Τέστ γήρανσης!

κι αυτά επίσης!! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 835747920_8f403f242d.jpg
    835747920_8f403f242d.jpg
    158,2 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 874202889_ee210b9050.jpg
    874202889_ee210b9050.jpg
    115,4 KB · Εμφανίσεις: 25
τα αγαπω τα κολλητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν τα βγαζουν πια ε;;;;;;;;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τη ν bibiβο παραλίας την είχα με την κουλόυρα!!!:P:P

Τώρα θυμήθηκα τον αγκαλίτσα φωτινούλη:hmm: μια κάμπια που όταν την πίεζες έλαμπε:lol::lol::lol::lol::lol:

πωπω bibi-bo και Τζον-Τζον, το απόλυτο ζευγάρι λέμε:redface:

εχω τρελλαθει τώρα :blink::blink: , συνέχει ζήταγα στην μητέρα μου να μου πάρει bibi-bo με το τροχόσπιτο!

μου είχε πάρει σκέτη την bibi-bo χωρισ το τροχόσπιτό της:cry::cry::mad:

Αρχική Δημοσίευση από mimikaki;70761 Τώρα θυμήθηκα τον αγκαλίτσα φωτινούλη:hmm: μια κάμπια που όταν την πίεζες έλαμπε:lol::lol::lol::lol::lol:[/quote:
ναι βρε mimi τον φωτεινούλη , πως τον ξέχασα, τον είχα σε πράσινο!

την κουκλίτσα πατατουφα μήπως την θυμάται κανείς???:hmm:

Τώρα θυμήθηκα τον αγκαλίτσα φωτινούλη:hmm: μια κάμπια που όταν την πίεζες έλαμπε:lol::lol::lol::lol::lol:
Είχα κι εγώ!!!:up: Έναν γαλάζιο... :rolleyes:

Βασικά εμένα η bibibo δεν μου πολυ άρεσε γιατί είχε μεγάλο κεφάλι:blink:
Προτιμούσα την barbie:P:P:P
αλλά ο μπαμπάς μου έχει να το λέει : Του είχα σπάσει τα ... μια ολόκληρη βδομάδα κάθε μέρα του έλεγα "θέλω την ντουλάπα της bibibo":lol::lol::lol:

Ακόμη τις έχω.... καμιά 10αρια με τα ρούχα τους και αξεσουάρ:redface:

Εγώ την παταπούφα μου την έχω φυλάξει μαζί με τις άλλες κούκλες μου σ'ένα μπαούλο στην αποθήκη.Δεν έχω πετάξει καμία από τις κούκλες μου...:redface:

Ακόμη τις έχω.... καμιά 10αρια με τα ρούχα τους και αξεσουάρ:redface:

ακόμα τα έχεις????:blink::blink: ουα ου, αυτά τα μικροσκοπικά ρουχαλάκι τα έχεις ακόμα??????:blink::blink::blink:

θέλω και εγώωωωωωω, πάει με ξεκάνατε με έπιασε ο παλιπαιδισμός μου:(

Εγώ την παταπούφα μου την έχω φυλάξει μαζί με τις άλλες κούκλες μου σ'ένα μπαούλο στην αποθήκη.Δεν έχω πετάξει καμία από τις κούκλες μου...:redface:

και εγώ κάτι αρκουδάκια και ειδικα την πατατουφα την έχω φυλάξει και σε πολύ καλή κατάσταση :rolleyes:, μόνο τις bibi-bo δεν κατάφερα να κρατήσω, τις είχα ξεκάνει:P

ακόμα τα έχεις????:blink::blink: ουα ου, αυτά τα μικροσκοπικά ρουχαλάκι τα έχεις ακόμα??????:blink::blink::blink:

θέλω και εγώωωωωωω, πάει με ξεκάνατε με έπιασε ο παλιπαιδισμός μου:(

Νά ναι καλά η μαμά μου, που όταν άρχισα να μην τις παίζω με έβαλε να τις ταχτοποιήσω όλες σε ένα κουτί μαζί με άλλα αγαπημένα παιχνίδια, playmobile, κλπ και τα βάλαμε στην αποθήκη;)

Δεν είχα ποτέ Barbie. Μόνο Σίντυ και Bibibo (υδροκέφαλες τελείως!) Κυρίως έπαιζα με τα playmobil ομως με τον αδελφό μου.

Εγω δεν ειχα Μπιμπι Μπο, ειχα Μπαρμπι, αλλα προτιμουσα τα Lego. Μου αρεσαν και τα Polly Pocket!

Μπορεί να φανεί περίεργο, αλλά εγώ ως παιδάκι δεν έπαιζα πολύ.. όσες κούκλες μου έπαιρναν, τις άφηνα σχεδόν στο κουτί τους.. Εγώ είχα τρέλα με τα βιβλία.. :redface: Αλλά θυμάμαι την Παταπούφα (Πατατούφα την έλεγα :P), και τον Φωτεινούλη θυμάμαι.. :) Τα Λαχανόπαιδα ή κάπως έτσι τα θυμάται κανείς??:hmm: Και κάτι άλλες κούκλες που έλεγαν τραγούδια με ένα μικρό δισκάκι?

Εγώ έχω ακόμα έναν κούκλο, τον Κλούβιο.
Θυμάται κανείς το κουκλοθέατρο με τον Κλούβιο, τη Σουβλίτσα και τον Μπαρμπα-Μυτούση;
Μου τον είχε πάρει η μαμά μου από το Μινιόν όταν ήμουν 9 μηνών.
:):):):)

εγω εχω ακομη παιχνιοδια μου στο παταρι κυριως κουκλες που μιλανε κ περπατανε μερικα επιπλα της μπιμπιμπο κ διαφορα αξεσουαρ της μπαρμπι αλλα δεν εχω καμια μπαρμπι γιατι ολες τους ετρωγα τα ποδια εχω κατι μωρα κ διαφορα ζωακια που μου εφερνε ο μπαμπας μου για κακη μου τυχη εχω οικονομικο διευθυντη τον γενικο διευθυντη του μινιον ο οποιος εχει ξεχαστη στην δεκαετια του 80 στα θεματα τα εργασιακα:mad::(:mad:

Σε γενικές γραμμές με κούκλες δεν έπαιζα. Μου άρεσαν τα παζλ και τα αγορίστικα παιχνίδια (playmobil, τρενάκια, αυτοκινητάκια, καλά για lego και συναφή δεν το συζητάμε). Βασικά τα έβρισκα ποιο ενδιαφέροντα γιατί υπήρχαν πολλά πράγματα να κάνεις με αυτά, οι κούκλες μου φαίνονταν βαρετές. Πάντως μου άρεσαν τα λούτρινα αρκουδάκια και πρέπει να είχα λαχανούλη και φωτεινούλη.

Δεν είχα ποτέ Barbie. Μόνο Σίντυ και Bibibo (υδροκέφαλες τελείως!) Κυρίως έπαιζα με τα playmobil ομως με τον αδελφό μου.

Και εγώ με τον αδερφό μου τα έπαιζα Ισμήνη:P:P μοιραζόμασταν όμως αυτός τα αγοράκια και εγώ τα κοριτσάκια! Είχα ένα μεγάλο σπιτάκι και τις είχα όλες μέσα, τα σπασμένα αγοράκια μου τα χάριζε ο αδερφός μου και τα έκανα υπηρέτες των κοριτσιών:lol::lol:
Οι δικές μου ήταν πλούσιες με υπηρέτες και παιδάκια χωρίς πατεράδες:blink:
Του αδερφού μου ήταν ντέτεκτιβ φτωχοί , οι οποίοι αναλάμβαναν να βρούν κλέφτες, που έκλεβάν από τις δικιές μου τις πλούσιες κοσμήματα:rolleyes::lol::lol::lol::lol:

Υπερπαραγωγή όχι αστεία :cool:! Εγώ ως μοναχοπαίδι πάλι έπαιζα μόνη μου :(

Υπερπαραγωγή όχι αστεία :cool:! Εγώ ως μοναχοπαίδι πάλι έπαιζα μόνη μου :(

ου μωρέ το καημενάκι....:( Είχες όλα τα παιχνίδια δικά σου όμως!:P:P:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back