aporw
Διακεκριμένο μέλος
σιμωνη σου ειπε οτι την οριτζεν την φερνει σε 7κιλο?και στο σαιτ γιατι δεν το λεει?ελεγα και εγω αν τελικα αρεσε στα δικα μου να παιρνω την 7κιλη αφου συμφερει..και ελεγα αφου δεν το λεει να την επαιρνα να μου την εφερνε..
Μου ειπε οτι θα την παραγγειλει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Μου ειπε οτι θα την παραγγειλει!![]()
α οκ..οποτε αν ειναι θα της πω και εγω να μου την παραγγειλει..παντως ειναι ευγενικοτατη κυρια
ξερουμε αν στο πετ σοπ πουλανε ζωα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Νομίζω πως δεν πουλάνε!!!α οκ..οποτε αν ειναι θα της πω και εγω να μου την παραγγειλει..παντως ειναι ευγενικοτατη κυριαξερουμε αν στο πετ σοπ πουλανε ζωα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
α οκ..οποτε αν ειναι θα της πω και εγω να μου την παραγγειλει..παντως ειναι ευγενικοτατη κυριαξερουμε αν στο πετ σοπ πουλανε ζωα?
θελεις τωρα που θα παραγγειλω να παρω και για σενα?

Hlianna
Διάσημο μέλος
θελεις τωρα που θα παραγγειλω να παρω και για σενα?![]()
Οχι θελω να δω αν θα την φανε πρωτα..ευχαριστω πολυ σιμωνη

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Περιμένω την Παρασκευή δειγματάκι για δοκιμή και θα σας πούμε εντυπώσεις...μακάρι να είναι διαφορετική από την Οριτζεν και την Ακάνα και να τους αρέσει...προς το παρόν τους αρέσει πολύ η Νούτραμ...αν δω ότι και με την Applaws αποτύχαμε θα τους πάρω την Νούτραμ χωρίς σιτηρά την alergy care...Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω!εσεις??
![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Περιμένω την Παρασκευή δειγματάκι για δοκιμή και θα σας πούμε εντυπώσεις...μακάρι να είναι διαφορετική από την Οριτζεν και την Ακάνα και να τους αρέσει...προς το παρόν τους αρέσει πολύ η Νούτραμ...αν δω ότι και με την Applaws αποτύχαμε θα τους πάρω την Νούτραμ χωρίς σιτηρά την alergy care...![]()
η αληθεια ειναι οτι η nutram ειναι πολυ καλη!

και ο Λουκουμας την ετρωγε με πολυ ορεξη!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αντε παρε μου 2 μπιοκατσ.Θα μου ερθει πιο οικονομικα ε?![]()
αναλογα ποσο την αγοραζεις!
κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ουουου εγω την αγοραζω 11! Αντε παρε μου 3!αναλογα ποσο την αγοραζεις!κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι!
![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη..
οκ δεν πειραζει! ουτως η αλλως αυριο θα την κανω την παραγγελια..σημερα δεν προλαβα..

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα;![]()

μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα..Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα;![]()

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Και που είσαι ακόμα...μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες??
![]()

έχω βάλει στο μάτι 5-6 που μου κάνουν κλικ...

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Κλαψ κλαψ στο Ελλάνταδεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα..![]()

δεν ξέρουν τι είναι αυτό ε;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool