Ταξίδιααααα

Για Πράγα κανείς?Ξέρει κανείς κανένα καλό ξενοδοχείο και σχετικά φτηνό να μου προτείνει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H Μελινα ειχε παει προσφατα νομιζω,στειλε της ενα ΡΜ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H Μελινα ειχε παει προσφατα νομιζω,στειλε της ενα ΡΜ.

αχχχ ειναι πανεμορφη πολη!!! παραμυθενια θα ελεγα!!:rolleyes::rolleyes:

κατα την γνωμη μου η ποιο ομορφη πολη στην κεντρικη ευρωπη!:happy::happy:

αχχχ ειναι πανεμορφη πολη!!! παραμυθενια θα ελεγα!!:rolleyes::rolleyes:

κατα την γνωμη μου η ποιο ομορφη πολη στην κεντρικη ευρωπη!:happy::happy:
συμφωνω:):):)

Η Πράγα είναι μια καταπληκτική πόλη και εντάσσεται στο Τοπ 4 (πλέον) των αγαπημένων μου προορισμών (χωρίς σειρά προτίμησης γιατί απλά δε συγκρίνονται μεταξύ τους) : Αμστερνταμ, Πράγα, Μόναχο, Παρίσι :D:D

και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε?
Βερολινο εχεις παει? :)

Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους! :lol::lol:) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν! :D:D

Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους! :lol::lol:) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν! :D:D
πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε...
αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm;):P

πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε...
αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm;):P

:Pεσβησα!:redface:

αχχ παιδια ταξιδια ταξιδια ταξιδια!!! δωστε μου λεφτα να σας τα φαω στα ταξιδια..:redface::redface:

προς το παρον εχω καταφερει να παω..ΠΡΑΓΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΡΩΜΗχ2 ΠΑΡΙΣΙ ΛΙΣΑΒΒΩΝΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ! :D:D μεγαλο μου ονειρο..NEW YORK!:inlove::inlove: :cool::cool:

η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου:redface::lol:
ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου:)

η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου:redface::lol:
ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου:)

:lol::lol::lol:κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει!:redface::lol:

καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα!:redface: οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω!:redface:

προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος!:rolleyes: :lol::lol:

:lol::lol::lol:κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει!:redface::lol:

καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα!:redface: οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω!:redface:

προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος!:rolleyes: :lol::lol:
αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...:redface::Pκαι να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα:P:lol:

αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...:redface::Pκαι να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα:P:lol:

:lol::lol::lol: αχ βρε μαμα ερωτιαρα!!:rolleyes::rolleyes: :lol::lol:

εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!!:happy::happy:

εχουμε πολλα να πουμε!!!:cool::cool:

εχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!!:happy::happy:

εχουμε πολλα να πουμε!!!:cool::cool:
καλε ολες μεχρι τα 39 μας ολο και κατιτις ξερουμε ή θα ξερουμε:P:lol:

μην το λες να σου δειξω εγω 39χρονες που δεν εχουν δει τιποτα στη ζωη τους!;)

Και Βερολίνο έχω πάει, αλλά δε μου άρεσε...:hmm: ήταν πριν 10 χρόνια, που όλη η πόλη χτιζόταν και γενικά βρήκα τους ρυθμούς πολύ έντονους και την πόλη μοντέρνα για τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν χρωματιστά σπίτια, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά κέντρα, πέτρινα, εκκλησίες... νομίζω ότι περισσότερο με αντιπροσωπεύουν το Μόναχο και το Αμστερνταμ, ήσυχες πόλεις, μεγάλες, αλλά με ωραία αισθητική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back