Στείρωση στις γάτες

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
julia ενννοω τις αγριογατες στη φυση στα δαση κλπ...οχι τις αδεσποτες...ειμαι 100% υπερ της στειρωσης αν και μου εχουν συμβει ατυχηματα εξ'αιτιας της...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

julia ενννοω τις αγριογατες στη φυση στα δαση κλπ...οχι τις αδεσποτες...ειμαι 100% υπερ της στειρωσης αν και μου εχουν συμβει ατυχηματα εξ'αιτιας της...

Λογικά και αυτές κινδυνεύουν απο τις κύστες, την πυομήτρα, τον καρκίνο κλπ κλπ, απλά θα τις βρεί πρώτα κάποιο άλλο κακό, πχ άνθρωπος ή κακουχίες, πείνα κλπ, και δεν νομίζω να ζουν και όσο ζούν τα ξαδέλφια τους στους ζωολογικούς κήπους.:redface: Δεν γεννάνε τόσο συχνά όσο οι γάτες ούτε τόσα πολλά μικρά.

Πολλά άγρια ζώα έχουν ήδη εξαφανιστεί... και πολλά κινδυνεύουν ήδη.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειμαστε στην δευτερη μερα. Φαινετε καλα σημερα. Περπαταει τρώει πηδαει. Τα ματακια του από μαυρα εγιναν παλι οπςς παλια. Τον εβλεπα και ενιωθα πως ποναει και πραγματικα ηταν δυσκολο. Εγω προσωπικα εχω τυψεις για αυτο που του εκανα. Εχω τύψεις για τον πονο που του προκάλεσα.

Ολοι λενε τα θετικα και τα αρνητικα της στειρωσης. Στα αρνητικα σε κανενα ποστ και site δεν ειδα τα συναισθήματα που μπορει να σου βγαλει σε σενα τον ιδιο. Ισως να ειμαι υπερβολικά ευαίσθητος.

Εμενα με πήρε και με σήκωσε συναισθηματικά. Μου κρατούσε και μουτρα. Ουτε να με κοιταξει δεν θελει σημερα.

Σε καταλαβαινω..γιατι και λογω ηλικιας τα βλεπεις ετσι..ειναι λογικο! Ομως...πιστεψε με...το γατακι δεν σου κραταει μουτρα,διοτι δεν ξερει τι εχει γινει..και πιστεψε με..ηταν για το καλο του..να εισαι απολυτα σιγουρος για αυτο.Περαστικουλια σας..:)

το πολυ πολυ να κρατησει μουτρα στον κτηνιατρο :lol:

Σημερα πηγαμε για στειρωση. Εφαγε λιγο αλλα εκανε εμετουλη η καλη μου. Κοιμαται αρκετα αλλα περπαταει σχεδον κανονικα. Ελπιζω απο αυριο να ειναι καλυτερα.:worry:

Παιδια μην τρελενεστε τα δυο πρωτα 24ωρα ειναι δυσκολα στα θηλυκα,μετα ολα θα ειναι οπως ηταν πριν και καλυτερα! Θα δειτε ποσο ξεγνοιαστη θα γινει η γατα σας απο οιστρους και οσα συνεπαγονται.

Ο φοιβος μου μετά απο 4 μερες ειναι οπως παλια. Φοβαμαι να τον πιάσω εκει μηπως και ποναει. ο γιατρος του μου ειπε πως δεν χρειαζεται να τον παω να τον ξανα δει. και οτι τα ραματα θα πεσουν μόνα τους. Το κανουν και άλλοι αυτό?

Ο φοιβος μου μετά απο 4 μερες ειναι οπως παλια. Φοβαμαι να τον πιάσω εκει μηπως και ποναει. ο γιατρος του μου ειπε πως δεν χρειαζεται να τον παω να τον ξανα δει. και οτι τα ραματα θα πεσουν μόνα τους. Το κανουν και άλλοι αυτό?

Ναι συνηθως βαζουν απορροφησιμα ραμματα. Να προσεχεις απλα να μην πειραζει τα ραμματα! Περαστικα στον γατουλη σου!

Τις πρωτες μερες απλα εγλυφε την περιοχη. Τωρα τιποτα. Εγινε ο γλυκος γατουλης που ηταν και πριν. Σε ευχαριστω…..

Εμας μας ειπε οτι μονο τα εσωτερικα ραμματα ειναι απορροφησιμα ενω τα εξωτερικα οχι (γιατι δεν γινεται απλα να ειναι). Θα παμε σε μια βδομαδα να της τα βγαλει...Ενα 24ωρο μετα ειναι παρα πολυ καλα η μικρη μας παντως. Αντιδρα σε ολα και εχει ηρεμησει απο τον πονο αρκετα:)

:pc:η κτηνίατλόθ μου είπε θτην αδελφή μου πωθ δεν θα αλάκθω θυνήθειεθ αν μου κάνουν θτείρωθη είναι αλήθεια αυτό; ( μην πείτε θε κανέναν πωθ κλυφάκουθα:yes:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα! θα ήθελα να ρωτήσω για την στείρωση της γάτας μου...Υπάρχει περίπτωση να πέθανει?Και τι πρέπει να προσέχω μετά?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάθε επέμβαση είτε σε ζωάκι είτε σε άνθρωπο ενέχει κινδύνους, όμως αν προηγηθεί προεγχειρητικός έλεγχος και το γατάκι είναι υγιές πριν τη στείρωση, οι κίνδυνοι είναι σχεδόν ανύπαρκτοι. Μετά τη στείρωση και εφόσον του έχει κάνει ο γιατρός μακράς διαρκέιας αντιβίωση δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα, σε λίγο θα είναι καλύτερα απο πριν:)

Έκανα λογαριασμό για να σας πω πως 10 χρόνια τώρα έκανα στην γατούλα μου στείρωση με εμβόλια αναβολής οίστρου ανα 6μηνο ή και χρόνο και τώρα στα 11 της έχει κάνει 2 επεμβάσεις για αφαίρεση όγκου στο στήθος!!! Η γατούλα μου έχει καρκίνο στο στήθος, κινδυνεύει να πεθάνει και φταίω εγώ που της έκανα αυτές τις ενέσεις τόσα χρόνια:( (((αν έχετε σκοπό λοιπόν να έχετε την γατούλα σας στο σπίτι και δε σας ενδιαφέρει να την ζευγαρώσετε, κάνετε την εγχείρηση όσο είναι νέα για να είστε μια ζωή ήσυχοι!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ωωωωωωωωωχχχχχχχχ....ουφφφφφφφφ.... ααααααααααααααχχχχχχχ............:(:(:(:(:(
Πιάστηκα μα@ακας και ανίδεη, και της έχω κάνει αυτή την ένεση μία φορά, εμπιστευόμενη μα@ακωδώς την κτηνίατρο που επέμενε αραδιάζοντας ένα σωρό ¨επιχειρήματα¨ για να κάνει την @αμωένεση...
Έχω χώσει απίστευτα μπινελίκια για το θέμα, και απλά παρακαλάω να μην συμβεί κάτι άσχημο...
Άντε με όλους τους μπακάληδες!
Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την γατουλίτσα σου...

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν καταργούν αυτές τις ενέσεις αφού στο 80% των περιπτώσεων δημιουργείται καρκίνος. Υπάρχουν πολλοί που τις κάνουν στα ζωάκια τους χωρίς να ξέρουν τις επιπτώσεις. Εγώ προσωπικά έχω στειρώσει πάρα πολλές γάτες και αδέσποτες πολλές ποτέ καμία μα καμία δεν είχε επιπλοκές από την εγχείριση μάλιστα μου τις κρατάει ο γιατρός και τους δίνει ισχυρή αντιβίωση και είναι μια χαρά. Μετά από λίγο καιρό που τις δεις δεν τις αναγνωρίζεις. Έχουν ομορφύνει πάρα πολύ δεν είναι ταλαιπωρημένα καθόλου και πραγματικά ενώ στην αρχή φαίνεται μια διαδικασία επίπονη για το ζωάκι δεν το μετανιώνω καθόλου γιατί μετά βλέπω πόσο υγιή είναι και πραγματικά πιο ήρεμα.

Δυστυχως μπροστα στο βωμο του κερδους δεν υπολογιζεται τιποτα αλλο...Λυπαμαι πολυ που υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι...

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν καταργούν αυτές τις ενέσεις αφού στο 80% των περιπτώσεων δημιουργείται καρκίνος. Υπάρχουν πολλοί που τις κάνουν στα ζωάκια τους χωρίς να ξέρουν τις επιπτώσεις. Εγώ προσωπικά έχω στειρώσει πάρα πολλές γάτες και αδέσποτες πολλές ποτέ καμία μα καμία δεν είχε επιπλοκές από την εγχείριση μάλιστα μου τις κρατάει ο γιατρός και τους δίνει ισχυρή αντιβίωση και είναι μια χαρά. Μετά από λίγο καιρό που τις δεις δεν τις αναγνωρίζεις. Έχουν ομορφύνει πάρα πολύ δεν είναι ταλαιπωρημένα καθόλου και πραγματικά ενώ στην αρχή φαίνεται μια διαδικασία επίπονη για το ζωάκι δεν το μετανιώνω καθόλου γιατί μετά βλέπω πόσο υγιή είναι και πραγματικά πιο ήρεμα.
Γιατι καποιοι γιατροι..ειναι περισσοτεροι εμποροι,παρα γιατροι.Η στειρωση γινεται μια φορα..οι ενεσεις για χρονια..και τα λεφτα που βγαζουναπο αυτες,πολυ περισσοτερα..δυστυχως,δυστυχως ,δυστυχως..:(.Εκει θελει τη δικια μας αντιδραση...να μην ΠΑΤΑΜΕ σε αυτους τους γιατρους..και να ενημερωνουμε οσο μπορουμε.:)

Χμ....:hmm: το γιατί τις κάνουν κάποιοι κτηνίατροι, είναι πασιφανές... βγάλε κομπιουτεράκι , κάνε πολλαπλασιασμούς και πάρε την απάντηση...:(
Καλώς ή κακώς, έδειξα εμπιστοσύνη στην κτηνίατρο, η οποία παρεμπιπτόντως έχει και πολύ καλό όνομα... Εγώ πρωτάρα, και καθόλου καχύποπτη τότε να φιλτράρω το κάθετι που μου έλεγε η κτηνίατρος ... πράγμα που τώρα το κάνω...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back