Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Το ρωτησα αυτο γιατι μολις διαβασα 100 ζαλιστηκα οχι οτι ειμαι τσιγκουνα .Θελω το καλο της γατασ μου και γιαυτο πρεπει να κανω τα παντα.Αν και δεν το ζητησα thanks a lot για τη πληριφιρια.!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μπορεί να βρείς και φτηνότερα.. 50-60.. αλλά θα είσαι ΠΟΛΥ τυχερή. Επίσης είναι αρκετοί αυτοί που κάνουν καλύτερες τιμές για τις αδέσποτες, ή αν στειρώσεις δυο -δυο ή περισσότερες γάτες. Ολα είναι θέμα ερώτησης, και συζήτησης ΠΡΙΝ την στείρωση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Λες ?

Παντως ειναι χρησιμο αυτο που μου ειπες!
Ειναι λογικο ![Μονο αν ειμαι τυχερη]
Παντως
Thanks !!!

domyvou
Νεοφερμένο μέλος
Αν και αρκετό καιρό μέλος, γράφω πρώτη φορά ... Σας χαιρετώ! Για την ακρίβεια όταν πριν από ένα χρόνο χάθηκε το Φροσύ μου και αποφάσισα μόνο... εικονικά pets, σας ανακάλυψα ... Τώρα έχω μία 7μηνη θυληκιά κουκλα την οποία θα στειρώσω τέλη του μήνα. Για τα αδεσποτάκια της γειτονιάς προβλέπεται κάτι? Με ένα γείτονα ταίζουμε και κατά ανάγκη περιθάλπτουμε κατά καιρούς- περίπου 25 γατιά τα οποία αναμένονται - παρά τις προσπάθειες "καλών" μας γειτώνων- να πολλαπλασιαστούν ραγδαία... Μπορεί κάποιος φορέας να αναλάβει την στείρωσή τους? Τα διαδικαστικά μπορούμε εμείς αλλά το κόστος των επεμβάσεψν δυσρυχώς όχι... Σημ. Ζω στη Ρόδο.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Έτσι λογικά θα κάνετε ότι και εμείς στην υπόλοιπη Ελλάδα. Τα πιάνετε, τα στειρώνετε, ίσως βρείτε Κτηνιάτρους που κάνουν ειδικές τιμές στα αδέσποτα, και τα ελευθερώνετε πάλι. Ισως για κάποια με καλό ήρεμο χαρακτήρα να βάλετε και αγγελίες μήπως βρεί κανένα σπιτάκι.
maRina33
Νεοφερμένο μέλος
ΘΕΛΩ ΟΜΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗ ΖΕΥΓΑΡΩΣΩ !!!!

τηλ.επικοινωνιας 69 77 210 376 ή 697 557 383
ευχαριστω και πλζ καντε οτι μπορειτε

moukelis
Επιφανές μέλος
mercy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και απορω πως τα κρατανε,με ηρεμιστηκες?
Η δικια μου με το που συνηλθε λιγο απο την ναρκωση, αλλης εγχειρησης, την επιασε ανησυχια. Καταλαβαινε οτι κατι δεν παει καλα και την ειχε πιασει ο εγωισμος να περπατησει ντε και καλα. Ωρες καναμε στρατα στρατουλα, γιατι δεν ειχε συνελθει εντελως και παραπατουσε, ειχε και το χωνι που την βαρεναι.
την αλλη βδομαδα λεω να κλεισω ρανεβου για στειρωση, λπιζω να μην εχουμε τα ιδια, αν και δεν το βλεπω!
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλη σας τυχη!
mercy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εδω στην περιοχη μας απο οτι ξερω δεν υπαρχει καποιος που να τα κραταει. Αυτος που πηγαμε με κρατησε και μεσα για να τον βοηθαω. Η αληθεια ειναι οτι δυσκολευτικα πολυ. Δυσκολο να το βλεπεις το καημενο σωριασμενο κατω απο την επηρεια της ναρκωσης. Ελεγα οτι θα ηταν καλυτερα επειδη θα ημουν εκει οτι και αν συμβει,αλλα ειναι δυσκολο....
Τωρα ειμαι προετοιμασμενη στο τι θα περασω ή τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω!
Η στειρωση τελικα πρεπει να γινεται σε μικρη ηλικια.
ria23
Διάσημο μέλος
και μας σωνει και ντε ηθελε να περπατησει και συνηλθε και σχετικα γρηγορα σημερα ομως ειναι περδικι και οπως παλια..,.

mercy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διαβασα παντως για αλλα γατακια που καθονται μετα την εγχειρηση ησυχα ησυχα και αναρρωνουν και σκεφτομουν τι καλα! Βεβαια το οτι προσπαθουσε να περπατησει με καθησυχαζε γιατι σημαινε οτι ειναι καλα, οταν καθοταν ανυσηχουσα.
Ξερετε αν το χωνι ειναι απαραιτητο?
ria23
Διάσημο μέλος

mercy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η αληθεια ειναι οτι δεν μου φανηκαν και πολυ σοι οπως την εραψε!
dude
Νεοφερμένο μέλος
Μηπως ξερει κανεις αν στειρωμενη γατα υπαρχει πιθανοτητα να εχει ορεξη για περιπτυξεις με αρσενικα?

moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι,γινεται,αν δεν εχει αφαιρεθει η μητρα,αλλα μονο οι ωοθηκες.
dude
Νεοφερμένο μέλος
δεν το ηξερα..!
οχι τιποτα αλλο, αλλα δεν ειμαι σιγουρη τι ειδους στειρωση εκανε η κτηνιατρος.παντως μου ειχε πει οτι ητανε ετοιμες οι ωοθηκες.ευχαριστω πολυ!!
moukelis
Επιφανές μέλος
dude
Νεοφερμένο μέλος
ειπε οτι ητανε "πρησμενες". απο οσο ξερω τα εβγαλε ολα. ειναι μια χαρα παντως, ευτυχισμενη και τρελουτσικη!ευχαριστω και παλι!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Μάλλον εννοούσε ότι είχε οίστρο ή ήταν έτοιμη...ειπε οτι ητανε "πρησμενες". απο οσο ξερω τα εβγαλε ολα. ειναι μια χαρα παντως, ευτυχισμενη και τρελουτσικη!ευχαριστω και παλι!![]()

Πάντως μπορεί να του έπεσε κάποιο κομμάτι ωοθήκης, και να μην τις έβγαλε τελείως.. Λογικά θα πρέπει να της φύγει η όρεξη για τρελίτσες τελείως.. αλλιώς κάτι δεν πάει καλά..
Πόσο χρονών είναι η γάτα?? Γιατί αν είναι μεγάλη, θα πάρει καιρό μέχρι να το ξεχάσει το θέμα.. αν είναι μικρή.. κάτι άλλο τρέχει.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool