Οι λογοι που στηρωνει ο κοσμος τα ζωα ειναι πολλοι. ΚΑι οι πρακτικοι λογοι που σου ανεφερα
και πολλοι αλλοι λογοι.
οπως ο ελεγχος των γεννησεων και οι ασθενειες. Δεν ειναι μονο αυτος ο λογος και νομιζω αναφερθηκε.
Απλα ειναι και αυτος ενας λογος. Πολλοι που εχουν γατουλες τους αρρωστησαν και αναφερουν και αυτη τη περιπτωση.
ΚΑνενας δεν ειπε οτι στηρωνονται μονο για αυτο.
Απλα αν εχεις ενα γατακι ετσι το προφυλασεις και απο αυτο.
Η στηρωση οπως και πολλες δρασεις στο κοσμο προεκυψαν απο την αναγκη.
Πρακτικα θεματα. Η φιλοσοφηση ενως θεματος προκειπτει συνηθως μετα.
Τωρα εαν σου προκαλεσαι εντυπωση η θερμη με την οποια ο κοσμος υποστηριζει την στηρωση στο Mycat, απλα σκεψου οτι τα περισσοτερα παιδια παλευουν με τα αδεσπωτα καθε μερα.
Και γω δεν ειμαι απολυτη στο θεμα, ουτε ενοχλουμαι εαν καποιος θελει να αφησει τη γατουλα του να γεννησει, το καταλαβαινω.
Δειξε λιγο μια κατανοηση σε αυτους τους ανθρωπους που δουλευουν δουλευουν και βλεπουν αργα τα αποτελεσματα της δουλειας τους. Ξερεις γιατι γινεται αυτο; Γιατι πολλοι ανθρωποι που δεν τα στηρωνουν και τα αφηνουν να ζευγαρωνουν δεν περνουν την ευθυνη αυτης της πραξης και στο τελος αυτα τα αδεσπωτα καταληγουν σε αυτα τα παιδια απο τις φιλοζωικες που παιδευονται. Καταλαβαινεις τι γινεται σ αυτη τη χωρα;
Ειμαι σιγουρη πως εαν καποιος πολυ συνειδητα επιλεξει να αφησει τη γατουλα του να γεννησει δεν θα του πει κανεις τιποτα εδω.
Ισα ισα! Εχουμε δει πολλες χαρουμενες γεννες στο σαιτ.
Δυστυχως ομως ο κοσμος τα αφηνει να γεννανε και τα παραταει μεσα στους γκριζους δρομους της πολης!(μ αρεσε το τελευταιο...ειμαι μια ποιητρια!

)
Στα λεω αυτα για να δεις περιπου πως σκεφτονται τα παιδια και περνω μια θεση λιγο πιο εξω γιατι εγω δεν υποστηριζω φανατικα την στηρωση αλλα ουτε και το αντιθετο. ΚΑτανοω την καθε επιλογη για τους λογους που εχει ο καθε ιδιοκτητης.
Αυτα!
Φιλακια!