Τέστ γήρανσης!

αχ ναι μπράβο!!! και είχα και cd τους κάπου αλλά δεν το βρήσκω:P:P
Πολύ ωραίο τραγούδι...
Εμένα πολλά της 10αετήας μου θυμίζουν "αγνές αγάπες":redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και το "¨Φελιτσιτα" του ίδιου δίσκου..:P

Να το! https://www.youtube.com/watch?v=_Kc4epuVr90

Εν τω μεταξύ, είναι απίστευτο ότι ο κύριος Al Bano (τελείως ατυχές όνομα σήμερα) έκανε κάποτε καριέρα με τέτοια πατομπούκαλα! Προφανώς τότε δεν μετρούσε τόσο η εμφάνιση...:/:

Μιμίκα, κι εγώ μόνη μου χαίρομαι με τα παλιά τραγούδια!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink::blink::blink:
Από μια άποψη, πάλι καλά που πέρασαν τα 80s...
Ωραίο βίντεο πάντως!:happy:
Γιατί καλέ πάλι καλά που πέρασαν τα 80's???:confused: Και τι έχει το video clip?:hmm: Οι Lordi με κάτι τέτοια έκαναν επιτυχία!!!;) Άσε που σαν τραγούδι ακόμα μ'αρέσει!!!:happy:

Τι τέλειο! Μου'φτιαξες το βράδυ!!! Το Big in Japan των Alphaville μαζί με το Total Eclipse of the heart της Bonnie Tyler είναι από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια ever!!!! Επίσης έχω ρίξει πολύ χορό με το You spin me round των Dead or Alive. Aχ βρε Μιμίκα τι μου θύμισες! Με πήγες πάάάάρα πολλά χρόνια πίσω.....:(
Δεν είχε όμως καθόλου Duran-Duran. Γιατί? Περίεργο....:hmm:

Ασπασία έχει το ίδιο και 2 και 3 με ακόμη περισσότερα!!!:up::up:
Ασε και εγώ έχω εκστασιαστεί βλέποντας τα όλα μαζεμένα!!!:up::up:

Ασπασία έχει το ίδιο και 2 και 3 με ακόμη περισσότερα!!!:up::up:
Ασε και εγώ έχω εκστασιαστεί βλέποντας τα όλα μαζεμένα!!!:up::up:
Μου έδωσες ιδέα!!! Θα κατεβάσω τραγούδια να γράψω cd με 80's!!!:up::up::up:

οι Dead or Alive έβγαλαν προσφατο dvd το είδα σε έναν φίλο και ο τραγουδιστής τους έχει γίνει εντελώς γυναίκα!!! Θεά όμως!!!:D:D

Γιατί καλέ πάλι καλά που πέρασαν τα 80's???:confused:

Μη νομίζεις, κι εγώ λατρεύω τα 80s, απλώς μερικά πράγματα καλό είναι να ξεχαστούν.:cool:

Και τι έχει το video clip?:hmm:

Στο τραγούδι ήταν η ένστασή μου. Το βίντεο είναι κομμάτι ανθολογίας! Τώρα τι είδους ανθολογίας είναι άλλη υπόθεση.:P

Μιμίκα κάνω πάρτυ!!!! Ένα Bacardi cola θέλω για να θυμιθώ τι έπινα στα σχολικά παρτυ ή έστω ένα fruit punch!!!
Εν τω μεταξύ ανκάλυψα κάτι κουφό που δεν το είχα προσέξει μέχρι τώρα. Το τραγούδι των τίτλων σε μια χαζή σειρά στο star, τις Μάγισσες, είναι των Smiths. Α,ρε Μορισσεϋ να το ξέρες που θα καταλήξει όταν το έγραφες....:down:

Δεν το ήξερα αυτό με τις μάγγισες:blink::blink:

Εγώ έχω πάρει το κινητό για μικρόφωνο και τραγουδάω στο φρουνάκι όλα τα τραγούδια!! Τα ξέρω απέξω μετά από τόσα χρόνια!!!
Ετσι μου ρχεται να φουσκώσω το μαλλί και να βάλω βάτες!!:lol::lol::lol::lol::lol:

οι Dead or Alive έβγαλαν προσφατο dvd το είδα σε έναν φίλο και ο τραγουδιστής τους έχει γίνει εντελώς γυναίκα!!! Θεά όμως!!!:D:D

για του λόγου το αληθές;)

Συνημμένα

• 57002370.jpg
    57002370.jpg
    57,9 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 75097816.jpg
    75097816.jpg
    33,8 KB · Εμφανίσεις: 12
  • Dead-Or-Alive-You-Spin-Me-Round-348505.jpg
    Dead-Or-Alive-You-Spin-Me-Round-348505.jpg
    44,5 KB · Εμφανίσεις: 11
Και μια και μιλάμε για εκκεντρικούς...

Army of Lovers - Crucified

Το καλύτερο γκρουπ ever!!:up::up:

Μ' αρέσουν ο Μπαχ και οι Army of Lovers, εντάξει;:redface::P

καλά ruko δεν βαράμε:P:P:P:P

Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς....

καλά ruko δεν βαράμε:P:P:P:P

Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς....
Στους ρομαντικούς με γρήγορη σύνδεση...Εγω με 38.6 kbps ουτε τη σελίδα δεν μπορώ να ανοίξω!:lol:

και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια
Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city....
O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer!
Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...:down::P)

και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια
Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city....
O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer!
Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...:down::P)

:lol::lol::lol::lol::lol: μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!!:P:P

Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε:hmm:

Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά:down::down: και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια..

:lol::lol::lol::lol::lol: μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!!:P:P

Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε:hmm:

Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά:down::down: και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια..

εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι....:rolleyes:

εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι....:rolleyes:
Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως....:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back