aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Και τα παιδια εδω αυτες τις ισσοροπιες παλευουν μην νομιζεις.....να ισσοροπησει λιγο η φαση για να ζουν και αυτα και εμεις μια πιο ανετη ζωη. Εγω ουτε ιεραποστολος αισθανομαι ουτε εγκληματιας. Πηρα 2 αδεσπωτα και τα εδωσα μια στεγη. Γιναμε φιλοι και συμπορευομαστε με τους τροπους που ειναι εφικτο να γινει. Και επειδη ειμαι ανθρωπος καποια πραγματα τα αποφασιζω εγω. Αυτη ειναι η φυση μου.
ΜΑκαρι να ζουσαμε σε εναν κοσμο με μονοκατοικιες, λουλουδια, δεντρα και να ειμασταν σε αρμονια με τη γη αλλα δυστυχως η πραγματικοτητα ειναι σκληρη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ...εχω διαβασει ενα καταπληκτικο αρθρο, εαν το ειχα τωρα θα σας εγραφα μερικα σημεια. Εξηγει πως οι γατες θα ειναι τα μοναδικα αιλουροειδη που θα διασωθουν στο μελλον!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neisseria
Νεοφερμένο μέλος
Πολλα απ τα παιδια εδω κανουν ενα μεγαλο αγωνα με τα αδεσπωτα και γενικα αφιερωνουν παρα πολυ χρονο απ τη ζωη τους για να βρουν σε παρα πολλα γατακια σπιτι. Αυτη ειναι μια πολυ δυσκολη διαδικασια. Χιλιαδες αδεσπωτα γατακια δεν θα ειχαν πεθανει αδικα εαν ημασταν γενικα λιγο πιο προσεχτικοι. Οι γατες συμφηλιωθηκαν με τους ανθρωπους για την επιβιωση τους και η στηρωση ειναι ενα κομματι μιας αγραφης συμφωνιας. Η γατα ειναι εξυπνη. Ξερει οτι πρεπει να παει με τον ισχυρο για να επιβιωσει και "ανεχεται" την στηρωση γιατι τελικα ετσι εξαπλωνεται. ΤΑ αλλα ειδη που δεν συμφηλιωνονται θα αφανιστουν. Αυτη ειναι η σκληρη αληθεια. Οποτε εαν μιλαμε για τις γατες....μην τις λυπασαι και πολυ......εμας να λυπασαι που θα μεινουμε χωρις δαση.
Και τα παιδια εδω αυτες τις ισσοροπιες παλευουν μην νομιζεις.....να ισσοροπησει λιγο η φαση για να ζουν και αυτα και εμεις μια πιο ανετη ζωη. Εγω ουτε ιεραποστολος αισθανομαι ουτε εγκληματιας. Πηρα 2 αδεσπωτα και τα εδωσα μια στεγη. Γιναμε φιλοι και συμπορευομαστε με τους τροπους που ειναι εφικτο να γινει. Και επειδη ειμαι ανθρωπος καποια πραγματα τα αποφασιζω εγω. Αυτη ειναι η φυση μου.
ΜΑκαρι να ζουσαμε σε εναν κοσμο με μονοκατοικιες, λουλουδια, δεντρα και να ειμασταν σε αρμονια με τη γη αλλα δυστυχως η πραγματικοτητα ειναι σκληρη.
Εδώ μιλούν και για σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστειες. Αν είναι έτσι όλες οι αδέσποτες είναι πλέων μολυσμένες με τόσα ζευγαρώματα και βιασμούς αρσενικών. Εν τέλη η θυλική στείρωση μετά από ένα αριθμό γεννήσεων είναι συμβιβασμός για τον έλεγχο των αδέσποτων. Στο εξωτερικό υπάρχει και το αντίστιχο της ανδρικής στείρωσης στα ζώα, που τη προτείνουν κάποιοι ηλίθιοι γιατροί σε άνδρες. Η γνωστή αγγειεκτομή ή αλλιώς αφαίρεση του σπερματικού πόρου η οποία σε μεγάλο ποσοστό δεν είναι αναστρέψιμη αν θέλει να επανέλθει ο άνδρας στο μέλλον. Έχει εφαρμοστεί σε γάτες αλλά κοστίζει. Στον άνδρα δεν επιρεάζει την σεξουαλική του λειτουργεία και υπάρχει μία μόνο παρενέργεια κάτω του 0,1%... παραφροσύνη από την επίθεση των αντισωμάτων που καταστρέφουν τα σπερματοζωάρια στο αίμα (φθάνουν εκεί από την απορρόφιση τους αφού δεν φθάνουν ποτέ εκεί με το σπερματικό υγρό) στον εγκέφαλο. Δε ξέρω κατά πόσο υπάρχουν παρόμοιες παρενέργειες στις γάτες αλλά υπάρχουν σε πολλές χώρες γραφεία που κατέχουν τέτοιες γάτες και εξηπηρετούν κατόχους θυλικών γάτων που έχουν προβλήματα οίστρου.
aretha
Περιβόητο μέλος
Καλώς ήρθατε στον πλανήτη Γη και συγκεκριμένα στην Ελλάδα! Ελπίζουμε να είχατε μια ευχάριστη πτήση και να μη σας ενόχλησε η απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα. Ευχαριστούμε που διαλέξατε την Cosmara-mou Airlines για το ταξίδι σας.Εδώ μιλούν και για σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστειες. Αν είναι έτσι όλες οι αδέσποτες είναι πλέων μολυσμένες με τόσα ζευγαρώματα και βιασμούς αρσενικών.

Καλώς ήρθατε στον πλανήτη Γη και συγκεκριμένα στην Ελλάδα! Ελπίζουμε να είχατε μια ευχάριστη πτήση και να μη σας ενόχλησε η απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα. Ευχαριστούμε που διαλέξατε την Cosmara-mou Airlines για το ταξίδι σας.![]()
Eιπα να μην ξαναγραψω στο θεμα, αλλα δεν αντεξα!
Καλώς ήρθατε στον πλανήτη Γη και συγκεκριμένα στην Ελλάδα! Ελπίζουμε να είχατε μια ευχάριστη πτήση και να μη σας ενόχλησε η απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα. Ευχαριστούμε που διαλέξατε την Cosmara-mou Airlines για το ταξίδι σας.![]()
Σωστήηηηηηηηηηηηηηηηη

neisseria
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ απλά ανέφερα αυτό που ισχυρίζεστε ως νέο Αρμαγεδδών των ζώων αν δε κατάλαβες, επείδη δεν έχεις την δυνατότητα να καταλάβεις ή το κάνεις επίτηδες. Νομίζω ότι η παράσταση σου δικαιωματικά σου κέρδισε μία θέση σε εκπομπές τύπου Χαρδαβέλα και Ευαγγελάτου. Και μπορείς να πάρεις όλο το "σόι" με τις στρουθοκαμήλους μαζί.(διευκρινίζω για να μη παρεξηγηθώ,δεν αναφέρομαι σε όλους με όσους έχω έρθει σε αντιπαράθεση αλλά συγκεκριμένα 2-3 άτομα που ξέρουν ποια είναι)
Subject to change
e-steki.gr Founder
Ευχαριστώ.
neisseria
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι οτι θα σε παρακαλούσα neisseria να προσέχεις λίγο τον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί προσβάλλεις. Και έχε υπόψιν οτι η ειρωνεία, ο χλευασμός και οι επιθέσεις απαγορεύονται απο τους κανόνες του MyCat.
Ευχαριστώ.
Αυτά τα έκανα μόνο εγώ ως τώρα; Από τη στιγμή που είπα την άποψη μου υπήρξαν 2-3 άτομα που μου έκαναν προσωπική επίθεση με ειρωνείες και χλευασμούς και απάντησα ΜΟΝΟ Σ'ΑΥΤΟΥΣ και ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ με τον ίδιο τρόπο. Εγώ δέχομαι το δικό μου μερίδιο ευθύνης άλλά θα παρακαλούσα να κάνεις συστάσεις και σ'αυτούς και να μη χρησημοποιείς 2 μέτρα και 2 σταθμά.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Όπως και να χει, παρακαλώ ΟΛΟΥΣ σας να σταματήσετε να ειρωνεύεστε το συνομιλητή σας. Και ειδικότερα εσένα neisseria.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
και πολλοι αλλοι λογοι.
οπως ο ελεγχος των γεννησεων και οι ασθενειες. Δεν ειναι μονο αυτος ο λογος και νομιζω αναφερθηκε.
Απλα ειναι και αυτος ενας λογος. Πολλοι που εχουν γατουλες τους αρρωστησαν και αναφερουν και αυτη τη περιπτωση.
ΚΑνενας δεν ειπε οτι στηρωνονται μονο για αυτο.
Απλα αν εχεις ενα γατακι ετσι το προφυλασεις και απο αυτο.
Η στηρωση οπως και πολλες δρασεις στο κοσμο προεκυψαν απο την αναγκη.
Πρακτικα θεματα. Η φιλοσοφηση ενως θεματος προκειπτει συνηθως μετα.
Τωρα εαν σου προκαλεσαι εντυπωση η θερμη με την οποια ο κοσμος υποστηριζει την στηρωση στο Mycat, απλα σκεψου οτι τα περισσοτερα παιδια παλευουν με τα αδεσπωτα καθε μερα.
Και γω δεν ειμαι απολυτη στο θεμα, ουτε ενοχλουμαι εαν καποιος θελει να αφησει τη γατουλα του να γεννησει, το καταλαβαινω.
Δειξε λιγο μια κατανοηση σε αυτους τους ανθρωπους που δουλευουν δουλευουν και βλεπουν αργα τα αποτελεσματα της δουλειας τους. Ξερεις γιατι γινεται αυτο; Γιατι πολλοι ανθρωποι που δεν τα στηρωνουν και τα αφηνουν να ζευγαρωνουν δεν περνουν την ευθυνη αυτης της πραξης και στο τελος αυτα τα αδεσπωτα καταληγουν σε αυτα τα παιδια απο τις φιλοζωικες που παιδευονται. Καταλαβαινεις τι γινεται σ αυτη τη χωρα;
Ειμαι σιγουρη πως εαν καποιος πολυ συνειδητα επιλεξει να αφησει τη γατουλα του να γεννησει δεν θα του πει κανεις τιποτα εδω.
Ισα ισα! Εχουμε δει πολλες χαρουμενες γεννες στο σαιτ.
Δυστυχως ομως ο κοσμος τα αφηνει να γεννανε και τα παραταει μεσα στους γκριζους δρομους της πολης!(μ αρεσε το τελευταιο...ειμαι μια ποιητρια!
)Στα λεω αυτα για να δεις περιπου πως σκεφτονται τα παιδια και περνω μια θεση λιγο πιο εξω γιατι εγω δεν υποστηριζω φανατικα την στηρωση αλλα ουτε και το αντιθετο. ΚΑτανοω την καθε επιλογη για τους λογους που εχει ο καθε ιδιοκτητης.
Αυτα!
Φιλακια!

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
ΚΑι σκεφτομαι εγω:Ενταξει δεν ξερει η κοπελα, το καταλαβαινω. Δεν γεννιομαστε να ξερουμε ολοκληρο καταστατικο φιλοζωικης, αλλα ειναι απλη λογικη:
Το πηρα, δεν μπορω να το κρατησω, πρεπει να βρω μια λυση.
Ποιος μας βρισκει λυσεις στα προβληματα που δεν τα καταφερνουμε; Η αποχη και η εγκαταλειψη; Αφου αν θες να καταφερεις κατι μπορεις!!!ΝΑ μην λεμε ψεμματα και τα πιστευουμε! Ενα σωρο πιο περιπλοκα ψεμματα κουβαλαμε,. να μην κοροιδευομαστε και για ενα γατακι. Ρωτας και μαθαινεις.
Το παραδειγμα το γραφω για να σου πω οτι κυκλοφορει πολυ τρελα, γενικα...το ξερεις αυτο
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαλαρα!!!!Ας πει τη γνωμη του ο καινουργιος της παρεας.
(ελπιζω να μην βρω εγω το μπελα μου ξανα!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neisseria
Νεοφερμένο μέλος
Πες μου, τι λόγο έχω να χρησιμοποιήσω 2 μέτρα και 2 σταθμά; Σε ξέρω κι απο χτες; Αυτό που βλέπω είναι οτι όσοι απάντησαν εριστικά, ήταν διότι εσύ απο τότε που μπήκες στο θέμα αυτό προσβάλλεις, ειρωνεύεσαι και υποτιμάς τους συνομιλητές σου. Σαφώς και δεν δικαιολογεί αυτό αντίστοιχη επίθεση απο τους άλλους, αλλά η ποσότητα των δικών σου ύβρεων σε σχέση με αυτές όοολων των άλλων μαζί είναι και πάλι μεγαλύτερη.
Όπως και να χει, παρακαλώ ΟΛΟΥΣ σας να σταματήσετε να ειρωνεύεστε το συνομιλητή σας. Και ειδικότερα εσένα neisseria.
Προφανώς έχεις αντίθετη γνώμη και σου είναι πιο εύκολο να δεις όλο αυτό το μοντέλο που περιγράφεις σε μένα. Οι απαντήσεις μου πήγαν σε συγκεκριμένα άτομα που μου απευθυνθηκαν στο ίδιο ύφος. Υπήρχε καλός διάλογος παρά τις αντίθετες απόψεις με πολλά άτομα.
Εγώ δε πρόκειται καν να ξαναπαντήσω σε ειρωνικά σχόλια αλλά και το δικό σου σχόλιο μόλις τώρα έχει σκοπό να με υποβιβάσει (όχι απαραίτητα ενσυνείδητα) αφού δεν το θεωρώ αντικειμενικό.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

neisseria
Νεοφερμένο μέλος
να σου απαντήσω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Για εξηγησε μου λιγο, τι αισθηση δηλαδη πηρες; Για ποιους λογους πιστευεις υποστηριζουν καποιοι θερμα την στηρωση; Ειναι οπι λογοι περα απο τις αναγκες και τα προβληματα που υπαρχουν με τις πολλες γεννες;
Σε ρωταω γιατι νομιζω οτι κατα βαση αυτοι ειναι οι λογοι και που μιλαω με κοσμο τα ιδια πανω κατω ολοι αντιμετωπιζουν με τα αστειρωτα ζωακια τους
Με μπερδεψες λιγακι.
Τι ενοεις ακριβως;
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
neisseria
Νεοφερμένο μέλος
ΚΑι τι να κανει καποιος ρε συ; Πως να το αντιμετωπισει αυτο; γεννες θελουν λεφτα.
Για εξηγησε μου λιγο, τι αισθηση δηλαδη πηρες; Για ποιους λογους πιστευεις υποστηριζουν καποιοι θερμα την στηρωση; Ειναι οπι λογοι περα απο τις αναγκες και τα προβληματα που υπαρχουν με τις πολλες γεννες;
Σε ρωταω γιατι νομιζω οτι κατα βαση αυτοι ειναι οι λογοι και που μιλαω με κοσμο τα ιδια πανω κατω ολοι αντιμετωπιζουν με τα αστειρωτα ζωακια τους![]()
Με μπερδεψες λιγακι.
Τι ενοεις ακριβως;
Εννοώ ότι ένα στειρωμένο ζωάκι δημιουργεί πολύ λιγότερα προβλήματα στον ιδιοκτήτη του, και ο ίδιος έχει το κεφάλι του ήσυχο.Η περίοδος του οίστρου πάντα με ανησυχούσε και μ'εβγαζέ από τους ρυθμούς μου, έπρεπε να ανησυχώ συνεχώς για τους γατούλιδες. Νομίζω ότι όσο και αν το αρνούνται είναι πολύ βολικό για ότι αφορά την ησυχία τους.Χθες αργά στην έξοδο μιλούσα με μία φίλη που έχει σκύλο και είναι ειλικρινής πάντα μαζί μου. Μου είπε:"Φροντίζω το σκύλο μου,τον αγαπώ αλλά ο σκοπός ήταν να έχω παρέα και όχι να έχω ένα ζωάκι να φροντίζω.Δεν τον έχω στειρώση αλλά αν δε θα μπορούσα να τον ζευγαρώσω εύκολα θα το έκανα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Δε καταλαβαίνω γιατί το κάνεις θέμα, οι περισσότεροι έτσι σκέφτονται!" Ακριβώς αυτό πιστεύα πριν τη ρωτήσω, και το φέρω ως παράδειγμα μόνο και όχι ότι αυτή είναι η εκπρόσωπος όλον των "κατόχων" ζώων.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool