ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Όλες κάνουν ..αρκεί να τους αρέσει καθότι μερικά είναι και ιδιότροπα...Μου κινήσατε και εμένα την περιέργεια για τις τροφές Acana. Αν και είμαι ευχαριστημένη με την RC young female.Απ ότι κατάλαβα όποια από τις 3 γεύσεις και να πάρω κάνει και για στειρωμένες γατούλες. Σωστά???
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Ωραία!!!Όλες κάνουν ..αρκεί να τους αρέσει καθότι μερικά είναι και ιδιότροπα...![]()

Ευτυχώς δεν είναι ιδιότροπα στο φαγητό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Φτού σας να μην σας ματιάσω τότε...Ωραία!!!Ευτυχώς δεν είναι ιδιότροπα στο φαγητό...
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σωστα!Βρε Γιούλη μου ποιές ενεργειακές απαιτήσεις;Στον Καναδά δεν υπάρχουν αδέσποτα...όλα τα γατιά μέσα στο σπίτι είναι στους 23 βαθμούς Κελσίου.Εξάλου όπως μας είχε πεί και η Ηρώ που ζεί Καναδά σε πολλά μέρη του Καναδά δεν κάνει κρύο και το κλίμα είναι αρκετά ζεστό.![]()

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευτυχώς, σε συνδυασμό με την σταδιακή αλλαγή τροφής, το αρνί δεν προκάλεσε ούτε στομαχικές και μη διαταραχές

Βρε Άννα μου, μήπως τα παραταϊζεις και όλα τους βρωμάνε και τους ξινίζουν? Δόξα το γιαραμπί εμείς όλα τα αλέθουμε
Πάντως το αρνί πρέπει σίγουρα να μυρίζει περισσότερο.Έχει και ψαράκι πάντως και πάπια (ξαδερφάκι κότας
) και σάρκα κόκκινη οπότε μήπως να δοκίμαζες αυτήν την γευστική πανδαισία
Εκτός εάν τα παιδιά σου είναι πιο πολύ του fast, δεν εξηγείται αλλιώς

Επίσης, ο άνθρωπος στο μαγαζί μας είπε ότι η Orijen είναι πιο "raw" τροφή με την έννοια ότι η Acana απευθύνεται περισσότερο στις "δικές μας" γάτες. Πάντως ομολογώ ότι θέλω να δοκιμάσω και την Orijen

natalouko
Επιφανές μέλος
Φτύσε μας, φτύσε μας!!!Φτού σας να μην σας ματιάσω τότε...![]()

natalouko
Επιφανές μέλος
Εγώ φοβάμαι να τους πάρω αυτή με το αρνί, γιατί όποτε τους έχω δώσει κονσέρβα με αρνί, μου κάνανε διάρροιες.Δώρα μου ορμώμενη από τη λέξη "υποαλλεργική" μην ξεχάσω να παρατηρήσω για την Acana ότι αναγράφει στη συσκευασία "low allergen", διότι κι εμείς έχουμε θεματάκι με τις αλλεργίες του Κούκη που είναι πολύ ευαίσθητος και επιπλέον φοβόμασταν αυτό το αρνί, μην καταντήσουμε να κοιμόμαστε με ανοιχτές μπαλκονόπορτεςΕυτυχώς, σε συνδυασμό με την σταδιακή αλλαγή τροφής, το αρνί δεν προκάλεσε ούτε στομαχικές και μη διαταραχές
Βρε Άννα μου, μήπως τα παραταϊζεις και όλα τους βρωμάνε και τους ξινίζουν? Δόξα το γιαραμπί εμείς όλα τα αλέθουμεΠάντως το αρνί πρέπει σίγουρα να μυρίζει περισσότερο.Έχει και ψαράκι πάντως και πάπια (ξαδερφάκι κότας
Επίσης, ο άνθρωπος στο μαγαζί μας είπε ότι η Orijen είναι πιο "raw" τροφή με την έννοια ότι η Acana απευθύνεται περισσότερο στις "δικές μας" γάτες. Πάντως ομολογώ ότι θέλω να δοκιμάσω και την Orijen![]()

Βέβαια αυτή είναι ξηρά τροφή και καλή μάλιστα..

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Λόζυ μου τα δικά μου είναι λάτρεις της Ρόυαλ και κακομαθημένα..Την Οριτζεν μόνο το ψάρι τους δοκίμασα και δεν ενθουσιάστηκαν να φανταστείς τις ανακατευα με τις Ρόυαλ και τις ξεχώριζαν και έτρωγαν μόνο τις Ρόυαλ.Δώρα μου ορμώμενη από τη λέξη "υποαλλεργική" μην ξεχάσω να παρατηρήσω για την Acana ότι αναγράφει στη συσκευασία "low allergen", διότι κι εμείς έχουμε θεματάκι με τις αλλεργίες του Κούκη που είναι πολύ ευαίσθητος και επιπλέον φοβόμασταν αυτό το αρνί, μην καταντήσουμε να κοιμόμαστε με ανοιχτές μπαλκονόπορτεςΕυτυχώς, σε συνδυασμό με την σταδιακή αλλαγή τροφής, το αρνί δεν προκάλεσε ούτε στομαχικές και μη διαταραχές
Βρε Άννα μου, μήπως τα παραταϊζεις και όλα τους βρωμάνε και τους ξινίζουν? Δόξα το γιαραμπί εμείς όλα τα αλέθουμεΠάντως το αρνί πρέπει σίγουρα να μυρίζει περισσότερο.Έχει και ψαράκι πάντως και πάπια (ξαδερφάκι κότας
Επίσης, ο άνθρωπος στο μαγαζί μας είπε ότι η Orijen είναι πιο "raw" τροφή με την έννοια ότι η Acana απευθύνεται περισσότερο στις "δικές μας" γάτες. Πάντως ομολογώ ότι θέλω να δοκιμάσω και την Orijen![]()

Τώρα τους πήρα την Ακάνα με γεύση κοτόπουλο και την τρώνε αλλά μόνο αν είναι της ώρας...και μόνο από την χούφτα μουαν έχει λίγη υγρασία με τίποτα..
Έχω παραγγείλει την Όριτζεν κοτόπουλο (7κιλο)και θα δούμε και αυτή.Εν τω μεταξύ θα τους δοκιμάσω και την γευστική πανδαισία που προτείνεις.Πάντως κορίτσια αν πάει όλο το My Cat και πάρει Όριτζεν δεν θα προλαβαίνουν οι άνθρωποι τις παραγγελίες...
με το μαλακό...

είναι που έχει και έλλειψη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Λοζυ μου εμεις ειδαμε κι αποειδαμε με το εντερο τους και παιρναμε τοσους μηνες hypoallergic RC.Μπορεις να φανταστεις,μου πηγε ο κουκος αηδονι σε συνδυασμο με θεραπεια για τεσσερα αιλουρακια,οποτε η εναλλαγη σε acana και orijen μου φανηκε παραδεισος!
Ασε που δε χρειαζεται να κανω τον παιδονομο να μη φαει ο καθενας το φαι του αλλου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δωρι thanks to youΕγω προτιμησα την εφτακιλη Αννα για να μην ξεθυμαινει...Αν δω οτι δε μας φτανει ισως παρω και τη μεγαλυτερη.
Λοζυ μου εμεις ειδαμε κι αποειδαμε με το εντερο τους και παιρναμε τοσους μηνες hypoallergic RC.Μπορεις να φανταστεις,μου πηγε ο κουκος αηδονι σε συνδυασμο με θεραπεια για τεσσερα αιλουρακια,οποτε η εναλλαγη σε acana και orijen μου φανηκε παραδεισος!Ασε που δε χρειαζεται να κανω τον παιδονομο να μη φαει ο καθενας το φαι του αλλου.
οι Βιρμανοι ξεκινησαν κι αυτοι acana...σε αναλογια 2 r.c 1 acana... μολις αδειασει αυτο το κουβαδακι...Θα παμε σε 1 / 1 αλλο ενα κουβαδακι και μετα λεω να τους δωσω αποκλειστικα acana...να δουμε
vaso85
Νεοφερμένο μέλος
Το μόνο που θέλω να πώ είναι ότι δεν υπάρχει αθώα ξηρά τροφή. Όλες πάνω κάτω τα ίδια ....είναι. Το μόνο που κάνει τη διαφορά είναι ότι η grain free δεν έχει δημητριακά και μπορέι να βοηθήσει πολύ ζώα με αλλεργία σε αυτά.
Γενικά ας μην είμαστε εύπιστοι όλα είναι μάρκετινγκ στις μέρες μας..Τί λες και εσύ Νίκο?

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μεχρι στιγμης τα παμε παρα πολυ καλα...σφιχτα κοπρανα και δεν ξεχωριζουν τις κροκετεςΤους αρεσει Γιουλη;Πως τους βλεπεις;Ο οργανισμος τους τη δεχτηκε καλα;

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εγω προτιμησα την εφτακιλη Αννα για να μην ξεθυμαινει...Αν δω οτι δε μας φτανει ισως παρω και τη μεγαλυτερη.
Λοζυ μου εμεις ειδαμε κι αποειδαμε με το εντερο τους και παιρναμε τοσους μηνες hypoallergic RC.Μπορεις να φανταστεις,μου πηγε ο κουκος αηδονι σε συνδυασμο με θεραπεια για τεσσερα αιλουρακια,οποτε η εναλλαγη σε acana και orijen μου φανηκε παραδεισος!Ασε που δε χρειαζεται να κανω τον παιδονομο να μη φαει ο καθενας το φαι του αλλου.

Εγώ ξέρεις τι κάνω; Τις μοιράζω σε τρείς 2,5κιλες συσκευασίες και έτσι δεν την ανοίγω κάθε τόσο...μόνο όταν τελειώνει η μία ανοίγω την άλλη... για να μην ξεθυμαίνει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Είσαστε και μεγάλη οικογένεια βρε παιδί μου...και φαγάνες...Εμας με τεσσερα αιλουρακια θα μας φτουρησει τρεις εβδομαδες η επτακιλη,οποτε δε λεει να τη χωρισω για μια εβδομαδα...

moukelis
Επιφανές μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Ε οσο να πεις...Η κριτης στην εκθεση με ρωτησε ποσο χρονων ειναι ο Υο-Υο...μετα ειδε οτι ημασταν στην κατηγορια για τα γατακια,της ειπα κι εγω οτι ειναι οκτω μηνων,και μου απαντησε "he's certainly not a bonsai kitten!"![]()

Πολύ ωραίο....τι να κάνουμε ξεγελάει η κορμάρα του η πουπουλένια...είναι το σουλούπι του που λέμε και εμείς εδώ και δεν αλλάζει...:kiss::kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Και που 'σαι ακομα,μεχρι τεσσαρων ετων μεγαλωνουν τα νορβηγακια...![]()

Πάει το μάτι μου...σε τέσσερα χρόνια δηλαδή αυτός θα σε φτάσει στο μπόι...

Θέλω να το δώ αυτό ....θα αγοράσω και γυαλιά πρεσβυωπίας καθότι γριέτζω για να τον βλέπω καλά....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool