ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτο που σας ειπα...μονο που πρεπει να το εκδοσεις κιολας και μετα δεν αλλαζει...ετσι δεν ειναι Βικυ?κοιτα αν κλεισεις απο τωρα για 6 μηνες μετα πχ. θα γλιτωσεις αρκετα.
για να σου δωσω να καταλαβεις το φθηνοτερο εισιτηριο λονδινο ρεικιαβικ κανει περιπου 230-250 ευρω
ενα αθηνα λονδινο κανει απο 80 ευρω (αν το κλεισεις 6 μηνες πριν) μεχρι 300 ευρω
και ενα φτηνιαρικο ξενοδοχειο κανει περιπου 80-100 ευρω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
ολες οι προσφορες για εισιτηρια στην ελλεδα βγαινουν ιανουαριο με μαρτιοΤο καλοκαίρι, Γιούλη. Από Ιούνιο έως μέσα Αυγούστου. Αν σκεφτείς ότι από τις 20/8 στη Στοκχόλμη αρχίζουν να φοράνε πουλόβερ, σκέψου στην Ισλανδία τι γίνεται..μπρρρρρρρρρρ![]()
εγω ειχα παει μαρτιο και ηταν οκ. με μπουφαν βεβαια.
αλλα αυτη τη περιοδο βγαινουν πολλες προσφορες απο ελλαδα.
ιουνιο, ιουλιο, αυγουστο θα σας πιασουν τον κωλο (σχετικως)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
κοιτα αν κλεισεις απο τωρα για 6 μηνες μετα πχ. θα γλιτωσεις αρκετα.
για να σου δωσω να καταλαβεις το φθηνοτερο εισιτηριο λονδινο ρεικιαβικ κανει περιπου 230-250 ευρω
ενα αθηνα λονδινο κανει απο 80 ευρω (αν το κλεισεις 6 μηνες πριν) μεχρι 300 ευρω
και ενα φτηνιαρικο ξενοδοχειο κανει περιπου 80-100 ευρω
Κατάλαβα...καμιά 400αριά ευρουλάκια μέσος όρος..τώρα είμαστε στον Απρίλη, το χρονοδιάγραμμα των 6 μηνών δεν μας συμφέρει, πάει Οκτώβρη.. από του χρόνου, δηλαδή κι αν είμαστε καλά..
ουφ..Βίκυ, είσαι θησαυρός γνώσεων και εμπειρίας

vickymoon
Διάσημο μέλος
ετσι και χειροτερα.αυτο που σας ειπα...μονο που πρεπει να το εκδοσεις κιολας και μετα δεν αλλαζει...ετσι δεν ειναι Βικυ?
ενα αλλο ωραιο που μπορειται να κανονισεται ειναι να πατε την περιοδο που εχει το βορειο σελας. δεν ξερω ποτε ειναι αλλα ειναι καταπληκτικο θεαμα. αξιζει το κοπο

Fotini
Διάσημο μέλος
ολες οι προσφορες για εισιτηρια στην ελλεδα βγαινουν ιανουαριο με μαρτιο
εγω ειχα παει μαρτιο και ηταν οκ. με μπουφαν βεβαια.
αλλα αυτη τη περιοδο βγαινουν πολλες προσφορες απο ελλαδα.
ιουνιο, ιουλιο, αυγουστο θα σας πιασουν τον κωλο (σχετικως)
Ιανουάριος/Φεβρουάριος και 6 μήνες μπροστά...Ιούλιος/Αύγουστος.. ΟΚ!! Θα το έχω υπόψιν μου, να 'σαι καλά:kiss:
ιβανα
Επιφανές μέλος
Κατάλαβα...καμιά 400αριά ευρουλάκια μέσος όρος.
ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον...

400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα..
πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ?
Fotini
Διάσημο μέλος
ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον...
400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα..πηρα τα πανω μου τωρα !
τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ?![]()

Τα ξενοδοχεία άσε τα πάνω μου, μικρό μου

ιβανα
Επιφανές μέλος
Τα ξενοδοχεία άσε τα πάνω μου, μικρό μου![]()
φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια

vickymoon
Διάσημο μέλος
μπορεις να πας με σκηνηειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον...
400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα..πηρα τα πανω μου τωρα !
τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ?![]()

στο εβερεστ πως πανε δλδ

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ευχομαι να πατε κοριτσια και να επιστρεψετε με τις καλυτερες εντυπωσεις!

Στο Ηραιο θα παμε?

ιβανα
Επιφανές μέλος
μπορεις να πας με σκηνηστο εβερεστ πως πανε δλδ
![]()
αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε,

γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα 

Fotini
Διάσημο μέλος
φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια![]()
Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα!

ιβανα
Επιφανές μέλος
Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα!![]()
ναι ναι !

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε,![]()
γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα
![]()

με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει

vickymoon
Διάσημο μέλος
μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσαΑσε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει
![]()

και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο

αηδια καταντησες γιουλη

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει???μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσακαι οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο
αηδια καταντησες γιουλη![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει
![]()
ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais

Fotini
Διάσημο μέλος
Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει
![]()
Γιούληηηηηη
Στην Ισλανδία υπάρχει κι ένα εκτροφείο με Βιρμανάάάκιαααα
vickymoon
Διάσημο μέλος
οχι μονο το off, αλλα και το sexΤo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει???![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εννοια σου κοριτσι μου...θα σε φτιαξω εγω οταν θα παμε παρεα Κροατια...ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais![]()

τα δυο μας...να φχαριστηθεις αρσενικο

εκει να δεις παραλιες και νησακια!
μη το πεις ομως σε καμια...θα ειναι το μυστικο μας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool