Σιαμ-maniacs; :D

Ποια ομορφια καλε;Η Μόιρα ειναι,και οι υπολοιπες φωτο ειναι στο θεμα της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ξερω καλε πως ειναι η μοιρα(τι με περασεις):lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας,

είπα να έρθω και εγώ στην παρέα σας.Δεν νομίζω ότι θα σας πειράξει.Ωρίστε μερικές φωτογραφίες.

Συνημμένα

• ΣΙΑΜ.jpg
    ΣΙΑΜ.jpg
    3,9 KB · Εμφανίσεις: 69
  • korat.jpg
    korat.jpg
    4,7 KB · Εμφανίσεις: 49
  • 1349R-342.jpg
    1349R-342.jpg
    3,7 KB · Εμφανίσεις: 66
Που χάθηκαν οι Σιάμ-maniancs;

Καλησπερα σε ολους.Εχω μερες να μπω και μου λειψατε.Δωρακι το κοριτσι μεγαλωσε πολυ . Εγινε γκομεναρα το Μοιρακι. Τι καιρο κανει στη Καλυμνο; Εδω εχει κρυο πολυ.

Έχει κάποια να προτεινει ένα καλό εκτροφείο Σιαμέζων;:hmm:
ευχαριστώ:)

Γεια σου Ντινα!Ναι μεγαλωσε το κοριτσι μας,ελπιζουμε να ριξουν τα θελγητρα της τον γαμβρο!:lol:
Εκτροφειο σιαμ δεν υπαρχει πια στην Ελλαδα,μπορεις να απευθυνθεις σε εκτροφειο του εξωτερικου,αν θες μου λες χρωμα και σου προτεινω μερικα.Εναλλακτικα μπορεις να υιοθετησεις ενα απο τα σιαμεζακια που χαριζονται,υπαρχει μαλιστα ενα μικρο δυο χρονων σε χρωματισμο tortie,που ειναι δυσκολο να βρεις ακομα κι απο εκτροφειο.:)

Γεια σου Ντινα!Ναι μεγαλωσε το κοριτσι μας,ελπιζουμε να ριξουν τα θελγητρα της τον γαμβρο!:lol:
Εκτροφειο σιαμ δεν υπαρχει πια στην Ελλαδα,μπορεις να απευθυνθεις σε εκτροφειο του εξωτερικου,αν θες μου λες χρωμα και σου προτεινω μερικα.Εναλλακτικα μπορεις να υιοθετησεις ενα απο τα σιαμεζακια που χαριζονται,υπαρχει μαλιστα ενα μικρο δυο χρονων σε χρωματισμο tortie,που ειναι δυσκολο να βρεις ακομα κι απο εκτροφειο.:)
:hmm:...Νομίζω ότι οι καλήτερες είναι με άκρα σε χρώμα λουτρ(οι κλασική
να πούμε:D)...
και πάλι ευχαριστώ:)

Απλα να εχεις υποψιν σου οτι θα πρεπει να το παραλαβεις εσυ απο το εκτροφειο.Οποτε πες μου αν θα σε βολευε καποια χωρα για να μπορεσεις να ταξιδεψεις και θα σου δωσω λινκ.:)Α και επισης αν προτιμας την κλασικη ή την μοντερνα εκδοχη της.

Απλα να εχεις υποψιν σου οτι θα πρεπει να το παραλαβεις εσυ απο το εκτροφειο.Οποτε πες μου αν θα σε βολευε καποια χωρα για να μπορεσεις να ταξιδεψεις και θα σου δωσω λινκ.:)Α και επισης αν προτιμας την κλασικη ή την μοντερνα εκδοχη της.
Λοιπόν,το πιο βολικό είναι μάλλον Ιταλία(ειδικά κοντά σε Βενετία).
Μπορεί βέβαια να αργήσω πάρα πολύ να πάρω γάτα.Είναι και το θέμα των δικών μου που δεν πολυτρελένονται για γάτες:(.Μη σου πω ότι τις
μισούν:(:(:(.Αλλά που θα μου πάει.Θα το παλέψω!!!!Αλήθεια,έχετε
ακούσει για τις Σόουσου;Είναι παρόμιες με τις Σιαμέζες.Η μόνη τους
διαφορά είναι ότι έχει πατούσες σαν τις Βιρμανέζες.Είναι και αυτές πολύ
ωραίες:happy::happy:!

Δε μενεις μονη σου;Ισως θα ηταν καλυτερα να μην παρεις γατουλα αν δε θελουν και οι υπολοιποι στο σπιτι...Η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να σεβομαστε τις επιθυμιες των αλλων,ειτε συμφωνουμε ειτε οχι.:/:
Ναι τις εχω ακουσει τις γατουλες που λες,εκτος απο τις λευκες πατουσες, εχουν διαφορετικο χρωμα σημαδια απο τις σιαμ,καπως πιο σοκολατι,και διαφορετικα σχεδια στο προσωπακι τους.
Δε μου ειπες,θελεις κλασικη σιαμ ή μοντερνα;

Oσο βλεπω το υπεροχο προσωπο της Μοιρα τρελαινομαι....
Δωρα η κλασικη ειναι η στρογγυλοπροσωπη ή η αλλη που ειναι μακρυπροσωπη? :hmm:

Ευχαριστουμε Γιουλιτσκα,θα στη βγαλω φωτο σημερα να στις αφιερωσουμε αν προλαβω...
Η κλασσικη ειναι η στρογγυλοπροσωπη,με το αναλογο σωμα,λεγεται και applehead.Η μοντερνα ειναι αυτη με την πιο μακρια μουσουδα,πολυ πιο ψηλη και με πολυ πολυ λεπτα ακρα.

Ευχαριστουμε Γιουλιτσκα,θα στη βγαλω φωτο σημερα να στις αφιερωσουμε αν προλαβω...
Η κλασσικη ειναι η στρογγυλοπροσωπη,με το αναλογο σωμα,λεγεται και applehead.Η μοντερνα ειναι αυτη με την πιο μακρια μουσουδα,πολυ πιο ψηλη και με πολυ πολυ λεπτα ακρα.
Η κλασσική είναι η καλήτερη:happy:!!!

A:hmm:...αυτη που τη βλεπεις και τρως ολο το φαι σου ε?:lol:
προτιμω τη μηλοκεφαλη:P 1000 φορες! :up:

Η κλασσική είναι η καλήτερη:happy:!!!

άσχετο αλλά τι είναι αυτά τα ζουζούνια που έχεις στο avatar σου ?Γιούλη πως σου φαίνεται η νέα υπογραφή!;)

Κι εμενα μου αρεσει καλυτερα η κλασσικη,θα ειναι κριμα να την εκτοπισουν απο τους διαγωνισμους κατα τη γνωμη μου...:(
Γιουλη δεν ειναι ολες το ιδιο...αγριωπες,ας πουμε οι λιλα ειναι πιο γλυκες κι ας ειναι μοντερνες,αλλα οι seal πραγματικα ειναι για να τρως ολο το φαϊ σου...:lol:

άσχετο αλλά τι είναι αυτά τα ζουζούνια που έχεις στο avatar σου ?Γιούλη πως σου φαίνεται η νέα υπογραφή!;)
Μπραβο Γιωτα! Τελειες φωτο!!! :up::up:

Αυτα τα κρεμ μωρα τα'χω σταμπαρει κι εγω στο avatar της:inlove:

Λοιπόν είναι βρετανάκια:)!(τη φότω τη βρήκα στο google αναζήτησης
εικόνων αλλά ανακάληψα ότι το δημοσειεύσατε και εδώ:redface:)

Κι εμενα μου αρεσει καλυτερα η κλασσικη,θα ειναι κριμα να την εκτοπισουν απο τους διαγωνισμους κατα τη γνωμη μου...:(
:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back