kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:46 Η kitsoyla έγραψε: #321 05-09-07 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως.... Click για ανάπτυξη... όντως, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:50 Η marestros: #322 05-09-07 08:50 εγω γιατι δεν θελω να τους θυμαμαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:55 Η kitsoyla έγραψε: #323 05-09-07 08:55 Αρχική Δημοσίευση από marestros: εγω γιατι δεν θελω να τους θυμαμαι??? Click για ανάπτυξη... σου είναι πιο πρόσφατοι μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:08 Η marestros: #324 05-09-07 09:08 στανταρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:26 Η aspasiapef: #325 05-09-07 09:26 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κάτι για το καλοκαίρι που μας αφήνει Click για ανάπτυξη... Σας ορκίζομαι ότι με το που άρχισε να παίζει μου μύρισε αντιηλιακό με άρωμα καρύδα!!!... Εγώ τους εφηβικούς έρωτες (και τους μετεφηβικούς) τους έχω συνδιάσει με το Slave to Love αλλά και με το Heaven. Κάθε φορά που ο έρωτας με χτύπαγε κατακούτελα αντί για καμπανούλες άκουγα από κάπου στο βάθος αυτά τα τραγούδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:17 Η vasiliki2: #326 05-09-07 10:17 [Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...] Άστα να πάνε!!!! Είναι η απόλυτη απομυθοποίηση! Ο πρώτος και φοβερός σου έρωτας να είναι 50 κιλά πιο παχύς χωρίς καθόλου μαλλιά και να τον πετυχαίνεις τυχαία σε φαστφουντάδικο να ψήνει κρέπες!!!!! Χάλι μαύρο!!!! Είναι να μην ξεχνάς μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:05 Η lactoula έγραψε: #327 05-09-07 14:05 Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #328 05-09-07 16:42 Λοιπόν εγώ συνεχίζω να είμαι στον κόσμο μου Έβλεπε κανείς αυτή τη σειρά "beauty and the beast"? Μου άρεσε πάρα πολύ!! Είχα ερωτευθεί τον Βινσετ (τέρας) επειδή έμοιαζε με γατούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:44 Η aspasiapef: #329 05-09-07 16:44 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Μου άρεσε πάρα πολύ!! Είχα ερωτευθεί τον Βινσετ (τέρας) επειδή έμοιαζε με γατούλης!! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!! (Κακίίίίίααααα!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:50 Η mimikaki έγραψε: #330 05-09-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!! (Κακίίίίίααααα!!!!) Click για ανάπτυξη... ε, λιοντάρι, γατούλης κοντά είναι Όντως κακάσχημος χωρίς τη μάσκα αλλά είχε τέλεια φωνή!!!! Πολύ κλάμα πάντως με αυτή τη σειρά!!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:53 Η mimikaki έγραψε: #331 05-09-07 16:53 Έχει το πρώτο επεισοδιο σε τρία μέρη: https://www.youtube.com/watch?v=npsxjvD1o6c https://www.youtube.com/watch?v=LLqbdyRM0Y8 https://www.youtube.com/watch?v=J9tQDvYqQ6U Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:55 Η marestros: #332 05-09-07 16:55 πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:01 Η mimikaki έγραψε: #333 05-09-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από marestros: πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:14 Η marestros: #334 05-09-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Click για ανάπτυξη... ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η mimikaki έγραψε: #335 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marestros: ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Click για ανάπτυξη... καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η Ismini έγραψε: #336 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: όντως, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτο??? Click για ανάπτυξη... Επειδή έχουμε μια τάση να μυθοποιούμε το παρελθόν μάλλον. Ισως κι επειδή ήταν πρωτόγνωρα συναισθήματα...μετά συνηθίζεις Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Click για ανάπτυξη... Ναι οντως το θυμάμαι κι εγώ Εδω είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:40 Η marestros: #337 05-09-07 17:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Click για ανάπτυξη... βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Η ruko έγραψε: #338 05-09-07 18:15 Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:41 Η mimikaki έγραψε: #339 05-09-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Click για ανάπτυξη... Ναι το έβλεπα μου άρεσε πολύ (ώς φάν των ταινιών θρίλλερ τρόμου μυστηρίου) το the twilight zone όμως μου άρεσε περισσότερο!!! all time classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #340 06-09-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από marestros: βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Click για ανάπτυξη... Δεν το έδειξε και πολύ μετά, απλά το ξανάδειξε κάποια εποχή σε επανάληψη οπότε μάλλον τις επαναλήψεις θα θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αυτοί οι παιδικοί έρωτες έχουν κάτι το "Θεϊκό" όλοι τους πάντως.... Click για ανάπτυξη... όντως, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:50 Η marestros: #322 05-09-07 08:50 εγω γιατι δεν θελω να τους θυμαμαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:55 Η kitsoyla έγραψε: #323 05-09-07 08:55 Αρχική Δημοσίευση από marestros: εγω γιατι δεν θελω να τους θυμαμαι??? Click για ανάπτυξη... σου είναι πιο πρόσφατοι μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:08 Η marestros: #324 05-09-07 09:08 στανταρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:26 Η aspasiapef: #325 05-09-07 09:26 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κάτι για το καλοκαίρι που μας αφήνει Click για ανάπτυξη... Σας ορκίζομαι ότι με το που άρχισε να παίζει μου μύρισε αντιηλιακό με άρωμα καρύδα!!!... Εγώ τους εφηβικούς έρωτες (και τους μετεφηβικούς) τους έχω συνδιάσει με το Slave to Love αλλά και με το Heaven. Κάθε φορά που ο έρωτας με χτύπαγε κατακούτελα αντί για καμπανούλες άκουγα από κάπου στο βάθος αυτά τα τραγούδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:17 Η vasiliki2: #326 05-09-07 10:17 [Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...] Άστα να πάνε!!!! Είναι η απόλυτη απομυθοποίηση! Ο πρώτος και φοβερός σου έρωτας να είναι 50 κιλά πιο παχύς χωρίς καθόλου μαλλιά και να τον πετυχαίνεις τυχαία σε φαστφουντάδικο να ψήνει κρέπες!!!!! Χάλι μαύρο!!!! Είναι να μην ξεχνάς μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:05 Η lactoula έγραψε: #327 05-09-07 14:05 Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #328 05-09-07 16:42 Λοιπόν εγώ συνεχίζω να είμαι στον κόσμο μου Έβλεπε κανείς αυτή τη σειρά "beauty and the beast"? Μου άρεσε πάρα πολύ!! Είχα ερωτευθεί τον Βινσετ (τέρας) επειδή έμοιαζε με γατούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:44 Η aspasiapef: #329 05-09-07 16:44 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Μου άρεσε πάρα πολύ!! Είχα ερωτευθεί τον Βινσετ (τέρας) επειδή έμοιαζε με γατούλης!! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!! (Κακίίίίίααααα!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:50 Η mimikaki έγραψε: #330 05-09-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!! (Κακίίίίίααααα!!!!) Click για ανάπτυξη... ε, λιοντάρι, γατούλης κοντά είναι Όντως κακάσχημος χωρίς τη μάσκα αλλά είχε τέλεια φωνή!!!! Πολύ κλάμα πάντως με αυτή τη σειρά!!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:53 Η mimikaki έγραψε: #331 05-09-07 16:53 Έχει το πρώτο επεισοδιο σε τρία μέρη: https://www.youtube.com/watch?v=npsxjvD1o6c https://www.youtube.com/watch?v=LLqbdyRM0Y8 https://www.youtube.com/watch?v=J9tQDvYqQ6U Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:55 Η marestros: #332 05-09-07 16:55 πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:01 Η mimikaki έγραψε: #333 05-09-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από marestros: πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:14 Η marestros: #334 05-09-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Click για ανάπτυξη... ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η mimikaki έγραψε: #335 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marestros: ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Click για ανάπτυξη... καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η Ismini έγραψε: #336 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: όντως, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτο??? Click για ανάπτυξη... Επειδή έχουμε μια τάση να μυθοποιούμε το παρελθόν μάλλον. Ισως κι επειδή ήταν πρωτόγνωρα συναισθήματα...μετά συνηθίζεις Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Click για ανάπτυξη... Ναι οντως το θυμάμαι κι εγώ Εδω είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:40 Η marestros: #337 05-09-07 17:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Click για ανάπτυξη... βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Η ruko έγραψε: #338 05-09-07 18:15 Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:41 Η mimikaki έγραψε: #339 05-09-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Click για ανάπτυξη... Ναι το έβλεπα μου άρεσε πολύ (ώς φάν των ταινιών θρίλλερ τρόμου μυστηρίου) το the twilight zone όμως μου άρεσε περισσότερο!!! all time classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #340 06-09-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από marestros: βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Click για ανάπτυξη... Δεν το έδειξε και πολύ μετά, απλά το ξανάδειξε κάποια εποχή σε επανάληψη οπότε μάλλον τις επαναλήψεις θα θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω γιατι δεν θελω να τους θυμαμαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:55 Η kitsoyla έγραψε: #323 05-09-07 08:55 Αρχική Δημοσίευση από marestros: εγω γιατι δεν θελω να τους θυμαμαι??? Click για ανάπτυξη... σου είναι πιο πρόσφατοι μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:08 Η marestros: #324 05-09-07 09:08 στανταρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:26 Η aspasiapef: #325 05-09-07 09:26 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κάτι για το καλοκαίρι που μας αφήνει Click για ανάπτυξη... Σας ορκίζομαι ότι με το που άρχισε να παίζει μου μύρισε αντιηλιακό με άρωμα καρύδα!!!... Εγώ τους εφηβικούς έρωτες (και τους μετεφηβικούς) τους έχω συνδιάσει με το Slave to Love αλλά και με το Heaven. Κάθε φορά που ο έρωτας με χτύπαγε κατακούτελα αντί για καμπανούλες άκουγα από κάπου στο βάθος αυτά τα τραγούδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:17 Η vasiliki2: #326 05-09-07 10:17 [Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...] Άστα να πάνε!!!! Είναι η απόλυτη απομυθοποίηση! Ο πρώτος και φοβερός σου έρωτας να είναι 50 κιλά πιο παχύς χωρίς καθόλου μαλλιά και να τον πετυχαίνεις τυχαία σε φαστφουντάδικο να ψήνει κρέπες!!!!! Χάλι μαύρο!!!! Είναι να μην ξεχνάς μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:05 Η lactoula έγραψε: #327 05-09-07 14:05 Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #328 05-09-07 16:42 Λοιπόν εγώ συνεχίζω να είμαι στον κόσμο μου Έβλεπε κανείς αυτή τη σειρά "beauty and the beast"? Μου άρεσε πάρα πολύ!! Είχα ερωτευθεί τον Βινσετ (τέρας) επειδή έμοιαζε με γατούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:44 Η aspasiapef: #329 05-09-07 16:44 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Μου άρεσε πάρα πολύ!! Είχα ερωτευθεί τον Βινσετ (τέρας) επειδή έμοιαζε με γατούλης!! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!! (Κακίίίίίααααα!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:50 Η mimikaki έγραψε: #330 05-09-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!! (Κακίίίίίααααα!!!!) Click για ανάπτυξη... ε, λιοντάρι, γατούλης κοντά είναι Όντως κακάσχημος χωρίς τη μάσκα αλλά είχε τέλεια φωνή!!!! Πολύ κλάμα πάντως με αυτή τη σειρά!!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:53 Η mimikaki έγραψε: #331 05-09-07 16:53 Έχει το πρώτο επεισοδιο σε τρία μέρη: https://www.youtube.com/watch?v=npsxjvD1o6c https://www.youtube.com/watch?v=LLqbdyRM0Y8 https://www.youtube.com/watch?v=J9tQDvYqQ6U Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:55 Η marestros: #332 05-09-07 16:55 πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:01 Η mimikaki έγραψε: #333 05-09-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από marestros: πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:14 Η marestros: #334 05-09-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Click για ανάπτυξη... ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η mimikaki έγραψε: #335 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marestros: ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Click για ανάπτυξη... καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η Ismini έγραψε: #336 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: όντως, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτο??? Click για ανάπτυξη... Επειδή έχουμε μια τάση να μυθοποιούμε το παρελθόν μάλλον. Ισως κι επειδή ήταν πρωτόγνωρα συναισθήματα...μετά συνηθίζεις Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Click για ανάπτυξη... Ναι οντως το θυμάμαι κι εγώ Εδω είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:40 Η marestros: #337 05-09-07 17:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Click για ανάπτυξη... βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Η ruko έγραψε: #338 05-09-07 18:15 Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:41 Η mimikaki έγραψε: #339 05-09-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Click για ανάπτυξη... Ναι το έβλεπα μου άρεσε πολύ (ώς φάν των ταινιών θρίλλερ τρόμου μυστηρίου) το the twilight zone όμως μου άρεσε περισσότερο!!! all time classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #340 06-09-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από marestros: βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Click για ανάπτυξη... Δεν το έδειξε και πολύ μετά, απλά το ξανάδειξε κάποια εποχή σε επανάληψη οπότε μάλλον τις επαναλήψεις θα θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marestros: εγω γιατι δεν θελω να τους θυμαμαι??? Click για ανάπτυξη... σου είναι πιο πρόσφατοι μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:08 Η marestros: #324 05-09-07 09:08 στανταρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:26 Η aspasiapef: #325 05-09-07 09:26 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κάτι για το καλοκαίρι που μας αφήνει Click για ανάπτυξη... Σας ορκίζομαι ότι με το που άρχισε να παίζει μου μύρισε αντιηλιακό με άρωμα καρύδα!!!... Εγώ τους εφηβικούς έρωτες (και τους μετεφηβικούς) τους έχω συνδιάσει με το Slave to Love αλλά και με το Heaven. Κάθε φορά που ο έρωτας με χτύπαγε κατακούτελα αντί για καμπανούλες άκουγα από κάπου στο βάθος αυτά τα τραγούδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:17 Η vasiliki2: #326 05-09-07 10:17 [Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...] Άστα να πάνε!!!! Είναι η απόλυτη απομυθοποίηση! Ο πρώτος και φοβερός σου έρωτας να είναι 50 κιλά πιο παχύς χωρίς καθόλου μαλλιά και να τον πετυχαίνεις τυχαία σε φαστφουντάδικο να ψήνει κρέπες!!!!! Χάλι μαύρο!!!! Είναι να μην ξεχνάς μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:05 Η lactoula έγραψε: #327 05-09-07 14:05 Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #328 05-09-07 16:42 Λοιπόν εγώ συνεχίζω να είμαι στον κόσμο μου Έβλεπε κανείς αυτή τη σειρά "beauty and the beast"? Μου άρεσε πάρα πολύ!! Είχα ερωτευθεί τον Βινσετ (τέρας) επειδή έμοιαζε με γατούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:44 Η aspasiapef: #329 05-09-07 16:44 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Μου άρεσε πάρα πολύ!! Είχα ερωτευθεί τον Βινσετ (τέρας) επειδή έμοιαζε με γατούλης!! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!! (Κακίίίίίααααα!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:50 Η mimikaki έγραψε: #330 05-09-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!! (Κακίίίίίααααα!!!!) Click για ανάπτυξη... ε, λιοντάρι, γατούλης κοντά είναι Όντως κακάσχημος χωρίς τη μάσκα αλλά είχε τέλεια φωνή!!!! Πολύ κλάμα πάντως με αυτή τη σειρά!!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:53 Η mimikaki έγραψε: #331 05-09-07 16:53 Έχει το πρώτο επεισοδιο σε τρία μέρη: https://www.youtube.com/watch?v=npsxjvD1o6c https://www.youtube.com/watch?v=LLqbdyRM0Y8 https://www.youtube.com/watch?v=J9tQDvYqQ6U Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:55 Η marestros: #332 05-09-07 16:55 πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:01 Η mimikaki έγραψε: #333 05-09-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από marestros: πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:14 Η marestros: #334 05-09-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Click για ανάπτυξη... ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η mimikaki έγραψε: #335 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marestros: ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Click για ανάπτυξη... καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η Ismini έγραψε: #336 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: όντως, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτο??? Click για ανάπτυξη... Επειδή έχουμε μια τάση να μυθοποιούμε το παρελθόν μάλλον. Ισως κι επειδή ήταν πρωτόγνωρα συναισθήματα...μετά συνηθίζεις Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Click για ανάπτυξη... Ναι οντως το θυμάμαι κι εγώ Εδω είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:40 Η marestros: #337 05-09-07 17:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Click για ανάπτυξη... βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Η ruko έγραψε: #338 05-09-07 18:15 Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:41 Η mimikaki έγραψε: #339 05-09-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Click για ανάπτυξη... Ναι το έβλεπα μου άρεσε πολύ (ώς φάν των ταινιών θρίλλερ τρόμου μυστηρίου) το the twilight zone όμως μου άρεσε περισσότερο!!! all time classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #340 06-09-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από marestros: βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Click για ανάπτυξη... Δεν το έδειξε και πολύ μετά, απλά το ξανάδειξε κάποια εποχή σε επανάληψη οπότε μάλλον τις επαναλήψεις θα θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στανταρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:26 Η aspasiapef: #325 05-09-07 09:26 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κάτι για το καλοκαίρι που μας αφήνει Click για ανάπτυξη... Σας ορκίζομαι ότι με το που άρχισε να παίζει μου μύρισε αντιηλιακό με άρωμα καρύδα!!!... Εγώ τους εφηβικούς έρωτες (και τους μετεφηβικούς) τους έχω συνδιάσει με το Slave to Love αλλά και με το Heaven. Κάθε φορά που ο έρωτας με χτύπαγε κατακούτελα αντί για καμπανούλες άκουγα από κάπου στο βάθος αυτά τα τραγούδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:17 Η vasiliki2: #326 05-09-07 10:17 [Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...] Άστα να πάνε!!!! Είναι η απόλυτη απομυθοποίηση! Ο πρώτος και φοβερός σου έρωτας να είναι 50 κιλά πιο παχύς χωρίς καθόλου μαλλιά και να τον πετυχαίνεις τυχαία σε φαστφουντάδικο να ψήνει κρέπες!!!!! Χάλι μαύρο!!!! Είναι να μην ξεχνάς μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:05 Η lactoula έγραψε: #327 05-09-07 14:05 Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #328 05-09-07 16:42 Λοιπόν εγώ συνεχίζω να είμαι στον κόσμο μου Έβλεπε κανείς αυτή τη σειρά "beauty and the beast"? Μου άρεσε πάρα πολύ!! Είχα ερωτευθεί τον Βινσετ (τέρας) επειδή έμοιαζε με γατούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:44 Η aspasiapef: #329 05-09-07 16:44 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Μου άρεσε πάρα πολύ!! Είχα ερωτευθεί τον Βινσετ (τέρας) επειδή έμοιαζε με γατούλης!! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!! (Κακίίίίίααααα!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:50 Η mimikaki έγραψε: #330 05-09-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!! (Κακίίίίίααααα!!!!) Click για ανάπτυξη... ε, λιοντάρι, γατούλης κοντά είναι Όντως κακάσχημος χωρίς τη μάσκα αλλά είχε τέλεια φωνή!!!! Πολύ κλάμα πάντως με αυτή τη σειρά!!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:53 Η mimikaki έγραψε: #331 05-09-07 16:53 Έχει το πρώτο επεισοδιο σε τρία μέρη: https://www.youtube.com/watch?v=npsxjvD1o6c https://www.youtube.com/watch?v=LLqbdyRM0Y8 https://www.youtube.com/watch?v=J9tQDvYqQ6U Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:55 Η marestros: #332 05-09-07 16:55 πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:01 Η mimikaki έγραψε: #333 05-09-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από marestros: πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:14 Η marestros: #334 05-09-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Click για ανάπτυξη... ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η mimikaki έγραψε: #335 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marestros: ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Click για ανάπτυξη... καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η Ismini έγραψε: #336 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: όντως, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτο??? Click για ανάπτυξη... Επειδή έχουμε μια τάση να μυθοποιούμε το παρελθόν μάλλον. Ισως κι επειδή ήταν πρωτόγνωρα συναισθήματα...μετά συνηθίζεις Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Click για ανάπτυξη... Ναι οντως το θυμάμαι κι εγώ Εδω είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:40 Η marestros: #337 05-09-07 17:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Click για ανάπτυξη... βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Η ruko έγραψε: #338 05-09-07 18:15 Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:41 Η mimikaki έγραψε: #339 05-09-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Click για ανάπτυξη... Ναι το έβλεπα μου άρεσε πολύ (ώς φάν των ταινιών θρίλλερ τρόμου μυστηρίου) το the twilight zone όμως μου άρεσε περισσότερο!!! all time classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #340 06-09-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από marestros: βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Click για ανάπτυξη... Δεν το έδειξε και πολύ μετά, απλά το ξανάδειξε κάποια εποχή σε επανάληψη οπότε μάλλον τις επαναλήψεις θα θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κάτι για το καλοκαίρι που μας αφήνει Click για ανάπτυξη... Σας ορκίζομαι ότι με το που άρχισε να παίζει μου μύρισε αντιηλιακό με άρωμα καρύδα!!!... Εγώ τους εφηβικούς έρωτες (και τους μετεφηβικούς) τους έχω συνδιάσει με το Slave to Love αλλά και με το Heaven. Κάθε φορά που ο έρωτας με χτύπαγε κατακούτελα αντί για καμπανούλες άκουγα από κάπου στο βάθος αυτά τα τραγούδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:17 Η vasiliki2: #326 05-09-07 10:17 [Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...] Άστα να πάνε!!!! Είναι η απόλυτη απομυθοποίηση! Ο πρώτος και φοβερός σου έρωτας να είναι 50 κιλά πιο παχύς χωρίς καθόλου μαλλιά και να τον πετυχαίνεις τυχαία σε φαστφουντάδικο να ψήνει κρέπες!!!!! Χάλι μαύρο!!!! Είναι να μην ξεχνάς μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:05 Η lactoula έγραψε: #327 05-09-07 14:05 Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #328 05-09-07 16:42 Λοιπόν εγώ συνεχίζω να είμαι στον κόσμο μου Έβλεπε κανείς αυτή τη σειρά "beauty and the beast"? Μου άρεσε πάρα πολύ!! Είχα ερωτευθεί τον Βινσετ (τέρας) επειδή έμοιαζε με γατούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:44 Η aspasiapef: #329 05-09-07 16:44 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Μου άρεσε πάρα πολύ!! Είχα ερωτευθεί τον Βινσετ (τέρας) επειδή έμοιαζε με γατούλης!! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!! (Κακίίίίίααααα!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:50 Η mimikaki έγραψε: #330 05-09-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!! (Κακίίίίίααααα!!!!) Click για ανάπτυξη... ε, λιοντάρι, γατούλης κοντά είναι Όντως κακάσχημος χωρίς τη μάσκα αλλά είχε τέλεια φωνή!!!! Πολύ κλάμα πάντως με αυτή τη σειρά!!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:53 Η mimikaki έγραψε: #331 05-09-07 16:53 Έχει το πρώτο επεισοδιο σε τρία μέρη: https://www.youtube.com/watch?v=npsxjvD1o6c https://www.youtube.com/watch?v=LLqbdyRM0Y8 https://www.youtube.com/watch?v=J9tQDvYqQ6U Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:55 Η marestros: #332 05-09-07 16:55 πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:01 Η mimikaki έγραψε: #333 05-09-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από marestros: πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:14 Η marestros: #334 05-09-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Click για ανάπτυξη... ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η mimikaki έγραψε: #335 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marestros: ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Click για ανάπτυξη... καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η Ismini έγραψε: #336 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: όντως, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτο??? Click για ανάπτυξη... Επειδή έχουμε μια τάση να μυθοποιούμε το παρελθόν μάλλον. Ισως κι επειδή ήταν πρωτόγνωρα συναισθήματα...μετά συνηθίζεις Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Click για ανάπτυξη... Ναι οντως το θυμάμαι κι εγώ Εδω είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:40 Η marestros: #337 05-09-07 17:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Click για ανάπτυξη... βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Η ruko έγραψε: #338 05-09-07 18:15 Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:41 Η mimikaki έγραψε: #339 05-09-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Click για ανάπτυξη... Ναι το έβλεπα μου άρεσε πολύ (ώς φάν των ταινιών θρίλλερ τρόμου μυστηρίου) το the twilight zone όμως μου άρεσε περισσότερο!!! all time classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #340 06-09-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από marestros: βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Click για ανάπτυξη... Δεν το έδειξε και πολύ μετά, απλά το ξανάδειξε κάποια εποχή σε επανάληψη οπότε μάλλον τις επαναλήψεις θα θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
[Τωρα εχει ανοίξει κοτοπουλάδικο και ψήνει κοτόπουλα! (Πάει ο ρομαντισμός...] Άστα να πάνε!!!! Είναι η απόλυτη απομυθοποίηση! Ο πρώτος και φοβερός σου έρωτας να είναι 50 κιλά πιο παχύς χωρίς καθόλου μαλλιά και να τον πετυχαίνεις τυχαία σε φαστφουντάδικο να ψήνει κρέπες!!!!! Χάλι μαύρο!!!! Είναι να μην ξεχνάς μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:05 Η lactoula έγραψε: #327 05-09-07 14:05 Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #328 05-09-07 16:42 Λοιπόν εγώ συνεχίζω να είμαι στον κόσμο μου Έβλεπε κανείς αυτή τη σειρά "beauty and the beast"? Μου άρεσε πάρα πολύ!! Είχα ερωτευθεί τον Βινσετ (τέρας) επειδή έμοιαζε με γατούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:44 Η aspasiapef: #329 05-09-07 16:44 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Μου άρεσε πάρα πολύ!! Είχα ερωτευθεί τον Βινσετ (τέρας) επειδή έμοιαζε με γατούλης!! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!! (Κακίίίίίααααα!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:50 Η mimikaki έγραψε: #330 05-09-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!! (Κακίίίίίααααα!!!!) Click για ανάπτυξη... ε, λιοντάρι, γατούλης κοντά είναι Όντως κακάσχημος χωρίς τη μάσκα αλλά είχε τέλεια φωνή!!!! Πολύ κλάμα πάντως με αυτή τη σειρά!!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:53 Η mimikaki έγραψε: #331 05-09-07 16:53 Έχει το πρώτο επεισοδιο σε τρία μέρη: https://www.youtube.com/watch?v=npsxjvD1o6c https://www.youtube.com/watch?v=LLqbdyRM0Y8 https://www.youtube.com/watch?v=J9tQDvYqQ6U Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:55 Η marestros: #332 05-09-07 16:55 πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:01 Η mimikaki έγραψε: #333 05-09-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από marestros: πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:14 Η marestros: #334 05-09-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Click για ανάπτυξη... ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η mimikaki έγραψε: #335 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marestros: ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Click για ανάπτυξη... καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η Ismini έγραψε: #336 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: όντως, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτο??? Click για ανάπτυξη... Επειδή έχουμε μια τάση να μυθοποιούμε το παρελθόν μάλλον. Ισως κι επειδή ήταν πρωτόγνωρα συναισθήματα...μετά συνηθίζεις Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Click για ανάπτυξη... Ναι οντως το θυμάμαι κι εγώ Εδω είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:40 Η marestros: #337 05-09-07 17:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Click για ανάπτυξη... βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Η ruko έγραψε: #338 05-09-07 18:15 Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:41 Η mimikaki έγραψε: #339 05-09-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Click για ανάπτυξη... Ναι το έβλεπα μου άρεσε πολύ (ώς φάν των ταινιών θρίλλερ τρόμου μυστηρίου) το the twilight zone όμως μου άρεσε περισσότερο!!! all time classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #340 06-09-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από marestros: βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Click για ανάπτυξη... Δεν το έδειξε και πολύ μετά, απλά το ξανάδειξε κάποια εποχή σε επανάληψη οπότε μάλλον τις επαναλήψεις θα θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:42 Η mimikaki έγραψε: #328 05-09-07 16:42 Λοιπόν εγώ συνεχίζω να είμαι στον κόσμο μου Έβλεπε κανείς αυτή τη σειρά "beauty and the beast"? Μου άρεσε πάρα πολύ!! Είχα ερωτευθεί τον Βινσετ (τέρας) επειδή έμοιαζε με γατούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:44 Η aspasiapef: #329 05-09-07 16:44 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Μου άρεσε πάρα πολύ!! Είχα ερωτευθεί τον Βινσετ (τέρας) επειδή έμοιαζε με γατούλης!! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!! (Κακίίίίίααααα!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:50 Η mimikaki έγραψε: #330 05-09-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!! (Κακίίίίίααααα!!!!) Click για ανάπτυξη... ε, λιοντάρι, γατούλης κοντά είναι Όντως κακάσχημος χωρίς τη μάσκα αλλά είχε τέλεια φωνή!!!! Πολύ κλάμα πάντως με αυτή τη σειρά!!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:53 Η mimikaki έγραψε: #331 05-09-07 16:53 Έχει το πρώτο επεισοδιο σε τρία μέρη: https://www.youtube.com/watch?v=npsxjvD1o6c https://www.youtube.com/watch?v=LLqbdyRM0Y8 https://www.youtube.com/watch?v=J9tQDvYqQ6U Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:55 Η marestros: #332 05-09-07 16:55 πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:01 Η mimikaki έγραψε: #333 05-09-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από marestros: πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:14 Η marestros: #334 05-09-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Click για ανάπτυξη... ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η mimikaki έγραψε: #335 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marestros: ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Click για ανάπτυξη... καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η Ismini έγραψε: #336 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: όντως, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτο??? Click για ανάπτυξη... Επειδή έχουμε μια τάση να μυθοποιούμε το παρελθόν μάλλον. Ισως κι επειδή ήταν πρωτόγνωρα συναισθήματα...μετά συνηθίζεις Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Click για ανάπτυξη... Ναι οντως το θυμάμαι κι εγώ Εδω είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:40 Η marestros: #337 05-09-07 17:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Click για ανάπτυξη... βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Η ruko έγραψε: #338 05-09-07 18:15 Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:41 Η mimikaki έγραψε: #339 05-09-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Click για ανάπτυξη... Ναι το έβλεπα μου άρεσε πολύ (ώς φάν των ταινιών θρίλλερ τρόμου μυστηρίου) το the twilight zone όμως μου άρεσε περισσότερο!!! all time classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #340 06-09-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από marestros: βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Click για ανάπτυξη... Δεν το έδειξε και πολύ μετά, απλά το ξανάδειξε κάποια εποχή σε επανάληψη οπότε μάλλον τις επαναλήψεις θα θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν εγώ συνεχίζω να είμαι στον κόσμο μου Έβλεπε κανείς αυτή τη σειρά "beauty and the beast"? Μου άρεσε πάρα πολύ!! Είχα ερωτευθεί τον Βινσετ (τέρας) επειδή έμοιαζε με γατούλης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:44 Η aspasiapef: #329 05-09-07 16:44 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Μου άρεσε πάρα πολύ!! Είχα ερωτευθεί τον Βινσετ (τέρας) επειδή έμοιαζε με γατούλης!! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!! (Κακίίίίίααααα!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:50 Η mimikaki έγραψε: #330 05-09-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!! (Κακίίίίίααααα!!!!) Click για ανάπτυξη... ε, λιοντάρι, γατούλης κοντά είναι Όντως κακάσχημος χωρίς τη μάσκα αλλά είχε τέλεια φωνή!!!! Πολύ κλάμα πάντως με αυτή τη σειρά!!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:53 Η mimikaki έγραψε: #331 05-09-07 16:53 Έχει το πρώτο επεισοδιο σε τρία μέρη: https://www.youtube.com/watch?v=npsxjvD1o6c https://www.youtube.com/watch?v=LLqbdyRM0Y8 https://www.youtube.com/watch?v=J9tQDvYqQ6U Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:55 Η marestros: #332 05-09-07 16:55 πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:01 Η mimikaki έγραψε: #333 05-09-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από marestros: πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:14 Η marestros: #334 05-09-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Click για ανάπτυξη... ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η mimikaki έγραψε: #335 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marestros: ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Click για ανάπτυξη... καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η Ismini έγραψε: #336 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: όντως, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτο??? Click για ανάπτυξη... Επειδή έχουμε μια τάση να μυθοποιούμε το παρελθόν μάλλον. Ισως κι επειδή ήταν πρωτόγνωρα συναισθήματα...μετά συνηθίζεις Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Click για ανάπτυξη... Ναι οντως το θυμάμαι κι εγώ Εδω είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:40 Η marestros: #337 05-09-07 17:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Click για ανάπτυξη... βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Η ruko έγραψε: #338 05-09-07 18:15 Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:41 Η mimikaki έγραψε: #339 05-09-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Click για ανάπτυξη... Ναι το έβλεπα μου άρεσε πολύ (ώς φάν των ταινιών θρίλλερ τρόμου μυστηρίου) το the twilight zone όμως μου άρεσε περισσότερο!!! all time classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #340 06-09-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από marestros: βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Click για ανάπτυξη... Δεν το έδειξε και πολύ μετά, απλά το ξανάδειξε κάποια εποχή σε επανάληψη οπότε μάλλον τις επαναλήψεις θα θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Μου άρεσε πάρα πολύ!! Είχα ερωτευθεί τον Βινσετ (τέρας) επειδή έμοιαζε με γατούλης!! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!! (Κακίίίίίααααα!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:50 Η mimikaki έγραψε: #330 05-09-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!! (Κακίίίίίααααα!!!!) Click για ανάπτυξη... ε, λιοντάρι, γατούλης κοντά είναι Όντως κακάσχημος χωρίς τη μάσκα αλλά είχε τέλεια φωνή!!!! Πολύ κλάμα πάντως με αυτή τη σειρά!!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:53 Η mimikaki έγραψε: #331 05-09-07 16:53 Έχει το πρώτο επεισοδιο σε τρία μέρη: https://www.youtube.com/watch?v=npsxjvD1o6c https://www.youtube.com/watch?v=LLqbdyRM0Y8 https://www.youtube.com/watch?v=J9tQDvYqQ6U Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:55 Η marestros: #332 05-09-07 16:55 πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:01 Η mimikaki έγραψε: #333 05-09-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από marestros: πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:14 Η marestros: #334 05-09-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Click για ανάπτυξη... ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η mimikaki έγραψε: #335 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marestros: ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Click για ανάπτυξη... καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η Ismini έγραψε: #336 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: όντως, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτο??? Click για ανάπτυξη... Επειδή έχουμε μια τάση να μυθοποιούμε το παρελθόν μάλλον. Ισως κι επειδή ήταν πρωτόγνωρα συναισθήματα...μετά συνηθίζεις Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Click για ανάπτυξη... Ναι οντως το θυμάμαι κι εγώ Εδω είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:40 Η marestros: #337 05-09-07 17:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Click για ανάπτυξη... βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Η ruko έγραψε: #338 05-09-07 18:15 Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:41 Η mimikaki έγραψε: #339 05-09-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Click για ανάπτυξη... Ναι το έβλεπα μου άρεσε πολύ (ώς φάν των ταινιών θρίλλερ τρόμου μυστηρίου) το the twilight zone όμως μου άρεσε περισσότερο!!! all time classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #340 06-09-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από marestros: βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Click για ανάπτυξη... Δεν το έδειξε και πολύ μετά, απλά το ξανάδειξε κάποια εποχή σε επανάληψη οπότε μάλλον τις επαναλήψεις θα θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εμένα μου άρεσε τρελλά! Μάλλον με λιοντάρι έμοιαζε Μιμίκα. Τον είχες δει χωρίς τη μάσκα/μακιγιάζ του ρόλου του? Πιο ωραίος ήταν σαν Βίνσεντ!!! (Κακίίίίίααααα!!!!) Click για ανάπτυξη... ε, λιοντάρι, γατούλης κοντά είναι Όντως κακάσχημος χωρίς τη μάσκα αλλά είχε τέλεια φωνή!!!! Πολύ κλάμα πάντως με αυτή τη σειρά!!!:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:53 Η mimikaki έγραψε: #331 05-09-07 16:53 Έχει το πρώτο επεισοδιο σε τρία μέρη: https://www.youtube.com/watch?v=npsxjvD1o6c https://www.youtube.com/watch?v=LLqbdyRM0Y8 https://www.youtube.com/watch?v=J9tQDvYqQ6U Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:55 Η marestros: #332 05-09-07 16:55 πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:01 Η mimikaki έγραψε: #333 05-09-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από marestros: πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:14 Η marestros: #334 05-09-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Click για ανάπτυξη... ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η mimikaki έγραψε: #335 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marestros: ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Click για ανάπτυξη... καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η Ismini έγραψε: #336 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: όντως, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτο??? Click για ανάπτυξη... Επειδή έχουμε μια τάση να μυθοποιούμε το παρελθόν μάλλον. Ισως κι επειδή ήταν πρωτόγνωρα συναισθήματα...μετά συνηθίζεις Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Click για ανάπτυξη... Ναι οντως το θυμάμαι κι εγώ Εδω είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:40 Η marestros: #337 05-09-07 17:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Click για ανάπτυξη... βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Η ruko έγραψε: #338 05-09-07 18:15 Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:41 Η mimikaki έγραψε: #339 05-09-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Click για ανάπτυξη... Ναι το έβλεπα μου άρεσε πολύ (ώς φάν των ταινιών θρίλλερ τρόμου μυστηρίου) το the twilight zone όμως μου άρεσε περισσότερο!!! all time classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #340 06-09-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από marestros: βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Click για ανάπτυξη... Δεν το έδειξε και πολύ μετά, απλά το ξανάδειξε κάποια εποχή σε επανάληψη οπότε μάλλον τις επαναλήψεις θα θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχει το πρώτο επεισοδιο σε τρία μέρη: https://www.youtube.com/watch?v=npsxjvD1o6c https://www.youtube.com/watch?v=LLqbdyRM0Y8 https://www.youtube.com/watch?v=J9tQDvYqQ6U Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:55 Η marestros: #332 05-09-07 16:55 πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:01 Η mimikaki έγραψε: #333 05-09-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από marestros: πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:14 Η marestros: #334 05-09-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Click για ανάπτυξη... ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η mimikaki έγραψε: #335 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marestros: ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Click για ανάπτυξη... καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η Ismini έγραψε: #336 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: όντως, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτο??? Click για ανάπτυξη... Επειδή έχουμε μια τάση να μυθοποιούμε το παρελθόν μάλλον. Ισως κι επειδή ήταν πρωτόγνωρα συναισθήματα...μετά συνηθίζεις Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Click για ανάπτυξη... Ναι οντως το θυμάμαι κι εγώ Εδω είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:40 Η marestros: #337 05-09-07 17:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Click για ανάπτυξη... βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Η ruko έγραψε: #338 05-09-07 18:15 Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:41 Η mimikaki έγραψε: #339 05-09-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Click για ανάπτυξη... Ναι το έβλεπα μου άρεσε πολύ (ώς φάν των ταινιών θρίλλερ τρόμου μυστηρίου) το the twilight zone όμως μου άρεσε περισσότερο!!! all time classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #340 06-09-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από marestros: βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Click για ανάπτυξη... Δεν το έδειξε και πολύ μετά, απλά το ξανάδειξε κάποια εποχή σε επανάληψη οπότε μάλλον τις επαναλήψεις θα θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:01 Η mimikaki έγραψε: #333 05-09-07 17:01 Αρχική Δημοσίευση από marestros: πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:14 Η marestros: #334 05-09-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Click για ανάπτυξη... ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η mimikaki έγραψε: #335 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marestros: ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Click για ανάπτυξη... καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η Ismini έγραψε: #336 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: όντως, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτο??? Click για ανάπτυξη... Επειδή έχουμε μια τάση να μυθοποιούμε το παρελθόν μάλλον. Ισως κι επειδή ήταν πρωτόγνωρα συναισθήματα...μετά συνηθίζεις Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Click για ανάπτυξη... Ναι οντως το θυμάμαι κι εγώ Εδω είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:40 Η marestros: #337 05-09-07 17:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Click για ανάπτυξη... βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Η ruko έγραψε: #338 05-09-07 18:15 Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:41 Η mimikaki έγραψε: #339 05-09-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Click για ανάπτυξη... Ναι το έβλεπα μου άρεσε πολύ (ώς φάν των ταινιών θρίλλερ τρόμου μυστηρίου) το the twilight zone όμως μου άρεσε περισσότερο!!! all time classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #340 06-09-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από marestros: βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Click για ανάπτυξη... Δεν το έδειξε και πολύ μετά, απλά το ξανάδειξε κάποια εποχή σε επανάληψη οπότε μάλλον τις επαναλήψεις θα θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marestros: πως τελειωσε δεν θυμαμαι???? μου αρεσε και εμενα πολυ η σειρα! Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:14 Η marestros: #334 05-09-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Click για ανάπτυξη... ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η mimikaki έγραψε: #335 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marestros: ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Click για ανάπτυξη... καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η Ismini έγραψε: #336 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: όντως, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτο??? Click για ανάπτυξη... Επειδή έχουμε μια τάση να μυθοποιούμε το παρελθόν μάλλον. Ισως κι επειδή ήταν πρωτόγνωρα συναισθήματα...μετά συνηθίζεις Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Click για ανάπτυξη... Ναι οντως το θυμάμαι κι εγώ Εδω είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:40 Η marestros: #337 05-09-07 17:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Click για ανάπτυξη... βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Η ruko έγραψε: #338 05-09-07 18:15 Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:41 Η mimikaki έγραψε: #339 05-09-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Click για ανάπτυξη... Ναι το έβλεπα μου άρεσε πολύ (ώς φάν των ταινιών θρίλλερ τρόμου μυστηρίου) το the twilight zone όμως μου άρεσε περισσότερο!!! all time classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #340 06-09-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από marestros: βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Click για ανάπτυξη... Δεν το έδειξε και πολύ μετά, απλά το ξανάδειξε κάποια εποχή σε επανάληψη οπότε μάλλον τις επαναλήψεις θα θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αν θυμάμαι καλά έκανε μωρό η κάθριν με τον βίνσεντ αλλά μετά την σκότωσαν οι "κακοί" και ο λιονταρής μας έμεινε μόνος του με το μωρό??? Click για ανάπτυξη... ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η mimikaki έγραψε: #335 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marestros: ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Click για ανάπτυξη... καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η Ismini έγραψε: #336 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: όντως, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτο??? Click για ανάπτυξη... Επειδή έχουμε μια τάση να μυθοποιούμε το παρελθόν μάλλον. Ισως κι επειδή ήταν πρωτόγνωρα συναισθήματα...μετά συνηθίζεις Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Click για ανάπτυξη... Ναι οντως το θυμάμαι κι εγώ Εδω είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:40 Η marestros: #337 05-09-07 17:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Click για ανάπτυξη... βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Η ruko έγραψε: #338 05-09-07 18:15 Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:41 Η mimikaki έγραψε: #339 05-09-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Click για ανάπτυξη... Ναι το έβλεπα μου άρεσε πολύ (ώς φάν των ταινιών θρίλλερ τρόμου μυστηρίου) το the twilight zone όμως μου άρεσε περισσότερο!!! all time classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #340 06-09-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από marestros: βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Click για ανάπτυξη... Δεν το έδειξε και πολύ μετά, απλά το ξανάδειξε κάποια εποχή σε επανάληψη οπότε μάλλον τις επαναλήψεις θα θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marestros: ειχα και αλμπουμ με αυτοκολλητα και κοντραριζομασταν ποιος ειχε τα πιο πολλα!!!!!!!!!!!! τελικα ειμαι πιο μεγαλη απ'οτι νομιζω ε???? Click για ανάπτυξη... καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:32 Η Ismini έγραψε: #336 05-09-07 17:32 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: όντως, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτο??? Click για ανάπτυξη... Επειδή έχουμε μια τάση να μυθοποιούμε το παρελθόν μάλλον. Ισως κι επειδή ήταν πρωτόγνωρα συναισθήματα...μετά συνηθίζεις Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Click για ανάπτυξη... Ναι οντως το θυμάμαι κι εγώ Εδω είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:40 Η marestros: #337 05-09-07 17:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Click για ανάπτυξη... βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Η ruko έγραψε: #338 05-09-07 18:15 Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:41 Η mimikaki έγραψε: #339 05-09-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Click για ανάπτυξη... Ναι το έβλεπα μου άρεσε πολύ (ώς φάν των ταινιών θρίλλερ τρόμου μυστηρίου) το the twilight zone όμως μου άρεσε περισσότερο!!! all time classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #340 06-09-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από marestros: βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Click για ανάπτυξη... Δεν το έδειξε και πολύ μετά, απλά το ξανάδειξε κάποια εποχή σε επανάληψη οπότε μάλλον τις επαναλήψεις θα θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: όντως, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτο??? Click για ανάπτυξη... Επειδή έχουμε μια τάση να μυθοποιούμε το παρελθόν μάλλον. Ισως κι επειδή ήταν πρωτόγνωρα συναισθήματα...μετά συνηθίζεις Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Καπου εδω ειχα φτιαξει θεμα με τους πρωτους μας ερωτες.... Click για ανάπτυξη... Ναι οντως το θυμάμαι κι εγώ Εδω είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:40 Η marestros: #337 05-09-07 17:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Click για ανάπτυξη... βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Η ruko έγραψε: #338 05-09-07 18:15 Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:41 Η mimikaki έγραψε: #339 05-09-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Click για ανάπτυξη... Ναι το έβλεπα μου άρεσε πολύ (ώς φάν των ταινιών θρίλλερ τρόμου μυστηρίου) το the twilight zone όμως μου άρεσε περισσότερο!!! all time classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #340 06-09-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από marestros: βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Click για ανάπτυξη... Δεν το έδειξε και πολύ μετά, απλά το ξανάδειξε κάποια εποχή σε επανάληψη οπότε μάλλον τις επαναλήψεις θα θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλά εσύ πρέπει να ήσουν πολύ μικρή όταν το έδιχνε!! Click για ανάπτυξη... βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:15 Η ruko έγραψε: #338 05-09-07 18:15 Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:41 Η mimikaki έγραψε: #339 05-09-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Click για ανάπτυξη... Ναι το έβλεπα μου άρεσε πολύ (ώς φάν των ταινιών θρίλλερ τρόμου μυστηρίου) το the twilight zone όμως μου άρεσε περισσότερο!!! all time classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #340 06-09-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από marestros: βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Click για ανάπτυξη... Δεν το έδειξε και πολύ μετά, απλά το ξανάδειξε κάποια εποχή σε επανάληψη οπότε μάλλον τις επαναλήψεις θα θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:41 Η mimikaki έγραψε: #339 05-09-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Click για ανάπτυξη... Ναι το έβλεπα μου άρεσε πολύ (ώς φάν των ταινιών θρίλλερ τρόμου μυστηρίου) το the twilight zone όμως μου άρεσε περισσότερο!!! all time classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #340 06-09-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από marestros: βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Click για ανάπτυξη... Δεν το έδειξε και πολύ μετά, απλά το ξανάδειξε κάποια εποχή σε επανάληψη οπότε μάλλον τις επαναλήψεις θα θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Θυμάστε το Μυστήριο της Παρασκευής; Εδώ έχει το τρέιλερ για το DVD και τους τίτλους αρχής. Click για ανάπτυξη... Ναι το έβλεπα μου άρεσε πολύ (ώς φάν των ταινιών θρίλλερ τρόμου μυστηρίου) το the twilight zone όμως μου άρεσε περισσότερο!!! all time classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #340 06-09-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από marestros: βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Click για ανάπτυξη... Δεν το έδειξε και πολύ μετά, απλά το ξανάδειξε κάποια εποχή σε επανάληψη οπότε μάλλον τις επαναλήψεις θα θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από marestros: βλεπωντας το βιντεακι καπου ειδα 1987 τοτε ημουν τριων αλλα στην ελλαδα θα το εδειξε πιο μετα οποτε... Click για ανάπτυξη... Δεν το έδειξε και πολύ μετά, απλά το ξανάδειξε κάποια εποχή σε επανάληψη οπότε μάλλον τις επαναλήψεις θα θυμάσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.