Σιαμ-maniacs; :D

Δεν είναι δικά μου... είναι ενός φίλου... :(
Αγαπητή Γιούλη, νομίζω οτι αυτό το μηνυμα πήγαινε σε μένα...Αλλά τι μωρά είναι αυτα;;;Μακάρι να γίνουν έτσι και τα δικά μας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπητή Γιούλη, νομίζω οτι αυτό το μηνυμα πήγαινε σε μένα...Αλλά τι μωρά είναι αυτα;;;Μακάρι να γίνουν έτσι και τα δικά μας
Α... συγνώμη δεν διάβασα τις προηγούμενες σελίδες... γλυκούλικα είναι τα Σιαμεζάκια... είχα 12 χρόνια τη Μελένια μου... τώρα έχω τρέλα με τα Βιρμανάκια...
να'τα... μοιάζουν στο χρώμα μόνο!

CIMG0455.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α... συγνώμη δεν διάβασα τις προηγούμενες σελίδες... γλυκούλικα είναι τα Σιαμεζάκια... είχα 12 χρόνια τη Μελένια μου... τώρα έχω τρέλα με τα Βιρμανάκια...
να'τα... μοιάζουν στο χρώμα μόνο!

CIMG0455.JPG
Θα αρχίσω να τραβάω μαλλια μπας και γίνουμε μακρύτριχες :):)Είναι πανέμορφες οι γάτες σου:D:D:D

να σαι ρωτήσω κάτι Αννα?ποτε αρχισε να ψεκάζει ο αρσενικός σας?βασικά η Γιούλη ρωτάει..

να σαι ρωτήσω κάτι Αννα?ποτε αρχισε να ψεκάζει ο αρσενικός σας?βασικά η Γιούλη ρωτάει..
Έμεις παιδια τους αποφευγουμε τους αρσενικούς γι΄άυτον ακριβώς τον λόγο, αλλά της φίλης μου ο Bruno άρχισε να ψεκάζει αφού αφυπνίστηκε ερωτικά,δηλαδή μετά τον 1 χρόνο.Όμως πιστευω οτι σε αυτο φταίνε και οι κακές παρέες,δηλαδή αν ο γατούλης δεν βγαίνει,δεν θα μυρίζει άλλους γατούληδες που ψεκάζουν και το πιθανότερο να μην ψεκάζει και αυτός....Τώρα δεν ξέρω το πρώτο μου γατάκι που ήταν αρσενικός δεν ψέκασε ποτέ αλλά δεν έβγαινε και απο το σπίτι...Επίσης πέθανε πολύ μικρός δηλαδη στα δυο του χρόνια ( από φόλα στο μπαλκόνι), δεν ξέρω παιδιά απο τα δεκαπέντε μου είχα μόνο θηλυκά...

Βάσια είσαι κτηνιάτρος;;;Πότε ανοίγουν τα μωρά τα μάτια τους;; είμαστε 6 ημερών και τα ανοιξαμε.......είμαστε ανοιχτομάτηδες ή απλώς προωροι;;;;

ναι κανονικά μετά τη μία βδομάδα και το πιο συνηθισμένο είναι στις 15 ημέρες, καλό είναι όμως αυτό!και ναι είμαι κτηνίατρος!

Γεια στους Σιαμαζους κι απο μενα που ανηκω στους birmaniacs αλλα χωρις birman(γατα δλδ):cry:
Εσεις ειστε ψιλολιγνοι αν θυμαμαι καλα ....:)

Βάσια ξέρεις απο τι τα ανοίξαμε ε;;Είπαν τα γατάκια να δουν που τα πάνε ,πάνω κάτω...Η Ισαβέλλα κλέβει τα γατια της Εστεε........Την έχω συλλάβει 5 φορές σήμερα με ένα γατί στο στόμα.....

Γεια στους Σιαμαζους κι απο μενα που ανηκω στους birmaniacs αλλα χωρις birman(γατα δλδ):cry:
Εσεις ειστε ψιλολιγνοι αν θυμαμαι καλα ....:)
Ε μερικοί από εμάς είναι και λιγο παχύσαρκοι........Καλώς όρισες

αντε καλέ τα τερατάκια!μωρέ τα καλά μου τι γλυκά που είναι

αντε καλέ τα τερατάκια!μωρέ τα καλά μου τι γλυκά που είναι
Καλες είναι λίγο μπερδεμένες ως προς την μητρότητα.Θα κάνουμε DNA στο τέλος (είναι επίκαιρο) μπερδέψαμε τα μπούτια και τα γατια μας...Αν εννοεις τα μωρά είναι θύματα των περιστάσεων.....Καλά τα λένε, αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα......

άντε ντε θα πρέπει να τα ξεχωριζεις με κάτι!βάψτα με μπογιά στην πλάτη:D

Όχι σκέφτηκα να τους βάλω πιπέρι στο σβέρκο......Φαντάσου πίκρα η Ισαβέλλα...Και απο την τρέλα της σήμερα μου έχυσε και το μίγμα για λουκουμάδες και άντε ξανα από την αρχή.....

άντε σας αφήνω, καλό βράδυ και καλή φρουρά για τα μικρά!:hello:

Βάσιαααααααααααααααααα μην φέυγεις!Πες μας πρώτα πότε σταθεροποιείται περίπου το χρώμα των ματιών και αν έχει κι αυτό σχέση με το τρίχωμα,όπως τα μαξιλαράκια...Θέλω να κάνω ένα guess τι χρώμα θα είναι τα μάτια της Μόιρα...:)

αχ τα ματάκια αργούν λίγο, νομίζω περίπου όσο θηλάζουν δηλαδή στο μήνα, όχι δεν έχει σχεση με το τρίχωμα και τα πατουσάκια...φιλιά

τι γατάκι είναι η Μόιρα, είναι κάποια φυλή?που το μάζεψες τόσο μικρό?

Δεν το μάζεψα,είναι από τα γατάκια της iro,που γέννησαν οι δυο γάτες στην αυλή της ταυτόχρονα.Δεν είμαστε ράτσας,αλλά δε μοιάζουμε πολύ με βρετανάκια;:lol:
Τι να έχει άραγε,είναι ολόγκριζη...

... δεν σας προλαβα.... καλο βραδυ κ απο μενα...:kiss::kiss::kiss:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back