Ταξίδιααααα

κοιτα αν κλεισεις απο τωρα για 6 μηνες μετα πχ. θα γλιτωσεις αρκετα.
για να σου δωσω να καταλαβεις το φθηνοτερο εισιτηριο λονδινο ρεικιαβικ κανει περιπου 230-250 ευρω
ενα αθηνα λονδινο κανει απο 80 ευρω (αν το κλεισεις 6 μηνες πριν) μεχρι 300 ευρω
και ενα φτηνιαρικο ξενοδοχειο κανει περιπου 80-100 ευρω
αυτο που σας ειπα...μονο που πρεπει να το εκδοσεις κιολας και μετα δεν αλλαζει...ετσι δεν ειναι Βικυ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το καλοκαίρι, Γιούλη. Από Ιούνιο έως μέσα Αυγούστου. Αν σκεφτείς ότι από τις 20/8 στη Στοκχόλμη αρχίζουν να φοράνε πουλόβερ, σκέψου στην Ισλανδία τι γίνεται..μπρρρρρρρρρρ:P
ολες οι προσφορες για εισιτηρια στην ελλεδα βγαινουν ιανουαριο με μαρτιο
εγω ειχα παει μαρτιο και ηταν οκ. με μπουφαν βεβαια.
αλλα αυτη τη περιοδο βγαινουν πολλες προσφορες απο ελλαδα.
ιουνιο, ιουλιο, αυγουστο θα σας πιασουν τον κωλο (σχετικως)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοιτα αν κλεισεις απο τωρα για 6 μηνες μετα πχ. θα γλιτωσεις αρκετα.
για να σου δωσω να καταλαβεις το φθηνοτερο εισιτηριο λονδινο ρεικιαβικ κανει περιπου 230-250 ευρω
ενα αθηνα λονδινο κανει απο 80 ευρω (αν το κλεισεις 6 μηνες πριν) μεχρι 300 ευρω
και ενα φτηνιαρικο ξενοδοχειο κανει περιπου 80-100 ευρω

Κατάλαβα...καμιά 400αριά ευρουλάκια μέσος όρος..τώρα είμαστε στον Απρίλη, το χρονοδιάγραμμα των 6 μηνών δεν μας συμφέρει, πάει Οκτώβρη.. από του χρόνου, δηλαδή κι αν είμαστε καλά..:hmm: ουφ..
Βίκυ, είσαι θησαυρός γνώσεων και εμπειρίας:up:

αυτο που σας ειπα...μονο που πρεπει να το εκδοσεις κιολας και μετα δεν αλλαζει...ετσι δεν ειναι Βικυ?
ετσι και χειροτερα.
ενα αλλο ωραιο που μπορειται να κανονισεται ειναι να πατε την περιοδο που εχει το βορειο σελας. δεν ξερω ποτε ειναι αλλα ειναι καταπληκτικο θεαμα. αξιζει το κοπο:up:

ολες οι προσφορες για εισιτηρια στην ελλεδα βγαινουν ιανουαριο με μαρτιο
εγω ειχα παει μαρτιο και ηταν οκ. με μπουφαν βεβαια.
αλλα αυτη τη περιοδο βγαινουν πολλες προσφορες απο ελλαδα.
ιουνιο, ιουλιο, αυγουστο θα σας πιασουν τον κωλο (σχετικως)

Ιανουάριος/Φεβρουάριος και 6 μήνες μπροστά...Ιούλιος/Αύγουστος.. ΟΚ!! Θα το έχω υπόψιν μου, να 'σαι καλά:kiss:

Κατάλαβα...καμιά 400αριά ευρουλάκια μέσος όρος.

ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον...:up:
400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα..:up: πηρα τα πανω μου τωρα !

τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ?:down::down::down:

ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον...:up:
400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα..:up: πηρα τα πανω μου τωρα !

:up::up::up:
Τα ξενοδοχεία άσε τα πάνω μου, μικρό μου;):P

:up::up::up:
Τα ξενοδοχεία άσε τα πάνω μου, μικρό μου;):P

φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια :rolleyes::rolleyes:

μπορεις να πας με σκηνη:lol::lol::lol::lol: στο εβερεστ πως πανε δλδ:lol::lol:

πολυ χαιρομαι...που θα πραγματοποιηθει το ονειρο σας!
Ευχομαι να πατε κοριτσια και να επιστρεψετε με τις καλυτερες εντυπωσεις! :)

Στο Ηραιο θα παμε? :P:D

μπορεις να πας με σκηνη:lol::lol::lol::lol: στο εβερεστ πως πανε δλδ:lol::lol:

αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, :lol::lol: :lol:γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα :lol::lol::lol:

φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια :rolleyes::rolleyes:

Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα!:up::up:

αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, :lol::lol: :lol:γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα :lol::lol::lol:
Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...:P;):lol:με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει:redface::lol:

Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...:P;):lol:με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει:redface::lol:
μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα:lol::lol::lol: και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο:lol::lol::lol:
αηδια καταντησες γιουλη:lol::lol:

μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα:lol::lol::lol: και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο:lol::lol::lol:
αηδια καταντησες γιουλη:lol::lol:
Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? :mad::mad::lol::lol::lol:

ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais :P

Γιούληηηηηη:rolleyes: Στην Ισλανδία υπάρχει κι ένα εκτροφείο με Βιρμανάάάκιαααα:P

ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais :P
εννοια σου κοριτσι μου...θα σε φτιαξω εγω οταν θα παμε παρεα Κροατια...;);):)τα δυο μας...να φχαριστηθεις αρσενικο:redface::lol::lol::lol:
εκει να δεις παραλιες και νησακια! ;)μη το πεις ομως σε καμια...θα ειναι το μυστικο μας:P:P:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back