Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Είμαι σχετικά νέο μέλος στο φόρουμ και μιας και είμαι μια άπειρη γατομαμά θα ήθελα ορισμένες πληροφορίες όσον αφορά την στείρωση και τον ευνουχισμό. Τον περασμένο Οκτώβρη ενώ ήμουν Ρέθυμνο βρήκα δυο απίστευτα πεινασμένα γατουλια να παρακαλάνε για βοήθεια στα σκουπίδια. Ήταν πολύ μικρά και αδύναμα οπότε αποφάσισα να τα πάω στον κτηνίατρο. Δεν είχαν κάποιο πρόβλημα υγείας ούτε καν ψύλλους! Απ'οτι μου είπε ο γιατρός μάλλον ήταν από "σπίτι", καταλειπα μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης που ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να ξεφορτωθεί σε έναν κάδο. Δεν είχαν κλείσει καν τον πρώτο μηνά ζωής τους! Καθώς δεν έβρισκα κάποιον ενδιαφερόμενο να τα υιοθετήσει, τα κράτησα εγώ και τώρα μένουμε μαζί στο σπίτι μου στην Πάτρα. Είναι σχεδόν 4 μηνών εμβολιασμένα κ χαρούμενα που έχουν κάποιον να τα φροντίζει.
Τις τελευταίες μέρες νομίζω οτι ο αρσενικός ανακαλύπτει την σεξουαλικότητα του με αποτέλεσμα να δαγκώνει το θηλυκό στο σβέρκο κ να προσπαθεί να το καβαλήσει κάνοντας τις αντίστοιχες κινήσεις αναπαραγωγής

ΤΟ θηλυκό όμως ούτε συζήτηση, βγάζει νυχιά, δόντια για να τον σταματήσει. Αλλα αυτός δεν το βάζει κάτω. Βγάζει κ έναν περιεργο ηχο σαν να της μιλαει! Μίλησα με τον γιατρό στο τηλ. για τις ανησυχίες μου αλλά μου είπε οτι απλά παίζουνε ακόμα κ οτι είναι πολύ νωρίς για στείρωση (+μου πρότεινε το εξωφρενικό ποσό των 200 ευρώ και για τα 2)
Δεν θέλω να βρεθώ κ εγώ θύμα μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, δεν θα έχω τους πόρους να τα συντηρήσω. Εδώ τώρα με τα 2 αυτά γατονια κ έχω βγει εκτός προϋπολογισμού, δεν μπορούσα όμως να τα αφήσω στο ελεος του δρομου.