aspasiapef
Διάσημο μέλος
Επιστολόχαρτα με φακέλλους, καρτ ποστάλ, χαρτοπετσέτες, ομπρελίτσες - μαϊμουδάκια - σπαθάκια και ότι άλλο χαζό μπορείς να φανταστείς από μπαρ.... Και όχι μόνο στο δημοτικό, και στο γυμνάσιο μπορώ να σου πω....ναι, νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία...
κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά???![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Ναι, για μια περίοδο τα μάζευα πολύ φανατικά... Ιδέα δεν έχω τι απέγιναν![]()
![]()
βρήκε κάποια η μαμά μου πρίν λίγο καιρό σπίτι της και μου τα έδωσε!!!
μαζί με κάτι αφίσες απο την "μανίνα" των WHAM!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Όσο για την Κάντυ-κάντυ κι εγώ την έβλεπα! Και τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούσα ποτέ να θυμηθώ το τέλος! Δεν το έχω δει αφού δεν το έδειξαν!
mimikaki
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Ναι, ναι!!!Κάπου στην αποθηκή βρίσκεται ένα άλμπουμ με αυτοκόλλητα Σάρα Κέι. Κάπου πρέπει να υπάρχει κι ένα με το Love is? Τα θυμάστε?
mimikaki
Διάσημο μέλος
Κάπου στην αποθηκή βρίσκεται ένα άλμπουμ με αυτοκόλλητα Σάρα Κέι. Κάπου πρέπει να υπάρχει κι ένα με το Love is? Τα θυμάστε?
ναι ναι!!! τι πλάκα που είχαν!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
1) Woody Woodpecker
2) Pink Panther
3) Bugs Bunny
4) O Φρου-Φρου κι ο ξυλουργος(Ο ΛΟΓΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ)
5) Die Bjenne Maja (με το πολυ ωραιο τραγουδι του Karel Gott)
6) Nils Holgersson
7) Ο Μπαρμπα-Μπαμπάς
8) Droopy (Tex Avery Θεος)
9) Sport Billy (...Σπορτ Μπιλλυ εισαι ο ηρωας απο αλλο πλανητη...)
10) Ομαδα G
11) Popeye
12) Mickey Mouse
13) Mια φορα κι ενα καιρο ηταν ο ανθρωπος (φανταστικο)
14) Δον Κιχωτης
15) Heidi
16) Τοm & Jerry
17) Smurfs
18) candy- candy
19) bolek and lollek
20) Αστυνόμος Σαίνης(για Ασπασία)
ξεχασα κάτι???
Συνημμένα
ladycat
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι τι ψυχωση ηταν κι αυτη!!!! Το εχω κρατησει ανεπαφο! Για να το συμπληρωσω παραλιγο να "πουλησω και τη μανα μου" (που λενε...αυτοκόλλητα????![]()
Αυτα?? σας λένε κάτι???
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τα καλύτερα καρτουν ever!!!!
2) Pink Panther
20) ροζ πανθηρας
ξεχασα κάτι??? [/quote]
Αυτά τα δύο είναι ίδια![]()
Τον Αστυνόμο Σαϊνη!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
φρου-φρου, το τέλειο παιδικο!!!Το περιοδικό ΔΥΟ (έτσι νομίζω το λεγαν) το διάβαζε κανείς?
mimikaki
Διάσημο μέλος
Τα καλύτερα καρτουν ever!!!!
2) Pink Panther
20) ροζ πανθηρας
ξεχασα κάτι??? [/quote]
Αυτά τα δύο είναι ίδια![]()
Τον Αστυνόμο Σαϊνη!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σωστή το διόρθωσα!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεν το θυμάμαι καθόλου...Το περιοδικό ΔΥΟ (έτσι νομίζω το λεγαν) το διάβαζε κανείς?
Εγώ μικρή διάβαζα Σεραφίνο, Τιραμόλα και Μπλεκ, καθότι λίγο αγοροκόριτσο!Και αργότερα Βαβούρα, Λούκυ Λουκ και φυσικά ΑστερίξΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
εγω τον αστεριξ τον διαβαω ακομη
Φρόσω απο τα λεγόμενα σου γενικά, έχω παρατηρήσει ότι έχεις μείνει λίγο παιδάκι ακόμη!

μπράβο σου!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ε! Εννοείται!!! Κόβεται ο Αστερίξ?εγω τον αστεριξ τον διαβαω ακομη

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμείς ακόμα περιμένουμε εναγωνίως κάθε 24 του μήνα να πάρουμε το "ΚΟΜΙΞ" και στο ενδιάμεσο αγοράζουμε όσα μικυμάους μας λείπουν...
. Αστεριξ, Λουκυ Λουκ, Καλσσικά εικονογραφημένα, Μικυ μάους, έχουμε συλλογή. Μια βιβλιοθήκη στο υπνοδωμάτιο μόνο με κομιξ...
ladycat
Διάσημο μέλος
Φρόσω απο τα λεγόμενα σου γενικά, έχω παρατηρήσει ότι έχεις μείνει λίγο παιδάκι ακόμη!μπράβο σου!
![]()
![]()
![]()
καλε οχι απλα εχω μεινει ειμαι παιδακι εγω νιωθω 7-8 χρονων χιχιχι ο αντρας μου ρωταει ποια/ος θματε την ντοριαν γκρευ?{τι ειναι τουτο παλι}
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η Dorian Gray ήταν disco στην Λεωφ. Βουλιαγμένης, αν εννοεί αυτόκαλε οχι απλα εχω μεινει ειμαι παιδακι εγω νιωθω 7-8 χρονων χιχιχι ο αντρας μου ρωταει ποια/ος θματε την ντοριαν γκρευ?{τι ειναι τουτο παλι}

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool