ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #281 23-04-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα αν κλεισεις απο τωρα για 6 μηνες μετα πχ. θα γλιτωσεις αρκετα. για να σου δωσω να καταλαβεις το φθηνοτερο εισιτηριο λονδινο ρεικιαβικ κανει περιπου 230-250 ευρω ενα αθηνα λονδινο κανει απο 80 ευρω (αν το κλεισεις 6 μηνες πριν) μεχρι 300 ευρω και ενα φτηνιαρικο ξενοδοχειο κανει περιπου 80-100 ευρω Click για ανάπτυξη... αυτο που σας ειπα...μονο που πρεπει να το εκδοσεις κιολας και μετα δεν αλλαζει...ετσι δεν ειναι Βικυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:45 Η vickymoon: #282 23-04-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Το καλοκαίρι, Γιούλη. Από Ιούνιο έως μέσα Αυγούστου. Αν σκεφτείς ότι από τις 20/8 στη Στοκχόλμη αρχίζουν να φοράνε πουλόβερ, σκέψου στην Ισλανδία τι γίνεται..μπρρρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... ολες οι προσφορες για εισιτηρια στην ελλεδα βγαινουν ιανουαριο με μαρτιο εγω ειχα παει μαρτιο και ηταν οκ. με μπουφαν βεβαια. αλλα αυτη τη περιοδο βγαινουν πολλες προσφορες απο ελλαδα. ιουνιο, ιουλιο, αυγουστο θα σας πιασουν τον κωλο (σχετικως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:46 Η Fotini έγραψε: #283 23-04-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα αν κλεισεις απο τωρα για 6 μηνες μετα πχ. θα γλιτωσεις αρκετα. για να σου δωσω να καταλαβεις το φθηνοτερο εισιτηριο λονδινο ρεικιαβικ κανει περιπου 230-250 ευρω ενα αθηνα λονδινο κανει απο 80 ευρω (αν το κλεισεις 6 μηνες πριν) μεχρι 300 ευρω και ενα φτηνιαρικο ξενοδοχειο κανει περιπου 80-100 ευρω Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα...καμιά 400αριά ευρουλάκια μέσος όρος..τώρα είμαστε στον Απρίλη, το χρονοδιάγραμμα των 6 μηνών δεν μας συμφέρει, πάει Οκτώβρη.. από του χρόνου, δηλαδή κι αν είμαστε καλά.. ουφ.. Βίκυ, είσαι θησαυρός γνώσεων και εμπειρίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:47 Η vickymoon: #284 23-04-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο που σας ειπα...μονο που πρεπει να το εκδοσεις κιολας και μετα δεν αλλαζει...ετσι δεν ειναι Βικυ? Click για ανάπτυξη... ετσι και χειροτερα. ενα αλλο ωραιο που μπορειται να κανονισεται ειναι να πατε την περιοδο που εχει το βορειο σελας. δεν ξερω ποτε ειναι αλλα ειναι καταπληκτικο θεαμα. αξιζει το κοπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:48 Η Fotini έγραψε: #285 23-04-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ολες οι προσφορες για εισιτηρια στην ελλεδα βγαινουν ιανουαριο με μαρτιο εγω ειχα παει μαρτιο και ηταν οκ. με μπουφαν βεβαια. αλλα αυτη τη περιοδο βγαινουν πολλες προσφορες απο ελλαδα. ιουνιο, ιουλιο, αυγουστο θα σας πιασουν τον κωλο (σχετικως) Click για ανάπτυξη... Ιανουάριος/Φεβρουάριος και 6 μήνες μπροστά...Ιούλιος/Αύγουστος.. ΟΚ!! Θα το έχω υπόψιν μου, να 'σαι καλά:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:50 Η ιβανα έγραψε: #286 23-04-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κατάλαβα...καμιά 400αριά ευρουλάκια μέσος όρος. Click για ανάπτυξη... ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:52 Η Fotini έγραψε: #287 23-04-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία άσε τα πάνω μου, μικρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:54 Η ιβανα έγραψε: #288 23-04-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τα ξενοδοχεία άσε τα πάνω μου, μικρό μου Click για ανάπτυξη... φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:55 Η vickymoon: #289 23-04-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Click για ανάπτυξη... μπορεις να πας με σκηνη στο εβερεστ πως πανε δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #290 23-04-09 16:55 πολυ χαιρομαι...που θα πραγματοποιηθει το ονειρο σας! Ευχομαι να πατε κοριτσια και να επιστρεψετε με τις καλυτερες εντυπωσεις! Στο Ηραιο θα παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η ιβανα έγραψε: #291 23-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπορεις να πας με σκηνη στο εβερεστ πως πανε δλδ Click για ανάπτυξη... αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:57 Η Fotini έγραψε: #292 23-04-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια Click για ανάπτυξη... Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ιβανα έγραψε: #293 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Click για ανάπτυξη... ναι ναι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Click για ανάπτυξη... Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:03 Η vickymoon: #295 23-04-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Click για ανάπτυξη... Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ιβανα έγραψε: #297 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η Fotini έγραψε: #298 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη Στην Ισλανδία υπάρχει κι ένα εκτροφείο με Βιρμανάάάκιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #299 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Click για ανάπτυξη... οχι μονο το off, αλλα και το sex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Click για ανάπτυξη... εννοια σου κοριτσι μου...θα σε φτιαξω εγω οταν θα παμε παρεα Κροατια...τα δυο μας...να φχαριστηθεις αρσενικο εκει να δεις παραλιες και νησακια! μη το πεις ομως σε καμια...θα ειναι το μυστικο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα αν κλεισεις απο τωρα για 6 μηνες μετα πχ. θα γλιτωσεις αρκετα. για να σου δωσω να καταλαβεις το φθηνοτερο εισιτηριο λονδινο ρεικιαβικ κανει περιπου 230-250 ευρω ενα αθηνα λονδινο κανει απο 80 ευρω (αν το κλεισεις 6 μηνες πριν) μεχρι 300 ευρω και ενα φτηνιαρικο ξενοδοχειο κανει περιπου 80-100 ευρω Click για ανάπτυξη... αυτο που σας ειπα...μονο που πρεπει να το εκδοσεις κιολας και μετα δεν αλλαζει...ετσι δεν ειναι Βικυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:45 Η vickymoon: #282 23-04-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Το καλοκαίρι, Γιούλη. Από Ιούνιο έως μέσα Αυγούστου. Αν σκεφτείς ότι από τις 20/8 στη Στοκχόλμη αρχίζουν να φοράνε πουλόβερ, σκέψου στην Ισλανδία τι γίνεται..μπρρρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... ολες οι προσφορες για εισιτηρια στην ελλεδα βγαινουν ιανουαριο με μαρτιο εγω ειχα παει μαρτιο και ηταν οκ. με μπουφαν βεβαια. αλλα αυτη τη περιοδο βγαινουν πολλες προσφορες απο ελλαδα. ιουνιο, ιουλιο, αυγουστο θα σας πιασουν τον κωλο (σχετικως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:46 Η Fotini έγραψε: #283 23-04-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα αν κλεισεις απο τωρα για 6 μηνες μετα πχ. θα γλιτωσεις αρκετα. για να σου δωσω να καταλαβεις το φθηνοτερο εισιτηριο λονδινο ρεικιαβικ κανει περιπου 230-250 ευρω ενα αθηνα λονδινο κανει απο 80 ευρω (αν το κλεισεις 6 μηνες πριν) μεχρι 300 ευρω και ενα φτηνιαρικο ξενοδοχειο κανει περιπου 80-100 ευρω Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα...καμιά 400αριά ευρουλάκια μέσος όρος..τώρα είμαστε στον Απρίλη, το χρονοδιάγραμμα των 6 μηνών δεν μας συμφέρει, πάει Οκτώβρη.. από του χρόνου, δηλαδή κι αν είμαστε καλά.. ουφ.. Βίκυ, είσαι θησαυρός γνώσεων και εμπειρίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:47 Η vickymoon: #284 23-04-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο που σας ειπα...μονο που πρεπει να το εκδοσεις κιολας και μετα δεν αλλαζει...ετσι δεν ειναι Βικυ? Click για ανάπτυξη... ετσι και χειροτερα. ενα αλλο ωραιο που μπορειται να κανονισεται ειναι να πατε την περιοδο που εχει το βορειο σελας. δεν ξερω ποτε ειναι αλλα ειναι καταπληκτικο θεαμα. αξιζει το κοπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:48 Η Fotini έγραψε: #285 23-04-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ολες οι προσφορες για εισιτηρια στην ελλεδα βγαινουν ιανουαριο με μαρτιο εγω ειχα παει μαρτιο και ηταν οκ. με μπουφαν βεβαια. αλλα αυτη τη περιοδο βγαινουν πολλες προσφορες απο ελλαδα. ιουνιο, ιουλιο, αυγουστο θα σας πιασουν τον κωλο (σχετικως) Click για ανάπτυξη... Ιανουάριος/Φεβρουάριος και 6 μήνες μπροστά...Ιούλιος/Αύγουστος.. ΟΚ!! Θα το έχω υπόψιν μου, να 'σαι καλά:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:50 Η ιβανα έγραψε: #286 23-04-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κατάλαβα...καμιά 400αριά ευρουλάκια μέσος όρος. Click για ανάπτυξη... ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:52 Η Fotini έγραψε: #287 23-04-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία άσε τα πάνω μου, μικρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:54 Η ιβανα έγραψε: #288 23-04-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τα ξενοδοχεία άσε τα πάνω μου, μικρό μου Click για ανάπτυξη... φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:55 Η vickymoon: #289 23-04-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Click για ανάπτυξη... μπορεις να πας με σκηνη στο εβερεστ πως πανε δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #290 23-04-09 16:55 πολυ χαιρομαι...που θα πραγματοποιηθει το ονειρο σας! Ευχομαι να πατε κοριτσια και να επιστρεψετε με τις καλυτερες εντυπωσεις! Στο Ηραιο θα παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η ιβανα έγραψε: #291 23-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπορεις να πας με σκηνη στο εβερεστ πως πανε δλδ Click για ανάπτυξη... αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:57 Η Fotini έγραψε: #292 23-04-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια Click για ανάπτυξη... Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ιβανα έγραψε: #293 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Click για ανάπτυξη... ναι ναι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Click για ανάπτυξη... Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:03 Η vickymoon: #295 23-04-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Click για ανάπτυξη... Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ιβανα έγραψε: #297 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η Fotini έγραψε: #298 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη Στην Ισλανδία υπάρχει κι ένα εκτροφείο με Βιρμανάάάκιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #299 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Click για ανάπτυξη... οχι μονο το off, αλλα και το sex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Click για ανάπτυξη... εννοια σου κοριτσι μου...θα σε φτιαξω εγω οταν θα παμε παρεα Κροατια...τα δυο μας...να φχαριστηθεις αρσενικο εκει να δεις παραλιες και νησακια! μη το πεις ομως σε καμια...θα ειναι το μυστικο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Το καλοκαίρι, Γιούλη. Από Ιούνιο έως μέσα Αυγούστου. Αν σκεφτείς ότι από τις 20/8 στη Στοκχόλμη αρχίζουν να φοράνε πουλόβερ, σκέψου στην Ισλανδία τι γίνεται..μπρρρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... ολες οι προσφορες για εισιτηρια στην ελλεδα βγαινουν ιανουαριο με μαρτιο εγω ειχα παει μαρτιο και ηταν οκ. με μπουφαν βεβαια. αλλα αυτη τη περιοδο βγαινουν πολλες προσφορες απο ελλαδα. ιουνιο, ιουλιο, αυγουστο θα σας πιασουν τον κωλο (σχετικως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:46 Η Fotini έγραψε: #283 23-04-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα αν κλεισεις απο τωρα για 6 μηνες μετα πχ. θα γλιτωσεις αρκετα. για να σου δωσω να καταλαβεις το φθηνοτερο εισιτηριο λονδινο ρεικιαβικ κανει περιπου 230-250 ευρω ενα αθηνα λονδινο κανει απο 80 ευρω (αν το κλεισεις 6 μηνες πριν) μεχρι 300 ευρω και ενα φτηνιαρικο ξενοδοχειο κανει περιπου 80-100 ευρω Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα...καμιά 400αριά ευρουλάκια μέσος όρος..τώρα είμαστε στον Απρίλη, το χρονοδιάγραμμα των 6 μηνών δεν μας συμφέρει, πάει Οκτώβρη.. από του χρόνου, δηλαδή κι αν είμαστε καλά.. ουφ.. Βίκυ, είσαι θησαυρός γνώσεων και εμπειρίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:47 Η vickymoon: #284 23-04-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο που σας ειπα...μονο που πρεπει να το εκδοσεις κιολας και μετα δεν αλλαζει...ετσι δεν ειναι Βικυ? Click για ανάπτυξη... ετσι και χειροτερα. ενα αλλο ωραιο που μπορειται να κανονισεται ειναι να πατε την περιοδο που εχει το βορειο σελας. δεν ξερω ποτε ειναι αλλα ειναι καταπληκτικο θεαμα. αξιζει το κοπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:48 Η Fotini έγραψε: #285 23-04-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ολες οι προσφορες για εισιτηρια στην ελλεδα βγαινουν ιανουαριο με μαρτιο εγω ειχα παει μαρτιο και ηταν οκ. με μπουφαν βεβαια. αλλα αυτη τη περιοδο βγαινουν πολλες προσφορες απο ελλαδα. ιουνιο, ιουλιο, αυγουστο θα σας πιασουν τον κωλο (σχετικως) Click για ανάπτυξη... Ιανουάριος/Φεβρουάριος και 6 μήνες μπροστά...Ιούλιος/Αύγουστος.. ΟΚ!! Θα το έχω υπόψιν μου, να 'σαι καλά:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:50 Η ιβανα έγραψε: #286 23-04-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κατάλαβα...καμιά 400αριά ευρουλάκια μέσος όρος. Click για ανάπτυξη... ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:52 Η Fotini έγραψε: #287 23-04-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία άσε τα πάνω μου, μικρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:54 Η ιβανα έγραψε: #288 23-04-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τα ξενοδοχεία άσε τα πάνω μου, μικρό μου Click για ανάπτυξη... φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:55 Η vickymoon: #289 23-04-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Click για ανάπτυξη... μπορεις να πας με σκηνη στο εβερεστ πως πανε δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #290 23-04-09 16:55 πολυ χαιρομαι...που θα πραγματοποιηθει το ονειρο σας! Ευχομαι να πατε κοριτσια και να επιστρεψετε με τις καλυτερες εντυπωσεις! Στο Ηραιο θα παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η ιβανα έγραψε: #291 23-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπορεις να πας με σκηνη στο εβερεστ πως πανε δλδ Click για ανάπτυξη... αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:57 Η Fotini έγραψε: #292 23-04-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια Click για ανάπτυξη... Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ιβανα έγραψε: #293 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Click για ανάπτυξη... ναι ναι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Click για ανάπτυξη... Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:03 Η vickymoon: #295 23-04-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Click για ανάπτυξη... Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ιβανα έγραψε: #297 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η Fotini έγραψε: #298 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη Στην Ισλανδία υπάρχει κι ένα εκτροφείο με Βιρμανάάάκιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #299 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Click για ανάπτυξη... οχι μονο το off, αλλα και το sex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Click για ανάπτυξη... εννοια σου κοριτσι μου...θα σε φτιαξω εγω οταν θα παμε παρεα Κροατια...τα δυο μας...να φχαριστηθεις αρσενικο εκει να δεις παραλιες και νησακια! μη το πεις ομως σε καμια...θα ειναι το μυστικο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα αν κλεισεις απο τωρα για 6 μηνες μετα πχ. θα γλιτωσεις αρκετα. για να σου δωσω να καταλαβεις το φθηνοτερο εισιτηριο λονδινο ρεικιαβικ κανει περιπου 230-250 ευρω ενα αθηνα λονδινο κανει απο 80 ευρω (αν το κλεισεις 6 μηνες πριν) μεχρι 300 ευρω και ενα φτηνιαρικο ξενοδοχειο κανει περιπου 80-100 ευρω Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα...καμιά 400αριά ευρουλάκια μέσος όρος..τώρα είμαστε στον Απρίλη, το χρονοδιάγραμμα των 6 μηνών δεν μας συμφέρει, πάει Οκτώβρη.. από του χρόνου, δηλαδή κι αν είμαστε καλά.. ουφ.. Βίκυ, είσαι θησαυρός γνώσεων και εμπειρίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:47 Η vickymoon: #284 23-04-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο που σας ειπα...μονο που πρεπει να το εκδοσεις κιολας και μετα δεν αλλαζει...ετσι δεν ειναι Βικυ? Click για ανάπτυξη... ετσι και χειροτερα. ενα αλλο ωραιο που μπορειται να κανονισεται ειναι να πατε την περιοδο που εχει το βορειο σελας. δεν ξερω ποτε ειναι αλλα ειναι καταπληκτικο θεαμα. αξιζει το κοπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:48 Η Fotini έγραψε: #285 23-04-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ολες οι προσφορες για εισιτηρια στην ελλεδα βγαινουν ιανουαριο με μαρτιο εγω ειχα παει μαρτιο και ηταν οκ. με μπουφαν βεβαια. αλλα αυτη τη περιοδο βγαινουν πολλες προσφορες απο ελλαδα. ιουνιο, ιουλιο, αυγουστο θα σας πιασουν τον κωλο (σχετικως) Click για ανάπτυξη... Ιανουάριος/Φεβρουάριος και 6 μήνες μπροστά...Ιούλιος/Αύγουστος.. ΟΚ!! Θα το έχω υπόψιν μου, να 'σαι καλά:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:50 Η ιβανα έγραψε: #286 23-04-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κατάλαβα...καμιά 400αριά ευρουλάκια μέσος όρος. Click για ανάπτυξη... ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:52 Η Fotini έγραψε: #287 23-04-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία άσε τα πάνω μου, μικρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:54 Η ιβανα έγραψε: #288 23-04-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τα ξενοδοχεία άσε τα πάνω μου, μικρό μου Click για ανάπτυξη... φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:55 Η vickymoon: #289 23-04-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Click για ανάπτυξη... μπορεις να πας με σκηνη στο εβερεστ πως πανε δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #290 23-04-09 16:55 πολυ χαιρομαι...που θα πραγματοποιηθει το ονειρο σας! Ευχομαι να πατε κοριτσια και να επιστρεψετε με τις καλυτερες εντυπωσεις! Στο Ηραιο θα παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η ιβανα έγραψε: #291 23-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπορεις να πας με σκηνη στο εβερεστ πως πανε δλδ Click για ανάπτυξη... αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:57 Η Fotini έγραψε: #292 23-04-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια Click για ανάπτυξη... Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ιβανα έγραψε: #293 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Click για ανάπτυξη... ναι ναι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Click για ανάπτυξη... Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:03 Η vickymoon: #295 23-04-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Click για ανάπτυξη... Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ιβανα έγραψε: #297 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η Fotini έγραψε: #298 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη Στην Ισλανδία υπάρχει κι ένα εκτροφείο με Βιρμανάάάκιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #299 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Click για ανάπτυξη... οχι μονο το off, αλλα και το sex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Click για ανάπτυξη... εννοια σου κοριτσι μου...θα σε φτιαξω εγω οταν θα παμε παρεα Κροατια...τα δυο μας...να φχαριστηθεις αρσενικο εκει να δεις παραλιες και νησακια! μη το πεις ομως σε καμια...θα ειναι το μυστικο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο που σας ειπα...μονο που πρεπει να το εκδοσεις κιολας και μετα δεν αλλαζει...ετσι δεν ειναι Βικυ? Click για ανάπτυξη... ετσι και χειροτερα. ενα αλλο ωραιο που μπορειται να κανονισεται ειναι να πατε την περιοδο που εχει το βορειο σελας. δεν ξερω ποτε ειναι αλλα ειναι καταπληκτικο θεαμα. αξιζει το κοπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:48 Η Fotini έγραψε: #285 23-04-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ολες οι προσφορες για εισιτηρια στην ελλεδα βγαινουν ιανουαριο με μαρτιο εγω ειχα παει μαρτιο και ηταν οκ. με μπουφαν βεβαια. αλλα αυτη τη περιοδο βγαινουν πολλες προσφορες απο ελλαδα. ιουνιο, ιουλιο, αυγουστο θα σας πιασουν τον κωλο (σχετικως) Click για ανάπτυξη... Ιανουάριος/Φεβρουάριος και 6 μήνες μπροστά...Ιούλιος/Αύγουστος.. ΟΚ!! Θα το έχω υπόψιν μου, να 'σαι καλά:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:50 Η ιβανα έγραψε: #286 23-04-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κατάλαβα...καμιά 400αριά ευρουλάκια μέσος όρος. Click για ανάπτυξη... ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:52 Η Fotini έγραψε: #287 23-04-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία άσε τα πάνω μου, μικρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:54 Η ιβανα έγραψε: #288 23-04-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τα ξενοδοχεία άσε τα πάνω μου, μικρό μου Click για ανάπτυξη... φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:55 Η vickymoon: #289 23-04-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Click για ανάπτυξη... μπορεις να πας με σκηνη στο εβερεστ πως πανε δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #290 23-04-09 16:55 πολυ χαιρομαι...που θα πραγματοποιηθει το ονειρο σας! Ευχομαι να πατε κοριτσια και να επιστρεψετε με τις καλυτερες εντυπωσεις! Στο Ηραιο θα παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η ιβανα έγραψε: #291 23-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπορεις να πας με σκηνη στο εβερεστ πως πανε δλδ Click για ανάπτυξη... αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:57 Η Fotini έγραψε: #292 23-04-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια Click για ανάπτυξη... Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ιβανα έγραψε: #293 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Click για ανάπτυξη... ναι ναι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Click για ανάπτυξη... Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:03 Η vickymoon: #295 23-04-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Click για ανάπτυξη... Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ιβανα έγραψε: #297 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η Fotini έγραψε: #298 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη Στην Ισλανδία υπάρχει κι ένα εκτροφείο με Βιρμανάάάκιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #299 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Click για ανάπτυξη... οχι μονο το off, αλλα και το sex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Click για ανάπτυξη... εννοια σου κοριτσι μου...θα σε φτιαξω εγω οταν θα παμε παρεα Κροατια...τα δυο μας...να φχαριστηθεις αρσενικο εκει να δεις παραλιες και νησακια! μη το πεις ομως σε καμια...θα ειναι το μυστικο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ολες οι προσφορες για εισιτηρια στην ελλεδα βγαινουν ιανουαριο με μαρτιο εγω ειχα παει μαρτιο και ηταν οκ. με μπουφαν βεβαια. αλλα αυτη τη περιοδο βγαινουν πολλες προσφορες απο ελλαδα. ιουνιο, ιουλιο, αυγουστο θα σας πιασουν τον κωλο (σχετικως) Click για ανάπτυξη... Ιανουάριος/Φεβρουάριος και 6 μήνες μπροστά...Ιούλιος/Αύγουστος.. ΟΚ!! Θα το έχω υπόψιν μου, να 'σαι καλά:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:50 Η ιβανα έγραψε: #286 23-04-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κατάλαβα...καμιά 400αριά ευρουλάκια μέσος όρος. Click για ανάπτυξη... ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:52 Η Fotini έγραψε: #287 23-04-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία άσε τα πάνω μου, μικρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:54 Η ιβανα έγραψε: #288 23-04-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τα ξενοδοχεία άσε τα πάνω μου, μικρό μου Click για ανάπτυξη... φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:55 Η vickymoon: #289 23-04-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Click για ανάπτυξη... μπορεις να πας με σκηνη στο εβερεστ πως πανε δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #290 23-04-09 16:55 πολυ χαιρομαι...που θα πραγματοποιηθει το ονειρο σας! Ευχομαι να πατε κοριτσια και να επιστρεψετε με τις καλυτερες εντυπωσεις! Στο Ηραιο θα παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η ιβανα έγραψε: #291 23-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπορεις να πας με σκηνη στο εβερεστ πως πανε δλδ Click για ανάπτυξη... αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:57 Η Fotini έγραψε: #292 23-04-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια Click για ανάπτυξη... Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ιβανα έγραψε: #293 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Click για ανάπτυξη... ναι ναι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Click για ανάπτυξη... Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:03 Η vickymoon: #295 23-04-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Click για ανάπτυξη... Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ιβανα έγραψε: #297 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η Fotini έγραψε: #298 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη Στην Ισλανδία υπάρχει κι ένα εκτροφείο με Βιρμανάάάκιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #299 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Click για ανάπτυξη... οχι μονο το off, αλλα και το sex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Click για ανάπτυξη... εννοια σου κοριτσι μου...θα σε φτιαξω εγω οταν θα παμε παρεα Κροατια...τα δυο μας...να φχαριστηθεις αρσενικο εκει να δεις παραλιες και νησακια! μη το πεις ομως σε καμια...θα ειναι το μυστικο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κατάλαβα...καμιά 400αριά ευρουλάκια μέσος όρος. Click για ανάπτυξη... ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:52 Η Fotini έγραψε: #287 23-04-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία άσε τα πάνω μου, μικρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:54 Η ιβανα έγραψε: #288 23-04-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τα ξενοδοχεία άσε τα πάνω μου, μικρό μου Click για ανάπτυξη... φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:55 Η vickymoon: #289 23-04-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Click για ανάπτυξη... μπορεις να πας με σκηνη στο εβερεστ πως πανε δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #290 23-04-09 16:55 πολυ χαιρομαι...που θα πραγματοποιηθει το ονειρο σας! Ευχομαι να πατε κοριτσια και να επιστρεψετε με τις καλυτερες εντυπωσεις! Στο Ηραιο θα παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η ιβανα έγραψε: #291 23-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπορεις να πας με σκηνη στο εβερεστ πως πανε δλδ Click για ανάπτυξη... αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:57 Η Fotini έγραψε: #292 23-04-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια Click για ανάπτυξη... Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ιβανα έγραψε: #293 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Click για ανάπτυξη... ναι ναι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Click για ανάπτυξη... Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:03 Η vickymoon: #295 23-04-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Click για ανάπτυξη... Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ιβανα έγραψε: #297 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η Fotini έγραψε: #298 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη Στην Ισλανδία υπάρχει κι ένα εκτροφείο με Βιρμανάάάκιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #299 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Click για ανάπτυξη... οχι μονο το off, αλλα και το sex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Click για ανάπτυξη... εννοια σου κοριτσι μου...θα σε φτιαξω εγω οταν θα παμε παρεα Κροατια...τα δυο μας...να φχαριστηθεις αρσενικο εκει να δεις παραλιες και νησακια! μη το πεις ομως σε καμια...θα ειναι το μυστικο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Click για ανάπτυξη... Τα ξενοδοχεία άσε τα πάνω μου, μικρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:54 Η ιβανα έγραψε: #288 23-04-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τα ξενοδοχεία άσε τα πάνω μου, μικρό μου Click για ανάπτυξη... φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:55 Η vickymoon: #289 23-04-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Click για ανάπτυξη... μπορεις να πας με σκηνη στο εβερεστ πως πανε δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #290 23-04-09 16:55 πολυ χαιρομαι...που θα πραγματοποιηθει το ονειρο σας! Ευχομαι να πατε κοριτσια και να επιστρεψετε με τις καλυτερες εντυπωσεις! Στο Ηραιο θα παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η ιβανα έγραψε: #291 23-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπορεις να πας με σκηνη στο εβερεστ πως πανε δλδ Click για ανάπτυξη... αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:57 Η Fotini έγραψε: #292 23-04-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια Click για ανάπτυξη... Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ιβανα έγραψε: #293 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Click για ανάπτυξη... ναι ναι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Click για ανάπτυξη... Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:03 Η vickymoon: #295 23-04-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Click για ανάπτυξη... Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ιβανα έγραψε: #297 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η Fotini έγραψε: #298 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη Στην Ισλανδία υπάρχει κι ένα εκτροφείο με Βιρμανάάάκιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #299 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Click για ανάπτυξη... οχι μονο το off, αλλα και το sex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Click για ανάπτυξη... εννοια σου κοριτσι μου...θα σε φτιαξω εγω οταν θα παμε παρεα Κροατια...τα δυο μας...να φχαριστηθεις αρσενικο εκει να δεις παραλιες και νησακια! μη το πεις ομως σε καμια...θα ειναι το μυστικο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τα ξενοδοχεία άσε τα πάνω μου, μικρό μου Click για ανάπτυξη... φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:55 Η vickymoon: #289 23-04-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Click για ανάπτυξη... μπορεις να πας με σκηνη στο εβερεστ πως πανε δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #290 23-04-09 16:55 πολυ χαιρομαι...που θα πραγματοποιηθει το ονειρο σας! Ευχομαι να πατε κοριτσια και να επιστρεψετε με τις καλυτερες εντυπωσεις! Στο Ηραιο θα παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η ιβανα έγραψε: #291 23-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπορεις να πας με σκηνη στο εβερεστ πως πανε δλδ Click για ανάπτυξη... αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:57 Η Fotini έγραψε: #292 23-04-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια Click για ανάπτυξη... Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ιβανα έγραψε: #293 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Click για ανάπτυξη... ναι ναι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Click για ανάπτυξη... Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:03 Η vickymoon: #295 23-04-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Click για ανάπτυξη... Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ιβανα έγραψε: #297 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η Fotini έγραψε: #298 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη Στην Ισλανδία υπάρχει κι ένα εκτροφείο με Βιρμανάάάκιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #299 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Click για ανάπτυξη... οχι μονο το off, αλλα και το sex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Click για ανάπτυξη... εννοια σου κοριτσι μου...θα σε φτιαξω εγω οταν θα παμε παρεα Κροατια...τα δυο μας...να φχαριστηθεις αρσενικο εκει να δεις παραλιες και νησακια! μη το πεις ομως σε καμια...θα ειναι το μυστικο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι η ισλανδια εγινε κοντινοτερος στοχος για μενα τουλαχιστον... 400 δεν ειναι πολλα για μια τετοια χωρα για το εισιτιριο, εστω και μεσω αγγλιας. και αν το κανονισεις απο τωρα για του χρονου δεν ειναι δυσκολο να μαζευτουν τα χρηματα.. πηρα τα πανω μου τωρα ! τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα ομως ε ? Click για ανάπτυξη... μπορεις να πας με σκηνη στο εβερεστ πως πανε δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #290 23-04-09 16:55 πολυ χαιρομαι...που θα πραγματοποιηθει το ονειρο σας! Ευχομαι να πατε κοριτσια και να επιστρεψετε με τις καλυτερες εντυπωσεις! Στο Ηραιο θα παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η ιβανα έγραψε: #291 23-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπορεις να πας με σκηνη στο εβερεστ πως πανε δλδ Click για ανάπτυξη... αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:57 Η Fotini έγραψε: #292 23-04-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια Click για ανάπτυξη... Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ιβανα έγραψε: #293 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Click για ανάπτυξη... ναι ναι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Click για ανάπτυξη... Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:03 Η vickymoon: #295 23-04-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Click για ανάπτυξη... Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ιβανα έγραψε: #297 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η Fotini έγραψε: #298 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη Στην Ισλανδία υπάρχει κι ένα εκτροφείο με Βιρμανάάάκιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #299 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Click για ανάπτυξη... οχι μονο το off, αλλα και το sex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Click για ανάπτυξη... εννοια σου κοριτσι μου...θα σε φτιαξω εγω οταν θα παμε παρεα Κροατια...τα δυο μας...να φχαριστηθεις αρσενικο εκει να δεις παραλιες και νησακια! μη το πεις ομως σε καμια...θα ειναι το μυστικο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολυ χαιρομαι...που θα πραγματοποιηθει το ονειρο σας! Ευχομαι να πατε κοριτσια και να επιστρεψετε με τις καλυτερες εντυπωσεις! Στο Ηραιο θα παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η ιβανα έγραψε: #291 23-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπορεις να πας με σκηνη στο εβερεστ πως πανε δλδ Click για ανάπτυξη... αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:57 Η Fotini έγραψε: #292 23-04-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια Click για ανάπτυξη... Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ιβανα έγραψε: #293 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Click για ανάπτυξη... ναι ναι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Click για ανάπτυξη... Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:03 Η vickymoon: #295 23-04-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Click για ανάπτυξη... Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ιβανα έγραψε: #297 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η Fotini έγραψε: #298 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη Στην Ισλανδία υπάρχει κι ένα εκτροφείο με Βιρμανάάάκιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #299 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Click για ανάπτυξη... οχι μονο το off, αλλα και το sex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Click για ανάπτυξη... εννοια σου κοριτσι μου...θα σε φτιαξω εγω οταν θα παμε παρεα Κροατια...τα δυο μας...να φχαριστηθεις αρσενικο εκει να δεις παραλιες και νησακια! μη το πεις ομως σε καμια...θα ειναι το μυστικο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπορεις να πας με σκηνη στο εβερεστ πως πανε δλδ Click για ανάπτυξη... αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:57 Η Fotini έγραψε: #292 23-04-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια Click για ανάπτυξη... Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ιβανα έγραψε: #293 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Click για ανάπτυξη... ναι ναι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Click για ανάπτυξη... Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:03 Η vickymoon: #295 23-04-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Click για ανάπτυξη... Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ιβανα έγραψε: #297 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η Fotini έγραψε: #298 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη Στην Ισλανδία υπάρχει κι ένα εκτροφείο με Βιρμανάάάκιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #299 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Click για ανάπτυξη... οχι μονο το off, αλλα και το sex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Click για ανάπτυξη... εννοια σου κοριτσι μου...θα σε φτιαξω εγω οταν θα παμε παρεα Κροατια...τα δυο μας...να φχαριστηθεις αρσενικο εκει να δεις παραλιες και νησακια! μη το πεις ομως σε καμια...θα ειναι το μυστικο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φωτεινη δεν ξερω τι θα κανεις..του χρονου φυγαμε για ισλανδια Click για ανάπτυξη... Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ιβανα έγραψε: #293 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Click για ανάπτυξη... ναι ναι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Click για ανάπτυξη... Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:03 Η vickymoon: #295 23-04-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Click για ανάπτυξη... Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ιβανα έγραψε: #297 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η Fotini έγραψε: #298 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη Στην Ισλανδία υπάρχει κι ένα εκτροφείο με Βιρμανάάάκιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #299 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Click για ανάπτυξη... οχι μονο το off, αλλα και το sex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Click για ανάπτυξη... εννοια σου κοριτσι μου...θα σε φτιαξω εγω οταν θα παμε παρεα Κροατια...τα δυο μας...να φχαριστηθεις αρσενικο εκει να δεις παραλιες και νησακια! μη το πεις ομως σε καμια...θα ειναι το μυστικο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Να 'μαστε καλά εμείς και τα "παιδιά" μας μόνο, Ιωάννα! Click για ανάπτυξη... ναι ναι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 23-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Click για ανάπτυξη... Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:03 Η vickymoon: #295 23-04-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Click για ανάπτυξη... Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ιβανα έγραψε: #297 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η Fotini έγραψε: #298 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη Στην Ισλανδία υπάρχει κι ένα εκτροφείο με Βιρμανάάάκιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #299 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Click για ανάπτυξη... οχι μονο το off, αλλα και το sex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Click για ανάπτυξη... εννοια σου κοριτσι μου...θα σε φτιαξω εγω οταν θα παμε παρεα Κροατια...τα δυο μας...να φχαριστηθεις αρσενικο εκει να δεις παραλιες και νησακια! μη το πεις ομως σε καμια...θα ειναι το μυστικο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αρκετοι ομως δεν εχουν γυρισει απο το εβερεστ ποτε, γιατι να πεθανω? νεα ειμαι ακομα Click για ανάπτυξη... Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:03 Η vickymoon: #295 23-04-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Click για ανάπτυξη... Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ιβανα έγραψε: #297 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η Fotini έγραψε: #298 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη Στην Ισλανδία υπάρχει κι ένα εκτροφείο με Βιρμανάάάκιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #299 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Click για ανάπτυξη... οχι μονο το off, αλλα και το sex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Click για ανάπτυξη... εννοια σου κοριτσι μου...θα σε φτιαξω εγω οταν θα παμε παρεα Κροατια...τα δυο μας...να φχαριστηθεις αρσενικο εκει να δεις παραλιες και νησακια! μη το πεις ομως σε καμια...θα ειναι το μυστικο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #296 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Click για ανάπτυξη... Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ιβανα έγραψε: #297 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η Fotini έγραψε: #298 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη Στην Ισλανδία υπάρχει κι ένα εκτροφείο με Βιρμανάάάκιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #299 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Click για ανάπτυξη... οχι μονο το off, αλλα και το sex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Click για ανάπτυξη... εννοια σου κοριτσι μου...θα σε φτιαξω εγω οταν θα παμε παρεα Κροατια...τα δυο μας...να φχαριστηθεις αρσενικο εκει να δεις παραλιες και νησακια! μη το πεις ομως σε καμια...θα ειναι το μυστικο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μα με τοσο κρυο, δεν το ξερεις βεβαια, χρησιμοποιουν μονο γλωσσα και οχι σ ανοικτο μερος γιατι μπορει να κολλησει απο το κρυο αηδια καταντησες γιουλη Click για ανάπτυξη... Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:07 Η ιβανα έγραψε: #297 23-04-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η Fotini έγραψε: #298 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη Στην Ισλανδία υπάρχει κι ένα εκτροφείο με Βιρμανάάάκιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #299 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Click για ανάπτυξη... οχι μονο το off, αλλα και το sex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Click για ανάπτυξη... εννοια σου κοριτσι μου...θα σε φτιαξω εγω οταν θα παμε παρεα Κροατια...τα δυο μας...να φχαριστηθεις αρσενικο εκει να δεις παραλιες και νησακια! μη το πεις ομως σε καμια...θα ειναι το μυστικο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η Fotini έγραψε: #298 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη Στην Ισλανδία υπάρχει κι ένα εκτροφείο με Βιρμανάάάκιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #299 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Click για ανάπτυξη... οχι μονο το off, αλλα και το sex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Click για ανάπτυξη... εννοια σου κοριτσι μου...θα σε φτιαξω εγω οταν θα παμε παρεα Κροατια...τα δυο μας...να φχαριστηθεις αρσενικο εκει να δεις παραλιες και νησακια! μη το πεις ομως σε καμια...θα ειναι το μυστικο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ασε που παιζει να ερωτευτειτε κανενα Ισλανδο κατω απο τα χρωματα του Βορειου Σελατος...με δυο Ελληνιδαρες...δε μπορει θα του...σηκωθει Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη Στην Ισλανδία υπάρχει κι ένα εκτροφείο με Βιρμανάάάκιαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #299 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Click για ανάπτυξη... οχι μονο το off, αλλα και το sex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Click για ανάπτυξη... εννοια σου κοριτσι μου...θα σε φτιαξω εγω οταν θα παμε παρεα Κροατια...τα δυο μας...να φχαριστηθεις αρσενικο εκει να δεις παραλιες και νησακια! μη το πεις ομως σε καμια...θα ειναι το μυστικο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τo off ειναι η ειδικοτητα μου...ενταξει??? Click για ανάπτυξη... οχι μονο το off, αλλα και το sex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 23-04-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Click για ανάπτυξη... εννοια σου κοριτσι μου...θα σε φτιαξω εγω οταν θα παμε παρεα Κροατια...τα δυο μας...να φχαριστηθεις αρσενικο εκει να δεις παραλιες και νησακια! μη το πεις ομως σε καμια...θα ειναι το μυστικο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε οχι και με ισλανδο αλμπινο. ουτε με εσκιμωο. jamais Click για ανάπτυξη... εννοια σου κοριτσι μου...θα σε φτιαξω εγω οταν θα παμε παρεα Κροατια...τα δυο μας...να φχαριστηθεις αρσενικο εκει να δεις παραλιες και νησακια! μη το πεις ομως σε καμια...θα ειναι το μυστικο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.