εχω χασει τον υπνο μου,διαβαζω διαφορα μες στο φορουμ κι εχω ανχωθει,τι θα κανω με τα μωρακια που βρηκα?στην αρχη ελεγα να τα δωσω,ομως με οσα διαβασα το μετανιωσα κι ειναι και δυσκολο εδω που μενω,πατμο,θελω οταν μεγαλωσουν να τα στειρωσω και να τα εμβολιασω,να τους δωσω οτι τους αξιζει,κλαιω καθε βραδυ,εχω παραμελησει τα παντα για τα γατακια!!αν καποιος απ το φορουμ ξερει καποιον κτηνιατρο,οργανωση η κατι τετοιο να κανει δωρεαν στειρωση παρακαλω ενημερωστε με,και οικονομικα εμβολια,ειναι δυσκολο για μενα,με 5 μωρα συν εναν γατο εξι.το φαγητο τους οκ το παλευω,ομως δε θελω να τα εχω ανεμβολιαστα τα μωρα μου,και δε θελω να γενησουν αλλα δυστυχα πλασματακια σαν κι αυτα!!!!!!θα εκτιμουσα πολυ αν μου δεινατε μια λυση,θα τα κρατησω,ομως θελω βοηθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!
το ξαναγραφω εδω στην πατμο δεν εχουμε ουτε κτηνιατρο,ουτε παιδιατρο,και τα παιδια μου με ενα τηλεφωνο τα γιατρευω μια ζωη,ακομα και για αντιβιωση,καπως ετσι κανω και με τα γατια που βρησκω κατα καιρους!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.