Τέστ γήρανσης!

ναι, νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία...

κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά???:hmm:
Επιστολόχαρτα με φακέλλους, καρτ ποστάλ, χαρτοπετσέτες, ομπρελίτσες - μαϊμουδάκια - σπαθάκια και ότι άλλο χαζό μπορείς να φανταστείς από μπαρ.... Και όχι μόνο στο δημοτικό, και στο γυμνάσιο μπορώ να σου πω....:redface: :rolleyes: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Ναι, για μια περίοδο τα μάζευα πολύ φανατικά... Ιδέα δεν έχω τι απέγιναν :hmm: :redface:

βρήκε κάποια η μαμά μου πρίν λίγο καιρό σπίτι της και μου τα έδωσε!!!:P :P μαζί με κάτι αφίσες απο την "μανίνα" των WHAM!:lol: :lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ μάζευα επιστολόχαρτα και αυτοκόλλητα! Κάπου στη Ρόδο πρέπει να βρίσκονται.
Όσο για την Κάντυ-κάντυ κι εγώ την έβλεπα! Και τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούσα ποτέ να θυμηθώ το τέλος! Δεν το έχω δει αφού δεν το έδειξαν!

αυτοκόλλητα????:D :D Αυτα?? σας λένε κάτι???

Συνημμένα

• images-1.jpg
    images-1.jpg
    2,9 KB · Εμφανίσεις: 15
  • images-2.jpg
    images-2.jpg
    3,9 KB · Εμφανίσεις: 15
  • images.jpg
    images.jpg
    2,9 KB · Εμφανίσεις: 17
Κάπου στην αποθηκή βρίσκεται ένα άλμπουμ με αυτοκόλλητα Σάρα Κέι. Κάπου πρέπει να υπάρχει κι ένα με το Love is? Τα θυμάστε?

Κάπου στην αποθηκή βρίσκεται ένα άλμπουμ με αυτοκόλλητα Σάρα Κέι. Κάπου πρέπει να υπάρχει κι ένα με το Love is? Τα θυμάστε?
Ναι, ναι!!!

:lol: :lol: :lol: :up: ναι ναι!!! τι πλάκα που είχαν!!!

Τα καλύτερα καρτουν ever!!!!

1) Woody Woodpecker
2) Pink Panther
3) Bugs Bunny
4) O Φρου-Φρου κι ο ξυλουργος(Ο ΛΟΓΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ)
5) Die Bjenne Maja (με το πολυ ωραιο τραγουδι του Karel Gott)
6) Nils Holgersson
7) Ο Μπαρμπα-Μπαμπάς
8) Droopy (Tex Avery Θεος)
9) Sport Billy (...Σπορτ Μπιλλυ εισαι ο ηρωας απο αλλο πλανητη...)
10) Ομαδα G
11) Popeye
12) Mickey Mouse
13) Mια φορα κι ενα καιρο ηταν ο ανθρωπος (φανταστικο)
14) Δον Κιχωτης
15) Heidi
16) Τοm & Jerry
17) Smurfs
18) candy- candy
19) bolek and lollek
20) Αστυνόμος Σαίνης(για Ασπασία):P
ξεχασα κάτι???

Συνημμένα

• B00005V5B2.03.LZZZZZZZ.jpg
    B00005V5B2.03.LZZZZZZZ.jpg
    45,7 KB · Εμφανίσεις: 4
  • NilsHolgersson.jpg
    NilsHolgersson.jpg
    19,6 KB · Εμφανίσεις: 10
  • winco25.jpg
    winco25.jpg
    29,1 KB · Εμφανίσεις: 7
  • 18352.jpg
    18352.jpg
    16 KB · Εμφανίσεις: 15
πωπω καλε που τα θυμηθηκες ολα αυτα τα ειχα ξεχασει κ ειδικα ο φρουφρου ηταν μια μεγαλη αγαπη ηθελα κ εγω εναν τετοιο φιλο

αυτοκόλλητα????:D :D Αυτα?? σας λένε κάτι???
Ναι τι ψυχωση ηταν κι αυτη!!!! Το εχω κρατησει ανεπαφο! Για να το συμπληρωσω παραλιγο να "πουλησω και τη μανα μου" (που λενε...:P )

2) Pink Panther

20) ροζ πανθηρας

ξεχασα κάτι??? [/quote]
Αυτά τα δύο είναι ίδια;)

Τον Αστυνόμο Σαϊνη!!!!:cool: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε παιδιά που τα θυμάστε όλα αυτά!!! :up:
φρου-φρου, το τέλειο παιδικο!!!Το περιοδικό ΔΥΟ (έτσι νομίζω το λεγαν) το διάβαζε κανείς?

2) Pink Panther

20) ροζ πανθηρας

ξεχασα κάτι??? [/quote]
Αυτά τα δύο είναι ίδια;)

Τον Αστυνόμο Σαϊνη!!!!:cool: :lol: :lol: :lol: :lol:

σωστή το διόρθωσα!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το περιοδικό ΔΥΟ (έτσι νομίζω το λεγαν) το διάβαζε κανείς?
Δεν το θυμάμαι καθόλου...:hmm: Εγώ μικρή διάβαζα Σεραφίνο, Τιραμόλα και Μπλεκ, καθότι λίγο αγοροκόριτσο!Και αργότερα Βαβούρα, Λούκυ Λουκ και φυσικά Αστερίξ
makethumb.php
makethumb.php

εγω τον αστεριξ τον διαβαω ακομη

εγω τον αστεριξ τον διαβαω ακομη

Φρόσω απο τα λεγόμενα σου γενικά, έχω παρατηρήσει ότι έχεις μείνει λίγο παιδάκι ακόμη!:P:redface: μπράβο σου!:up: :up: :rolleyes:

Tι λέτε? :blink: Εμείς ακόμα περιμένουμε εναγωνίως κάθε 24 του μήνα να πάρουμε το "ΚΟΜΙΞ" και στο ενδιάμεσο αγοράζουμε όσα μικυμάους μας λείπουν...:redface: . Αστεριξ, Λουκυ Λουκ, Καλσσικά εικονογραφημένα, Μικυ μάους, έχουμε συλλογή. Μια βιβλιοθήκη στο υπνοδωμάτιο μόνο με κομιξ...:blink:

Φρόσω απο τα λεγόμενα σου γενικά, έχω παρατηρήσει ότι έχεις μείνει λίγο παιδάκι ακόμη!:P:redface: μπράβο σου!:up: :up: :rolleyes:

καλε οχι απλα εχω μεινει ειμαι παιδακι εγω νιωθω 7-8 χρονων χιχιχι ο αντρας μου ρωταει ποια/ος θματε την ντοριαν γκρευ?{τι ειναι τουτο παλι}

καλε οχι απλα εχω μεινει ειμαι παιδακι εγω νιωθω 7-8 χρονων χιχιχι ο αντρας μου ρωταει ποια/ος θματε την ντοριαν γκρευ?{τι ειναι τουτο παλι}
Η Dorian Gray ήταν disco στην Λεωφ. Βουλιαγμένης, αν εννοεί αυτό:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back