κατερ!να
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
julia ενννοω τις αγριογατες στη φυση στα δαση κλπ...οχι τις αδεσποτες...ειμαι 100% υπερ της στειρωσης αν και μου εχουν συμβει ατυχηματα εξ'αιτιας της...
Λογικά και αυτές κινδυνεύουν απο τις κύστες, την πυομήτρα, τον καρκίνο κλπ κλπ, απλά θα τις βρεί πρώτα κάποιο άλλο κακό, πχ άνθρωπος ή κακουχίες, πείνα κλπ, και δεν νομίζω να ζουν και όσο ζούν τα ξαδέλφια τους στους ζωολογικούς κήπους.
Δεν γεννάνε τόσο συχνά όσο οι γάτες ούτε τόσα πολλά μικρά. Πολλά άγρια ζώα έχουν ήδη εξαφανιστεί... και πολλά κινδυνεύουν ήδη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michalistolmi
Νεοφερμένο μέλος
Ολοι λενε τα θετικα και τα αρνητικα της στειρωσης. Στα αρνητικα σε κανενα ποστ και site δεν ειδα τα συναισθήματα που μπορει να σου βγαλει σε σενα τον ιδιο. Ισως να ειμαι υπερβολικά ευαίσθητος.
Εμενα με πήρε και με σήκωσε συναισθηματικά. Μου κρατούσε και μουτρα. Ουτε να με κοιταξει δεν θελει σημερα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

speri
Διάσημο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
michalistolmi
Νεοφερμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ο φοιβος μου μετά απο 4 μερες ειναι οπως παλια. Φοβαμαι να τον πιάσω εκει μηπως και ποναει. ο γιατρος του μου ειπε πως δεν χρειαζεται να τον παω να τον ξανα δει. και οτι τα ραματα θα πεσουν μόνα τους. Το κανουν και άλλοι αυτό?
Ναι συνηθως βαζουν απορροφησιμα ραμματα. Να προσεχεις απλα να μην πειραζει τα ραμματα! Περαστικα στον γατουλη σου!
michalistolmi
Νεοφερμένο μέλος
speri
Διάσημο μέλος

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
η κτηνίατλόθ μου είπε θτην αδελφή μου πωθ δεν θα αλάκθω θυνήθειεθ αν μου κάνουν θτείρωθη είναι αλήθεια αυτό; ( μην πείτε θε κανέναν πωθ κλυφάκουθα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πούπου48372
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
(((αν έχετε σκοπό λοιπόν να έχετε την γατούλα σας στο σπίτι και δε σας ενδιαφέρει να την ζευγαρώσετε, κάνετε την εγχείρηση όσο είναι νέα για να είστε μια ζωή ήσυχοι!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος

Πιάστηκα μα@ακας και ανίδεη, και της έχω κάνει αυτή την ένεση μία φορά, εμπιστευόμενη μα@ακωδώς την κτηνίατρο που επέμενε αραδιάζοντας ένα σωρό ¨επιχειρήματα¨ για να κάνει την @αμωένεση...
Έχω χώσει απίστευτα μπινελίκια για το θέμα, και απλά παρακαλάω να μην συμβεί κάτι άσχημο...
Άντε με όλους τους μπακάληδες!
Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την γατουλίτσα σου...
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
speri
Διάσημο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Γιατι καποιοι γιατροι..ειναι περισσοτεροι εμποροι,παρα γιατροι.Η στειρωση γινεται μια φορα..οι ενεσεις για χρονια..και τα λεφτα που βγαζουναπο αυτες,πολυ περισσοτερα..δυστυχως,δυστυχως ,δυστυχως..Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν καταργούν αυτές τις ενέσεις αφού στο 80% των περιπτώσεων δημιουργείται καρκίνος. Υπάρχουν πολλοί που τις κάνουν στα ζωάκια τους χωρίς να ξέρουν τις επιπτώσεις. Εγώ προσωπικά έχω στειρώσει πάρα πολλές γάτες και αδέσποτες πολλές ποτέ καμία μα καμία δεν είχε επιπλοκές από την εγχείριση μάλιστα μου τις κρατάει ο γιατρός και τους δίνει ισχυρή αντιβίωση και είναι μια χαρά. Μετά από λίγο καιρό που τις δεις δεν τις αναγνωρίζεις. Έχουν ομορφύνει πάρα πολύ δεν είναι ταλαιπωρημένα καθόλου και πραγματικά ενώ στην αρχή φαίνεται μια διαδικασία επίπονη για το ζωάκι δεν το μετανιώνω καθόλου γιατί μετά βλέπω πόσο υγιή είναι και πραγματικά πιο ήρεμα.
.Εκει θελει τη δικια μας αντιδραση...να μην ΠΑΤΑΜΕ σε αυτους τους γιατρους..και να ενημερωνουμε οσο μπορουμε.
marina289
Περιβόητο μέλος
το γιατί τις κάνουν κάποιοι κτηνίατροι, είναι πασιφανές... βγάλε κομπιουτεράκι , κάνε πολλαπλασιασμούς και πάρε την απάντηση...
Καλώς ή κακώς, έδειξα εμπιστοσύνη στην κτηνίατρο, η οποία παρεμπιπτόντως έχει και πολύ καλό όνομα... Εγώ πρωτάρα, και καθόλου καχύποπτη τότε να φιλτράρω το κάθετι που μου έλεγε η κτηνίατρος ... πράγμα που τώρα το κάνω...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool