mimikaki
Διάσημο μέλος

Πολύ ωραίο τραγούδι...
Εμένα πολλά της 10αετήας μου θυμίζουν "αγνές αγάπες"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
και το "¨Φελιτσιτα" του ίδιου δίσκου..![]()
Να το! https://www.youtube.com/watch?v=_Kc4epuVr90
Εν τω μεταξύ, είναι απίστευτο ότι ο κύριος Al Bano (τελείως ατυχές όνομα σήμερα) έκανε κάποτε καριέρα με τέτοια πατομπούκαλα! Προφανώς τότε δεν μετρούσε τόσο η εμφάνιση...

Μιμίκα, κι εγώ μόνη μου χαίρομαι με τα παλιά τραγούδια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Γιατί καλέ πάλι καλά που πέρασαν τα 80's???
Από μια άποψη, πάλι καλά που πέρασαν τα 80s...
Ωραίο βίντεο πάντως!![]()
Και τι έχει το video clip?
Οι Lordi με κάτι τέτοια έκαναν επιτυχία!!!
Άσε που σαν τραγούδι ακόμα μ'αρέσει!!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τι τέλειο! Μου'φτιαξες το βράδυ!!! Το Big in Japan των Alphaville μαζί με το Total Eclipse of the heart της Bonnie Tyler είναι από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια ever!!!! Επίσης έχω ρίξει πολύ χορό με το You spin me round των Dead or Alive. Aχ βρε Μιμίκα τι μου θύμισες! Με πήγες πάάάάρα πολλά χρόνια πίσω.....

Δεν είχε όμως καθόλου Duran-Duran. Γιατί? Περίεργο....

mimikaki
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μου έδωσες ιδέα!!! Θα κατεβάσω τραγούδια να γράψω cd με 80's!!!Ασπασία έχει το ίδιο και 2 και 3 με ακόμη περισσότερα!!!
Ασε και εγώ έχω εκστασιαστεί βλέποντας τα όλα μαζεμένα!!!![]()

mimikaki
Διάσημο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Γιατί καλέ πάλι καλά που πέρασαν τα 80's???![]()
Μη νομίζεις, κι εγώ λατρεύω τα 80s, απλώς μερικά πράγματα καλό είναι να ξεχαστούν.

Και τι έχει το video clip?![]()
Στο τραγούδι ήταν η ένστασή μου. Το βίντεο είναι κομμάτι ανθολογίας! Τώρα τι είδους ανθολογίας είναι άλλη υπόθεση.

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εν τω μεταξύ ανκάλυψα κάτι κουφό που δεν το είχα προσέξει μέχρι τώρα. Το τραγούδι των τίτλων σε μια χαζή σειρά στο star, τις Μάγισσες, είναι των Smiths. Α,ρε Μορισσεϋ να το ξέρες που θα καταλήξει όταν το έγραφες....
mimikaki
Διάσημο μέλος

Εγώ έχω πάρει το κινητό για μικρόφωνο και τραγουδάω στο φρουνάκι όλα τα τραγούδια!! Τα ξέρω απέξω μετά από τόσα χρόνια!!!
Ετσι μου ρχεται να φουσκώσω το μαλλί και να βάλω βάτες!!

mimikaki
Διάσημο μέλος
οι Dead or Alive έβγαλαν προσφατο dvd το είδα σε έναν φίλο και ο τραγουδιστής τους έχει γίνει εντελώς γυναίκα!!! Θεά όμως!!!![]()
για του λόγου το αληθές

Συνημμένα
ruko
Διάσημο μέλος
Army of Lovers - Crucified
Το καλύτερο γκρουπ ever!!

Μ' αρέσουν ο Μπαχ και οι Army of Lovers, εντάξει;

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Στους ρομαντικούς με γρήγορη σύνδεση...Εγω με 38.6 kbps ουτε τη σελίδα δεν μπορώ να ανοίξω!

mimikaki
Διάσημο μέλος

Κάτι για το καλοκαίρι που μας αφήνει
και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια

Ismini
Διάσημο μέλος
Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city....
O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer!
Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια
Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city....
O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer!
Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...)

μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!!

Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε

Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά
Mika
Δραστήριο μέλος
μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!!
Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε
Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικάκαι τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια..
εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι....

Ismini
Διάσημο μέλος
Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως....εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι....![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool