρισκω την orijen στην κυπρο; Δεν την ειδα πουθενα και θελω να την δοκιμασω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:32 Η evelynkar: #94 01-12-09 14:32 ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:33 Η yuuki21 έγραψε: #95 01-12-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη που να κοιταξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η evelynkar: #96 01-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από yuuki21: Δηλαδη που να κοιταξω; Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Ο nikos_x έγραψε: #97 01-12-09 14:38 Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Click για ανάπτυξη... Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:39 Η yuuki21 έγραψε: #98 01-12-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Click για ανάπτυξη... οκ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #99 01-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δυσευρετη, εγω ειχα παρει τηλ στην εταιρια και μου την στειλανε απο εκει επειδη δεν ειχε στην πατρα. οποτε αμα παρεις τηλ σου στελνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 01-12-09 15:54 μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:33 Η yuuki21 έγραψε: #95 01-12-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη που να κοιταξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η evelynkar: #96 01-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από yuuki21: Δηλαδη που να κοιταξω; Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Ο nikos_x έγραψε: #97 01-12-09 14:38 Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Click για ανάπτυξη... Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:39 Η yuuki21 έγραψε: #98 01-12-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Click για ανάπτυξη... οκ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #99 01-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δυσευρετη, εγω ειχα παρει τηλ στην εταιρια και μου την στειλανε απο εκει επειδη δεν ειχε στην πατρα. οποτε αμα παρεις τηλ σου στελνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 01-12-09 15:54 μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι ο ιδιος αντιπροσωπος με ελλαδα.. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη που να κοιταξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η evelynkar: #96 01-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από yuuki21: Δηλαδη που να κοιταξω; Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Ο nikos_x έγραψε: #97 01-12-09 14:38 Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Click για ανάπτυξη... Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:39 Η yuuki21 έγραψε: #98 01-12-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Click για ανάπτυξη... οκ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #99 01-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δυσευρετη, εγω ειχα παρει τηλ στην εταιρια και μου την στειλανε απο εκει επειδη δεν ειχε στην πατρα. οποτε αμα παρεις τηλ σου στελνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 01-12-09 15:54 μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από yuuki21: Δηλαδη που να κοιταξω; Click για ανάπτυξη... πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:38 Ο nikos_x έγραψε: #97 01-12-09 14:38 Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Click για ανάπτυξη... Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:39 Η yuuki21 έγραψε: #98 01-12-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Click για ανάπτυξη... οκ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #99 01-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δυσευρετη, εγω ειχα παρει τηλ στην εταιρια και μου την στειλανε απο εκει επειδη δεν ειχε στην πατρα. οποτε αμα παρεις τηλ σου στελνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 01-12-09 15:54 μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νίκο εσύ που το ψάχνεις έχεις ακούσει για την ξηρή τροφή applaws που έχει 80% πρωτείνη; Click για ανάπτυξη... Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:39 Η yuuki21 έγραψε: #98 01-12-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Click για ανάπτυξη... οκ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #99 01-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δυσευρετη, εγω ειχα παρει τηλ στην εταιρια και μου την στειλανε απο εκει επειδη δεν ειχε στην πατρα. οποτε αμα παρεις τηλ σου στελνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 01-12-09 15:54 μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: πρεπει να παρεις τηλ στο (0030) 2810 831054 και να ρωτησεις που μπορεις να την βρεις Click για ανάπτυξη... οκ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #99 01-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δυσευρετη, εγω ειχα παρει τηλ στην εταιρια και μου την στειλανε απο εκει επειδη δεν ειχε στην πατρα. οποτε αμα παρεις τηλ σου στελνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 01-12-09 15:54 μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Nαι την ξερω. Δεν εχει 80% πρωτεινη( καταστροφικο θα ηταν!) αλλα 80% κρεας. Πολυ καλη φαινεται αλλα δυσευρετη και αυτη. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι δυσευρετη, εγω ειχα παρει τηλ στην εταιρια και μου την στειλανε απο εκει επειδη δεν ειχε στην πατρα. οποτε αμα παρεις τηλ σου στελνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 01-12-09 15:54 μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.