ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:19 Η ladycat έγραψε: #141 01-06-07 23:19 ναι αυτο εννοει ντισκο α καλα μιλαμε με εστειλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:24 Η anabou έγραψε: #142 01-06-07 23:24 Ο Αστερίξ δεν κόβεται! Έχω όλα τα τεύχη και όποιος μου χάσει/χαλάσει κάποιο θα πεθάνει αργά και βασανιστικά! Να φανταστείτε τα είχα στη Ρόδο και μετά από μια κρίση τακτοποίησης του πατέρα μου (μου εξαφάνησε όλα τα βιβλία/τετράδια) τα πήρα στην Αθήνα. Δεν θα άντεχα να πάθουν κάτι! Το παιδικό με τον Φρού ποιο είναι; Δεν το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:17 Η Mika έγραψε: #143 02-06-07 00:17 αυτος εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sitzt4.gif 3,7 KB · Εμφανίσεις: 27 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:35 Η ruko έγραψε: #144 02-06-07 00:35 Τώρα είδα τη συνέχεια του θέματος. Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τα καλύτερα καρτουν ever!!!! ξεχασα κάτι??? Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:41 Η Mika έγραψε: #145 02-06-07 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τώρα είδα τη συνέχεια του θέματος. Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Click για ανάπτυξη... Nai nai naii..!!!!! πολυ μου αρεσαν και μενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:18 Η mimikaki έγραψε: #146 02-06-07 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τώρα είδα τη συνέχεια του θέματος. Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ! και ήταν και μένα το αγαπημένο μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:31 Η mimikaki έγραψε: #147 02-06-07 12:31 τελίκα αυτό το θέμα πρέπει να έχει τίτλο "παλιπαιδισμός"!!! ελπίζω οι νεότερες να μην μας περάσουν για τρελές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:40 Η ruko έγραψε: #148 02-06-07 12:40 Αφιερωμένο εξαιρετικά: η αρχή στα ισπανικά (thundercats-los felinos cosmicos) https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search= Το cult σε όλο του το μεγαλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 17:50 Η aspasiapef: #149 02-06-07 17:50 Εγώ ούτε που το έχω ξαναδεί το Thundercats Μάλλον είναι αρκετά μετά από μένα. Ξανάρχισα να βλέπω με τον ανηψιό μου μικρό και θυμάμαι τα Χελωνονιντζάκια και πιο πριν τους Power Rangers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 17:56 Η sardela έγραψε: #150 02-06-07 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Click για ανάπτυξη... Aaaa, αυτους τους θυμαμαι και εγω! Οπως και πολλα αλλα μετα απο αυτους... Οπως το "ψαξε, κατσε ψαξε...τη λυση για να βρεις....". Το θυμαται καμια, ή ειναι πολυ προσφατο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 18:44 Η Nanaki έγραψε: #151 02-06-07 18:44 Εγώ Ελένη το θυμάμαι, μάλλον λόγω μικρής ηλικίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 20:01 Η sardela έγραψε: #152 02-06-07 20:01 Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 21:38 Η ladycat έγραψε: #153 02-06-07 21:38 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αφιερωμένο εξαιρετικά: η αρχή στα ισπανικά (thundercats-los felinos cosmicos) https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search= Το cult σε όλο του το μεγαλείο! Click για ανάπτυξη... κ εγω τους εβλεπα μανιωδως κ ειδικα τον πρωτο καιρο που τους εβαζε στις 10 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:28 Η Mika έγραψε: #154 03-06-07 00:28 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Επιστολόχαρτα με φακέλλους, καρτ ποστάλ, χαρτοπετσέτες, ομπρελίτσες - μαϊμουδάκια - σπαθάκια και ότι άλλο χαζό μπορείς να φανταστείς από μπαρ.... Και όχι μόνο στο δημοτικό, και στο γυμνάσιο μπορώ να σου πω.... Click για ανάπτυξη... αι καλα...εγω μισο μισο διαβαζω το τοπικ. Εγω ειχα τοσα χαρτια αλληλογραφιας που τα καναμε προσαναμα για το τζακι οταν μεγαλωσα δεν ειχα που να τα βαλω Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ...οταν επεσε απο το αλογο ο Αντονι...:cry: :cry: εκανα μερες να συνελθω.....Ακομα εχω το τευχος εκεινο. Το νουμερο 11...ΑΝΤΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣ..... Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε ενα βημα πριν το Αλτζχαιμερ, ασε να τα θυμηθουμε τωρα που μπορουμε ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:45 Η ladycat έγραψε: #155 03-06-07 00:45 βρε σεισ που τα θυμηθηκατε ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Η Mika έγραψε: #156 03-06-07 00:54 για τους ερωτευμενους...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα love01.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 18 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:59 Η mimikaki έγραψε: #157 03-06-07 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Mika: για τους ερωτευμενους...... Click για ανάπτυξη... αχ! ξαναζώ τα νιάτα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η Mika έγραψε: #158 03-06-07 01:02 Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:07 Η mimikaki έγραψε: #159 03-06-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Click για ανάπτυξη... και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:15 Η Mika έγραψε: #160 03-06-07 01:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Click για ανάπτυξη... Σημασια εχει τι νιωθεις. Η γιαγια μου ειναι 80, ντυνετε νεανικα, γελαει ασταματητα, κανει γιογκα και εχει πολλες ρυτιδες. Μακαρι να ειμαι και εγω ετσι οταν και αν τα φτασω. Αυτες με το μποτοξ που δεν μπορουν να γελασουν ειναι καλυτερες...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι αυτο εννοει ντισκο α καλα μιλαμε με εστειλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:24 Η anabou έγραψε: #142 01-06-07 23:24 Ο Αστερίξ δεν κόβεται! Έχω όλα τα τεύχη και όποιος μου χάσει/χαλάσει κάποιο θα πεθάνει αργά και βασανιστικά! Να φανταστείτε τα είχα στη Ρόδο και μετά από μια κρίση τακτοποίησης του πατέρα μου (μου εξαφάνησε όλα τα βιβλία/τετράδια) τα πήρα στην Αθήνα. Δεν θα άντεχα να πάθουν κάτι! Το παιδικό με τον Φρού ποιο είναι; Δεν το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:17 Η Mika έγραψε: #143 02-06-07 00:17 αυτος εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sitzt4.gif 3,7 KB · Εμφανίσεις: 27 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:35 Η ruko έγραψε: #144 02-06-07 00:35 Τώρα είδα τη συνέχεια του θέματος. Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τα καλύτερα καρτουν ever!!!! ξεχασα κάτι??? Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:41 Η Mika έγραψε: #145 02-06-07 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τώρα είδα τη συνέχεια του θέματος. Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Click για ανάπτυξη... Nai nai naii..!!!!! πολυ μου αρεσαν και μενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:18 Η mimikaki έγραψε: #146 02-06-07 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τώρα είδα τη συνέχεια του θέματος. Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ! και ήταν και μένα το αγαπημένο μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:31 Η mimikaki έγραψε: #147 02-06-07 12:31 τελίκα αυτό το θέμα πρέπει να έχει τίτλο "παλιπαιδισμός"!!! ελπίζω οι νεότερες να μην μας περάσουν για τρελές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:40 Η ruko έγραψε: #148 02-06-07 12:40 Αφιερωμένο εξαιρετικά: η αρχή στα ισπανικά (thundercats-los felinos cosmicos) https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search= Το cult σε όλο του το μεγαλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 17:50 Η aspasiapef: #149 02-06-07 17:50 Εγώ ούτε που το έχω ξαναδεί το Thundercats Μάλλον είναι αρκετά μετά από μένα. Ξανάρχισα να βλέπω με τον ανηψιό μου μικρό και θυμάμαι τα Χελωνονιντζάκια και πιο πριν τους Power Rangers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 17:56 Η sardela έγραψε: #150 02-06-07 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Click για ανάπτυξη... Aaaa, αυτους τους θυμαμαι και εγω! Οπως και πολλα αλλα μετα απο αυτους... Οπως το "ψαξε, κατσε ψαξε...τη λυση για να βρεις....". Το θυμαται καμια, ή ειναι πολυ προσφατο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 18:44 Η Nanaki έγραψε: #151 02-06-07 18:44 Εγώ Ελένη το θυμάμαι, μάλλον λόγω μικρής ηλικίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 20:01 Η sardela έγραψε: #152 02-06-07 20:01 Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 21:38 Η ladycat έγραψε: #153 02-06-07 21:38 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αφιερωμένο εξαιρετικά: η αρχή στα ισπανικά (thundercats-los felinos cosmicos) https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search= Το cult σε όλο του το μεγαλείο! Click για ανάπτυξη... κ εγω τους εβλεπα μανιωδως κ ειδικα τον πρωτο καιρο που τους εβαζε στις 10 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:28 Η Mika έγραψε: #154 03-06-07 00:28 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Επιστολόχαρτα με φακέλλους, καρτ ποστάλ, χαρτοπετσέτες, ομπρελίτσες - μαϊμουδάκια - σπαθάκια και ότι άλλο χαζό μπορείς να φανταστείς από μπαρ.... Και όχι μόνο στο δημοτικό, και στο γυμνάσιο μπορώ να σου πω.... Click για ανάπτυξη... αι καλα...εγω μισο μισο διαβαζω το τοπικ. Εγω ειχα τοσα χαρτια αλληλογραφιας που τα καναμε προσαναμα για το τζακι οταν μεγαλωσα δεν ειχα που να τα βαλω Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ...οταν επεσε απο το αλογο ο Αντονι...:cry: :cry: εκανα μερες να συνελθω.....Ακομα εχω το τευχος εκεινο. Το νουμερο 11...ΑΝΤΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣ..... Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε ενα βημα πριν το Αλτζχαιμερ, ασε να τα θυμηθουμε τωρα που μπορουμε ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:45 Η ladycat έγραψε: #155 03-06-07 00:45 βρε σεισ που τα θυμηθηκατε ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Η Mika έγραψε: #156 03-06-07 00:54 για τους ερωτευμενους...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα love01.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 18 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:59 Η mimikaki έγραψε: #157 03-06-07 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Mika: για τους ερωτευμενους...... Click για ανάπτυξη... αχ! ξαναζώ τα νιάτα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η Mika έγραψε: #158 03-06-07 01:02 Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:07 Η mimikaki έγραψε: #159 03-06-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Click για ανάπτυξη... και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:15 Η Mika έγραψε: #160 03-06-07 01:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Click για ανάπτυξη... Σημασια εχει τι νιωθεις. Η γιαγια μου ειναι 80, ντυνετε νεανικα, γελαει ασταματητα, κανει γιογκα και εχει πολλες ρυτιδες. Μακαρι να ειμαι και εγω ετσι οταν και αν τα φτασω. Αυτες με το μποτοξ που δεν μπορουν να γελασουν ειναι καλυτερες...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Αστερίξ δεν κόβεται! Έχω όλα τα τεύχη και όποιος μου χάσει/χαλάσει κάποιο θα πεθάνει αργά και βασανιστικά! Να φανταστείτε τα είχα στη Ρόδο και μετά από μια κρίση τακτοποίησης του πατέρα μου (μου εξαφάνησε όλα τα βιβλία/τετράδια) τα πήρα στην Αθήνα. Δεν θα άντεχα να πάθουν κάτι! Το παιδικό με τον Φρού ποιο είναι; Δεν το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:17 Η Mika έγραψε: #143 02-06-07 00:17 αυτος εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sitzt4.gif 3,7 KB · Εμφανίσεις: 27 ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:35 Η ruko έγραψε: #144 02-06-07 00:35 Τώρα είδα τη συνέχεια του θέματος. Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τα καλύτερα καρτουν ever!!!! ξεχασα κάτι??? Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:41 Η Mika έγραψε: #145 02-06-07 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τώρα είδα τη συνέχεια του θέματος. Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Click για ανάπτυξη... Nai nai naii..!!!!! πολυ μου αρεσαν και μενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:18 Η mimikaki έγραψε: #146 02-06-07 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τώρα είδα τη συνέχεια του θέματος. Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ! και ήταν και μένα το αγαπημένο μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:31 Η mimikaki έγραψε: #147 02-06-07 12:31 τελίκα αυτό το θέμα πρέπει να έχει τίτλο "παλιπαιδισμός"!!! ελπίζω οι νεότερες να μην μας περάσουν για τρελές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:40 Η ruko έγραψε: #148 02-06-07 12:40 Αφιερωμένο εξαιρετικά: η αρχή στα ισπανικά (thundercats-los felinos cosmicos) https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search= Το cult σε όλο του το μεγαλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 17:50 Η aspasiapef: #149 02-06-07 17:50 Εγώ ούτε που το έχω ξαναδεί το Thundercats Μάλλον είναι αρκετά μετά από μένα. Ξανάρχισα να βλέπω με τον ανηψιό μου μικρό και θυμάμαι τα Χελωνονιντζάκια και πιο πριν τους Power Rangers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 17:56 Η sardela έγραψε: #150 02-06-07 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Click για ανάπτυξη... Aaaa, αυτους τους θυμαμαι και εγω! Οπως και πολλα αλλα μετα απο αυτους... Οπως το "ψαξε, κατσε ψαξε...τη λυση για να βρεις....". Το θυμαται καμια, ή ειναι πολυ προσφατο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 18:44 Η Nanaki έγραψε: #151 02-06-07 18:44 Εγώ Ελένη το θυμάμαι, μάλλον λόγω μικρής ηλικίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 20:01 Η sardela έγραψε: #152 02-06-07 20:01 Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 21:38 Η ladycat έγραψε: #153 02-06-07 21:38 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αφιερωμένο εξαιρετικά: η αρχή στα ισπανικά (thundercats-los felinos cosmicos) https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search= Το cult σε όλο του το μεγαλείο! Click για ανάπτυξη... κ εγω τους εβλεπα μανιωδως κ ειδικα τον πρωτο καιρο που τους εβαζε στις 10 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:28 Η Mika έγραψε: #154 03-06-07 00:28 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Επιστολόχαρτα με φακέλλους, καρτ ποστάλ, χαρτοπετσέτες, ομπρελίτσες - μαϊμουδάκια - σπαθάκια και ότι άλλο χαζό μπορείς να φανταστείς από μπαρ.... Και όχι μόνο στο δημοτικό, και στο γυμνάσιο μπορώ να σου πω.... Click για ανάπτυξη... αι καλα...εγω μισο μισο διαβαζω το τοπικ. Εγω ειχα τοσα χαρτια αλληλογραφιας που τα καναμε προσαναμα για το τζακι οταν μεγαλωσα δεν ειχα που να τα βαλω Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ...οταν επεσε απο το αλογο ο Αντονι...:cry: :cry: εκανα μερες να συνελθω.....Ακομα εχω το τευχος εκεινο. Το νουμερο 11...ΑΝΤΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣ..... Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε ενα βημα πριν το Αλτζχαιμερ, ασε να τα θυμηθουμε τωρα που μπορουμε ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:45 Η ladycat έγραψε: #155 03-06-07 00:45 βρε σεισ που τα θυμηθηκατε ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Η Mika έγραψε: #156 03-06-07 00:54 για τους ερωτευμενους...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα love01.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 18 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:59 Η mimikaki έγραψε: #157 03-06-07 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Mika: για τους ερωτευμενους...... Click για ανάπτυξη... αχ! ξαναζώ τα νιάτα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η Mika έγραψε: #158 03-06-07 01:02 Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:07 Η mimikaki έγραψε: #159 03-06-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Click για ανάπτυξη... και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:15 Η Mika έγραψε: #160 03-06-07 01:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Click για ανάπτυξη... Σημασια εχει τι νιωθεις. Η γιαγια μου ειναι 80, ντυνετε νεανικα, γελαει ασταματητα, κανει γιογκα και εχει πολλες ρυτιδες. Μακαρι να ειμαι και εγω ετσι οταν και αν τα φτασω. Αυτες με το μποτοξ που δεν μπορουν να γελασουν ειναι καλυτερες...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτος εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:35 Η ruko έγραψε: #144 02-06-07 00:35 Τώρα είδα τη συνέχεια του θέματος. Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τα καλύτερα καρτουν ever!!!! ξεχασα κάτι??? Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:41 Η Mika έγραψε: #145 02-06-07 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τώρα είδα τη συνέχεια του θέματος. Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Click για ανάπτυξη... Nai nai naii..!!!!! πολυ μου αρεσαν και μενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:18 Η mimikaki έγραψε: #146 02-06-07 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τώρα είδα τη συνέχεια του θέματος. Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ! και ήταν και μένα το αγαπημένο μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:31 Η mimikaki έγραψε: #147 02-06-07 12:31 τελίκα αυτό το θέμα πρέπει να έχει τίτλο "παλιπαιδισμός"!!! ελπίζω οι νεότερες να μην μας περάσουν για τρελές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:40 Η ruko έγραψε: #148 02-06-07 12:40 Αφιερωμένο εξαιρετικά: η αρχή στα ισπανικά (thundercats-los felinos cosmicos) https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search= Το cult σε όλο του το μεγαλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 17:50 Η aspasiapef: #149 02-06-07 17:50 Εγώ ούτε που το έχω ξαναδεί το Thundercats Μάλλον είναι αρκετά μετά από μένα. Ξανάρχισα να βλέπω με τον ανηψιό μου μικρό και θυμάμαι τα Χελωνονιντζάκια και πιο πριν τους Power Rangers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 17:56 Η sardela έγραψε: #150 02-06-07 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Click για ανάπτυξη... Aaaa, αυτους τους θυμαμαι και εγω! Οπως και πολλα αλλα μετα απο αυτους... Οπως το "ψαξε, κατσε ψαξε...τη λυση για να βρεις....". Το θυμαται καμια, ή ειναι πολυ προσφατο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 18:44 Η Nanaki έγραψε: #151 02-06-07 18:44 Εγώ Ελένη το θυμάμαι, μάλλον λόγω μικρής ηλικίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 20:01 Η sardela έγραψε: #152 02-06-07 20:01 Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 21:38 Η ladycat έγραψε: #153 02-06-07 21:38 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αφιερωμένο εξαιρετικά: η αρχή στα ισπανικά (thundercats-los felinos cosmicos) https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search= Το cult σε όλο του το μεγαλείο! Click για ανάπτυξη... κ εγω τους εβλεπα μανιωδως κ ειδικα τον πρωτο καιρο που τους εβαζε στις 10 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:28 Η Mika έγραψε: #154 03-06-07 00:28 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Επιστολόχαρτα με φακέλλους, καρτ ποστάλ, χαρτοπετσέτες, ομπρελίτσες - μαϊμουδάκια - σπαθάκια και ότι άλλο χαζό μπορείς να φανταστείς από μπαρ.... Και όχι μόνο στο δημοτικό, και στο γυμνάσιο μπορώ να σου πω.... Click για ανάπτυξη... αι καλα...εγω μισο μισο διαβαζω το τοπικ. Εγω ειχα τοσα χαρτια αλληλογραφιας που τα καναμε προσαναμα για το τζακι οταν μεγαλωσα δεν ειχα που να τα βαλω Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ...οταν επεσε απο το αλογο ο Αντονι...:cry: :cry: εκανα μερες να συνελθω.....Ακομα εχω το τευχος εκεινο. Το νουμερο 11...ΑΝΤΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣ..... Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε ενα βημα πριν το Αλτζχαιμερ, ασε να τα θυμηθουμε τωρα που μπορουμε ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:45 Η ladycat έγραψε: #155 03-06-07 00:45 βρε σεισ που τα θυμηθηκατε ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Η Mika έγραψε: #156 03-06-07 00:54 για τους ερωτευμενους...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα love01.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 18 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:59 Η mimikaki έγραψε: #157 03-06-07 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Mika: για τους ερωτευμενους...... Click για ανάπτυξη... αχ! ξαναζώ τα νιάτα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η Mika έγραψε: #158 03-06-07 01:02 Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:07 Η mimikaki έγραψε: #159 03-06-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Click για ανάπτυξη... και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:15 Η Mika έγραψε: #160 03-06-07 01:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Click για ανάπτυξη... Σημασια εχει τι νιωθεις. Η γιαγια μου ειναι 80, ντυνετε νεανικα, γελαει ασταματητα, κανει γιογκα και εχει πολλες ρυτιδες. Μακαρι να ειμαι και εγω ετσι οταν και αν τα φτασω. Αυτες με το μποτοξ που δεν μπορουν να γελασουν ειναι καλυτερες...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα είδα τη συνέχεια του θέματος. Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τα καλύτερα καρτουν ever!!!! ξεχασα κάτι??? Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:41 Η Mika έγραψε: #145 02-06-07 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τώρα είδα τη συνέχεια του θέματος. Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Click για ανάπτυξη... Nai nai naii..!!!!! πολυ μου αρεσαν και μενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:18 Η mimikaki έγραψε: #146 02-06-07 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τώρα είδα τη συνέχεια του θέματος. Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ! και ήταν και μένα το αγαπημένο μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:31 Η mimikaki έγραψε: #147 02-06-07 12:31 τελίκα αυτό το θέμα πρέπει να έχει τίτλο "παλιπαιδισμός"!!! ελπίζω οι νεότερες να μην μας περάσουν για τρελές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:40 Η ruko έγραψε: #148 02-06-07 12:40 Αφιερωμένο εξαιρετικά: η αρχή στα ισπανικά (thundercats-los felinos cosmicos) https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search= Το cult σε όλο του το μεγαλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 17:50 Η aspasiapef: #149 02-06-07 17:50 Εγώ ούτε που το έχω ξαναδεί το Thundercats Μάλλον είναι αρκετά μετά από μένα. Ξανάρχισα να βλέπω με τον ανηψιό μου μικρό και θυμάμαι τα Χελωνονιντζάκια και πιο πριν τους Power Rangers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 17:56 Η sardela έγραψε: #150 02-06-07 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Click για ανάπτυξη... Aaaa, αυτους τους θυμαμαι και εγω! Οπως και πολλα αλλα μετα απο αυτους... Οπως το "ψαξε, κατσε ψαξε...τη λυση για να βρεις....". Το θυμαται καμια, ή ειναι πολυ προσφατο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 18:44 Η Nanaki έγραψε: #151 02-06-07 18:44 Εγώ Ελένη το θυμάμαι, μάλλον λόγω μικρής ηλικίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 20:01 Η sardela έγραψε: #152 02-06-07 20:01 Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 21:38 Η ladycat έγραψε: #153 02-06-07 21:38 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αφιερωμένο εξαιρετικά: η αρχή στα ισπανικά (thundercats-los felinos cosmicos) https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search= Το cult σε όλο του το μεγαλείο! Click για ανάπτυξη... κ εγω τους εβλεπα μανιωδως κ ειδικα τον πρωτο καιρο που τους εβαζε στις 10 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:28 Η Mika έγραψε: #154 03-06-07 00:28 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Επιστολόχαρτα με φακέλλους, καρτ ποστάλ, χαρτοπετσέτες, ομπρελίτσες - μαϊμουδάκια - σπαθάκια και ότι άλλο χαζό μπορείς να φανταστείς από μπαρ.... Και όχι μόνο στο δημοτικό, και στο γυμνάσιο μπορώ να σου πω.... Click για ανάπτυξη... αι καλα...εγω μισο μισο διαβαζω το τοπικ. Εγω ειχα τοσα χαρτια αλληλογραφιας που τα καναμε προσαναμα για το τζακι οταν μεγαλωσα δεν ειχα που να τα βαλω Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ...οταν επεσε απο το αλογο ο Αντονι...:cry: :cry: εκανα μερες να συνελθω.....Ακομα εχω το τευχος εκεινο. Το νουμερο 11...ΑΝΤΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣ..... Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε ενα βημα πριν το Αλτζχαιμερ, ασε να τα θυμηθουμε τωρα που μπορουμε ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:45 Η ladycat έγραψε: #155 03-06-07 00:45 βρε σεισ που τα θυμηθηκατε ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Η Mika έγραψε: #156 03-06-07 00:54 για τους ερωτευμενους...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα love01.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 18 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:59 Η mimikaki έγραψε: #157 03-06-07 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Mika: για τους ερωτευμενους...... Click για ανάπτυξη... αχ! ξαναζώ τα νιάτα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η Mika έγραψε: #158 03-06-07 01:02 Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:07 Η mimikaki έγραψε: #159 03-06-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Click για ανάπτυξη... και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:15 Η Mika έγραψε: #160 03-06-07 01:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Click για ανάπτυξη... Σημασια εχει τι νιωθεις. Η γιαγια μου ειναι 80, ντυνετε νεανικα, γελαει ασταματητα, κανει γιογκα και εχει πολλες ρυτιδες. Μακαρι να ειμαι και εγω ετσι οταν και αν τα φτασω. Αυτες με το μποτοξ που δεν μπορουν να γελασουν ειναι καλυτερες...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τώρα είδα τη συνέχεια του θέματος. Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Click για ανάπτυξη... Nai nai naii..!!!!! πολυ μου αρεσαν και μενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:18 Η mimikaki έγραψε: #146 02-06-07 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τώρα είδα τη συνέχεια του θέματος. Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ! και ήταν και μένα το αγαπημένο μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:31 Η mimikaki έγραψε: #147 02-06-07 12:31 τελίκα αυτό το θέμα πρέπει να έχει τίτλο "παλιπαιδισμός"!!! ελπίζω οι νεότερες να μην μας περάσουν για τρελές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:40 Η ruko έγραψε: #148 02-06-07 12:40 Αφιερωμένο εξαιρετικά: η αρχή στα ισπανικά (thundercats-los felinos cosmicos) https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search= Το cult σε όλο του το μεγαλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 17:50 Η aspasiapef: #149 02-06-07 17:50 Εγώ ούτε που το έχω ξαναδεί το Thundercats Μάλλον είναι αρκετά μετά από μένα. Ξανάρχισα να βλέπω με τον ανηψιό μου μικρό και θυμάμαι τα Χελωνονιντζάκια και πιο πριν τους Power Rangers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 17:56 Η sardela έγραψε: #150 02-06-07 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Click για ανάπτυξη... Aaaa, αυτους τους θυμαμαι και εγω! Οπως και πολλα αλλα μετα απο αυτους... Οπως το "ψαξε, κατσε ψαξε...τη λυση για να βρεις....". Το θυμαται καμια, ή ειναι πολυ προσφατο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 18:44 Η Nanaki έγραψε: #151 02-06-07 18:44 Εγώ Ελένη το θυμάμαι, μάλλον λόγω μικρής ηλικίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 20:01 Η sardela έγραψε: #152 02-06-07 20:01 Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 21:38 Η ladycat έγραψε: #153 02-06-07 21:38 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αφιερωμένο εξαιρετικά: η αρχή στα ισπανικά (thundercats-los felinos cosmicos) https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search= Το cult σε όλο του το μεγαλείο! Click για ανάπτυξη... κ εγω τους εβλεπα μανιωδως κ ειδικα τον πρωτο καιρο που τους εβαζε στις 10 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:28 Η Mika έγραψε: #154 03-06-07 00:28 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Επιστολόχαρτα με φακέλλους, καρτ ποστάλ, χαρτοπετσέτες, ομπρελίτσες - μαϊμουδάκια - σπαθάκια και ότι άλλο χαζό μπορείς να φανταστείς από μπαρ.... Και όχι μόνο στο δημοτικό, και στο γυμνάσιο μπορώ να σου πω.... Click για ανάπτυξη... αι καλα...εγω μισο μισο διαβαζω το τοπικ. Εγω ειχα τοσα χαρτια αλληλογραφιας που τα καναμε προσαναμα για το τζακι οταν μεγαλωσα δεν ειχα που να τα βαλω Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ...οταν επεσε απο το αλογο ο Αντονι...:cry: :cry: εκανα μερες να συνελθω.....Ακομα εχω το τευχος εκεινο. Το νουμερο 11...ΑΝΤΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣ..... Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε ενα βημα πριν το Αλτζχαιμερ, ασε να τα θυμηθουμε τωρα που μπορουμε ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:45 Η ladycat έγραψε: #155 03-06-07 00:45 βρε σεισ που τα θυμηθηκατε ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Η Mika έγραψε: #156 03-06-07 00:54 για τους ερωτευμενους...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα love01.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 18 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:59 Η mimikaki έγραψε: #157 03-06-07 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Mika: για τους ερωτευμενους...... Click για ανάπτυξη... αχ! ξαναζώ τα νιάτα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η Mika έγραψε: #158 03-06-07 01:02 Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:07 Η mimikaki έγραψε: #159 03-06-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Click για ανάπτυξη... και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:15 Η Mika έγραψε: #160 03-06-07 01:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Click για ανάπτυξη... Σημασια εχει τι νιωθεις. Η γιαγια μου ειναι 80, ντυνετε νεανικα, γελαει ασταματητα, κανει γιογκα και εχει πολλες ρυτιδες. Μακαρι να ειμαι και εγω ετσι οταν και αν τα φτασω. Αυτες με το μποτοξ που δεν μπορουν να γελασουν ειναι καλυτερες...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τώρα είδα τη συνέχεια του θέματος. Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ! και ήταν και μένα το αγαπημένο μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:31 Η mimikaki έγραψε: #147 02-06-07 12:31 τελίκα αυτό το θέμα πρέπει να έχει τίτλο "παλιπαιδισμός"!!! ελπίζω οι νεότερες να μην μας περάσουν για τρελές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:40 Η ruko έγραψε: #148 02-06-07 12:40 Αφιερωμένο εξαιρετικά: η αρχή στα ισπανικά (thundercats-los felinos cosmicos) https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search= Το cult σε όλο του το μεγαλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 17:50 Η aspasiapef: #149 02-06-07 17:50 Εγώ ούτε που το έχω ξαναδεί το Thundercats Μάλλον είναι αρκετά μετά από μένα. Ξανάρχισα να βλέπω με τον ανηψιό μου μικρό και θυμάμαι τα Χελωνονιντζάκια και πιο πριν τους Power Rangers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 17:56 Η sardela έγραψε: #150 02-06-07 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Click για ανάπτυξη... Aaaa, αυτους τους θυμαμαι και εγω! Οπως και πολλα αλλα μετα απο αυτους... Οπως το "ψαξε, κατσε ψαξε...τη λυση για να βρεις....". Το θυμαται καμια, ή ειναι πολυ προσφατο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 18:44 Η Nanaki έγραψε: #151 02-06-07 18:44 Εγώ Ελένη το θυμάμαι, μάλλον λόγω μικρής ηλικίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 20:01 Η sardela έγραψε: #152 02-06-07 20:01 Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 21:38 Η ladycat έγραψε: #153 02-06-07 21:38 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αφιερωμένο εξαιρετικά: η αρχή στα ισπανικά (thundercats-los felinos cosmicos) https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search= Το cult σε όλο του το μεγαλείο! Click για ανάπτυξη... κ εγω τους εβλεπα μανιωδως κ ειδικα τον πρωτο καιρο που τους εβαζε στις 10 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:28 Η Mika έγραψε: #154 03-06-07 00:28 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Επιστολόχαρτα με φακέλλους, καρτ ποστάλ, χαρτοπετσέτες, ομπρελίτσες - μαϊμουδάκια - σπαθάκια και ότι άλλο χαζό μπορείς να φανταστείς από μπαρ.... Και όχι μόνο στο δημοτικό, και στο γυμνάσιο μπορώ να σου πω.... Click για ανάπτυξη... αι καλα...εγω μισο μισο διαβαζω το τοπικ. Εγω ειχα τοσα χαρτια αλληλογραφιας που τα καναμε προσαναμα για το τζακι οταν μεγαλωσα δεν ειχα που να τα βαλω Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ...οταν επεσε απο το αλογο ο Αντονι...:cry: :cry: εκανα μερες να συνελθω.....Ακομα εχω το τευχος εκεινο. Το νουμερο 11...ΑΝΤΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣ..... Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε ενα βημα πριν το Αλτζχαιμερ, ασε να τα θυμηθουμε τωρα που μπορουμε ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:45 Η ladycat έγραψε: #155 03-06-07 00:45 βρε σεισ που τα θυμηθηκατε ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Η Mika έγραψε: #156 03-06-07 00:54 για τους ερωτευμενους...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα love01.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 18 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:59 Η mimikaki έγραψε: #157 03-06-07 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Mika: για τους ερωτευμενους...... Click για ανάπτυξη... αχ! ξαναζώ τα νιάτα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η Mika έγραψε: #158 03-06-07 01:02 Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:07 Η mimikaki έγραψε: #159 03-06-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Click για ανάπτυξη... και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:15 Η Mika έγραψε: #160 03-06-07 01:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Click για ανάπτυξη... Σημασια εχει τι νιωθεις. Η γιαγια μου ειναι 80, ντυνετε νεανικα, γελαει ασταματητα, κανει γιογκα και εχει πολλες ρυτιδες. Μακαρι να ειμαι και εγω ετσι οταν και αν τα φτασω. Αυτες με το μποτοξ που δεν μπορουν να γελασουν ειναι καλυτερες...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελίκα αυτό το θέμα πρέπει να έχει τίτλο "παλιπαιδισμός"!!! ελπίζω οι νεότερες να μην μας περάσουν για τρελές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:40 Η ruko έγραψε: #148 02-06-07 12:40 Αφιερωμένο εξαιρετικά: η αρχή στα ισπανικά (thundercats-los felinos cosmicos) https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search= Το cult σε όλο του το μεγαλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 17:50 Η aspasiapef: #149 02-06-07 17:50 Εγώ ούτε που το έχω ξαναδεί το Thundercats Μάλλον είναι αρκετά μετά από μένα. Ξανάρχισα να βλέπω με τον ανηψιό μου μικρό και θυμάμαι τα Χελωνονιντζάκια και πιο πριν τους Power Rangers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 17:56 Η sardela έγραψε: #150 02-06-07 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Click για ανάπτυξη... Aaaa, αυτους τους θυμαμαι και εγω! Οπως και πολλα αλλα μετα απο αυτους... Οπως το "ψαξε, κατσε ψαξε...τη λυση για να βρεις....". Το θυμαται καμια, ή ειναι πολυ προσφατο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 18:44 Η Nanaki έγραψε: #151 02-06-07 18:44 Εγώ Ελένη το θυμάμαι, μάλλον λόγω μικρής ηλικίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 20:01 Η sardela έγραψε: #152 02-06-07 20:01 Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 21:38 Η ladycat έγραψε: #153 02-06-07 21:38 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αφιερωμένο εξαιρετικά: η αρχή στα ισπανικά (thundercats-los felinos cosmicos) https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search= Το cult σε όλο του το μεγαλείο! Click για ανάπτυξη... κ εγω τους εβλεπα μανιωδως κ ειδικα τον πρωτο καιρο που τους εβαζε στις 10 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:28 Η Mika έγραψε: #154 03-06-07 00:28 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Επιστολόχαρτα με φακέλλους, καρτ ποστάλ, χαρτοπετσέτες, ομπρελίτσες - μαϊμουδάκια - σπαθάκια και ότι άλλο χαζό μπορείς να φανταστείς από μπαρ.... Και όχι μόνο στο δημοτικό, και στο γυμνάσιο μπορώ να σου πω.... Click για ανάπτυξη... αι καλα...εγω μισο μισο διαβαζω το τοπικ. Εγω ειχα τοσα χαρτια αλληλογραφιας που τα καναμε προσαναμα για το τζακι οταν μεγαλωσα δεν ειχα που να τα βαλω Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ...οταν επεσε απο το αλογο ο Αντονι...:cry: :cry: εκανα μερες να συνελθω.....Ακομα εχω το τευχος εκεινο. Το νουμερο 11...ΑΝΤΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣ..... Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε ενα βημα πριν το Αλτζχαιμερ, ασε να τα θυμηθουμε τωρα που μπορουμε ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:45 Η ladycat έγραψε: #155 03-06-07 00:45 βρε σεισ που τα θυμηθηκατε ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Η Mika έγραψε: #156 03-06-07 00:54 για τους ερωτευμενους...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα love01.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 18 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:59 Η mimikaki έγραψε: #157 03-06-07 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Mika: για τους ερωτευμενους...... Click για ανάπτυξη... αχ! ξαναζώ τα νιάτα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η Mika έγραψε: #158 03-06-07 01:02 Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:07 Η mimikaki έγραψε: #159 03-06-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Click για ανάπτυξη... και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:15 Η Mika έγραψε: #160 03-06-07 01:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Click για ανάπτυξη... Σημασια εχει τι νιωθεις. Η γιαγια μου ειναι 80, ντυνετε νεανικα, γελαει ασταματητα, κανει γιογκα και εχει πολλες ρυτιδες. Μακαρι να ειμαι και εγω ετσι οταν και αν τα φτασω. Αυτες με το μποτοξ που δεν μπορουν να γελασουν ειναι καλυτερες...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφιερωμένο εξαιρετικά: η αρχή στα ισπανικά (thundercats-los felinos cosmicos) https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search= Το cult σε όλο του το μεγαλείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 17:50 Η aspasiapef: #149 02-06-07 17:50 Εγώ ούτε που το έχω ξαναδεί το Thundercats Μάλλον είναι αρκετά μετά από μένα. Ξανάρχισα να βλέπω με τον ανηψιό μου μικρό και θυμάμαι τα Χελωνονιντζάκια και πιο πριν τους Power Rangers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 17:56 Η sardela έγραψε: #150 02-06-07 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Click για ανάπτυξη... Aaaa, αυτους τους θυμαμαι και εγω! Οπως και πολλα αλλα μετα απο αυτους... Οπως το "ψαξε, κατσε ψαξε...τη λυση για να βρεις....". Το θυμαται καμια, ή ειναι πολυ προσφατο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 18:44 Η Nanaki έγραψε: #151 02-06-07 18:44 Εγώ Ελένη το θυμάμαι, μάλλον λόγω μικρής ηλικίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 20:01 Η sardela έγραψε: #152 02-06-07 20:01 Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 21:38 Η ladycat έγραψε: #153 02-06-07 21:38 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αφιερωμένο εξαιρετικά: η αρχή στα ισπανικά (thundercats-los felinos cosmicos) https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search= Το cult σε όλο του το μεγαλείο! Click για ανάπτυξη... κ εγω τους εβλεπα μανιωδως κ ειδικα τον πρωτο καιρο που τους εβαζε στις 10 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:28 Η Mika έγραψε: #154 03-06-07 00:28 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Επιστολόχαρτα με φακέλλους, καρτ ποστάλ, χαρτοπετσέτες, ομπρελίτσες - μαϊμουδάκια - σπαθάκια και ότι άλλο χαζό μπορείς να φανταστείς από μπαρ.... Και όχι μόνο στο δημοτικό, και στο γυμνάσιο μπορώ να σου πω.... Click για ανάπτυξη... αι καλα...εγω μισο μισο διαβαζω το τοπικ. Εγω ειχα τοσα χαρτια αλληλογραφιας που τα καναμε προσαναμα για το τζακι οταν μεγαλωσα δεν ειχα που να τα βαλω Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ...οταν επεσε απο το αλογο ο Αντονι...:cry: :cry: εκανα μερες να συνελθω.....Ακομα εχω το τευχος εκεινο. Το νουμερο 11...ΑΝΤΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣ..... Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε ενα βημα πριν το Αλτζχαιμερ, ασε να τα θυμηθουμε τωρα που μπορουμε ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:45 Η ladycat έγραψε: #155 03-06-07 00:45 βρε σεισ που τα θυμηθηκατε ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Η Mika έγραψε: #156 03-06-07 00:54 για τους ερωτευμενους...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα love01.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 18 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:59 Η mimikaki έγραψε: #157 03-06-07 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Mika: για τους ερωτευμενους...... Click για ανάπτυξη... αχ! ξαναζώ τα νιάτα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η Mika έγραψε: #158 03-06-07 01:02 Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:07 Η mimikaki έγραψε: #159 03-06-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Click για ανάπτυξη... και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:15 Η Mika έγραψε: #160 03-06-07 01:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Click για ανάπτυξη... Σημασια εχει τι νιωθεις. Η γιαγια μου ειναι 80, ντυνετε νεανικα, γελαει ασταματητα, κανει γιογκα και εχει πολλες ρυτιδες. Μακαρι να ειμαι και εγω ετσι οταν και αν τα φτασω. Αυτες με το μποτοξ που δεν μπορουν να γελασουν ειναι καλυτερες...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ ούτε που το έχω ξαναδεί το Thundercats Μάλλον είναι αρκετά μετά από μένα. Ξανάρχισα να βλέπω με τον ανηψιό μου μικρό και θυμάμαι τα Χελωνονιντζάκια και πιο πριν τους Power Rangers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 17:56 Η sardela έγραψε: #150 02-06-07 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Click για ανάπτυξη... Aaaa, αυτους τους θυμαμαι και εγω! Οπως και πολλα αλλα μετα απο αυτους... Οπως το "ψαξε, κατσε ψαξε...τη λυση για να βρεις....". Το θυμαται καμια, ή ειναι πολυ προσφατο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 18:44 Η Nanaki έγραψε: #151 02-06-07 18:44 Εγώ Ελένη το θυμάμαι, μάλλον λόγω μικρής ηλικίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 20:01 Η sardela έγραψε: #152 02-06-07 20:01 Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 21:38 Η ladycat έγραψε: #153 02-06-07 21:38 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αφιερωμένο εξαιρετικά: η αρχή στα ισπανικά (thundercats-los felinos cosmicos) https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search= Το cult σε όλο του το μεγαλείο! Click για ανάπτυξη... κ εγω τους εβλεπα μανιωδως κ ειδικα τον πρωτο καιρο που τους εβαζε στις 10 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:28 Η Mika έγραψε: #154 03-06-07 00:28 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Επιστολόχαρτα με φακέλλους, καρτ ποστάλ, χαρτοπετσέτες, ομπρελίτσες - μαϊμουδάκια - σπαθάκια και ότι άλλο χαζό μπορείς να φανταστείς από μπαρ.... Και όχι μόνο στο δημοτικό, και στο γυμνάσιο μπορώ να σου πω.... Click για ανάπτυξη... αι καλα...εγω μισο μισο διαβαζω το τοπικ. Εγω ειχα τοσα χαρτια αλληλογραφιας που τα καναμε προσαναμα για το τζακι οταν μεγαλωσα δεν ειχα που να τα βαλω Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ...οταν επεσε απο το αλογο ο Αντονι...:cry: :cry: εκανα μερες να συνελθω.....Ακομα εχω το τευχος εκεινο. Το νουμερο 11...ΑΝΤΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣ..... Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε ενα βημα πριν το Αλτζχαιμερ, ασε να τα θυμηθουμε τωρα που μπορουμε ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:45 Η ladycat έγραψε: #155 03-06-07 00:45 βρε σεισ που τα θυμηθηκατε ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Η Mika έγραψε: #156 03-06-07 00:54 για τους ερωτευμενους...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα love01.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 18 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:59 Η mimikaki έγραψε: #157 03-06-07 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Mika: για τους ερωτευμενους...... Click για ανάπτυξη... αχ! ξαναζώ τα νιάτα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η Mika έγραψε: #158 03-06-07 01:02 Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:07 Η mimikaki έγραψε: #159 03-06-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Click για ανάπτυξη... και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:15 Η Mika έγραψε: #160 03-06-07 01:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Click για ανάπτυξη... Σημασια εχει τι νιωθεις. Η γιαγια μου ειναι 80, ντυνετε νεανικα, γελαει ασταματητα, κανει γιογκα και εχει πολλες ρυτιδες. Μακαρι να ειμαι και εγω ετσι οταν και αν τα φτασω. Αυτες με το μποτοξ που δεν μπορουν να γελασουν ειναι καλυτερες...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats! Click για ανάπτυξη... Aaaa, αυτους τους θυμαμαι και εγω! Οπως και πολλα αλλα μετα απο αυτους... Οπως το "ψαξε, κατσε ψαξε...τη λυση για να βρεις....". Το θυμαται καμια, ή ειναι πολυ προσφατο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 18:44 Η Nanaki έγραψε: #151 02-06-07 18:44 Εγώ Ελένη το θυμάμαι, μάλλον λόγω μικρής ηλικίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 20:01 Η sardela έγραψε: #152 02-06-07 20:01 Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 21:38 Η ladycat έγραψε: #153 02-06-07 21:38 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αφιερωμένο εξαιρετικά: η αρχή στα ισπανικά (thundercats-los felinos cosmicos) https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search= Το cult σε όλο του το μεγαλείο! Click για ανάπτυξη... κ εγω τους εβλεπα μανιωδως κ ειδικα τον πρωτο καιρο που τους εβαζε στις 10 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:28 Η Mika έγραψε: #154 03-06-07 00:28 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Επιστολόχαρτα με φακέλλους, καρτ ποστάλ, χαρτοπετσέτες, ομπρελίτσες - μαϊμουδάκια - σπαθάκια και ότι άλλο χαζό μπορείς να φανταστείς από μπαρ.... Και όχι μόνο στο δημοτικό, και στο γυμνάσιο μπορώ να σου πω.... Click για ανάπτυξη... αι καλα...εγω μισο μισο διαβαζω το τοπικ. Εγω ειχα τοσα χαρτια αλληλογραφιας που τα καναμε προσαναμα για το τζακι οταν μεγαλωσα δεν ειχα που να τα βαλω Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ...οταν επεσε απο το αλογο ο Αντονι...:cry: :cry: εκανα μερες να συνελθω.....Ακομα εχω το τευχος εκεινο. Το νουμερο 11...ΑΝΤΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣ..... Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε ενα βημα πριν το Αλτζχαιμερ, ασε να τα θυμηθουμε τωρα που μπορουμε ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:45 Η ladycat έγραψε: #155 03-06-07 00:45 βρε σεισ που τα θυμηθηκατε ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Η Mika έγραψε: #156 03-06-07 00:54 για τους ερωτευμενους...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα love01.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 18 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:59 Η mimikaki έγραψε: #157 03-06-07 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Mika: για τους ερωτευμενους...... Click για ανάπτυξη... αχ! ξαναζώ τα νιάτα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η Mika έγραψε: #158 03-06-07 01:02 Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:07 Η mimikaki έγραψε: #159 03-06-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Click για ανάπτυξη... και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:15 Η Mika έγραψε: #160 03-06-07 01:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Click για ανάπτυξη... Σημασια εχει τι νιωθεις. Η γιαγια μου ειναι 80, ντυνετε νεανικα, γελαει ασταματητα, κανει γιογκα και εχει πολλες ρυτιδες. Μακαρι να ειμαι και εγω ετσι οταν και αν τα φτασω. Αυτες με το μποτοξ που δεν μπορουν να γελασουν ειναι καλυτερες...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ Ελένη το θυμάμαι, μάλλον λόγω μικρής ηλικίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 20:01 Η sardela έγραψε: #152 02-06-07 20:01 Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 21:38 Η ladycat έγραψε: #153 02-06-07 21:38 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αφιερωμένο εξαιρετικά: η αρχή στα ισπανικά (thundercats-los felinos cosmicos) https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search= Το cult σε όλο του το μεγαλείο! Click για ανάπτυξη... κ εγω τους εβλεπα μανιωδως κ ειδικα τον πρωτο καιρο που τους εβαζε στις 10 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:28 Η Mika έγραψε: #154 03-06-07 00:28 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Επιστολόχαρτα με φακέλλους, καρτ ποστάλ, χαρτοπετσέτες, ομπρελίτσες - μαϊμουδάκια - σπαθάκια και ότι άλλο χαζό μπορείς να φανταστείς από μπαρ.... Και όχι μόνο στο δημοτικό, και στο γυμνάσιο μπορώ να σου πω.... Click για ανάπτυξη... αι καλα...εγω μισο μισο διαβαζω το τοπικ. Εγω ειχα τοσα χαρτια αλληλογραφιας που τα καναμε προσαναμα για το τζακι οταν μεγαλωσα δεν ειχα που να τα βαλω Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ...οταν επεσε απο το αλογο ο Αντονι...:cry: :cry: εκανα μερες να συνελθω.....Ακομα εχω το τευχος εκεινο. Το νουμερο 11...ΑΝΤΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣ..... Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε ενα βημα πριν το Αλτζχαιμερ, ασε να τα θυμηθουμε τωρα που μπορουμε ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:45 Η ladycat έγραψε: #155 03-06-07 00:45 βρε σεισ που τα θυμηθηκατε ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Η Mika έγραψε: #156 03-06-07 00:54 για τους ερωτευμενους...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα love01.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 18 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:59 Η mimikaki έγραψε: #157 03-06-07 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Mika: για τους ερωτευμενους...... Click για ανάπτυξη... αχ! ξαναζώ τα νιάτα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η Mika έγραψε: #158 03-06-07 01:02 Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:07 Η mimikaki έγραψε: #159 03-06-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Click για ανάπτυξη... και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:15 Η Mika έγραψε: #160 03-06-07 01:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Click για ανάπτυξη... Σημασια εχει τι νιωθεις. Η γιαγια μου ειναι 80, ντυνετε νεανικα, γελαει ασταματητα, κανει γιογκα και εχει πολλες ρυτιδες. Μακαρι να ειμαι και εγω ετσι οταν και αν τα φτασω. Αυτες με το μποτοξ που δεν μπορουν να γελασουν ειναι καλυτερες...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 21:38 Η ladycat έγραψε: #153 02-06-07 21:38 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αφιερωμένο εξαιρετικά: η αρχή στα ισπανικά (thundercats-los felinos cosmicos) https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search= Το cult σε όλο του το μεγαλείο! Click για ανάπτυξη... κ εγω τους εβλεπα μανιωδως κ ειδικα τον πρωτο καιρο που τους εβαζε στις 10 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:28 Η Mika έγραψε: #154 03-06-07 00:28 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Επιστολόχαρτα με φακέλλους, καρτ ποστάλ, χαρτοπετσέτες, ομπρελίτσες - μαϊμουδάκια - σπαθάκια και ότι άλλο χαζό μπορείς να φανταστείς από μπαρ.... Και όχι μόνο στο δημοτικό, και στο γυμνάσιο μπορώ να σου πω.... Click για ανάπτυξη... αι καλα...εγω μισο μισο διαβαζω το τοπικ. Εγω ειχα τοσα χαρτια αλληλογραφιας που τα καναμε προσαναμα για το τζακι οταν μεγαλωσα δεν ειχα που να τα βαλω Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ...οταν επεσε απο το αλογο ο Αντονι...:cry: :cry: εκανα μερες να συνελθω.....Ακομα εχω το τευχος εκεινο. Το νουμερο 11...ΑΝΤΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣ..... Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε ενα βημα πριν το Αλτζχαιμερ, ασε να τα θυμηθουμε τωρα που μπορουμε ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:45 Η ladycat έγραψε: #155 03-06-07 00:45 βρε σεισ που τα θυμηθηκατε ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Η Mika έγραψε: #156 03-06-07 00:54 για τους ερωτευμενους...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα love01.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 18 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:59 Η mimikaki έγραψε: #157 03-06-07 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Mika: για τους ερωτευμενους...... Click για ανάπτυξη... αχ! ξαναζώ τα νιάτα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η Mika έγραψε: #158 03-06-07 01:02 Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:07 Η mimikaki έγραψε: #159 03-06-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Click για ανάπτυξη... και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:15 Η Mika έγραψε: #160 03-06-07 01:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Click για ανάπτυξη... Σημασια εχει τι νιωθεις. Η γιαγια μου ειναι 80, ντυνετε νεανικα, γελαει ασταματητα, κανει γιογκα και εχει πολλες ρυτιδες. Μακαρι να ειμαι και εγω ετσι οταν και αν τα φτασω. Αυτες με το μποτοξ που δεν μπορουν να γελασουν ειναι καλυτερες...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αφιερωμένο εξαιρετικά: η αρχή στα ισπανικά (thundercats-los felinos cosmicos) https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search= Το cult σε όλο του το μεγαλείο! Click για ανάπτυξη... κ εγω τους εβλεπα μανιωδως κ ειδικα τον πρωτο καιρο που τους εβαζε στις 10 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:28 Η Mika έγραψε: #154 03-06-07 00:28 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Επιστολόχαρτα με φακέλλους, καρτ ποστάλ, χαρτοπετσέτες, ομπρελίτσες - μαϊμουδάκια - σπαθάκια και ότι άλλο χαζό μπορείς να φανταστείς από μπαρ.... Και όχι μόνο στο δημοτικό, και στο γυμνάσιο μπορώ να σου πω.... Click για ανάπτυξη... αι καλα...εγω μισο μισο διαβαζω το τοπικ. Εγω ειχα τοσα χαρτια αλληλογραφιας που τα καναμε προσαναμα για το τζακι οταν μεγαλωσα δεν ειχα που να τα βαλω Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ...οταν επεσε απο το αλογο ο Αντονι...:cry: :cry: εκανα μερες να συνελθω.....Ακομα εχω το τευχος εκεινο. Το νουμερο 11...ΑΝΤΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣ..... Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε ενα βημα πριν το Αλτζχαιμερ, ασε να τα θυμηθουμε τωρα που μπορουμε ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:45 Η ladycat έγραψε: #155 03-06-07 00:45 βρε σεισ που τα θυμηθηκατε ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Η Mika έγραψε: #156 03-06-07 00:54 για τους ερωτευμενους...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα love01.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 18 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:59 Η mimikaki έγραψε: #157 03-06-07 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Mika: για τους ερωτευμενους...... Click για ανάπτυξη... αχ! ξαναζώ τα νιάτα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η Mika έγραψε: #158 03-06-07 01:02 Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:07 Η mimikaki έγραψε: #159 03-06-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Click για ανάπτυξη... και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:15 Η Mika έγραψε: #160 03-06-07 01:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Click για ανάπτυξη... Σημασια εχει τι νιωθεις. Η γιαγια μου ειναι 80, ντυνετε νεανικα, γελαει ασταματητα, κανει γιογκα και εχει πολλες ρυτιδες. Μακαρι να ειμαι και εγω ετσι οταν και αν τα φτασω. Αυτες με το μποτοξ που δεν μπορουν να γελασουν ειναι καλυτερες...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Επιστολόχαρτα με φακέλλους, καρτ ποστάλ, χαρτοπετσέτες, ομπρελίτσες - μαϊμουδάκια - σπαθάκια και ότι άλλο χαζό μπορείς να φανταστείς από μπαρ.... Και όχι μόνο στο δημοτικό, και στο γυμνάσιο μπορώ να σου πω.... Click για ανάπτυξη... αι καλα...εγω μισο μισο διαβαζω το τοπικ. Εγω ειχα τοσα χαρτια αλληλογραφιας που τα καναμε προσαναμα για το τζακι οταν μεγαλωσα δεν ειχα που να τα βαλω Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ...οταν επεσε απο το αλογο ο Αντονι...:cry: :cry: εκανα μερες να συνελθω.....Ακομα εχω το τευχος εκεινο. Το νουμερο 11...ΑΝΤΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣ..... Αρχική Δημοσίευση από sardela: Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!! Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε! Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε ενα βημα πριν το Αλτζχαιμερ, ασε να τα θυμηθουμε τωρα που μπορουμε ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:45 Η ladycat έγραψε: #155 03-06-07 00:45 βρε σεισ που τα θυμηθηκατε ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Η Mika έγραψε: #156 03-06-07 00:54 για τους ερωτευμενους...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα love01.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 18 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:59 Η mimikaki έγραψε: #157 03-06-07 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Mika: για τους ερωτευμενους...... Click για ανάπτυξη... αχ! ξαναζώ τα νιάτα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η Mika έγραψε: #158 03-06-07 01:02 Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:07 Η mimikaki έγραψε: #159 03-06-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Click για ανάπτυξη... και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:15 Η Mika έγραψε: #160 03-06-07 01:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Click για ανάπτυξη... Σημασια εχει τι νιωθεις. Η γιαγια μου ειναι 80, ντυνετε νεανικα, γελαει ασταματητα, κανει γιογκα και εχει πολλες ρυτιδες. Μακαρι να ειμαι και εγω ετσι οταν και αν τα φτασω. Αυτες με το μποτοξ που δεν μπορουν να γελασουν ειναι καλυτερες...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βρε σεισ που τα θυμηθηκατε ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Η Mika έγραψε: #156 03-06-07 00:54 για τους ερωτευμενους...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα love01.jpg 33,9 KB · Εμφανίσεις: 18 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:59 Η mimikaki έγραψε: #157 03-06-07 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Mika: για τους ερωτευμενους...... Click για ανάπτυξη... αχ! ξαναζώ τα νιάτα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η Mika έγραψε: #158 03-06-07 01:02 Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:07 Η mimikaki έγραψε: #159 03-06-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Click για ανάπτυξη... και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:15 Η Mika έγραψε: #160 03-06-07 01:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Click για ανάπτυξη... Σημασια εχει τι νιωθεις. Η γιαγια μου ειναι 80, ντυνετε νεανικα, γελαει ασταματητα, κανει γιογκα και εχει πολλες ρυτιδες. Μακαρι να ειμαι και εγω ετσι οταν και αν τα φτασω. Αυτες με το μποτοξ που δεν μπορουν να γελασουν ειναι καλυτερες...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
για τους ερωτευμενους...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 00:59 Η mimikaki έγραψε: #157 03-06-07 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Mika: για τους ερωτευμενους...... Click για ανάπτυξη... αχ! ξαναζώ τα νιάτα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η Mika έγραψε: #158 03-06-07 01:02 Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:07 Η mimikaki έγραψε: #159 03-06-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Click για ανάπτυξη... και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:15 Η Mika έγραψε: #160 03-06-07 01:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Click για ανάπτυξη... Σημασια εχει τι νιωθεις. Η γιαγια μου ειναι 80, ντυνετε νεανικα, γελαει ασταματητα, κανει γιογκα και εχει πολλες ρυτιδες. Μακαρι να ειμαι και εγω ετσι οταν και αν τα φτασω. Αυτες με το μποτοξ που δεν μπορουν να γελασουν ειναι καλυτερες...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mika: για τους ερωτευμενους...... Click για ανάπτυξη... αχ! ξαναζώ τα νιάτα μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η Mika έγραψε: #158 03-06-07 01:02 Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:07 Η mimikaki έγραψε: #159 03-06-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Click για ανάπτυξη... και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:15 Η Mika έγραψε: #160 03-06-07 01:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Click για ανάπτυξη... Σημασια εχει τι νιωθεις. Η γιαγια μου ειναι 80, ντυνετε νεανικα, γελαει ασταματητα, κανει γιογκα και εχει πολλες ρυτιδες. Μακαρι να ειμαι και εγω ετσι οταν και αν τα φτασω. Αυτες με το μποτοξ που δεν μπορουν να γελασουν ειναι καλυτερες...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:07 Η mimikaki έγραψε: #159 03-06-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Click για ανάπτυξη... και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:15 Η Mika έγραψε: #160 03-06-07 01:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Click για ανάπτυξη... Σημασια εχει τι νιωθεις. Η γιαγια μου ειναι 80, ντυνετε νεανικα, γελαει ασταματητα, κανει γιογκα και εχει πολλες ρυτιδες. Μακαρι να ειμαι και εγω ετσι οταν και αν τα φτασω. Αυτες με το μποτοξ που δεν μπορουν να γελασουν ειναι καλυτερες...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Mika: Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι... Click για ανάπτυξη... και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:15 Η Mika έγραψε: #160 03-06-07 01:15 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Click για ανάπτυξη... Σημασια εχει τι νιωθεις. Η γιαγια μου ειναι 80, ντυνετε νεανικα, γελαει ασταματητα, κανει γιογκα και εχει πολλες ρυτιδες. Μακαρι να ειμαι και εγω ετσι οταν και αν τα φτασω. Αυτες με το μποτοξ που δεν μπορουν να γελασουν ειναι καλυτερες...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα... Click για ανάπτυξη... Σημασια εχει τι νιωθεις. Η γιαγια μου ειναι 80, ντυνετε νεανικα, γελαει ασταματητα, κανει γιογκα και εχει πολλες ρυτιδες. Μακαρι να ειμαι και εγω ετσι οταν και αν τα φτασω. Αυτες με το μποτοξ που δεν μπορουν να γελασουν ειναι καλυτερες...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.