vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:00 Η vi2ka έγραψε: #761 03-09-09 13:00 Για Πράγα κανείς?Ξέρει κανείς κανένα καλό ξενοδοχείο και σχετικά φτηνό να μου προτείνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:03 Η moukelis έγραψε: #762 03-09-09 13:03 H Μελινα ειχε παει προσφατα νομιζω,στειλε της ενα ΡΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:04 Η aporw έγραψε: #763 03-09-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: H Μελινα ειχε παει προσφατα νομιζω,στειλε της ενα ΡΜ. Click για ανάπτυξη... αχχχ ειναι πανεμορφη πολη!!! παραμυθενια θα ελεγα!! κατα την γνωμη μου η ποιο ομορφη πολη στην κεντρικη ευρωπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #764 03-09-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αχχχ ειναι πανεμορφη πολη!!! παραμυθενια θα ελεγα!! κατα την γνωμη μου η ποιο ομορφη πολη στην κεντρικη ευρωπη! Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η aporw έγραψε: #765 03-09-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω Click για ανάπτυξη... κατα μανα κατα κορη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #766 03-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κατα μανα κατα κορη! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #767 03-09-09 14:13 Η Πράγα είναι μια καταπληκτική πόλη και εντάσσεται στο Τοπ 4 (πλέον) των αγαπημένων μου προορισμών (χωρίς σειρά προτίμησης γιατί απλά δε συγκρίνονται μεταξύ τους) : Αμστερνταμ, Πράγα, Μόναχο, Παρίσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #768 03-09-09 14:47 και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η aporw έγραψε: #769 03-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους! ) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #770 03-09-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους! ) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν! Click για ανάπτυξη... πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε... αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η aporw έγραψε: #771 03-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε... αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm Click για ανάπτυξη... εσβησα! αχχ παιδια ταξιδια ταξιδια ταξιδια!!! δωστε μου λεφτα να σας τα φαω στα ταξιδια.. προς το παρον εχω καταφερει να παω..ΠΡΑΓΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΡΩΜΗχ2 ΠΑΡΙΣΙ ΛΙΣΑΒΒΩΝΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ! μεγαλο μου ονειρο..NEW YORK! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #772 03-09-09 15:10 η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #773 03-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Click για ανάπτυξη... κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #774 03-09-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Click για ανάπτυξη... αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:32 Η aporw έγραψε: #775 03-09-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Click για ανάπτυξη... αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 03-09-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Click για ανάπτυξη... international Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #777 03-09-09 15:52 εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 03-09-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλε ολες μεχρι τα 39 μας ολο και κατιτις ξερουμε ή θα ξερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η aporw έγραψε: #779 03-09-09 16:34 μην το λες να σου δειξω εγω 39χρονες που δεν εχουν δει τιποτα στη ζωη τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:22 Η Melini έγραψε: #780 04-09-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Και Βερολίνο έχω πάει, αλλά δε μου άρεσε... ήταν πριν 10 χρόνια, που όλη η πόλη χτιζόταν και γενικά βρήκα τους ρυθμούς πολύ έντονους και την πόλη μοντέρνα για τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν χρωματιστά σπίτια, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά κέντρα, πέτρινα, εκκλησίες... νομίζω ότι περισσότερο με αντιπροσωπεύουν το Μόναχο και το Αμστερνταμ, ήσυχες πόλεις, μεγάλες, αλλά με ωραία αισθητική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για Πράγα κανείς?Ξέρει κανείς κανένα καλό ξενοδοχείο και σχετικά φτηνό να μου προτείνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:03 Η moukelis έγραψε: #762 03-09-09 13:03 H Μελινα ειχε παει προσφατα νομιζω,στειλε της ενα ΡΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:04 Η aporw έγραψε: #763 03-09-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: H Μελινα ειχε παει προσφατα νομιζω,στειλε της ενα ΡΜ. Click για ανάπτυξη... αχχχ ειναι πανεμορφη πολη!!! παραμυθενια θα ελεγα!! κατα την γνωμη μου η ποιο ομορφη πολη στην κεντρικη ευρωπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #764 03-09-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αχχχ ειναι πανεμορφη πολη!!! παραμυθενια θα ελεγα!! κατα την γνωμη μου η ποιο ομορφη πολη στην κεντρικη ευρωπη! Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η aporw έγραψε: #765 03-09-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω Click για ανάπτυξη... κατα μανα κατα κορη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #766 03-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κατα μανα κατα κορη! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #767 03-09-09 14:13 Η Πράγα είναι μια καταπληκτική πόλη και εντάσσεται στο Τοπ 4 (πλέον) των αγαπημένων μου προορισμών (χωρίς σειρά προτίμησης γιατί απλά δε συγκρίνονται μεταξύ τους) : Αμστερνταμ, Πράγα, Μόναχο, Παρίσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #768 03-09-09 14:47 και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η aporw έγραψε: #769 03-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους! ) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #770 03-09-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους! ) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν! Click για ανάπτυξη... πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε... αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η aporw έγραψε: #771 03-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε... αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm Click για ανάπτυξη... εσβησα! αχχ παιδια ταξιδια ταξιδια ταξιδια!!! δωστε μου λεφτα να σας τα φαω στα ταξιδια.. προς το παρον εχω καταφερει να παω..ΠΡΑΓΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΡΩΜΗχ2 ΠΑΡΙΣΙ ΛΙΣΑΒΒΩΝΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ! μεγαλο μου ονειρο..NEW YORK! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #772 03-09-09 15:10 η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #773 03-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Click για ανάπτυξη... κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #774 03-09-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Click για ανάπτυξη... αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:32 Η aporw έγραψε: #775 03-09-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Click για ανάπτυξη... αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 03-09-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Click για ανάπτυξη... international Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #777 03-09-09 15:52 εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 03-09-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλε ολες μεχρι τα 39 μας ολο και κατιτις ξερουμε ή θα ξερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η aporw έγραψε: #779 03-09-09 16:34 μην το λες να σου δειξω εγω 39χρονες που δεν εχουν δει τιποτα στη ζωη τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:22 Η Melini έγραψε: #780 04-09-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Και Βερολίνο έχω πάει, αλλά δε μου άρεσε... ήταν πριν 10 χρόνια, που όλη η πόλη χτιζόταν και γενικά βρήκα τους ρυθμούς πολύ έντονους και την πόλη μοντέρνα για τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν χρωματιστά σπίτια, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά κέντρα, πέτρινα, εκκλησίες... νομίζω ότι περισσότερο με αντιπροσωπεύουν το Μόναχο και το Αμστερνταμ, ήσυχες πόλεις, μεγάλες, αλλά με ωραία αισθητική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
H Μελινα ειχε παει προσφατα νομιζω,στειλε της ενα ΡΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:04 Η aporw έγραψε: #763 03-09-09 13:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: H Μελινα ειχε παει προσφατα νομιζω,στειλε της ενα ΡΜ. Click για ανάπτυξη... αχχχ ειναι πανεμορφη πολη!!! παραμυθενια θα ελεγα!! κατα την γνωμη μου η ποιο ομορφη πολη στην κεντρικη ευρωπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #764 03-09-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αχχχ ειναι πανεμορφη πολη!!! παραμυθενια θα ελεγα!! κατα την γνωμη μου η ποιο ομορφη πολη στην κεντρικη ευρωπη! Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η aporw έγραψε: #765 03-09-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω Click για ανάπτυξη... κατα μανα κατα κορη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #766 03-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κατα μανα κατα κορη! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #767 03-09-09 14:13 Η Πράγα είναι μια καταπληκτική πόλη και εντάσσεται στο Τοπ 4 (πλέον) των αγαπημένων μου προορισμών (χωρίς σειρά προτίμησης γιατί απλά δε συγκρίνονται μεταξύ τους) : Αμστερνταμ, Πράγα, Μόναχο, Παρίσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #768 03-09-09 14:47 και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η aporw έγραψε: #769 03-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους! ) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #770 03-09-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους! ) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν! Click για ανάπτυξη... πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε... αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η aporw έγραψε: #771 03-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε... αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm Click για ανάπτυξη... εσβησα! αχχ παιδια ταξιδια ταξιδια ταξιδια!!! δωστε μου λεφτα να σας τα φαω στα ταξιδια.. προς το παρον εχω καταφερει να παω..ΠΡΑΓΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΡΩΜΗχ2 ΠΑΡΙΣΙ ΛΙΣΑΒΒΩΝΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ! μεγαλο μου ονειρο..NEW YORK! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #772 03-09-09 15:10 η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #773 03-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Click για ανάπτυξη... κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #774 03-09-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Click για ανάπτυξη... αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:32 Η aporw έγραψε: #775 03-09-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Click για ανάπτυξη... αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 03-09-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Click για ανάπτυξη... international Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #777 03-09-09 15:52 εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 03-09-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλε ολες μεχρι τα 39 μας ολο και κατιτις ξερουμε ή θα ξερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η aporw έγραψε: #779 03-09-09 16:34 μην το λες να σου δειξω εγω 39χρονες που δεν εχουν δει τιποτα στη ζωη τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:22 Η Melini έγραψε: #780 04-09-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Και Βερολίνο έχω πάει, αλλά δε μου άρεσε... ήταν πριν 10 χρόνια, που όλη η πόλη χτιζόταν και γενικά βρήκα τους ρυθμούς πολύ έντονους και την πόλη μοντέρνα για τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν χρωματιστά σπίτια, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά κέντρα, πέτρινα, εκκλησίες... νομίζω ότι περισσότερο με αντιπροσωπεύουν το Μόναχο και το Αμστερνταμ, ήσυχες πόλεις, μεγάλες, αλλά με ωραία αισθητική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: H Μελινα ειχε παει προσφατα νομιζω,στειλε της ενα ΡΜ. Click για ανάπτυξη... αχχχ ειναι πανεμορφη πολη!!! παραμυθενια θα ελεγα!! κατα την γνωμη μου η ποιο ομορφη πολη στην κεντρικη ευρωπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #764 03-09-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αχχχ ειναι πανεμορφη πολη!!! παραμυθενια θα ελεγα!! κατα την γνωμη μου η ποιο ομορφη πολη στην κεντρικη ευρωπη! Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η aporw έγραψε: #765 03-09-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω Click για ανάπτυξη... κατα μανα κατα κορη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #766 03-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κατα μανα κατα κορη! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #767 03-09-09 14:13 Η Πράγα είναι μια καταπληκτική πόλη και εντάσσεται στο Τοπ 4 (πλέον) των αγαπημένων μου προορισμών (χωρίς σειρά προτίμησης γιατί απλά δε συγκρίνονται μεταξύ τους) : Αμστερνταμ, Πράγα, Μόναχο, Παρίσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #768 03-09-09 14:47 και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η aporw έγραψε: #769 03-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους! ) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #770 03-09-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους! ) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν! Click για ανάπτυξη... πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε... αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η aporw έγραψε: #771 03-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε... αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm Click για ανάπτυξη... εσβησα! αχχ παιδια ταξιδια ταξιδια ταξιδια!!! δωστε μου λεφτα να σας τα φαω στα ταξιδια.. προς το παρον εχω καταφερει να παω..ΠΡΑΓΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΡΩΜΗχ2 ΠΑΡΙΣΙ ΛΙΣΑΒΒΩΝΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ! μεγαλο μου ονειρο..NEW YORK! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #772 03-09-09 15:10 η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #773 03-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Click για ανάπτυξη... κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #774 03-09-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Click για ανάπτυξη... αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:32 Η aporw έγραψε: #775 03-09-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Click για ανάπτυξη... αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 03-09-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Click για ανάπτυξη... international Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #777 03-09-09 15:52 εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 03-09-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλε ολες μεχρι τα 39 μας ολο και κατιτις ξερουμε ή θα ξερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η aporw έγραψε: #779 03-09-09 16:34 μην το λες να σου δειξω εγω 39χρονες που δεν εχουν δει τιποτα στη ζωη τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:22 Η Melini έγραψε: #780 04-09-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Και Βερολίνο έχω πάει, αλλά δε μου άρεσε... ήταν πριν 10 χρόνια, που όλη η πόλη χτιζόταν και γενικά βρήκα τους ρυθμούς πολύ έντονους και την πόλη μοντέρνα για τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν χρωματιστά σπίτια, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά κέντρα, πέτρινα, εκκλησίες... νομίζω ότι περισσότερο με αντιπροσωπεύουν το Μόναχο και το Αμστερνταμ, ήσυχες πόλεις, μεγάλες, αλλά με ωραία αισθητική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: αχχχ ειναι πανεμορφη πολη!!! παραμυθενια θα ελεγα!! κατα την γνωμη μου η ποιο ομορφη πολη στην κεντρικη ευρωπη! Click για ανάπτυξη... συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η aporw έγραψε: #765 03-09-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω Click για ανάπτυξη... κατα μανα κατα κορη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #766 03-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κατα μανα κατα κορη! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #767 03-09-09 14:13 Η Πράγα είναι μια καταπληκτική πόλη και εντάσσεται στο Τοπ 4 (πλέον) των αγαπημένων μου προορισμών (χωρίς σειρά προτίμησης γιατί απλά δε συγκρίνονται μεταξύ τους) : Αμστερνταμ, Πράγα, Μόναχο, Παρίσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #768 03-09-09 14:47 και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η aporw έγραψε: #769 03-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους! ) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #770 03-09-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους! ) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν! Click για ανάπτυξη... πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε... αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η aporw έγραψε: #771 03-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε... αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm Click για ανάπτυξη... εσβησα! αχχ παιδια ταξιδια ταξιδια ταξιδια!!! δωστε μου λεφτα να σας τα φαω στα ταξιδια.. προς το παρον εχω καταφερει να παω..ΠΡΑΓΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΡΩΜΗχ2 ΠΑΡΙΣΙ ΛΙΣΑΒΒΩΝΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ! μεγαλο μου ονειρο..NEW YORK! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #772 03-09-09 15:10 η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #773 03-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Click για ανάπτυξη... κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #774 03-09-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Click για ανάπτυξη... αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:32 Η aporw έγραψε: #775 03-09-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Click για ανάπτυξη... αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 03-09-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Click για ανάπτυξη... international Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #777 03-09-09 15:52 εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 03-09-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλε ολες μεχρι τα 39 μας ολο και κατιτις ξερουμε ή θα ξερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η aporw έγραψε: #779 03-09-09 16:34 μην το λες να σου δειξω εγω 39χρονες που δεν εχουν δει τιποτα στη ζωη τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:22 Η Melini έγραψε: #780 04-09-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Και Βερολίνο έχω πάει, αλλά δε μου άρεσε... ήταν πριν 10 χρόνια, που όλη η πόλη χτιζόταν και γενικά βρήκα τους ρυθμούς πολύ έντονους και την πόλη μοντέρνα για τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν χρωματιστά σπίτια, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά κέντρα, πέτρινα, εκκλησίες... νομίζω ότι περισσότερο με αντιπροσωπεύουν το Μόναχο και το Αμστερνταμ, ήσυχες πόλεις, μεγάλες, αλλά με ωραία αισθητική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμφωνω Click για ανάπτυξη... κατα μανα κατα κορη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #766 03-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κατα μανα κατα κορη! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #767 03-09-09 14:13 Η Πράγα είναι μια καταπληκτική πόλη και εντάσσεται στο Τοπ 4 (πλέον) των αγαπημένων μου προορισμών (χωρίς σειρά προτίμησης γιατί απλά δε συγκρίνονται μεταξύ τους) : Αμστερνταμ, Πράγα, Μόναχο, Παρίσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #768 03-09-09 14:47 και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η aporw έγραψε: #769 03-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους! ) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #770 03-09-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους! ) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν! Click για ανάπτυξη... πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε... αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η aporw έγραψε: #771 03-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε... αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm Click για ανάπτυξη... εσβησα! αχχ παιδια ταξιδια ταξιδια ταξιδια!!! δωστε μου λεφτα να σας τα φαω στα ταξιδια.. προς το παρον εχω καταφερει να παω..ΠΡΑΓΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΡΩΜΗχ2 ΠΑΡΙΣΙ ΛΙΣΑΒΒΩΝΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ! μεγαλο μου ονειρο..NEW YORK! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #772 03-09-09 15:10 η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #773 03-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Click για ανάπτυξη... κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #774 03-09-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Click για ανάπτυξη... αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:32 Η aporw έγραψε: #775 03-09-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Click για ανάπτυξη... αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 03-09-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Click για ανάπτυξη... international Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #777 03-09-09 15:52 εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 03-09-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλε ολες μεχρι τα 39 μας ολο και κατιτις ξερουμε ή θα ξερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η aporw έγραψε: #779 03-09-09 16:34 μην το λες να σου δειξω εγω 39χρονες που δεν εχουν δει τιποτα στη ζωη τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:22 Η Melini έγραψε: #780 04-09-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Και Βερολίνο έχω πάει, αλλά δε μου άρεσε... ήταν πριν 10 χρόνια, που όλη η πόλη χτιζόταν και γενικά βρήκα τους ρυθμούς πολύ έντονους και την πόλη μοντέρνα για τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν χρωματιστά σπίτια, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά κέντρα, πέτρινα, εκκλησίες... νομίζω ότι περισσότερο με αντιπροσωπεύουν το Μόναχο και το Αμστερνταμ, ήσυχες πόλεις, μεγάλες, αλλά με ωραία αισθητική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: κατα μανα κατα κορη! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #767 03-09-09 14:13 Η Πράγα είναι μια καταπληκτική πόλη και εντάσσεται στο Τοπ 4 (πλέον) των αγαπημένων μου προορισμών (χωρίς σειρά προτίμησης γιατί απλά δε συγκρίνονται μεταξύ τους) : Αμστερνταμ, Πράγα, Μόναχο, Παρίσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #768 03-09-09 14:47 και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η aporw έγραψε: #769 03-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους! ) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #770 03-09-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους! ) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν! Click για ανάπτυξη... πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε... αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η aporw έγραψε: #771 03-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε... αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm Click για ανάπτυξη... εσβησα! αχχ παιδια ταξιδια ταξιδια ταξιδια!!! δωστε μου λεφτα να σας τα φαω στα ταξιδια.. προς το παρον εχω καταφερει να παω..ΠΡΑΓΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΡΩΜΗχ2 ΠΑΡΙΣΙ ΛΙΣΑΒΒΩΝΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ! μεγαλο μου ονειρο..NEW YORK! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #772 03-09-09 15:10 η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #773 03-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Click για ανάπτυξη... κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #774 03-09-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Click για ανάπτυξη... αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:32 Η aporw έγραψε: #775 03-09-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Click για ανάπτυξη... αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 03-09-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Click για ανάπτυξη... international Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #777 03-09-09 15:52 εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 03-09-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλε ολες μεχρι τα 39 μας ολο και κατιτις ξερουμε ή θα ξερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η aporw έγραψε: #779 03-09-09 16:34 μην το λες να σου δειξω εγω 39χρονες που δεν εχουν δει τιποτα στη ζωη τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:22 Η Melini έγραψε: #780 04-09-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Και Βερολίνο έχω πάει, αλλά δε μου άρεσε... ήταν πριν 10 χρόνια, που όλη η πόλη χτιζόταν και γενικά βρήκα τους ρυθμούς πολύ έντονους και την πόλη μοντέρνα για τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν χρωματιστά σπίτια, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά κέντρα, πέτρινα, εκκλησίες... νομίζω ότι περισσότερο με αντιπροσωπεύουν το Μόναχο και το Αμστερνταμ, ήσυχες πόλεις, μεγάλες, αλλά με ωραία αισθητική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Πράγα είναι μια καταπληκτική πόλη και εντάσσεται στο Τοπ 4 (πλέον) των αγαπημένων μου προορισμών (χωρίς σειρά προτίμησης γιατί απλά δε συγκρίνονται μεταξύ τους) : Αμστερνταμ, Πράγα, Μόναχο, Παρίσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #768 03-09-09 14:47 και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η aporw έγραψε: #769 03-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους! ) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #770 03-09-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους! ) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν! Click για ανάπτυξη... πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε... αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η aporw έγραψε: #771 03-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε... αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm Click για ανάπτυξη... εσβησα! αχχ παιδια ταξιδια ταξιδια ταξιδια!!! δωστε μου λεφτα να σας τα φαω στα ταξιδια.. προς το παρον εχω καταφερει να παω..ΠΡΑΓΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΡΩΜΗχ2 ΠΑΡΙΣΙ ΛΙΣΑΒΒΩΝΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ! μεγαλο μου ονειρο..NEW YORK! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #772 03-09-09 15:10 η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #773 03-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Click για ανάπτυξη... κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #774 03-09-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Click για ανάπτυξη... αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:32 Η aporw έγραψε: #775 03-09-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Click για ανάπτυξη... αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 03-09-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Click για ανάπτυξη... international Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #777 03-09-09 15:52 εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 03-09-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλε ολες μεχρι τα 39 μας ολο και κατιτις ξερουμε ή θα ξερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η aporw έγραψε: #779 03-09-09 16:34 μην το λες να σου δειξω εγω 39χρονες που δεν εχουν δει τιποτα στη ζωη τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:22 Η Melini έγραψε: #780 04-09-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Και Βερολίνο έχω πάει, αλλά δε μου άρεσε... ήταν πριν 10 χρόνια, που όλη η πόλη χτιζόταν και γενικά βρήκα τους ρυθμούς πολύ έντονους και την πόλη μοντέρνα για τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν χρωματιστά σπίτια, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά κέντρα, πέτρινα, εκκλησίες... νομίζω ότι περισσότερο με αντιπροσωπεύουν το Μόναχο και το Αμστερνταμ, ήσυχες πόλεις, μεγάλες, αλλά με ωραία αισθητική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η aporw έγραψε: #769 03-09-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους! ) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #770 03-09-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους! ) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν! Click για ανάπτυξη... πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε... αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η aporw έγραψε: #771 03-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε... αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm Click για ανάπτυξη... εσβησα! αχχ παιδια ταξιδια ταξιδια ταξιδια!!! δωστε μου λεφτα να σας τα φαω στα ταξιδια.. προς το παρον εχω καταφερει να παω..ΠΡΑΓΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΡΩΜΗχ2 ΠΑΡΙΣΙ ΛΙΣΑΒΒΩΝΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ! μεγαλο μου ονειρο..NEW YORK! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #772 03-09-09 15:10 η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #773 03-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Click για ανάπτυξη... κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #774 03-09-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Click για ανάπτυξη... αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:32 Η aporw έγραψε: #775 03-09-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Click για ανάπτυξη... αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 03-09-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Click για ανάπτυξη... international Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #777 03-09-09 15:52 εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 03-09-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλε ολες μεχρι τα 39 μας ολο και κατιτις ξερουμε ή θα ξερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η aporw έγραψε: #779 03-09-09 16:34 μην το λες να σου δειξω εγω 39χρονες που δεν εχουν δει τιποτα στη ζωη τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:22 Η Melini έγραψε: #780 04-09-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Και Βερολίνο έχω πάει, αλλά δε μου άρεσε... ήταν πριν 10 χρόνια, που όλη η πόλη χτιζόταν και γενικά βρήκα τους ρυθμούς πολύ έντονους και την πόλη μοντέρνα για τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν χρωματιστά σπίτια, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά κέντρα, πέτρινα, εκκλησίες... νομίζω ότι περισσότερο με αντιπροσωπεύουν το Μόναχο και το Αμστερνταμ, ήσυχες πόλεις, μεγάλες, αλλά με ωραία αισθητική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους! ) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #770 03-09-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους! ) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν! Click για ανάπτυξη... πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε... αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η aporw έγραψε: #771 03-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε... αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm Click για ανάπτυξη... εσβησα! αχχ παιδια ταξιδια ταξιδια ταξιδια!!! δωστε μου λεφτα να σας τα φαω στα ταξιδια.. προς το παρον εχω καταφερει να παω..ΠΡΑΓΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΡΩΜΗχ2 ΠΑΡΙΣΙ ΛΙΣΑΒΒΩΝΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ! μεγαλο μου ονειρο..NEW YORK! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #772 03-09-09 15:10 η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #773 03-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Click για ανάπτυξη... κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #774 03-09-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Click για ανάπτυξη... αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:32 Η aporw έγραψε: #775 03-09-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Click για ανάπτυξη... αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 03-09-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Click για ανάπτυξη... international Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #777 03-09-09 15:52 εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 03-09-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλε ολες μεχρι τα 39 μας ολο και κατιτις ξερουμε ή θα ξερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η aporw έγραψε: #779 03-09-09 16:34 μην το λες να σου δειξω εγω 39χρονες που δεν εχουν δει τιποτα στη ζωη τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:22 Η Melini έγραψε: #780 04-09-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Και Βερολίνο έχω πάει, αλλά δε μου άρεσε... ήταν πριν 10 χρόνια, που όλη η πόλη χτιζόταν και γενικά βρήκα τους ρυθμούς πολύ έντονους και την πόλη μοντέρνα για τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν χρωματιστά σπίτια, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά κέντρα, πέτρινα, εκκλησίες... νομίζω ότι περισσότερο με αντιπροσωπεύουν το Μόναχο και το Αμστερνταμ, ήσυχες πόλεις, μεγάλες, αλλά με ωραία αισθητική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους! ) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν! Click για ανάπτυξη... πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε... αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η aporw έγραψε: #771 03-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε... αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm Click για ανάπτυξη... εσβησα! αχχ παιδια ταξιδια ταξιδια ταξιδια!!! δωστε μου λεφτα να σας τα φαω στα ταξιδια.. προς το παρον εχω καταφερει να παω..ΠΡΑΓΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΡΩΜΗχ2 ΠΑΡΙΣΙ ΛΙΣΑΒΒΩΝΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ! μεγαλο μου ονειρο..NEW YORK! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #772 03-09-09 15:10 η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #773 03-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Click για ανάπτυξη... κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #774 03-09-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Click για ανάπτυξη... αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:32 Η aporw έγραψε: #775 03-09-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Click για ανάπτυξη... αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 03-09-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Click για ανάπτυξη... international Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #777 03-09-09 15:52 εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 03-09-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλε ολες μεχρι τα 39 μας ολο και κατιτις ξερουμε ή θα ξερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η aporw έγραψε: #779 03-09-09 16:34 μην το λες να σου δειξω εγω 39χρονες που δεν εχουν δει τιποτα στη ζωη τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:22 Η Melini έγραψε: #780 04-09-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Και Βερολίνο έχω πάει, αλλά δε μου άρεσε... ήταν πριν 10 χρόνια, που όλη η πόλη χτιζόταν και γενικά βρήκα τους ρυθμούς πολύ έντονους και την πόλη μοντέρνα για τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν χρωματιστά σπίτια, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά κέντρα, πέτρινα, εκκλησίες... νομίζω ότι περισσότερο με αντιπροσωπεύουν το Μόναχο και το Αμστερνταμ, ήσυχες πόλεις, μεγάλες, αλλά με ωραία αισθητική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε... αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm Click για ανάπτυξη... εσβησα! αχχ παιδια ταξιδια ταξιδια ταξιδια!!! δωστε μου λεφτα να σας τα φαω στα ταξιδια.. προς το παρον εχω καταφερει να παω..ΠΡΑΓΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΡΩΜΗχ2 ΠΑΡΙΣΙ ΛΙΣΑΒΒΩΝΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ! μεγαλο μου ονειρο..NEW YORK! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #772 03-09-09 15:10 η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #773 03-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Click για ανάπτυξη... κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #774 03-09-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Click για ανάπτυξη... αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:32 Η aporw έγραψε: #775 03-09-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Click για ανάπτυξη... αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 03-09-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Click για ανάπτυξη... international Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #777 03-09-09 15:52 εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 03-09-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλε ολες μεχρι τα 39 μας ολο και κατιτις ξερουμε ή θα ξερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η aporw έγραψε: #779 03-09-09 16:34 μην το λες να σου δειξω εγω 39χρονες που δεν εχουν δει τιποτα στη ζωη τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:22 Η Melini έγραψε: #780 04-09-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Και Βερολίνο έχω πάει, αλλά δε μου άρεσε... ήταν πριν 10 χρόνια, που όλη η πόλη χτιζόταν και γενικά βρήκα τους ρυθμούς πολύ έντονους και την πόλη μοντέρνα για τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν χρωματιστά σπίτια, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά κέντρα, πέτρινα, εκκλησίες... νομίζω ότι περισσότερο με αντιπροσωπεύουν το Μόναχο και το Αμστερνταμ, ήσυχες πόλεις, μεγάλες, αλλά με ωραία αισθητική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #773 03-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Click για ανάπτυξη... κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #774 03-09-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Click για ανάπτυξη... αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:32 Η aporw έγραψε: #775 03-09-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Click για ανάπτυξη... αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 03-09-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Click για ανάπτυξη... international Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #777 03-09-09 15:52 εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 03-09-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλε ολες μεχρι τα 39 μας ολο και κατιτις ξερουμε ή θα ξερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η aporw έγραψε: #779 03-09-09 16:34 μην το λες να σου δειξω εγω 39χρονες που δεν εχουν δει τιποτα στη ζωη τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:22 Η Melini έγραψε: #780 04-09-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Και Βερολίνο έχω πάει, αλλά δε μου άρεσε... ήταν πριν 10 χρόνια, που όλη η πόλη χτιζόταν και γενικά βρήκα τους ρυθμούς πολύ έντονους και την πόλη μοντέρνα για τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν χρωματιστά σπίτια, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά κέντρα, πέτρινα, εκκλησίες... νομίζω ότι περισσότερο με αντιπροσωπεύουν το Μόναχο και το Αμστερνταμ, ήσυχες πόλεις, μεγάλες, αλλά με ωραία αισθητική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου Click για ανάπτυξη... κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #774 03-09-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Click για ανάπτυξη... αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:32 Η aporw έγραψε: #775 03-09-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Click για ανάπτυξη... αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 03-09-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Click για ανάπτυξη... international Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #777 03-09-09 15:52 εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 03-09-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλε ολες μεχρι τα 39 μας ολο και κατιτις ξερουμε ή θα ξερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η aporw έγραψε: #779 03-09-09 16:34 μην το λες να σου δειξω εγω 39χρονες που δεν εχουν δει τιποτα στη ζωη τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:22 Η Melini έγραψε: #780 04-09-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Και Βερολίνο έχω πάει, αλλά δε μου άρεσε... ήταν πριν 10 χρόνια, που όλη η πόλη χτιζόταν και γενικά βρήκα τους ρυθμούς πολύ έντονους και την πόλη μοντέρνα για τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν χρωματιστά σπίτια, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά κέντρα, πέτρινα, εκκλησίες... νομίζω ότι περισσότερο με αντιπροσωπεύουν το Μόναχο και το Αμστερνταμ, ήσυχες πόλεις, μεγάλες, αλλά με ωραία αισθητική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει! καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα! οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω! προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος! Click για ανάπτυξη... αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:32 Η aporw έγραψε: #775 03-09-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Click για ανάπτυξη... αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 03-09-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Click για ανάπτυξη... international Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #777 03-09-09 15:52 εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 03-09-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλε ολες μεχρι τα 39 μας ολο και κατιτις ξερουμε ή θα ξερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η aporw έγραψε: #779 03-09-09 16:34 μην το λες να σου δειξω εγω 39χρονες που δεν εχουν δει τιποτα στη ζωη τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:22 Η Melini έγραψε: #780 04-09-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Και Βερολίνο έχω πάει, αλλά δε μου άρεσε... ήταν πριν 10 χρόνια, που όλη η πόλη χτιζόταν και γενικά βρήκα τους ρυθμούς πολύ έντονους και την πόλη μοντέρνα για τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν χρωματιστά σπίτια, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά κέντρα, πέτρινα, εκκλησίες... νομίζω ότι περισσότερο με αντιπροσωπεύουν το Μόναχο και το Αμστερνταμ, ήσυχες πόλεις, μεγάλες, αλλά με ωραία αισθητική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα Click για ανάπτυξη... αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #776 03-09-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Click για ανάπτυξη... international Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #777 03-09-09 15:52 εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 03-09-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλε ολες μεχρι τα 39 μας ολο και κατιτις ξερουμε ή θα ξερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η aporw έγραψε: #779 03-09-09 16:34 μην το λες να σου δειξω εγω 39χρονες που δεν εχουν δει τιποτα στη ζωη τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:22 Η Melini έγραψε: #780 04-09-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Και Βερολίνο έχω πάει, αλλά δε μου άρεσε... ήταν πριν 10 χρόνια, που όλη η πόλη χτιζόταν και γενικά βρήκα τους ρυθμούς πολύ έντονους και την πόλη μοντέρνα για τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν χρωματιστά σπίτια, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά κέντρα, πέτρινα, εκκλησίες... νομίζω ότι περισσότερο με αντιπροσωπεύουν το Μόναχο και το Αμστερνταμ, ήσυχες πόλεις, μεγάλες, αλλά με ωραία αισθητική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: αχ βρε μαμα ερωτιαρα!! Click για ανάπτυξη... international Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #777 03-09-09 15:52 εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 03-09-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλε ολες μεχρι τα 39 μας ολο και κατιτις ξερουμε ή θα ξερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η aporw έγραψε: #779 03-09-09 16:34 μην το λες να σου δειξω εγω 39χρονες που δεν εχουν δει τιποτα στη ζωη τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:22 Η Melini έγραψε: #780 04-09-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Και Βερολίνο έχω πάει, αλλά δε μου άρεσε... ήταν πριν 10 χρόνια, που όλη η πόλη χτιζόταν και γενικά βρήκα τους ρυθμούς πολύ έντονους και την πόλη μοντέρνα για τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν χρωματιστά σπίτια, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά κέντρα, πέτρινα, εκκλησίες... νομίζω ότι περισσότερο με αντιπροσωπεύουν το Μόναχο και το Αμστερνταμ, ήσυχες πόλεις, μεγάλες, αλλά με ωραία αισθητική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #778 03-09-09 15:54 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλε ολες μεχρι τα 39 μας ολο και κατιτις ξερουμε ή θα ξερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η aporw έγραψε: #779 03-09-09 16:34 μην το λες να σου δειξω εγω 39χρονες που δεν εχουν δει τιποτα στη ζωη τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:22 Η Melini έγραψε: #780 04-09-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Και Βερολίνο έχω πάει, αλλά δε μου άρεσε... ήταν πριν 10 χρόνια, που όλη η πόλη χτιζόταν και γενικά βρήκα τους ρυθμούς πολύ έντονους και την πόλη μοντέρνα για τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν χρωματιστά σπίτια, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά κέντρα, πέτρινα, εκκλησίες... νομίζω ότι περισσότερο με αντιπροσωπεύουν το Μόναχο και το Αμστερνταμ, ήσυχες πόλεις, μεγάλες, αλλά με ωραία αισθητική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!! εχουμε πολλα να πουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλε ολες μεχρι τα 39 μας ολο και κατιτις ξερουμε ή θα ξερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η aporw έγραψε: #779 03-09-09 16:34 μην το λες να σου δειξω εγω 39χρονες που δεν εχουν δει τιποτα στη ζωη τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:22 Η Melini έγραψε: #780 04-09-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Και Βερολίνο έχω πάει, αλλά δε μου άρεσε... ήταν πριν 10 χρόνια, που όλη η πόλη χτιζόταν και γενικά βρήκα τους ρυθμούς πολύ έντονους και την πόλη μοντέρνα για τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν χρωματιστά σπίτια, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά κέντρα, πέτρινα, εκκλησίες... νομίζω ότι περισσότερο με αντιπροσωπεύουν το Μόναχο και το Αμστερνταμ, ήσυχες πόλεις, μεγάλες, αλλά με ωραία αισθητική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
μην το λες να σου δειξω εγω 39χρονες που δεν εχουν δει τιποτα στη ζωη τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:22 Η Melini έγραψε: #780 04-09-09 09:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Και Βερολίνο έχω πάει, αλλά δε μου άρεσε... ήταν πριν 10 χρόνια, που όλη η πόλη χτιζόταν και γενικά βρήκα τους ρυθμούς πολύ έντονους και την πόλη μοντέρνα για τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν χρωματιστά σπίτια, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά κέντρα, πέτρινα, εκκλησίες... νομίζω ότι περισσότερο με αντιπροσωπεύουν το Μόναχο και το Αμστερνταμ, ήσυχες πόλεις, μεγάλες, αλλά με ωραία αισθητική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε? Βερολινο εχεις παει? Click για ανάπτυξη... Και Βερολίνο έχω πάει, αλλά δε μου άρεσε... ήταν πριν 10 χρόνια, που όλη η πόλη χτιζόταν και γενικά βρήκα τους ρυθμούς πολύ έντονους και την πόλη μοντέρνα για τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν χρωματιστά σπίτια, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά κέντρα, πέτρινα, εκκλησίες... νομίζω ότι περισσότερο με αντιπροσωπεύουν το Μόναχο και το Αμστερνταμ, ήσυχες πόλεις, μεγάλες, αλλά με ωραία αισθητική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.