Ταξίδιααααα

πανεμορφη φαινεται...μπραβο μαρακι, τελειες φωτος..θελω κ εγω να παω !:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και σκεψου,οτι ειναι απο κινητο.Ξεχασα να παρω μηχανη,το βοδι.
Να πας Ιωαννα,αξιζει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε τη Σλοβενια....και δεν την ειχα σε υποληψη..ισως γιατι κανεις γνωστος μου δεν ειχε παει για να μου πει πως ειναι!!
Πραγματικα φαινεται υπεροχη!!!!Αμα παω, θα θελησω και λεπτομερειες...

Επειδη στο επομενο διμηνο θα κανω επαναληψη :rolleyes:(με το στεφανι μου μαζι) θα τα εμπεδωσω καλα,για να μην παραπληροφορω τον κοσμο;):D.

Τι παραμυθένιο τοπίο είναι αυτό.:up::up::up:
Δεν ήξερα ότι η Σλοβενία έχει τέτοιες ομορφιές.;):D:D
Λογικά και η Κροατία πρέπει να είναι όμορφη.:hmm:
Και εγώ έχω ακούσει από γνωστούς ότι στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας οι τιμές είναι πολύ προσιτές.:)

Τι όμορφα τοπία... :D:D
Μαρία, όταν ξαναπάς, να μαζέψεις πληροφορίες, να μας πεις περισσότερα, γιατί είναι πολύ προσιτός προορισμός για μερικές μέρες...
φέρε και κανένα χάρτη ;):D

η κροατια ειναι πολυ ομορφη! Εχει πολυ ωραια τοπια και νησακια. Να πατε!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Μολις χθες γυρισα απο Σλοβενια,μια χωρα που ειναι πανεμορφη και με πολυ φιλικους,απλους και εξυπηρετικους ανθρωπους!Κυριολεκτικα ξετρελαθηκα!!!Η Λιουμπλιανα ειναι πανεμορφη,παραμυθενια και πεντακαθαρη.Τα χωρια στα περιξ,απλα δεν παιζονται!Οι τιμες δε,ειναι τετοιες που ειναι πιο βολικο να πας εκει για 3τριημερο παρα σε προορισμο εντος...
Τελεια ε Μαρια? τι ρομαντικη που ειναι...πραγματι...
το προγραμματιζα για το Σεπτεμβρη αλλα δε μου βγηκε...:/:
μπηκε στο προγραμμα του 2010...:up:

ενα ενδιαφερον Link για τολμηρους ανεξαρτητους ταξιδιωτες :rolleyes:

https://www.traveltips.gr/

ωραιο σαιτ τζουλς, μπραβο :D:D

τυχαια το βρηκα....:)

η πρωτη χωρα που εψαχνα ειναι η ισλανδια...αχ, ποτε θα παω εκει, ε?:):):)

κοιταω τωρα κ τους κινδυνους στην ισλανδια κ εχω ψιλοχεστει η αληθεια ειναι...:lol: κατι για κρατηρες οπου μπορουν να υποχωρησουν κ να βρεθεις σε ζεστο νερο λεει, κατι χιονοθυελλες κ αερηδες ακομα κ μεσα στο καλοκαιρι....:blink: ουαου ! :blink:

η πρωτη χωρα που εψαχνα ειναι η ισλανδια...αχ, ποτε θα παω εκει, ε?:):):)

κοιταω τωρα κ τους κινδυνους στην ισλανδια κ εχω ψιλοχεστει η αληθεια ειναι...:lol: κατι για κρατηρες οπου μπορουν να υποχωρησουν κ να βρεθεις σε ζεστο νερο λεει, κατι χιονοθυελλες κ αερηδες ακομα κ μεσα στο καλοκαιρι....:blink: ουαου ! :blink:
ειδες εκει στην Ισλανδια που γραφουν οτι δεν αναφερονται στην Ευρωπη γιατι την θεωρουν εναν "ευκολο, φιλικο και απλο" προορισμο εκτος της Ισλανδιας που ειναι αστα να πανε? :lol:

ειδες εκει στην Ισλανδια που γραφουν οτι δεν αναφερονται στην Ευρωπη γιατι την θεωρουν εναν "ευκολο, φιλικο και απλο" προορισμο εκτος της Ισλανδιας που ειναι αστα να πανε? :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ε μα ναι...

Ισλανδια

αυτα τα χρωματα του παγου του νερου και του ουρανου με τρελαινουν :inlove:

Icl_170.jpg

ακριβως...και αυτη που εβαλες, αλλα εμενα με τρελαινουν κατι θερμοπιδακες που εχει, απ' οπου βγαινουν ατμοι ! :blink:
αυτη, π.χ. ασε, ειναι περιεργο ταξιδι αλλα θα το κανω καποια στιγμη...

Icl_332.jpg

ακριβως...και αυτη που εβαλες, αλλα εμενα με τρελαινουν κατι θερμοπιδακες που εχει, απ' οπου βγαινουν ατμοι ! :blink:
αυτη, π.χ. ασε, ειναι περιεργο ταξιδι αλλα θα το κανω καποια στιγμη...

Icl_332.jpg
συναρπαστικα θα ειναι...

Τις φωτογραφίες της Σλοβενίας δεν μπορώ να τις ανοίξω.

Εχει πάει κανεις σας στη Στουτγκάρδη ;;; Πάω το ΣΚ εκτάκτως και ειμαι αδιάβαστη παίδες...

Ασχετο: μια και ΔΕΝ πήγα διακοπές το καλοκαιρι και μια και ΔΕΝ έβρισκα τίποτα προς Γιάννενα, Ζαγοροχώρια κλπ που ειχα σκοπό (ηθελα Ελλάδα γιατι μου εχει μεινει το παραπονο του καλοκαιριού φέτος)...ειπα να χτυπήσω μια..Κεφαλλονιά (να μην πανε και τα εισιτηρια που ειχα βγαλει χαμένα) Πως το κόβετε;; Λέτε να φρικάρω με βροχές κλπ;

Τις φωτογραφίες της Σλοβενίας δεν μπορώ να τις ανοίξω.

Εχει πάει κανεις σας στη Στουτγκάρδη ;;; Πάω το ΣΚ εκτάκτως και ειμαι αδιάβαστη παίδες...

Ασχετο: μια και ΔΕΝ πήγα διακοπές το καλοκαιρι και μια και ΔΕΝ έβρισκα τίποτα προς Γιάννενα, Ζαγοροχώρια κλπ που ειχα σκοπό (ηθελα Ελλάδα γιατι μου εχει μεινει το παραπονο του καλοκαιριού φέτος)...ειπα να χτυπήσω μια..Κεφαλλονιά (να μην πανε και τα εισιτηρια που ειχα βγαλει χαμένα) Πως το κόβετε;; Λέτε να φρικάρω με βροχές κλπ;
ναι:P:D:lol:
μηπως σε κανενα Βουναλακι π.χ. Πηλιο που ενδεικνυται για την εποχη...

στη Στουτγκαρδη μια προσγειωση μονο καποτε εκανα..και μετα με πηραν με το αμαξι...δεν θυμαμαι και πολλα:hmm:μπες στο Internet και χαζεψε sites και φωτο :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back