Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σας ευχαριστώ για τις συμβουλες σας, παρόλο που με φοβισαν οι κτηνίατροι οτι βιαζομαι και βάζω σε κίνδυνο το ζωάκι δεν αντεχα να τον βλέπω άλλο να υποφέρει και να μαλώνει εξω!! Ελπίζω να εκανα το σωστο!!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Μην ανησυχείς, δεν θα μετανοιώσεις που τον στείρωσες. Το αντίθετο, θα σταματήσει να ταλαιπωρείται από τις ορμές του (κι εσείς από τις συνέπειες των ορμών του). Εύχομαι μια ομαλή και γρήγορη ανάρρωση

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Nelliel
Περιβόητο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Κατά τη δική μας κτηνίατρο, οι 9 μήνες είναι το "όριο". Άλλοι γατούληδες "αφυπνίζονται" σεξουαλικά λίγο πιο αργά, άλλοι και λίγο νωρίτερα, εξαρτάται από τη ράτσα, τις συνθήκες διαβίωσης, την ιδιοσυγκρασία κλπ.
Ωστόσο το οτι άργησες λίγο δεν είναι κάτι τραγικό (κάλιο αργά παρά...αργότερα
). Μόνο να είσαι προετοιμασμένη και να γνωρίζεις οτι, επειδή στειρώθηκε πρόσφατα, πιθανότατα έχουν απομείνει στον οργανισμό του οι αναπαραγωγικές ορμόνες οπότε ενδέχεται να συνεχίσει αυτή την συμπεριφορά για λίγο καιρό ακόμα. Μην ανησυχείς όμως, σιγά-σιγά και όσο θα περνάει ο καιρός, οι ορμόνες θα λιγοστεύουν μέχρι να εκλείψουν εντελώς, κι έτσι θα ξεχάσεις κι εσύ κι εκείνος το συγκεκριμένο θέμα που πλέον δεν θα σας προβληματίζει
Nelliel
Περιβόητο μέλος
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
γεια σας... δεν ξερω αν εχω μπει στο καταλληλο θεμα παντως αυτο που με αφορα ειναι η στειρωση... ο Τομ μου εκλεισε του 6 μηνες κ δυο μερες μετα αρχισε να φερεται περιεργα κραταει δαγκωνοντας το χερι μας και αφηνει υγρα... πιστευω πως σιγα σιγα πρεπει να βαζω σε πλανο την στειρωση σωστα? μου ειχαν πει στον 7ο μηνα αλλα βλεπω πως τρελαινεται απο τωρα ψαχνοντας θηλικια γατα... μενω θεσσαλονικη δεν ξερω καλο και οικονονιμο γιατρο ομως αλλα θα επικοινωνησω με 2-3 πρωτα φυσικα...

Ναι είναι καλή ηλικία για στείρωση. Ξέρω για μια πολύ φθηνή στο πανόραμα, την έχει κι εδώ στις λίστες με τους κτηνιάτρους. Αλλά κάνε και εσύ μια ερώτηση εδώ κι εκεί.
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
δηλαδη να αρχισω να ρωταω και την αλλη βδομαδα να κλεισω ραντεβου? δεν ειναι νωρις ετσι? με αγχωνει η διαδικασια το πρωτο μου γατακι ειναι σε ευχαριστω παντως
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μην ανησυχείς, η στείρωση στα αρσενικά είναι μια σχετικά απλή επέμβαση σε σύγκριση με την πολύπολοκη που γίνεται στα θηλυκά.
Πολύ σύντομα θα συνέλθει από τη νάρκωση και θα ξαναρχίσει τις αγαπημένες του δραστηριότητες

AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
μακαρι σε ευχαριστω πολυ
... ειναι ακριβη η στειρωση για αρσενικα? μου ειπαν καπου 100 ευρω στην κτηνιατρικη ΑΠΘ αλλα μου φαινονται αρκετα γιατι εχω ακουσει και με 50 σε κτηνιατρο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ πλήρωσα περίπου 100 ευρώ μαζί με τα αναλώσιμα. 80 ευρώ για την επέμβαση, 6.5 τα χάπια της αντιβίωσης και κάτι λίγα ακόμα για το κολάρο Ελισάβετ. Ναι μπορείς να βρείς καλό κτηνίατρο και με λιγότερα.
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Τα 15 μου φαίνονται κι εμένα πολύ λίγα. Ούτε τα υλικά της επέμβασης δεν θα κοστίζουν τόσο...Επικοινωνησα με 2 κτηνιατρους... ο ενας μου ειπε γυρω στα 50 ευρω και μια 15 ευρω... δεν ειναι υπερβολικα λιγο για στειρωση τα 15? εγω 25 εδινα για καθε εμβολιο... δεν ξερω δεν μπορω να εμπιστευτω ευκολα... ολοκληρη επεμβαση θα γινει.

Βέβαια πολλοί ρίχνουν τις τιμές σημαντικά για να χτυπήσουν άλλους κτηνίατρους ή για άλλους λόγους δικούς τους, πάντως εγώ δεν θα εμπιστευόμουν να στειρώσω με 15 ευρώ ούτε κάποιο από τα αδέσποτά μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool