στεναχωρεθηκα παρα πολυ γιατι τισ πρωτες 5 μερες ηταν πολυ καλα κ την 6 αρχισε να νιαουριζει και την 7 το πρωι πεθανε στην αγκαλια μου... φοβαμε οτι εγω φτεω, οτι κατι δεν εκανα καλα
Να και μια φωτογραφια του.. μια απο τις χιλιαδες που το ειχα βγαλει!! εχω ακομα την κουβερτουλα του και την μιριζω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος

η αληθεια ειναι πως προσπαθω να μην το σκεφτομαι.. αλλα μου λειπει.. το βλεπω στον υπνο μου να αναστινετε.. τελοσπαντον καλο ταξιδι να χει το αγγελακι μου κ ελπιζω αυτεσ τις 7 μερεσ που το ειχα να ηταν ευτυχησμενο!!!!!!!!!![]()
Σίγουρα ήταν ευτυχισμένο καλή μου, με τόση αγάπη...
xarouka
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giouli P.
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα σε όλους! Θέλω να υιοθετήσω ένα σκυλάκι, ψάχνω για αδεσποτάκι-ταλαιπωράκι μικρό σε μέγεθος, λόγω ότι μένω σε λίγα τετραγωνικά και έχω ήδη 2 θηλυκές και έναν αερσενικό γατούλη.
Πως μπορώ να μάθω αν το σκυλάκι δεν μισεί τις γάτες? Αν το εκθέσω σε ήχους νιαουρίσματος ?(γιατί στο καταφύγιο δημου κλπ δεν μπορούν να ξέρουν)Δεν υπάρχει περίπτωση εφόσον τον φέρω σπίτι, να το διώξω (εξάλλου όποιος μπαίνει, μένει εκτός αν το αποφασίσει ο ίδιος να φύγει! ).

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Ή με πολύ προσοχή και επίβλεψη (για να μην γίνει κάποια στραβή) θα ξεκινήσεις να φιλοξενήσεις ένα ζωάκι ή θα πάρεις από κάποιον που έχει αδέσποτα τσεκαρισμένα με γάτες.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος

electra82
Νεοφερμένο μέλος
Το σκυλακι βεβαια πρεπει να εχει φαει μερικες φαπες απο την γατα αλλα οχι τιποτα τραγικο! απλα λογο του οτι ειναι κουταβι και κανει απότομες κινήσεις για παιχνιδια και συνηθως τα γατιά τρομάζουνε με αυτα, ε εκει τρώει καμια φαπα.Οποτε εγω καταλήγω οτι θέλει σταδιακή επαφη μεταξυ τους και να συνεχησετε να δίνετε την ίδια σημασεία στην γάτα σας!και καλη επιτυχεία!

loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος
γειας σας,
έχω δύο πανέμορφους γάτους 3 και 2 χρονών. θα ήθελα πολύ και ένα σκύλο. ειναι εφικτό; θα ήθελα την συμβουλή σας. θα μπορέσουν να είναι ευτυχισμένοι οι τρεις τους σε ένα σπίτι χωρίς αυλή;
ευχαριστώ πολύ!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Εξαρτάται το χαρακτήρα των γατιών, δηλαδή κατά πόσο τα πάνε καλά μεταξύ τους και δείχνουν πρόθυμα να δεχτούν και τρίτο, άλλου είδους, μέλος στην παρέα. Αν είναι αρκετά κοινωνικοποιημένα και αν το σκυλάκι το πάρεις από μωρό, ώστε να του είναι ευκολώτερο να εξοικειώνεται, δεν βλέπω το λόγο γιατί όχι..
Αλλά καλύτερα να σου πουν τα πιο έμπειρα μέλη μας, που έχουν ήδη σκυλάκια και γατάκια στην ίδια οικογένεια

ultraviolence
Συντονιστής
)Στην αρχή δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά, αφού αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον σκύλο σε δικό του κλουβι τις περισσότερες ώρες της ημέρας(πράγμα που δεν μου άρεσε καθόλου τότε!) Όσο να'ναι θελουν και αυτα τον χρονο τους.Σήμερα,μετά από τόσα χρόνια,οχι μόνο τα πηγαίνουν πολύ καλά, αλλά το ένα δεν μπορεί χωρίς το άλλο! Βέβαια,αραιά και που έχουν μικροκαυγαδάκια, αλλά επόμενο δεν είναι; Το να τα βλέπεις αυτή τη στιγμή,το ένα να κοιμάται πάνω στο,άλλο δίπλα στο τζάκι είναι το κάτι άλλο!!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Την κάνω στο μυαλό μου εικόνα, περιμένοντας και φωτογραφίες σας
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
dudiezz
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
dudiezz
Νεοφερμένο μέλος

...Με τον καιρό ελπίζω να συνηθίσουν!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool