Ταρταρουγο-maniacs!

εγω εχω τετοιο γατακι...τ μοκα μ και ειναι υπεροχο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eχω και γω μια ταρταρουγα.Την εσωσα οταν ηταν ημερων ακομη και τη ΧΑΡΙΖΩ.Ειναι πολυ καλη χαρακτηρας και φυσικα στειρωμενη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC01923.jpg
    DSC01923.jpg
    115,2 KB · Εμφανίσεις: 66
Eχω και γω μια ταρταρουγα.Την εσωσα οταν ηταν ημερων ακομη και τη ΧΑΡΙΖΩ.Ειναι πολυ καλη χαρακτηρας και φυσικα στειρωμενη.

Μιά αληθινή ταρταρούγα!:kiss::inlove::inlove:
Καλή τύχη!!!:D:D:D
Μήπως καλύτερα Νεκταρία, να της άνοιγες ξεχωριστό θεματάκι, στα χαρίζονται?:)

Αυτή είναι η αγαπημένη μου φωτογραφία απο το Evaki μου όταν ήταν μικρούλα:)

ουπς σορρυ για το διπλό ποστ κατι έκανα λάθος με το συνημμένο

Εχει και άρπρο στη κοιλίτσα της αλλά δεν φαίνεται στη στάση αυτή

Συνημμένα

• DSC00258.JPG
    DSC00258.JPG
    111,3 KB · Εμφανίσεις: 58
ουπς σορρυ για το διπλό ποστ κατι έκανα λάθος με το συνημμένο

Εχει και άρπρο στη κοιλίτσα της αλλά δεν φαίνεται στη στάση αυτή

evaki στην φωτό που έχεις την ταρταρουγίτσα σου στο avatar, μοιάζει εκπληκτικά στην δική μου Μυρτώ!;):D:D:D
Χαίρομαι που μιά ακόμη ταρταρουγίτσα προστέθηκε στην γατοοικογενεία μας! :up::up::up:

το μικρο μου το μιμακι ειναι ταρταγουρακι??? ή ειναι calico???
νομιζω παντως οτι ειναι ταρταγουρακι γτ εχει λιγο ασπρο στη κοιλιτσα της...:hmm:

Συνημμένα

• DSC00036.jpg
    DSC00036.jpg
    107,1 KB · Εμφανίσεις: 70
το μικρο μου το μιμακι ειναι ταρταγουρακι??? ή ειναι calico???
νομιζω παντως οτι ειναι ταρταγουρακι γτ εχει λιγο ασπρο στη κοιλιτσα της...:hmm:
Εγω ταρταρουγακι θα το'λεγα!Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΟΛΥ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ! ΒΑΛΕ ΦΩΤΟ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ!

Εχουμε κι εμείς μια ταρταρούγα! Τα Μαρούσκα της μαμάς μου :D Είναι πλέον 5 ετών, αλλά τη μεγάλωσα με το μπιμπερό και είναι γλυκύτατη :D Τα δεξιά της μουστάκια είναι άσπρα και τα αριστερά της μαύρα:lol::lol:

Εχουμε κι εμείς μια ταρταρούγα! Τα Μαρούσκα της μαμάς μου :D Είναι πλέον 5 ετών, αλλά τη μεγάλωσα με το μπιμπερό και είναι γλυκύτατη :D Τα δεξιά της μουστάκια είναι άσπρα και τα αριστερά της μαύρα:lol::lol:
:lol::lol::lol:Ε βγαλε την καμια φωτο να τη δουμε οποτε πας....:inlove::inlove::inlove:

:lol::lol::lol:Ε βγαλε την καμια φωτο να τη δουμε οποτε πας....:inlove::inlove::inlove:

Ναι, δυστυχώς δεν την έχω φωτογραφήσει καθόλου :( Πάει και χώνεται σε ντουλάπες και κάτω από τραπέζια, και είναι λίγο δύσκολο. Πάντως θα το προσπαθήσω και θα σας ανεβάσω φωτος:D είναι ΄πολύ αντιπροσωπευτική ταρταρούγα:D:D

να 'μαιιιι......δεν ειμαι κουκλι???

Συνημμένα

• DSC00118.jpg
    DSC00118.jpg
    250,7 KB · Εμφανίσεις: 38
  • DSC00120.jpg
    DSC00120.jpg
    174,2 KB · Εμφανίσεις: 44
  • DSC00127.jpg
    DSC00127.jpg
    159,4 KB · Εμφανίσεις: 43
  • DSC00115.jpg
    DSC00115.jpg
    166,9 KB · Εμφανίσεις: 42
  • DSC00018.jpg
    DSC00018.jpg
    132,4 KB · Εμφανίσεις: 41
να 'μαιιιι......δεν ειμαι κουκλι???
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?????????????:blink::blink::blink::blink:ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΞΕΡΗ! ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑΡΤΑΡΟΥΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ! ΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ!:up: ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΓΑΤΑΚΙ!:up:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΦΑΝΗ!:up::up: Αυτο στην τελευταια φωτο ειναι αδερφακι του?Εχουν ακριβως την ιδια μυτουλα!:P Καλε για φωτογραφεια ειναι! Επρεπε να τα βαλεις στα γατοκαλλιστεια,θα παιρναν σιγουρα τιτλο!:P

ναι ειναι ο αδερφος της ειναι ο σαμ....τον σαμ τον ειχα βαλει στο διαγωνισμο και πηρε τιτλο: mister υπναρας!!!

https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/

Μόλις ανακάλυψα το thread! :P

Να η Σκουριά μου, η big mama της παρέας:

HPIM1636.jpg

25122008801.jpg

DSC00333.jpg

DSC01169.jpg

παιδια εγω δεν ειχα δει καμια ταρταρουγα ως τωρα.Τις λατρεψα!! Η Σκουρια ειναι γλυκυτατη.Βαλε και τη φωτογραφια με τα μικρα της:up::inlove:

ΝίκοΠ πολύ χαίρομαι που η Σκουριά υπάρχει ακόμη!:D:D:D
Της είχα πάντα ιδιαίτερη αδυναμία.;)
Μοιάζει τόσο πολύ με την Μυρτούλα μου...
2009057-1.jpg

:(:(Σοβαρα τωρα...πως εγιναν 4 απο 15??:(:(

Η Σκουρια ειναι γλυκυτατη.Βαλε και τη φωτογραφια με τα μικρα της:up::inlove:

Ανεβάζω βίντεο ;)

ΝίκοΠ πολύ χαίρομαι που η Σκουριά υπάρχει ακόμη!:D:D:D
Της είχα πάντα ιδιαίτερη αδυναμία.;)
Μοιάζει τόσο πολύ με την Μυρτούλα μου...

Η Σκουριά είναι survivor!

Μοιάζουν πολύ οι δυό τους! :D :D :D :D :D
Κούκλες!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back