vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
H Μελινα ειχε παει προσφατα νομιζω,στειλε της ενα ΡΜ.
αχχχ ειναι πανεμορφη πολη!!! παραμυθενια θα ελεγα!!

κατα την γνωμη μου η ποιο ομορφη πολη στην κεντρικη ευρωπη!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
συμφωνωαχχχ ειναι πανεμορφη πολη!!! παραμυθενια θα ελεγα!!
κατα την γνωμη μου η ποιο ομορφη πολη στην κεντρικη ευρωπη!![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Melini
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βερολινο εχεις παει?

aporw
Διακεκριμένο μέλος
και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε?
Βερολινο εχεις παει?![]()
Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους!

) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν! 

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε...Ειχαν παει οι γονεις μου περσυ το φθινοπωρο(ειχαν ξαναπαει βεβαια στα νιατα τους!) και για ακομη μια φορα ενθουσιαστηκαν!
![]()
αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm

aporw
Διακεκριμένο μέλος
πραγματι πρεπει να ειναι πανεμορφο...δεν εχω ακουσει εναν που να μην ξετρελαθηκε...
αντε τωρα να σβησεις κανενα Pm![]()
εσβησα!
αχχ παιδια ταξιδια ταξιδια ταξιδια!!! δωστε μου λεφτα να σας τα φαω στα ταξιδια..

προς το παρον εχω καταφερει να παω..ΠΡΑΓΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΡΩΜΗχ2 ΠΑΡΙΣΙ ΛΙΣΑΒΒΩΝΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ!

μεγαλο μου ονειρο..NEW YORK!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου

aporw
Διακεκριμένο μέλος
η μητερα μου, μου εχει πει οτι οταν γεννηθηκα, απο πισω βγηκε και η βαλιτσα μου
ειναι παθος τα ταξειδια, ειναι παθος για μενα και το ιδιο το ταξειδι ασχετως προορισμου, ακομα και με το τρενο που ειναι η αδυναμια μου![]()

κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει!

καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα!
οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω!
προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...κατι παρομοιο μου λεει και μενα η μαμα μου! οτι εμενα και σε μια βαλιτσα να με χωσουνε και να γυρναω απο αεροδρομια και αεροδρομιο μου φτανει!
καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα!οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω!
προς το παρον το μονο τσουπ τσουπ που κανω ειναι στο μετρο σταση νεος κοσμος!![]()
![]()

και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα

aporw
Διακεκριμένο μέλος
αχ...Interail interail...με το Πανεπιστημιο ειχαμε παει...τοοοοοτε...και να οι ερωτες στην Ιταλια και να τα γραμματα μετα
![]()

αχ βρε μαμα ερωτιαρα!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος

εχουμε πολλα να πουμε!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε ολες μεχρι τα 39 μας ολο και κατιτις ξερουμε ή θα ξερουμεεχεις ζησει μεγαλη ζωη τελικα εσυ!!
εχουμε πολλα να πουμε!!!![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
και το Μοναχο στη τετραδα Μελινακι ε?
Βερολινο εχεις παει?![]()
Και Βερολίνο έχω πάει, αλλά δε μου άρεσε...
ήταν πριν 10 χρόνια, που όλη η πόλη χτιζόταν και γενικά βρήκα τους ρυθμούς πολύ έντονους και την πόλη μοντέρνα για τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν χρωματιστά σπίτια, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά κέντρα, πέτρινα, εκκλησίες... νομίζω ότι περισσότερο με αντιπροσωπεύουν το Μόναχο και το Αμστερνταμ, ήσυχες πόλεις, μεγάλες, αλλά με ωραία αισθητική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool