ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 11:48 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #401 21-01-10 11:48 Ελένη μου σου εύχομαι να την φάνε...Εγώ μπερδεύτηκα...τι να κάνω δεν ξέρω...Η Νούτραμ έχει ακουστεί για σκάνδαλα βρε παιδιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 12:52 Ο nikos_x έγραψε: #402 21-01-10 12:52 Παιδια αλλο το recall με μελαμινη του 2007 κ αλλο αυτο με την applaws. Αν οντως βαλανε μελαμινη στην applaws ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.Υποτιμουν την νοημοσυνη μας και μας αποδικνυουν πως οσα λενε στο σακι κ στο site τους ειναι ΨΕΜΑ. Πιο ''ντομπρο'' μου φαινεται δλδ το οτι οι εταιριες που ειχαν μερος στην ανακληση 2007 βγηκαν κ ειπαν αποσύρουμε γιατι ειναι βλαβερα ,παρα το κουκουλωμα που παει να πεσει(για μια ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ τροφη,αν εχουμε στον Θεο μας!) στην περιπτωση του εκτροφεα νορβιγικων στο λινκ . Δεν ειναι βασικο κριτήριο τα recalls γιατι οπως και να το κανουμε ,αυτα συμβαινουν. Παμε να ταξουμε τωρα καμια λαμπαδα στην Παναγια της Τηνου ελπιζοντας πως η τροφη που ταιζει ο καθενας δε θα βρεθει σε λιστα ανακλησης καποια στιγμη. Ευλογησον... + Υ.Γ.Ναι εχω πεσει σε παραλήρημα γιατι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ. Πριν ανεβω Λαρισα ειχα μιλησει με την εταιρια που εισαγει την applaws και ειχα σκευτει να παρω σακι.Αν ειχα διαβασει αυτο τωρα, θα την ΠΕΤΑΓΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:55 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #403 21-01-10 13:55 Νίκο κι εγώ έχω απογοητευτεί τελείως...τόσο που σκέφτομαι να τους κόψω τελείως τις κροκέτες και να τους δίνω ψάρι και κοτόπουλο βραστό και λίγη πάστα βιταμινών κάθε μέρα μαζί με την τροφή...Ποιός ξέρει τι άλλο θα σκεφτούν να βάλουν μέσα...την τροφή που πήρα νευρίασα τόσο που την πέταξα...και έστειλα το λίνκ στον τοπικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα να διαβάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:59 Ο nikos_x έγραψε: #404 21-01-10 13:59 και έστειλα το λίνκ στον τοπικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα να διαβάσει... Click για ανάπτυξη... Kαλα εκανες.Εγω θα παρω κ ενα τηλεφωνο να μαθω τιποτα αν κ δεν το βλεπω... Τι καλα! Να σκας πχ 55ευρω/12μιση κιλα και παλι να εχεις το αγχος για το αν θα κανεις κακο στο ζωο σου ειναι πολυ ευχαριστω συναισθημα. Αν χτυπισει καμπανα και για καμια καναδικη εταιρια...Εγω κοβω την ξηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:04 Η evelynkar: #405 21-01-10 14:04 κι εγω πιστευω οτι ειναι πιο εμπιστες οι καναδεζικες τροφες, αλλα μετα απο αυτο που περασε η bailey με τα νεφρα της, και βλεπω οτι εχει φτιαξει με την rc και εχει πιο πολλη ενεργεια απο ποτε, δυσκολα θα της την αλλαξω..το πολυ πολυ να της παρω την rc με ψαρι, για να δω αν θα σταματησουν τα αλλεργικα συμπτωματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:05 Η natalouko: #406 21-01-10 14:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: κι εγω πιστευω οτι ειναι πιο εμπιστες οι καναδεζικες τροφες, αλλα μετα απο αυτο που περασε η bailey με τα νεφρα της, και βλεπω οτι εχει φτιαξει με την rc και εχει πιο πολλη ενεργεια απο ποτε, δυσκολα θα της την αλλαξω..το πολυ πολυ να της παρω την rc με ψαρι, για να δω αν θα σταματησουν τα αλλεργικα συμπτωματα.. Click για ανάπτυξη... Ποια της δίνεις τώρα Έβελυν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:06 Ο nikos_x έγραψε: #407 21-01-10 14:06 Παιδια, οτι και να λεμε, το φρεσκο φαγητο ειναι TOP. To καφε ''μπαλακι'' μπορει να ειναι οτιδηποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:07 Η evelynkar: #408 21-01-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ποια της δίνεις τώρα Έβελυν??? Click για ανάπτυξη... την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η Hlianna έγραψε: #409 21-01-10 14:10 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... της εδινες καποια που της δημιουργησε προβλημα στα νεφρα ή το ειχε ανεκαθεν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η evelynkar: #410 21-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: της εδινες καποια που της δημιουργησε προβλημα στα νεφρα ή το ειχε ανεκαθεν? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Ο nikos_x έγραψε: #411 21-01-10 14:14 Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:18 Ο nikos_x έγραψε: #412 21-01-10 14:18 δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:22 Η evelynkar: #413 21-01-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Click για ανάπτυξη... πιστευω απο την τροφη ειναι γιατι της περασε με αλλαγη τροφης, απλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχει η γατα μου αλλεργια στο κοτοπουλο, και απο τις κονσερβες που ηταν "καθαρο" κοτοπουλο να το επαθε αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:23 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #414 21-01-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ περιμένω απάντηση τους...μόλις διαβάσουν το λίνκ..για να δούμε τι θα μου πούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:25 Ο nikos_x έγραψε: #415 21-01-10 14:25 Μιλησα παλι με τον υπεύθυνο Αννα μ. Θα μπει στο λινκ να δει κ θα με παρει τηλεφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #416 21-01-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:34 Η evelynkar: #417 21-01-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Click για ανάπτυξη... ευχαριστο ειναι οτι την τρωγανε, ελπιζω να μην μου κανει παλι ιδιοτροπιες η δικια μου..δυστυχως εγω ψαχνω τροφες που κυκλοφορουνε και στην κυπρο γιατι σε λιγο καιρο εκει θα παμε μονιμα, και δεν θελω να αλλαζω συνεχεια τροφες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:14 Η Ceres Victoria: #418 21-01-10 21:14 μηπως να επενδυαμε τα λεφτα μας σε ενα καλο μηχανημα για αλεσμα κρεατος ωστε να διναμε ολοκληρα κουνελια/κοτοπουλα/ορτυκια/ψαρια αλεσμενα; Εχω σκεφτει και εγω να δινω μαγειρεμενο φαγητο και να συμπληρωνω με συμπληρωματα διατροφης, αλλα επειδη δεν ξερω ποσες βιταμινες χανονται οταν μαγειρευεις το φαγητο και ποσες πρεπει να δινω δεν θελω να παθει υπερβιταμινωση Εδω παντως μετα απο αυτο που εγινε με την μελαμινη εχουν ξεφυτρωσει διαφορες μαρκες τροφων (ωμες) σαν μανιταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η marzep έγραψε: #419 21-01-10 21:26 Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:30 Η ELENIP έγραψε: #420 21-01-10 21:30 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Click για ανάπτυξη... Δεν την τρώγανε ή είχατε πρόβλημα με πολλά και μαλακά κόπρανα, εμετούς κτλ? Εγω σκέφτομαι να τους πάρω ακάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελένη μου σου εύχομαι να την φάνε...Εγώ μπερδεύτηκα...τι να κάνω δεν ξέρω...Η Νούτραμ έχει ακουστεί για σκάνδαλα βρε παιδιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 12:52 Ο nikos_x έγραψε: #402 21-01-10 12:52 Παιδια αλλο το recall με μελαμινη του 2007 κ αλλο αυτο με την applaws. Αν οντως βαλανε μελαμινη στην applaws ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.Υποτιμουν την νοημοσυνη μας και μας αποδικνυουν πως οσα λενε στο σακι κ στο site τους ειναι ΨΕΜΑ. Πιο ''ντομπρο'' μου φαινεται δλδ το οτι οι εταιριες που ειχαν μερος στην ανακληση 2007 βγηκαν κ ειπαν αποσύρουμε γιατι ειναι βλαβερα ,παρα το κουκουλωμα που παει να πεσει(για μια ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ τροφη,αν εχουμε στον Θεο μας!) στην περιπτωση του εκτροφεα νορβιγικων στο λινκ . Δεν ειναι βασικο κριτήριο τα recalls γιατι οπως και να το κανουμε ,αυτα συμβαινουν. Παμε να ταξουμε τωρα καμια λαμπαδα στην Παναγια της Τηνου ελπιζοντας πως η τροφη που ταιζει ο καθενας δε θα βρεθει σε λιστα ανακλησης καποια στιγμη. Ευλογησον... + Υ.Γ.Ναι εχω πεσει σε παραλήρημα γιατι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ. Πριν ανεβω Λαρισα ειχα μιλησει με την εταιρια που εισαγει την applaws και ειχα σκευτει να παρω σακι.Αν ειχα διαβασει αυτο τωρα, θα την ΠΕΤΑΓΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:55 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #403 21-01-10 13:55 Νίκο κι εγώ έχω απογοητευτεί τελείως...τόσο που σκέφτομαι να τους κόψω τελείως τις κροκέτες και να τους δίνω ψάρι και κοτόπουλο βραστό και λίγη πάστα βιταμινών κάθε μέρα μαζί με την τροφή...Ποιός ξέρει τι άλλο θα σκεφτούν να βάλουν μέσα...την τροφή που πήρα νευρίασα τόσο που την πέταξα...και έστειλα το λίνκ στον τοπικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα να διαβάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:59 Ο nikos_x έγραψε: #404 21-01-10 13:59 και έστειλα το λίνκ στον τοπικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα να διαβάσει... Click για ανάπτυξη... Kαλα εκανες.Εγω θα παρω κ ενα τηλεφωνο να μαθω τιποτα αν κ δεν το βλεπω... Τι καλα! Να σκας πχ 55ευρω/12μιση κιλα και παλι να εχεις το αγχος για το αν θα κανεις κακο στο ζωο σου ειναι πολυ ευχαριστω συναισθημα. Αν χτυπισει καμπανα και για καμια καναδικη εταιρια...Εγω κοβω την ξηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:04 Η evelynkar: #405 21-01-10 14:04 κι εγω πιστευω οτι ειναι πιο εμπιστες οι καναδεζικες τροφες, αλλα μετα απο αυτο που περασε η bailey με τα νεφρα της, και βλεπω οτι εχει φτιαξει με την rc και εχει πιο πολλη ενεργεια απο ποτε, δυσκολα θα της την αλλαξω..το πολυ πολυ να της παρω την rc με ψαρι, για να δω αν θα σταματησουν τα αλλεργικα συμπτωματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:05 Η natalouko: #406 21-01-10 14:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: κι εγω πιστευω οτι ειναι πιο εμπιστες οι καναδεζικες τροφες, αλλα μετα απο αυτο που περασε η bailey με τα νεφρα της, και βλεπω οτι εχει φτιαξει με την rc και εχει πιο πολλη ενεργεια απο ποτε, δυσκολα θα της την αλλαξω..το πολυ πολυ να της παρω την rc με ψαρι, για να δω αν θα σταματησουν τα αλλεργικα συμπτωματα.. Click για ανάπτυξη... Ποια της δίνεις τώρα Έβελυν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:06 Ο nikos_x έγραψε: #407 21-01-10 14:06 Παιδια, οτι και να λεμε, το φρεσκο φαγητο ειναι TOP. To καφε ''μπαλακι'' μπορει να ειναι οτιδηποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:07 Η evelynkar: #408 21-01-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ποια της δίνεις τώρα Έβελυν??? Click για ανάπτυξη... την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η Hlianna έγραψε: #409 21-01-10 14:10 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... της εδινες καποια που της δημιουργησε προβλημα στα νεφρα ή το ειχε ανεκαθεν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η evelynkar: #410 21-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: της εδινες καποια που της δημιουργησε προβλημα στα νεφρα ή το ειχε ανεκαθεν? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Ο nikos_x έγραψε: #411 21-01-10 14:14 Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:18 Ο nikos_x έγραψε: #412 21-01-10 14:18 δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:22 Η evelynkar: #413 21-01-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Click για ανάπτυξη... πιστευω απο την τροφη ειναι γιατι της περασε με αλλαγη τροφης, απλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχει η γατα μου αλλεργια στο κοτοπουλο, και απο τις κονσερβες που ηταν "καθαρο" κοτοπουλο να το επαθε αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:23 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #414 21-01-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ περιμένω απάντηση τους...μόλις διαβάσουν το λίνκ..για να δούμε τι θα μου πούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:25 Ο nikos_x έγραψε: #415 21-01-10 14:25 Μιλησα παλι με τον υπεύθυνο Αννα μ. Θα μπει στο λινκ να δει κ θα με παρει τηλεφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #416 21-01-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:34 Η evelynkar: #417 21-01-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Click για ανάπτυξη... ευχαριστο ειναι οτι την τρωγανε, ελπιζω να μην μου κανει παλι ιδιοτροπιες η δικια μου..δυστυχως εγω ψαχνω τροφες που κυκλοφορουνε και στην κυπρο γιατι σε λιγο καιρο εκει θα παμε μονιμα, και δεν θελω να αλλαζω συνεχεια τροφες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:14 Η Ceres Victoria: #418 21-01-10 21:14 μηπως να επενδυαμε τα λεφτα μας σε ενα καλο μηχανημα για αλεσμα κρεατος ωστε να διναμε ολοκληρα κουνελια/κοτοπουλα/ορτυκια/ψαρια αλεσμενα; Εχω σκεφτει και εγω να δινω μαγειρεμενο φαγητο και να συμπληρωνω με συμπληρωματα διατροφης, αλλα επειδη δεν ξερω ποσες βιταμινες χανονται οταν μαγειρευεις το φαγητο και ποσες πρεπει να δινω δεν θελω να παθει υπερβιταμινωση Εδω παντως μετα απο αυτο που εγινε με την μελαμινη εχουν ξεφυτρωσει διαφορες μαρκες τροφων (ωμες) σαν μανιταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η marzep έγραψε: #419 21-01-10 21:26 Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:30 Η ELENIP έγραψε: #420 21-01-10 21:30 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Click για ανάπτυξη... Δεν την τρώγανε ή είχατε πρόβλημα με πολλά και μαλακά κόπρανα, εμετούς κτλ? Εγω σκέφτομαι να τους πάρω ακάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια αλλο το recall με μελαμινη του 2007 κ αλλο αυτο με την applaws. Αν οντως βαλανε μελαμινη στην applaws ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.Υποτιμουν την νοημοσυνη μας και μας αποδικνυουν πως οσα λενε στο σακι κ στο site τους ειναι ΨΕΜΑ. Πιο ''ντομπρο'' μου φαινεται δλδ το οτι οι εταιριες που ειχαν μερος στην ανακληση 2007 βγηκαν κ ειπαν αποσύρουμε γιατι ειναι βλαβερα ,παρα το κουκουλωμα που παει να πεσει(για μια ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ τροφη,αν εχουμε στον Θεο μας!) στην περιπτωση του εκτροφεα νορβιγικων στο λινκ . Δεν ειναι βασικο κριτήριο τα recalls γιατι οπως και να το κανουμε ,αυτα συμβαινουν. Παμε να ταξουμε τωρα καμια λαμπαδα στην Παναγια της Τηνου ελπιζοντας πως η τροφη που ταιζει ο καθενας δε θα βρεθει σε λιστα ανακλησης καποια στιγμη. Ευλογησον... + Υ.Γ.Ναι εχω πεσει σε παραλήρημα γιατι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ. Πριν ανεβω Λαρισα ειχα μιλησει με την εταιρια που εισαγει την applaws και ειχα σκευτει να παρω σακι.Αν ειχα διαβασει αυτο τωρα, θα την ΠΕΤΑΓΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:55 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #403 21-01-10 13:55 Νίκο κι εγώ έχω απογοητευτεί τελείως...τόσο που σκέφτομαι να τους κόψω τελείως τις κροκέτες και να τους δίνω ψάρι και κοτόπουλο βραστό και λίγη πάστα βιταμινών κάθε μέρα μαζί με την τροφή...Ποιός ξέρει τι άλλο θα σκεφτούν να βάλουν μέσα...την τροφή που πήρα νευρίασα τόσο που την πέταξα...και έστειλα το λίνκ στον τοπικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα να διαβάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:59 Ο nikos_x έγραψε: #404 21-01-10 13:59 και έστειλα το λίνκ στον τοπικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα να διαβάσει... Click για ανάπτυξη... Kαλα εκανες.Εγω θα παρω κ ενα τηλεφωνο να μαθω τιποτα αν κ δεν το βλεπω... Τι καλα! Να σκας πχ 55ευρω/12μιση κιλα και παλι να εχεις το αγχος για το αν θα κανεις κακο στο ζωο σου ειναι πολυ ευχαριστω συναισθημα. Αν χτυπισει καμπανα και για καμια καναδικη εταιρια...Εγω κοβω την ξηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:04 Η evelynkar: #405 21-01-10 14:04 κι εγω πιστευω οτι ειναι πιο εμπιστες οι καναδεζικες τροφες, αλλα μετα απο αυτο που περασε η bailey με τα νεφρα της, και βλεπω οτι εχει φτιαξει με την rc και εχει πιο πολλη ενεργεια απο ποτε, δυσκολα θα της την αλλαξω..το πολυ πολυ να της παρω την rc με ψαρι, για να δω αν θα σταματησουν τα αλλεργικα συμπτωματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:05 Η natalouko: #406 21-01-10 14:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: κι εγω πιστευω οτι ειναι πιο εμπιστες οι καναδεζικες τροφες, αλλα μετα απο αυτο που περασε η bailey με τα νεφρα της, και βλεπω οτι εχει φτιαξει με την rc και εχει πιο πολλη ενεργεια απο ποτε, δυσκολα θα της την αλλαξω..το πολυ πολυ να της παρω την rc με ψαρι, για να δω αν θα σταματησουν τα αλλεργικα συμπτωματα.. Click για ανάπτυξη... Ποια της δίνεις τώρα Έβελυν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:06 Ο nikos_x έγραψε: #407 21-01-10 14:06 Παιδια, οτι και να λεμε, το φρεσκο φαγητο ειναι TOP. To καφε ''μπαλακι'' μπορει να ειναι οτιδηποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:07 Η evelynkar: #408 21-01-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ποια της δίνεις τώρα Έβελυν??? Click για ανάπτυξη... την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η Hlianna έγραψε: #409 21-01-10 14:10 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... της εδινες καποια που της δημιουργησε προβλημα στα νεφρα ή το ειχε ανεκαθεν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η evelynkar: #410 21-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: της εδινες καποια που της δημιουργησε προβλημα στα νεφρα ή το ειχε ανεκαθεν? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Ο nikos_x έγραψε: #411 21-01-10 14:14 Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:18 Ο nikos_x έγραψε: #412 21-01-10 14:18 δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:22 Η evelynkar: #413 21-01-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Click για ανάπτυξη... πιστευω απο την τροφη ειναι γιατι της περασε με αλλαγη τροφης, απλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχει η γατα μου αλλεργια στο κοτοπουλο, και απο τις κονσερβες που ηταν "καθαρο" κοτοπουλο να το επαθε αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:23 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #414 21-01-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ περιμένω απάντηση τους...μόλις διαβάσουν το λίνκ..για να δούμε τι θα μου πούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:25 Ο nikos_x έγραψε: #415 21-01-10 14:25 Μιλησα παλι με τον υπεύθυνο Αννα μ. Θα μπει στο λινκ να δει κ θα με παρει τηλεφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #416 21-01-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:34 Η evelynkar: #417 21-01-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Click για ανάπτυξη... ευχαριστο ειναι οτι την τρωγανε, ελπιζω να μην μου κανει παλι ιδιοτροπιες η δικια μου..δυστυχως εγω ψαχνω τροφες που κυκλοφορουνε και στην κυπρο γιατι σε λιγο καιρο εκει θα παμε μονιμα, και δεν θελω να αλλαζω συνεχεια τροφες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:14 Η Ceres Victoria: #418 21-01-10 21:14 μηπως να επενδυαμε τα λεφτα μας σε ενα καλο μηχανημα για αλεσμα κρεατος ωστε να διναμε ολοκληρα κουνελια/κοτοπουλα/ορτυκια/ψαρια αλεσμενα; Εχω σκεφτει και εγω να δινω μαγειρεμενο φαγητο και να συμπληρωνω με συμπληρωματα διατροφης, αλλα επειδη δεν ξερω ποσες βιταμινες χανονται οταν μαγειρευεις το φαγητο και ποσες πρεπει να δινω δεν θελω να παθει υπερβιταμινωση Εδω παντως μετα απο αυτο που εγινε με την μελαμινη εχουν ξεφυτρωσει διαφορες μαρκες τροφων (ωμες) σαν μανιταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η marzep έγραψε: #419 21-01-10 21:26 Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:30 Η ELENIP έγραψε: #420 21-01-10 21:30 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Click για ανάπτυξη... Δεν την τρώγανε ή είχατε πρόβλημα με πολλά και μαλακά κόπρανα, εμετούς κτλ? Εγω σκέφτομαι να τους πάρω ακάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νίκο κι εγώ έχω απογοητευτεί τελείως...τόσο που σκέφτομαι να τους κόψω τελείως τις κροκέτες και να τους δίνω ψάρι και κοτόπουλο βραστό και λίγη πάστα βιταμινών κάθε μέρα μαζί με την τροφή...Ποιός ξέρει τι άλλο θα σκεφτούν να βάλουν μέσα...την τροφή που πήρα νευρίασα τόσο που την πέταξα...και έστειλα το λίνκ στον τοπικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα να διαβάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 13:59 Ο nikos_x έγραψε: #404 21-01-10 13:59 και έστειλα το λίνκ στον τοπικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα να διαβάσει... Click για ανάπτυξη... Kαλα εκανες.Εγω θα παρω κ ενα τηλεφωνο να μαθω τιποτα αν κ δεν το βλεπω... Τι καλα! Να σκας πχ 55ευρω/12μιση κιλα και παλι να εχεις το αγχος για το αν θα κανεις κακο στο ζωο σου ειναι πολυ ευχαριστω συναισθημα. Αν χτυπισει καμπανα και για καμια καναδικη εταιρια...Εγω κοβω την ξηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:04 Η evelynkar: #405 21-01-10 14:04 κι εγω πιστευω οτι ειναι πιο εμπιστες οι καναδεζικες τροφες, αλλα μετα απο αυτο που περασε η bailey με τα νεφρα της, και βλεπω οτι εχει φτιαξει με την rc και εχει πιο πολλη ενεργεια απο ποτε, δυσκολα θα της την αλλαξω..το πολυ πολυ να της παρω την rc με ψαρι, για να δω αν θα σταματησουν τα αλλεργικα συμπτωματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:05 Η natalouko: #406 21-01-10 14:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: κι εγω πιστευω οτι ειναι πιο εμπιστες οι καναδεζικες τροφες, αλλα μετα απο αυτο που περασε η bailey με τα νεφρα της, και βλεπω οτι εχει φτιαξει με την rc και εχει πιο πολλη ενεργεια απο ποτε, δυσκολα θα της την αλλαξω..το πολυ πολυ να της παρω την rc με ψαρι, για να δω αν θα σταματησουν τα αλλεργικα συμπτωματα.. Click για ανάπτυξη... Ποια της δίνεις τώρα Έβελυν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:06 Ο nikos_x έγραψε: #407 21-01-10 14:06 Παιδια, οτι και να λεμε, το φρεσκο φαγητο ειναι TOP. To καφε ''μπαλακι'' μπορει να ειναι οτιδηποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:07 Η evelynkar: #408 21-01-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ποια της δίνεις τώρα Έβελυν??? Click για ανάπτυξη... την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η Hlianna έγραψε: #409 21-01-10 14:10 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... της εδινες καποια που της δημιουργησε προβλημα στα νεφρα ή το ειχε ανεκαθεν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η evelynkar: #410 21-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: της εδινες καποια που της δημιουργησε προβλημα στα νεφρα ή το ειχε ανεκαθεν? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Ο nikos_x έγραψε: #411 21-01-10 14:14 Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:18 Ο nikos_x έγραψε: #412 21-01-10 14:18 δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:22 Η evelynkar: #413 21-01-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Click για ανάπτυξη... πιστευω απο την τροφη ειναι γιατι της περασε με αλλαγη τροφης, απλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχει η γατα μου αλλεργια στο κοτοπουλο, και απο τις κονσερβες που ηταν "καθαρο" κοτοπουλο να το επαθε αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:23 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #414 21-01-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ περιμένω απάντηση τους...μόλις διαβάσουν το λίνκ..για να δούμε τι θα μου πούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:25 Ο nikos_x έγραψε: #415 21-01-10 14:25 Μιλησα παλι με τον υπεύθυνο Αννα μ. Θα μπει στο λινκ να δει κ θα με παρει τηλεφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #416 21-01-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:34 Η evelynkar: #417 21-01-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Click για ανάπτυξη... ευχαριστο ειναι οτι την τρωγανε, ελπιζω να μην μου κανει παλι ιδιοτροπιες η δικια μου..δυστυχως εγω ψαχνω τροφες που κυκλοφορουνε και στην κυπρο γιατι σε λιγο καιρο εκει θα παμε μονιμα, και δεν θελω να αλλαζω συνεχεια τροφες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:14 Η Ceres Victoria: #418 21-01-10 21:14 μηπως να επενδυαμε τα λεφτα μας σε ενα καλο μηχανημα για αλεσμα κρεατος ωστε να διναμε ολοκληρα κουνελια/κοτοπουλα/ορτυκια/ψαρια αλεσμενα; Εχω σκεφτει και εγω να δινω μαγειρεμενο φαγητο και να συμπληρωνω με συμπληρωματα διατροφης, αλλα επειδη δεν ξερω ποσες βιταμινες χανονται οταν μαγειρευεις το φαγητο και ποσες πρεπει να δινω δεν θελω να παθει υπερβιταμινωση Εδω παντως μετα απο αυτο που εγινε με την μελαμινη εχουν ξεφυτρωσει διαφορες μαρκες τροφων (ωμες) σαν μανιταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η marzep έγραψε: #419 21-01-10 21:26 Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:30 Η ELENIP έγραψε: #420 21-01-10 21:30 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Click για ανάπτυξη... Δεν την τρώγανε ή είχατε πρόβλημα με πολλά και μαλακά κόπρανα, εμετούς κτλ? Εγω σκέφτομαι να τους πάρω ακάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και έστειλα το λίνκ στον τοπικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα να διαβάσει... Click για ανάπτυξη... Kαλα εκανες.Εγω θα παρω κ ενα τηλεφωνο να μαθω τιποτα αν κ δεν το βλεπω... Τι καλα! Να σκας πχ 55ευρω/12μιση κιλα και παλι να εχεις το αγχος για το αν θα κανεις κακο στο ζωο σου ειναι πολυ ευχαριστω συναισθημα. Αν χτυπισει καμπανα και για καμια καναδικη εταιρια...Εγω κοβω την ξηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:04 Η evelynkar: #405 21-01-10 14:04 κι εγω πιστευω οτι ειναι πιο εμπιστες οι καναδεζικες τροφες, αλλα μετα απο αυτο που περασε η bailey με τα νεφρα της, και βλεπω οτι εχει φτιαξει με την rc και εχει πιο πολλη ενεργεια απο ποτε, δυσκολα θα της την αλλαξω..το πολυ πολυ να της παρω την rc με ψαρι, για να δω αν θα σταματησουν τα αλλεργικα συμπτωματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:05 Η natalouko: #406 21-01-10 14:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: κι εγω πιστευω οτι ειναι πιο εμπιστες οι καναδεζικες τροφες, αλλα μετα απο αυτο που περασε η bailey με τα νεφρα της, και βλεπω οτι εχει φτιαξει με την rc και εχει πιο πολλη ενεργεια απο ποτε, δυσκολα θα της την αλλαξω..το πολυ πολυ να της παρω την rc με ψαρι, για να δω αν θα σταματησουν τα αλλεργικα συμπτωματα.. Click για ανάπτυξη... Ποια της δίνεις τώρα Έβελυν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:06 Ο nikos_x έγραψε: #407 21-01-10 14:06 Παιδια, οτι και να λεμε, το φρεσκο φαγητο ειναι TOP. To καφε ''μπαλακι'' μπορει να ειναι οτιδηποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:07 Η evelynkar: #408 21-01-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ποια της δίνεις τώρα Έβελυν??? Click για ανάπτυξη... την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η Hlianna έγραψε: #409 21-01-10 14:10 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... της εδινες καποια που της δημιουργησε προβλημα στα νεφρα ή το ειχε ανεκαθεν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η evelynkar: #410 21-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: της εδινες καποια που της δημιουργησε προβλημα στα νεφρα ή το ειχε ανεκαθεν? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Ο nikos_x έγραψε: #411 21-01-10 14:14 Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:18 Ο nikos_x έγραψε: #412 21-01-10 14:18 δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:22 Η evelynkar: #413 21-01-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Click για ανάπτυξη... πιστευω απο την τροφη ειναι γιατι της περασε με αλλαγη τροφης, απλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχει η γατα μου αλλεργια στο κοτοπουλο, και απο τις κονσερβες που ηταν "καθαρο" κοτοπουλο να το επαθε αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:23 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #414 21-01-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ περιμένω απάντηση τους...μόλις διαβάσουν το λίνκ..για να δούμε τι θα μου πούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:25 Ο nikos_x έγραψε: #415 21-01-10 14:25 Μιλησα παλι με τον υπεύθυνο Αννα μ. Θα μπει στο λινκ να δει κ θα με παρει τηλεφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #416 21-01-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:34 Η evelynkar: #417 21-01-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Click για ανάπτυξη... ευχαριστο ειναι οτι την τρωγανε, ελπιζω να μην μου κανει παλι ιδιοτροπιες η δικια μου..δυστυχως εγω ψαχνω τροφες που κυκλοφορουνε και στην κυπρο γιατι σε λιγο καιρο εκει θα παμε μονιμα, και δεν θελω να αλλαζω συνεχεια τροφες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:14 Η Ceres Victoria: #418 21-01-10 21:14 μηπως να επενδυαμε τα λεφτα μας σε ενα καλο μηχανημα για αλεσμα κρεατος ωστε να διναμε ολοκληρα κουνελια/κοτοπουλα/ορτυκια/ψαρια αλεσμενα; Εχω σκεφτει και εγω να δινω μαγειρεμενο φαγητο και να συμπληρωνω με συμπληρωματα διατροφης, αλλα επειδη δεν ξερω ποσες βιταμινες χανονται οταν μαγειρευεις το φαγητο και ποσες πρεπει να δινω δεν θελω να παθει υπερβιταμινωση Εδω παντως μετα απο αυτο που εγινε με την μελαμινη εχουν ξεφυτρωσει διαφορες μαρκες τροφων (ωμες) σαν μανιταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η marzep έγραψε: #419 21-01-10 21:26 Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:30 Η ELENIP έγραψε: #420 21-01-10 21:30 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Click για ανάπτυξη... Δεν την τρώγανε ή είχατε πρόβλημα με πολλά και μαλακά κόπρανα, εμετούς κτλ? Εγω σκέφτομαι να τους πάρω ακάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εγω πιστευω οτι ειναι πιο εμπιστες οι καναδεζικες τροφες, αλλα μετα απο αυτο που περασε η bailey με τα νεφρα της, και βλεπω οτι εχει φτιαξει με την rc και εχει πιο πολλη ενεργεια απο ποτε, δυσκολα θα της την αλλαξω..το πολυ πολυ να της παρω την rc με ψαρι, για να δω αν θα σταματησουν τα αλλεργικα συμπτωματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:05 Η natalouko: #406 21-01-10 14:05 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: κι εγω πιστευω οτι ειναι πιο εμπιστες οι καναδεζικες τροφες, αλλα μετα απο αυτο που περασε η bailey με τα νεφρα της, και βλεπω οτι εχει φτιαξει με την rc και εχει πιο πολλη ενεργεια απο ποτε, δυσκολα θα της την αλλαξω..το πολυ πολυ να της παρω την rc με ψαρι, για να δω αν θα σταματησουν τα αλλεργικα συμπτωματα.. Click για ανάπτυξη... Ποια της δίνεις τώρα Έβελυν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:06 Ο nikos_x έγραψε: #407 21-01-10 14:06 Παιδια, οτι και να λεμε, το φρεσκο φαγητο ειναι TOP. To καφε ''μπαλακι'' μπορει να ειναι οτιδηποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:07 Η evelynkar: #408 21-01-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ποια της δίνεις τώρα Έβελυν??? Click για ανάπτυξη... την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η Hlianna έγραψε: #409 21-01-10 14:10 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... της εδινες καποια που της δημιουργησε προβλημα στα νεφρα ή το ειχε ανεκαθεν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η evelynkar: #410 21-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: της εδινες καποια που της δημιουργησε προβλημα στα νεφρα ή το ειχε ανεκαθεν? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Ο nikos_x έγραψε: #411 21-01-10 14:14 Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:18 Ο nikos_x έγραψε: #412 21-01-10 14:18 δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:22 Η evelynkar: #413 21-01-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Click για ανάπτυξη... πιστευω απο την τροφη ειναι γιατι της περασε με αλλαγη τροφης, απλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχει η γατα μου αλλεργια στο κοτοπουλο, και απο τις κονσερβες που ηταν "καθαρο" κοτοπουλο να το επαθε αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:23 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #414 21-01-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ περιμένω απάντηση τους...μόλις διαβάσουν το λίνκ..για να δούμε τι θα μου πούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:25 Ο nikos_x έγραψε: #415 21-01-10 14:25 Μιλησα παλι με τον υπεύθυνο Αννα μ. Θα μπει στο λινκ να δει κ θα με παρει τηλεφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #416 21-01-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:34 Η evelynkar: #417 21-01-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Click για ανάπτυξη... ευχαριστο ειναι οτι την τρωγανε, ελπιζω να μην μου κανει παλι ιδιοτροπιες η δικια μου..δυστυχως εγω ψαχνω τροφες που κυκλοφορουνε και στην κυπρο γιατι σε λιγο καιρο εκει θα παμε μονιμα, και δεν θελω να αλλαζω συνεχεια τροφες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:14 Η Ceres Victoria: #418 21-01-10 21:14 μηπως να επενδυαμε τα λεφτα μας σε ενα καλο μηχανημα για αλεσμα κρεατος ωστε να διναμε ολοκληρα κουνελια/κοτοπουλα/ορτυκια/ψαρια αλεσμενα; Εχω σκεφτει και εγω να δινω μαγειρεμενο φαγητο και να συμπληρωνω με συμπληρωματα διατροφης, αλλα επειδη δεν ξερω ποσες βιταμινες χανονται οταν μαγειρευεις το φαγητο και ποσες πρεπει να δινω δεν θελω να παθει υπερβιταμινωση Εδω παντως μετα απο αυτο που εγινε με την μελαμινη εχουν ξεφυτρωσει διαφορες μαρκες τροφων (ωμες) σαν μανιταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η marzep έγραψε: #419 21-01-10 21:26 Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:30 Η ELENIP έγραψε: #420 21-01-10 21:30 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Click για ανάπτυξη... Δεν την τρώγανε ή είχατε πρόβλημα με πολλά και μαλακά κόπρανα, εμετούς κτλ? Εγω σκέφτομαι να τους πάρω ακάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: κι εγω πιστευω οτι ειναι πιο εμπιστες οι καναδεζικες τροφες, αλλα μετα απο αυτο που περασε η bailey με τα νεφρα της, και βλεπω οτι εχει φτιαξει με την rc και εχει πιο πολλη ενεργεια απο ποτε, δυσκολα θα της την αλλαξω..το πολυ πολυ να της παρω την rc με ψαρι, για να δω αν θα σταματησουν τα αλλεργικα συμπτωματα.. Click για ανάπτυξη... Ποια της δίνεις τώρα Έβελυν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:06 Ο nikos_x έγραψε: #407 21-01-10 14:06 Παιδια, οτι και να λεμε, το φρεσκο φαγητο ειναι TOP. To καφε ''μπαλακι'' μπορει να ειναι οτιδηποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:07 Η evelynkar: #408 21-01-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ποια της δίνεις τώρα Έβελυν??? Click για ανάπτυξη... την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η Hlianna έγραψε: #409 21-01-10 14:10 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... της εδινες καποια που της δημιουργησε προβλημα στα νεφρα ή το ειχε ανεκαθεν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η evelynkar: #410 21-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: της εδινες καποια που της δημιουργησε προβλημα στα νεφρα ή το ειχε ανεκαθεν? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Ο nikos_x έγραψε: #411 21-01-10 14:14 Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:18 Ο nikos_x έγραψε: #412 21-01-10 14:18 δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:22 Η evelynkar: #413 21-01-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Click για ανάπτυξη... πιστευω απο την τροφη ειναι γιατι της περασε με αλλαγη τροφης, απλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχει η γατα μου αλλεργια στο κοτοπουλο, και απο τις κονσερβες που ηταν "καθαρο" κοτοπουλο να το επαθε αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:23 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #414 21-01-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ περιμένω απάντηση τους...μόλις διαβάσουν το λίνκ..για να δούμε τι θα μου πούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:25 Ο nikos_x έγραψε: #415 21-01-10 14:25 Μιλησα παλι με τον υπεύθυνο Αννα μ. Θα μπει στο λινκ να δει κ θα με παρει τηλεφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #416 21-01-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:34 Η evelynkar: #417 21-01-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Click για ανάπτυξη... ευχαριστο ειναι οτι την τρωγανε, ελπιζω να μην μου κανει παλι ιδιοτροπιες η δικια μου..δυστυχως εγω ψαχνω τροφες που κυκλοφορουνε και στην κυπρο γιατι σε λιγο καιρο εκει θα παμε μονιμα, και δεν θελω να αλλαζω συνεχεια τροφες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:14 Η Ceres Victoria: #418 21-01-10 21:14 μηπως να επενδυαμε τα λεφτα μας σε ενα καλο μηχανημα για αλεσμα κρεατος ωστε να διναμε ολοκληρα κουνελια/κοτοπουλα/ορτυκια/ψαρια αλεσμενα; Εχω σκεφτει και εγω να δινω μαγειρεμενο φαγητο και να συμπληρωνω με συμπληρωματα διατροφης, αλλα επειδη δεν ξερω ποσες βιταμινες χανονται οταν μαγειρευεις το φαγητο και ποσες πρεπει να δινω δεν θελω να παθει υπερβιταμινωση Εδω παντως μετα απο αυτο που εγινε με την μελαμινη εχουν ξεφυτρωσει διαφορες μαρκες τροφων (ωμες) σαν μανιταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η marzep έγραψε: #419 21-01-10 21:26 Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:30 Η ELENIP έγραψε: #420 21-01-10 21:30 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Click για ανάπτυξη... Δεν την τρώγανε ή είχατε πρόβλημα με πολλά και μαλακά κόπρανα, εμετούς κτλ? Εγω σκέφτομαι να τους πάρω ακάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια, οτι και να λεμε, το φρεσκο φαγητο ειναι TOP. To καφε ''μπαλακι'' μπορει να ειναι οτιδηποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:07 Η evelynkar: #408 21-01-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ποια της δίνεις τώρα Έβελυν??? Click για ανάπτυξη... την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η Hlianna έγραψε: #409 21-01-10 14:10 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... της εδινες καποια που της δημιουργησε προβλημα στα νεφρα ή το ειχε ανεκαθεν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η evelynkar: #410 21-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: της εδινες καποια που της δημιουργησε προβλημα στα νεφρα ή το ειχε ανεκαθεν? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Ο nikos_x έγραψε: #411 21-01-10 14:14 Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:18 Ο nikos_x έγραψε: #412 21-01-10 14:18 δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:22 Η evelynkar: #413 21-01-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Click για ανάπτυξη... πιστευω απο την τροφη ειναι γιατι της περασε με αλλαγη τροφης, απλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχει η γατα μου αλλεργια στο κοτοπουλο, και απο τις κονσερβες που ηταν "καθαρο" κοτοπουλο να το επαθε αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:23 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #414 21-01-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ περιμένω απάντηση τους...μόλις διαβάσουν το λίνκ..για να δούμε τι θα μου πούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:25 Ο nikos_x έγραψε: #415 21-01-10 14:25 Μιλησα παλι με τον υπεύθυνο Αννα μ. Θα μπει στο λινκ να δει κ θα με παρει τηλεφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #416 21-01-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:34 Η evelynkar: #417 21-01-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Click για ανάπτυξη... ευχαριστο ειναι οτι την τρωγανε, ελπιζω να μην μου κανει παλι ιδιοτροπιες η δικια μου..δυστυχως εγω ψαχνω τροφες που κυκλοφορουνε και στην κυπρο γιατι σε λιγο καιρο εκει θα παμε μονιμα, και δεν θελω να αλλαζω συνεχεια τροφες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:14 Η Ceres Victoria: #418 21-01-10 21:14 μηπως να επενδυαμε τα λεφτα μας σε ενα καλο μηχανημα για αλεσμα κρεατος ωστε να διναμε ολοκληρα κουνελια/κοτοπουλα/ορτυκια/ψαρια αλεσμενα; Εχω σκεφτει και εγω να δινω μαγειρεμενο φαγητο και να συμπληρωνω με συμπληρωματα διατροφης, αλλα επειδη δεν ξερω ποσες βιταμινες χανονται οταν μαγειρευεις το φαγητο και ποσες πρεπει να δινω δεν θελω να παθει υπερβιταμινωση Εδω παντως μετα απο αυτο που εγινε με την μελαμινη εχουν ξεφυτρωσει διαφορες μαρκες τροφων (ωμες) σαν μανιταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η marzep έγραψε: #419 21-01-10 21:26 Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:30 Η ELENIP έγραψε: #420 21-01-10 21:30 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Click για ανάπτυξη... Δεν την τρώγανε ή είχατε πρόβλημα με πολλά και μαλακά κόπρανα, εμετούς κτλ? Εγω σκέφτομαι να τους πάρω ακάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ποια της δίνεις τώρα Έβελυν??? Click για ανάπτυξη... την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:10 Η Hlianna έγραψε: #409 21-01-10 14:10 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... της εδινες καποια που της δημιουργησε προβλημα στα νεφρα ή το ειχε ανεκαθεν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η evelynkar: #410 21-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: της εδινες καποια που της δημιουργησε προβλημα στα νεφρα ή το ειχε ανεκαθεν? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Ο nikos_x έγραψε: #411 21-01-10 14:14 Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:18 Ο nikos_x έγραψε: #412 21-01-10 14:18 δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:22 Η evelynkar: #413 21-01-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Click για ανάπτυξη... πιστευω απο την τροφη ειναι γιατι της περασε με αλλαγη τροφης, απλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχει η γατα μου αλλεργια στο κοτοπουλο, και απο τις κονσερβες που ηταν "καθαρο" κοτοπουλο να το επαθε αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:23 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #414 21-01-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ περιμένω απάντηση τους...μόλις διαβάσουν το λίνκ..για να δούμε τι θα μου πούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:25 Ο nikos_x έγραψε: #415 21-01-10 14:25 Μιλησα παλι με τον υπεύθυνο Αννα μ. Θα μπει στο λινκ να δει κ θα με παρει τηλεφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #416 21-01-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:34 Η evelynkar: #417 21-01-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Click για ανάπτυξη... ευχαριστο ειναι οτι την τρωγανε, ελπιζω να μην μου κανει παλι ιδιοτροπιες η δικια μου..δυστυχως εγω ψαχνω τροφες που κυκλοφορουνε και στην κυπρο γιατι σε λιγο καιρο εκει θα παμε μονιμα, και δεν θελω να αλλαζω συνεχεια τροφες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:14 Η Ceres Victoria: #418 21-01-10 21:14 μηπως να επενδυαμε τα λεφτα μας σε ενα καλο μηχανημα για αλεσμα κρεατος ωστε να διναμε ολοκληρα κουνελια/κοτοπουλα/ορτυκια/ψαρια αλεσμενα; Εχω σκεφτει και εγω να δινω μαγειρεμενο φαγητο και να συμπληρωνω με συμπληρωματα διατροφης, αλλα επειδη δεν ξερω ποσες βιταμινες χανονται οταν μαγειρευεις το φαγητο και ποσες πρεπει να δινω δεν θελω να παθει υπερβιταμινωση Εδω παντως μετα απο αυτο που εγινε με την μελαμινη εχουν ξεφυτρωσει διαφορες μαρκες τροφων (ωμες) σαν μανιταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η marzep έγραψε: #419 21-01-10 21:26 Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:30 Η ELENIP έγραψε: #420 21-01-10 21:30 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Click για ανάπτυξη... Δεν την τρώγανε ή είχατε πρόβλημα με πολλά και μαλακά κόπρανα, εμετούς κτλ? Εγω σκέφτομαι να τους πάρω ακάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... της εδινες καποια που της δημιουργησε προβλημα στα νεφρα ή το ειχε ανεκαθεν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η evelynkar: #410 21-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: της εδινες καποια που της δημιουργησε προβλημα στα νεφρα ή το ειχε ανεκαθεν? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Ο nikos_x έγραψε: #411 21-01-10 14:14 Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:18 Ο nikos_x έγραψε: #412 21-01-10 14:18 δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:22 Η evelynkar: #413 21-01-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Click για ανάπτυξη... πιστευω απο την τροφη ειναι γιατι της περασε με αλλαγη τροφης, απλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχει η γατα μου αλλεργια στο κοτοπουλο, και απο τις κονσερβες που ηταν "καθαρο" κοτοπουλο να το επαθε αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:23 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #414 21-01-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ περιμένω απάντηση τους...μόλις διαβάσουν το λίνκ..για να δούμε τι θα μου πούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:25 Ο nikos_x έγραψε: #415 21-01-10 14:25 Μιλησα παλι με τον υπεύθυνο Αννα μ. Θα μπει στο λινκ να δει κ θα με παρει τηλεφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #416 21-01-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:34 Η evelynkar: #417 21-01-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Click για ανάπτυξη... ευχαριστο ειναι οτι την τρωγανε, ελπιζω να μην μου κανει παλι ιδιοτροπιες η δικια μου..δυστυχως εγω ψαχνω τροφες που κυκλοφορουνε και στην κυπρο γιατι σε λιγο καιρο εκει θα παμε μονιμα, και δεν θελω να αλλαζω συνεχεια τροφες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:14 Η Ceres Victoria: #418 21-01-10 21:14 μηπως να επενδυαμε τα λεφτα μας σε ενα καλο μηχανημα για αλεσμα κρεατος ωστε να διναμε ολοκληρα κουνελια/κοτοπουλα/ορτυκια/ψαρια αλεσμενα; Εχω σκεφτει και εγω να δινω μαγειρεμενο φαγητο και να συμπληρωνω με συμπληρωματα διατροφης, αλλα επειδη δεν ξερω ποσες βιταμινες χανονται οταν μαγειρευεις το φαγητο και ποσες πρεπει να δινω δεν θελω να παθει υπερβιταμινωση Εδω παντως μετα απο αυτο που εγινε με την μελαμινη εχουν ξεφυτρωσει διαφορες μαρκες τροφων (ωμες) σαν μανιταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η marzep έγραψε: #419 21-01-10 21:26 Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:30 Η ELENIP έγραψε: #420 21-01-10 21:30 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Click για ανάπτυξη... Δεν την τρώγανε ή είχατε πρόβλημα με πολλά και μαλακά κόπρανα, εμετούς κτλ? Εγω σκέφτομαι να τους πάρω ακάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: της εδινες καποια που της δημιουργησε προβλημα στα νεφρα ή το ειχε ανεκαθεν? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Ο nikos_x έγραψε: #411 21-01-10 14:14 Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:18 Ο nikos_x έγραψε: #412 21-01-10 14:18 δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:22 Η evelynkar: #413 21-01-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Click για ανάπτυξη... πιστευω απο την τροφη ειναι γιατι της περασε με αλλαγη τροφης, απλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχει η γατα μου αλλεργια στο κοτοπουλο, και απο τις κονσερβες που ηταν "καθαρο" κοτοπουλο να το επαθε αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:23 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #414 21-01-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ περιμένω απάντηση τους...μόλις διαβάσουν το λίνκ..για να δούμε τι θα μου πούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:25 Ο nikos_x έγραψε: #415 21-01-10 14:25 Μιλησα παλι με τον υπεύθυνο Αννα μ. Θα μπει στο λινκ να δει κ θα με παρει τηλεφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #416 21-01-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:34 Η evelynkar: #417 21-01-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Click για ανάπτυξη... ευχαριστο ειναι οτι την τρωγανε, ελπιζω να μην μου κανει παλι ιδιοτροπιες η δικια μου..δυστυχως εγω ψαχνω τροφες που κυκλοφορουνε και στην κυπρο γιατι σε λιγο καιρο εκει θα παμε μονιμα, και δεν θελω να αλλαζω συνεχεια τροφες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:14 Η Ceres Victoria: #418 21-01-10 21:14 μηπως να επενδυαμε τα λεφτα μας σε ενα καλο μηχανημα για αλεσμα κρεατος ωστε να διναμε ολοκληρα κουνελια/κοτοπουλα/ορτυκια/ψαρια αλεσμενα; Εχω σκεφτει και εγω να δινω μαγειρεμενο φαγητο και να συμπληρωνω με συμπληρωματα διατροφης, αλλα επειδη δεν ξερω ποσες βιταμινες χανονται οταν μαγειρευεις το φαγητο και ποσες πρεπει να δινω δεν θελω να παθει υπερβιταμινωση Εδω παντως μετα απο αυτο που εγινε με την μελαμινη εχουν ξεφυτρωσει διαφορες μαρκες τροφων (ωμες) σαν μανιταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η marzep έγραψε: #419 21-01-10 21:26 Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:30 Η ELENIP έγραψε: #420 21-01-10 21:30 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Click για ανάπτυξη... Δεν την τρώγανε ή είχατε πρόβλημα με πολλά και μαλακά κόπρανα, εμετούς κτλ? Εγω σκέφτομαι να τους πάρω ακάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:18 Ο nikos_x έγραψε: #412 21-01-10 14:18 δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:22 Η evelynkar: #413 21-01-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Click για ανάπτυξη... πιστευω απο την τροφη ειναι γιατι της περασε με αλλαγη τροφης, απλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχει η γατα μου αλλεργια στο κοτοπουλο, και απο τις κονσερβες που ηταν "καθαρο" κοτοπουλο να το επαθε αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:23 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #414 21-01-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ περιμένω απάντηση τους...μόλις διαβάσουν το λίνκ..για να δούμε τι θα μου πούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:25 Ο nikos_x έγραψε: #415 21-01-10 14:25 Μιλησα παλι με τον υπεύθυνο Αννα μ. Θα μπει στο λινκ να δει κ θα με παρει τηλεφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #416 21-01-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:34 Η evelynkar: #417 21-01-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Click για ανάπτυξη... ευχαριστο ειναι οτι την τρωγανε, ελπιζω να μην μου κανει παλι ιδιοτροπιες η δικια μου..δυστυχως εγω ψαχνω τροφες που κυκλοφορουνε και στην κυπρο γιατι σε λιγο καιρο εκει θα παμε μονιμα, και δεν θελω να αλλαζω συνεχεια τροφες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:14 Η Ceres Victoria: #418 21-01-10 21:14 μηπως να επενδυαμε τα λεφτα μας σε ενα καλο μηχανημα για αλεσμα κρεατος ωστε να διναμε ολοκληρα κουνελια/κοτοπουλα/ορτυκια/ψαρια αλεσμενα; Εχω σκεφτει και εγω να δινω μαγειρεμενο φαγητο και να συμπληρωνω με συμπληρωματα διατροφης, αλλα επειδη δεν ξερω ποσες βιταμινες χανονται οταν μαγειρευεις το φαγητο και ποσες πρεπει να δινω δεν θελω να παθει υπερβιταμινωση Εδω παντως μετα απο αυτο που εγινε με την μελαμινη εχουν ξεφυτρωσει διαφορες μαρκες τροφων (ωμες) σαν μανιταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η marzep έγραψε: #419 21-01-10 21:26 Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:30 Η ELENIP έγραψε: #420 21-01-10 21:30 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Click για ανάπτυξη... Δεν την τρώγανε ή είχατε πρόβλημα με πολλά και μαλακά κόπρανα, εμετούς κτλ? Εγω σκέφτομαι να τους πάρω ακάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ξερω απο ποια τροφη το επαθε, της εδινα κονσερβες applaws με κοτοπουλο, με τονο, proplan aftercare, πηραμε και ενα μικρο σακουλακι applaws με σωλομο.. τωρα ποια απολες εκανε το κακο, δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:22 Η evelynkar: #413 21-01-10 14:22 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Click για ανάπτυξη... πιστευω απο την τροφη ειναι γιατι της περασε με αλλαγη τροφης, απλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχει η γατα μου αλλεργια στο κοτοπουλο, και απο τις κονσερβες που ηταν "καθαρο" κοτοπουλο να το επαθε αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:23 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #414 21-01-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ περιμένω απάντηση τους...μόλις διαβάσουν το λίνκ..για να δούμε τι θα μου πούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:25 Ο nikos_x έγραψε: #415 21-01-10 14:25 Μιλησα παλι με τον υπεύθυνο Αννα μ. Θα μπει στο λινκ να δει κ θα με παρει τηλεφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #416 21-01-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:34 Η evelynkar: #417 21-01-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Click για ανάπτυξη... ευχαριστο ειναι οτι την τρωγανε, ελπιζω να μην μου κανει παλι ιδιοτροπιες η δικια μου..δυστυχως εγω ψαχνω τροφες που κυκλοφορουνε και στην κυπρο γιατι σε λιγο καιρο εκει θα παμε μονιμα, και δεν θελω να αλλαζω συνεχεια τροφες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:14 Η Ceres Victoria: #418 21-01-10 21:14 μηπως να επενδυαμε τα λεφτα μας σε ενα καλο μηχανημα για αλεσμα κρεατος ωστε να διναμε ολοκληρα κουνελια/κοτοπουλα/ορτυκια/ψαρια αλεσμενα; Εχω σκεφτει και εγω να δινω μαγειρεμενο φαγητο και να συμπληρωνω με συμπληρωματα διατροφης, αλλα επειδη δεν ξερω ποσες βιταμινες χανονται οταν μαγειρευεις το φαγητο και ποσες πρεπει να δινω δεν θελω να παθει υπερβιταμινωση Εδω παντως μετα απο αυτο που εγινε με την μελαμινη εχουν ξεφυτρωσει διαφορες μαρκες τροφων (ωμες) σαν μανιταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η marzep έγραψε: #419 21-01-10 21:26 Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:30 Η ELENIP έγραψε: #420 21-01-10 21:30 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Click για ανάπτυξη... Δεν την τρώγανε ή είχατε πρόβλημα με πολλά και μαλακά κόπρανα, εμετούς κτλ? Εγω σκέφτομαι να τους πάρω ακάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Σιγουρα ειναι η τροφη? Αν ναι,τοτε τι κανει νιαου-νιαου... Click για ανάπτυξη... πιστευω απο την τροφη ειναι γιατι της περασε με αλλαγη τροφης, απλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχει η γατα μου αλλεργια στο κοτοπουλο, και απο τις κονσερβες που ηταν "καθαρο" κοτοπουλο να το επαθε αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:23 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #414 21-01-10 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ περιμένω απάντηση τους...μόλις διαβάσουν το λίνκ..για να δούμε τι θα μου πούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:25 Ο nikos_x έγραψε: #415 21-01-10 14:25 Μιλησα παλι με τον υπεύθυνο Αννα μ. Θα μπει στο λινκ να δει κ θα με παρει τηλεφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #416 21-01-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:34 Η evelynkar: #417 21-01-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Click για ανάπτυξη... ευχαριστο ειναι οτι την τρωγανε, ελπιζω να μην μου κανει παλι ιδιοτροπιες η δικια μου..δυστυχως εγω ψαχνω τροφες που κυκλοφορουνε και στην κυπρο γιατι σε λιγο καιρο εκει θα παμε μονιμα, και δεν θελω να αλλαζω συνεχεια τροφες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:14 Η Ceres Victoria: #418 21-01-10 21:14 μηπως να επενδυαμε τα λεφτα μας σε ενα καλο μηχανημα για αλεσμα κρεατος ωστε να διναμε ολοκληρα κουνελια/κοτοπουλα/ορτυκια/ψαρια αλεσμενα; Εχω σκεφτει και εγω να δινω μαγειρεμενο φαγητο και να συμπληρωνω με συμπληρωματα διατροφης, αλλα επειδη δεν ξερω ποσες βιταμινες χανονται οταν μαγειρευεις το φαγητο και ποσες πρεπει να δινω δεν θελω να παθει υπερβιταμινωση Εδω παντως μετα απο αυτο που εγινε με την μελαμινη εχουν ξεφυτρωσει διαφορες μαρκες τροφων (ωμες) σαν μανιταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η marzep έγραψε: #419 21-01-10 21:26 Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:30 Η ELENIP έγραψε: #420 21-01-10 21:30 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Click για ανάπτυξη... Δεν την τρώγανε ή είχατε πρόβλημα με πολλά και μαλακά κόπρανα, εμετούς κτλ? Εγω σκέφτομαι να τους πάρω ακάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Κατι βρωμαει. ΜΙλησα με την εταιρια τωρα,την εισαγωγικη,και μου ζητησαν το λινκ κτλ. Θα σας πω νεα μολις μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Εγώ περιμένω απάντηση τους...μόλις διαβάσουν το λίνκ..για να δούμε τι θα μου πούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:25 Ο nikos_x έγραψε: #415 21-01-10 14:25 Μιλησα παλι με τον υπεύθυνο Αννα μ. Θα μπει στο λινκ να δει κ θα με παρει τηλεφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #416 21-01-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:34 Η evelynkar: #417 21-01-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Click για ανάπτυξη... ευχαριστο ειναι οτι την τρωγανε, ελπιζω να μην μου κανει παλι ιδιοτροπιες η δικια μου..δυστυχως εγω ψαχνω τροφες που κυκλοφορουνε και στην κυπρο γιατι σε λιγο καιρο εκει θα παμε μονιμα, και δεν θελω να αλλαζω συνεχεια τροφες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:14 Η Ceres Victoria: #418 21-01-10 21:14 μηπως να επενδυαμε τα λεφτα μας σε ενα καλο μηχανημα για αλεσμα κρεατος ωστε να διναμε ολοκληρα κουνελια/κοτοπουλα/ορτυκια/ψαρια αλεσμενα; Εχω σκεφτει και εγω να δινω μαγειρεμενο φαγητο και να συμπληρωνω με συμπληρωματα διατροφης, αλλα επειδη δεν ξερω ποσες βιταμινες χανονται οταν μαγειρευεις το φαγητο και ποσες πρεπει να δινω δεν θελω να παθει υπερβιταμινωση Εδω παντως μετα απο αυτο που εγινε με την μελαμινη εχουν ξεφυτρωσει διαφορες μαρκες τροφων (ωμες) σαν μανιταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η marzep έγραψε: #419 21-01-10 21:26 Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:30 Η ELENIP έγραψε: #420 21-01-10 21:30 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Click για ανάπτυξη... Δεν την τρώγανε ή είχατε πρόβλημα με πολλά και μαλακά κόπρανα, εμετούς κτλ? Εγω σκέφτομαι να τους πάρω ακάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μιλησα παλι με τον υπεύθυνο Αννα μ. Θα μπει στο λινκ να δει κ θα με παρει τηλεφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #416 21-01-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:34 Η evelynkar: #417 21-01-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Click για ανάπτυξη... ευχαριστο ειναι οτι την τρωγανε, ελπιζω να μην μου κανει παλι ιδιοτροπιες η δικια μου..δυστυχως εγω ψαχνω τροφες που κυκλοφορουνε και στην κυπρο γιατι σε λιγο καιρο εκει θα παμε μονιμα, και δεν θελω να αλλαζω συνεχεια τροφες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:14 Η Ceres Victoria: #418 21-01-10 21:14 μηπως να επενδυαμε τα λεφτα μας σε ενα καλο μηχανημα για αλεσμα κρεατος ωστε να διναμε ολοκληρα κουνελια/κοτοπουλα/ορτυκια/ψαρια αλεσμενα; Εχω σκεφτει και εγω να δινω μαγειρεμενο φαγητο και να συμπληρωνω με συμπληρωματα διατροφης, αλλα επειδη δεν ξερω ποσες βιταμινες χανονται οταν μαγειρευεις το φαγητο και ποσες πρεπει να δινω δεν θελω να παθει υπερβιταμινωση Εδω παντως μετα απο αυτο που εγινε με την μελαμινη εχουν ξεφυτρωσει διαφορες μαρκες τροφων (ωμες) σαν μανιταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η marzep έγραψε: #419 21-01-10 21:26 Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:30 Η ELENIP έγραψε: #420 21-01-10 21:30 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Click για ανάπτυξη... Δεν την τρώγανε ή είχατε πρόβλημα με πολλά και μαλακά κόπρανα, εμετούς κτλ? Εγω σκέφτομαι να τους πάρω ακάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την young female και σκεφτομαι μετα να δοκιμασουμε την digestive comfort που ειναι με ψαρι.. για το προηγουμενο μηνυμα να πω οτι δεν της εδινα καποια απο τις καναδικες τροφες, για να μην παρεξηγηθει το μυνημα μου Click για ανάπτυξη... Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 14:34 Η evelynkar: #417 21-01-10 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Click για ανάπτυξη... ευχαριστο ειναι οτι την τρωγανε, ελπιζω να μην μου κανει παλι ιδιοτροπιες η δικια μου..δυστυχως εγω ψαχνω τροφες που κυκλοφορουνε και στην κυπρο γιατι σε λιγο καιρο εκει θα παμε μονιμα, και δεν θελω να αλλαζω συνεχεια τροφες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:14 Η Ceres Victoria: #418 21-01-10 21:14 μηπως να επενδυαμε τα λεφτα μας σε ενα καλο μηχανημα για αλεσμα κρεατος ωστε να διναμε ολοκληρα κουνελια/κοτοπουλα/ορτυκια/ψαρια αλεσμενα; Εχω σκεφτει και εγω να δινω μαγειρεμενο φαγητο και να συμπληρωνω με συμπληρωματα διατροφης, αλλα επειδη δεν ξερω ποσες βιταμινες χανονται οταν μαγειρευεις το φαγητο και ποσες πρεπει να δινω δεν θελω να παθει υπερβιταμινωση Εδω παντως μετα απο αυτο που εγινε με την μελαμινη εχουν ξεφυτρωσει διαφορες μαρκες τροφων (ωμες) σαν μανιταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η marzep έγραψε: #419 21-01-10 21:26 Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:30 Η ELENIP έγραψε: #420 21-01-10 21:30 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Click για ανάπτυξη... Δεν την τρώγανε ή είχατε πρόβλημα με πολλά και μαλακά κόπρανα, εμετούς κτλ? Εγω σκέφτομαι να τους πάρω ακάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Την digestive comfort τους την έδινα κι εγώ και τους άρεσε πολύ...τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτή και στη Νούτραμ..την alergy care .. Click για ανάπτυξη... ευχαριστο ειναι οτι την τρωγανε, ελπιζω να μην μου κανει παλι ιδιοτροπιες η δικια μου..δυστυχως εγω ψαχνω τροφες που κυκλοφορουνε και στην κυπρο γιατι σε λιγο καιρο εκει θα παμε μονιμα, και δεν θελω να αλλαζω συνεχεια τροφες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:14 Η Ceres Victoria: #418 21-01-10 21:14 μηπως να επενδυαμε τα λεφτα μας σε ενα καλο μηχανημα για αλεσμα κρεατος ωστε να διναμε ολοκληρα κουνελια/κοτοπουλα/ορτυκια/ψαρια αλεσμενα; Εχω σκεφτει και εγω να δινω μαγειρεμενο φαγητο και να συμπληρωνω με συμπληρωματα διατροφης, αλλα επειδη δεν ξερω ποσες βιταμινες χανονται οταν μαγειρευεις το φαγητο και ποσες πρεπει να δινω δεν θελω να παθει υπερβιταμινωση Εδω παντως μετα απο αυτο που εγινε με την μελαμινη εχουν ξεφυτρωσει διαφορες μαρκες τροφων (ωμες) σαν μανιταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η marzep έγραψε: #419 21-01-10 21:26 Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:30 Η ELENIP έγραψε: #420 21-01-10 21:30 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Click για ανάπτυξη... Δεν την τρώγανε ή είχατε πρόβλημα με πολλά και μαλακά κόπρανα, εμετούς κτλ? Εγω σκέφτομαι να τους πάρω ακάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μηπως να επενδυαμε τα λεφτα μας σε ενα καλο μηχανημα για αλεσμα κρεατος ωστε να διναμε ολοκληρα κουνελια/κοτοπουλα/ορτυκια/ψαρια αλεσμενα; Εχω σκεφτει και εγω να δινω μαγειρεμενο φαγητο και να συμπληρωνω με συμπληρωματα διατροφης, αλλα επειδη δεν ξερω ποσες βιταμινες χανονται οταν μαγειρευεις το φαγητο και ποσες πρεπει να δινω δεν θελω να παθει υπερβιταμινωση Εδω παντως μετα απο αυτο που εγινε με την μελαμινη εχουν ξεφυτρωσει διαφορες μαρκες τροφων (ωμες) σαν μανιταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:26 Η marzep έγραψε: #419 21-01-10 21:26 Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:30 Η ELENIP έγραψε: #420 21-01-10 21:30 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Click για ανάπτυξη... Δεν την τρώγανε ή είχατε πρόβλημα με πολλά και μαλακά κόπρανα, εμετούς κτλ? Εγω σκέφτομαι να τους πάρω ακάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2010 στις 21:30 Η ELENIP έγραψε: #420 21-01-10 21:30 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Click για ανάπτυξη... Δεν την τρώγανε ή είχατε πρόβλημα με πολλά και μαλακά κόπρανα, εμετούς κτλ? Εγω σκέφτομαι να τους πάρω ακάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε. By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει. Click για ανάπτυξη... Δεν την τρώγανε ή είχατε πρόβλημα με πολλά και μαλακά κόπρανα, εμετούς κτλ? Εγω σκέφτομαι να τους πάρω ακάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.