Σιαμ-maniacs; :D

Καλησπερα!
Σημασια δεν εχει τι ηλικια και τι φυλο θα εχει,αλλα απο που θα το αποκτησεις.Απο που σκεφτεσαι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα!
Σημασια δεν εχει τι ηλικια και τι φυλο θα εχει,αλλα απο που θα το αποκτησεις.Απο που σκεφτεσαι;

μμμ καλη ερωτηση, σαν πρωταρης ελεγα καποιο "μεγαλο" pet shop...
oxi? εχετε καποια προταση?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μμμ καλη ερωτηση, σαν πρωταρης ελεγα καποιο "μεγαλο" pet shop...
oxi? εχετε καποια προταση?
Εγω δε θα εμπιστευομουν με τιποτα πετ σοπ.Κρατουν τα ζωακια σε αθλιες συνθηκες,τις περισσοτερες φορες πωλουν ημιαιμα για καθαροαιμα,και πανακριβα μαλιστα,και με το να αγοραζουμε απο εκει απλα συντηρουμε την κατασταση.Θελεις οπωσδηποτε σιαμ;Θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια και στη ημιαιμα που χαριζονται,ειναι πανεμορφα,δινονται ηδη εμβολιασμενα και αν παρεις καποιο περιπου εξι μηνων ειναι και στειρωμενο,γλιτωνεις πολλα χρηματα και κοπο,και χαριζεις σπιτι σε ενα γατακι που το εχει αναγκη.Εγω εχω ενα σιαμ και ενα ημιαιμο και μπορω να πω οτι δεν υστερουν σε τιποτα.
Μη σου πω οτι οποιος ερχεται σπιτι συνηθως μαγευεται απο τον Σειριο και αρνειται πεισματικα οτι ειναι ημιαιμος...:lol:

ο σειριος καλε σωστό βρετανακι!!!!!! παραπληροφόρηση για να κοιτάμε την μοιρααααααααα!!!!! αλλά σειριος ειναι μονο εναςςςςςςςςςςςς:lol::lol::lol::lol::lol:

Αληθεια Δωρα εγω τον ειχα σιγουρο βρετανακι . Λοιπον η Ηρω η κορη μου οχι γατα διαλεξε ονομα για το σοκολατακι που περιμενουμε και το κλειδωσαμε .Ειναι πολυ ομορφο αλλα θα σου το φυλαξω για εκπληξη. Με τη μετακομιση τι εκανες; Ανθη καλως μας ηρθες.Δειξε μας τη μπουμπου σου να τη χαρουμε.

Εγω δε θα εμπιστευομουν με τιποτα πετ σοπ.Κρατουν τα ζωακια σε αθλιες συνθηκες,τις περισσοτερες φορες πωλουν ημιαιμα για καθαροαιμα,και πανακριβα μαλιστα,και με το να αγοραζουμε απο εκει απλα συντηρουμε την κατασταση.Θελεις οπωσδηποτε σιαμ;Θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια και στη ημιαιμα που χαριζονται,ειναι πανεμορφα,δινονται ηδη εμβολιασμενα και αν παρεις καποιο περιπου εξι μηνων ειναι και στειρωμενο,γλιτωνεις πολλα χρηματα και κοπο,και χαριζεις σπιτι σε ενα γατακι που το εχει αναγκη.Εγω εχω ενα σιαμ και ενα ημιαιμο και μπορω να πω οτι δεν υστερουν σε τιποτα.
Μη σου πω οτι οποιος ερχεται σπιτι συνηθως μαγευεται απο τον Σειριο και αρνειται πεισματικα οτι ειναι ημιαιμος...:lol:

παρα πολυ καλα... φυσικα και ειμαι υπερ της αποψης του να δωσω σπιτακι σε ενα αδεσποτο η ημιαιμο, δεν εχω καποιο κολλημα με τα καθαροαιμα, απλα επειδη εχω γνωρισει σιαμ απο φιλους μου αρεσει η ιδιοσυγκρασια και η συμπεριφορα τους, μεχρι εκει βεβαια. μπορειται να μου δωσετε και καποιο site αξιοπιστο που να χαριζονται γατακια...

Καλε ειναι πολυ λεπτεπιλεπτος για βρετανακι!
Α κι εσεις διαλεξατε ονομα;Να κρατησετε αυτο που θα του δωσουμε με τη γεννηση του για δευτερο,οπως αρμοζει σε ενα πραγματικα αρχοντικο γατουλινι.:D

παρα πολυ καλα... φυσικα και ειμαι υπερ της αποψης του να δωσω σπιτακι σε ενα αδεσποτο η ημιαιμο, δεν εχω καποιο κολλημα με τα καθαροαιμα, απλα επειδη εχω γνωρισει σιαμ απο φιλους μου αρεσει η ιδιοσυγκρασια και η συμπεριφορα τους, μεχρι εκει βεβαια. μπορειται να μου δωσετε και καποιο site αξιοπιστο που να χαριζονται γατακια...
Ναι αμε...το δικο μας!;):lol:
Πηγαινε στη στηλη "χαριζονται" και ριξε μια ματια,ολο και καποιο θα σου αρσει.Επισης αν θες να εχει λιγο την ιδιοσυγρασια των σιαμ και πραγματικα πολυ ομορφα χρωματα και καταγαλανα ματια,δες και τη Ρόζα.:rolleyes:

Καλημέρα Σιαμεζάκια. Κυρία κυρία (Δώρα) και εγώ έχω διαλέξει όνομα. Αλλά επειδή είμαι ζουλιάρα μπορούμε να βρούμε και για το δικό μου ένα δέυτερο ονοματάκι παρακαλώ για να είναι και το δικό μου αρχοντόγατο? Ευχαριστώ :D

Εσας μανδαμ απο οτι εχουμε συζητησει συμπιπτει το ονομα σας με αυτο που διαλεξαμε κι εμεις!Αλλα χαλαλι σας,θα σας δωσουμε κι εσας δυο!

Εσας μανδαμ απο οτι εχουμε συζητησει συμπιπτει το ονομα σας με αυτο που διαλεξαμε κι εμεις!Αλλα χαλαλι σας,θα σας δωσουμε κι εσας δυο!

Ε γι'αυτό το ζήτησα. Επειδή συμπίπτει! Ενώ αν του/της είχα βρει άλλο τότε θα ειχε ένα το δικό σου ένα το δικό μου. Τώρα όμως.....:(

Άρα Δώρα αν δεν θέλεις του παιδιού το δέυτερο όνομα να είναι Ρελαντί (γιατί ΝΑΙ εγώ αυτό το όνομα θα το δώσω σε μια απο τις γάτες μου και ας με κράζετε εσείς) να μας δώσετε ένα δέυτερο ζουρζουλιστό ονοματάκι παρακαλώ όμορφο και πλουμιστό και ανάλογο του πρώτου μας ονόματος :up:

Απαπα θα σας δωσουμε καλε σιγουρα δευτερο με τετοια απειλη!:P

Απαπα θα σας δωσουμε καλε σιγουρα δευτερο με τετοια απειλη!:P

Χι χι χι χι

Είδες? Ξέρω ν'απειλώ εγώ! Τις έχω μελετημένες όοοοολες τις απειλές μου. Δεν τις κάνω στο βρόντο! :P:lol::lol:

Τοτε να σου το πω γιατι ειναι βασιλικο ονομα.Κιαρα το ονομα της κορης του βασιλια Σιμπα. Τι εχεις νς πεις και βασιλικο και λιονταρισιο .Ομως και βεβαι θα κρατηθει και το ονομα το δικο σας ετσι κι αλλιως εχουμε παραδοση στα διπλα ονοματα. Η Ηρω βαπτισμενη ειναι Χριστινα -Σωτηρια αρα και το σοκολατι θα εχει 2 ονοματα.

Α τι ομορφο!Το δευτερο τοτε θα ειναι σοκολατοονομα!:D

Αααα πράγματι πολύ όμορφο το όνομα σας!! Κιάρα!! Μπραβο μπράβο με γεια σας! :D

Το δικό μας πρέπει να είναι κάτι που δεν ειναι σοκολατένιο γιατί σοκολατοόνομα έχουμε ήδη. Είχαμε την ίδια έμπνευση με την Δώρα :)

Τα εύσημα στην κόρη μου.Δικη της η έμπνευση.:cat::cat:Το δικό σας;

Τα εύσημα στην κόρη μου.Δικη της η έμπνευση.:cat::cat:Το δικό σας;

Τα συγχαρητήρια μου στην κόρη σας λοιπόν και σε σας που έχετε τέτοια κόρη :D

Το δικό μας ποιο? Γατοόνομα? Αααα είναι το Μόκα. Το είχα μεράκι να πάρω γατούλα και να το λένε Μόκα. Εννοείται να ταιριάζαν και τα χρώματα γιατί πχ να έπαιρνα ένα σαν τον Σείριο και να τον έβγαζα μοκα ε δεν λεει. Και οταν ειπα στη Δώρα οτι έτσι θέλω να το ονομάσω μου είπε οτι είχε επίσης διαλέξει να βγάλει έτσι ένα απο τα μωρά. Άρα συμφωνήσαμε οτι Μόκα θα βγάλει αυτό που θα πάρω εγώ! :D

Αν όλα πάνε καλά και κάνει 4 γατάκια η Μοιρά μας αλλιώς....θα κάνω υπομονή για κάποια άλλη γέννα κάποιας άλλης γατούλας για να βρω τον/την Μόκα μου :/:

Κοιτα να την καλοπιανεις λοιπον Θενια και να καλοπιανεις και το γαμβρο να κανει καλα τη δουλεια του και να μας κανει τεσσερα σοκολατακια!:P

Κοιτα να την καλοπιανεις λοιπον Θενια και να καλοπιανεις και το γαμβρο να κανει καλα τη δουλεια του και να μας κανει τεσσερα σοκολατακια!:P

Ιιιιιιι ΑΜΑΝ!!! Την Μόιρα την καλοπιάνω αλλά τον γαμβρό που θα τον βρω που δεν έχω και πρόσβαση?? :(

Μόνο μέσω της Αναστασίας!!! Θα πάω και θα του τάξω εγώ και τί δεν θα του τάξω για να κάνει καλά την δουλειά του!! Που είναι και κούκλος και είναι και στρογγυλοπρόσωπος έτσι όπως μ'αρέσουν εμένα τα σιαμέζικα!! Με κάτι ματαααααρες ΝΑ!!! Και γαλανές γαλανές. Σαν της Γκρέτα Γκάρμπο μας :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back