ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Εγώ μπερδεύτηκα...τι να κάνω δεν ξέρω...Η Νούτραμ έχει ακουστεί για σκάνδαλα βρε παιδιά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν οντως βαλανε μελαμινη στην applaws ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.Υποτιμουν την νοημοσυνη μας και μας αποδικνυουν πως οσα λενε στο σακι κ στο site τους ειναι ΨΕΜΑ.
Πιο ''ντομπρο'' μου φαινεται δλδ το οτι οι εταιριες που ειχαν μερος στην ανακληση 2007 βγηκαν κ ειπαν αποσύρουμε γιατι ειναι βλαβερα ,παρα το κουκουλωμα που παει να πεσει(για μια ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ τροφη,αν εχουμε στον Θεο μας!) στην περιπτωση του εκτροφεα νορβιγικων στο λινκ
.Δεν ειναι βασικο κριτήριο τα recalls γιατι οπως και να το κανουμε ,αυτα συμβαινουν.

Παμε να ταξουμε τωρα καμια λαμπαδα στην Παναγια της Τηνου ελπιζοντας πως η τροφη που ταιζει ο καθενας δε θα βρεθει σε λιστα ανακλησης καποια στιγμη. Ευλογησον... +
Υ.Γ.Ναι εχω πεσει σε παραλήρημα γιατι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ.
Πριν ανεβω Λαρισα ειχα μιλησει με την εταιρια που εισαγει την applaws και ειχα σκευτει να παρω σακι.Αν ειχα διαβασει αυτο τωρα, θα την ΠΕΤΑΓΑ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Ποιός ξέρει τι άλλο θα σκεφτούν να βάλουν μέσα...την τροφή που πήρα νευρίασα τόσο που την πέταξα...και έστειλα το λίνκ στον τοπικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα να διαβάσει...

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαλα εκανες.Εγω θα παρω κ ενα τηλεφωνο να μαθω τιποτα αν κ δεν το βλεπω...και έστειλα το λίνκ στον τοπικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα να διαβάσει...![]()
Τι καλα! Να σκας πχ 55ευρω/12μιση κιλα και παλι να εχεις το αγχος για το αν θα κανεις κακο στο ζωο σου ειναι πολυ ευχαριστω συναισθημα.
Αν χτυπισει καμπανα και για καμια καναδικη εταιρια...Εγω κοβω την ξηρα.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Ποια της δίνεις τώρα Έβελυν???κι εγω πιστευω οτι ειναι πιο εμπιστες οι καναδεζικες τροφες, αλλα μετα απο αυτο που περασε η bailey με τα νεφρα της, και βλεπω οτι εχει φτιαξει με την rc και εχει πιο πολλη ενεργεια απο ποτε, δυσκολα θα της την αλλαξω..το πολυ πολυ να της παρω την rc με ψαρι, για να δω αν θα σταματησουν τα αλλεργικα συμπτωματα..

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
To καφε ''μπαλακι'' μπορει να ειναι οτιδηποτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Ποια της δίνεις τώρα Έβελυν???![]()
την young female
και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι..για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου

Hlianna
Διάσημο μέλος
την young femaleκαι σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι..
για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου![]()
της εδινες καποια που της δημιουργησε προβλημα στα νεφρα ή το ειχε ανεκαθεν?
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
της εδινες καποια που της δημιουργησε προβλημα στα νεφρα ή το ειχε ανεκαθεν?
δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ.
Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σιγουρα ειναι η τροφη?δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω![]()
Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου...
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σιγουρα ειναι η τροφη?
Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου...
πιστευω απο την τροφη ειναι γιατι της περασε με αλλαγη τροφης, απλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχει η γατα μου αλλεργια στο κοτοπουλο, και απο τις κονσερβες που ηταν "καθαρο" κοτοπουλο να το επαθε αυτο..
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εγώ περιμένω απάντηση τους...μόλις διαβάσουν το λίνκ..για να δούμε τι θα μου πούν...Κατι βρωμαει.
ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ.
Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε.

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα μπει στο λινκ να δει κ θα με παρει τηλεφωνο.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care ..την young femaleκαι σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι..
για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου![]()

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ευχαριστο ειναι οτι την τρωγανε, ελπιζω να μην μου κανει παλι ιδιοτροπιες η δικια μου..δυστυχως εγω ψαχνω τροφες που κυκλοφορουνε και στην κυπρο γιατι σε λιγο καιρο εκει θα παμε μονιμα, και δεν θελω να αλλαζω συνεχεια τροφες..Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care ..![]()
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Εδω παντως μετα απο αυτο που εγινε με την μελαμινη εχουν ξεφυτρωσει διαφορες μαρκες τροφων (ωμες) σαν μανιταρια 
marzep
Δραστήριο μέλος
Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε.
By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε.
By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει.
Δεν την τρώγανε ή είχατε πρόβλημα με πολλά και μαλακά κόπρανα, εμετούς κτλ?

Εγω σκέφτομαι να τους πάρω ακάνα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool