moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
είπα να έρθω και εγώ στην παρέα σας.Δεν νομίζω ότι θα σας πειράξει.Ωρίστε μερικές φωτογραφίες.
Συνημμένα
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
zina
Πολύ δραστήριο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος

ευχαριστώ

moukelis
Επιφανές μέλος

Εκτροφειο σιαμ δεν υπαρχει πια στην Ελλαδα,μπορεις να απευθυνθεις σε εκτροφειο του εξωτερικου,αν θες μου λες χρωμα και σου προτεινω μερικα.Εναλλακτικα μπορεις να υιοθετησεις ενα απο τα σιαμεζακια που χαριζονται,υπαρχει μαλιστα ενα μικρο δυο χρονων σε χρωματισμο tortie,που ειναι δυσκολο να βρεις ακομα κι απο εκτροφειο.

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σου Ντινα!Ναι μεγαλωσε το κοριτσι μας,ελπιζουμε να ριξουν τα θελγητρα της τον γαμβρο!
Εκτροφειο σιαμ δεν υπαρχει πια στην Ελλαδα,μπορεις να απευθυνθεις σε εκτροφειο του εξωτερικου,αν θες μου λες χρωμα και σου προτεινω μερικα.Εναλλακτικα μπορεις να υιοθετησεις ενα απο τα σιαμεζακια που χαριζονται,υπαρχει μαλιστα ενα μικρο δυο χρονων σε χρωματισμο tortie,που ειναι δυσκολο να βρεις ακομα κι απο εκτροφειο.![]()
...Νομίζω ότι οι καλήτερες είναι με άκρα σε χρώμα λουτρ(οι κλασικήνα πούμε
)...και πάλι ευχαριστώ

moukelis
Επιφανές μέλος
Α και επισης αν προτιμας την κλασικη ή την μοντερνα εκδοχη της.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν,το πιο βολικό είναι μάλλον Ιταλία(ειδικά κοντά σε Βενετία).Απλα να εχεις υποψιν σου οτι θα πρεπει να το παραλαβεις εσυ απο το εκτροφειο.Οποτε πες μου αν θα σε βολευε καποια χωρα για να μπορεσεις να ταξιδεψεις και θα σου δωσω λινκ.Α και επισης αν προτιμας την κλασικη ή την μοντερνα εκδοχη της.
Μπορεί βέβαια να αργήσω πάρα πολύ να πάρω γάτα.Είναι και το θέμα των δικών μου που δεν πολυτρελένονται για γάτες
.Μη σου πω ότι τιςμισούν

.Αλλά που θα μου πάει.Θα το παλέψω!!!!Αλήθεια,έχετεακούσει για τις Σόουσου;Είναι παρόμιες με τις Σιαμέζες.Η μόνη τους
διαφορά είναι ότι έχει πατούσες σαν τις Βιρμανέζες.Είναι και αυτές πολύ
ωραίες

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Ναι τις εχω ακουσει τις γατουλες που λες,εκτος απο τις λευκες πατουσες, εχουν διαφορετικο χρωμα σημαδια απο τις σιαμ,καπως πιο σοκολατι,και διαφορετικα σχεδια στο προσωπακι τους.
Δε μου ειπες,θελεις κλασικη σιαμ ή μοντερνα;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δωρα η κλασικη ειναι η στρογγυλοπροσωπη ή η αλλη που ειναι μακρυπροσωπη?

moukelis
Επιφανές μέλος
Η κλασσικη ειναι η στρογγυλοπροσωπη,με το αναλογο σωμα,λεγεται και applehead.Η μοντερνα ειναι αυτη με την πιο μακρια μουσουδα,πολυ πιο ψηλη και με πολυ πολυ λεπτα ακρα.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Η κλασσική είναι η καλήτερηΕυχαριστουμε Γιουλιτσκα,θα στη βγαλω φωτο σημερα να στις αφιερωσουμε αν προλαβω...
Η κλασσικη ειναι η στρογγυλοπροσωπη,με το αναλογο σωμα,λεγεται και applehead.Η μοντερνα ειναι αυτη με την πιο μακρια μουσουδα,πολυ πιο ψηλη και με πολυ πολυ λεπτα ακρα.
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
AΕυχαριστουμε Γιουλιτσκα,θα στη βγαλω φωτο σημερα να στις αφιερωσουμε αν προλαβω...
...αυτη που τη βλεπεις και τρως ολο το φαι σου ε?
προτιμω τη μηλοκεφαλη
1000 φορες! 
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Η κλασσική είναι η καλήτερη!!!
άσχετο αλλά τι είναι αυτά τα ζουζούνια που έχεις στο avatar σου ?Γιούλη πως σου φαίνεται η νέα υπογραφή!

moukelis
Επιφανές μέλος

Γιουλη δεν ειναι ολες το ιδιο...αγριωπες,ας πουμε οι λιλα ειναι πιο γλυκες κι ας ειναι μοντερνες,αλλα οι seal πραγματικα ειναι για να τρως ολο το φαϊ σου...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μπραβο Γιωτα! Τελειες φωτο!!!άσχετο αλλά τι είναι αυτά τα ζουζούνια που έχεις στο avatar σου ?Γιούλη πως σου φαίνεται η νέα υπογραφή!![]()

Αυτα τα κρεμ μωρα τα'χω σταμπαρει κι εγω στο avatar της

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν είναι βρετανάκιαάσχετο αλλά τι είναι αυτά τα ζουζούνια που έχεις στο avatar σου ?Γιούλη πως σου φαίνεται η νέα υπογραφή!![]()
!(τη φότω τη βρήκα στο google αναζήτησηςεικόνων αλλά ανακάληψα ότι το δημοσειεύσατε και εδώ
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εμενα μου αρεσει καλυτερα η κλασσικη,θα ειναι κριμα να την εκτοπισουν απο τους διαγωνισμους κατα τη γνωμη μου...
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool