aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:33 Η aporw έγραψε: #341 19-01-10 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: σιμωνη σου ειπε οτι την οριτζεν την φερνει σε 7κιλο?και στο σαιτ γιατι δεν το λεει?ελεγα και εγω αν τελικα αρεσε στα δικα μου να παιρνω την 7κιλη αφου συμφερει..και ελεγα αφου δεν το λεει να την επαιρνα να μου την εφερνε.. Click για ανάπτυξη... Μου ειπε οτι θα την παραγγειλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:42 Η Hlianna έγραψε: #342 19-01-10 16:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μου ειπε οτι θα την παραγγειλει! Click για ανάπτυξη... α οκ..οποτε αν ειναι θα της πω και εγω να μου την παραγγειλει..παντως ειναι ευγενικοτατη κυριαξερουμε αν στο πετ σοπ πουλανε ζωα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η natalouko: #343 19-01-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: α οκ..οποτε αν ειναι θα της πω και εγω να μου την παραγγειλει..παντως ειναι ευγενικοτατη κυριαξερουμε αν στο πετ σοπ πουλανε ζωα? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως δεν πουλάνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η aporw έγραψε: #344 19-01-10 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: α οκ..οποτε αν ειναι θα της πω και εγω να μου την παραγγειλει..παντως ειναι ευγενικοτατη κυριαξερουμε αν στο πετ σοπ πουλανε ζωα? Click για ανάπτυξη... θελεις τωρα που θα παραγγειλω να παρω και για σενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 17:09 Η Hlianna έγραψε: #345 19-01-10 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aporw: θελεις τωρα που θα παραγγειλω να παρω και για σενα? Click για ανάπτυξη... Οχι θελω να δω αν θα την φανε πρωτα..ευχαριστω πολυ σιμωνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 17:40 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #346 19-01-10 17:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Click για ανάπτυξη... Περιμένω την Παρασκευή δειγματάκι για δοκιμή και θα σας πούμε εντυπώσεις...μακάρι να είναι διαφορετική από την Οριτζεν και την Ακάνα και να τους αρέσει...προς το παρόν τους αρέσει πολύ η Νούτραμ...αν δω ότι και με την Applaws αποτύχαμε θα τους πάρω την Νούτραμ χωρίς σιτηρά την alergy care... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 17:50 Η aporw έγραψε: #347 19-01-10 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Περιμένω την Παρασκευή δειγματάκι για δοκιμή και θα σας πούμε εντυπώσεις...μακάρι να είναι διαφορετική από την Οριτζεν και την Ακάνα και να τους αρέσει...προς το παρόν τους αρέσει πολύ η Νούτραμ...αν δω ότι και με την Applaws αποτύχαμε θα τους πάρω την Νούτραμ χωρίς σιτηρά την alergy care... Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι η nutram ειναι πολυ καλη! και ο Λουκουμας την ετρωγε με πολυ ορεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η kounelaki: #348 19-01-10 18:46 Βαλτε μου το λινκ του πετ σοπ να δω αν θελω κατι...Αν προλαβαινω βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:47 Η aporw έγραψε: #349 19-01-10 18:47 www.onlinepetshop.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:55 Η kounelaki: #350 19-01-10 18:55 Αντε παρε μου 2 μπιοκατσ.Θα μου ερθει πιο οικονομικα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:02 Η aporw έγραψε: #351 19-01-10 19:02 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αντε παρε μου 2 μπιοκατσ.Θα μου ερθει πιο οικονομικα ε? Click για ανάπτυξη... αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:06 Η kounelaki: #352 19-01-10 19:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Click για ανάπτυξη... Ουουου εγω την αγοραζω 11! Αντε παρε μου 3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #353 19-01-10 19:08 δεν μου λετε τσουπρες επειδη εμενα δεν με βλεπω να ψωνιζω κατι αυτη τη φορα..σε ποιανης το σπιτι θελετε να πω να τα φερουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:13 Η kounelaki: #354 19-01-10 19:13 Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η aporw έγραψε: #355 19-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει! ουτως η αλλως αυριο θα την κανω την παραγγελια..σημερα δεν προλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #356 19-01-10 22:01 Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η aporw έγραψε: #357 19-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:04 Η evelynkar: #358 19-01-10 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #359 19-01-10 22:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα...έχω βάλει στο μάτι 5-6 που μου κάνουν κλικ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:13 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #360 19-01-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Κλαψ κλαψ στο Ελλάντα δεν ξέρουν τι είναι αυτό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: σιμωνη σου ειπε οτι την οριτζεν την φερνει σε 7κιλο?και στο σαιτ γιατι δεν το λεει?ελεγα και εγω αν τελικα αρεσε στα δικα μου να παιρνω την 7κιλη αφου συμφερει..και ελεγα αφου δεν το λεει να την επαιρνα να μου την εφερνε.. Click για ανάπτυξη... Μου ειπε οτι θα την παραγγειλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:42 Η Hlianna έγραψε: #342 19-01-10 16:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μου ειπε οτι θα την παραγγειλει! Click για ανάπτυξη... α οκ..οποτε αν ειναι θα της πω και εγω να μου την παραγγειλει..παντως ειναι ευγενικοτατη κυριαξερουμε αν στο πετ σοπ πουλανε ζωα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η natalouko: #343 19-01-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: α οκ..οποτε αν ειναι θα της πω και εγω να μου την παραγγειλει..παντως ειναι ευγενικοτατη κυριαξερουμε αν στο πετ σοπ πουλανε ζωα? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως δεν πουλάνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η aporw έγραψε: #344 19-01-10 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: α οκ..οποτε αν ειναι θα της πω και εγω να μου την παραγγειλει..παντως ειναι ευγενικοτατη κυριαξερουμε αν στο πετ σοπ πουλανε ζωα? Click για ανάπτυξη... θελεις τωρα που θα παραγγειλω να παρω και για σενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 17:09 Η Hlianna έγραψε: #345 19-01-10 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aporw: θελεις τωρα που θα παραγγειλω να παρω και για σενα? Click για ανάπτυξη... Οχι θελω να δω αν θα την φανε πρωτα..ευχαριστω πολυ σιμωνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 17:40 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #346 19-01-10 17:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Click για ανάπτυξη... Περιμένω την Παρασκευή δειγματάκι για δοκιμή και θα σας πούμε εντυπώσεις...μακάρι να είναι διαφορετική από την Οριτζεν και την Ακάνα και να τους αρέσει...προς το παρόν τους αρέσει πολύ η Νούτραμ...αν δω ότι και με την Applaws αποτύχαμε θα τους πάρω την Νούτραμ χωρίς σιτηρά την alergy care... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 17:50 Η aporw έγραψε: #347 19-01-10 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Περιμένω την Παρασκευή δειγματάκι για δοκιμή και θα σας πούμε εντυπώσεις...μακάρι να είναι διαφορετική από την Οριτζεν και την Ακάνα και να τους αρέσει...προς το παρόν τους αρέσει πολύ η Νούτραμ...αν δω ότι και με την Applaws αποτύχαμε θα τους πάρω την Νούτραμ χωρίς σιτηρά την alergy care... Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι η nutram ειναι πολυ καλη! και ο Λουκουμας την ετρωγε με πολυ ορεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η kounelaki: #348 19-01-10 18:46 Βαλτε μου το λινκ του πετ σοπ να δω αν θελω κατι...Αν προλαβαινω βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:47 Η aporw έγραψε: #349 19-01-10 18:47 www.onlinepetshop.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:55 Η kounelaki: #350 19-01-10 18:55 Αντε παρε μου 2 μπιοκατσ.Θα μου ερθει πιο οικονομικα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:02 Η aporw έγραψε: #351 19-01-10 19:02 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αντε παρε μου 2 μπιοκατσ.Θα μου ερθει πιο οικονομικα ε? Click για ανάπτυξη... αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:06 Η kounelaki: #352 19-01-10 19:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Click για ανάπτυξη... Ουουου εγω την αγοραζω 11! Αντε παρε μου 3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #353 19-01-10 19:08 δεν μου λετε τσουπρες επειδη εμενα δεν με βλεπω να ψωνιζω κατι αυτη τη φορα..σε ποιανης το σπιτι θελετε να πω να τα φερουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:13 Η kounelaki: #354 19-01-10 19:13 Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η aporw έγραψε: #355 19-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει! ουτως η αλλως αυριο θα την κανω την παραγγελια..σημερα δεν προλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #356 19-01-10 22:01 Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η aporw έγραψε: #357 19-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:04 Η evelynkar: #358 19-01-10 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #359 19-01-10 22:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα...έχω βάλει στο μάτι 5-6 που μου κάνουν κλικ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:13 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #360 19-01-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Κλαψ κλαψ στο Ελλάντα δεν ξέρουν τι είναι αυτό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Μου ειπε οτι θα την παραγγειλει! Click για ανάπτυξη... α οκ..οποτε αν ειναι θα της πω και εγω να μου την παραγγειλει..παντως ειναι ευγενικοτατη κυριαξερουμε αν στο πετ σοπ πουλανε ζωα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:43 Η natalouko: #343 19-01-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: α οκ..οποτε αν ειναι θα της πω και εγω να μου την παραγγειλει..παντως ειναι ευγενικοτατη κυριαξερουμε αν στο πετ σοπ πουλανε ζωα? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως δεν πουλάνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η aporw έγραψε: #344 19-01-10 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: α οκ..οποτε αν ειναι θα της πω και εγω να μου την παραγγειλει..παντως ειναι ευγενικοτατη κυριαξερουμε αν στο πετ σοπ πουλανε ζωα? Click για ανάπτυξη... θελεις τωρα που θα παραγγειλω να παρω και για σενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 17:09 Η Hlianna έγραψε: #345 19-01-10 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aporw: θελεις τωρα που θα παραγγειλω να παρω και για σενα? Click για ανάπτυξη... Οχι θελω να δω αν θα την φανε πρωτα..ευχαριστω πολυ σιμωνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 17:40 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #346 19-01-10 17:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Click για ανάπτυξη... Περιμένω την Παρασκευή δειγματάκι για δοκιμή και θα σας πούμε εντυπώσεις...μακάρι να είναι διαφορετική από την Οριτζεν και την Ακάνα και να τους αρέσει...προς το παρόν τους αρέσει πολύ η Νούτραμ...αν δω ότι και με την Applaws αποτύχαμε θα τους πάρω την Νούτραμ χωρίς σιτηρά την alergy care... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 17:50 Η aporw έγραψε: #347 19-01-10 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Περιμένω την Παρασκευή δειγματάκι για δοκιμή και θα σας πούμε εντυπώσεις...μακάρι να είναι διαφορετική από την Οριτζεν και την Ακάνα και να τους αρέσει...προς το παρόν τους αρέσει πολύ η Νούτραμ...αν δω ότι και με την Applaws αποτύχαμε θα τους πάρω την Νούτραμ χωρίς σιτηρά την alergy care... Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι η nutram ειναι πολυ καλη! και ο Λουκουμας την ετρωγε με πολυ ορεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η kounelaki: #348 19-01-10 18:46 Βαλτε μου το λινκ του πετ σοπ να δω αν θελω κατι...Αν προλαβαινω βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:47 Η aporw έγραψε: #349 19-01-10 18:47 www.onlinepetshop.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:55 Η kounelaki: #350 19-01-10 18:55 Αντε παρε μου 2 μπιοκατσ.Θα μου ερθει πιο οικονομικα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:02 Η aporw έγραψε: #351 19-01-10 19:02 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αντε παρε μου 2 μπιοκατσ.Θα μου ερθει πιο οικονομικα ε? Click για ανάπτυξη... αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:06 Η kounelaki: #352 19-01-10 19:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Click για ανάπτυξη... Ουουου εγω την αγοραζω 11! Αντε παρε μου 3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #353 19-01-10 19:08 δεν μου λετε τσουπρες επειδη εμενα δεν με βλεπω να ψωνιζω κατι αυτη τη φορα..σε ποιανης το σπιτι θελετε να πω να τα φερουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:13 Η kounelaki: #354 19-01-10 19:13 Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η aporw έγραψε: #355 19-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει! ουτως η αλλως αυριο θα την κανω την παραγγελια..σημερα δεν προλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #356 19-01-10 22:01 Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η aporw έγραψε: #357 19-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:04 Η evelynkar: #358 19-01-10 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #359 19-01-10 22:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα...έχω βάλει στο μάτι 5-6 που μου κάνουν κλικ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:13 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #360 19-01-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Κλαψ κλαψ στο Ελλάντα δεν ξέρουν τι είναι αυτό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: α οκ..οποτε αν ειναι θα της πω και εγω να μου την παραγγειλει..παντως ειναι ευγενικοτατη κυριαξερουμε αν στο πετ σοπ πουλανε ζωα? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως δεν πουλάνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η aporw έγραψε: #344 19-01-10 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: α οκ..οποτε αν ειναι θα της πω και εγω να μου την παραγγειλει..παντως ειναι ευγενικοτατη κυριαξερουμε αν στο πετ σοπ πουλανε ζωα? Click για ανάπτυξη... θελεις τωρα που θα παραγγειλω να παρω και για σενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 17:09 Η Hlianna έγραψε: #345 19-01-10 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aporw: θελεις τωρα που θα παραγγειλω να παρω και για σενα? Click για ανάπτυξη... Οχι θελω να δω αν θα την φανε πρωτα..ευχαριστω πολυ σιμωνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 17:40 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #346 19-01-10 17:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Click για ανάπτυξη... Περιμένω την Παρασκευή δειγματάκι για δοκιμή και θα σας πούμε εντυπώσεις...μακάρι να είναι διαφορετική από την Οριτζεν και την Ακάνα και να τους αρέσει...προς το παρόν τους αρέσει πολύ η Νούτραμ...αν δω ότι και με την Applaws αποτύχαμε θα τους πάρω την Νούτραμ χωρίς σιτηρά την alergy care... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 17:50 Η aporw έγραψε: #347 19-01-10 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Περιμένω την Παρασκευή δειγματάκι για δοκιμή και θα σας πούμε εντυπώσεις...μακάρι να είναι διαφορετική από την Οριτζεν και την Ακάνα και να τους αρέσει...προς το παρόν τους αρέσει πολύ η Νούτραμ...αν δω ότι και με την Applaws αποτύχαμε θα τους πάρω την Νούτραμ χωρίς σιτηρά την alergy care... Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι η nutram ειναι πολυ καλη! και ο Λουκουμας την ετρωγε με πολυ ορεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η kounelaki: #348 19-01-10 18:46 Βαλτε μου το λινκ του πετ σοπ να δω αν θελω κατι...Αν προλαβαινω βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:47 Η aporw έγραψε: #349 19-01-10 18:47 www.onlinepetshop.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:55 Η kounelaki: #350 19-01-10 18:55 Αντε παρε μου 2 μπιοκατσ.Θα μου ερθει πιο οικονομικα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:02 Η aporw έγραψε: #351 19-01-10 19:02 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αντε παρε μου 2 μπιοκατσ.Θα μου ερθει πιο οικονομικα ε? Click για ανάπτυξη... αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:06 Η kounelaki: #352 19-01-10 19:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Click για ανάπτυξη... Ουουου εγω την αγοραζω 11! Αντε παρε μου 3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #353 19-01-10 19:08 δεν μου λετε τσουπρες επειδη εμενα δεν με βλεπω να ψωνιζω κατι αυτη τη φορα..σε ποιανης το σπιτι θελετε να πω να τα φερουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:13 Η kounelaki: #354 19-01-10 19:13 Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η aporw έγραψε: #355 19-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει! ουτως η αλλως αυριο θα την κανω την παραγγελια..σημερα δεν προλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #356 19-01-10 22:01 Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η aporw έγραψε: #357 19-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:04 Η evelynkar: #358 19-01-10 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #359 19-01-10 22:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα...έχω βάλει στο μάτι 5-6 που μου κάνουν κλικ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:13 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #360 19-01-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Κλαψ κλαψ στο Ελλάντα δεν ξέρουν τι είναι αυτό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: α οκ..οποτε αν ειναι θα της πω και εγω να μου την παραγγειλει..παντως ειναι ευγενικοτατη κυριαξερουμε αν στο πετ σοπ πουλανε ζωα? Click για ανάπτυξη... θελεις τωρα που θα παραγγειλω να παρω και για σενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 17:09 Η Hlianna έγραψε: #345 19-01-10 17:09 Αρχική Δημοσίευση από aporw: θελεις τωρα που θα παραγγειλω να παρω και για σενα? Click για ανάπτυξη... Οχι θελω να δω αν θα την φανε πρωτα..ευχαριστω πολυ σιμωνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 17:40 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #346 19-01-10 17:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Click για ανάπτυξη... Περιμένω την Παρασκευή δειγματάκι για δοκιμή και θα σας πούμε εντυπώσεις...μακάρι να είναι διαφορετική από την Οριτζεν και την Ακάνα και να τους αρέσει...προς το παρόν τους αρέσει πολύ η Νούτραμ...αν δω ότι και με την Applaws αποτύχαμε θα τους πάρω την Νούτραμ χωρίς σιτηρά την alergy care... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 17:50 Η aporw έγραψε: #347 19-01-10 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Περιμένω την Παρασκευή δειγματάκι για δοκιμή και θα σας πούμε εντυπώσεις...μακάρι να είναι διαφορετική από την Οριτζεν και την Ακάνα και να τους αρέσει...προς το παρόν τους αρέσει πολύ η Νούτραμ...αν δω ότι και με την Applaws αποτύχαμε θα τους πάρω την Νούτραμ χωρίς σιτηρά την alergy care... Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι η nutram ειναι πολυ καλη! και ο Λουκουμας την ετρωγε με πολυ ορεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η kounelaki: #348 19-01-10 18:46 Βαλτε μου το λινκ του πετ σοπ να δω αν θελω κατι...Αν προλαβαινω βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:47 Η aporw έγραψε: #349 19-01-10 18:47 www.onlinepetshop.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:55 Η kounelaki: #350 19-01-10 18:55 Αντε παρε μου 2 μπιοκατσ.Θα μου ερθει πιο οικονομικα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:02 Η aporw έγραψε: #351 19-01-10 19:02 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αντε παρε μου 2 μπιοκατσ.Θα μου ερθει πιο οικονομικα ε? Click για ανάπτυξη... αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:06 Η kounelaki: #352 19-01-10 19:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Click για ανάπτυξη... Ουουου εγω την αγοραζω 11! Αντε παρε μου 3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #353 19-01-10 19:08 δεν μου λετε τσουπρες επειδη εμενα δεν με βλεπω να ψωνιζω κατι αυτη τη φορα..σε ποιανης το σπιτι θελετε να πω να τα φερουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:13 Η kounelaki: #354 19-01-10 19:13 Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η aporw έγραψε: #355 19-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει! ουτως η αλλως αυριο θα την κανω την παραγγελια..σημερα δεν προλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #356 19-01-10 22:01 Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η aporw έγραψε: #357 19-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:04 Η evelynkar: #358 19-01-10 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #359 19-01-10 22:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα...έχω βάλει στο μάτι 5-6 που μου κάνουν κλικ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:13 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #360 19-01-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Κλαψ κλαψ στο Ελλάντα δεν ξέρουν τι είναι αυτό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: θελεις τωρα που θα παραγγειλω να παρω και για σενα? Click για ανάπτυξη... Οχι θελω να δω αν θα την φανε πρωτα..ευχαριστω πολυ σιμωνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 17:40 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #346 19-01-10 17:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Click για ανάπτυξη... Περιμένω την Παρασκευή δειγματάκι για δοκιμή και θα σας πούμε εντυπώσεις...μακάρι να είναι διαφορετική από την Οριτζεν και την Ακάνα και να τους αρέσει...προς το παρόν τους αρέσει πολύ η Νούτραμ...αν δω ότι και με την Applaws αποτύχαμε θα τους πάρω την Νούτραμ χωρίς σιτηρά την alergy care... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 17:50 Η aporw έγραψε: #347 19-01-10 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Περιμένω την Παρασκευή δειγματάκι για δοκιμή και θα σας πούμε εντυπώσεις...μακάρι να είναι διαφορετική από την Οριτζεν και την Ακάνα και να τους αρέσει...προς το παρόν τους αρέσει πολύ η Νούτραμ...αν δω ότι και με την Applaws αποτύχαμε θα τους πάρω την Νούτραμ χωρίς σιτηρά την alergy care... Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι η nutram ειναι πολυ καλη! και ο Λουκουμας την ετρωγε με πολυ ορεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η kounelaki: #348 19-01-10 18:46 Βαλτε μου το λινκ του πετ σοπ να δω αν θελω κατι...Αν προλαβαινω βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:47 Η aporw έγραψε: #349 19-01-10 18:47 www.onlinepetshop.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:55 Η kounelaki: #350 19-01-10 18:55 Αντε παρε μου 2 μπιοκατσ.Θα μου ερθει πιο οικονομικα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:02 Η aporw έγραψε: #351 19-01-10 19:02 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αντε παρε μου 2 μπιοκατσ.Θα μου ερθει πιο οικονομικα ε? Click για ανάπτυξη... αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:06 Η kounelaki: #352 19-01-10 19:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Click για ανάπτυξη... Ουουου εγω την αγοραζω 11! Αντε παρε μου 3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #353 19-01-10 19:08 δεν μου λετε τσουπρες επειδη εμενα δεν με βλεπω να ψωνιζω κατι αυτη τη φορα..σε ποιανης το σπιτι θελετε να πω να τα φερουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:13 Η kounelaki: #354 19-01-10 19:13 Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η aporw έγραψε: #355 19-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει! ουτως η αλλως αυριο θα την κανω την παραγγελια..σημερα δεν προλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #356 19-01-10 22:01 Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η aporw έγραψε: #357 19-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:04 Η evelynkar: #358 19-01-10 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #359 19-01-10 22:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα...έχω βάλει στο μάτι 5-6 που μου κάνουν κλικ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:13 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #360 19-01-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Κλαψ κλαψ στο Ελλάντα δεν ξέρουν τι είναι αυτό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Click για ανάπτυξη... Περιμένω την Παρασκευή δειγματάκι για δοκιμή και θα σας πούμε εντυπώσεις...μακάρι να είναι διαφορετική από την Οριτζεν και την Ακάνα και να τους αρέσει...προς το παρόν τους αρέσει πολύ η Νούτραμ...αν δω ότι και με την Applaws αποτύχαμε θα τους πάρω την Νούτραμ χωρίς σιτηρά την alergy care... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 17:50 Η aporw έγραψε: #347 19-01-10 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Περιμένω την Παρασκευή δειγματάκι για δοκιμή και θα σας πούμε εντυπώσεις...μακάρι να είναι διαφορετική από την Οριτζεν και την Ακάνα και να τους αρέσει...προς το παρόν τους αρέσει πολύ η Νούτραμ...αν δω ότι και με την Applaws αποτύχαμε θα τους πάρω την Νούτραμ χωρίς σιτηρά την alergy care... Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι η nutram ειναι πολυ καλη! και ο Λουκουμας την ετρωγε με πολυ ορεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η kounelaki: #348 19-01-10 18:46 Βαλτε μου το λινκ του πετ σοπ να δω αν θελω κατι...Αν προλαβαινω βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:47 Η aporw έγραψε: #349 19-01-10 18:47 www.onlinepetshop.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:55 Η kounelaki: #350 19-01-10 18:55 Αντε παρε μου 2 μπιοκατσ.Θα μου ερθει πιο οικονομικα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:02 Η aporw έγραψε: #351 19-01-10 19:02 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αντε παρε μου 2 μπιοκατσ.Θα μου ερθει πιο οικονομικα ε? Click για ανάπτυξη... αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:06 Η kounelaki: #352 19-01-10 19:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Click για ανάπτυξη... Ουουου εγω την αγοραζω 11! Αντε παρε μου 3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #353 19-01-10 19:08 δεν μου λετε τσουπρες επειδη εμενα δεν με βλεπω να ψωνιζω κατι αυτη τη φορα..σε ποιανης το σπιτι θελετε να πω να τα φερουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:13 Η kounelaki: #354 19-01-10 19:13 Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η aporw έγραψε: #355 19-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει! ουτως η αλλως αυριο θα την κανω την παραγγελια..σημερα δεν προλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #356 19-01-10 22:01 Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η aporw έγραψε: #357 19-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:04 Η evelynkar: #358 19-01-10 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #359 19-01-10 22:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα...έχω βάλει στο μάτι 5-6 που μου κάνουν κλικ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:13 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #360 19-01-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Κλαψ κλαψ στο Ελλάντα δεν ξέρουν τι είναι αυτό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Περιμένω την Παρασκευή δειγματάκι για δοκιμή και θα σας πούμε εντυπώσεις...μακάρι να είναι διαφορετική από την Οριτζεν και την Ακάνα και να τους αρέσει...προς το παρόν τους αρέσει πολύ η Νούτραμ...αν δω ότι και με την Applaws αποτύχαμε θα τους πάρω την Νούτραμ χωρίς σιτηρά την alergy care... Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι η nutram ειναι πολυ καλη! και ο Λουκουμας την ετρωγε με πολυ ορεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:46 Η kounelaki: #348 19-01-10 18:46 Βαλτε μου το λινκ του πετ σοπ να δω αν θελω κατι...Αν προλαβαινω βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:47 Η aporw έγραψε: #349 19-01-10 18:47 www.onlinepetshop.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:55 Η kounelaki: #350 19-01-10 18:55 Αντε παρε μου 2 μπιοκατσ.Θα μου ερθει πιο οικονομικα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:02 Η aporw έγραψε: #351 19-01-10 19:02 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αντε παρε μου 2 μπιοκατσ.Θα μου ερθει πιο οικονομικα ε? Click για ανάπτυξη... αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:06 Η kounelaki: #352 19-01-10 19:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Click για ανάπτυξη... Ουουου εγω την αγοραζω 11! Αντε παρε μου 3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #353 19-01-10 19:08 δεν μου λετε τσουπρες επειδη εμενα δεν με βλεπω να ψωνιζω κατι αυτη τη φορα..σε ποιανης το σπιτι θελετε να πω να τα φερουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:13 Η kounelaki: #354 19-01-10 19:13 Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η aporw έγραψε: #355 19-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει! ουτως η αλλως αυριο θα την κανω την παραγγελια..σημερα δεν προλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #356 19-01-10 22:01 Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η aporw έγραψε: #357 19-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:04 Η evelynkar: #358 19-01-10 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #359 19-01-10 22:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα...έχω βάλει στο μάτι 5-6 που μου κάνουν κλικ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:13 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #360 19-01-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Κλαψ κλαψ στο Ελλάντα δεν ξέρουν τι είναι αυτό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βαλτε μου το λινκ του πετ σοπ να δω αν θελω κατι...Αν προλαβαινω βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:47 Η aporw έγραψε: #349 19-01-10 18:47 www.onlinepetshop.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:55 Η kounelaki: #350 19-01-10 18:55 Αντε παρε μου 2 μπιοκατσ.Θα μου ερθει πιο οικονομικα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:02 Η aporw έγραψε: #351 19-01-10 19:02 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αντε παρε μου 2 μπιοκατσ.Θα μου ερθει πιο οικονομικα ε? Click για ανάπτυξη... αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:06 Η kounelaki: #352 19-01-10 19:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Click για ανάπτυξη... Ουουου εγω την αγοραζω 11! Αντε παρε μου 3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #353 19-01-10 19:08 δεν μου λετε τσουπρες επειδη εμενα δεν με βλεπω να ψωνιζω κατι αυτη τη φορα..σε ποιανης το σπιτι θελετε να πω να τα φερουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:13 Η kounelaki: #354 19-01-10 19:13 Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η aporw έγραψε: #355 19-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει! ουτως η αλλως αυριο θα την κανω την παραγγελια..σημερα δεν προλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #356 19-01-10 22:01 Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η aporw έγραψε: #357 19-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:04 Η evelynkar: #358 19-01-10 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #359 19-01-10 22:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα...έχω βάλει στο μάτι 5-6 που μου κάνουν κλικ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:13 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #360 19-01-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Κλαψ κλαψ στο Ελλάντα δεν ξέρουν τι είναι αυτό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
www.onlinepetshop.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 18:55 Η kounelaki: #350 19-01-10 18:55 Αντε παρε μου 2 μπιοκατσ.Θα μου ερθει πιο οικονομικα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:02 Η aporw έγραψε: #351 19-01-10 19:02 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αντε παρε μου 2 μπιοκατσ.Θα μου ερθει πιο οικονομικα ε? Click για ανάπτυξη... αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:06 Η kounelaki: #352 19-01-10 19:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Click για ανάπτυξη... Ουουου εγω την αγοραζω 11! Αντε παρε μου 3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #353 19-01-10 19:08 δεν μου λετε τσουπρες επειδη εμενα δεν με βλεπω να ψωνιζω κατι αυτη τη φορα..σε ποιανης το σπιτι θελετε να πω να τα φερουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:13 Η kounelaki: #354 19-01-10 19:13 Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η aporw έγραψε: #355 19-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει! ουτως η αλλως αυριο θα την κανω την παραγγελια..σημερα δεν προλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #356 19-01-10 22:01 Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η aporw έγραψε: #357 19-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:04 Η evelynkar: #358 19-01-10 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #359 19-01-10 22:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα...έχω βάλει στο μάτι 5-6 που μου κάνουν κλικ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:13 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #360 19-01-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Κλαψ κλαψ στο Ελλάντα δεν ξέρουν τι είναι αυτό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντε παρε μου 2 μπιοκατσ.Θα μου ερθει πιο οικονομικα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:02 Η aporw έγραψε: #351 19-01-10 19:02 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αντε παρε μου 2 μπιοκατσ.Θα μου ερθει πιο οικονομικα ε? Click για ανάπτυξη... αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:06 Η kounelaki: #352 19-01-10 19:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Click για ανάπτυξη... Ουουου εγω την αγοραζω 11! Αντε παρε μου 3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #353 19-01-10 19:08 δεν μου λετε τσουπρες επειδη εμενα δεν με βλεπω να ψωνιζω κατι αυτη τη φορα..σε ποιανης το σπιτι θελετε να πω να τα φερουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:13 Η kounelaki: #354 19-01-10 19:13 Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η aporw έγραψε: #355 19-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει! ουτως η αλλως αυριο θα την κανω την παραγγελια..σημερα δεν προλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #356 19-01-10 22:01 Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η aporw έγραψε: #357 19-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:04 Η evelynkar: #358 19-01-10 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #359 19-01-10 22:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα...έχω βάλει στο μάτι 5-6 που μου κάνουν κλικ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:13 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #360 19-01-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Κλαψ κλαψ στο Ελλάντα δεν ξέρουν τι είναι αυτό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αντε παρε μου 2 μπιοκατσ.Θα μου ερθει πιο οικονομικα ε? Click για ανάπτυξη... αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:06 Η kounelaki: #352 19-01-10 19:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Click για ανάπτυξη... Ουουου εγω την αγοραζω 11! Αντε παρε μου 3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #353 19-01-10 19:08 δεν μου λετε τσουπρες επειδη εμενα δεν με βλεπω να ψωνιζω κατι αυτη τη φορα..σε ποιανης το σπιτι θελετε να πω να τα φερουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:13 Η kounelaki: #354 19-01-10 19:13 Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η aporw έγραψε: #355 19-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει! ουτως η αλλως αυριο θα την κανω την παραγγελια..σημερα δεν προλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #356 19-01-10 22:01 Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η aporw έγραψε: #357 19-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:04 Η evelynkar: #358 19-01-10 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #359 19-01-10 22:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα...έχω βάλει στο μάτι 5-6 που μου κάνουν κλικ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:13 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #360 19-01-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Κλαψ κλαψ στο Ελλάντα δεν ξέρουν τι είναι αυτό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: αναλογα ποσο την αγοραζεις! κανει 5,80 και πες 1,5 ευρω τα μεταφορικα αφου θα μοιραστουν ειναι 6,50 ευρω το ενα σακουλι! Click για ανάπτυξη... Ουουου εγω την αγοραζω 11! Αντε παρε μου 3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:08 Η aporw έγραψε: #353 19-01-10 19:08 δεν μου λετε τσουπρες επειδη εμενα δεν με βλεπω να ψωνιζω κατι αυτη τη φορα..σε ποιανης το σπιτι θελετε να πω να τα φερουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:13 Η kounelaki: #354 19-01-10 19:13 Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η aporw έγραψε: #355 19-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει! ουτως η αλλως αυριο θα την κανω την παραγγελια..σημερα δεν προλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #356 19-01-10 22:01 Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η aporw έγραψε: #357 19-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:04 Η evelynkar: #358 19-01-10 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #359 19-01-10 22:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα...έχω βάλει στο μάτι 5-6 που μου κάνουν κλικ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:13 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #360 19-01-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Κλαψ κλαψ στο Ελλάντα δεν ξέρουν τι είναι αυτό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν μου λετε τσουπρες επειδη εμενα δεν με βλεπω να ψωνιζω κατι αυτη τη φορα..σε ποιανης το σπιτι θελετε να πω να τα φερουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 19:13 Η kounelaki: #354 19-01-10 19:13 Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η aporw έγραψε: #355 19-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει! ουτως η αλλως αυριο θα την κανω την παραγγελια..σημερα δεν προλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #356 19-01-10 22:01 Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η aporw έγραψε: #357 19-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:04 Η evelynkar: #358 19-01-10 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #359 19-01-10 22:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα...έχω βάλει στο μάτι 5-6 που μου κάνουν κλικ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:13 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #360 19-01-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Κλαψ κλαψ στο Ελλάντα δεν ξέρουν τι είναι αυτό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 20:12 Η aporw έγραψε: #355 19-01-10 20:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει! ουτως η αλλως αυριο θα την κανω την παραγγελια..σημερα δεν προλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #356 19-01-10 22:01 Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η aporw έγραψε: #357 19-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:04 Η evelynkar: #358 19-01-10 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #359 19-01-10 22:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα...έχω βάλει στο μάτι 5-6 που μου κάνουν κλικ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:13 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #360 19-01-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Κλαψ κλαψ στο Ελλάντα δεν ξέρουν τι είναι αυτό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ακυρη η δικη μου παραγγελεια γιατι η μανα μου νευριασε...Ελεος..Τεσπα συγγνωμη Σιμωνη.. Click για ανάπτυξη... οκ δεν πειραζει! ουτως η αλλως αυριο θα την κανω την παραγγελια..σημερα δεν προλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #356 19-01-10 22:01 Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η aporw έγραψε: #357 19-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:04 Η evelynkar: #358 19-01-10 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #359 19-01-10 22:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα...έχω βάλει στο μάτι 5-6 που μου κάνουν κλικ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:13 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #360 19-01-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Κλαψ κλαψ στο Ελλάντα δεν ξέρουν τι είναι αυτό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:02 Η aporw έγραψε: #357 19-01-10 22:02 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:04 Η evelynkar: #358 19-01-10 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #359 19-01-10 22:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα...έχω βάλει στο μάτι 5-6 που μου κάνουν κλικ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:13 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #360 19-01-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Κλαψ κλαψ στο Ελλάντα δεν ξέρουν τι είναι αυτό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:04 Η evelynkar: #358 19-01-10 22:04 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #359 19-01-10 22:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα...έχω βάλει στο μάτι 5-6 που μου κάνουν κλικ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:13 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #360 19-01-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Κλαψ κλαψ στο Ελλάντα δεν ξέρουν τι είναι αυτό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Παιδιά άσχετο..ξέρει κανείς την τροφή CORE την φέρνει κανείς στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:12 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #359 19-01-10 22:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα...έχω βάλει στο μάτι 5-6 που μου κάνουν κλικ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:13 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #360 19-01-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Κλαψ κλαψ στο Ελλάντα δεν ξέρουν τι είναι αυτό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαρη Αννα εχεις διαβασει για οοοολες τις τροφες?? Click για ανάπτυξη... Και που είσαι ακόμα...έχω βάλει στο μάτι 5-6 που μου κάνουν κλικ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 22:13 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #360 19-01-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Κλαψ κλαψ στο Ελλάντα δεν ξέρουν τι είναι αυτό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν της ειδα πουθενα, και να σου πω την αληθεια ουτε τις ακουσα.. Click για ανάπτυξη... Κλαψ κλαψ στο Ελλάντα δεν ξέρουν τι είναι αυτό ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.