mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:15 Η mimikaki έγραψε: #301 04-09-07 22:15 αχ ναι μπράβο!!! και είχα και cd τους κάπου αλλά δεν το βρήσκω Πολύ ωραίο τραγούδι... Εμένα πολλά της 10αετήας μου θυμίζουν "αγνές αγάπες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:16 Η ruko έγραψε: #302 04-09-07 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: και το "¨Φελιτσιτα" του ίδιου δίσκου.. Click για ανάπτυξη... Να το! https://www.youtube.com/watch?v=_Kc4epuVr90 Εν τω μεταξύ, είναι απίστευτο ότι ο κύριος Al Bano (τελείως ατυχές όνομα σήμερα) έκανε κάποτε καριέρα με τέτοια πατομπούκαλα! Προφανώς τότε δεν μετρούσε τόσο η εμφάνιση... Μιμίκα, κι εγώ μόνη μου χαίρομαι με τα παλιά τραγούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:17 Η aspasiapef: #303 04-09-07 22:17 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: 80's Rock!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ruko: Από μια άποψη, πάλι καλά που πέρασαν τα 80s... Ωραίο βίντεο πάντως! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ πάλι καλά που πέρασαν τα 80's??? Και τι έχει το video clip? Οι Lordi με κάτι τέτοια έκαναν επιτυχία!!! Άσε που σαν τραγούδι ακόμα μ'αρέσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:26 Η aspasiapef: #304 04-09-07 22:26 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: βρήκα και άλλο τέλειο ποτ πουρί από 80ς τραγούδια Χαίρομαι μόνη μου!! Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο! Μου'φτιαξες το βράδυ!!! Το Big in Japan των Alphaville μαζί με το Total Eclipse of the heart της Bonnie Tyler είναι από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια ever!!!! Επίσης έχω ρίξει πολύ χορό με το You spin me round των Dead or Alive. Aχ βρε Μιμίκα τι μου θύμισες! Με πήγες πάάάάρα πολλά χρόνια πίσω..... Δεν είχε όμως καθόλου Duran-Duran. Γιατί? Περίεργο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:29 Η mimikaki έγραψε: #305 04-09-07 22:29 Ασπασία έχει το ίδιο και 2 και 3 με ακόμη περισσότερα!!! Ασε και εγώ έχω εκστασιαστεί βλέποντας τα όλα μαζεμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:32 Η aspasiapef: #306 04-09-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ασπασία έχει το ίδιο και 2 και 3 με ακόμη περισσότερα!!! Ασε και εγώ έχω εκστασιαστεί βλέποντας τα όλα μαζεμένα!!! Click για ανάπτυξη... Μου έδωσες ιδέα!!! Θα κατεβάσω τραγούδια να γράψω cd με 80's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:42 Η mimikaki έγραψε: #307 04-09-07 22:42 οι Dead or Alive έβγαλαν προσφατο dvd το είδα σε έναν φίλο και ο τραγουδιστής τους έχει γίνει εντελώς γυναίκα!!! Θεά όμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:46 Η ruko έγραψε: #308 04-09-07 22:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατί καλέ πάλι καλά που πέρασαν τα 80's??? Click για ανάπτυξη... Μη νομίζεις, κι εγώ λατρεύω τα 80s, απλώς μερικά πράγματα καλό είναι να ξεχαστούν. Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Και τι έχει το video clip? Click για ανάπτυξη... Στο τραγούδι ήταν η ένστασή μου. Το βίντεο είναι κομμάτι ανθολογίας! Τώρα τι είδους ανθολογίας είναι άλλη υπόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:52 Η aspasiapef: #309 04-09-07 22:52 Μιμίκα κάνω πάρτυ!!!! Ένα Bacardi cola θέλω για να θυμιθώ τι έπινα στα σχολικά παρτυ ή έστω ένα fruit punch!!! Εν τω μεταξύ ανκάλυψα κάτι κουφό που δεν το είχα προσέξει μέχρι τώρα. Το τραγούδι των τίτλων σε μια χαζή σειρά στο star, τις Μάγισσες, είναι των Smiths. Α,ρε Μορισσεϋ να το ξέρες που θα καταλήξει όταν το έγραφες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:02 Η mimikaki έγραψε: #310 04-09-07 23:02 Δεν το ήξερα αυτό με τις μάγγισες Εγώ έχω πάρει το κινητό για μικρόφωνο και τραγουδάω στο φρουνάκι όλα τα τραγούδια!! Τα ξέρω απέξω μετά από τόσα χρόνια!!! Ετσι μου ρχεται να φουσκώσω το μαλλί και να βάλω βάτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:12 Η mimikaki έγραψε: #311 04-09-07 23:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: οι Dead or Alive έβγαλαν προσφατο dvd το είδα σε έναν φίλο και ο τραγουδιστής τους έχει γίνει εντελώς γυναίκα!!! Θεά όμως!!! Click για ανάπτυξη... για του λόγου το αληθές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 57002370.jpg 57,9 KB · Εμφανίσεις: 33 75097816.jpg 33,8 KB · Εμφανίσεις: 22 Dead-Or-Alive-You-Spin-Me-Round-348505.jpg 44,5 KB · Εμφανίσεις: 22 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:13 Η ruko έγραψε: #312 05-09-07 01:13 Και μια και μιλάμε για εκκεντρικούς... Army of Lovers - Crucified Το καλύτερο γκρουπ ever!! Μ' αρέσουν ο Μπαχ και οι Army of Lovers, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:18 Η mimikaki έγραψε: #313 05-09-07 01:18 καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:22 Η Ismini έγραψε: #314 05-09-07 01:22 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Click για ανάπτυξη... Στους ρομαντικούς με γρήγορη σύνδεση...Εγω με 38.6 kbps ουτε τη σελίδα δεν μπορώ να ανοίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:41 Η mimikaki έγραψε: #315 05-09-07 01:41 Επειδή με έχει πιάσει Κάτι για το καλοκαίρι που μας αφήνει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:49 Η Ismini έγραψε: #316 05-09-07 01:49 και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:58 Η mimikaki έγραψε: #317 05-09-07 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Click για ανάπτυξη... μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:06 Η Mika έγραψε: #318 05-09-07 02:06 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:13 Η Ismini έγραψε: #319 05-09-07 07:13 Αρχική Δημοσίευση από Mika: εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:45 Η kitsoyla έγραψε: #320 05-09-07 08:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Επειδή με έχει πιάσει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Click για ανάπτυξη... βρε mimikaki, που το βρήκες αυτο??? πω πω , τι μου θύμησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ ναι μπράβο!!! και είχα και cd τους κάπου αλλά δεν το βρήσκω Πολύ ωραίο τραγούδι... Εμένα πολλά της 10αετήας μου θυμίζουν "αγνές αγάπες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:16 Η ruko έγραψε: #302 04-09-07 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: και το "¨Φελιτσιτα" του ίδιου δίσκου.. Click για ανάπτυξη... Να το! https://www.youtube.com/watch?v=_Kc4epuVr90 Εν τω μεταξύ, είναι απίστευτο ότι ο κύριος Al Bano (τελείως ατυχές όνομα σήμερα) έκανε κάποτε καριέρα με τέτοια πατομπούκαλα! Προφανώς τότε δεν μετρούσε τόσο η εμφάνιση... Μιμίκα, κι εγώ μόνη μου χαίρομαι με τα παλιά τραγούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:17 Η aspasiapef: #303 04-09-07 22:17 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: 80's Rock!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ruko: Από μια άποψη, πάλι καλά που πέρασαν τα 80s... Ωραίο βίντεο πάντως! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ πάλι καλά που πέρασαν τα 80's??? Και τι έχει το video clip? Οι Lordi με κάτι τέτοια έκαναν επιτυχία!!! Άσε που σαν τραγούδι ακόμα μ'αρέσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:26 Η aspasiapef: #304 04-09-07 22:26 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: βρήκα και άλλο τέλειο ποτ πουρί από 80ς τραγούδια Χαίρομαι μόνη μου!! Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο! Μου'φτιαξες το βράδυ!!! Το Big in Japan των Alphaville μαζί με το Total Eclipse of the heart της Bonnie Tyler είναι από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια ever!!!! Επίσης έχω ρίξει πολύ χορό με το You spin me round των Dead or Alive. Aχ βρε Μιμίκα τι μου θύμισες! Με πήγες πάάάάρα πολλά χρόνια πίσω..... Δεν είχε όμως καθόλου Duran-Duran. Γιατί? Περίεργο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:29 Η mimikaki έγραψε: #305 04-09-07 22:29 Ασπασία έχει το ίδιο και 2 και 3 με ακόμη περισσότερα!!! Ασε και εγώ έχω εκστασιαστεί βλέποντας τα όλα μαζεμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:32 Η aspasiapef: #306 04-09-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ασπασία έχει το ίδιο και 2 και 3 με ακόμη περισσότερα!!! Ασε και εγώ έχω εκστασιαστεί βλέποντας τα όλα μαζεμένα!!! Click για ανάπτυξη... Μου έδωσες ιδέα!!! Θα κατεβάσω τραγούδια να γράψω cd με 80's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:42 Η mimikaki έγραψε: #307 04-09-07 22:42 οι Dead or Alive έβγαλαν προσφατο dvd το είδα σε έναν φίλο και ο τραγουδιστής τους έχει γίνει εντελώς γυναίκα!!! Θεά όμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:46 Η ruko έγραψε: #308 04-09-07 22:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατί καλέ πάλι καλά που πέρασαν τα 80's??? Click για ανάπτυξη... Μη νομίζεις, κι εγώ λατρεύω τα 80s, απλώς μερικά πράγματα καλό είναι να ξεχαστούν. Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Και τι έχει το video clip? Click για ανάπτυξη... Στο τραγούδι ήταν η ένστασή μου. Το βίντεο είναι κομμάτι ανθολογίας! Τώρα τι είδους ανθολογίας είναι άλλη υπόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:52 Η aspasiapef: #309 04-09-07 22:52 Μιμίκα κάνω πάρτυ!!!! Ένα Bacardi cola θέλω για να θυμιθώ τι έπινα στα σχολικά παρτυ ή έστω ένα fruit punch!!! Εν τω μεταξύ ανκάλυψα κάτι κουφό που δεν το είχα προσέξει μέχρι τώρα. Το τραγούδι των τίτλων σε μια χαζή σειρά στο star, τις Μάγισσες, είναι των Smiths. Α,ρε Μορισσεϋ να το ξέρες που θα καταλήξει όταν το έγραφες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:02 Η mimikaki έγραψε: #310 04-09-07 23:02 Δεν το ήξερα αυτό με τις μάγγισες Εγώ έχω πάρει το κινητό για μικρόφωνο και τραγουδάω στο φρουνάκι όλα τα τραγούδια!! Τα ξέρω απέξω μετά από τόσα χρόνια!!! Ετσι μου ρχεται να φουσκώσω το μαλλί και να βάλω βάτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:12 Η mimikaki έγραψε: #311 04-09-07 23:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: οι Dead or Alive έβγαλαν προσφατο dvd το είδα σε έναν φίλο και ο τραγουδιστής τους έχει γίνει εντελώς γυναίκα!!! Θεά όμως!!! Click για ανάπτυξη... για του λόγου το αληθές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 57002370.jpg 57,9 KB · Εμφανίσεις: 33 75097816.jpg 33,8 KB · Εμφανίσεις: 22 Dead-Or-Alive-You-Spin-Me-Round-348505.jpg 44,5 KB · Εμφανίσεις: 22 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:13 Η ruko έγραψε: #312 05-09-07 01:13 Και μια και μιλάμε για εκκεντρικούς... Army of Lovers - Crucified Το καλύτερο γκρουπ ever!! Μ' αρέσουν ο Μπαχ και οι Army of Lovers, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:18 Η mimikaki έγραψε: #313 05-09-07 01:18 καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:22 Η Ismini έγραψε: #314 05-09-07 01:22 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Click για ανάπτυξη... Στους ρομαντικούς με γρήγορη σύνδεση...Εγω με 38.6 kbps ουτε τη σελίδα δεν μπορώ να ανοίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:41 Η mimikaki έγραψε: #315 05-09-07 01:41 Επειδή με έχει πιάσει Κάτι για το καλοκαίρι που μας αφήνει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:49 Η Ismini έγραψε: #316 05-09-07 01:49 και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:58 Η mimikaki έγραψε: #317 05-09-07 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Click για ανάπτυξη... μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:06 Η Mika έγραψε: #318 05-09-07 02:06 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:13 Η Ismini έγραψε: #319 05-09-07 07:13 Αρχική Δημοσίευση από Mika: εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:45 Η kitsoyla έγραψε: #320 05-09-07 08:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Επειδή με έχει πιάσει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Click για ανάπτυξη... βρε mimikaki, που το βρήκες αυτο??? πω πω , τι μου θύμησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: και το "¨Φελιτσιτα" του ίδιου δίσκου.. Click για ανάπτυξη... Να το! https://www.youtube.com/watch?v=_Kc4epuVr90 Εν τω μεταξύ, είναι απίστευτο ότι ο κύριος Al Bano (τελείως ατυχές όνομα σήμερα) έκανε κάποτε καριέρα με τέτοια πατομπούκαλα! Προφανώς τότε δεν μετρούσε τόσο η εμφάνιση... Μιμίκα, κι εγώ μόνη μου χαίρομαι με τα παλιά τραγούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:17 Η aspasiapef: #303 04-09-07 22:17 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: 80's Rock!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ruko: Από μια άποψη, πάλι καλά που πέρασαν τα 80s... Ωραίο βίντεο πάντως! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ πάλι καλά που πέρασαν τα 80's??? Και τι έχει το video clip? Οι Lordi με κάτι τέτοια έκαναν επιτυχία!!! Άσε που σαν τραγούδι ακόμα μ'αρέσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:26 Η aspasiapef: #304 04-09-07 22:26 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: βρήκα και άλλο τέλειο ποτ πουρί από 80ς τραγούδια Χαίρομαι μόνη μου!! Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο! Μου'φτιαξες το βράδυ!!! Το Big in Japan των Alphaville μαζί με το Total Eclipse of the heart της Bonnie Tyler είναι από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια ever!!!! Επίσης έχω ρίξει πολύ χορό με το You spin me round των Dead or Alive. Aχ βρε Μιμίκα τι μου θύμισες! Με πήγες πάάάάρα πολλά χρόνια πίσω..... Δεν είχε όμως καθόλου Duran-Duran. Γιατί? Περίεργο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:29 Η mimikaki έγραψε: #305 04-09-07 22:29 Ασπασία έχει το ίδιο και 2 και 3 με ακόμη περισσότερα!!! Ασε και εγώ έχω εκστασιαστεί βλέποντας τα όλα μαζεμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:32 Η aspasiapef: #306 04-09-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ασπασία έχει το ίδιο και 2 και 3 με ακόμη περισσότερα!!! Ασε και εγώ έχω εκστασιαστεί βλέποντας τα όλα μαζεμένα!!! Click για ανάπτυξη... Μου έδωσες ιδέα!!! Θα κατεβάσω τραγούδια να γράψω cd με 80's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:42 Η mimikaki έγραψε: #307 04-09-07 22:42 οι Dead or Alive έβγαλαν προσφατο dvd το είδα σε έναν φίλο και ο τραγουδιστής τους έχει γίνει εντελώς γυναίκα!!! Θεά όμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:46 Η ruko έγραψε: #308 04-09-07 22:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατί καλέ πάλι καλά που πέρασαν τα 80's??? Click για ανάπτυξη... Μη νομίζεις, κι εγώ λατρεύω τα 80s, απλώς μερικά πράγματα καλό είναι να ξεχαστούν. Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Και τι έχει το video clip? Click για ανάπτυξη... Στο τραγούδι ήταν η ένστασή μου. Το βίντεο είναι κομμάτι ανθολογίας! Τώρα τι είδους ανθολογίας είναι άλλη υπόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:52 Η aspasiapef: #309 04-09-07 22:52 Μιμίκα κάνω πάρτυ!!!! Ένα Bacardi cola θέλω για να θυμιθώ τι έπινα στα σχολικά παρτυ ή έστω ένα fruit punch!!! Εν τω μεταξύ ανκάλυψα κάτι κουφό που δεν το είχα προσέξει μέχρι τώρα. Το τραγούδι των τίτλων σε μια χαζή σειρά στο star, τις Μάγισσες, είναι των Smiths. Α,ρε Μορισσεϋ να το ξέρες που θα καταλήξει όταν το έγραφες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:02 Η mimikaki έγραψε: #310 04-09-07 23:02 Δεν το ήξερα αυτό με τις μάγγισες Εγώ έχω πάρει το κινητό για μικρόφωνο και τραγουδάω στο φρουνάκι όλα τα τραγούδια!! Τα ξέρω απέξω μετά από τόσα χρόνια!!! Ετσι μου ρχεται να φουσκώσω το μαλλί και να βάλω βάτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:12 Η mimikaki έγραψε: #311 04-09-07 23:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: οι Dead or Alive έβγαλαν προσφατο dvd το είδα σε έναν φίλο και ο τραγουδιστής τους έχει γίνει εντελώς γυναίκα!!! Θεά όμως!!! Click για ανάπτυξη... για του λόγου το αληθές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 57002370.jpg 57,9 KB · Εμφανίσεις: 33 75097816.jpg 33,8 KB · Εμφανίσεις: 22 Dead-Or-Alive-You-Spin-Me-Round-348505.jpg 44,5 KB · Εμφανίσεις: 22 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:13 Η ruko έγραψε: #312 05-09-07 01:13 Και μια και μιλάμε για εκκεντρικούς... Army of Lovers - Crucified Το καλύτερο γκρουπ ever!! Μ' αρέσουν ο Μπαχ και οι Army of Lovers, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:18 Η mimikaki έγραψε: #313 05-09-07 01:18 καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:22 Η Ismini έγραψε: #314 05-09-07 01:22 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Click για ανάπτυξη... Στους ρομαντικούς με γρήγορη σύνδεση...Εγω με 38.6 kbps ουτε τη σελίδα δεν μπορώ να ανοίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:41 Η mimikaki έγραψε: #315 05-09-07 01:41 Επειδή με έχει πιάσει Κάτι για το καλοκαίρι που μας αφήνει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:49 Η Ismini έγραψε: #316 05-09-07 01:49 και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:58 Η mimikaki έγραψε: #317 05-09-07 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Click για ανάπτυξη... μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:06 Η Mika έγραψε: #318 05-09-07 02:06 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:13 Η Ismini έγραψε: #319 05-09-07 07:13 Αρχική Δημοσίευση από Mika: εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:45 Η kitsoyla έγραψε: #320 05-09-07 08:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Επειδή με έχει πιάσει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Click για ανάπτυξη... βρε mimikaki, που το βρήκες αυτο??? πω πω , τι μου θύμησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: 80's Rock!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ruko: Από μια άποψη, πάλι καλά που πέρασαν τα 80s... Ωραίο βίντεο πάντως! Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ πάλι καλά που πέρασαν τα 80's??? Και τι έχει το video clip? Οι Lordi με κάτι τέτοια έκαναν επιτυχία!!! Άσε που σαν τραγούδι ακόμα μ'αρέσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:26 Η aspasiapef: #304 04-09-07 22:26 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: βρήκα και άλλο τέλειο ποτ πουρί από 80ς τραγούδια Χαίρομαι μόνη μου!! Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο! Μου'φτιαξες το βράδυ!!! Το Big in Japan των Alphaville μαζί με το Total Eclipse of the heart της Bonnie Tyler είναι από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια ever!!!! Επίσης έχω ρίξει πολύ χορό με το You spin me round των Dead or Alive. Aχ βρε Μιμίκα τι μου θύμισες! Με πήγες πάάάάρα πολλά χρόνια πίσω..... Δεν είχε όμως καθόλου Duran-Duran. Γιατί? Περίεργο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:29 Η mimikaki έγραψε: #305 04-09-07 22:29 Ασπασία έχει το ίδιο και 2 και 3 με ακόμη περισσότερα!!! Ασε και εγώ έχω εκστασιαστεί βλέποντας τα όλα μαζεμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:32 Η aspasiapef: #306 04-09-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ασπασία έχει το ίδιο και 2 και 3 με ακόμη περισσότερα!!! Ασε και εγώ έχω εκστασιαστεί βλέποντας τα όλα μαζεμένα!!! Click για ανάπτυξη... Μου έδωσες ιδέα!!! Θα κατεβάσω τραγούδια να γράψω cd με 80's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:42 Η mimikaki έγραψε: #307 04-09-07 22:42 οι Dead or Alive έβγαλαν προσφατο dvd το είδα σε έναν φίλο και ο τραγουδιστής τους έχει γίνει εντελώς γυναίκα!!! Θεά όμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:46 Η ruko έγραψε: #308 04-09-07 22:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατί καλέ πάλι καλά που πέρασαν τα 80's??? Click για ανάπτυξη... Μη νομίζεις, κι εγώ λατρεύω τα 80s, απλώς μερικά πράγματα καλό είναι να ξεχαστούν. Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Και τι έχει το video clip? Click για ανάπτυξη... Στο τραγούδι ήταν η ένστασή μου. Το βίντεο είναι κομμάτι ανθολογίας! Τώρα τι είδους ανθολογίας είναι άλλη υπόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:52 Η aspasiapef: #309 04-09-07 22:52 Μιμίκα κάνω πάρτυ!!!! Ένα Bacardi cola θέλω για να θυμιθώ τι έπινα στα σχολικά παρτυ ή έστω ένα fruit punch!!! Εν τω μεταξύ ανκάλυψα κάτι κουφό που δεν το είχα προσέξει μέχρι τώρα. Το τραγούδι των τίτλων σε μια χαζή σειρά στο star, τις Μάγισσες, είναι των Smiths. Α,ρε Μορισσεϋ να το ξέρες που θα καταλήξει όταν το έγραφες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:02 Η mimikaki έγραψε: #310 04-09-07 23:02 Δεν το ήξερα αυτό με τις μάγγισες Εγώ έχω πάρει το κινητό για μικρόφωνο και τραγουδάω στο φρουνάκι όλα τα τραγούδια!! Τα ξέρω απέξω μετά από τόσα χρόνια!!! Ετσι μου ρχεται να φουσκώσω το μαλλί και να βάλω βάτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:12 Η mimikaki έγραψε: #311 04-09-07 23:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: οι Dead or Alive έβγαλαν προσφατο dvd το είδα σε έναν φίλο και ο τραγουδιστής τους έχει γίνει εντελώς γυναίκα!!! Θεά όμως!!! Click για ανάπτυξη... για του λόγου το αληθές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 57002370.jpg 57,9 KB · Εμφανίσεις: 33 75097816.jpg 33,8 KB · Εμφανίσεις: 22 Dead-Or-Alive-You-Spin-Me-Round-348505.jpg 44,5 KB · Εμφανίσεις: 22 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:13 Η ruko έγραψε: #312 05-09-07 01:13 Και μια και μιλάμε για εκκεντρικούς... Army of Lovers - Crucified Το καλύτερο γκρουπ ever!! Μ' αρέσουν ο Μπαχ και οι Army of Lovers, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:18 Η mimikaki έγραψε: #313 05-09-07 01:18 καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:22 Η Ismini έγραψε: #314 05-09-07 01:22 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Click για ανάπτυξη... Στους ρομαντικούς με γρήγορη σύνδεση...Εγω με 38.6 kbps ουτε τη σελίδα δεν μπορώ να ανοίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:41 Η mimikaki έγραψε: #315 05-09-07 01:41 Επειδή με έχει πιάσει Κάτι για το καλοκαίρι που μας αφήνει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:49 Η Ismini έγραψε: #316 05-09-07 01:49 και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:58 Η mimikaki έγραψε: #317 05-09-07 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Click για ανάπτυξη... μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:06 Η Mika έγραψε: #318 05-09-07 02:06 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:13 Η Ismini έγραψε: #319 05-09-07 07:13 Αρχική Δημοσίευση από Mika: εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:45 Η kitsoyla έγραψε: #320 05-09-07 08:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Επειδή με έχει πιάσει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Click για ανάπτυξη... βρε mimikaki, που το βρήκες αυτο??? πω πω , τι μου θύμησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: βρήκα και άλλο τέλειο ποτ πουρί από 80ς τραγούδια Χαίρομαι μόνη μου!! Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο! Μου'φτιαξες το βράδυ!!! Το Big in Japan των Alphaville μαζί με το Total Eclipse of the heart της Bonnie Tyler είναι από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια ever!!!! Επίσης έχω ρίξει πολύ χορό με το You spin me round των Dead or Alive. Aχ βρε Μιμίκα τι μου θύμισες! Με πήγες πάάάάρα πολλά χρόνια πίσω..... Δεν είχε όμως καθόλου Duran-Duran. Γιατί? Περίεργο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:29 Η mimikaki έγραψε: #305 04-09-07 22:29 Ασπασία έχει το ίδιο και 2 και 3 με ακόμη περισσότερα!!! Ασε και εγώ έχω εκστασιαστεί βλέποντας τα όλα μαζεμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:32 Η aspasiapef: #306 04-09-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ασπασία έχει το ίδιο και 2 και 3 με ακόμη περισσότερα!!! Ασε και εγώ έχω εκστασιαστεί βλέποντας τα όλα μαζεμένα!!! Click για ανάπτυξη... Μου έδωσες ιδέα!!! Θα κατεβάσω τραγούδια να γράψω cd με 80's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:42 Η mimikaki έγραψε: #307 04-09-07 22:42 οι Dead or Alive έβγαλαν προσφατο dvd το είδα σε έναν φίλο και ο τραγουδιστής τους έχει γίνει εντελώς γυναίκα!!! Θεά όμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:46 Η ruko έγραψε: #308 04-09-07 22:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατί καλέ πάλι καλά που πέρασαν τα 80's??? Click για ανάπτυξη... Μη νομίζεις, κι εγώ λατρεύω τα 80s, απλώς μερικά πράγματα καλό είναι να ξεχαστούν. Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Και τι έχει το video clip? Click για ανάπτυξη... Στο τραγούδι ήταν η ένστασή μου. Το βίντεο είναι κομμάτι ανθολογίας! Τώρα τι είδους ανθολογίας είναι άλλη υπόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:52 Η aspasiapef: #309 04-09-07 22:52 Μιμίκα κάνω πάρτυ!!!! Ένα Bacardi cola θέλω για να θυμιθώ τι έπινα στα σχολικά παρτυ ή έστω ένα fruit punch!!! Εν τω μεταξύ ανκάλυψα κάτι κουφό που δεν το είχα προσέξει μέχρι τώρα. Το τραγούδι των τίτλων σε μια χαζή σειρά στο star, τις Μάγισσες, είναι των Smiths. Α,ρε Μορισσεϋ να το ξέρες που θα καταλήξει όταν το έγραφες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:02 Η mimikaki έγραψε: #310 04-09-07 23:02 Δεν το ήξερα αυτό με τις μάγγισες Εγώ έχω πάρει το κινητό για μικρόφωνο και τραγουδάω στο φρουνάκι όλα τα τραγούδια!! Τα ξέρω απέξω μετά από τόσα χρόνια!!! Ετσι μου ρχεται να φουσκώσω το μαλλί και να βάλω βάτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:12 Η mimikaki έγραψε: #311 04-09-07 23:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: οι Dead or Alive έβγαλαν προσφατο dvd το είδα σε έναν φίλο και ο τραγουδιστής τους έχει γίνει εντελώς γυναίκα!!! Θεά όμως!!! Click για ανάπτυξη... για του λόγου το αληθές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 57002370.jpg 57,9 KB · Εμφανίσεις: 33 75097816.jpg 33,8 KB · Εμφανίσεις: 22 Dead-Or-Alive-You-Spin-Me-Round-348505.jpg 44,5 KB · Εμφανίσεις: 22 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:13 Η ruko έγραψε: #312 05-09-07 01:13 Και μια και μιλάμε για εκκεντρικούς... Army of Lovers - Crucified Το καλύτερο γκρουπ ever!! Μ' αρέσουν ο Μπαχ και οι Army of Lovers, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:18 Η mimikaki έγραψε: #313 05-09-07 01:18 καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:22 Η Ismini έγραψε: #314 05-09-07 01:22 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Click για ανάπτυξη... Στους ρομαντικούς με γρήγορη σύνδεση...Εγω με 38.6 kbps ουτε τη σελίδα δεν μπορώ να ανοίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:41 Η mimikaki έγραψε: #315 05-09-07 01:41 Επειδή με έχει πιάσει Κάτι για το καλοκαίρι που μας αφήνει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:49 Η Ismini έγραψε: #316 05-09-07 01:49 και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:58 Η mimikaki έγραψε: #317 05-09-07 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Click για ανάπτυξη... μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:06 Η Mika έγραψε: #318 05-09-07 02:06 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:13 Η Ismini έγραψε: #319 05-09-07 07:13 Αρχική Δημοσίευση από Mika: εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:45 Η kitsoyla έγραψε: #320 05-09-07 08:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Επειδή με έχει πιάσει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Click για ανάπτυξη... βρε mimikaki, που το βρήκες αυτο??? πω πω , τι μου θύμησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ασπασία έχει το ίδιο και 2 και 3 με ακόμη περισσότερα!!! Ασε και εγώ έχω εκστασιαστεί βλέποντας τα όλα μαζεμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:32 Η aspasiapef: #306 04-09-07 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ασπασία έχει το ίδιο και 2 και 3 με ακόμη περισσότερα!!! Ασε και εγώ έχω εκστασιαστεί βλέποντας τα όλα μαζεμένα!!! Click για ανάπτυξη... Μου έδωσες ιδέα!!! Θα κατεβάσω τραγούδια να γράψω cd με 80's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:42 Η mimikaki έγραψε: #307 04-09-07 22:42 οι Dead or Alive έβγαλαν προσφατο dvd το είδα σε έναν φίλο και ο τραγουδιστής τους έχει γίνει εντελώς γυναίκα!!! Θεά όμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:46 Η ruko έγραψε: #308 04-09-07 22:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατί καλέ πάλι καλά που πέρασαν τα 80's??? Click για ανάπτυξη... Μη νομίζεις, κι εγώ λατρεύω τα 80s, απλώς μερικά πράγματα καλό είναι να ξεχαστούν. Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Και τι έχει το video clip? Click για ανάπτυξη... Στο τραγούδι ήταν η ένστασή μου. Το βίντεο είναι κομμάτι ανθολογίας! Τώρα τι είδους ανθολογίας είναι άλλη υπόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:52 Η aspasiapef: #309 04-09-07 22:52 Μιμίκα κάνω πάρτυ!!!! Ένα Bacardi cola θέλω για να θυμιθώ τι έπινα στα σχολικά παρτυ ή έστω ένα fruit punch!!! Εν τω μεταξύ ανκάλυψα κάτι κουφό που δεν το είχα προσέξει μέχρι τώρα. Το τραγούδι των τίτλων σε μια χαζή σειρά στο star, τις Μάγισσες, είναι των Smiths. Α,ρε Μορισσεϋ να το ξέρες που θα καταλήξει όταν το έγραφες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:02 Η mimikaki έγραψε: #310 04-09-07 23:02 Δεν το ήξερα αυτό με τις μάγγισες Εγώ έχω πάρει το κινητό για μικρόφωνο και τραγουδάω στο φρουνάκι όλα τα τραγούδια!! Τα ξέρω απέξω μετά από τόσα χρόνια!!! Ετσι μου ρχεται να φουσκώσω το μαλλί και να βάλω βάτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:12 Η mimikaki έγραψε: #311 04-09-07 23:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: οι Dead or Alive έβγαλαν προσφατο dvd το είδα σε έναν φίλο και ο τραγουδιστής τους έχει γίνει εντελώς γυναίκα!!! Θεά όμως!!! Click για ανάπτυξη... για του λόγου το αληθές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 57002370.jpg 57,9 KB · Εμφανίσεις: 33 75097816.jpg 33,8 KB · Εμφανίσεις: 22 Dead-Or-Alive-You-Spin-Me-Round-348505.jpg 44,5 KB · Εμφανίσεις: 22 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:13 Η ruko έγραψε: #312 05-09-07 01:13 Και μια και μιλάμε για εκκεντρικούς... Army of Lovers - Crucified Το καλύτερο γκρουπ ever!! Μ' αρέσουν ο Μπαχ και οι Army of Lovers, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:18 Η mimikaki έγραψε: #313 05-09-07 01:18 καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:22 Η Ismini έγραψε: #314 05-09-07 01:22 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Click για ανάπτυξη... Στους ρομαντικούς με γρήγορη σύνδεση...Εγω με 38.6 kbps ουτε τη σελίδα δεν μπορώ να ανοίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:41 Η mimikaki έγραψε: #315 05-09-07 01:41 Επειδή με έχει πιάσει Κάτι για το καλοκαίρι που μας αφήνει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:49 Η Ismini έγραψε: #316 05-09-07 01:49 και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:58 Η mimikaki έγραψε: #317 05-09-07 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Click για ανάπτυξη... μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:06 Η Mika έγραψε: #318 05-09-07 02:06 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:13 Η Ismini έγραψε: #319 05-09-07 07:13 Αρχική Δημοσίευση από Mika: εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:45 Η kitsoyla έγραψε: #320 05-09-07 08:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Επειδή με έχει πιάσει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Click για ανάπτυξη... βρε mimikaki, που το βρήκες αυτο??? πω πω , τι μου θύμησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ασπασία έχει το ίδιο και 2 και 3 με ακόμη περισσότερα!!! Ασε και εγώ έχω εκστασιαστεί βλέποντας τα όλα μαζεμένα!!! Click για ανάπτυξη... Μου έδωσες ιδέα!!! Θα κατεβάσω τραγούδια να γράψω cd με 80's!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:42 Η mimikaki έγραψε: #307 04-09-07 22:42 οι Dead or Alive έβγαλαν προσφατο dvd το είδα σε έναν φίλο και ο τραγουδιστής τους έχει γίνει εντελώς γυναίκα!!! Θεά όμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:46 Η ruko έγραψε: #308 04-09-07 22:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατί καλέ πάλι καλά που πέρασαν τα 80's??? Click για ανάπτυξη... Μη νομίζεις, κι εγώ λατρεύω τα 80s, απλώς μερικά πράγματα καλό είναι να ξεχαστούν. Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Και τι έχει το video clip? Click για ανάπτυξη... Στο τραγούδι ήταν η ένστασή μου. Το βίντεο είναι κομμάτι ανθολογίας! Τώρα τι είδους ανθολογίας είναι άλλη υπόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:52 Η aspasiapef: #309 04-09-07 22:52 Μιμίκα κάνω πάρτυ!!!! Ένα Bacardi cola θέλω για να θυμιθώ τι έπινα στα σχολικά παρτυ ή έστω ένα fruit punch!!! Εν τω μεταξύ ανκάλυψα κάτι κουφό που δεν το είχα προσέξει μέχρι τώρα. Το τραγούδι των τίτλων σε μια χαζή σειρά στο star, τις Μάγισσες, είναι των Smiths. Α,ρε Μορισσεϋ να το ξέρες που θα καταλήξει όταν το έγραφες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:02 Η mimikaki έγραψε: #310 04-09-07 23:02 Δεν το ήξερα αυτό με τις μάγγισες Εγώ έχω πάρει το κινητό για μικρόφωνο και τραγουδάω στο φρουνάκι όλα τα τραγούδια!! Τα ξέρω απέξω μετά από τόσα χρόνια!!! Ετσι μου ρχεται να φουσκώσω το μαλλί και να βάλω βάτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:12 Η mimikaki έγραψε: #311 04-09-07 23:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: οι Dead or Alive έβγαλαν προσφατο dvd το είδα σε έναν φίλο και ο τραγουδιστής τους έχει γίνει εντελώς γυναίκα!!! Θεά όμως!!! Click για ανάπτυξη... για του λόγου το αληθές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 57002370.jpg 57,9 KB · Εμφανίσεις: 33 75097816.jpg 33,8 KB · Εμφανίσεις: 22 Dead-Or-Alive-You-Spin-Me-Round-348505.jpg 44,5 KB · Εμφανίσεις: 22 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:13 Η ruko έγραψε: #312 05-09-07 01:13 Και μια και μιλάμε για εκκεντρικούς... Army of Lovers - Crucified Το καλύτερο γκρουπ ever!! Μ' αρέσουν ο Μπαχ και οι Army of Lovers, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:18 Η mimikaki έγραψε: #313 05-09-07 01:18 καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:22 Η Ismini έγραψε: #314 05-09-07 01:22 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Click για ανάπτυξη... Στους ρομαντικούς με γρήγορη σύνδεση...Εγω με 38.6 kbps ουτε τη σελίδα δεν μπορώ να ανοίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:41 Η mimikaki έγραψε: #315 05-09-07 01:41 Επειδή με έχει πιάσει Κάτι για το καλοκαίρι που μας αφήνει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:49 Η Ismini έγραψε: #316 05-09-07 01:49 και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:58 Η mimikaki έγραψε: #317 05-09-07 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Click για ανάπτυξη... μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:06 Η Mika έγραψε: #318 05-09-07 02:06 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:13 Η Ismini έγραψε: #319 05-09-07 07:13 Αρχική Δημοσίευση από Mika: εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:45 Η kitsoyla έγραψε: #320 05-09-07 08:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Επειδή με έχει πιάσει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Click για ανάπτυξη... βρε mimikaki, που το βρήκες αυτο??? πω πω , τι μου θύμησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οι Dead or Alive έβγαλαν προσφατο dvd το είδα σε έναν φίλο και ο τραγουδιστής τους έχει γίνει εντελώς γυναίκα!!! Θεά όμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:46 Η ruko έγραψε: #308 04-09-07 22:46 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατί καλέ πάλι καλά που πέρασαν τα 80's??? Click για ανάπτυξη... Μη νομίζεις, κι εγώ λατρεύω τα 80s, απλώς μερικά πράγματα καλό είναι να ξεχαστούν. Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Και τι έχει το video clip? Click για ανάπτυξη... Στο τραγούδι ήταν η ένστασή μου. Το βίντεο είναι κομμάτι ανθολογίας! Τώρα τι είδους ανθολογίας είναι άλλη υπόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:52 Η aspasiapef: #309 04-09-07 22:52 Μιμίκα κάνω πάρτυ!!!! Ένα Bacardi cola θέλω για να θυμιθώ τι έπινα στα σχολικά παρτυ ή έστω ένα fruit punch!!! Εν τω μεταξύ ανκάλυψα κάτι κουφό που δεν το είχα προσέξει μέχρι τώρα. Το τραγούδι των τίτλων σε μια χαζή σειρά στο star, τις Μάγισσες, είναι των Smiths. Α,ρε Μορισσεϋ να το ξέρες που θα καταλήξει όταν το έγραφες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:02 Η mimikaki έγραψε: #310 04-09-07 23:02 Δεν το ήξερα αυτό με τις μάγγισες Εγώ έχω πάρει το κινητό για μικρόφωνο και τραγουδάω στο φρουνάκι όλα τα τραγούδια!! Τα ξέρω απέξω μετά από τόσα χρόνια!!! Ετσι μου ρχεται να φουσκώσω το μαλλί και να βάλω βάτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:12 Η mimikaki έγραψε: #311 04-09-07 23:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: οι Dead or Alive έβγαλαν προσφατο dvd το είδα σε έναν φίλο και ο τραγουδιστής τους έχει γίνει εντελώς γυναίκα!!! Θεά όμως!!! Click για ανάπτυξη... για του λόγου το αληθές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 57002370.jpg 57,9 KB · Εμφανίσεις: 33 75097816.jpg 33,8 KB · Εμφανίσεις: 22 Dead-Or-Alive-You-Spin-Me-Round-348505.jpg 44,5 KB · Εμφανίσεις: 22 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:13 Η ruko έγραψε: #312 05-09-07 01:13 Και μια και μιλάμε για εκκεντρικούς... Army of Lovers - Crucified Το καλύτερο γκρουπ ever!! Μ' αρέσουν ο Μπαχ και οι Army of Lovers, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:18 Η mimikaki έγραψε: #313 05-09-07 01:18 καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:22 Η Ismini έγραψε: #314 05-09-07 01:22 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Click για ανάπτυξη... Στους ρομαντικούς με γρήγορη σύνδεση...Εγω με 38.6 kbps ουτε τη σελίδα δεν μπορώ να ανοίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:41 Η mimikaki έγραψε: #315 05-09-07 01:41 Επειδή με έχει πιάσει Κάτι για το καλοκαίρι που μας αφήνει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:49 Η Ismini έγραψε: #316 05-09-07 01:49 και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:58 Η mimikaki έγραψε: #317 05-09-07 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Click για ανάπτυξη... μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:06 Η Mika έγραψε: #318 05-09-07 02:06 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:13 Η Ismini έγραψε: #319 05-09-07 07:13 Αρχική Δημοσίευση από Mika: εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:45 Η kitsoyla έγραψε: #320 05-09-07 08:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Επειδή με έχει πιάσει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Click για ανάπτυξη... βρε mimikaki, που το βρήκες αυτο??? πω πω , τι μου θύμησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατί καλέ πάλι καλά που πέρασαν τα 80's??? Click για ανάπτυξη... Μη νομίζεις, κι εγώ λατρεύω τα 80s, απλώς μερικά πράγματα καλό είναι να ξεχαστούν. Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Και τι έχει το video clip? Click για ανάπτυξη... Στο τραγούδι ήταν η ένστασή μου. Το βίντεο είναι κομμάτι ανθολογίας! Τώρα τι είδους ανθολογίας είναι άλλη υπόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:52 Η aspasiapef: #309 04-09-07 22:52 Μιμίκα κάνω πάρτυ!!!! Ένα Bacardi cola θέλω για να θυμιθώ τι έπινα στα σχολικά παρτυ ή έστω ένα fruit punch!!! Εν τω μεταξύ ανκάλυψα κάτι κουφό που δεν το είχα προσέξει μέχρι τώρα. Το τραγούδι των τίτλων σε μια χαζή σειρά στο star, τις Μάγισσες, είναι των Smiths. Α,ρε Μορισσεϋ να το ξέρες που θα καταλήξει όταν το έγραφες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:02 Η mimikaki έγραψε: #310 04-09-07 23:02 Δεν το ήξερα αυτό με τις μάγγισες Εγώ έχω πάρει το κινητό για μικρόφωνο και τραγουδάω στο φρουνάκι όλα τα τραγούδια!! Τα ξέρω απέξω μετά από τόσα χρόνια!!! Ετσι μου ρχεται να φουσκώσω το μαλλί και να βάλω βάτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:12 Η mimikaki έγραψε: #311 04-09-07 23:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: οι Dead or Alive έβγαλαν προσφατο dvd το είδα σε έναν φίλο και ο τραγουδιστής τους έχει γίνει εντελώς γυναίκα!!! Θεά όμως!!! Click για ανάπτυξη... για του λόγου το αληθές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 57002370.jpg 57,9 KB · Εμφανίσεις: 33 75097816.jpg 33,8 KB · Εμφανίσεις: 22 Dead-Or-Alive-You-Spin-Me-Round-348505.jpg 44,5 KB · Εμφανίσεις: 22 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:13 Η ruko έγραψε: #312 05-09-07 01:13 Και μια και μιλάμε για εκκεντρικούς... Army of Lovers - Crucified Το καλύτερο γκρουπ ever!! Μ' αρέσουν ο Μπαχ και οι Army of Lovers, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:18 Η mimikaki έγραψε: #313 05-09-07 01:18 καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:22 Η Ismini έγραψε: #314 05-09-07 01:22 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Click για ανάπτυξη... Στους ρομαντικούς με γρήγορη σύνδεση...Εγω με 38.6 kbps ουτε τη σελίδα δεν μπορώ να ανοίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:41 Η mimikaki έγραψε: #315 05-09-07 01:41 Επειδή με έχει πιάσει Κάτι για το καλοκαίρι που μας αφήνει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:49 Η Ismini έγραψε: #316 05-09-07 01:49 και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:58 Η mimikaki έγραψε: #317 05-09-07 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Click για ανάπτυξη... μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:06 Η Mika έγραψε: #318 05-09-07 02:06 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:13 Η Ismini έγραψε: #319 05-09-07 07:13 Αρχική Δημοσίευση από Mika: εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:45 Η kitsoyla έγραψε: #320 05-09-07 08:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Επειδή με έχει πιάσει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Click για ανάπτυξη... βρε mimikaki, που το βρήκες αυτο??? πω πω , τι μου θύμησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μιμίκα κάνω πάρτυ!!!! Ένα Bacardi cola θέλω για να θυμιθώ τι έπινα στα σχολικά παρτυ ή έστω ένα fruit punch!!! Εν τω μεταξύ ανκάλυψα κάτι κουφό που δεν το είχα προσέξει μέχρι τώρα. Το τραγούδι των τίτλων σε μια χαζή σειρά στο star, τις Μάγισσες, είναι των Smiths. Α,ρε Μορισσεϋ να το ξέρες που θα καταλήξει όταν το έγραφες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:02 Η mimikaki έγραψε: #310 04-09-07 23:02 Δεν το ήξερα αυτό με τις μάγγισες Εγώ έχω πάρει το κινητό για μικρόφωνο και τραγουδάω στο φρουνάκι όλα τα τραγούδια!! Τα ξέρω απέξω μετά από τόσα χρόνια!!! Ετσι μου ρχεται να φουσκώσω το μαλλί και να βάλω βάτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:12 Η mimikaki έγραψε: #311 04-09-07 23:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: οι Dead or Alive έβγαλαν προσφατο dvd το είδα σε έναν φίλο και ο τραγουδιστής τους έχει γίνει εντελώς γυναίκα!!! Θεά όμως!!! Click για ανάπτυξη... για του λόγου το αληθές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 57002370.jpg 57,9 KB · Εμφανίσεις: 33 75097816.jpg 33,8 KB · Εμφανίσεις: 22 Dead-Or-Alive-You-Spin-Me-Round-348505.jpg 44,5 KB · Εμφανίσεις: 22 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:13 Η ruko έγραψε: #312 05-09-07 01:13 Και μια και μιλάμε για εκκεντρικούς... Army of Lovers - Crucified Το καλύτερο γκρουπ ever!! Μ' αρέσουν ο Μπαχ και οι Army of Lovers, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:18 Η mimikaki έγραψε: #313 05-09-07 01:18 καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:22 Η Ismini έγραψε: #314 05-09-07 01:22 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Click για ανάπτυξη... Στους ρομαντικούς με γρήγορη σύνδεση...Εγω με 38.6 kbps ουτε τη σελίδα δεν μπορώ να ανοίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:41 Η mimikaki έγραψε: #315 05-09-07 01:41 Επειδή με έχει πιάσει Κάτι για το καλοκαίρι που μας αφήνει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:49 Η Ismini έγραψε: #316 05-09-07 01:49 και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:58 Η mimikaki έγραψε: #317 05-09-07 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Click για ανάπτυξη... μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:06 Η Mika έγραψε: #318 05-09-07 02:06 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:13 Η Ismini έγραψε: #319 05-09-07 07:13 Αρχική Δημοσίευση από Mika: εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:45 Η kitsoyla έγραψε: #320 05-09-07 08:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Επειδή με έχει πιάσει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Click για ανάπτυξη... βρε mimikaki, που το βρήκες αυτο??? πω πω , τι μου θύμησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν το ήξερα αυτό με τις μάγγισες Εγώ έχω πάρει το κινητό για μικρόφωνο και τραγουδάω στο φρουνάκι όλα τα τραγούδια!! Τα ξέρω απέξω μετά από τόσα χρόνια!!! Ετσι μου ρχεται να φουσκώσω το μαλλί και να βάλω βάτες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:12 Η mimikaki έγραψε: #311 04-09-07 23:12 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: οι Dead or Alive έβγαλαν προσφατο dvd το είδα σε έναν φίλο και ο τραγουδιστής τους έχει γίνει εντελώς γυναίκα!!! Θεά όμως!!! Click για ανάπτυξη... για του λόγου το αληθές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 57002370.jpg 57,9 KB · Εμφανίσεις: 33 75097816.jpg 33,8 KB · Εμφανίσεις: 22 Dead-Or-Alive-You-Spin-Me-Round-348505.jpg 44,5 KB · Εμφανίσεις: 22 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:13 Η ruko έγραψε: #312 05-09-07 01:13 Και μια και μιλάμε για εκκεντρικούς... Army of Lovers - Crucified Το καλύτερο γκρουπ ever!! Μ' αρέσουν ο Μπαχ και οι Army of Lovers, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:18 Η mimikaki έγραψε: #313 05-09-07 01:18 καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:22 Η Ismini έγραψε: #314 05-09-07 01:22 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Click για ανάπτυξη... Στους ρομαντικούς με γρήγορη σύνδεση...Εγω με 38.6 kbps ουτε τη σελίδα δεν μπορώ να ανοίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:41 Η mimikaki έγραψε: #315 05-09-07 01:41 Επειδή με έχει πιάσει Κάτι για το καλοκαίρι που μας αφήνει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:49 Η Ismini έγραψε: #316 05-09-07 01:49 και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:58 Η mimikaki έγραψε: #317 05-09-07 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Click για ανάπτυξη... μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:06 Η Mika έγραψε: #318 05-09-07 02:06 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:13 Η Ismini έγραψε: #319 05-09-07 07:13 Αρχική Δημοσίευση από Mika: εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:45 Η kitsoyla έγραψε: #320 05-09-07 08:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Επειδή με έχει πιάσει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Click για ανάπτυξη... βρε mimikaki, που το βρήκες αυτο??? πω πω , τι μου θύμησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: οι Dead or Alive έβγαλαν προσφατο dvd το είδα σε έναν φίλο και ο τραγουδιστής τους έχει γίνει εντελώς γυναίκα!!! Θεά όμως!!! Click για ανάπτυξη... για του λόγου το αληθές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:13 Η ruko έγραψε: #312 05-09-07 01:13 Και μια και μιλάμε για εκκεντρικούς... Army of Lovers - Crucified Το καλύτερο γκρουπ ever!! Μ' αρέσουν ο Μπαχ και οι Army of Lovers, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:18 Η mimikaki έγραψε: #313 05-09-07 01:18 καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:22 Η Ismini έγραψε: #314 05-09-07 01:22 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Click για ανάπτυξη... Στους ρομαντικούς με γρήγορη σύνδεση...Εγω με 38.6 kbps ουτε τη σελίδα δεν μπορώ να ανοίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:41 Η mimikaki έγραψε: #315 05-09-07 01:41 Επειδή με έχει πιάσει Κάτι για το καλοκαίρι που μας αφήνει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:49 Η Ismini έγραψε: #316 05-09-07 01:49 και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:58 Η mimikaki έγραψε: #317 05-09-07 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Click για ανάπτυξη... μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:06 Η Mika έγραψε: #318 05-09-07 02:06 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:13 Η Ismini έγραψε: #319 05-09-07 07:13 Αρχική Δημοσίευση από Mika: εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:45 Η kitsoyla έγραψε: #320 05-09-07 08:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Επειδή με έχει πιάσει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Click για ανάπτυξη... βρε mimikaki, που το βρήκες αυτο??? πω πω , τι μου θύμησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μια και μιλάμε για εκκεντρικούς... Army of Lovers - Crucified Το καλύτερο γκρουπ ever!! Μ' αρέσουν ο Μπαχ και οι Army of Lovers, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:18 Η mimikaki έγραψε: #313 05-09-07 01:18 καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:22 Η Ismini έγραψε: #314 05-09-07 01:22 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Click για ανάπτυξη... Στους ρομαντικούς με γρήγορη σύνδεση...Εγω με 38.6 kbps ουτε τη σελίδα δεν μπορώ να ανοίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:41 Η mimikaki έγραψε: #315 05-09-07 01:41 Επειδή με έχει πιάσει Κάτι για το καλοκαίρι που μας αφήνει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:49 Η Ismini έγραψε: #316 05-09-07 01:49 και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:58 Η mimikaki έγραψε: #317 05-09-07 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Click για ανάπτυξη... μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:06 Η Mika έγραψε: #318 05-09-07 02:06 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:13 Η Ismini έγραψε: #319 05-09-07 07:13 Αρχική Δημοσίευση από Mika: εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:45 Η kitsoyla έγραψε: #320 05-09-07 08:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Επειδή με έχει πιάσει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Click για ανάπτυξη... βρε mimikaki, που το βρήκες αυτο??? πω πω , τι μου θύμησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:22 Η Ismini έγραψε: #314 05-09-07 01:22 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Click για ανάπτυξη... Στους ρομαντικούς με γρήγορη σύνδεση...Εγω με 38.6 kbps ουτε τη σελίδα δεν μπορώ να ανοίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:41 Η mimikaki έγραψε: #315 05-09-07 01:41 Επειδή με έχει πιάσει Κάτι για το καλοκαίρι που μας αφήνει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:49 Η Ismini έγραψε: #316 05-09-07 01:49 και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:58 Η mimikaki έγραψε: #317 05-09-07 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Click για ανάπτυξη... μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:06 Η Mika έγραψε: #318 05-09-07 02:06 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:13 Η Ismini έγραψε: #319 05-09-07 07:13 Αρχική Δημοσίευση από Mika: εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:45 Η kitsoyla έγραψε: #320 05-09-07 08:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Επειδή με έχει πιάσει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Click για ανάπτυξη... βρε mimikaki, που το βρήκες αυτο??? πω πω , τι μου θύμησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά ruko δεν βαράμε Εγώ θα αφιερώσω κάτι στους ρομαντικούς.... Click για ανάπτυξη... Στους ρομαντικούς με γρήγορη σύνδεση...Εγω με 38.6 kbps ουτε τη σελίδα δεν μπορώ να ανοίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:41 Η mimikaki έγραψε: #315 05-09-07 01:41 Επειδή με έχει πιάσει Κάτι για το καλοκαίρι που μας αφήνει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:49 Η Ismini έγραψε: #316 05-09-07 01:49 και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:58 Η mimikaki έγραψε: #317 05-09-07 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Click για ανάπτυξη... μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:06 Η Mika έγραψε: #318 05-09-07 02:06 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:13 Η Ismini έγραψε: #319 05-09-07 07:13 Αρχική Δημοσίευση από Mika: εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:45 Η kitsoyla έγραψε: #320 05-09-07 08:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Επειδή με έχει πιάσει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Click για ανάπτυξη... βρε mimikaki, που το βρήκες αυτο??? πω πω , τι μου θύμησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επειδή με έχει πιάσει Κάτι για το καλοκαίρι που μας αφήνει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:49 Η Ismini έγραψε: #316 05-09-07 01:49 και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:58 Η mimikaki έγραψε: #317 05-09-07 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Click για ανάπτυξη... μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:06 Η Mika έγραψε: #318 05-09-07 02:06 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:13 Η Ismini έγραψε: #319 05-09-07 07:13 Αρχική Δημοσίευση από Mika: εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:45 Η kitsoyla έγραψε: #320 05-09-07 08:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Επειδή με έχει πιάσει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Click για ανάπτυξη... βρε mimikaki, που το βρήκες αυτο??? πω πω , τι μου θύμησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:58 Η mimikaki έγραψε: #317 05-09-07 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Click για ανάπτυξη... μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:06 Η Mika έγραψε: #318 05-09-07 02:06 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:13 Η Ismini έγραψε: #319 05-09-07 07:13 Αρχική Δημοσίευση από Mika: εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:45 Η kitsoyla έγραψε: #320 05-09-07 08:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Επειδή με έχει πιάσει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Click για ανάπτυξη... βρε mimikaki, που το βρήκες αυτο??? πω πω , τι μου θύμησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Αχ τωρα τι μου θύμησες!!!! Τον μεγάλο μου έρωτα στην πενταήμερη...ακούγοντας Guns and Roses και Take me back to the Paradise city.... O οποίος ήταν πιστό αντίγραφο Bon Jovie και πολύ μάγκας και ήθελε να γίνει drummer! Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...) Click για ανάπτυξη... μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:06 Η Mika έγραψε: #318 05-09-07 02:06 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:13 Η Ismini έγραψε: #319 05-09-07 07:13 Αρχική Δημοσίευση από Mika: εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:45 Η kitsoyla έγραψε: #320 05-09-07 08:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Επειδή με έχει πιάσει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Click για ανάπτυξη... βρε mimikaki, που το βρήκες αυτο??? πω πω , τι μου θύμησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπορεί να παίζει drums με τις σούβλες!!! Τουλάχιστον δεν θα πεινάγατε Ένας από τους δικούς μου πάντως το έριξε στα ναρκωτικά και τον χάσαμε πρίν 4 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:13 Η Ismini έγραψε: #319 05-09-07 07:13 Αρχική Δημοσίευση από Mika: εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:45 Η kitsoyla έγραψε: #320 05-09-07 08:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Επειδή με έχει πιάσει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Click για ανάπτυξη... βρε mimikaki, που το βρήκες αυτο??? πω πω , τι μου θύμησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Mika: εγω πηγα για καφε προχτες με τον μεγαλο μου ερωτα απο το δημοτικο...Ακομα θεος και ακομα καλο παιδι.... Click για ανάπτυξη... Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:45 Η kitsoyla έγραψε: #320 05-09-07 08:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Επειδή με έχει πιάσει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Click για ανάπτυξη... βρε mimikaki, που το βρήκες αυτο??? πω πω , τι μου θύμησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Επειδή με έχει πιάσει και κάτι για αυτά τα εφηβικά καρδιοχτύπια Click για ανάπτυξη... βρε mimikaki, που το βρήκες αυτο??? πω πω , τι μου θύμησες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.