Τέστ γήρανσης!

Άχου, ήσουν πολύ χαριτωμένο κοριτσάκι! (Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δεν έχω δει πώς είσαι τώρα, είμαι σίγουρη ότι είσαι εξίσου χαριτωμένη).:P
Στην πρώτη φωτογραφία κλαις ή μου φαίνεται;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατι το εκανες αυτο τωρα???:( Τα θυμαμαι ολα. Κλαψ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να κι εγώ όταν ήμουν μικρός. Δεν ήμουν χαριτωμένος;

Τελευταία επεξεργασία:
Να κι εγώ όταν ήμουν μικρός. Δεν ήμουν χαριτωμένος;

λατρευω το μεσαιο κατω δοντι σου ειναι φοβερο:lol::lol::lol:

Ο Θανάσης με τις τουλούμπες είναι πολύ παραστατικός!
Εγώ τι να πω για ηλικίες! Εδώ με βγάλανε 104 χρονών κι έτσι καλύφθηκα. Μπορώ να σας μιλήσω συνεπώς για τις μόδες του 1920, 1930 στην τότε κοσμοπολίτικη Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες επαρχιακές πόλεις (επίτηδες αποφεύγω το "συμπρωτεύουσες" και "μητροπόλεις" των ...).
Όσο για τα γλυκά, το μαλί της γριάς το έχετε ακουστά? Την μπουγάτσα με κρέμα? Τις καραμέλες της πεθεράς?

το μαλι της γριας ναι εχω φαει:Dμπουγατσα με κρεμα δε μ αρεσει,αλλα τι ειναι αυτες οι καραμελες της πεθερας?ειναι κοκος?(γαλακτος)

κοριτσια αυτο με την καντυ τωρα το ειδα!!Ηταν και παραμενει το καλυτερο παιδικο ολων των εποχων!!Το ελεγα στη μικρη αδερφη του δικου μου οτι θα το βρω και θα της το δειξω και να που το βρηκα!!Ευχαριστω!!:D:D:D

Evelia το μαλλί της γριάς υπάρχει και σήμερα, φέτος δεν έτυχε να δω αλλά πέρσι είχα δει.

Για ολα εχεις μια φωτογραφια βρε θαναση!τωρα θελω μαλλι της γριας!

τωρα θελω μαλλι της γριας!

Σπιτικός Παρασκευαστής για Μαλλί της Γριάς
p1489ex3.jpg
gd.php

χα! αυτό είναι ωραίο για παιδικό πάρτυ!!:up::up:

:lol::lol:καλοοο!:)παλι εδωσες την λυση.

Ναι στην πρωτη φωτογραφια κλαιω, βασικα μεχρι καποια ηλικια στο παιδικο σταθμο και σε καθε φωτογραφιση εκλαιγα (δεν ξερω γιατι) :hmm:Ετσι απο μονη μου, χωρις να με πειραξει κανεις... :lol:

........έχω να θυμάμαι πολλά περισσότερα!!!! η αυτοκίνηση ήταν στα φόρτε της από την εποχή μου.... Οσο για όλα τα υπόλοιπα τα έζησα και μέσα από τη ζωή των παιδιών μου, δύο αγορών με σημερινές ηλικίες 29 και 30, τα οποία παραμένουν στα μάτια μου παιδιά που θέλουν τη φροντίδα μου σαν τα μικρά ψιψίνια μου. Δεν γεράσατε κορίτσια!!!!!!!.... τι θα λέτε όταν θα γίνετε 50?? Η καρδιά δεν γερνά ποτέ και αυτό δεν ξέρω τελικά αν είναι καλό ή κακό, η ζωή πάντα είναι όμορφη και γλυκειά με τις δικές της χαρές κάθε φορά !!!!!!!

Ναι υπάρχει μαλί της γριάς ακόμη! Οταν ημουν μικρή φοβόμουν να το φάω...Ετρεμα στην ιδέα ότι μπορεί να έρθει η γριά και να με δείρει που τρώω τα μαλλιά της..:(

:lol: :lol: :lol:
Ισμήνη είσαι απίστευτη! Το μαλλί της γριάς το ξέρω αλλα δεν μου πολυάρεσε ποτέ. Επίσης με τα επεισόδια της Κάντυ-Κάντυ είμαι να σκάσω γιατί με τα 40 kB/sec δεν νομίζω ότι μπορώ να τα δω. Κάνω υπομονή να έρθει ο Σεπτέμβρης και να γυρίσω στην Αθήνα και στο adsl μου!

Ναι υπάρχει μαλί της γριάς ακόμη! Οταν ημουν μικρή φοβόμουν να το φάω...Ετρεμα στην ιδέα ότι μπορεί να έρθει η γριά και να με δείρει που τρώω τα μαλλιά της..:(

:lol::lol::lol::lol: Τι αηδιαστικό όνομα για κάτι τόσο γλυκό πάντως!!!!:blink:

:lol::lol::lol::lol: Τι αηδιαστικό όνομα για κάτι τόσο γλυκό πάντως!!!!:blink:

και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ ποιός το επινόησε αυτό το όνομα....αφού οι γιαγιάδες κατεξοχήν έχουν μαλλί κολλημένο να μην φεύγει τρίχα απο την κούπ:lol::lol:......με τίποτα δεν μοιάζει στο ξασμένο ρόζ ή λευκό γλυκό εεε???:hmm:
Πάντως μου ακούγεται ολίγον psycho ο τύπος/τύπισσα που το βρήκε αυτό το όνομα....!!!!!!!:rolleyes:
blanos bowling & Jax Donuts, Plaza κινηματογράφος και στο τσακίρ κέφι
Jackie-O (μήπως την θυμάται κάνείς??? πίσω απο το Ηilton???):rolleyes::rolleyes:

Οσο για το μαλλι της γριας ειναι η ελληνικη ονομασια... Γιατι στην ρωσια το λενε ζαχαρενιο βαμβακι... :P Και ειναι τελειο, μου αρεσει πολυ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back