moukelis
Επιφανές μέλος
Μελλουσα γατομαμα αυτη την καμπυλη εννοειτε;Σε οτι αφορα τον αντρα πατας ποδι σε οτι αφορα την περιτονιτιδα διπλοτσεκαρεις τους γονεις και δεν επιτρεπεις στη γατουλα σου πολλες εξωτερικες βολτουλες . Δεν ειναι σιγουρο αν το ξερει η γατομανουλα αν δε νοσησε η γατουλα της.Τωρα γιατην αυθεντικοτητα οι σιαμεζες εχου καμπυλη στην σπονδυλικη τους στηλη ελαφρως προς τα κατω σε σχεση μα τις ημιαιμες γατουλες που ειναι προς τα πανω και μπορεις ευκολα να την ψηλαφισεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι κόρες μου ειναι 5.5 και 8.5 χρονων.Εχουν τρέλα κι αυτές με τα ζώα και κυρίως με τις γάτες που τις φωνάζουν μωραδάκια!!!Εχει γίνει το σλόγκαν μας!Τώρα με την κοπέλα που μου έδωσε το πρωήν γατακι μας τι να πω..Να είνα τόσο ανεύθυνη?Αυτή βασικά τα ζευγαρώνει και τα πουλάει.Εγώ τότε δεν ήξερα για αυτό το site για αυτό έψαξα στις αγγελίες και τη βρήκα.Τώρα που έχασα όμως το μικρό μου είπε ότι όπως και να έχει θα μου χαρίσει ένα και ας το κάνω ότι θέλω..Λες και είναι παιχνίδι το γατάκι..τι να πω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Παντως αν το ξανασκεφτεις και αποφασισετε οτι θα θελατε ενα και μπορειτε να δεσμευτειτε,εδω ειμαστε.Πολυ χαρηκα που τα "ειπαμε",καλο σου βραδυ,και ελπιζω να τα πουμε κι απο κοντα,τωρα που βρηκαμε οτι εχουμε τοσα κοινα!

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόλις είδα το ρολόι!Καλησπέρα έπρεπε να σας πω!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δωρα αυτό με τη κάρτα υιοθεσίας και το χαρτί στείρωσης, είναι ένα άτυπο χαρτί? Με ενδιαφέρει...Ειμαι καθηγητρια αγγλικων,με λενε Δωρα.Μωρακι δεν εχω καλη μου...Η Μοιρα μας θα ζευγαρωσει τα Χριστουγεννα και μας εχουν ηδη "κρατησει" τρια μωρακια.Αν εισαι σιγουρη οτι θελετε μωρακι το Πασχα,και κανει περισσοτερα,με χαρα να μιλησουμε για ενα γατακι.Απλα θα πρεπει επαναλαμβανω να ειστε σιγουροι,και να συμφωνησετε σχετικα με τη στειρωση και την υπογραφη της καρτας υιοθεσιας.![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ενδιαφέρον... μπορεί να μου χρειαστεί...μπορεί...Ναι Γιουλίτσκα,ειναι μια καρτα που περιεχει και ερωτηματολογιο αν θες,παρομοια με αυτη που δινουν οι εκτροφεις ως συμβολαιο υιοθεσιας.Εχει δλδ καποιους όρους,όπως το να μενει μεσα το γατακι,και στο τελος χωρο να προσθεσεις οτι θες εσυ(στειρωση,κτλ).
Αλλά αν κάποιος όμως υποψήφιος γονιός έχει βρει έναν ωραίο Σιαμ γαμπρούλη ή νυφούλα....γιατί να μην το ζευγαρώσει όπως εσύ?Αλλωστε θα είναι γνήσια τα μωράκια σας...

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Είναι οι περισσότεροι λες ε? Μωρέ νομίζω ότι αυτοί που το βλέπουν έτσι είναι αυτοί που έχουν πολλές γάτες... τώρα να έχεις μια γατούλα κατοικίδια και να κοιτάς να βγάλεις λεφτά...πάντως θα τσεκάρεις κι εσύ που είσαι έμπειρη και εκπαιδευτικός το "ποιον" τους...Θα υπαρχει ο ορος για μια γεννα,αλλα με ολες τις απαραιτητες εξετασεις,με προϋποθεση να εχουν βρεθει σπιτια για τα μωρα,και να μην πωληθουν.Και μετα,στειρωση.Παντως κι αυτη τη μια γεννα εγω δε θα τη συνιστουσα,γιατι δεν πιστευω κανεις να εκανε εξετασεις,να εδινε τροφες και συμπληρωματα,και να μην πουλουσε τα μικρα...Οι περισσοτεροι το βλεπουν κερδοσκοπικα και δεν θα ηθελα να μου τα κανουν μηχανες παραγωγης.Αλλα αν θελουν,μπορουν να κανουν μια γεννα.

moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool