ruko
Διάσημο μέλος

Στην πρώτη φωτογραφία κλαις ή μου φαίνεται;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos
Νεοφερμένο μέλος
Τα θυμαμαι ολα. Κλαψ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Να κι εγώ όταν ήμουν μικρός. Δεν ήμουν χαριτωμένος;

κουκλος,κουκλος!!
ladycat
Διάσημο μέλος
Να κι εγώ όταν ήμουν μικρός. Δεν ήμουν χαριτωμένος;
λατρευω το μεσαιο κατω δοντι σου ειναι φοβερο

Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ τι να πω για ηλικίες! Εδώ με βγάλανε 104 χρονών κι έτσι καλύφθηκα. Μπορώ να σας μιλήσω συνεπώς για τις μόδες του 1920, 1930 στην τότε κοσμοπολίτικη Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες επαρχιακές πόλεις (επίτηδες αποφεύγω το "συμπρωτεύουσες" και "μητροπόλεις" των ...).
Όσο για τα γλυκά, το μαλί της γριάς το έχετε ακουστά? Την μπουγάτσα με κρέμα? Τις καραμέλες της πεθεράς?
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
μπουγατσα με κρεμα δε μ αρεσει,αλλα τι ειναι αυτες οι καραμελες της πεθερας?ειναι κοκος?(γαλακτος)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

καλοοο!
παλι εδωσες την λυση.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ετσι απο μονη μου, χωρις να με πειραξει κανεις... 
Βάλια
Νεοφερμένο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος

Ισμήνη είσαι απίστευτη! Το μαλλί της γριάς το ξέρω αλλα δεν μου πολυάρεσε ποτέ. Επίσης με τα επεισόδια της Κάντυ-Κάντυ είμαι να σκάσω γιατί με τα 40 kB/sec δεν νομίζω ότι μπορώ να τα δω. Κάνω υπομονή να έρθει ο Σεπτέμβρης και να γυρίσω στην Αθήνα και στο adsl μου!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ναι υπάρχει μαλί της γριάς ακόμη! Οταν ημουν μικρή φοβόμουν να το φάω...Ετρεμα στην ιδέα ότι μπορεί να έρθει η γριά και να με δείρει που τρώω τα μαλλιά της..![]()

Τι αηδιαστικό όνομα για κάτι τόσο γλυκό πάντως!!!!
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Τι αηδιαστικό όνομα για κάτι τόσο γλυκό πάντως!!!!
![]()
και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ ποιός το επινόησε αυτό το όνομα....αφού οι γιαγιάδες κατεξοχήν έχουν μαλλί κολλημένο να μην φεύγει τρίχα απο την κούπ

......με τίποτα δεν μοιάζει στο ξασμένο ρόζ ή λευκό γλυκό εεε???
Πάντως μου ακούγεται ολίγον psycho ο τύπος/τύπισσα που το βρήκε αυτό το όνομα....!!!!!!!

blanos bowling & Jax Donuts, Plaza κινηματογράφος και στο τσακίρ κέφι
Jackie-O (μήπως την θυμάται κάνείς??? πίσω απο το Ηilton???)

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ειναι τελειο, μου αρεσει πολυ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool